Miltellas έγραψε: |
πιθανότατη ζημιά σε περίπτωση εξόδου από την πίστα - λόγω μηδενικής συντήρησης..... |
volvos έγραψε: |
lef205 (δε το ξερει θα το μαθει συντομα ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Δυστυχως δεν παιζει γιατι το επομενο Σ/Κ θα εχει Παλλαδιο ενω το προηγουμενο θα εχει Κορινθου και θα ειμαι service στο πτηνο. |
WilDuck έγραψε: |
Απλά, να υπενθυμίσω ότι έχει GTCC στα Μέγαρα τότε.
Ε ρε κάτι διλήμματα που σου βάζει η ζωή. ![]() |
Steve έγραψε: |
Άρα κάνατε μια ημέρα, max 30 γύρους συνολικά. Με 25 ευρώ πιστεύω είναι μια χαρά!
Λισάνς θα χρειαστεί να βγάλουμε εκείνη την ημέρα? Αν ναι, τι κόστος θα υπάρχει? Κράνος και πυροσβεστήρας θα χρειαστεί να φέρουμε ή θα έχουμε ένα ζεύγος και θα τα κάνουμε τράμπα? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Τάκη πάμε παρέα ![]() |
volvos έγραψε: | ||
εγω θελω να παω απο πεμπτη βραδακι. παρασκευη να χαρω τη πιστα και να δω λιγο τη περιοχη εκει που εχει φοβερες ομορφιες και δεν εχω ανεβει ποτε.ψηνεσαι? ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Για Παρασκευή απόγευμα είμαι και εγώ μέσα αν θέλετε... και για τις ομορφιές κλπ ![]() Και για Καβάλα (η μήπως Ξάνθη? ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Αναλαμβάνω ξεναγός!!! ![]() ![]() ![]() |
DrJekyll έγραψε: |
Κάποιος μου είπε πως το trackday θα κοστίσει 30ευρώ ΑΛΛΑ δεν πρέπει να έχει μείνει κενή θέση για ΚΑΜΙΑ από τις δύο ημέρες... ![]() ![]() ![]() Συνολικά 150 άτομα είναι αυτη τη στιγμη... |
drdino έγραψε: |
Πόσα λεπτά θα μπορεί να είναι το αμάξι στην πίστα με τόσες συμμετοχές; |
Στου Trackday-special.gr την επίσκεψη στις Σέρρες (10-11) Νοεμβρίου, έχουν φτάσει τις 60 συμμετοχές... για τα 150 που λες εσύ, είναι για τις 17-18? |
1:35.10 απ' ότι μου έλεγε ο Γκάλφας χθες με το Ν6 106 του... |
dimkeras έγραψε: |
Ευχαριστώ κι εσένα Μίλτο. Ακούω κάτι τρελές παπάτζες πάντως, θα τις γράψω κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο... |
glf έγραψε: | ||
που να ακούσεις και το άλλο. ραλάκι 106 να γυρίζει 1:32 !!!!! τρελό γέλιο λέμε! και τον τύπο που το οδηγάει να θέλει να τον λέμε και f1pilot !!! χεχεχεχεχεχ ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Παιδιά μετράει και ο οδηγός.....ΠΟΛΥ
Για δόσε στον F1pilot(ή στον Volvos ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
το πρώτο ΣΚ είναι το track day special και το δευτερο το North Clubs ![]() |
τελικά με βλέπω να πηγαίνω με το tds και εγώ...περισσότερο ενδιαφέρον το βλέπω.θα φανεί.αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι οι Σέρρες (εννοώ το sprint ![]() |
f1pilot έγραψε: |
Στο trackday έχει κανονιστεί από τον Γιάννη206 συνενόηση με βουλκανιζατερ και για τις 2 μέρες ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τπτ αλλαγές και τα σχετικά ώστε να μην μείνουμε εκτεθημένοι και για την επιστροφή, επομένως κανονίστε αναλόγως. Επίσης, κάτι γίνεται και με φωτογραφική ομάδα που πιθανώς να έρθει να αποθανατίσει όλους μας αλλά και εναν έναν ξεχωριστά.
Για το θέμα του Ξενοδοχείου κάνουμε μια κίνηση με το Αλέξανδρος το οποίο είναι σχετικά κοντά στην πίστα, είναι ανακαινισμένο και φθηνό. Το ελπίδα θα το αποφύγουμε φέτος λόγο σημαντικής δυσκολίας πάρκινγκ και των έργων που γίνονται στην πόλη. Το κόστος των δωματίων είναι 50€ το δίκλινο +10 για πρωινό (standard τιμές) και περιμένω να μιλήσω για κάτι καλύτερο. Υπάρχει και το phillipos xenia το οποίο είναι αρκετά ωραιότερο αλλά οι τιμές του κυμαίνονται λίγο λιγότερο από τα διπλά και κρίναμε ότι ίσως είναι υπερβολή και δυσκολέψει αρκετους που θα έρθουν απο μακρυά. Αναφορικά με φαγητό, θα κανονιστεί delivery στην πίστα το πρωί για μπουγάτσα από κορυφαίο κεντρικό μπουγατσατζίδικο για όσους θέλουν, ενώ το βράδυ του Σαββατου θα κλείσουμε τον Τρύφωνα και τις θρυλικέ σούβλες του για πάρτυ μας. Αναφορικά με τον "αγώνα - event" μας λέω να επιλεχτεί τυχαία ένας χρόνος από το γυρολόγιο (όχι ο κορυφαίος αλλά καλός) όποιον ενδιαφέρονται και προς το τέλος της ημέρας να γίνουν 3 γύροι από τον καθένα και να αθροιστούν οι διαφορές. |
eeeΕΕΕΕ κανονίστε όποιοι έρθετε Σέρρες ρίξτε ένα μηνυματάκι... |
plaketokofths έγραψε: | ||
9 10 & 11 Nov θα είμαι Σέρρες (αν έριχνε και κανα χιόνι στα Λαϊλιά τοτε θα ηταν μοναδικά), προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ερθω στην πίστα (πιθανότατα ναι) αλλα εσένα θα σε δώ όπως και να χει! ![]() ![]() |
nomizo ειναι ανοιχτες ακομα. για τσεκαρε στο αναλογο σαιτ ![]() εχει οριο καταεθεσης ως παρασκευη για να ισχυει δηλωση |
glf έγραψε: |
Πετύχαμε το Porsche Club Bulgaria με αγωνιστικές Porcshe και.. καθημερινές καθώς και μια Gallardo που γυρνούσε γρήγορα.
Πραγματική απόλαυση και να το βλέπεις και να το ακούς. http://www.youtube.com/watch?v=6OS1-_QJxqc |
Όχι με εμένα ήταν παρέα.! |
DrJekyll έγραψε: |
ελπίζω την επόμενη να συννενοηθούμε καλύτερα και να βρεθούμε εκεί... |
MEMsound έγραψε: |
Το 1% τη απόδοση δίνει για να στοιχηματίσω? ![]() ![]() ![]() |
γ. εχουμε ξεφραγκιαστει παντελως και ειδικως με το κωλαμαξο... |
giorgakis έγραψε: |
"Η πίστα των Σερρών δεν θα λειτουργήσει λόγω κατασκευαστικών έργων από 23/6 έως και 3/7. Το Σαββατοκύριακο 28-29/6 ανοικτής προπόνησης ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. " |
20-21 σεπτεβρη σερρες ανοιχτη για κοινο
εγω θα ανεβω σχεδον σιγουρα τωρα που ειμαι οκ με αμαξι αν και εχω παθει μια φοβια οτι οποτε θα πηγαινω ταξιδι τα μενει... το πολυ πολυ να ανεβω με τραινο ως σαλονικα θα εχει αρκετο κοσμο...οσοι πιστοι προσελθετε |
SnakeMJK έγραψε: |
Μπορείς να κάνεις μία μικρή ανάλυση των εξόδων; τρένα-πίστα-ξενοδοχεία-βενζίνες-κλπ; |
εγω θα ανεβω σχεδον σιγουρα τωρα που ειμαι οκ με αμαξι αν και εχω παθει μια φοβια οτι οποτε θα πηγαινω ταξιδι τα μενει... το πολυ πολυ να ανεβω με τραινο ως σαλονικα θα εχει αρκετο κοσμο...οσοι πιστοι προσελθετε |
kane έγραψε: |
Aσε μας ρε πάνο που θα ερθεις πάνω και δη σέρρες...Ξερεις ενα τραγουδι που λεει "λογια,λογια,λοοοοοοογια"?
