PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - JBL - Peugeot

Anonymous - Κυρ 18 Μάρ 2007, 16:07:53
Θέμα δημοσίευσης: JBL - Peugeot
Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει;
Giannis307 - Δευ 19 Μάρ 2007, 00:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εχεις ακριβως κατα νου και ρωτας για JBL?
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 00:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Τι εχεις ακριβως κατα νου και ρωτας για JBL?

Σκέφτομαι να πάρω το 207 cc και ρωτάω αν αξίζει να βάλω το JBL Hi-Fi ή αργότερα να βάλω κάτι custom.
rolland206cc - Δευ 19 Μάρ 2007, 09:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα αξιζει γιατι δεν θα εχεις και προβλημα με την εγγυηση και θα δουλευουν και τα χειριστηρια στο τιμονι και τα παντα βεβαια αν ειναι πολυ ακριβο ειναι αλλο ζητημα
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 10:13:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: JBL - Peugeot
Dr_Michael έγραψε:
Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει;

...όλα τα peugeot/jbl πάιζουν πααααάρα πολύ καλά καλά... Wink
Giannis307 - Δευ 19 Μάρ 2007, 12:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
Διαφωνω παραυτα!!!Ν μπλεξεις με μαμα ενω ολοι λενε να μεινεις μακρια???τι λες τωρα?Απο πλευρα εγγυησης δεν χανεις τπτ γιατι δεν παρεμβαινεις στα ηλεκτρικα του αυτο κινητου απλα αλλαζεις κατι....αλλα δεν πειραζεις εγκεφασουσ ασφαλειοθηκες κλπ...Και περαν αυτου οταν ειχα παρει το δικο ου με χρεωσαν 300(!)ευρω το μαμα clarion και πριν 3 χρονια με 300 επερνα Pioneer η οτιδηποτε αλλο με της παναγιας τα ματια επανω...οποτε συζητας για μαμα ακομη?
Stevon - Δευ 19 Μάρ 2007, 14:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
rolland206cc έγραψε:
λογικα αξιζει γιατι δεν θα εχεις και προβλημα με την εγγυηση και θα δουλευουν και τα χειριστηρια στο τιμονι και τα παντα βεβαια αν ειναι πολυ ακριβο ειναι αλλο ζητημα

Φίλε μου ,κοστίζει μόνο 400€....και έχεις ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με MP3 , sub, 8ηχεία.....κτλ..κτλ...
Ghost Dog - Δευ 19 Μάρ 2007, 14:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Φίλε μου ,κοστίζει μόνο 400€....και έχεις ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με MP3 , sub, 8ηχεία.....κτλ..κτλ...

Βγαινει και για το 206 κατι τετοιο? (μαλλον οχι... Confused )
Stevon - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαίνει....βγαίνει...... Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Αλλά απο ότι ξέρω δέν πρέπει να έχει έρθει ποτέ......Ελλάδα.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:28:07
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
rolland206cc έγραψε:

Όντως 400 ευρώ για:
- mp3 player
- ενισχυτή
- 8 (ή 10; ) ηχεία

Έχει και sub woofer κούτα;
Ghost Dog - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Βγαίνει....βγαίνει...... Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Αλλά απο ότι ξέρω δέν πρέπει να έχει έρθει ποτέ......Ελλάδα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Μωρε οτι βγαινει το ξερω (το ειχα δει στο site της peugeot στην Αγγλια Wink ), στην Ελλαδα με ενδιεφερε... Rolling eyes Sad
Giannis307 - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα κανει τοσο παω να το βαλω και γω....Αλλα δεν νομιζω....ειναι πολυ μικρο το κοστος γιατι βαλε καλωδια βαλε ολη η δουλεια να μπουν ολα στη θεση τους.....Δεν ξερω μου ακουγετε καπως!!
Stevon - Δευ 19 Μάρ 2007, 16:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Dr_Michael έγραψε:

- 8 (ή 10; ) ηχεία

Έχει και sub woofer κούτα;

Τα ηχεία του είναι 8 (4τουιτερ-4γούφερ)
Τα sub που βάζει η Peugeot ποτέ δέν είναι κουτιά με την γνωστή έννοια ....είναι ξεχωριστός χώρος στο πορτ-μπαγκάζ κατάληλα διαμορφωμένος .
Τώρα να σου πώ την αλήθεια στο 207cc δέν ξέρω πώς θα είναι μιάς και δέν έχω δεί κάποιο ακόμα. Wink
Stevon - Δευ 19 Μάρ 2007, 16:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Αμα κανει τοσο παω να το βαλω και γω....Αλλα δεν νομιζω....ειναι πολυ μικρο το κοστος γιατι βαλε καλωδια βαλε ολη η δουλεια να μπουν ολα στη θεση τους.....Δεν ξερω μου ακουγετε καπως!!

Δέν συζητάμε για τοποθέτηση στην Ελλάδα..αλλά στην Γαλλία.....
Επίσης στο 307 Hatchback ούτε στην 1η ούτε στην 2η γενιά του εβγαινε τέτοιο ηχοσύστημα (απο ότι γνωρίζω τουλάχιστον).
nickzotos - Δευ 19 Μάρ 2007, 20:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
εχω ακουσει το συγκεκριμενο ηχοσυστημα σε 1007 και επαιζα πααααρα πολυ καλα!!και το σαμπ ηταν κατω απο το καθισμα του συνοδηγου!
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 21:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Τα sub που βάζει η Peugeot ποτέ δέν είναι κουτιά με την γνωστή έννοια ....είναι ξεχωριστός χώρος στο πορτ-μπαγκάζ κατάληλα διαμορφωμένος .
Τώρα να σου πώ την αλήθεια στο 207cc δέν ξέρω πώς θα είναι μιάς και δέν έχω δεί κάποιο ακόμα. Wink

4 twiter και 4 woofer;! Δεν έχει mid-range δηλαδή; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
Τα sub πόσα είναι; 1 ή 2; Θα έχω μπάσο όπως μια μπασόκουτα ή όπως 2 oval ηχεία; Confused
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 21:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει...

Διπλάσιο ή και τριπλάσιο κόστος, και τρυπάνια στα καθίσματα και τις μοκέτες του ολοκαίνουριου αυτοκινήτου από τον κάθε ... μάστορα. Μπρρρ...
vinman - Δευ 19 Μάρ 2007, 21:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει...

Είναι βιαστικό να κρίνεις χωρίς να έχεις ακούσει....Και ποτέ μην συγκρίνεις τι φοράει ή φόραγε το δικό σου με τα νεότερα μοντέλα της peugeot...
Στο 407 το ηχοσύστημα για εργοστασιακό με 4 ηχεία και 2 tweeter είναι πάαρα πολύ καλό....και όσα περιοδικά δοκίμασαν το έξτρα ηχοσύστημα της jbl είχαν γράψει τα καλύτερα λόγια....
Μην είσαι λοιπόν βιαστικός γιατί άλλο το δικό σου αυτοκίνητο και άλλο τα μεταγενέστερα... Wink
Ειναι λογικό όσο βγαίνουν νέα μοντέλα να καλυτερεύουν και επιμέρους τομείς όπως ο εργοστασιακός ήχος...και θα το δείς και με τον αντικαταστάτη του 307,το 308....Θα είναι η μέρα με τη νύχτα...
Επίσης εξήγησε μου το παρακάτω...
Παράθεση:
Διαφωνω παραυτα!!!Ν μπλεξεις με μαμα ενω ολοι λενε να μεινεις μακρια???τι λες τωρα?

Δεν είδα στο συγκεκριμένο topic να λέει κάποιος μακριά απο εργοστασιακό εκτός απο σένα.....Ποιοί όλοι το λένε δηλαδή??
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 22:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

ΑΛΛΟ απλά "μαμα rcd" και ΑΛΛΟ μαμά ηχοσύστημα από επώνημη εταιρία.

Εχεις μπει στο καινούργιο Miata το ηχοσύστημα του οποίου έχει επιληφθεί η bose?
απλά θα μείνεις με το στόμα ανοίχτο στο πως παίζει ακόμα και χωρίς sub.
το ίδιο ακρίβώς συμβαίνει και με τη jbl στο 406coupe ή 407 ή στο 206 κλπ κλπ στα οπόια μάλιστα έχει μελετηθεί και προβλεφθεί η χρήση sub.

ΟΜΩΣ μην μπερδευεστε τ'ετοιες υλοποιήσεις είναι σχεδιασμένες για να ακούνε οι μέσα και όχι οι έξω...
= δεν μιλάμε για boomcars... Laughing

Στις περιπτώσεις αυτές η κατασκευάστρια εταιρία δίνει το αμ΄ξι σε μια εταιρία ήχου (πχ η peugeot στην jbl) και εκείνη κάνοντας τις σχετικές μετρήσεις και δοκιμές καταλήγει σε μια ηχητική πρόταση σχεδιασμένη ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου για ΝΟΡΜΑΛ επίπεδα έντασης και χωρίς τα μπάσα του sub να προσπαθούν να ξαβιδώσουν κάθε βίδα του οχήματος...

Εαν κάποιος θέλει απλά να ακούει πααααάρα πολύ καλά τότε μια τέτοια πρόταση είναι πάρα πολύ αξιόλογη.

Αν θέλει το τέτλειο ή αν θέλει να κατέβει σε διαγωνισμό είτε ηχητικής πιστότητας / ποιότητας είτε μέγιστης έντασης
τότε δεν του κάνει....

άλλο το ένα... άλλο το άλλο.

Αν δεν ακούσετε από κοντά τέτοιες υλοποιήσεις δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται οπότε μην κρίνετε εκ των προτέρων. Κάντε ένα sound test drive πρώτα. Wink

το μαμλα ηχοσύστημα των 206/307 είναι γνωστό ότι σε σχέση με μια πηγή πχ Pioneer και 2 ηχεία δεν συγκρίνεται...
αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα της jbl.
Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου κάτι πολύ καλό και πολύ καλήτερο μάλιστα (δίνοντας και τα σχετικά επιπλέον χρήματα) απλά η "μαμά jbl" πρόταση είναι κλάσεις ανώτερη από την "μαμά"... Laughing Cool

Dr_Michael έγραψε:
Stevon έγραψε:

4 twiter και 4 woofer;! Δεν έχει mid-range δηλαδή; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
Τα sub πόσα είναι; 1 ή 2; Θα έχω μπάσο όπως μια μπασόκουτα ή όπως 2 oval ηχεία; Confused

όσο για τα woofer ή midrange βασικά είναι ένα τεράστιο μπέρδεμα ο χαρακτηρισμός των μεγαφώνων από τον καθένα....
ας πούμε απλά ότι ένα μεγάφωνο διαστάσεων από 5,25" έως 8" μπορεί να παίξει ικανοποιητικά καλά ταυτόχρονα και σαν midrange και σαν woofer.

