PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τριγμοί και θόρυβοι στο εσωτερικό

alekou - Παρ 02 Μάρ 2007, 09:31:16
Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί και θόρυβοι στο εσωτερικό
Καλημέρα... το 206 μου, τώρα τελευταία μου κάνει κάτι περίεργους θορύβους όταν πατάω σε λακούβες κτλ.
Οι θόρυβοι ακούγονται κυρίως από τα πίσω καθίσματα, την εταζέρα και λίγο από το παράθυρο του οδηγού.

ξέρει κανείς πώς μπορώ να σταματήσω αυτούς τους θορύβους;

ευχαριστώ!
panosgep - Παρ 02 Μάρ 2007, 10:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορούσες κάλλιστα να πάρεις μια BMW Wink

Πιστεύω ότι όλα τα μικρά αυτοκίνητα μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζουν να έχουν κάποιους μικρούς θορύβους.
Το δικό μου (3θυρο) ακούγεται το πίσω παράθυρο. Πάω που και που και μου το σφίγγουν, μου καθαρίζουν τις κλειδαριές στις πόρτες κτλ κτλ , αλλά μετά από λίγα χλμ οι θόρυβοι ξαναρχίζουν.
Πόσα χιλιόμετρα έχει το δικό σου;
alekou - Παρ 02 Μάρ 2007, 14:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
σήμερα το πρωί που το είδα 50.000χλμ.

Μίλησα και με 2 φιλαράκια μου και μου είπαν να το πάω για σφίξιμο.

Αυτό θα κάνω τελικά.

Παρεπιπτώντος.... μήπως ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω το μπροστά ηχείο του οδηγού; Γιατί τώρα τελευταία μου κάνει κάτι νουμεράκια όταν παίζει.. τσιρίζει!

ευχαριστώ!
brz20 - Παρ 02 Μάρ 2007, 15:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λες θα πας για σφηξιμο τι ακριβως εννοεις?
Υπαρχει καμια μεθοδο που να κανουν τα πλαστικα να μην τριξουν ποια?
panosgep - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Οταν λες θα πας για σφηξιμο τι ακριβως εννοεις?
Υπαρχει καμια μεθοδο που να κανουν τα πλαστικα να μην τριξουν ποια?

Εμένα για την πόρτα του συνοδηγού π.χ. που τρίζει μου καθαρίζουν την κλειδαριά και ρυθμίζουν και μία βίδα στην κλειδαριά.
Στο πίσω παράθυρο σφίγγουν μια βίδα ή ένα παξιμάδι (δε θυμάμαι και ούτε το έχω ψάξει ποτέ να σου πω την αλήθεια).
Οι θόρυβοι εξαφανίζονται ως δια μαγείας Razz για ένα μήνα μόνο Confused Confused Confused
Τα πλαστικά που λέει ο φίλος π.χ. στην κονσόλα δεν νομίζω να σφίγγουν, ίσως με λίγη σιλικόνη να δέσουν λίγο καλύτερα αλλά μέχρι εκεί...
alekou - Σαβ 03 Μάρ 2007, 13:39:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι. Για τα πλαστικά στο μπροστινό μέρος μια καλή λύση είναι και η σιλικόνη.

Τώρα για τα παράθυρα φαντάζομαι ότι είναι κάποια βίδα.

Για τα πίσω καθίσματα το πρόβλημα ήταν ότι το πίσω δεξί κάθισμα το οποίο σηκώνεται και απο κάτω είναι ένα μαύρο πλαστικό σαν φούσκα δεν πατούσε καλά.

Η εταζέρα μου την σπάει λίγο, αλλά απ' ότι είδα στο πορτ παγκάζ έχει 2 μαύρα λαστιχάκια τα οποία όταν κλείνει, παταν κάτω την εταζέρα. Μάλλον θα πρέπει να βάλω κάτι εκεί για να την πιέζει λίγο παραπάνω προς τα κάτω και να σταματήσει τους θορύβους.