ΑΣΕ που ετσι και ακουσει η μαρια "σερρες/πιστα" παίζει να κοιμασαι στο σαλονι κανα μηνα ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Εχω πει πως θα ερθω.
Τελος. |
Steve έγραψε: | ||
Για βενζίνη θα θελήσεις κάτι λιγότερο από 1 τεπόζιτο ανέβα, και άλλο τόσο για κατέβα. Βρες τιμές που γεμίζεις με βενζίνη και κάνε τις πράξεις. Θέλεις 15 ευρώ διόδια σχεδόν. Θέλεις 2 40ευρα σε ξενοδοχείο (Παρασκευή και Σάββατο βράδυ διανυκτέρευση) Και 60 ευρώ (?) περίπου για εισητήριο πίστας και τις 2 μέρες. Με το τραίνο δε ξέρω ακριβώς, είχα δεί κάτι συζητήσεις στο TDS, αλλά για 1 άτομο μέσα στο αμάξι, συμφέρει να ανέβεις με το αμάξι σου λέγανε. Από 2 άτομα και πάνω, σπάνε οι βενζίνες και πέφτει δραματικά το κόστος. |
καλα αμα μπεις παμε σε αλλη κλιμακα |
εγω με οτι σκ**α στραβο μου χει τυχει αυτό το καιρό δεν εχω λεφτα με την καμια για "μέσα"...
το πολύ πολυ για βόλτα... (αν βρω λύση για το μαγαζι) |
τουριστικα θα παμε αν παμε
επισης μεσα νοεμβρη εχει και το επισημο trackday του trackday-special club που γινεται για 3η χρονια και το οποιο ειναι σε ευρωπαικα προτυπα ![]() |
εγω παντως αν ανεβω θα το κανω σωστα και θα ειμαι πανω πεμπτη αργα το βραδυ....
το αμαξι να δουμε αν θα βγαλει το ταξιδι με τοσες καταρες που το κυνηγανε |
sasasj έγραψε: |
Με λίγο ή πολύ κόσμο πιστεύω οτι θα λέει όσο να 'ναι.
Εγώ αν μπορέσω και έρθω θα θελα να μπώ απλα για να μου φύγει η κ@υλ@ ακομα και με μοτέρ 1,4 του 97'! ![]() ![]() |
μαλ**ας ειμαι/?
ανα ανεβω θα ειναι με τραινο... τι να μεινω στην εθνικη? ![]() ![]() |
drdino έγραψε: | ||
Καλά ούτε συζήτηση. Την τελευταία φορά που μπήκα ήμουν ο μόνος με "ταπεινό" αμάξι (μέσα ήταν ταπερ, 130, evo VII κτλ κτλ), και στις κερκίδες ήταν ένας παππούς με τα εγγόνια του, ο οποίος δείχνοντας εμένα λέει: εεεε τι θέλει και αυτός εκεί μέσα, αν είναι να φέρω και εγώ το τρακτέρ μου και να μπω. ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εγω βαζω σπιτι |
Εγώ βάζω μανούλα ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Θα την βολεψουμε και την μανουλα σου.... ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||||||
Αυτός είναι ο πραγματικός φίλος ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Βαζω μεταφορικο μεσο... (rc)......και οτι αλλο "ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ"!! ![]() |
volvos έγραψε: | ||
ksexase ta lastixa! |
παρακαλω καταθεστε επιχειρηματα προτασεις για να με πεισετε να μη παω |
me exei Βαρεσεει η πανσελληνος
ναι 20-21 ειναι το εβεντ ααααααααααα εχεις κανεις δανεικη ψηφιακη γιατι εχουμε ξεμεινει και απο αυτο |
O BASIKOS logos που το κοιταω για τωρα και οχι νοεμβρη ειναι ο καιρος
http://weather.pathfinder.gr/greece/macedonia/serrai.html http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/extended/GRXX0020 για αυτο και κοιταω για παρασκευη σαββατο |
ελπιδα ξενοδοχειο διπλα πιστα
50 μονοκλινο 65 δικλινο αν ψυνεται κανεις να ανεβει το λεει μαλλον αν τα καταφερω λεω να τη κανω πεμπτη βραδυ για να προλαβω παρασκευη πρωι αδεια τη πιστα και να γυρισω κυριακη μεσημερι ή σαββατο βραδυ |
ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
γιατι το ταλεντο σας να τα γαματε ολα τελευταια στιγμη ειναι δεδομενη! |
θα χρειαστεις αδεια παρασκευη ![]() και πεμπτη εγω θα φυγω αν πανω ολα καλα καπου 5 απο δω... |
soler έγραψε: |
Έλα αλέκοοοοοοοο?
Πόσο? |
soler έγραψε: |
Δεν πάω για καρτ καλύτερα? ![]() |
Steve, αν ανέβεις και έρθω και εγώ μήπως να κάναμε τπτ για το κλειδί; ![]() |
me to ktel?
600ευρω μηχανημα εισαι λιγο μακακας εε?? αλλωστε αν μπεις με πολτικα λαστιχα θα σε μετραω απο τη web camera τοσο αργος που θα εισαι |
me to ktel?
600ευρω μηχανημα εισαι λιγο μακακας εε?? αλλωστε αν μπεις με πολτικα λαστιχα θα σε μετραω απο τη web camera τοσο αργος που θα εισαι |
katarxhn τα λογια μου ειναι διαστρεβλωμενα στην υπογραφη σου....
ειναι ''αν ανεβω χωρις αμαξι σερρες το πιθανοτερο ειναι να φαω καμια φρικη και να ψαχνω νοικιαρικο για να μπω μεσα'' αμα πληρωσεις κουριερ πανω κατω στο στελνω ειναι παντως πιο απλο να βαλεις καποιο να σε χρονομετρησει ουτως ή αλλως 4-5 γυρους θα αντεξουν τα λαστιχακια σου τα πολιτικα ![]() |
δεν εχω καταφερει να παω ποτε . . . .
αλλα με δεδομενο οτι ειμαι σιγουρα στα 12ψηλα μεγαρα που δε βολευουν ιδιαιτερα το αμαξι μου αν γυριζα πανω απο 40 σερρες το πιθανοτερο ειναι να το πεταγα στα τεμπη γυριζοντας . . . . |
Μέχρι να εγκλιματιστείς θα φας λίγο, αλλά αν δεν πέσεις με τα μούτρα στον νταμπλά με τα κουλούρια δεν θα το φας περισσότερο από όσο πρέπει. ![]() ![]() Πάρε και ένα βιντεάκι αν δεν το έχεις δει ακόμα με τον Serresmeister Ηunter να δίνει οδηγίες. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pJ9hUQLz1VI |
plaketokofths έγραψε: |
Ε φυσικά ολα αυτά για ολους εκτος του steve! ![]() |
hunter o γνωστος εκ των 4Τ? |
Σταύρο είμαι στο 80% να έρθω, ανεξαρτήτως καιρού. Απλά ψάχνω κανέναν για παρέα. ![]() |
Για Κυριακή έχει Πορταριά το μενού ![]() |
έκανες και φωτογράφιση στις Σέρρες ποιος στην χάρη σου (γιατί από χρόνο...δεν σε βλέπω) .
άντε ανέβασε την και στο facebook να σε χαρούνε τα μωράκια σου, μην μας πρήζεις σαββατιάτικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γκλουπ!! |
εγω ο volvos ή τακης
και ο memsound ή μανθος σου ευχομαστε καλο γυρισμο και καλη διασκεδαση παλιολινατσα |
ypovoleas έγραψε: |
ημουν και γω στην πιστα?(ypovoleas)!
γιατι απο οτι θυμαμαι δεν πηγα σημερα ![]() |
μια και είναι αργά, μόλις γύρισα από έξω έχω να σου πω ότι τα 5 δευτερόλεπτα δεν πέφτουν από τόσο εύκολα στις σέρρες μια και ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος άσχετο που νομίζεις ότι δεν πας.... για να σπάσω το 41 πόνεσα πολύ (και ήταν από τους πρώτους μου χρόνους...) και το 40 δεν έσπασε ποτέ..
με όλη την αγάπη μου εκ των άσχετων μερί motorsport team μητσάκος |
το αμαξι σου εχει δυνατοτητες για χαμηλα 38αρια με 4 ημισλικ 15αρια μονο... και αυτο το λεω εχοντας σχεδον ιδιο αμαξι και εχοντας δει τις δυνατοτητες του στα μεγαρα που δε βολευεται με τη καμια οπως και τι εχουν κανει πολυ πιο απλα 206 μεσα στις σερρες (βλεπε μακη) |
τα κατεραμ τι ελεγαν ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Το μονο που εχω να πω.......αλλα 800 ευρω κ πηρα κ εγω μπλοκε! ![]() |
του steve αυτη τη στιγμη ισως στριβει και καλυτερα απο το δικο μου
καθως υποπτευομαι οτι η πεζο σπορτ με τις 21αρες ραβδους πισω θα το χαριζουν πολυ πιο ομοιογενη και προοδευτικη συμπεριφορα απο το δικο μου που ειναι αρκετα αποτομο και λιγο ατσαλο στο οριο με τις 22αρες και τα τουμπανα σε ριμπαουντ μπιλσταιν... φρενα δε ξερω αν εχει βαλει (θελει και τρομπα) και μοτερ πλεον ειναι ενα κλικ πο κατω...εγω αλλωστε δεν εχω ξηλωσει ποτε καθισματα γενικα πλεον του σταυρου ειναι αξια ενας κλωνος του κιτκαρου ![]() |
Μπορώ να πώ ότι πλέον έχω εντυπωσιαστεί από το στήσιμο του αυτοκινήτου και την συμπεριφορά του μέσα στην πίστα, αφού έχει πλήρως ουδέτερη συμπεριφορά, με απίστευτο πάτημα και ελάχιστες έως μηδενικές κλίσεις αμαξώματος. Η ανάρτηση δουλεύει άψογα, το ίδιο και το 16/65 που δεν αρέσει σε μερικούς (αρκετούς) εδώ μέσα. |
το σχολιο για αγωνες πηγαινε στο νικο και τα απαραδεκτα που εργαψε για να απαντησει σε εναν επισης κοπανο. το οτι εχεις κανει 10-20-30 αγωνες νικολακη δε σε κανει μαγκα για να μιλας ετσι.
|
αλλα ξεχασα σε αυτη τη χωρα οποιος δεν εχει ιδρωσει μπακετ δε δικαιουται να εχει αποψη |
καλησπερα! ![]() διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και πραγματικα δεν ξερω αν ειναι για κλαμματα η για γελοια ![]() χωρις λογο και αιτια να μαλωνουμε ετσι για το αν θα ειχαμε ημισλικ θα καναμε κατω απο 1.40 και ο αλλος να λεει οχι γιατι ετσι και αλλιως...κτλ κτλ. νομιζω ο χρονος δειχνει ποιος εχει δικιο και ποιος οχι και στην θεωρια ολα ευκολα ειναι.αν ο steve λεει πως θα κανει κατω απο 1.40 η οχι με ημισλικ εμενα δεν με νοιαζει,ουτε θα τον αμφισβητισω,μακαρι και να κανει....απλα θα περιμενω να δω χρονο. οσο για τα λαστιχα οτι δεν τρωγονται εδω θα διαφωνησω με τον steve.οσοι ειμασταν χθες στην πιστα ειχαμε αρκετη φθορα και γενικα οσες φορες εχω παει ολο το ιδιο συμβαινει με ολους!!!!!!!!!γιαυτο ολοι ερχονται με ενα σετ ελαστικων παραπανω η με ενα ηδη χρησιμοποιημενο.μαλλον το σαββατο η πιστα δεν πεινουσε γιαυτο δεν εφαγε λαστιχο(δεν εχω αλλη εξηγηση)!!!! ο χρονος μου χθες στο 1.44.022 το καλυτερο περασμα αλλα οχι καθαρος(με προσπερασμα).τελικη στην ευθεια 177κμ το ανωτερο.προσπερασεις σε 2 mazda mx-5,1 bmw 325,σε 1 porsche boxster και 1 porsche cayman s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφτασα και 1 honda type r αλλα δεν μπορεσα να το προσπερασω.και για ολους τους δυσπιστους αυριο οι φωτο!!!!και βιντεακι.τα λαστιχα μου ηταν παλια και δεν μπορεσα να το πιεσω κιαλλο γιατι τα επαιξαν.(και φωτο τα λαστιχα). η εμπειρια για ακομα μια φορα ηταν τελεια και πραγματικα η πιστα σε μαθαινει τι θα πει καθαρες γραμμες. |
Είστε όλοι μπετόβλακες.... Όταν μασουλάγατε στην "στρούγκα" έτσι κάνατε;;
![]() ![]() ![]() ![]() Πρέπει να λύσουμε τις διαφορές μας με ένα track day ![]() |
Δεν είπα τιποτα τετοιο Παναγιώτη. Αλλά με τον στιβ να μπαινει πρώτη φορά πίστα και να λεει οτι μπορει να γυρίσει όσο γύριζε ο Γκάλφας με το αγωνιστικό 106 που είναι και πιο δυνατό (και πιο καλοστημένο ισως να μην ήταν τότε που μπήκε) και με καλύτερα λάστιχα απο αυτον, χωρις να εχει καν κανει 20-30 γύρους στην πίστα τι θες να κανω? Εσυ δλδ το θεωρεις δυνατο??? |
Πρέπει να λύσουμε τις διαφορές μας με ένα track day ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
20 γύρους γεμάτους έκανα και ο Γκάλφας δεν νομίζω να γύριζε μόνο στο 1:40 που πιστεύω ότι θα πιάσω με μια 4άδα ημισλίκ και σωστά φρένα (αυτά λείπουν πλέον από το αυτοκίνητο)
Τί διαφορές? Αφού εγώ την έχω μεγαλύτερη! ![]() |
Παράθεση: |
αγαπητέ φίλε υποβολέα...
1) εφόσον δεν σε νοιάζει ο χρόνος του steve δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις τί χρόνο θα κάνει στο μέλλον. Αντίθετα με μένα, με νοιάζει τί χρόνο κάνει θα κάνει ο steve γιατί απλά είναι φίλος μου εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. τα πρώτα στριψίματα μαζί τα κάναμε που λέει ο λόγος. 2) δεν μαλώνουμε και αυτό που έχω να πω ότι για να παρεξηγήσει κάποιος τα λεγόμενα μου πρέπει να είναι τουλάχιστον κακόβουλος...ειδικά αυτοι που με ξέρουν Rolling eyes 3) μπράβο για τον χρόνο σου! ελπίζω να χάρηκες το αυτοκίνητο σου! κάθε φορά θα είναι σαφώς καλύτερα Twisted evil 4) είναι άδικο να μας χαρακτηρίζεις "γελοίους" (ή καλύτερα αυτά που γράφουμε ότι είναι "γελοία" ή για κλάμματα). 5) ο νίκος όντως γ@μάει Laughing Laughing Laughing Laughing |
είπαμε ο νίκος έκανε 36...eitherway. τέλος το πανηγύρι, αρκετά το κουράσαμε. |
πιο χχχχ τουμπαρε ρε παιδια ηταν κανας γνωστος? |
Το legend car ήταν το μόνο που κατάφερε να μπει στην πίστα ![]() |
τα κατεραμ τι ελεγαν ![]() |
sps έγραψε: |
25-26 Οκτωβριου θα ειναι ανοικτη η πιστα για Free Practice?
Λεω να ανηφορισω.... ![]() |
τα.. χάλια μας τα ανεβάσαμε και στο youtube
http://www.youtube.com/watch?v=9AycRDtlIX0 |
terry το λευκό 207 είχες ? |
S2000 ήταν εκείνο μπροστά σου? |
MTerry έγραψε: |
Νίκο τήν επόμενη θα τα πούμε από κοντά . . . πάντα τέτοια ![]() |
S2000 ήταν εκείνο μπροστά σου? |
μάλλον miata.. τι δεν ήρθες έτσι για βόλτα ? είχε πολύ κόσμο που ήρθαν και από μακρυά σαν θεατές.. |
Σπέρνω ράγες ![]() |
Ο Ανδρέας (Hunter) είναι εξαιρετικό παιδί, έχει λόξα με την πίστα (την ξέρει απ'εξω πλέον ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Κάτσε φρόνημα μην σε ξεμπροστιάσω. ![]() ![]() ![]() Άκου εκεί σπέρνω ράγες. Ήμαρτον ρε παιδί μου να μην μπορείς να ακολουθήσεις ένα μαμά 106. |
kane έγραψε: | ||||
εσυ ειχες καραμαμα 106? Στιβ ο iceage με το 1.44 ειναι? |
o steve 1.41???
α ρε θα πεσει κανα ταβανι να μας πλακωσει πρωινιατικα |
τώρα θα γίνω καυστικός αλλά θυμάστε τα θεωρητικά γυρολόγια τότε στην κουβέντα που κάνατε και πέφτανε τα δευτερόλεπτα βροχη ![]() ![]() ![]() πόσο είχατε φτάσει? 36-37? ![]() ![]() ![]() φιλικά ΠΑΝΤΑ |
Υ.Γ. εδω η κοτα,δν εχει παει να το μετρησει ακομα,τι σερρες του τσαμπουνας? τα "φρεκα" ραλιτζιδικα λαστιχα σε μαραναν Ι/τά ![]() ![]() |
Τάκη είμαι πιο χεράς από εσένα. Όταν ανέβεις στις Σέρρες με το kit car τότε θα έχουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα.
Μήτσε, όσοι μπήκαν στο αμάξι, λένε ότι έχει άνετα πιθανότητες για 39άρια με λίγο καλύτερα φρένα (και σε τεχνική και σε υλικά) ![]() Και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε φτάσει στα 36-37. Φιλικότατα ΠΑΝΤΑ |
ΑΛΛΟ το 39 και άλλο το 37...ρώτα και τον Γκάλφα που είναι κολλημένος στα 36+ εδώ και πόσο καιρο ![]() |
θεωρω οτι αν μπορει ο σταυρος να κανει 40αρια με το αμαξι του καποιος πορωμενος π.χ f1pilot μπορει να κανει αρκετα πιο κατω χωρις σε καμια περιπτωση να λεω οτι ειναι κουλος ο σταυρος (που ειναι ![]() |
επισης μια μεγαλη αληθεια που ειχε πει ο opterios ειναι οτι για να κανεις χρονο πρεπει να μη πιεζεις. για να μη πιεζεις προσθετω εγω πρεπει να εισαι ανετος. για να εισαι ανετος πρεπει να ξερεις τελεια αμαξι πιστα εαυτο σου. για να τα ξερεις ολα αυτα θες ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ γυρους σε μια πιστα. επειδη κανεις μας δεν εχει τετοια εμπειρια απο σερρες (εξαιρεση γκαλφας) καλο να μην ειναι κανεις απολυτος σε αυτα που λεει... |
Παμε στο επομενο.Οπως ειπε και ο iceage, ο τεοραλλυ με ΦΠΕ,13/59,μπλοκε και αναρτηση κυρλ/τση γυριζε διαρκως στο 1.35. Πολυ καλος χρονος... (δεν τα ξερεις καλα iceage παιδι μου) |
ρε σταυρο τι ακριβως γραφεις γιατι και ο ιδιος να διαβασεις το ποστ σου δε βγαζει ακρη...
οκ ο γκαλφασ ειναι κουλος και ο φιλος σου χερας. το χεις ... |
Το 1:41.502 ήρθε το Σάββατο στο προ-τελευταίο session μου. Για ακρίβεια όταν πάω σπίτι, θα σας πώ. Επίσης, χωρίς να έχω ρίξει κάποια μελέτη στην πίστα και στις γραμμές FIA, έγραψα τον ανωτέρο χρόνο. |
kane το να μπεις πρωτη φορα στη ζωη σου σαν οδηγος σε πιστα σα τις σερρες και να κανεις 40αρια θεωρειται μεγαλο κατορθωμα και προσωπικα θα βαλω τη φωτο σου σε καδρο μετα... ![]() ειδικα με το παρταλι σου που πας και βαζεις οτι βρεις ιμιτασιον για να γλυτωσεις 5 ευρω ![]() ![]() ![]() ![]() η οδηγηση στη πιστα απαιτει παρα πολλα πραματα για να βγαλει χρονο... περισσοτερα απο την οδηγηση στο βουνο κλπ και ισως αυτο ειναι που με εχει κανει αρρωστημενο στη κυριολεξια μαζι της. επισης καθε πιστα εχει μικρα μυστικα που αντιστοιχουν σε δευτερα και οχι δεκατα...εγω στο χωραφι στην αρχη ειχα παει 2-3 φορες ειχα κανει καμια 100αρια γυρους ναι μεν ειχα βρει πατηματα ολα οκ αλλα μονο οταν μπηκα συνοδηγος σε καποια παιδια που ειχαν λιωσει εκει μεσα καταλαβα 1-2 πραματακια ακομα θεωρω οτι αν μπορει ο σταυρος να κανει 40αρια με το αμαξι του καποιος πορωμενος π.χ f1pilot μπορει να κανει αρκετα πιο κατω χωρις σε καμια περιπτωση να λεω οτι ειναι κουλος ο σταυρος (που ειναι ![]() |
οκ ο γκαλφασ ειναι κουλος και ο φιλος σου χερας. το χεις ... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Την προηγούμενη Κυριακή 15/2 ήταν μαζί με κάτι 106 και ένα 207 rc σκούρο χρώμα, ήταν κανένας από εδώ? |
O frapeole ποσο εχει κανει Σερρες??? |
Την προηγούμενη Κυριακή 15/2 ήταν μαζί με κάτι 106 και ένα 207 rc σκούρο χρώμα, ήταν κανένας από εδώ? |
![]() |
Το είδα λίγο 3-4 γύρους που έκανε, μετά έπρεπε να φύγω, χρόνο μέτρησε γιατί έτρεχε με τους track days specialists. |
Το Σάββατο είχαμε 2 sessions που κυνηγιόμασταν στην πίστα ![]() |
Α ναι ε? ![]() |
RC_MANOS έγραψε: | ||
Eγω ειμαι αυτος με του σκουρο το RC... ![]() |
οταν το ελεγα εγω οτι ειναι κουλομαρια ο σταυρος...
τι συζτητατε τοση ωρα για τη ψωναρα οταν ο κυριος αριστειδης τη κυριακη κι ολας εκανε 1.40 ΞΕΡΟ http://www.trackday-special.gr/html_pages/Serres_14&15Feb09_TRACKDAY_overall_2ndDAY.htm RESPECT ΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ![]() |
τι συζτητατε τοση ωρα για τη ψωναρα οταν ο κυριος αριστειδης τη κυριακη κι ολας εκανε 1.40 ΞΕΡΟ http://www.trackday-special.gr/html_pages/Serres_14&15Feb09_TRACKDAY_overall_2ndDAY.htm RESPECT ΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ![]() |
Τον χρόνο αυτό τον έκανε ο Nikos-bugs όταν του ζήτησε ο Κος. Αριστείδης να του δείξει γραμμές. |
Τον χρόνο αυτό τον έκανε ο Nikos-bugs όταν του ζήτησε ο Κος. Αριστείδης να του δείξει γραμμές. |
Αλλά Τάκη, όταν είσαι στον κάναπέ, δεν μπορείς να ξέρεις τί γίνεται μέσα στην πίστα ![]() Όταν με το καλό έρθεις, τότε βγάλε άποψη για τους χρόνους ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
|
αρε μητσακο δικιο που ειχες ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Το γράφω εδώ, για να μην ανοίγω νέο τόπικ. Κάπου 14-15-16-17 Νοέμβρη θα ανέβω πρώτη φορά Σέρρες. 14 και 15 είναι στάνταρ ελεύθερη η πίστα, ενώ 16 και 17 υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάποιο event και να μη γίνεται να μπω. Θα το δούμε. Πιθανότατα θα περάσω μια από εκείνες τις μέρες και από Θεσσαλονίκη, οπότε έναν καφέ με τους βορείους και ειδικά με σένα, Σταύρε (kane), νομίζω θα τον καταφέρουμε. Το καλύτερο, όμως, θα ήταν αν και όσοι μπορούσατε να έρθετε εκείνη τη μέρα Σέρρες, για μια υποτυπώδη μότορσπορτ συναξούλα. Stay tuned για την ακριβή ημερομηνία και ελπίζω να τα πούμε πάνω, παίδες! ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: |
Αληθεια για φετος τα track day nhak και των peugeot ποτε ειναι ???
Μαθαμε κανενας τιποτα?????? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
27-28-29 Νοεμβρίου |
Εγώ μέσα στον Νοέμβρη θα πάω... |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Ρε συ steve , που μπορουμε να δηλωσουμε συμετοχη ?Ξερεις ???? Κανενας δεν ξερει τιποτα ?????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στo ημερολόγιο, τις ημέρες που λέει "Ελεύθερη προπόνηση
Διοργανωτής : Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών" δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή. Πας εκεί και μπαίνεις με το ανάλογο αντίτιμο. Στις καθημερινές πας όποτε θέλεις, αρκεί να ΜΗΝ έχουν κλεισμένη την πίστα ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
με τι αντιτιμο εαν πας για προπονηση με αρκετους φιλους ας πουμε? |
η συμμετοχη ειναι 40 ευρω για 45 λεπτα.αν πας σε ελευθερη προπονηση ειναι 70ευρω χωρις χρονομετρηση κτλ κτλ.
αρα σταυρο γιατι το θεωρεις πανακριβο? |
οκ εχουμε καταλαβει οτι εισαι αντιθετος απο περυσι με το trackday για δικους σου λογους που μονο εσυ ξερεις και ειναι σεβαστο αλλα υπαρχουν ατομα που θελουν να πανε και να περασουν καλα.δεν χρειαζεται να βγαζεις κακια για το trackday.τουλαχιστον γινεται μια προσπαθεια καθε χρονο και αυτο αξιζει. |
ρε steve εδώ θα διαφωνήσω. Με 40 ευρώ έχεις 3 Χ 15 λεπτα, γιατρό πυροσβεστική, κριτές για τους κάνγκουρες, safety car, χρονόμετρο. Τι από όλα αυτά σου προσφέρει η πίστα η ίδια με τα 70Ε? Ούτε γερανό που αυτό θα έχουμε 4Χ4. |
Ναι, από την άλλη δεν είναι ότι πρέπει για αυτόν που έχει βαλθεί να κάνει τον τρελό χρόνο και μπορεί να κάτσει μισή μέρα και να φάει 2 τετράδες ελαστικά κυνηγόντας το απόλυτο setup και οδήγηση στο όριο. Track day είναι = πάνω από όλα διασκέδαση. και μετά όλα αυτά που είπες. Στο εξωτερικό υπάρχουν εταιρίες που τα διοργανώνουν αυτές τις εκτονώσεις. |
Δεν δέχομαι επίσης την άποψη ότι δεν ξέρουν από track day το north. Εντάξει 4 χρόνια το κάνουμε. Οι διακόσιες και πλέον συμμετοχές είναι επιτυχία, για ένα πράγμα που γίνεται πλέον θεσμός. Αν τα κάναμε λάθος δεν νομίζω να είχαμε και συμμετοχές. |
Επειδή είμαι μέσα στο North ξέρω τι ζόρι έχουμε τραβήξει για να γίνεται αυτή η διοργάνωση. Κάποιοι μάλιστα παίρνουν μέχρι και 10 μέρες άδεια για τον σκοπό αυτό. |
Δεν μπορώ (?) να καταλάβω, γιατί έχω διαβάσει και παλιά εδώ γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει στραβά την όλη αυτή διοργάνωση.
Όχι δεν χρειάζεται 50 συμμετοχές το psclub για να πάει, υπάρχουν και club που πάνε με 3 και 4 συμμετοχές. όταν ήμουν πρόεδρος στο greekrenaultclub north με τα βίας μάζευα 2 συμμετοχές. |
Το τι θα συμπεράνει ο κάθένας από συμμετέχοντες είναι καθαρά δικό του θέμα. Αν πεί α τι ωραία ρίχνω μερσεντές στα αυτιά ή ότι την έχει μεγαλύτερη από ένα ακριβότερο αμάξι και πιο γρήγορο, τόσα ξέρει τόσα λέει....και φυσικά ξέρω άτομα που έτσι σκέφτονται. Αλλά όχι να καταδικάζουμε μία τέτοια προσπάθεια... για χαζά και κόμπλεξ άλλων. |
Φυσικά αν θέλεις και μπορείς σε λίγες μέρες έχουμε συγκέντρωση. Σε προσκαλώ εγώ προσωπικά για να συνδράμεις και εσύ στην προσπάθεια μας. Να δεις το κλίμα μας και τον τρόπο που συνεδριάζει και τις απόψεις που ακούγοντε μέσα στην ένωση και να μας κρίνεις από πρώτο χέρι. |
οκ εχουμε καταλαβει οτι εισαι αντιθετος απο περυσι με το trackday για δικους σου λογους που μονο εσυ ξερεις και ειναι σεβαστο |
ε αν δεν ειναι κακιες οτι μαλωσες με ολο το NHAC περυσι και γελιοποιοησες την αφισα τους τοτε τι ειναι κακια για σενα? |
να βαλεις βομβα την ημερα του trackday?
![]() |
κατσε ρε σταυρο μισο λεπτο,μπανεις στο NHAC και ενω εισαι καινουργιος αρχιζεις να τους λες αυτο δεν ειναι σωστο,αυτο δεν ειναι ετσι,δεν ξερετε,εγω θα σας πω κτλ κτλ. |
εσυ στην θεση τους τι θα εκανες αν εμπαινε καποιος και τα εβγαζε ολα αχριστα ενω εσυ θα ειχες εμπειρια 3 χρονια απο την διοργανωση και ο αλλος δεν ηξερε? |
πως εχεις γνωμη για το συγκεκριμενο trackday αφου δεν εχεις παει ποτε????????????????????? |
εγω μια χαρα ξερω τι εγινε περυσι.θελεις να το αναλυσουμε? |
ποιο 'εξυπναδα' με την αφισα δεν ηταν ομως ![]() φιλικα |
Nα μπω λιγο τσοντα και να πω κατιτις... |
Ειχα μια κουβεντα με φιλο απτο 106κλαμπ,πριν λιγες μερες,ο οποιος μου δωσε ενα λινκ περι τρακντει του TDS (track day special)...
Φανηκε η ανακοινωση μονο σε μενα ελιτιστικη ή και σε αλλους??? |
Τι νοημα εχει λοιπον να διοργανωνονται τετοιες εκδηλώσεις οταν ακομη και ο ΤΥΦΛΟΣ βλέπει που πηγαινει το "πραμα"? οποιος διαβασε την ανακοινωση του TDS,μαλλον με εννοει...
Ας συνεχισουμε τη κουβεντα μας. |
Manavis207Gt έγραψε: |
...Δεν εχει αναλαβει κανενας αυτη τη δουλεια απο το club μας ???????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κριμα..... |
τα υπολοιπα για πέρσυ τα χουμε πει και ξαναπει
δεν βαριεστε να ξαναλέτε τα ιδια και τα ιδια!?!??! ![]() ![]() |
επειδη δεν εχω χωρο,απλα θα τις γραψω....... ![]() αν ειχα προβλημα μαζι σου δεν θα σε υποστηριζα οταν χρειαζοταν |
και πιστεψε με δεν θελω να αναλυσουμε το θεμα επειδη εισαι εσυ και σε γνωριζω!!! |
οκ μην δεχεσαι το φιλικα αφου εγω σου φταιω......επειδη σεβομαι δεν μιλαω..... |
ο καθενας εχει την αποψη του.μπορουσες απλα να απομακρυνθεις και να μην τα κανεις σκ**α.γιατι εσυ μαλωσες |
και χασανε αρκετα παιδια το trackday αν θυμασαι. |
δεν θα σου αλλαξω γνωμη,πιστευε οτι εχεις δικιο.εγω σου απαντησα στις κατηγοριες.ας μην το συνεχισουμε..............................................................τελος! |
προς το παρόν (καλώς η κακώς) μόνο εσυ βλέπω οτι ενδιαφέρεσαι (σοβαρα) και κανείς άλλος (ξαναλέω "σοβαρα" και όχι "στα λόγια") |
Ειχα μια κουβεντα με φιλο απτο 106κλαμπ,πριν λιγες μερες,ο οποιος μου δωσε ενα λινκ περι τρακντει του TDS (track day special)...
Φανηκε η ανακοινωση μονο σε μενα ελιτιστικη ή και σε αλλους??? Τι νοημα εχει λοιπον να διοργανωνονται τετοιες εκδηλώσεις οταν ακομη και ο ΤΥΦΛΟΣ βλέπει που πηγαινει το "πραμα"? οποιος διαβασε την ανακοινωση του TDS,μαλλον με εννοει... |
Steve έγραψε: | ||||||||||||||
Επειδή πέρισυ τον Σεπτέμβριο, είχα βρεθεί στην πίστα των Σερρών, με τον drdino και άλλο ένα παιδί με 207 RC, σε ελεύθερη προπόνηση, ένα αυτοκίνητο τούμπαρε κατά την διάρκεια της προπόνησης (4 τούμπες και βάλε) στην τελευταία στροφή της πίστας. Υπήρξε άμεση διακοπή από το προσωπικό της πίστας, έσπευσε οδική βοήθεια, και με ασθενοφόρο μεταβιβάστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Οπότε γάμα με, ότι προσφέρει ο ένας προσφέρει και ο άλλος στην προκειμένη περίπτωση. Και μάλιστα όταν είναι τα 70 ευρώ, τονίζω και πάλι ότι μπαίνεις όσα 20λεπτα θέλεις (και προλαβαίνεις) μέσα.
Για τις 50 συμμετοχές, αναφέρομαι αν θέλουμε να κλείσουμε την πίστα σαν PSClub, και όχι να μπούμε "τσόντα" σε κάποια εκδήλωση. Σαφώς και με 3-4 αμάξια μπορούμε να συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις σαν NHAC ή οτιδήποτε άλλο. Σαν 3-4 αμάξια, δεν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα, εκτός κι αν δώσει ο κάθε ένας από 1000 ευρώ.
![]() Κοιμηθήτε εν ειρήνη και φιλάκια ![]() |
λοιπόν επειδή φίλος μου τούμπαρε στην τελυταία στροφή της πίστας, με τουϊνγκο, ήρθε ένα τίποτα να μας βοηθήσει, εμείς τον σύραμε έως έξω από την πίστα! και μετά ήρθε η οδική να τον πάρει... έξω από την πίστα. Ασθενοφόρο εννοώ stand by μέσα στην πίστα. |
Όσο για τα 70 ευρώ και τα 20λεπτα, χάνεις το νόημα. |
Επίσης λυπάμε πολύ για την λέξη χούντα.... |
Εγώ το λήγω εδώ, θα ήθελα όμως κάποια στιγμή από κοντά να μου πείς για το ποιος πότε και γιατί νομίζεις ότι σου συμπεριφέρθηκε ως χούντα. και πήγαν να σε φάνε. |
steve δε ξερω πως το βλεπεις αλλα εδω δε θα ηθελα να το σχολιασουμε αλλο. αν θελετε ανοιξτε νεο τοπικ στα γενικα θεματα και σφαχτειτε.
εδω μιλαμε για τη πιστα και τις εκδηλωσεις που μας αφορουν σε αυτη... |
Τιμοκατάλογος Πίστας Σερρών έγραψε: |
Περίοδος Χαμηλής Ζήτησης (ΙΑΝ - ΦΕΒ - ΔΕΚ)
(Ευρώ) Σαββατοκύριακο = 1.200 + 19% = 1428 Χρονομέτρηση = 400 +19% = 476 |
1904 ευρώ σύνολο για ένα Σ/Κ μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες. Εγώ είμαι ο ένας, θέλω τους άλλους 18 να την κλείσουμε την πίστα ένα Σ/Κ με 100 ευρώ ο καθένας να γουστάρουμε ![]() |
υ.γ.2 εκχιονιστικό εχει η πίστα? ![]() |
βαλε και kane |
50 ευρώ διόδια |
|
Υπαρχει ασφαλεια κατα τη μεταφορα του αυτοκινητου στο τρενο; |
Υπαρχει ασφαλεια κατα τη μεταφορα του αυτοκινητου στο τρενο; |
Πάνο εδώ πάσχει ο ΟΣΕ. Τα ξέρω από μέσα, γι' αυτό και το λέω. |
Αν ερθω με το 206 θα ερθω οδικως.Αν φερουμε το εσκορτ τοτε σιγουρα τρενακι. |
1. Steve 2. SnakeMJK 3. Memsound (99% μόνο για Κυριακη) 4. Volvos 5. Πάνος 6. Χρύσα |
Μιλάτε για κάποια δεδομένη ημερομηνία, ή να μαζευτείτε πρώτα "όσοι" και μετά "βλέπετε"; Αν ισχύει το δεύτερο, πολύ φοβάμαι ότι "στο δρόμο" οι συμμετοχές θα μειωθούν δραματικά. |
Steve αν εγω (και οποιοσδηποτε αλλος) εκ των προτέρων ξέρω οτι (για τον οποιοδηποτε λόγο) θα μπορέσω μόνο Κυριακή και εχω ενημερώσει γι αυτό ειναι λάθος να πληρώσω και για το Σάββατο. |
μανθο αυτο που λες ειναι απλα μη αποδεκτο απο κανενα td Που εχει γινει σερρες... |
μανθο με 20 ατομα δε γινεται τρακντει. ασε να λεει σταυρος...θελει αρκετα παραπανω καθως υπαρχουν και αλλα εξοδα...γενικα ειναι ενα δυσκολο πραμα |
(σταυρο για να μη γκρινιαζεις σκεψου οτι τα αυτοκολλητα που βαζουν στα ta κλπ στοιχιζουν κανα 200ευρω. οκ δε τα θες αλλα γενικα υπαρχουν πολλα τετοια μικρα εξοδα που τα βαζεις απο την αρχη μεσα. |
ο σταύρος αναφέρεται για ξερό td... ούτε ασθενοφόρα, ούτε γιατρούς, ούτε γερανό, ούτε κριτές. άσχετα αν εμείς τα φέρνουμε συνεχώς κ χαλάμε την πιάτσα ![]() |
iceage γουρνοπουλα εκει πανω εχει? |
MTerry έγραψε: |
Εχει καλά φαγάδικα στις Σέρρες . . . Νο1 το "Καπηλειό του Κωστή" ![]() |
Ο ώπα Sina nina nai Sina nai naaa κατάφερε και πέταξε λινά μέσα σε μια ημέρα ![]() Αντε και εις κατώτερους χρόνους! ![]() |
Σιγά να μη σου έρθει ο Μιναρές μέχρι τα Κουφάλια ![]() |
Ο ώπα Sina nina nai Sina nai naaa κατάφερε και πέταξε λινά μέσα σε μια ημέρα ![]() Αντε και εις κατώτερους χρόνους! ![]() |
Εμένα το μπροστά ριστερό πέταξε λινά, σταματώντας με στο 1.42.5, με πολλούς χρόνους εκεί γύρω, μέχρι και 1.43.3 Εκεί έπαιζα, δλδ... |
σταματώντας με στο 1.42.5, με πολλούς χρόνους εκεί γύρω, μέχρι και 1.43.3 Εκεί έπαιζα, δλδ... |
roadrunner1223435 |
γιωργο θα περασουμε και στο γυρισμο απο ντινο δευτερα του εχω ταξει καφε ![]() |
να υπενθυμισουμε οτι
iceage steve volvos roadrunner1223435 θα ειναι πανω αυτο το σκ για πολυ λιωσιμο εγω ανεβαινω με 4 χαρντ και 2 μιντιουμ κωστα επισης λαθος σου που δε τα εκανες μπρος πισω δεξια αριστερα...λογικο να σου βγει οφ...εκανες και μπολικους γυρους |
...
episis mpoygatsa ta spaei |
Pughell έγραψε: |
Υ.Υ. Με σχεδον 1:40 δινεις βροντερα τα @@ σου... ![]() |
[...] 1.39.7 [...] |
[...] o steve είχε μια μικρή έξοδο απ ότι έμαθα απ τον ίδιο, αλλά όχι κάτι σοβαρό σε υλικές ζημιές. |
θα γραψετε κανα χρονο να σχολιασουμε ή οχι...???
Αν και νομιζω η αγια τριαδα δεν επεστρεψε ακομη αθηνα. |
RoadRunner122 έγραψε: |
![]() Καταλάβατε ή να κάνω και κακά??? Comments later... |
δε ξερω αν ειναι επειδη ανεβηκα εγω αλλα γενικα γαμηθηκε ο διας
1 106 μπιελα westfield nikoy off moter 1 e30 ψαλιδι εγω μοτερ και αλλα ψιλα 106 το μαξι προβλημα καπου φρενα αν θυμαμαι 106 1.3 σαζμαν εμεινε σαλονικα γενικα σχεδον ολοι ειχαν απο ψιλοπροβληματα.... |
egω φιλε εβαλα ωτοασπιδες και 2 κουβερτες
εσυ το επαιξες λαρτζ... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
ΞΕΧΑΣΕΣ: RoadRunner122 με 3-4 ώρες ύπνο κάθε μέρα γιατί παίζατε ΤΡΟΜΠΟΝΙ κάθε βράδυ με τον iceage! |
Α, επίσης, μάθαμε κι ότι υπάρχουν βαλβίδες ελαστικών με ενσωματωμένη σχάστρα ![]() |
Φέτος μάλλον θα επενδύσω αρκετό χρήμα σε αυτή τη πόλη... ![]() ![]() |
Όοοχι, λάδια, φίλτρο, βενζίνη (και καναν υαλοκαθαριστήρα πού και πού πλέον).
Τέλος ![]() |
Τέλος ![]() |
Φέτος μάλλον θα επενδύσω αρκετό χρήμα σε αυτή τη πόλη... ![]() ![]() |
iceage έγραψε: |
...Και ότι κάποια PUNTO κυκλοφωρούν με ανάρτηση από 106 γι' αυτό και στρίβουν καλά. |
Την άλλη φορά θα σας βάλω να κοιμηθήτε παρέα στην τούρκικη. |
Τέλος ![]() |
Βάλτο στην υπογραφή σου αυτό γιατί είναι βαριά κουβέντα. Θα ανεβαίνεις μόνο να σε ταίζω μπουγάτσα και κανα σουβλάκι. |
τακη και το παιδι αυτο μου ειπε,πως ειναι καλουτσικος χρονος.Απλα πορωθηκε με τα μαξις αυτος,που μου ειπε πως τα εμπιστευοταν πολυ περισσοτερο απο 888.
Τακ,απο την οση εμπειρια σου,τι κ/π θεωρεις πως ταιριαζει στις σερρες για ενα μοτερ σαν τα δικα μας με 150πς πανω κατω και νορμαλ φασμα? |
Jim207GT έγραψε: |
Καλά συζητάτε πίστα και μου τσαμπουρνάτε για ESP έλεος..... |
spiros_z έγραψε: |
Μαμα rc με slick εκανε χθες 1.38s |
MEMsound έγραψε: | ||
ημισλικ ή φουλ σλικ? |
Μη το λες Κωστη, to drive καπου εκει το ειχε μετρησει το 207.
Το esp κοβει πολυ. Το 1.40 ειναι χρονος μαμα 206 rc. |
...Καλά, το απενεργοποιήσιμο ESP το θεωρώ εκ των ουκ άνευ. Δε χρειάζεται να το συζητάμε καν, όταν μιλάμε για πίστα... |
Όσο και να "μην κάνει" για πίστα, δε μπορεί να μην είναι κατά "τι" καλύτερο από ένα 1.6 206 στις Σέρρες. Καν το 206 μπορεί με καλά σέμι να κάνει 1.42.00 ά ν ε τ α , το 207 εξίσου - και περισσότερο - άνετα κάνει 1.40.00. Τέλος. Ok, οι αναρτήσεις του μπορεί να βολεύουν περισσότερο σε πίστα, ανάβαση ή παρκάρισμα, αλλά αυτό δε λέει και τπτ σπουδαίο. Καλά, το απενεργοποιήσιμο ESP το θεωρώ εκ των ουκ άνευ. Δε χρειάζεται να το συζητάμε καν, όταν μιλάμε για πίστα.
|
[size] πρέπει να κάνει την πατέντα ώστε να απενεροποιείται, τουλάχιστον για την πίστα.[/size] |
http://farm3.static.flickr.com/2775/4127490227_1f7f2635bf_o_d.jpg
θα αφησω το γκουρου της πιστας να μιλησει....σταυρο για πες παντως αλλε σταυρο αυτο που ακουγα εντονα απο ολα τα παιδια ειναι οτι η πιστα κραταει μονο αν εισαι μονος...σε τρακντει και αλλα τετοια σκηνικα μαζυεονται μαρμπλς ή φλοκια που λεει στιβ και γλυστραει. σκεψου οτι δευτερη μερα 21-22 ηταν ολοι πανω 1 δευτερο απο γλυστρα και μονο... απο οσο ειδα 3-4 ραλλακια που εχουν τα ιδια πραματα με φιλο σου ηταν στο 39-39.5 τη πρωτη μερα και στο 39.5-40.5 τη δευτερη. αρα το 39 ξερο που εκανε ειναι σουπερ χρονος ![]() |
Γιώργο, αν είχες πιέσει λίγο παραπάνω και φορούσες DS3000 αντί 2500 καθώς και τις σωστές ράβδους, τουλάχιστον 1sec θα ήσουν κάτω.
Απλά πραγματάκια δηλαδή. |
την αλλη φορα θα ειμαι εγω μρποστα και θα εχω κρεμασει απο προφυλακτηρα τα λουκανικα που δε πηραμε να δεις πως σπας το 40 για πλακα... |
http://farm3.static.flickr.com/2775/4127490227_1f7f2635bf_o_d.jpg
θα αφησω το γκουρου της πιστας να μιλησει....σταυρο για πες |
οταν λεει μαμα εννοει με μαμα λαστιχα πολιτικα |
ο γιαννης206 ηταν? |
Άρα ήσουν με full slicks ![]() Και τα S8 είναι μέτρια ενώ τα S9 είναι σκληρή... http://www.ps-sport.ig.pl/michelin-sport-tyres/gama.htm |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
Σλικ της Μισελίν, 207 rc. |
![]() Και το 1.38 σε 207 RC είναι ύποπτο για πρόγραμμα 1ο στάδιο ![]() |
RC_MANOS έγραψε: |
Για τις Σερρες τα πηρα! Κ μολις σημερα παρηγγειλα αλλα δυο αλλα σκληρη γομα αυτη τη φορα! |
S7A sorry! S8A παρηγγειλα τωρα |
MythosGR έγραψε: |
Συνολικά τράβηξα 6030 φωτόγραφίες από το trackday και με ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα είμαι στις 4000 και ~10 GB. 'Εχω κάνει μια μικρή επιλογή περίπου 200 φωτογραφίες στις οποίες αφιέρωσα λίγο χρόνο παραπάνω και ανεβάζω σήμερα τις μισές... http://farm3.static.flickr.com/2726/4151573240_569279a4cc.jpg http://farm3.static.flickr.com/2634/4151597796_0acb67e932.jpg http://farm3.static.flickr.com/2793/4150819737_82b3ce628f.jpg http://farm3.static.flickr.com/2718/4151591912_92bb636d25.jpg http://farm3.static.flickr.com/2506/4150842643_5cc7c5aa99.jpg http://farm3.static.flickr.com/2785/4151604402_70cba1bff8.jpg http://farm3.static.flickr.com/2573/4150816665_57c57cb0d4.jpg http://farm3.static.flickr.com/2539/4150850591_86a5c69330.jpg http://farm3.static.flickr.com/2605/4151603236_d97b3dd894.jpg |
paidia να ξεκαθαρισω κατι
το αμαξι δε προλαβα να το πλυνω και ηταν το μονο με λασπες... δε ξερω πως βγηκε καθαρο φωτο |
MythosGR έγραψε: |
http://farm3.static.flickr.com/2634/4151597796_0acb67e932.jpg |
1.8τ μαμα μοτερ προς το παρον 600κατι κιλα! |
ρωτα παιδια...το αμαξι ηταν απλυτο και γρατζουνισμενο απο παντου
σημερα παιρνω απο κακαρη βαμμενο και κερωμενο και λογικα θα βρεχει για κανα χρονο σερι...... το σμαρτ ηταν αρρωστο πραμα. ειχε πιασει καποια στιγμη το κτμ και το πηγαινε πιπακωλο... 1.8τ μαμα μοτερ προς το παρον 600κατι κιλα! |
Τοπικα
πορτα αριστερα πορτα δεξια φτερο δεξια προφυλακτηρες καπο τοπικα λεμε ![]() |
πωπω εχεις παθει τραλαλα...
460 πηγε η γκαραζοπορτα που γκρεμισα μαλ**α ασε που τη διελυσα με το βολβο |
η τσουλα μου
http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/SERRES%2021-1--09/SERRES%2021-11-09/PB220708.jpg |
και που να το οδηγησεις... ![]() |
ναι στην 2-3-4 παίρνει να βάλεις 4η. μετά θα ψάχνεις τα φρένα για την 5 βέβαια ![]() |
βασικο εχω 250 λιμπρες ελατηρια και το αμαξι επλεε καποιες φασεις. κρατιοταν απο αμορτισερ ουσιαστικα! |
ρε σεις μην αναφερεται ταχυτητες ετσι "χυμα" γραφτε και με τι κ/π (βασικα) βημα ελαστικών καθως και κόφτη στροφών... |
μια καθημερινή πάρε.. άδεια από τον εαυτό σου, ξεκίνα από Αθήνα με μια 4αδα φορτωμένη στις 5 το πρωί για Σέρρες και θα φτάσεις επάνω την.. σωστή ώρα (μετά τις 10 σπάει η ομίχλη αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και ζεσταίνει ο καιρός). Κάτσε παίξε ΜΟΝΟΣ σου όσο αντέχεις, πάνε φάε, κοιμήσου και γύρνα πίσω αυθημερόν ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ισως ειναι ο μονος τρόπος... ![]() ![]() ![]() |
an ησουνα στο περιπατο τη κυριακη το πρωι χαιβανι θα εβλεπες οτι τελικα εχει αναθεωρηθει αυτη η γραμμη.... ![]() |
an ησουνα στο περιπατο τη κυριακη το πρωι χαιβανι θα εβλεπες οτι τελικα εχει αναθεωρηθει αυτη η γραμμη.... ![]() |
Αλλά απόζημειώθηκα από το πολλά υποσχόμενο 1.40 με υπόνοια τελειωμένης σκάστρας, μπαλόνια P ZERO NERO και γ@μημένες κολώνες μπροστηνές που δεν μπορείς να σημαδέψεις. @volvos: Και ξέρεις εσύ αλλαγές στις 4500rpm. Υ.Γ. : Σόρρυ αλλά δεν άντεξα(ξέρεις εσύ) |
|
MEMsound έγραψε: | ||||
το καημένο το κοκκινακι... ![]() ![]() |
φαντάσου πως το περνάνε οι μηχανόβιοι που πάνε πίστα... |
ΡΕεΕεΕεΕεΕεΕ, τι δρομος ειναι αυτος απο θεσσαλονικη -> Σερρες???
Το κομματι μεσα στο βουνο με τις συνεχομενες στροφες μεσα στα δεντρα ειναι απλα τελειο.... Εχε χαρη που κοιμοντουσαν οι αλλοι και δεν ηθελα να τους ξυπνησω.... χα0χ0αχαχαχα |
blackpug106 έγραψε: | ||
που να το δεις παλιοτερα που ηταν μια γλιτσα με αναποδες κλισεις, ή το κομματι νωριτερα που δεν ηταν με διαχωριστικο στη μεση, (τωρα ειναι καθετος αξονας της εγνατιας και σωθηκαμε), παντως προσοχη, την ημερα λειτουγει ο γνωστος εισπρακτικος οργανισμος... πριν τελειωσουν τα εργα, και με μεγαλο κομματι του δρομου ετοιμο το οριο ηταν 80 (και τα οργανα το τηρουσαν...) τωρα ειναι 100! οποτε προσοχη τα λεφτα σας και τα διπλωματα σας παντως τωρα ειναι πολυ καλος δρομος |
υπαρχει μια σκεψη να ανεβω 28-31 οκτωβρη σερρες και να το συνδιασω με εκδρομη με γυναικα. εχουμε ιδεα τι μπορεις να κανεις εκει σαν εκδρομη?? |
να πουμε οτι το σκ εχει τον 4ωρο αγωνα αντοχης που εχει γινει θεσμος στις σερρες...
ακουει κανεις? ![]() |
Octane έγραψε: |
Το παληκαρι ειναι φιλος και ετρεξε με αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=TolrpPrSUAw&feature=related ................................................................................ |
Στα πλαίσια της ανακαίνισης η πίστα των Σερρών προμηθεύτηκε έναν εξομοιωτή ο οποίος στην αρχή θα χρησιμοποιηθεί για ασφαλή οδήγηση έως ότου έρθει το λογισμικό της πίστας σε 7-9 μήνες και θα μπορεί ο καθένας να δει την πίστα χωρίς τα έξοδα μιας επίσκεψης με το αυτοκίνητο. ![]() ![]() ![]() αξιοσημείωτο είναι ότι ο εξομοιωτής κάνει αρκετές κινήσεις σε πραγματικό χρόνο! |
απο οσο καταλαβα μεσα νοεμβρη θα εχει τρακ ντει τα νορθ κλαμπ στις σερρες..
εγω το λεω απο τωρα οτι θα ανεβω εστω και με μισο αμαξι... |
εγω θα ανεβω σχεδον σιγουρα τωρα που ειμαι οκ με αμαξι |
υπαρχει μια σκεψη να ανεβω 28-31 οκτωβρη σερρες |
15-9-12
ανοιγει ξανα η πιστα τελος νοεμβρη μαζευουμε δυναμεις λαστιχα αγοραζουμε αμαξι σταυρωνομαστε και ορμαμε... ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩ |
esy pote eipame anebikes???
kologere gerases apo tora reeeeee |
tha aneboume paraskeyi me intercity pano psinesai |
Δεν ειναι μαμα... |
Mπλοκε εχω αλλα τυπου τορσεν οχι δισκατο! βοηθαει στο δρομο αλλα οχι τοσο στη πιστα! |
Mπλοκε εχω αλλα τυπου τορσεν οχι δισκατο! βοηθαει στο δρομο αλλα οχι τοσο στη πιστα! 9αρια ελατηρια μπροστα κ 7αρια πισω αλλα μαλλον θελει πιο μαλ**α την επομενη φορα θα τα βαλω! Συγκλιση μηδεν 3 μοιρες καμπερ αριστερα κ 2.5 δεξια(επειδη οι περισσοτερες πιστες εχουν πολλες δεξιες), 2 μοιρες πισω αλλα δ θυμαμαι καστερ να σου πω! Η αναρτηση ειναι λιγο κουτσουρο στο δρομο αλλα σε βοηθαει πολυ το τιμονι(καμπερ-καστερ-συγλιση-top mount) στο να καταλαβαινεις τι κανουν μπροστα οι τροχοι.οσο για το πισω μερος ακολουθει παιζοντας λιγο αλλα αν κανεις χοντραδα ξεκολλαει καλα... |
H Xantia Activa (turbo) 2.0 δεν ήταν? 1.9 μόνο diesel ![]() |
Δελτίο Τύπου
28-2-2013 Με δεδομένη την οικονομική κρίση της χώρας, η διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ» αποφάσισε την μείωση των τιμών, ώστε να γίνουν πιο προσιτές για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι νέες μειωμένες τιμές που θα ισχύουν διαμορφώθηκαν ως εξής: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη (καθημερινές) Για τις μοτοσυκλέτες 30 ευρώ (από 50 ευρώ) Για τα Αυτοκίνητα 40 ευρώ (από 60 ευρώ) Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-επίσημες εορτές και αργίες Για τις μοτοσυκλέτες 50 ευρώ Για τα Αυτοκίνητα 60 ευρώ Από το Αυτοκινητοδρόμιο |
Δηλαδή στα Μέγαρα πόσο πάει το μαλί; |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Συμμετοχή ενός σκέλους διάρκειας 15 λεπτών : 20euro Συμμετοχή 2 σκέλη διάρκειας 15 λεπτών : 40 euro Συμμετοχή ολοήμερη για αυτοκίνητα : 60 euro Συμμετοχή ολοήμερη για οχήματα τύπου Formula-Πρωτότυπα : 80 euro |
σκέφτομαι να την δοκιμάσω με το rx 8 club την άσφαλτο, και να βάλω στην μάχη τα AD08....τώρα που στρώσανε την καινούργια. |
Μπορώ να γίνω ο Jean-Todt σου αν θες... ![]() |
Είμαστε στο 2013, ο Τάκης δεν μπορεί να βάλει ούτε καν ένα σωστό link, ούτε έχει μάθει ύστερα από σχεδόν 1 χρόνο χρήσης πώς να κάνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ post, και ο τύπος που τραβάει το βίντεο έχει κινητό με μέγιστη ανάλυση βίντεο 320x240 VGA στα 5 fps... με λήψη που μοιάζει με VHS rip από κασέτα ελληνικής cult ταινίας του 1970 ![]() ![]() |
http://trackbike.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=88 |
https://m.youtube.com/watch?v=-6ATZeOTIJM
Καποιοι το ξερουν το παιδι απο παλια τρακντει. αδιανοητος χρονος για ενα βολτισιο αμαξι με μοτερ εποπεδου Ν2. Καποιοι παιζουν συγκρουομενα στα χωραφια γυριζοντας πιο αργα απο νοικιαρικα και καποιοι παραδιδουν μαθηματα οδηγησης σε τρακντει. τυπικο δειγμα ελληνικης πραγματικοτητας |
https://www.youtube.com/watch?v=SQMHlXZOSr0&feature=share |
akis1976 έγραψε: | ||
Επίσης εδώ κάνει 1:03 μέγαρα με χαμηλή πίεση ![]() Βέβαια το αμάξι είναι 600+hp και ζυγίζει 1050kg https://www.youtube.com/watch?v=CvOSiSnLLec |