Midrange = μεγάφωνο μεσαίων συχνοτήτων = από συχνότητες από πχ 500Hz ~ 2kHz

Woofer = μεγάφωνο χαμηλών συχνοτήτων = από συχνότητες πχ 100Hz ~ 500Hz

Subwoofer = πολύ χαμηλών συχνοτήτων = από πχ 20Hz (κάτω όριο ακοοής ανθρώπινου αυτιού) έως 100Ηz

tweeter = πολύ υψηλές συχνότητες = από 2~3kHz και πάνω... Wink

τα παραπάνω είναι μια γενική κατηγοριοποίηση... και επιδέχεται πολύυυυ συζήτηση γενικώς... Wink
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 22:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMSound ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντησή σου.
Δεν θέλω να ξεβιδώνει βίδες το μπάσο μου, αλλά θέλω ένα πιο ποιοτικό και βαθύ μπάσο από το τρίδρομο οβάλ ηχείο. Κάτι σαν μικρή κουτίτσα...
Δηλαδή έχει subwoofer το HiFi JBL ή απλώς έχει ηχεία που παίζουν και μεσαίες και χαμηλές;
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 22:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
έχει κουτίτσα (του 206, 406coupe + 407)
μικρή και συντονισμένη που δεν πιάνει χώρο... Cool
καμία σχέση με oval αλλά και καμία σχέση με 1 12άρια σε κανονική κούτα... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Wink

αλλά για ποιο αμάξι μιλάμε?
Anonymous - Δευ 19 Μάρ 2007, 23:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
έχει κουτίτσα (του 206, 406coupe + 407)
μικρή και συντονισμένη που δεν πιάνει χώρο... Cool
καμία σχέση με oval αλλά και καμία σχέση με 1 12άρια σε κανονική κούτα... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Wink

αλλά για ποιο αμάξι μιλάμε?

Ακριβώς αυτό θέλω. Κάτι ενδιάμεσο...

Έχω αναφέρει πιο αμάξι θέλω, στο 2ο post μου στο thread: 207 cc.
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 23:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Embarassed Cool Laughing Laughing
Giannis307 - Τρι 20 Μάρ 2007, 00:34:18
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλα μην με δειρετε κιολας!!Και το εχω ακουσει!!Ειχα παρει για test drive το 407 full extra με το ηχοσυστημα που λετε(δεν ηξερα οτι ηταν jbl) και απλα επαιζε καλα με αξιοπρεπεια οχι να μεινω με το στομα ανοιχτο εξαλλου στο honda που ειχα με 4 ηχεια και 2 tweeter και ενα 12αρακι kicker και ενα ενησχυτη esx 4x250 επαιζα δυνατοτερα και καθαροτερα απο το 407 και κοστος με μονος μου τοποθετηση 1200ευρω!!Γιαυτο λεω οχι...
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 11:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
το 407 δεν έχει αυτό το ηχοσύστημα εργοστασιακά (τουλάχιστον στον βασικό εξοπλισμό οι εκδόσεις 1,8 και 2,0)
υπάρχει όμως στον extra εξοπλισμό (το αν ήταν στον full extra εξοπλισμό του testdrive δεν το ξέρω)
για τις άλλες εκδόσεις επίσης δεν ξέρω

στον βασικό εξοπλισμό το φοράει σίγουρα το 406coupe 2,2 και 3,0.

επίσης ένα 12άρι πιάνει και ένα σχετικό όγκο στον χώρο αποσκευών+την ώρα που θα φάει κάποιος για την καλωδίωση...

όποιοπς έχει το μεράκι και τον χρόνο θα προτιμήση το χειροποίητο (όπως πχ και εγώ...) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το jbl είναι κακό. Wink

υ.γ. δεν δέρνουμε... ακόμα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Τρι 20 Μάρ 2007, 14:50:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν γιατι το test drive που πηραμε ηταν το πρωσοπικο μαξι του εκθεσα λογο φιλιας ετων με τον πατερα μου οποτε τα ειχε ολα....
mrkaza - Παρ 27 Απρ 2007, 10:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
1 εγω ειμαι Fun της 6,5 " καθως οταν μιλαμε για καλο ηχειακη πεζει φοβερα μεσαια και χαμηλομεσαια και σε συνδιασμο με ενα καλο Twiter δινει πολυ καλη λυση Smile ιδικα αν μπει και sub δενει καλλιτερα γιατι εχει φοβερα μεσαια .

2 ξερει κανεις αν βγενουν οι σιτες που εχει το 207 η θα σπασω τιποτα ?

3 Αν θες ηχο Focal rules αν θες φασαρια Watts - sensitivity rules :D

3 Εγω εχω Focal 165 V με cross over σειρας Κ .

