PSClub - Hellas

Κινητήρας - 106 - Εγκέφαλος Rallye

PUG - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:33:00
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Εγκέφαλος Rallye
Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα για τον εγκεφαλο του rallye,εχει καποιο προβλημα και θελω να τον αλλαξω.Υπαρχει περιπτωση να βρω μια after market λυση?Τι λετε για την peugeot sport,υπαρχει εγκεφαλος και αν ναι ποια η διαφορα με τον κανονικο?
Gr@lly - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:37:09
Θέμα δημοσίευσης:
Θες να το ξανασκευτείς....
Τιμή στις 14-3-07 εγκέφαλος Peugeot Sport 1100E..
Φιλική τιμή...

Laughing Laughing Laughing Laughing
Pugobios - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:39:53
Θέμα δημοσίευσης:
Το τί εγγέφαλο θα βάλεις εξαρτάτε απο το τί χρήμα διαθέτεις κ τί μετατροπές θα κάνεις πάνω στο αυτοκήνιτο σου.Άν έχεις σκοπό να πάς ψηλά για μένα καλύτερο θα ήταν να βάλεις έναν άγραφο με κόστος πάνω κάτω 1500 με πρόγραμα και άπειρες δυνατότητες Wink
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:45:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: Εγκεφαλος για 106 rallye?
PUG έγραψε:
Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα για τον εγκεφαλο του rallye,εχει καποιο προβλημα και θελω να τον αλλαξω.Υπαρχει περιπτωση να βρω μια after market λυση?Τι λετε για την peugeot sport,υπαρχει εγκεφαλος και αν ναι ποια η διαφορα με τον κανονικο?

Μονόφυσος ή τρίφυσος;
PUG - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:53:38
Sidobre έγραψε:
PUG έγραψε:

Μονόφυσος ή τρίφυσος;

Τριφυσος ειναι και εχω προβλημα με τα βεντυλατερ δεν δουλευουν σωστα.
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Φιλική τιμή...

620E κανει ο mini group A μαστορα. Wink

Αν δεν εχεις εκκεντροφορους,η διαφορα ειναι αξιοσημειωτη στο ενδιαμεσο φασμα(πολυ ροπη και αποκριση) αλλα σαν απολυτο νουμερο αλογων δεν εχει και τρελλη διαφορα...Με το ζορι να εχει 5 αλογα στο peak.

Εκτος αυτου θα παρατηρησεις τρελη καταναλωση,σβησιμο στο ρελαντι και πιθανοτατα και σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα και βουλωμενο καταλυτη. Laughing Laughing Laughing

Αυτα για τον αν εισαι μονοφυσος.
Αν εισαι τριφυσος,το ξεχνας το παραπανω σεναριο. Rolling eyes
Gr@lly - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Gr@lly έγραψε:
Φιλική τιμή...

620E κανει ο mini group A μαστορα. Wink

Αν δεν εχεις εκκεντροφορους,η διαφορα ειναι αξιοσημειωτη στο ενδιαμεσο φασμα(πολυ ροπη και αποκριση) αλλα σαν απολυτο νουμερο αλογων δεν εχει και τρελλη διαφορα...Με το ζορι να εχει 5 αλογα στο peak.

Εκτος αυτου θα παρατηρησεις τρελη καταναλωση,σβησιμο στο ρελαντι και πιθανοτατα και σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα και βουλωμενο καταλυτη. Laughing Laughing Laughing

Αυτα για τον αν εισαι μονοφυσος.
Αν εισαι τριφυσος,το ξεχνας το παραπανω σεναριο. Rolling eyes

Σε εσάς τους μάγκες τους Σαλονικιους με τα κονέ..
Σε έμας ο Λεγάκης τόσο τον δίνει πήγα προχθες
ρωτησα και τσαπ εγκεφαλικό...
PUG - Παρ 16 Μάρ 2007, 14:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Φιλική τιμή...

