Giannis307 έγραψε: |
Τι εχεις ακριβως κατα νου και ρωτας για JBL? |
Dr_Michael έγραψε: |
Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει; |
rolland206cc έγραψε: |
λογικα αξιζει γιατι δεν θα εχεις και προβλημα με την εγγυηση και θα δουλευουν και τα χειριστηρια στο τιμονι και τα παντα βεβαια αν ειναι πολυ ακριβο ειναι αλλο ζητημα |
Stevon έγραψε: |
Φίλε μου ,κοστίζει μόνο 400€....και έχεις ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με MP3 , sub, 8ηχεία.....κτλ..κτλ... |
Stevon έγραψε: | ||
Όντως 400 ευρώ για: - mp3 player - ενισχυτή - 8 (ή 10; ) ηχεία |
Βγαίνει....βγαίνει...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά απο ότι ξέρω δέν πρέπει να έχει έρθει ποτέ......Ελλάδα.... ![]() ![]() |
- 8 (ή 10; ) ηχεία Έχει και sub woofer κούτα; |
Αμα κανει τοσο παω να το βαλω και γω....Αλλα δεν νομιζω....ειναι πολυ μικρο το κοστος γιατι βαλε καλωδια βαλε ολη η δουλεια να μπουν ολα στη θεση τους.....Δεν ξερω μου ακουγετε καπως!! |
Τα ηχεία του είναι 8 (4τουιτερ-4γούφερ) Τα sub που βάζει η Peugeot ποτέ δέν είναι κουτιά με την γνωστή έννοια ....είναι ξεχωριστός χώρος στο πορτ-μπαγκάζ κατάληλα διαμορφωμένος . Τώρα να σου πώ την αλήθεια στο 207cc δέν ξέρω πώς θα είναι μιάς και δέν έχω δεί κάποιο ακόμα. ![]() |
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει... |
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει... |
Παράθεση: |
Διαφωνω παραυτα!!!Ν μπλεξεις με μαμα ενω ολοι λενε να μεινεις μακρια???τι λες τωρα? |
Dr_Michael έγραψε: | ||
4 twiter και 4 woofer;! Δεν έχει mid-range δηλαδή; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου. Τα sub πόσα είναι; 1 ή 2; Θα έχω μπάσο όπως μια μπασόκουτα ή όπως 2 oval ηχεία; ![]() |
MEMsound έγραψε: |
έχει κουτίτσα (του 206, 406coupe + 407)
μικρή και συντονισμένη που δεν πιάνει χώρο... ![]() καμία σχέση με oval αλλά και καμία σχέση με 1 12άρια σε κανονική κούτα... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... ![]() αλλά για ποιο αμάξι μιλάμε? |
Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει; |
To sub....http://www.forum-auto.com/uploads/200507/loony_1122559208_206_jbl_coffre_23_04_05.jpg
Κάτι άλλο δέν βρήκα για την ώρα. |
Steve έγραψε: |
Άρη... πριν κάνεις οτιδήποτε, ενημέρωσε και εμένα αν σου είναι εύκολο ![]() |
U142093 έγραψε: |
εντος των ημερων και ενα τετρακαναλο ψηφιακο ενισχυτη της μπλαουπουκτ ο οποιος μπαινει με φισα μελετημενη για τα 207 |
fynos έγραψε: | ||
Η φύσα που λες, έρχεται μαζί με καλωδίωση και στοιχίζει ! Αν δεν κάνω λάθος, έρχεται με ενισχυτή, έτσι δεν είναι ? Μπορεί κάποιος να πει, πια είναι η διαφορά του 207 με JBL και χωρείς . . . δηλαδή, να αναφέρει, 1, 2, 3 . . |
GeoMel έγραψε: |
Παιδες θα ηθελα να με διαφωτησετε σχετικα με το ηχοσυστημα της JBL.. Κατα την παραγγελια του 207 μου σκεφτομουν να βαλω κ το ηχοσυστημα αλλα επειδη μου ειπαν οτι θα εκανε 1 μηνα και κατι παραπανω το αφησα.. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω τωρα να παω κ να το βαλω μετα την παραγγελια απο την PEUGEOT.. Αξιζει να το αλλαξω (αν γινεται) η να παραμεινω στο ηχοσυστημα που εχει τωρα το αμαξι?
Ευχαριστω προκαταβολικα..! |
ironman02 έγραψε: | ||
Θα επανέλθω μετά από πολύ καιρό στο θέμα που το βρήκα τυχαία googlάροντας ![]() Τελικά έχει βάλει κανείς το ηχοσύστημα JBL για το 207 μετά? Γίνεται? Και αν ναι ξέρουμε κόστος? Ψάχνω να δώ λύσεις για λίγο καλύτερο ήχο τελευταία και θέλω να δω τι λύσεις υπάρχουν.. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ε και τι εγινε αμα ειναι παραγγελια?
δηλαδη οι περισσότεροι ξυπνατε μια μερα το πρωι και λετε θελω αμαξι να παω αντιπροσωπια για ψωνια? ![]() ![]() ![]() ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||
Θα επανέλθω μετά από πολύ καιρό στο θέμα που το βρήκα τυχαία googlάροντας ![]() Τελικά έχει βάλει κανείς το ηχοσύστημα JBL για το 207 μετά? Γίνεται? Και αν ναι ξέρουμε κόστος? Ψάχνω να δώ λύσεις για λίγο καλύτερο ήχο τελευταία και θέλω να δω τι λύσεις υπάρχουν.. ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Και εγώ νομίζω 400 ευρώ οτι είναι. Ρώτησα και στη peugeot και μου είπαν οτι δε μπαίνει μετά.. |
fynos έγραψε: |
Το γιατί δεν μπαίνει μετά το έχετε ρωτήσει ?
Είναι απλά τα πράγματα, όλα τα καλώδια που έχουν σχέση με τον ήχο του αυτοκινήτου πρώτα πάνε πίσω στο πορτμπαγκάζ και μετά συνεχίζουν στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. CAN, εντολές, crossover ενσωματωμένα στον ενισχυτή . . . . πολλά καλώδια ! Ε αν θυμάμαι καλά η πλεξούδα δεν είναι στην τιμή, τα εργατικά δεν είναι, η μοκέτα πίσω δεν είναι . . . βάλτε και τα διαφορετικά ηχεία (μεταξύ μας σίγα μην βάζατε αυτά) το κόστος είναι ασύμφορο ! Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις με ένα Alpine + ψηφιακό ενισχυτή + τίμια ηχεία παρά με το παραπάνω ! |
nOkpos έγραψε: |
400 ευρο ειναι το κοστος 1000% |
Driver ///M έγραψε: | ||
Πιο ακριβό εργοστασιακό ηχοσύστημα για 207 δεν υπάρχει? Γιατί ενδέχεται να μιλάω για άλλο. Πάντως αν είχε 400 ευρώ, θα το έβαζα με τα 1000! Εμένα μου είχαν πει πολύ περισσότερα, γι'αυτό και δεν το έκανα. Τι να πω... |
DRAKE έγραψε: |
Το εργοστασιακό JBL δεν το βάζουν μετά την αγορά, άσε που δεν συμφέρει με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερα πράγματα. Με 800ε βάζεις αυτά:
Εμπρός: http://www.focal.com/en/plug-play/300-ifp-207.html Πίσω: http://www.focal.com/en/universal/371-isc-165-3544050750173.html Sub: http://www.focal.com/en/plug-play/274-ibus-20-3544050750135.html |