MEMsound έγραψε: |
...ήθελε άμεσα το ρευστό χωρίς να τον πολυνοιάζει πόσο θα είναι αυτό γιατί προφανώς είχε "ζαχαρώσει" κάτι άλλο...
![]() ![]() ![]() ![]() τι πήρε? (= το επόμενο βότσαλο...) υ.γ....τελικά η περιοχή εκεί γύρω έχει... το φαρμακείο του κοντράκια το κτηνιατρίο του μοτοσπορτα... τοι συνεργείο του κοντράκια... το βουλκανιζατερ του άλλου κοντράκια και γω δεν ξέρω τι άλλο... 'στε ωραίοι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
... Δημητρη στα χωρια οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι δεν ειναι απαραιτητο να ψωνισεις κιολας πας για το μπουγιο! |
volvos έγραψε: |
δε καταλαβα ποσο περιμενες να το πουλησει οταν το fr το καινουργιο εχει 23? και πολλα το εδωσε...
αντε ολοι οι κωλοβλαχοι αποκτησατε αποψη.... να πατε να πουλησετε τα τρακτερ σας στα χωραφια. εδω ειναι ΑΘΗΝΑ ΡΕ Ε Ε Ε Ε Ε επισης γιατι δε το λεγατε στο παπι να σας κανει μια εκτιμηση οτοτριτιτελειατζιαρ..... επισης λευτερη το φαινομενο αυτο της κυριακατικης μαλακιας προσεξε το...μπορει να καταληξεις σα και μενα με σπασμενο μοτερ... μια του κλεφτη δυο του κλεφτη... τρεις και το εσπασα. εγω το πηρα αποφαση κυριακες μονο μεγαρα θα βγαινει το αμαξι... επισης αυριο παω κια να ρωτησω για ανταλλαγη βολβο με σιντ... μετα θα αλλαξω και νικ σε....... kiaman..... ή pskiam ή kiakinen ή pskiakinen ή volvokiaman υ.γ. αληθεια ομολογκασιον για το κια ποτε θα βγαλει κανας χρυσαφης? οεο? |
vinman έγραψε: |
Ψηφίζω....pskiakinen.... ![]() Είναι πιο καλλιτεχνικό... ![]() ![]() |
kia ceed με νεον 17αρες ερπετο για να σκουπιζει την ασφαλτο..σαμπ...
τι να λεμε τωρα....μανθος κερναει μανθος τον πινει. επισης ζωα οι πωλεισεις γραφονται πωλησεις..... απο που ειστε απο το βουτζζζζαααα λευτερη τελικα μετα τις εκλογες του psclub θα βαλεις και για το τοπικο συμβουλιο εμαθα? |
pappaki έγραψε: |
O Λευτέρης είναι πολύ παράγοντας, εδώ σε μας, αφού τις Κυριακές κατεβαίνει στην μίνι τοπική αγορά, με την αγωνιστική άδεια |
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
οκ ηρεμησα...λεω και εγω το αμαξι της πρωην παρκαρε ο μαλ**ας???
με το αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι θα κανουμε???????????????? |
Α, έμαθα ότι Ceed παίρνει κορόνα-πηνίο από Picanto και ότι μπαίνουν και εκκεντροφόροι από κάποιο κορεάτικο τούμπάνο... ο ιδρυτής του κιαclub... είναι προ των πυλών.. |
θα γινουμε επιτελους εραστες?????????????? |
http://www.youtube.com/watch?v=gYdEEXiqjX0&NR
Μαντέψτε ποιος είναι ο Lef.... ![]() |
Σκηνικο Σαββατο βραδυ: Βρησκομαι Νεο Κοσμο και μπαινω σε ενα στενο να παρκαρω, μπροστα φιατ πουντο καμπριο με 3 κορασια... (τελικα εγω το παρκαρα το πουντο! ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||
Ελπίζω να "πάρκαρες" και στην οδηγό... ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||
δυστυχως "ειχα κοσμο" στο αυτοκινητο! |
Σκηνικο Σαββατο βραδυ: Βρησκομαι Νεο Κοσμο και μπαινω σε ενα στενο να παρκαρω, μπροστα φιατ πουντο καμπριο με 3 κορασια... (τελικα εγω το παρκαρα το πουντο! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Επρεπε να ηταν ο γνωστος-αγνωστος εκει... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Επρεπε να ηταν ο γνωστος-αγνωστος εκει... ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Ναι......όταν έφερα τη φίλη μου την Κυριακή στο GTCC όλοι λείπατε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκτός από Mπιμπιπ, Μάνο-οικογενειάρχη & ΜΕΜ-womaniser-sound..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι ναι σας εχω δει ολες σας καθε φορα που βγαινουμε δεν ξερουμε ποια να διαλεξουμε απο τις τοσες που γνωριζετε! ![]() ![]() ![]() |
ναι ναι σας εχω δει ολες σας καθε φορα που βγαινουμε δεν ξερουμε ποια να διαλεξουμε απο τις τοσες που γνωριζετε! ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στον καφενέ ήμασταν 20 άτομα αλλά δεν σας είδα να πλησιάζετε το τραπέζι..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gr@lly έγραψε: | ||
ΕΕΕΕΕ δεν θέλουμε να εκτεθούμε στην παρέα... Μόνο όταν βγαίνουμε λίγοι..... Δεν μπορούμε γιατι μπορεί να παρεξηγηθήτε.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγω ειμαι ντροπαλος, για τους αλλους λεω! |