kane έγραψε: |
νικο θα στις στείλω αυριο,βαριέμαι τώρα...το grt σου σφύριζε προχτες??? |
manolis έγραψε: |
αυτό που μας ενόχλησε ηταν που δεν ήρθε να μας δεί κανένας απο το club |
Rally.gr έγραψε: |
1ο Σπριντ Δράμας: Νικητές οι Τσολακίδης - Παυλίδης
Το κύπελλο Β.Ελλάδος ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, με την Ο.Α.Φ.Δ. να δίνει την καρό σημαία έναρξης για το 2007 στο 1ο σπριντ Δράμας. Ο καιρός υπέροχος, η ειδική αν και σε αρκετά σημεία στενή και με μέτριο οδόστρωμα ιδανική για σκληρές μάχες με το χρονόμετρο και η διοργανώτρια λέσχη να έχει καλύψει όλες τα απαραίτητα για έναν ασφαλή αγώνα. Νικητές οι Τσολακίδης - Παυλίδης με Subaru Impreza WRX N10, μόλις 1,6 δ. πιο πίσω Οι νεαροί Καλούδης - Ρούφος με Mitsubishi Lancer Evo8. ενώ τρίτοι στην γενική οι Μαυροδής-Κυρλαγκίτση, που πέρα από τον ανταγωνισμό των δύο πρώτων, έκαναν έναν υπέροχο αγώνα οδηγώντας γρήγορα στον πρώτο τους αγώνα το νέο Mitsubishi Lancer Evo6. Στην κατηγορία μέχρι 2000 κ.εκ. οι «Χριστόφορος»-Τηλιόπουλος με το γνωστό VW Golf MkII κέρδισαν την κατηγορία τους με τους Βάτσο-Κωνσταντινίδη με Peugeot 309 GTI και Κωνσταντινίδη-Κωνσταντινίδη με το νέο τους Peugeot 205 να ακολουθούν. Στην κατηγορία ιστορικά οι Παρταλιός-Μπαλτουμάς με BMW 2002 Ti τερμάτισαν 10η γενικής και 1η στην κατηγορία τους. Στην κατηγορία έως 1600 κ.εκ. πρώτοι τερμάτισαν οι βολιώτες Παπαδόπουλος – Τσιγγενές με δεύτερους τους Χριστοφορίδη-Μακινατζή και τους τρίτους Τρατσέλλας - Θεοφανίδης μετά από σκληρή μάχη. Στην κατηγορία μέχρι 1400 κ.εκ. τα φαβορί Πάζη - Παπαρήγα και Λιθαρή - Δημητρίου με Toyota Yaris έκαναν το ένα-δύο ένω την έκπληξη έκαναν οι Βραχάτης - Γαβριλάκης με Peugeot 106 1.3 του "Peugeot Sport Club" τερματίζοντας τρίτοι. Σημαντικό της κατηγορίας είναι οι χρόνοι των Πάζη-Παπαρήγα που ήταν καλύτεροι ακόμα και από τις περισσότερες συμμετοχές τις κατηγορίας των 2000 κ.εκ. _Γ.Π. |
Sidobre έγραψε: |
... Παρεπιπτόντως και για αποζημίωση, ήδη "τρέχει" header στο πάνω μέρος του site με το εκπληκτικό 13άρι!
(αν έχετε καμία καλύτερη φωτό να μου στείλετε ακόμα καλύτερα) |
kane έγραψε: | ||
κάτι μου θυμίζει αυτή η φωτό ![]() |
glf έγραψε: |
Μπράβο στα παιδιά που έκαναν το καλύτερο δυνατό στον αγώνα. (καλά για τον Πάζη τι να πούμε, το άτομο πέρασε όλα τα 1600αρια και τα περισότερα δίλιτρα!!!).
Κακώς βέβαια που.. κάνανε τον αγώνα την ίδια ημέρα με το dragster και έτσι δεν είδαμε κανένα από το club. Μόνο ο "Νέος" ήταν στα τηλέφωνα ![]() εγώ ήμουν τελείως out of space και είχα σπαστεί πολύ με το αυτοκινητο και πολλές μικρές αναποδιές με αυτό... μη νομίζετε πάντως οτι ο Γκάλφας γέρασε ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Εγω δηλαδη να μην πω δημοσια οτι το πρωι ειχες ξεχασει την μασελα απο την βιασινη σου στο ποτηρι με το νερο διπλα στο τηλεφωνο ![]() ![]() ![]() Παντως απο οτι μου ειπε και ο Παφ...''Μονο εγω θα μπορουσα να ξεσηκωσω τον Νικο και να ξυπνηση για να τους παρουμε τα σωβρακα....)αλλα βλεπεις το καραβι που βρηκαν στον αρηνταγα ηταν απο την ιδια τριχα που σερνει τον Γιωργο καθε μερα εδω και ποσους μηνες.Δεν πειραζει Champion.......εχουμε βιντεο να τα βλεπουμε αυριο-μεθαυριο διπλα στο τζακι με ασπρα μαλλια......(εσυ μην ξεχνιομαστε ![]() |