4 απαντιστε να δω αν μπερουν οι Focuμπες στο 207 μπας και τα κουνιση το χαζω clarion Smile
Steve - Παρ 27 Απρ 2007, 11:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρε καμιά φωτό για το kit του 206 μπορούμε να έχουμε?

Είτε σαν μεμονωμένα κομμάτια είτε τοποθετημένα... Smile
Stevon - Παρ 27 Απρ 2007, 11:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
To sub....http://www.forum-auto.com/uploads/200507/loony_1122559208_206_jbl_coffre_23_04_05.jpg
Κάτι άλλο δέν βρήκα για την ώρα.
Steve - Παρ 27 Απρ 2007, 13:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία... Smile
nOkpos - Παρ 27 Απρ 2007, 14:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
εγω οταν ηταν να παρω το 206 μου στο διαφημιστικο ειχε μεσα το ηχοσυστημα με το wooferaki
DIMCHRI - Παρ 27 Απρ 2007, 16:58:20
Dr_Michael έγραψε:

Eγώ έχω εμπειρία γιατί το τουτού μου έχει τέτοιο ηχοσύστημα !! Laughing Laughing Laughing

Παίζει φοβερά ! ένταση καλή !!! πολλά ηχεία παντού !!!!

Βέβαια για να είμαστε ακριβής δεν ξέρω πόσο κοστίζει σαν ηχοσύστημα , και αν με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερ ....
Όπότε δεν μπορώ να κάνω άμεσες συγκρίσεις ..
DIMCHRI - Παρ 27 Απρ 2007, 17:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
στο αμάξι μου έχει 8 ηχεία jbl, ραδιοκασετώφονο ,cd ιερα 6 δισκη πίσω ενισχυτή jbl

Στο θέμα ήχου πάντως όλα είναι σχετικά.

Πάντως πλέον μετά από τόσα αμάξια που έχω αλλάξει πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα πρέπει να τα πέρνουμε φουλ έξτρα από το εργοστάσιο...

Μαμά... για 400 ευρώ δεν θα το συζήταγα πάντως . θα το έβαζα αμέσως.
Ghost Dog - Δευ 30 Απρ 2007, 20:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
Οι ασχετες δημοσιευσεις πηραν.... ποδι! Evil
Μπορουμε τωρα να συνεχισουμε ομορφα κι'ωραια ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ! Wink

Stevon έγραψε:
To sub....http://www.forum-auto.com/uploads/200507/loony_1122559208_206_jbl_coffre_23_04_05.jpg
Κάτι άλλο δέν βρήκα για την ώρα.

Καλοοοο! Wink
Κουμπαρε μπορουμε να μαθουμε παραπανω πληροφοριες??? Smile
Θα ενδιαφεροταν κανεις αλλος για κατι τετοιο? Rolling eyes
Touristas - Τρι 01 Μάϊ 2007, 08:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/sub.jpg

Αυτή είναι η βάση σαν ανταλλακτικό η οποία είναι κομπλέ με SUB και ενισχυτή.
Επίσης έχει άλλα ηχεία και εμπρός και πίσω όταν έχει και των ενισχυτή.
Steve - Τρι 01 Μάϊ 2007, 16:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
beautifuuuuuul Cool
Ghost Dog - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:06:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα ειναι!!! Very happy
Ειναι ευκολο με βαση τους κωδικους να μαθουμε τιμες?
Κυριως για το sub και τον ενισχυτη (με τη βαση του και οτι αλλο χρειαζεται για να περαστουν)... Cool
Απο βαρος ποσο μπορει να πανε???
Steve - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μαζί με την κούτα, πάνω από 3~4 kg δεν νομίζω Cool
plaketokofths - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως να συμφέρει μια ιδιοκατασκευή καλύτερα η οποία αν γίνει απο επαγγελματία μπορεί να είναι και πιο οικονομική και πιο αποδοτική. Το port bagage τοθ 206 βολεύει πολύ σε μια τέτοια κατασκευή όσο δεν βολεύει ακουστικά η λαθος θέση των μπροστά ηχείων.

Η κατασκευή ενισχυτή που έχω εγώ στο πορτ μπαγκαζ (αντίστοιχη εχει ο και Dimip)
η οποία φαίνεται σχεδόν εργοστασιακή μιας και δεν εξέχει αλλα εκμεταλεύεται τον κενό χώρο της βάσης της εταζέρας, όπου αντίστοιχα αν εξέχει λίγο μπορεί στην απέναντι πλευρα να φτιαχτεί μια κατασκευή για sub.

Steve - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι... Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
θα σημφωνήσω με τον Γιάννη...
απλά το jbl έχει το πλεονέκτημα του plug 'n' play με ότι ευκολία συνεπάγεται αυτό...

περί ορέξεως... Wink Laughing Cool

πάντως και το jbl δεν είναι κακή επιλογή αρκεί να μην έχει κάποιος τρελές απαιτήσεις από αυτό ή την ψευδέσθηση ότι θα έχει τέλειο μπάσο...

πολύ καλό θα είναι πχ σε σχέση με 2 οβαλ στην εταζέρα...
... αλλά θα στερείται βάθους, εύρους συχνοτήτων (=δεν θα κατεβαίνει χαμηλά = κάτω από τους 60Hz) κλπ κλπ πλεονεκτήματα που έχουν τα μεγαλύτερα sub
Steve - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 17:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ είδες πουθενά τα specs με τις συχνότητες του εν λόγω sub? Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 18:16:10
Θέμα δημοσίευσης:
...δεν χρειάζεται... Wink Wink

όσο καλά και να συντονίσεις ένα μικρό sub σε μια μικρή κούτα δεν γίνεται να κατέβεις πολύ χαμηλά... Wink
για να κατέβεις πραγματικά χαμηλά θες μέγεθος και όγκο. Wink
plaketokofths - Παρ 04 Μάϊ 2007, 01:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό που λέει ο Μανθος είναι σωστό και δεδομένης της φώτο που εχει παραθέσει ο Αργύρης φαίνεται αρκετά μικρό το κουτί ωστε να μπορέσει να κατέβει συχνοτικά χαμηλά.

σωστός και ο Σταύρος βέβαια που λεει αν δεν δεις specs μην είσαι σίγουρος, να ξέρεις όμως το σωστό είναι αν δεν ακούσεις δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη.

Χαμηλά λοιπόν μπορεί να κατέβει (μη φανταστείς κάτω απο 35Hz) αλλά από τα 50Hz και κάτω που είναι και η κρίσιμη περιοχή που πρέπει ενα sub να παίξει δεν θα είναι και ότι καλύτερο μονο και μόνο λόγω μεγέθους.

Σε όλα αυτά το βασικό είναι αν αξίζει τα λευτά ή καλύτερα μηπως αξίζει μια ιδιοκατασκευή σαν value for money.
Ghost Dog - Δευ 18 Ιούν 2007, 09:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
Οριστε μερικες φωτο απο το "ολοκληρομενο" πακετο της jbl για το 206:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/che206sw_1134740857_jbl_206.jpg
Τα ηχεια:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/206_S16_72.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/206_S16_73.jpg
To sub:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/206_S16_74.jpg
Ο ενυσχιτης που βρισκεται μεσα στον χωρο του sub:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/ampli35wm.jpg
Συνδεσμολογια:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/kit20jbl20essai3.jpg
Steve - Δευ 18 Ιούν 2007, 11:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
Από κοντά... θα δούμε τίποτα...? Razz
Ghost Dog - Τετ 27 Ιούν 2007, 01:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο μετα το Σεπτεμβρη λεω να το..... "χτυπησω"
Εντωμεταξυ ολοκληρο το κιτ αυτο το δινουν ΣΤΑΝΤΑΡ στα RC του εξωτερικου.... Evil

Παιδια συγνωμη, αλλα τα ασχετα ποστ πηγαν προς τα αποδητηρια...
εκ της MOD-TEAM
Ghost dog

Ghost Dog - Τετ 27 Ιούν 2007, 01:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
update....

Συνδεση καλωδιων:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/jbl_caisson_connectique.jpg
Παχος:
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/jbl_caisson_2.jpg
(Εντωμεταξυ η τιμη του "sub-o-ενισχυτη" και μονο ειναι περι τα 550 ευρω...
Μακαρι σε βαρος να ειναι κανα 5κιλο max Rolling eyes )

Jbl kit και για 206cc Cool :
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/352kx.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/arhs206/tweetercc1rg.jpg
Steve - Τετ 27 Ιούν 2007, 11:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη... πριν κάνεις οτιδήποτε, ενημέρωσε και εμένα αν σου είναι εύκολο Smile
Ghost Dog - Πεμ 28 Ιούν 2007, 02:20:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Άρη... πριν κάνεις οτιδήποτε, ενημέρωσε και εμένα αν σου είναι εύκολο Smile

Ooookk! Armed Wink
fynos - Τετ 17 Οκτ 2007, 10:25:11
Θέμα δημοσίευσης: 207 & Jbl
Ένα JBL για 207, τι περιέχει ξέρουμε ?
Καλύτερα ηχεία, περισσότερα ? ενισχυτή ? καλύτερο Μπ 3 ?
Stevon - Τετ 17 Οκτ 2007, 12:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη σου απαντάω , αλλά θα μεταφέρω τα πόστ στο σωστό thread. Wink Wink

Λοιπόν έχει ηχεία της JBL εμπρός -πίσω και τουίτερ , υπογούφερ στον χώρο των αποσκευών και ενισχυτή.

Αυτά σε γενικές γραμμές , σε ποιο ειδικές κοίτα και τις προηγούμενες σελίδες. Wink
Steve - Τετ 17 Οκτ 2007, 14:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ύστερα από 2 μήνες συμβίωσης με τα JBL Spyro 2.1, μπορώ να πώ ότι και με το 8" sub που έχει αυτό το σύστημα, και τους πολύ μικρούς δορυφόρους, βγάζει απίστευτη ένταση και ποιότητα ήχου.

Ότι κανονιστεί για 206, ας κανονιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα... Το εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια αρκεί να γράφει JBL Cool
GeoMel - Κυρ 21 Οκτ 2007, 00:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες θα ηθελα να με διαφωτησετε σχετικα με το ηχοσυστημα της JBL.. Κατα την παραγγελια του 207 μου σκεφτομουν να βαλω κ το ηχοσυστημα αλλα επειδη μου ειπαν οτι θα εκανε 1 μηνα και κατι παραπανω το αφησα.. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω τωρα να παω κ να το βαλω μετα την παραγγελια απο την PEUGEOT.. Αξιζει να το αλλαξω (αν γινεται) η να παραμεινω στο ηχοσυστημα που εχει τωρα το αμαξι?
Ευχαριστω προκαταβολικα..!
Giannis307 - Δευ 22 Οκτ 2007, 19:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Που πας να μπλεξεις τωρα....
Anonymous - Δευ 12 Νοέ 2007, 14:12:26
Dr_Michael έγραψε:

Τελικά αξίζει (το έχω 4-5 μήνες) αλλά δυστυχώς δεν έχει sub woofer (τουλάχιστον στο 207cc που έχω εγώ). Sad
Steve - Δευ 12 Νοέ 2007, 16:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε τιμή και διαθεσιμότητα για το 206 3θ/5θ.
U142093 - Δευ 12 Νοέ 2007, 22:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως στο RC που φοραει το ιδιο με το 207cc, μπορω να πω οτι ο ηχος με εντυπωσιασε και απο αποδοση και απο ποιοτητα, θα βαλω εντος των ημερων και ενα τετρακαναλο ψηφιακο ενισχυτη της μπλαουπουκτ ο οποιος μπαινει με φισα μελετημενη για τα 207, ισως να θελουν αλλαγη τα πισω ηχεια για να αποδωσουν καλυτερο μπασο οσο για το σαμπ αν δεν εισαι boomlover καλυτερα αποφυγετο γιατι κατα εμενα χαλαει την ποιοτητα της μουσικης και κουραζει την ακουστικη.
fynos - Τρι 13 Νοέ 2007, 09:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
U142093 έγραψε:

εντος των ημερων και ενα τετρακαναλο ψηφιακο ενισχυτη της μπλαουπουκτ ο οποιος μπαινει με φισα μελετημενη για τα 207

Η φύσα που λες, έρχεται μαζί με καλωδίωση και στοιχίζει !
Αν δεν κάνω λάθος, έρχεται με ενισχυτή, έτσι δεν είναι ?
Μπορεί κάποιος να πει, πια είναι η διαφορά του 207 με JBL και χωρείς . . . δηλαδή, να αναφέρει, 1, 2, 3 . .
U142093 - Τρι 13 Νοέ 2007, 21:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
U142093 έγραψε:

εντος των ημερων και ενα τετρακαναλο ψηφιακο ενισχυτη της μπλαουπουκτ ο οποιος μπαινει με φισα μελετημενη για τα 207

Η φύσα που λες, έρχεται μαζί με καλωδίωση και στοιχίζει !
Αν δεν κάνω λάθος, έρχεται με ενισχυτή, έτσι δεν είναι ?
Μπορεί κάποιος να πει, πια είναι η διαφορά του 207 με JBL και χωρείς . . . δηλαδή, να αναφέρει, 1, 2, 3 . .

Ειναι της ιδιας εταιρειας αναλογα με τον τυπο του αυτοκινητου παραγγελνεις και τη φισα βεβαια την πληρωνεις εξτρα το συνολικο κοστος ενισχυτης-φισα-καλωδιωση-τοποθετηση γυρω στα 350ευρω αυριο θα σου πω το ακριβες ποσο.Την Πεμπτη Θα ερθω στο Club και κατα 90% θα το εχω τοποθετημενο αν ερθεις θα μπορεις να σχηματισεις καλυτερη αποψη.
Steve - Τετ 21 Νοέ 2007, 13:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Από τον Οδηγό Χρήσης του 206, στην σελίδα 76 έχει το εξής:

Νεότερα σε 2 ώρες περίπου.
fynos - Κυρ 16 Δεκ 2007, 23:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σύμφωνα με αυτήν την φωτογραφία και την σύντομη περιγραφή που βρήκα, συμπεραίνω ότι το εγχειρίδιο του πωλητή όπου αναφέρει 8 ηχεία στο 207 πρέπει να είναι λάθος !

Anonymous - Κυρ 16 Δεκ 2007, 23:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 207 CC πρέπει να έχει 6 ηχεία και ενισχυτή. Ούτε sub woofer, ούτε 8 ηχεία...
ironman02 - Παρ 19 Μάρ 2010, 12:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
GeoMel έγραψε:
Παιδες θα ηθελα να με διαφωτησετε σχετικα με το ηχοσυστημα της JBL.. Κατα την παραγγελια του 207 μου σκεφτομουν να βαλω κ το ηχοσυστημα αλλα επειδη μου ειπαν οτι θα εκανε 1 μηνα και κατι παραπανω το αφησα.. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω τωρα να παω κ να το βαλω μετα την παραγγελια απο την PEUGEOT.. Αξιζει να το αλλαξω (αν γινεται) η να παραμεινω στο ηχοσυστημα που εχει τωρα το αμαξι?