Ο δικος του απο την peugeot κανει 834e αν παρω της peugeot sport θα εχει καμια διαφορα ιπποδυναμης?
Gr@lly - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΕΕΕ με μαμά αμάξι να δεις όπως είπε ο Στέλλιος 5 άλογα...
Τώρα πολλά παίζονται..
Καλύτερα να πάρεις απο πάνω πράγματα..
Σίγουρα είναι φτηνότερα...
Βεβαια παίζει και το άλλο 1100-20% εκπτώση που έχουμε
στην πεζό...

Laughing Laughing Laughing

Ο Στέλλιος ξέρει καλύτερα..
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:04:59
PUG έγραψε:
Sidobre έγραψε:
PUG έγραψε:

Μονόφυσος ή τρίφυσος;

Υπάρχουν τρείς λύσεις.

1. Βρίσκεις ένα από παλιατζίδικο (αρκεί να μην είναι κλειδωμένος) και τον τοποθετείς. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να αφαιρέσεις όμως το immobilizer γιατί δεν γίνεται να κάνεις αρχικοποίηση.

2. Παίρνεις από την Peugeot ένα καινούργιο εγκέφαλο και τον χρυσοπληρώνεις για να σου κάνουν αρχικοποίηση (κλειδιά, immobilizer κλπ)

3. Παίρνεις από την ίδια την Marelli τον εγκέφαλό σου, με την προϋπόθεση ότι έχεις γνωστό στην Peugeot που θα σου κάνει αρχικοποίηση. Το κόστος από την marelli είναι το 1/3 από αυτό της Peugeot (νομίζω είναι γύρω στα 300 ευρώ).
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
PUG έγραψε:
Gr@lly έγραψε:
Φιλική τιμή...

Ο δικος του απο την peugeot κανει 834e αν παρω της peugeot sport θα εχει καμια διαφορα ιπποδυναμης?

Ο Peugeot Sport είναι ΜΟΝΟΦΥΣΟΣ! Δυστυχώς.
Gr@lly - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι έχεις δίκαιο ξέχασα να το τονίσω...
Πρόεδρε καμία άλλη ιδέεα..
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι μονοφυσο,δεν θελει κατι αλλο αν παρει μεταχειρο εγκεφαλο,αρκει να ειναι ξεκλειδωτος...
Αν ο εγκεφαλος βγηκε απο το αλλο αυτοκινητο με τον διακοπτη του κλειδιου ανοιχτος,δεν κλειδωνει ουτε θελει κατι αλλο. Smile

Οσο για την τιμη του εγκεφαλου,τα εχουμε ξαναπει οτι ο Κονδωρας σας αρμεγει κανονικα και με τον νομο Laughing .
Η PS τον εχει 520Ε στο site που με ΦΠΑ παει στα 620 περιπου. Wink
Lef205 - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:25:04
Sidobre έγραψε:
PUG έγραψε:
Sidobre έγραψε:
PUG έγραψε:

Μονόφυσος ή τρίφυσος;

Υπάρχουν τρείς λύσεις.

1. Βρίσκεις ένα από παλιατζίδικο (αρκεί να μην είναι κλειδωμένος) και τον τοποθετείς. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να αφαιρέσεις όμως το immobilizer γιατί δεν γίνεται να κάνεις αρχικοποίηση

2. Παίρνεις από την Peugeot ένα καινούργιο εγκέφαλο και τον χρυσοπληρώνεις για να σου κάνουν αρχικοποίηση (κλειδιά, immobilizer κλπ)

3. Παίρνεις από την ίδια την Marelli τον εγκέφαλό σου, με την προϋπόθεση ότι έχεις γνωστό στην Peugeot που θα σου κάνει αρχικοποίηση. Το κόστος από την marelli είναι το 1/3 από αυτό της Peugeot (νομίζω είναι γύρω στα 300 ευρώ).

Τασο μου το παιδι λεει οτι εχει τριφυσσο, ο τριφυσσος δεν ειναι bosch?
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:30:49
Lef205 έγραψε:
Τασο μου το παιδι λεει οτι εχει τριφυσσο, ο τριφυσσος δεν ειναι bosch?

Ραλλύ έχει ρε π@π@ρα και εσύ! Οχι... 307!

Το ραλλύ έχει 3φυσο Magneti Marelli 48P.280

Ο μονόφυσος είναι Magneti Marelli 1AP.41
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει βγαλει και καποια Sagem... Sad
Απο την στιγμη που ειναι τριφυσο παντως,σκουρα τα πραγματα...
Ψαξε για εναν μεταχειρο φιλε,πουλιουνται καποιοι κοντα στα 300Ε οποτε θα την βγαλεις σχετικα φτηνα. Wink
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Απο την στιγμη που ειναι τριφυσο παντως,σκουρα τα πραγματα...
Ψαξε για εναν μεταχειρο φιλε,πουλιουνται καποιοι κοντα στα 300Ε οποτε θα την βγαλεις σχετικα φτηνα. Wink

Αμα βρεις ραλλύ με sagem τί να σου πω... Μόνο ραλλύ δεν θα είναι! Laughing Laughing Laughing Αυτά είναι 1,4 look rallye!

Οχι Στέλιε, μόνο αυτούς τους δύο κωδικούς έχει.

Μεταχειρισμένο βρίσκεις και με 200 αλλά πρέπει να κοπεί εσωτερικά η σύνδεση του immobilizer. Αν μπορεί να κάνει την αρχικοποίηση κάποιος, τον συμφέρει να πάρει καινούριο από την Marelli... Wink
Lef205 - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
)

Α μπραβο, sagem! Wink
volvos - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
εγω λεω να παω για παγωτο Cool
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 15:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αμα βρεις ραλλύ με sagem τί να σου πω... Μόνο ραλλύ δεν θα είναι! Laughing Laughing Laughing Αυτά είναι 1,4 look rallye!

Οχι Στέλιε, μόνο αυτούς τους δύο κωδικούς έχει.

Μεταχειρισμένο βρίσκεις και με 200 αλλά πρέπει να κοπεί εσωτερικά η σύνδεση του immobilizer. Αν μπορεί να κάνει την αρχικοποίηση κάποιος, τον συμφέρει να πάρει καινούριο από την Marelli... Wink

Βασικα για την κωδικοποιηση εγω μιλαω για μονοφυσο,για τριφυσο δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
Sagem παντως εβγαλε μετακυ 2001 και 2002 καποια λιγα κομματια,ειχε ενας φιλος μου τετοιο.
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 16:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βασικα για την κωδικοποιηση εγω μιλαω για μονοφυσο,για τριφυσο δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
Sagem παντως εβγαλε μετακυ 2001 και 2002 καποια λιγα κομματια,ειχε ενας φιλος μου τετοιο.

Aπό το 2001 όλα φοράγανε 3φυσο.

Οπου και να το κοιτάξεις το ίδιο θα βρείς. Μόνο αυτοί οι δύο εγκέφαλοι.
Προφανώς κάπου κάνατε λάθος ή δεν ήταν ραλλύ Razz

http://www.ajovalo.net/Peugeot_moottorit.htm
http://www.turbo-teknik.dk/chipliste/peugeot.html
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 16:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε και ο Sagem 3φυσος ειναι,απλα κυκλοφορησαν ελαχιστα... Wink
Αν ρωτησεις και στο 106 club θα δεις οτι καποια παιδια εχουν Sagem... Rolling eyes
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 16:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ρε και ο Sagem 3φυσος ειναι,απλα κυκλοφορησαν ελαχιστα... Wink
Αν ρωτησεις και στο 106 club θα δεις οτι καποια παιδια εχουν Sagem... Rolling eyes

Τί άλλο θα ακούσω εδώ μέσα.... Stunned
Pughell - Παρ 16 Μάρ 2007, 16:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ειλικρινα νομιζα οτι το ηξερες ρε... Confused
Sidobre - Παρ 16 Μάρ 2007, 16:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω....

είναι και αυτό Urban Legend

Oπως και πολλά άλλα τέτοια που κατα καιρούς έχουν ακουστεί...

Για να είμαι και σίγουρος, το κοιτάξαμε και στην ίδια την Peugeot. Δεν υπάρχουν στοιχεία σε ραλλύ και GTi με Sagem.

Pughell - Σαβ 17 Μάρ 2007, 13:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Θες να σου πω και πινακιδα αυτοκινητου μηπως το βρουνε μεσα απο το συστημα τους οι ηλιθιοι; Rolling eyes
Το ειδα με τα ματια μου για αυτο στο λεω... Wink
RASTAVIPER - Σαβ 17 Μάρ 2007, 14:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι για τη φύσα OBD που έχουμε μέσα στο αμάξι.
Εμένα είναι OBD-1 λογικά αφού το σασί είναι του 1997, αλλά δεν μπορώ να βάλω πάνω διαγνωστικό OBD-2, παρόλο που ο εγκέφαλος είναι καινούριος (3φυσος).Παίζει κανένας αντάπτορας?Η δικιά μου η φύσα είναι τετράγωνη και η άλλη φύσα είναι σε σχήμα τραπέζιο και μάλιστα έχει 2 σειρές Pins (πάνω- κάτω) και στη μέση 1 πλακετίτσα.
Καμιά ιδέα?Επίσης φοβάμαι μήπως επειδή η φύσα είναι παλιά δεν αφήνει να διαγνωστεί ο εγκέφαλος με όλες τις λειτουργίες που προσφέρει ο 3φυσος.
Touristas - Σαβ 17 Μάρ 2007, 15:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Θες να σου πω και πινακιδα αυτοκινητου μηπως το βρουνε μεσα απο το συστημα τους οι ηλιθιοι; Rolling eyes
Το ειδα με τα ματια μου για αυτο στο λεω... Wink

Θέλω να το δω κι εγώ αυτό ……….. rallye με εγκέφαλο SAGEM ……. Scratch
DIMCHRI - Σαβ 17 Μάρ 2007, 20:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Για να είμαι και σίγουρος, το κοιτάξαμε και στην ίδια την Peugeot. Δεν υπάρχουν στοιχεία σε ραλλύ και GTi με Sagem.

Τάσο άστο καλύτερα...
ο δικό μου το 206 είχε sagem... Kai τότε με κράζατε αλλά έχει sagem.
Και όποιος δίσπιστος να τον πάω να το δει το αμάξι .
Touristas - Κυρ 18 Μάρ 2007, 06:40:35
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Τάσο άστο καλύτερα...
ο δικό μου το 206 είχε sagem... Kai τότε με κράζατε αλλά έχει sagem.
Και όποιος δίσπιστος να τον πάω να το δει το αμάξι .

Το δικό σου ποιο είχε SAGEM ??????
Δεν πιστεύω να λες για το CC γιατί δεν θα το αντέξω…….
Stunned
Sidobre - Δευ 19 Μάρ 2007, 01:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
E, NAI ΛΟΙΠΟΝ!!! Παντού υπάρχει ένας Sagem!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Mόνο που κάνετε λάθος τα ταμπελάκια!

DIMCHRI Δεν υπάρχει περίπτωση! Ηλεκτρική πεταλούδα bosch δεν παίζει με άλλο εγκέφαλο.

Pughell Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση! Τραβήξτε του καμία φωτογραφία γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να μην είναι καν ραλλύ. ΚΑΝΕΝΑ ραλλύ δεν βγήκε με άλλους εγκεφάλους από τους παραπάνω λόγω ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που φοράει το ραλλύ.
RASTAVIPER - Δευ 19 Μάρ 2007, 09:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείτε να μου πείτε αν παίζει κανένας αντάπτορας για τη φύσα μου?
salex - Δευ 19 Μάρ 2007, 09:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό,

μερικές φορές οι αυτοκινητοβιομηχανίες βγάζουν μικρές σειρές παραγωγής με εγκεφάλους που δεν έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα, είτε για δοκιμή είτε επειδή τους ξέμειναν.

Για αυτό δεν αποκλείω καθόλου να συμβαίνει ό,τι γράφει ο Στέλιος, ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μέσα στα αρχεία αναφοράς του group PSA τίποτε σχετικό.
Δεν έχει τύχει να δω μέχρι σήμερα Rallye/Saxo VTS 16V με εγκέφαλο άλλο από Magneti Marelli MM48P2.
Θα έπρεπε να υπάρχει και MM48P σκέτος, αλλά στην πράξη δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Εδώ στη συνάντηση της Πέμπτης πληροφορήθηκα για την ύπαρξη εγκεφάλων ΜΕ7.4.5 σε 206 GTi, εγκέφαλοι οι οποίοι μέχρι τώρα υπήρχαν στα C2 VTS. Αντίστοιχα, στις βάσεις δεδομένων δεν αναφέρονται πουθενά τέτοιοι εγκέφαλοι, φαντάζομαι ότι ούτε και θα αναφερθούν στο μέλλον καθότι το 206 θα σταματήσει (αν δεν έχει ήδη) να παράγεται σύντομα με την έλευση του 207.
Pughell - Δευ 19 Μάρ 2007, 09:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο αν στην Lion εχουν on line συστημα δειτε για το ΝΖΗ 3048.Ειναι μαυρο Rallye κυκλοφοριας του 2002.
Το αμαξι τωρα βρισκεται καπου στην Ναουσα αν δεν κανω λαθος... Rolling eyes

Αν υπαρχει η δυνατοτητα να το τσεκαρετε,δες το. Wink

Το οτι φορουσε Sagem παντως,ναι ειναι αληθεια,δυστυχως φορουσε... Sad
Και οχι τιποτα αλλο,δεν αναλαμβανε και κανενας να τον "σκαλιξει". Confused
volvos - Δευ 19 Μάρ 2007, 09:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο salex ο 7.45 ειναι πολυ καιρο (κανα χρονο φουλ) φορεμενος και σε 206 και σε 307 οποτε ειναι γνωστο και περασμενο στα πισια της αντιπροσωπειας...
Sidobre - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Εδώ στη συνάντηση της Πέμπτης πληροφορήθηκα για την ύπαρξη εγκεφάλων ΜΕ7.4.5 σε 206 GTi, εγκέφαλοι οι οποίοι μέχρι τώρα υπήρχαν στα C2 VTS.

O 7.4.5 έχει αντικαταστήσει εδώ και λίγο (όντως κανένα χρόνο που λέει και ο Παναγιώτης) τον 7.4.4. και όλα τα καινούργια TU5JP4 και TU5JP4S βγαίνουν με αυτόν...
volvos - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ γα** ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ γα** προφανως ειναι αρκετα απλο να δει καποιος πως εχει γινει το rescale sto c2 vts Με κοφτη 7κατι και να το εφαρμοσει και στα πεζο που εχουν 6κατι.....

ενω σε μενα το γκαντεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Evil

αργυρη τι θελει για να μπει αυτο ο εγκεφαλος?
ή μαλλον ασε μην απαντας...ξερω ξερω πριν το σουνιιο με λιγο φορα στα βαθια κατευθειαν Twisted evil
Touristas - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ούτε κι βάψιμο δεν θέλει έτσι μαύρο που είναι δεν θα τρομάζει και τα ψάρια....... Silly Silly Silly Silly
volvos - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
ESY ΜΗ ΧΑΖΕΥΕΙΣ.....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Δευ 19 Μάρ 2007, 12:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
beer beer beer
Beer Beer Beer
PUG - Πεμ 22 Μάρ 2007, 22:55:34
Θέμα δημοσίευσης: Εγκεφαλος για 106 rallye?
Καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας αλλα δεν ξερω ουτε εγω τι θα κανω με το rallye μου...Μπερδευει αρκετα,δεν εχει καθολου ρελαντι και δεν δουλευουν σωστα τα βεντυλατερ..Μου λενε μονο για καινουριο εγκεφαλο(834 τιμη αντιπροσωπειας) οι μεταχιρισμενοι λεει ειναι κλειδωμενοι και ο δικος μου δεν υπαρχει περιπτωσει να διορθωθει.Μιλησα με την PEYGEOT SPORT και βγαζει μονο μονοφυσο εγω εχω τριφυσο.Εσεις τι λετε να κανω?
Touristas - Παρ 23 Μάρ 2007, 07:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τα βεντιλατέρ τι κάνουν και δεν λειτουργούν σωστά ;
επίσης αν και δεν νομίζω να μην το έχεις κάνει αλλά, το έχετε ψάξει γενικός το αμάξι και καταλήξατε ότι φταίει ο εγκέφαλος
Pughell - Παρ 23 Μάρ 2007, 09:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παρε εναν μεταχειρισμενο τριφυσο(με την προυποθεση οτι αν ειναι κλειδωμενος,σου επιστρεφει τα χρηματα σου) και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να στον τοποθετηση και να τον προγραμματισει.
Με 400Ε θα τα εχεις κανει ολα. Wink
Ασε την αντιπροσωπεια,για μ@λ@κες ψαχνουν... Puke right
PUG - Σαβ 24 Μάρ 2007, 01:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχουμε ψαξει γενικως το αυτοκινητο και το μονο που μενει ειναι ο εγκεφαλος αλλα θα το τσεκαρουμε και αυτο....θα φισαρουμε ενα εγκεφαλο απο αλλο rallye{τριφυσο} και θα το δουμε και αυτο αλλα αυτο μενει.Τα βεντυλατερ οταν σας λεω δεν δουλευουν σωστα εννοω οτι μπαινουν σε λειτουργια πιο συχνα απο οτι το κανονικα και εχει και αρυθμιες στο ρελαντι.Λες να κανω δουλεια με κανενα μεταχειρισμενο?Το συνεργειο που ειμαι ειναι δικος μου υπαρχει εμπιστοσυνη..Παιζει κανενα τηλ. για μεταχειρισμενα?
Gr@lly - Σαβ 24 Μάρ 2007, 02:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι τέτοια περίεργα έκανε και το
13αρι και ήταν απλά από Δεκαπενταπολικό ρελιέ..
όταν ξανα έκανε αρυθμίες ήταν από το μάτι του σασμάν.
Και είχα τα ίδια περιστατικά...
Τσεκαρέ το καλύτερα..
Touristas - Σαβ 24 Μάρ 2007, 07:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
PUG έγραψε:
Τα βεντυλατερ οταν σας λεω δεν δουλευουν σωστα εννοω οτι μπαινουν σε λειτουργια πιο συχνα απο οτι το κανονικα

Ποιο είναι το κανονικό δηλαδή και σε σύγκρισή με τι το έχεις δει αυτό

PUG έγραψε:
και εχει και αρυθμιες στο ρελαντι.

Το ότι κάνει αρρυθμίες δεν σημαίνει ότι φταίει ο εγκέφαλος απαραίτητα.
volvos - Σαβ 24 Μάρ 2007, 09:14:47
Θέμα δημοσίευσης:
7.47 ΣΑΒΒΑΤΙΚΑΑΑΑ

ΡΕ ΜΠΕΕΕΕ
Gr@lly - Σαβ 31 Μάρ 2007, 13:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ο Peugeot Sport ο εγκέφαλος ίσως είναι ο
καλύτερος και συμφέρει...
Δίνεις μία και έξω τα λεφτά και καθάρισες..
Βέβαια ίσως να μην βγάλεις τα τρελλά άλογα άλλα
κάνει πολύ καλή δουλεία....
Το χτύπησα ήδη. Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 31 Μάρ 2007, 13:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Thumbs Up Clapping W00t Dizzy2
volvos - Σαβ 31 Μάρ 2007, 18:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
απο που??
αφου δεν χει ετοιμοπαραδοτους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Gr@lly - Κυρ 01 Απρ 2007, 16:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά αύριο θα παρεις τηλ να μάθεις τι υπάρχει...
Και δεν ακούω κουβέντα θα περιμένω τηλέφωνο..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες