Stevon έγραψε: |
Σπύρο είχα πάθει ακριβώς το ίδιο....
Εκτός απο την δυσοσμία των καυσαερίων όμως. Η διάγνωση τότε είχε δείξει....και μεσαίο και καταλύτη....... |
volvos έγραψε: |
episης του σπυρου χτυπαει τρελλα πειρακια το αμαξι...
δε ξερω αν συνδεεται με το θεμα καταλυτη... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Σήκωσέ το και δες σε ποιό σημείο έχει κοπεί. Αν είναι καμιά τρυπούλα, μπορεί να στη μπαλώσει ο εξατμισάς και να ξεμπερδεύεις προσωρινά μέχρι να είσαι πιό ανετος οικονομικά για εξολοκλήρου αντικατάστασή της ![]() Επίσης τσέκαρε μπας και ξεκούμπωσε στο ζουάν. Το έπαθα πριν κανα 3μηνο όταν έπεσα σε λακούβα και μου έδεινε την εντύπωση ότι κόπηκε στη μέση απ΄τον πολύ θόρυβο ![]() |
Yπομονή ρε, καλά έκανες... θα τα μαζεψεις σιγά σιγά. Δεν είναι κι "εύκολοι" καιροί άλλωστε ![]() |
mechanic έγραψε: |
to "kali"
se eleftheri metafrasi pos allios to orizeis? |
Ακριβώς το ίδιο setup έχω κι εγώ (μαμά με σκούπα) και ψάχνομαι ζητώντας παρόμοια χαρακτηριστικά από κάποια ποιοτική κατασκευή που θα είναι πάνω απ'όλα αποδοτική και να αντέχει στο χρόνο.
Aν μιλάμε από καταλύτη και πίσω, υπολόγισε για Supersprint ένα 100ρικο η σωλήνα κι ένα 250ρι το τελικό στο περίπου μιάς κ οι τιμές που βρίσκω στο net δεν ξέρω τι μεταφορικά και φόρους χρεώνουν. Από kamracing το μεσαίο σωλήνα το χρεώνει ~60λίρες χωρίς μεταφορικά, για να χεις μιά ιδεα... |