! Ποσο μαλλον οταν μπαινει καποιος ο οποιος εχει CORSA και μου μειωνει το αυτοκινητο στο καθετι που ακουει+βλεπει!! | Giannis307 έγραψε: |
| Εμενα οποτε παω σε δρομο με λακουβεσ ακουω κατι υποκωφουσ ηχουσ αρχικα απο πισω στισ βασεις απο τα ψαλιδια στα σινεμπλοκ μαλλον.... |
, αλλα μετα διαπιστώ | Παράθεση: |
| '''Εμενα οποτε παω σε δρομο με λακουβεσ ακουω κατι υποκωφουσ ηχουσ αρχικα απο πισω στισ βασεις απο τα ψαλιδια στα σινεμπλοκ μαλλον... |
| brz20 έγραψε: |
| Μην ξανακουσω για Honda.Αυτα να δεις πως γινονται μεσα σε 1 χρονο.
Συγκροτημα απο κατσαρολες και οχι απλα κατσαρολα. |
| Παράθεση: |
| Μπορει σε δυο τρια σημεια να εχουν χρησιμοποιηθει υλικα κακης ποιοτητας, αλλα ειναι δευτερευοντα σημεια!!! (Και μη μου πειτε οτι και τα γαλλικα δεν εχουν μερικα κακης ποιοτητας υλικα η συναρμογη σε δευτερευοντα σημεια)
Το δικο μου 206 δεν εχει κλεισει καλα καλα 2 χρονια και τριζει αρκετα!!! Κεντρικη κονσολα, τζαμια, καποιοι θορυβοι απο πισω (σιγουρα απο πλαστικα, αλλα δεν τους εχω εντοπισει), και ενας περιεργος ηχος που ακουγεται μπροστα αριστερα μεσα στην καμπινα, σαν ναχει πεσει κατι πλαστικο καπου και να χοροπηδαει στις ανωμαλιες!!! |
,ακουω μουσικη συνεχεια γιαυτον τον λογο!Πες μου λυση!Νευριαζω
!Εχω παρατηρησει μερικεσ συνδεσεισ χαλια στα πλαστικα,και πολυ κακης ποιοτητας υλικα σε σχεση με αλλα πχ CLIO,C4.Βεβαια το C4 το καταταζω σε ανωτερη κατηγορια απτο 206 αλλα επαθα πλακα οταν ειδα διακοπτες και αλλα συναφη ιδια με τα δικα μου.Αρα θεωρω οτι μπορω να το συγκρινω σε ποιοτητα με τα δικα μας και πιστευω οτι ειμαστε πισω.Τονιζω οτι δεν αναφερομαι στον εξοπλισμο(αλλη διασταση) μονο στην ποιοτητα κατασκευης και στα πλαστικα. Το CLIO ομως?Που ειναι σχεδον ιδιο σουλουπι? Γιατι δεν ακουγεται τιποτα γιαυτα? Επειδη ομως αγαπω πολυ το 206 μου και δεν θελω να στεναχωριεμαι και να σπαζομαι με οτι παρουσιαζει,εκτος απο υπομονη μποριετε να μου προτεινετε κατι να κανω?