Θα επανέλθω μετά από πολύ καιρό στο θέμα που το βρήκα τυχαία googlάροντας Very happy
Τελικά έχει βάλει κανείς το ηχοσύστημα JBL για το 207 μετά? Γίνεται? Και αν ναι ξέρουμε κόστος? Ψάχνω να δώ λύσεις για λίγο καλύτερο ήχο τελευταία και θέλω να δω τι λύσεις υπάρχουν.. Smile
nOkpos - Παρ 02 Απρ 2010, 12:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
GeoMel έγραψε:

Θα επανέλθω μετά από πολύ καιρό στο θέμα που το βρήκα τυχαία googlάροντας Very happy
Τελικά έχει βάλει κανείς το ηχοσύστημα JBL για το 207 μετά? Γίνεται? Και αν ναι ξέρουμε κόστος? Ψάχνω να δώ λύσεις για λίγο καλύτερο ήχο τελευταία και θέλω να δω τι λύσεις υπάρχουν.. Smile

ρωτησα στην peugeot μονο με παραγγελια πριν ερθει το αυτοκινητο
δηλαδη να ερθει απο γαλλια ετσι.
αυτο ειναι 3 μηνες περιμενε Razz
MEMsound - Παρ 02 Απρ 2010, 12:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
ε και τι εγινε αμα ειναι παραγγελια?
δηλαδη οι περισσότεροι ξυπνατε μια μερα το πρωι και λετε
θελω αμαξι
να παω αντιπροσωπια για ψωνια?

Laughing Laughing Laughing Laughing
nOkpos - Παρ 02 Απρ 2010, 14:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
οχι απλα οταν θελεις αμαξι το θελεις ΤΩΡΑΑΑ Very happy

εγω δεν εβαλα το jpl για αυτο το λογο αλλα οταν το αγορασα αν εκανα παραγγελια θα εχανα το κερδος απο το τελος ταξ. που ηταν σχεδον 2000 ευρο οπως ηθελα και ασπρο χρωμα .
xrisa-xs - Τετ 07 Απρ 2010, 13:51:12
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε και τι εγινε αμα ειναι παραγγελια?
δηλαδη οι περισσότεροι ξυπνατε μια μερα το πρωι και λετε
θελω αμαξι
να παω αντιπροσωπια για ψωνια?

Laughing Laughing Laughing Laughing

Off Topic το ξέρω, αλλά μόνο εγώ μπορούσα να το κάνω αυτό και το έκανα Laughing Laughing Laughing Laughing
αλλιώς έπρεπε να περιμένω ναι θα έχανα και γω το όφελος από το τέλος ταξινόμησης
Driver ///M - Τετ 07 Απρ 2010, 16:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
GeoMel έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά, το κόστος το 2007 που είχα πάρει το 207 μου, ήταν γύρω στα 1200 ευρώ. Δεν ξέρω αν υπήρχε και πιο φτηνή έκδοση (πχ με λιγότερα ηχεία), πάντως το ηχοσύστημα της jbl είχε κάπου εκεί.

Από εκεί και πέρα, όπως σωστά σου είπαν τα παιδιά, τώρα δε μπορείς να το βάλεις, αφού έμπαινε μόνο στο εργοστάσιο με παραγγελία.
nOkpos - Τετ 07 Απρ 2010, 18:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
400 ευρο ειναι το κοστος 1000%
ironman02 - Τετ 07 Απρ 2010, 18:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ νομίζω 400 ευρώ οτι είναι. Ρώτησα και στη peugeot και μου είπαν οτι δε μπαίνει μετά..
MEMsound - Τετ 07 Απρ 2010, 20:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Και εγώ νομίζω 400 ευρώ οτι είναι. Ρώτησα και στη peugeot και μου είπαν οτι δε μπαίνει μετά..

το ειναι το κοστος
ΔΕΝ το βαζουν μετα
fynos - Τετ 07 Απρ 2010, 22:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το γιατί δεν μπαίνει μετά το έχετε ρωτήσει ?
Είναι απλά τα πράγματα, όλα τα καλώδια που έχουν σχέση με τον ήχο του αυτοκινήτου πρώτα πάνε πίσω στο πορτμπαγκάζ και μετά συνεχίζουν στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.
CAN, εντολές, crossover ενσωματωμένα στον ενισχυτή . . . . πολλά καλώδια !
Ε αν θυμάμαι καλά η πλεξούδα δεν είναι στην τιμή, τα εργατικά δεν είναι, η μοκέτα πίσω δεν είναι . . . βάλτε και τα διαφορετικά ηχεία (μεταξύ μας σίγα μην βάζατε αυτά) το κόστος είναι ασύμφορο !

Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις με ένα Alpine + ψηφιακό ενισχυτή + τίμια ηχεία παρά με το παραπάνω !
nOkpos - Πεμ 08 Απρ 2010, 02:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Το γιατί δεν μπαίνει μετά το έχετε ρωτήσει ?
Είναι απλά τα πράγματα, όλα τα καλώδια που έχουν σχέση με τον ήχο του αυτοκινήτου πρώτα πάνε πίσω στο πορτμπαγκάζ και μετά συνεχίζουν στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.
CAN, εντολές, crossover ενσωματωμένα στον ενισχυτή . . . . πολλά καλώδια !
Ε αν θυμάμαι καλά η πλεξούδα δεν είναι στην τιμή, τα εργατικά δεν είναι, η μοκέτα πίσω δεν είναι . . . βάλτε και τα διαφορετικά ηχεία (μεταξύ μας σίγα μην βάζατε αυτά) το κόστος είναι ασύμφορο !

Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις με ένα Alpine + ψηφιακό ενισχυτή + τίμια ηχεία παρά με το παραπάνω !

μπορει να μπαινει και θα μπαινει νομιζω.
το θεμα ειναι θελεις να σου ανοιξουν το αυτοκινητο οι ελληναρες??
εμενα στην peugeot μου ειπαν οτι δεν το βαζουν μετα. [/img]
Driver ///M - Πεμ 08 Απρ 2010, 15:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:

Πιο ακριβό εργοστασιακό ηχοσύστημα για 207 δεν υπάρχει? Γιατί ενδέχεται να μιλάω για άλλο. Πάντως αν είχε 400 ευρώ, θα το έβαζα με τα 1000! Εμένα μου είχαν πει πολύ περισσότερα, γι'αυτό και δεν το έκανα. Τι να πω...
MEMsound - Πεμ 08 Απρ 2010, 16:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως καπου μπερδευτηκατε και σου ειπαν τιμη για το navigation?
Morfeas - Παρ 09 Απρ 2010, 00:10:27
Θέμα δημοσίευσης: fw
Τον 11/2007 που πείρα το 207 μου είχαν πει ότι κοστίζει 650 ευρώ το συγκεκριμένο ηχοσύστημα και μάλιστα εάν έμπαινε κάποιος στο Ελληνικό site της Peugeot στο configurator το είχε στον προαιρετικό εξοπλισμό με το κόστος που ανέφερα πριν . Το sub και ο ενισχυτής βρισκόντουσαν στην θέση της ρεζέρβας και στην θέση των χάρτινων ηχείων που υπάρχουν στο 207 υπήρχαν τα πολύ καλά Jbl. 3 μήνες παράδοση και μετά δεν μπαίνει και να θέλεις και καλά κάνουν γιατί μετά θα τρίζουν όλα μέσα
nOkpos - Παρ 09 Απρ 2010, 08:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Πιο ακριβό εργοστασιακό ηχοσύστημα για 207 δεν υπάρχει? Γιατί ενδέχεται να μιλάω για άλλο. Πάντως αν είχε 400 ευρώ, θα το έβαζα με τα 1000! Εμένα μου είχαν πει πολύ περισσότερα, γι'αυτό και δεν το έκανα. Τι να πω...

αυτο που λες ειναι αυτο που σου ειπε ο μανθος με navigatio και οθονη 1200 ευρο
Driver ///M - Παρ 09 Απρ 2010, 14:14:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδεχομένως να μπέρδεψαν την τιμή του navi με του ηχοσυστήματος . Κρίμα πάντως, γιατί τα 400 ευρώ θα τα έδινα άνετα... Sad
kavaliotis - Δευ 03 Αύγ 2015, 13:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδιά, ξεθάβω λιγο το ποστ γιατι το βρηκα με μια αναζητηση στο google. Χαλασε το πισω δεξια ηχειο απο το Peugeot 307cc που εχω και ειπα μπας και μπορω να κανω κατι αφου θα ανοιχτει που θα ανοιχτει για να το αλλαξουνε. Το 2007 που το αγορασα νομιζω μου ειχανε πει με 8 ηχεια και subwoofer μπορουσα να το παρω με 850€ αλλα ηθελε 3 μηνες παραδοση και εγω δεν μπορουσα να περιμενω. Υπαρχει τωρα περιπτωση μιας και ειναι και μοντελο 2007 παλιο να υπαρχει τροπος να περαστει αυτο το ηχοσυστημα στο αμαξι; JBL ειναι εταιριαρα και θα ηθελα να τα βαλω αν μπορω και ενα διακριτικο sub σαν αυτο που μπαινει μαμα στο 207cc που ειδα σε ενα post πιο πανω.. Ηθελα να ειναι εργοαστασιακα γιατι μου αρεσει να ειναι αυτο για το οποιο εχει προοριστει.. Τί αλλη λυση εχω;
DRAKE - Δευ 03 Αύγ 2015, 16:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το εργοστασιακό JBL δεν το βάζουν μετά την αγορά, άσε που δεν συμφέρει με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερα πράγματα. Με 800ε βάζεις αυτά:

Εμπρός: http://www.focal.com/en/plug-play/300-ifp-207.html
Πίσω:
http://www.focal.com/en/universal/371-isc-165-3544050750173.html
Sub: http://www.focal.com/en/plug-play/274-ibus-20-3544050750135.html
DRAKE - Δευ 03 Αύγ 2015, 16:52:12
Θέμα δημοσίευσης:
H πάρε με τηλ.
Vardeos - Δευ 10 Αύγ 2015, 10:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Το εργοστασιακό JBL δεν το βάζουν μετά την αγορά, άσε που δεν συμφέρει με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερα πράγματα. Με 800ε βάζεις αυτά:

Εμπρός: http://www.focal.com/en/plug-play/300-ifp-207.html
Πίσω:
http://www.focal.com/en/universal/371-isc-165-3544050750173.html
Sub: http://www.focal.com/en/plug-play/274-ibus-20-3544050750135.html

Για 307sw ο συνδυασμός που αναφέρεις χωρίς γούφερ παίζει ?
Επίσης με μαμά πηγή όλα τα παραπάνω ή θέλουμε κάτι καλύτερο ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες