brz20 έγραψε: |
Οταν λες θα πας για σφηξιμο τι ακριβως εννοεις?
Υπαρχει καμια μεθοδο που να κανουν τα πλαστικα να μην τριξουν ποια? |
Δηλαδη οταν παω με πολλα και ακουω κατι κριτσι κριτσι απο το αριστερο μου αυτι ειναι οι κλειδαριες? |
panosgep έγραψε: |
Λοιπόν όποιος έχει 3θυρο και ακούει κάποιους θορύβους και νομίζει ότι είναι τα πίσω παράθυρα κάνει μέγα λάθος.
Είναι η κλειδαριά που έχει γεμίσει σκόνη. Καθαρίστε καλά την κλειδαριά και είστε κομπλέ. |
Καλα οι πορτες των Peugeot εδω που τα λεμε κανουν λιγο θορυβο στο κλεισιμο απο την αρχη.
Οπως και να την κλεισει καποιος νομιζεις οτι την χτυπαει. |
panosgep έγραψε: |
Άστα να πάνε...
Κάθε φορά που κλείνει την πόρτα η κοπέλα μου ένα μικρό δάκρυ κυλάει στο μάγουλό μου ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Oλοι οι γαλλοι τριζουν το δικο μου να δεις πως κανει!!! |
alekou έγραψε: |
Ναι. Για τα πλαστικά στο μπροστινό μέρος μια καλή λύση είναι και η σιλικόνη.
Η εταζέρα μου την σπάει λίγο, αλλά απ' ότι είδα στο πορτ παγκάζ έχει 2 μαύρα λαστιχάκια τα οποία όταν κλείνει, παταν κάτω την εταζέρα. Μάλλον θα πρέπει να βάλω κάτι εκεί για να την πιέζει λίγο παραπάνω προς τα κάτω και να σταματήσει τους θορύβους. Αλλες ιδέες; |
Touristas έγραψε: |
Εγώ πάλι και τα ηχεία που έχει πίσω δεν κάνει κιχ.
Γενικός εμένα δεν ακούγεται κι ας είναι χαμηλωμένο και με power flex κόντρα βάση. Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο ψείρας αλλά τεσπα. |
Touristas έγραψε: |
Δεν φταίει η κλειδαριά απλά θέλει λίγο καθάρισμα και ίσως και μια μικρή ρύθμιση η γλώσσα που πάει και ασφαλίζει.
Το ότι σταμάτησε να κάνει φασαρία με την καινούργια είναι λογικό μιας και δεν είχε καθόλου βρώμα επάνω και δεν είχε δουλευτεί. |
thodorisls έγραψε: |
εδω και μια μερα οταν εχω ανεβασμένο το παράθυρο του συνοδηγού ακούγεται εσωτερικά σαν να τρεμοπαιζει κατι και ειδικότερα αν πεφτω σε λακούβες, αν το ανοιξω το παράθυρο δεν ακούγεται τίποτα, ο μηχανισμός του παραθύρου δουλεύει μια χαρά, τι μπορει να ειναι? |