Αλλες ιδέες;
Giannis307 - Τετ 14 Μάρ 2007, 13:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Oλοι οι γαλλοι τριζουν το δικο μου να δεις πως κανει!!!
Ramirez - Τετ 21 Μάρ 2007, 14:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μενα τριζουν οι πορτες και με ειπαν τελικα οτι ειναι οι κλειδαριες...!!!!Απιστευτο??Το επισκευασαν στο σερβις των 20000 και τωρα που ειμαι στα 29000 ξαναρχισε το τριξιμο...
Giannis307 - Τετ 21 Μάρ 2007, 21:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ε λογικο ειναι με συστολες διαστολες να χαλαωνουν οι κλειδαριες και λακουβες φυσικα
brz20 - Τετ 21 Μάρ 2007, 22:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη οταν παω με πολλα και ακουω κατι κριτσι κριτσι απο το αριστερο μου αυτι ειναι οι κλειδαριες?
Giannis307 - Τετ 21 Μάρ 2007, 22:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
Kανεις δεν ξερει...Παρε ενα κατσαβιδι με κεφαλες torx και οπου βλεπεις βιδα ξεκινα να σφιγγεις!!!Η απλα μην δεινεις σημασια!
brz20 - Τετ 21 Μάρ 2007, 22:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δεν γινετε να μην δωσω σημασια.
Παντως για να πουμε και καμια αληθεια,οταν μπαινω σε κομματι που εχει καλη ασφαλτο τοτε δεν ακουγετε τιποτα.Εστω και σε λακουβα να πεσω.Δεν προκαλει και θορυβους ο δρομος.
Το θεμα ειναι οτι ολοι οι δρομοι ειναι σκ**α.
Εφερα το αμαξι μου μια χαρα και θα το παρω κουδουνιστρα.
sod - Τετ 21 Μάρ 2007, 22:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Δηλαδη οταν παω με πολλα και ακουω κατι κριτσι κριτσι απο το αριστερο μου αυτι ειναι οι κλειδαριες?

Τα ιδια κουω κι εγω,τρελο ξενερωμα!!!!!!
brz20 - Τετ 21 Μάρ 2007, 23:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε νομιζω οτι στα 190-200 θα αρχιζουν να ξεκολλανε οι λαμερινες.

Very happy Very happy Very happy Very happy

Απο θορυβους ο πιο σπαστικος ειναι αυτος απο πισω δεξια που ακουγετε οταν πεφτω σε λακουβα.Ξερετε το αμορτισερ.Το σινεμπλοκ.Κατι απο αυτα τελος παντων.
Επισης ενας μυστιριος θορυβος ακουγετε παλι απο πισω και ενα παιδι που το ακουσε που ειχε Xaara μου ειπε οτι παιζει να εχει χαλαρωσει κατι απο τα φρενα.Δεν καταλαβα τι ακριβως και να πεφτει πανω στην δαγκανα.Καπως ετσι το ειπε.
Ξερει κανεις τιποτα.Ειναι ενας μεταλικος ηχος.Και πραγματικα ειναι σαν να χτυπαει ενα ελασματακι πανω σε μεταλο.
Giannis307 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 00:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
Λες για το πισω δεξιο χαρακτηριστικο γκντουπ που κανει στις λακουβες...Σινεμπλοκ αλλαξα τπτ τωρα θα αλλαξω αμορτισερ...για να δουμε!
brz20 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ειναι τα Koni κουτσουρα ειναι ομως και οι δρομοι...
Στα 100 μετρα τα 90 ειναι με λακουβες-ταφους.
Α ρε Ελλαδα αθανατη.Θα την βρεις την ακρη δεν σε φοβαμαι.
Που θα παει.Μπορει να ειναι σε μια χιλιετια αλλα θα την βρει.
Με τα εργοστασιακα δεν ακουγα τιποτα.Μηπως να τα ξαναφορουσα με μια τετραδα 3ποντων ελατηριων?
Αλλα μετα τερμα η απολαυση που σου δινει μια στροφη.Πανε αυτα.
panosgep - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν όποιος έχει 3θυρο και ακούει κάποιους θορύβους και νομίζει ότι είναι τα πίσω παράθυρα κάνει μέγα λάθος.
Είναι η κλειδαριά που έχει γεμίσει σκόνη.
Καθαρίστε καλά την κλειδαριά και είστε κομπλέ.
brz20 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το δοκιμασουμε και αυτο.
scrat - Πεμ 22 Μάρ 2007, 18:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
panosgep έγραψε:
Λοιπόν όποιος έχει 3θυρο και ακούει κάποιους θορύβους και νομίζει ότι είναι τα πίσω παράθυρα κάνει μέγα λάθος.
Είναι η κλειδαριά που έχει γεμίσει σκόνη.
Καθαρίστε καλά την κλειδαριά και είστε κομπλέ.

Αυτό είναι σωστό, και στο δικό μου είχα θόρυβο "κάπου λίγο πίσω από την πόρτα" οι οποίο τελικά ήταν από το σημείο που κλείνουν οι πόρτες. Με λίγο παχύ λάδι στο μηχανισμό της πόρτας εξαφανίζεται για μερικούς μήνες!

Επίσης, κάποια στιγμή που είχε αλλάξει λίγο ο ήχος κλεισίματος της πόρτας (πιο τενεκές Razz ), στο σέρβις μου έκαναν το εξής απλό: ξέσφιξαν λίγο το μεταλλικό "Π" που είναι στο σώμα του αυτοκινήτου και πιάνει σ'αυτό ο μηχανισμός της πόρτας, και έπαιξαν με το ύψος. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, τελικά η πόρτα έκλεινε πιο σφιχτά. Οπότε ίσως να αλλάζει θέση κι αυτό με τον καιρό και να θέλει επαναποτοθέτηση.
brz20 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 18:26:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα οι πορτες των Peugeot εδω που τα λεμε κανουν λιγο θορυβο στο κλεισιμο απο την αρχη.
Οπως και να την κλεισει καποιος νομιζεις οτι την χτυπαει.
panosgep - Παρ 23 Μάρ 2007, 10:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Καλα οι πορτες των Peugeot εδω που τα λεμε κανουν λιγο θορυβο στο κλεισιμο απο την αρχη.
Οπως και να την κλεισει καποιος νομιζεις οτι την χτυπαει.

Άστα να πάνε...
Κάθε φορά που κλείνει την πόρτα η κοπέλα μου ένα μικρό δάκρυ κυλάει στο μάγουλό μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Giannis307 - Παρ 23 Μάρ 2007, 11:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με την δικια μου βρηκα την λυση...Κατεβαινω και την κλεινω μονος μου οταν γινετε...ασε που γινεσαι και μουρη σε φαση ιπποτης κλπ!@!! Laughing
brz20 - Παρ 23 Μάρ 2007, 12:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αυτο το κανω οταν παρκαρω διπλα σε αλλο αμαξι ή οταν ειμαι σε σειρα αλλα στο πεζοδρομιο υπαρχουν διαφορες εφευρεσεις του δημοτικου συμβουλιο(βλ. καλλοπιστικες τσιμεντενιες μπαλες)που δεν ξερουν τι να τα κανουν τα λεφτα και αντι να φτιαξουν κανεναν δρομο για να μην σου γα***νε το αμαξι βαζουν αυτες τις μα***ιες για να στο γα***νε δυο φορες.

Η πορτα του συνοδυγου εχει αποκτησει ενα σημαδακι απο τετοια δουλεια οποτε δευτερη φορα δεν εχει.
Οταν μαλιστα παμε προς το αμαξι και της ανοιγω την πορτα κερδιζω σε ποντους.Που να ξερει οτι το κανω για την πορτα.
scrat - Παρ 23 Μάρ 2007, 12:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
panosgep έγραψε:
Άστα να πάνε...
Κάθε φορά που κλείνει την πόρτα η κοπέλα μου ένα μικρό δάκρυ κυλάει στο μάγουλό μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κι εγώ το παθαίνω αυτό όταν μου πιάσει τα δάχτυλα στην πόρτα Laughing Laughing
brz20 - Παρ 23 Μάρ 2007, 12:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω αυτο το κανω οταν παρκαρω διπλα σε αλλο αμαξι ή οταν ειμαι σε σειρα αλλα στο πεζοδρομιο υπαρχουν διαφορες εφευρεσεις του δημοτικου συμβουλιο(βλ. καλλοπιστικες τσιμεντενιες μπαλες)που δεν ξερουν τι να τα κανουν τα λεφτα και αντι να φτιαξουν κανεναν δρομο για να μην σου γα***νε το αμαξι βαζουν αυτες τις μα***ιες για να στο γα***νε δυο φορες.

Η πορτα του συνοδυγου εχει αποκτησει ενα σημαδακι απο τετοια δουλεια οποτε δευτερη φορα δεν εχει.
Οταν μαλιστα παμε προς το αμαξι και της ανοιγω την πορτα κερδιζω σε ποντους.Που να ξερει οτι το κανω για την πορτα.
Giannis307 - Παρ 23 Μάρ 2007, 15:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Α!Εγω της το εχω πει για να μην παιρνουν τα μυαλα της αερα!!!
brz20 - Παρ 23 Μάρ 2007, 15:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει μην σκισει και την γατα.
Αλλα δεν θα κανω εγω το αμαξι ολο βαθουλωματα για μια γατα.
Very happy Very happy Very happy Very happy
Ηθελα να ρωτησω κατι.Για ολους τους τριγμους μπορει να κανει κατι η αντιπροσωπεια?
netblaster - Παρ 23 Μάρ 2007, 17:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω...

Εχω ενα φιλο που ειναι υπευθυνος συνεργειου σε ενα επισημο Peugeot εδω στην Αθηνα!!!

Και ειχαμε πιασει μια κουβεντα σχετικα... Μου ειπε οτι για τους τριγμους, περα του να γρασαρουν/ λιπανουν/σφιξουν καποια στανταρ σημεια, για τα οποια εχουν οδηγια να το κανουν σε καθε service, δεν μπορουν να κανουν κατι!!! Και αυτο γιατι καθε αυτοκινητο μπορει να παρουσιαζει διαφορετικους τριγμους και σχεδον κανενας μηχανικος δεν καθεται να ψαξει...

Και υπαρχει και διακριση εδω... Στα 106/107/206 και παλαιοτερα δεν το ψαχνουν και πολυ το θεμα!!! Τους λες τριζει και η απαντηση ειναι "Τι να κανεις, πλαστικα ειναι"!!!

Απο το 307 και πανω (και 207 πλεον) ειναι λιγακι πιο προσεκτικοι, γιατι δεν παρουσιαζουν πολλους τριγμους γενικα!!!

Αν οι τριγμοι προερχονται απο κατι που εχει σπασει ειναι αλλο θεμα...
Giannis307 - Παρ 23 Μάρ 2007, 18:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Xτες εκανα μια καλη ανακαληψη για το τι τριζει μεσα στη κονσολα...Ολοκληρο το κατω κοματι μεχρι το χειροφρενο ειναι τελειως λασκα....και οταν το χτυπαω κανει ακριβως ενα απο τα πολλα "εφε" που ακουω μεσα....Ρε brz20 δοκιμασε να δωσει(χαλαρα ενα χαστου κακι στην κονσολα διπλα ακριβως απο το δεξι σου ποδι και πες μου αν το ακους και συ η αν απλα εχει το δικο μου ξελυσει.....Περαν αυτου χτυπωντας(ελαφρα)τις πισω πορτες ακουω,ειδηκα πισω δεξια πορτα,ακουω το κλασικο γκντουπ των 307 οποτε μαλλον η πορτα θελει μαζεμα....
brz20 - Παρ 23 Μάρ 2007, 22:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ σημαντικες πληροφοριες.
Thx παιδια.Θα παω σε μια βδομαδα πανω και θα το παω στην Λαρισσα για ενα μαζεμα γενικα.
Giannis307 - Πεμ 19 Απρ 2007, 17:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
Βρηκα και κατι ακομη....Τριζει η ηλιοπροστασια του συνοδηγου....Αλλα πιο πολυ οταν εχει μεινει στον ηλιο και εχει ανεβασεει θερμοκρασια ταμαξι...
brz20 - Πεμ 19 Απρ 2007, 23:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μυστιριο και αυτο.
Πως τριζει?Τι ακριβως κανει και σε ποιο σημειο το καταλαβαινεις?
Δεν μπορεις να το σφηξεις λιγο?

Κατι τελειος ασχετο που αφορα την υπογραφη σου.Τα φωτα σου ειναι Xenon?
Σορρυ για το εκτος θεματος αλλα δεν μπορουσα αλλο.
Giannis307 - Παρ 20 Απρ 2007, 06:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ειδες κατι πραματα....Οχι δεν ειναι ξενον ειναι μπλε λεμπες με ενησχυτη στα 100watt....Καλα ειναι?Πως τα βλεπεις?
abaleo - Παρ 20 Απρ 2007, 09:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
το τρίξιμο στο 206 ...βασιλεύει!
το δικό μου έχει 90000χλμ και ακούγονται να βαράνε:
ντουλαπάκι - κονσόλα στα δεξιά
πόρτες - ιδιαίερα οδηγού αλλά με κλείσιμο των ασφαλειών βελτιώνεται
πόρτα πόρτ μπαγκάζ - το έφτιαξα!ένα κομμάτι χαρτοταινία γύρω από το μισοδιαλυμένο πλαστικό κυλινδράκι της κλειδαριάς

πρόσφατα έβαλα και λαδάκι και σταμάτησαν να τρίζουν οι πόρτες σαν να ήτανε σε θρίλερ!
elias - Παρ 20 Απρ 2007, 11:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τον θόρυβο που ακούγεται (λακούβες, ξεκίνημα, σταμάτημα) από το κούμπωμα της ζώνης ασφαλείας οδηγού-συνοδηγού πώς τον έχετε ξεπεράσει?
Giannis307 - Παρ 20 Απρ 2007, 11:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα απο αυτα οσα θες...!!!
206 groupA - Κυρ 22 Απρ 2007, 23:50:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μαγκες η λυση ειναι μια δοκιμασμενη και πετυχημενη.
Ξοδεψα 1.350EURO εβαλα ενα βαρβατο ηχοσυστημα και απο τοτε ουτε τριγμους ακουω ουτε ομως και αλλους θορυβους
Giannis307 - Δευ 23 Απρ 2007, 07:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οσο παιζει....Γιατι αμα κλεισει τι γινετε?Ασε που απο το μπασο θε αρχισει να ξεβιδωνετε ολο το αμαξι!!!!Δοκιμασμενη λυση μαγκα!!! Laughing Laughing Laughing
marduk - Κυρ 10 Ιούν 2007, 11:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια οι τριγμοι ειναι μεγαλο προβλημα ... Καταδυναστευουν τι ειναι μου ... Σκεφτομαι ολες τις επιλογες που εχω κανει τα προηγουμενα χρονια . Και τελικα δυναμωνω το ηχοσυστημα και ξεχνιεμαι για λιγο ... Δεν ειναι κατασταση αυτη ...Κι ολα αυτα για μια πιο αμεση αποκριση στις στροφες ...
marduk - Κυρ 10 Ιούν 2007, 11:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Η επιλογη πληρωνει οταν πετυχω αμαξι μεγαλυτερου κυβισμου στις στροφες . Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Giannis307 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τιποτα και κανεις δεν ειναι τελειος!
Paladin - Δευ 11 Ιούν 2007, 16:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά σε μένα ακούγονταν τριγμοί από τα σεξιά. Μετά από πολύ ψάξιμο, ήταν η κλειδαριά του συνοδηγού. Συγκεκριμένα, άκουγα τρίξιμο όταν ξεκινούσα τα αυτοκίνητό μου από στάση χαλαρά. Όταν το ξεκίνησα μια φορά με ανοιχτή την πόρτα του συνοδηγού, τριγμοί ΜΗΔΕΝ. Εφόσον ήμουν εντός εγγύσης, άλλαξα κλειδαριά στην Peugeot Λαμίας και όλα ΟΚ. Την τελευταία εβδομάδα μου ξανατρίζει στο ίδιο σημείο. Θα πάω να ξαναλλάξω κλειδαριά αφού είμαι οριακά εντός εγγύησης (στις 22 Ιουνίου τελειώνει). Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, ας κάνει το ίδιο.
Touristas - Δευ 11 Ιούν 2007, 16:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν φταίει η κλειδαριά απλά θέλει λίγο καθάρισμα και ίσως και μια μικρή ρύθμιση η γλώσσα που πάει και ασφαλίζει.
Το ότι σταμάτησε να κάνει φασαρία με την καινούργια είναι λογικό μιας και δεν είχε καθόλου βρώμα επάνω και δεν είχε δουλευτεί.
LefterisK - Δευ 11 Ιούν 2007, 17:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Oλοι οι γαλλοι τριζουν το δικο μου να δεις πως κανει!!!

συγγνωμη αλλα δεν εχεις δικιο.....το δικο μου ουτε κιχ.....
LefterisK - Δευ 11 Ιούν 2007, 17:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
alekou έγραψε:
Ναι. Για τα πλαστικά στο μπροστινό μέρος μια καλή λύση είναι και η σιλικόνη.

Η εταζέρα μου την σπάει λίγο, αλλά απ' ότι είδα στο πορτ παγκάζ έχει 2 μαύρα λαστιχάκια τα οποία όταν κλείνει, παταν κάτω την εταζέρα. Μάλλον θα πρέπει να βάλω κάτι εκεί για να την πιέζει λίγο παραπάνω προς τα κάτω και να σταματήσει τους θορύβους.

Αλλες ιδέες;

εγω επειδη ειχα τοποθετησει 2 μεγαλα οβαλ ηχεια που ειχαν κανει ασηκωτη την εταζερα σε καθε λακουβα χτυπαγε με δυναμη και εκανε πολυ θορυβο..
λοιπον μια τελεια λυση που βρηκα ηταν: εκοψα δυο μικρα κομματακια απο μαυρο λαστιχο συρομενης μπαλκονοπορτας αλουμινιου (κατι πολλα χοντρα που δεν εχουν ολες) κ τα εβαλα 1 σε καθε πλευρα (1 δεξια 1 αριστερα)
κ αυτο ηταν!! δεν ξανακουστηκε τιποτα....
αλλοι παλι κολλανε κομματι μοκετας εκει που ακουμπαει η εταζερα με το πλαστικο αλλα εαν εχεις ηχεια βαρια κ μεγαλα θα στην "καψει" την εταζερα μετα απο καιρο....οπως επισης κ εαν βαλεις λεπτα λαστιχακια...
Giannis307 - Δευ 11 Ιούν 2007, 21:22:48
Θέμα δημοσίευσης:
Mαλλον εισαι τυχερος...Αντιθετα με μενα που ειμαι ατυχος τελιως....
Touristas - Τρι 12 Ιούν 2007, 07:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι και τα ηχεία που έχει πίσω δεν κάνει κιχ.
Γενικός εμένα δεν ακούγεται κι ας είναι χαμηλωμένο και με power flex κόντρα βάση.
Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο ψείρας αλλά τεσπα.
mikerrgp - Τρι 12 Ιούν 2007, 08:59:37
Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί και θόρυβοι στο εσωτερικό
το 206 που εχω εχει 90000 χιλ κ δεν τριζει αν κ ειμαι πολυ περιεργος με το αμαξι τωρα εβαλα αναρτησεις θελω να πιστευω οτι δεν θα αρχισει να τριζει οπως το πουντο που ειχα αν κ οταν βαζεις σκληρη αναρτηση δεν τα αποφευγεις αυτα αλλα μην ξεχναμε οτι υπαρχουν αυτοκινητα που κανουν πολλα λεφτα κ τα κρατηματα που εχουν τα γαλλικα δεν τα εχουν δει ουτε με τα ματια κλειστα οποτε μια χαρα ειναι τα γαλλακια.........
LefterisK - Τρι 12 Ιούν 2007, 10:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εγώ πάλι και τα ηχεία που έχει πίσω δεν κάνει κιχ.
Γενικός εμένα δεν ακούγεται κι ας είναι χαμηλωμένο και με power flex κόντρα βάση.
Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο ψείρας αλλά τεσπα.

