drdino έγραψε: |
Όσον αφορά το αυτόματο άναμμα των αλάρμ, αφενός σίγουρα δοκίμασες δυνατό φρένο σε καλό οδόστρωμα, αφετέρου είναι ενεργοποιημένη η αντίστοιχη επιλογή στην BSI; |
panosgep έγραψε: |
Το πρόβλημα με το κλείδωμα μου το είχε παρουσιάσει κι εμένα.
Παρουσιάστηκε όταν από δικιά μου βλακεία πάτησα να ανοίξει και κάποιος το κράταγε κλειστό από μέσα. Φυσικό κι επόμενο να χαλάσει (από σύμπτωση κι εμένα του συνοδηγού) Πήγα στην Peugeot και μου άλλαξαν το μύλο της κλειδαριάς και όλα κομπλέ. (Εννοείται εντός εγγύησης) |
Wisdom έγραψε: |
Φίλε drdino έχω το αμάξι 3,5 χρόνια με 90.000χλμ, πίστεψέ με έχω δοκιμάσει τα πάντα, κάτω από όλες τις συνθήκες. Το τεστάρισε στο δρόμο και τεχνικός της Dakar και επιβεβαίωσε το πρόβλημα. Στην αρχή μου είχαν πει ότι θα λυνόταν με αναβάθμιση λογισμικού, μετά όμως, και αφού το είχαν ήδη ψάξει στο διαγνωστικό, μου είπαν ότι θα έπρεπε να το πάω στη LION να το ψάξουν ενδελεχώς. Εγώ δεν θεώρησα το συγκεκριμένο πρόβλημα τόσο σημαντικό για να χάσω 1-2 μέρες δουλειάς να τρέχω στον Κηφισό και έτσι το άφησα στην τύχη του. Απλά όποτε φρενάρω απότομα στην Εθνική ή στην Αττική Οδό πατάω το κουμπί των αλάρμ μόνος μου ![]() |
Wisdom έγραψε: |
οι λάμπες καίγονται τακτικότατα, |