μαλλον αυτο "φταιει" αργυρη....γιατι κ εγω ψειρας ειμαι (εως παρα πολυ) κ δεν κανει ουτε κιχ οποιο αμαξι ειχα κ εχω...
Paladin - Πεμ 14 Ιούν 2007, 00:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Δεν φταίει η κλειδαριά απλά θέλει λίγο καθάρισμα και ίσως και μια μικρή ρύθμιση η γλώσσα που πάει και ασφαλίζει.
Το ότι σταμάτησε να κάνει φασαρία με την καινούργια είναι λογικό μιας και δεν είχε καθόλου βρώμα επάνω και δεν είχε δουλευτεί.

ΟΚ το καθάρισμα, αλλά τη ρύθμιση στη γλώσσα πως μπορώ να την κάνω; Αν γνωρίζεις κάτι πες μου. Διαφορετικά έχω φύγει για αλλαγή κλειδαριάς Mad Twisted evil
Touristas - Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Η γλώσσα που είναι απάνω στην κολόνα είναι στερεωμένη με 2 βίδες torx 30αρες.
Αυτή θέλει λίγο ρύθμιση για να μην κοπανάει όταν κινείτε το αμάξι.
Απλά θέλει προσοχή για να κλείνει καλά και η πόρτα μετά.
Giannis307 - Δευ 18 Ιούν 2007, 18:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως τωρα που εκαν μια ψιλοκατασκευη πισω εχει βελτιωθει αρκετα ο θορυβος που ακουγα πισω στις λακουβες....

thodorisls - Δευ 16 Νοέ 2015, 12:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
εδω και μια μερα οταν εχω ανεβασμένο το παράθυρο του συνοδηγού ακούγεται εσωτερικά σαν να τρεμοπαιζει κατι και ειδικότερα αν πεφτω σε λακούβες, αν το ανοιξω το παράθυρο δεν ακούγεται τίποτα, ο μηχανισμός του παραθύρου δουλεύει μια χαρά, τι μπορει να ειναι?
giwrgosath - Κυρ 13 Δεκ 2015, 04:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
thodorisls έγραψε:
εδω και μια μερα οταν εχω ανεβασμένο το παράθυρο του συνοδηγού ακούγεται εσωτερικά σαν να τρεμοπαιζει κατι και ειδικότερα αν πεφτω σε λακούβες, αν το ανοιξω το παράθυρο δεν ακούγεται τίποτα, ο μηχανισμός του παραθύρου δουλεύει μια χαρά, τι μπορει να ειναι?

Φυσιολογικά πράγματα φίλε μου, το κανει και το δικο μου οπως το περιγραφεις, εχω παψει να ασχολουμαι με τετοια θεματα!!! Κοινως μαθαινεις να ζεις με τετοιους θορυβους...

τωρα για λυση καποιοι εδω ειχαν αναφερει οτι βγαζοντας ταπετσαριες απο τις πορτες θα δεις το μηχανισμο των παραθυρων μπορεις να τον λιπανεις με ενα σπρευ και το προβλημα περιοριζεται σημαντικα...
Blue Cub - Πεμ 12 Ιαν 2017, 10:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ανοίγω άλλο θέμα, γιατί πραγματικά για τα CC θα μπορούσαμε να έχουμε topic τριξίματος για το κάθε ένα μέρος του αυτοκινήτου. Δε θα βγω εκτός θέματος έτσι κι αλλιώς, απλά αφορά μόνο CC.
Πίσω από τον οδηγό, τρίζει το πλαστικό που κουμπώνει ο ανεμοθραύστης στην πίσω τρύπα, το ίδιο πλαστικό που φτάνει να είναι καπάκι της ζώνης του οδηγού. Αυτό το φιλετάκι έχει χαλαρώσει φαίνεται από τη μόνιμη στήριξη του ανεμοθραύστη και τρώει όλα τα τραμπαλίζματα από τα μποφόρ/λακούβες ίσως και από ταλαντώσεις του πίσω τζαμιού όταν είναι μόνο αυτό σηκωμένο σε κάμπριο.
Για τώρα τον έχω βγάλει, αλλά σε τραντάγματα εξακολουθεί να ακούγεται ξεχαρβαλομένο. Σφίγγει από κάπου αυτό το φιλετάκι;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες