PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 11:46:59
Θέμα δημοσίευσης: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
Το θεμα-ερωτηση που σας θετω ειναι απλο και λιγο πολυ,ολους τους Αθηναιους μας εχει ψιλοχοντροτυραννησει ανα διαστηματα!

εγω η αυριο η μεθαυριο θα παω να παραλαβω απο την αντιπροσωπεια το ολοκαινουριο μου 307 και αφου το κανω περαντζαδα απο ολα τα σοια και τους φιλους(για να βγαλω τις πρωτες βενζινες απο το"ασημωμα") θα γυρισω στο σπιτι μου να κοιμηθω,(αν και με το δερματινο σαλονι με βλεπω να τη πεφτω στο backseat για sweetdreams),

Εδω αρχιζουν τα δυσκολα!

εδω και 2 χρονια μετακομισα απο το Ιλιον στα ΚυψελοΠατησια(συνορα),
και οπως ξερετε πολλοι απο εσας το παρκαρισμα εκει...απλα...δε παλευεται!
στενα δρομακια,υποχρεωτικο παρκινγκ μονους-ζυγους μηνες,δημοτικη αστυνομια για μπατσες,αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενοι οδηγοι(UFD),πακιστανοι με ascona τουρβο(αυτοκολλητακι),κτλπ παραλειπομενα!!!

το κοντινοτερο στεγασμενο παρκινγκ απεχει περιπου 350 μετρα απο το σπιτι μου και μου παρεχει μια θεσουλα για 150 ευρω το μηνα!
που σημαινει πως και θα ξεποδαριαζομαι περα δωθε καθε μερα για να βρω τη θεσουλα μου σα κυριος και να μην ανησυχω για γρατζουνιτσες και κλοπες,και θα σκαω και 1.800 ευρω καθε χρονο!!!
(να τονισω πως δε μου τρεχουν απο τα μπατζακια,αλλιως και μικτη εκανα και παρκινγκ θα ειχα)
μια καλη μικτη ασφαλεια με ιδιες ζημιες,κλοπη ολικη-μερικη,κακοβουλες,πυρος,θραυση κρυσταλλων,κτλπ μου κοστιζει περιπου 800 ευρω το χρονο(εχω τα μεσα)!
και ετσι δεν θα ανησυχω ουτε οταν παρκαρω στο σπιτι μου,ουτε οταν κυκλοφορω και παρκαρω αλλου!

οποτε εχουμε και λεμε.

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.
+λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ).

-1800 ευρω το χρονο.
-700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα.
-λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη!

super-duper μικτη ασφαλεια!

+οτι και να γινει...οπου και να γινει...χεστηκα,το ξαναφτιαχνω....ανετα.
+μονο 800 ευρω το χρονο(οποτε περισσευμα χρηματων για αναβαθμιση του 307 μου.
+σιγουρα θα βρω να παρκαρω πιο κοντα απο 350 μετρα απο το σπιτι μου,οποτε...λιγοτερος ποδαροδρομος καθε μερα.

-μπορει να χρειαστω μεχρι και μιση ωρα για να παρκαρω.
-μπορει να φαω(παλι)μια 65,50 ευρω κλησουλα απο το πουθενα.
-μπορει να φαω φρικη κανα πρωι και να δω το 307 μου λαβωμενο(εστω και για λιγες ημερες....ειναι πικρα).

οποτε....οπως καταλαβαινετε....δε μπορω να αποφασισω....εσεις τι θα κανατε στη θεση μου???.....ΤΙΙΙΙ??παρκαρες στη θεση μου??κατεβα κατω ρεε!!κατεβα κατω σου λεω....#$%*^**%$**$$

....to be continued!
volvos - Τετ 21 Φεβ 2007, 12:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
800ευρω μεικτη το χρονο το θεωρεις οτι εχεις και μεσα???
οεο???????? για 1.4 και κανα15αρι αξια??????????????????

αν παρεις παρκινγκ δε θα κανεις ουτε κλοπη ουτε τιποτα στην ασφαλεια??

δε ψαχνεις κανα αλλο παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 12:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
800ευρω μεικτη το χρονο το θεωρεις οτι εχεις και μεσα???
οεο???????? για 1.4 και κανα15αρι αξια??????????????????

αν παρεις παρκινγκ δε θα κανεις ουτε κλοπη ουτε τιποτα στην ασφαλεια??

δε ψαχνεις κανα αλλο παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?

μικτη με ιδιες ζημιες 16.000 κατω απο 1000αρικο δεν εχω ακουσει...
απο εταιρια βεβαια που δεν θα κλεισει το επομενο τριμηνο ετσι?
καμια Εθνικη καμια Αγροτικη...τετοια πραγματα.
οχι καμια κολοπετινιτσα Insurance!
εχετε καλυτερη προσφορα?
ειμαι ολος αυτια!!!!!

αν παρω παρκινγκ θα κανω αναγκαστικα οτι προβλεπει ο νομος(βασικη),συν οτι προβλεπει η αντιπροσωπεια(κλοπη-πυρος)αλλα με μικρο συντελεστη για χαμηλοτερα ασφαλιστρα.
στη μικτη αυτο που ανεβαζει καθετα τα ασφαλιστρα ειναι οι ιδιες ζημιες γιατι πανε και με ξεχωριστο bonus malus και εχουν μεγαλυτερη ποσοστιαια πιθανοτητα αποζημιωσης.

Να ψαξω παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?δηλαδη?γιατι?τι εννοεις?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τετ 21 Φεβ 2007, 12:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λεφτά από βενζίνη που θα γλυτώσεις αποφεύγωντας το ψάξιμο συν
κανά-δυό λαβωματάκια που σίγουρα θα τα έχεις τον χρόνο, δίνεις και κάτι παραπάνω και πας σε πάρκινγκ. Θα έχεις και την ηρεμία σου για το βράδυ και θα αποφύγεις το χτικιό του ψάχνω παρκινγκ στην κυψέλη.

Για την απόσταση πάρε ένα ποδηλατάκι
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 12:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο να μου πεις....αλλοι πληρωνουν και το γυμναστηριο,ενω εγω θα εχω παρκινγκ και γυμναστηριο σε 1 πακετο!καλο!

βεβαια εχω και ενα παπι που μπορει να κανει χρεη κουβαλητη περα δωθε,αλλα δεν ειναι βλακεια καθε μερα να παιρνω το παπι,να πηγαινω στο παρκινγκ,να αφηνω το παπι να παιρνω το αμαξι,να πηγαινω στο τρενο,να αφηνω το αμαξι,να παιρνω το τρενο,να πηγαινω στη δουλεια(Μαρουσι)να φευγω απο τη δουλεια,να παιρνω το τρενο,να πηγαινω στο αμαξι,να πηγαινω στο παρκινγκ,να αφηνω το αμαξι,να παιρνω το παπι,να πηγαινω σπιτι,και να αφηνω το παπι????

και οταν παρκαρω οπουδηποτε αλλου??τι γινεται αν βρω γρατζουνια αλλου??

η θα ψαχνω παρκινγκ σε ολη την Αττικη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

βεβαια ολα αυτα για 3-4 μηνες το χρονο που εχει κ@λ@καιρο για παπι,αλλιως παω κατευθειαν με το παπι στο τρενο και καθαρισα!αλλα αυτους τους 3-4 μηνες τι γινεται?και βροχη και πιασιμο κ@λου απο το παρκινγκ?
volvos - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι αυτα που σου εχουν πει ειναι λιγο μπουρδες!!!!!!!!!!!

μεικτη με 16αξια 1400κ.εκ και πανω απο 1000ρικο ειναι ΠΟΛΛΑ.
εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου....

επισης οταν εχεις κλοπες πυρος τρομοκρατικες, τοτε η μεικτη (που ειναι οι ιδιες ζημιες ) ειναι λιγα σχετικα λεφτα (κανα 300αρι το χρονο εξτρα )....
δηλαδη η ασφαλεια με καλυψεις και χωρις μεικτη δε θα σου παει και τοσο φτηνα οσο νομιζεις..........

επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις....

το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι Laughing ....
θεωρω οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις και λιγο πιο φτηνα απο 150(ειναι πολλα) και τοτε δεν αξιζει ουτε καν να το συζητας...
Steve - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δες αν υπάρχει σε κάποια πολυκατοικία ξενοίκιαστο πάρκινγκ... εδώ Λάρισα βρίσκεις άνετα και με 40 ευρώ το μήνα, με μέγιστο τα 80 Cool

Όσο για την ασφάλεια... όσο περισσότερο τους ενοχλείς, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται τα ασφάλιστρα, ότι "άκρη" και να έχεις. Ψάξε όσο μπορείς το θέμα πάρκινγκ, και στην χειρότερη περίπτωση θα δίνεις 150 ευρώ όπως λες... Αλλά γλιτώνεις χρόνο από την ζωή σου, νεύρα από την υγεία σου (κάνε 5 γύρες ψάχνοντας να παρκάρεις και μετά πες μου αν είσαι ήρεμος...), και λεφτά για τις έξτρα βενζίνες και τις φθορές (εν καιρώ λάστιχα λάδια κλπ. από τα έξτρα χιλιόμετρα που θα κάνεις ψάχνοντας να παρκάρεις) που θα έχεις στο αμάξι Wink
netblaster - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω οτι πρεπει να ψαξεις το θεμα του parking...

Στις μεικτες ασφαλειες δεν ειναι ολα και τοσο ροδινα!!! Σου θετουν κατωτατα ορια ζημιων (για παραδειγμα, αν η ζημια ειναι μεχρι 300Ε την πηρωνεις εσυ κανονικα και αν ξεπερασει τα 300Ε πληρωνεις παλι εσυ τα 300 και αυτη τα παραπανω!!!)...
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι αυτα που σου εχουν πει ειναι λιγο μπουρδες!!!!!!!!!!!

μεικτη με 16αξια 1400κ.εκ και πανω απο 1000ρικο ειναι ΠΟΛΛΑ.
εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου....

επισης οταν εχεις κλοπες πυρος τρομοκρατικες, τοτε η μεικτη (που ειναι οι ιδιες ζημιες ) ειναι λιγα σχετικα λεφτα (κανα 300αρι το χρονο εξτρα )....
δηλαδη η ασφαλεια με καλυψεις και χωρις μεικτη δε θα σου παει και τοσο φτηνα οσο νομιζεις..........

επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις....

το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι Laughing ....
θεωρω οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις και λιγο πιο φτηνα απο 150(ειναι πολλα) και τοτε δεν αξιζει ουτε καν να το συζητας...

volvos έγραψε:
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...

Ποιος ειναι ο ασφαλιστης του club?χρειαζομαι προσφορα Τωρα!!!!!
μεθαυριο παιρνω το αμαξι!
εχω ετοιμασει και τα χαρτια της εγγραφης...αυριο θα τα φερω στο...στεκι!

volvos έγραψε:

3 bonus malus ειναι καλα?να τ'αφησω?Laughing

volvos έγραψε:

Σε αυτο οφειλω να ομολογησω πως εχεις αποοολυτο δικιο...οποτε αν μου το γρατζουνισουν θα παρω τη βαρια και...%@##%&Shoot

volvos έγραψε:

...το ψαχνω!με αλλα 150 ευρωπουλα αποπληρωνω το στεγαστικο....σε 30 χρονια!Laughing
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 13:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
οκ!με πεισατε!παω να κλεισω το parking!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

πανε τα καημενα τα ευρουλακια μου!!!μπουχουχου!!!
PHSYBORG - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη κ εγω μενω εκει γυρω κ εχω μπει στο διλημα...

παρκιν κ παλι παρκιν !!!!
γιατι εκτος απ ολα τα αλλα καλα...
οταν γυρνας το βραδυ.απλα πας κ το αφηνεις ουτε ψαχνεις ουτε τιποτα
κ επισης οταν το χεις πλυνει χεστηκες αν θα ριξει καρεκλες ..αν δεν χρειαζεται να πας καπου !!!!! Wink
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:20:58
Θέμα δημοσίευσης: Ευχαριστω!!!
μπορω να πω πως εκλεινα περισσοτερο προς τη μικτη...αλλα...τελικα ειναι ωραιο να εχεις και 5-10 εγκυρες γνωμες!!!βοηθαει!θα παω σε παρκινγκ!!!

για αυτο γουσταρω τα club αυτοκινησης,ολοι εχουμε το ιδιο παθος και τις ιδιες αναζητησεις...

αντε να τα πουμε αυριο το βραδυ και απο κοντα!

παντως αν υπαρχει καλη προσφορα ασφαλισης για μελη πολυ θελω να την ακουσω!!!Rolling eyes
MEMsound - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ρίξε μια ματιά στο eshop
Θα βρεις τηλέφωνα κλπ κλπ
http://www.psclub.gr/eshop/index.php
Εγώ θα συμφωνήσω με τον volvos Wink
DIMCHRI - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν για να μην μακρυγορώ.

Για 23000 αξία αυτοκινήτου 1400 ευρω το χρόνο χωρίς καμία απαλλαγή και σε καλή ασφάλεια. με το ακτώτατο βμ.

για 25000 αξία τουτού 1020 ευρώ όμως 375 ευρώ απαλλαγή με το χαμηλώτερο βμ (μπόνους μάλλους).

Τώρα μικτή κάνε ασυζητητή....εχω από το 2002 και δεν το μετανιωσα ποτέ...
Τέρμα άγχος τέρμα όλα. Τη μικτή την έκανα γιατί όπως και εσύ έτσι και εγώ το παρκάρω έξω όπου βρω, και δεν λέει να περάσει κάνένα κωλοπαίδι τύφλα το βράδυ και να βρω το αμάξι μου σμπαράλια το πρωί, και να ψάχνω να βρω και ποιός με τράκαρε !!!!!
Και ποιός σου λέει ότι θα σε τρακάρουν μόνο έξω από το σπίτι σου ;

Δεν βγαίνεις ;;
ή θα παρκάρεις μόνο σε πάρκινγκ το αυτοκινητό σου ;
Στην δουλειά σου παρκάρεις μόνο σε πάρκινγκ;

Αποψή μου είναι προχώρα σε μικτή... με χίλια.
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
και πανω που ειχα αποφασισει!!!

η καλυτερη φαση ειναι αυτη που προτεινε ο φιλος Steve με ενοικιαζομενο παρκινγκ σε πολυκατοικια σε συνδιασμο με μια ωραια μικτουλα!!!!!!!!!:Wink:

με μια ματια που εριξα και στο e-shop πιστευω πως συνολο με κανα 750αρακι θα κανω τη μικτη και με αλλα 60-70 το μηνα το παρκινγκ σε καμια κοντινη πολυκατοικια(αν βρω).........οποτε με 1.500-1.600 ευρωπουλακια το χρονο θα ειμαι jet!

κορυφη!!!!μια χαρα!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yahoo!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τετ 21 Φεβ 2007, 15:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι σίγουρο ότι και το πάρκινγκ είναι απαραίτητο και η μεικτή
πολύ χρήσιμη. Και με τα δύο ξενοιάζεις μια και καλή για οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Το θέμα όμως είναι να μην φτάσεις σε σημείο να δουλεύεις για το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά του Στράτου αλλά 800 ασφάλεια
και 1800 πάρκινγκ (ακόμα και αν μειωθούν λίγο οι τιμές) είναι πάρα πολλά λεφτά. Βέβαια οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις δεν είναι δεσμευτική και την άκρη θα την βρεις αργά η γρήγορα Cool
BigJohn - Τετ 21 Φεβ 2007, 16:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστεύω είναι θέμα πιθανοτήτων και πόσο θέλει να ρισκάρει κάποιος. Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα που θέλεις να δίνεις ετησίως για το αυτοκίνητο σου (10% της αξίας του ετησίως?? too much!). Αν δεν κάνουν αγώνες επιδεξιότητος αλλά και να μένουν όλα τα τσογλανια του Ήλιον στην γειτονιά σου τότε μπορείς να αναλογιστείς και τα υπολογίσεις περίπου τι ζημιές θα έχεις. Είναι δυνατόν να δώσεις για ζημιές μέσα σε δύο χρόνια για το αυτοκίνητο σου 3.600€?? Πρέπει να είσαι super γκαντέμης! Αλλά και από την άλλη μπορείς να πεις και τι έγινε.. άμα κάτσει μία μεγάλη στραβή θα ρισκάρω.. Απλά είναι ο "ιός" που περνάμε όλοι μας όταν έχουμε πάρει καινούριο αυτοκίνητο και θέλουμε να είμαστε καλυμμένοι απ'όλα. Τώρα η μικτή είναι υπερβολή μιας και την συστήνω σε αυτοκίνητα άνω των 20.000 ευρώ (με ακριβά ανταλλακτικά κλπ) μιας και όπως προανέφεραν τα παιδιά ότι πράγματι σου θέτουν ένα ελάχιστο ποσό (αναλόγως την ασφαλιστική από 200-350€) το οποίο το πληρώνεις ούτως ή άλλως. Μην νομίζεις.. και αυτοί τα έχουν "μελετήσει" καλά και μας βαστάνε όλους από τα π@παρια. Η τελική απόφαση είναι δική σου όπως προανέφερα και κατά πόσο τζογαδόρος είσαι(!)
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 16:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
οπως ειπα...μετακομισα πριν 2 χρονια στη περιοχη...σε αυτα τα 2 χρονια,αποκτησα στο παλιο μου αμαξι,...26 γρατζουνιες,2 μεγαλα βαθουλωματα,4 μικρα βαθουλωματα,σπασμενες βασεις μπροστινου προφυλακτηρα,σπασμενο χερουλι πορτας οδηγου!??!,μια κλοπη ηχοσυστηματος αξιας 2.000 ευρω,11 κλησεις απο δημοτικη αστυνομια(οι 6 πληρωμενες)ενα σπασμενο προβολακι ομιχλης,και τα νευρα μου τσαταλια!!!
πολλα απο αυτα βεβαια εγιναν και σε αλλες περιοχες που παρκαρα...

για να φτιαξω ολο το αμαξι γυρω γυρω μου ζητουσαν 1.400 ευρω
το ηχοσυστημα εκανε 2.000 ευρω
οι 11 κλησεις εκαναν περιπου 720 ευρω

οποτε.....4.120 ευρω σε 2 χρονια.......δεν ειναι πολυ???

πρεπει να ειμαι ποοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλυυυυυυυυ γκεντεμης τελικα!!!

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
DIMCHRI - Τετ 21 Φεβ 2007, 17:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...

Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου.

φτου φτου μακριά....

Και πότε είπες θα ανηφορήσεις στην λέσχη ΄;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 17:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...

Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου.

φτου φτου μακριά....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...χε...χε..(Μητσοτακης)Laughing Laughing

αυριο θα ερθω στη λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα....ευελπιστω να μη φερω τη συμφορα μαζι μου!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τετ 21 Φεβ 2007, 20:06:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
NEW FAMILY MAN έγραψε:
............................οποτε εχουμε και λεμε.

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.
+λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ).

-1800 ευρω το χρονο.
-λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη!

super-duper μικτη ασφαλεια!

+οτι και να γινει...οπου και να γινει...χεστηκα,το ξαναφτιαχνω....ανετα.

δεν το φτιαχνεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις. υπολογισε οτι θα πρεπει να κανεις περισσοτερες απο μια δηλωσεις αν στο εχουν "φαει" σε περισσοτερα απο ενα σημεια, το χρονο που θα μεινεις χωρις αμαξι, την αυξηση στα ασφαλιστρα σου αν γινεις καλος πελατης της ασφαλιστικης, την ταλαιπωρια, τη δραματικη πτωση της αξιας του 307 σου αν αρχισει να αποκτα μπαλωματα και άλλα -αλλα ας μη σε σταναχωρησω αλλο Wink

NEW FAMILY MAN έγραψε:

+μονο 800 ευρω το χρονο(οποτε περισσευμα χρηματων για αναβαθμιση του 307 μου.
+σιγουρα θα βρω να παρκαρω πιο κοντα απο 350 μετρα απο το σπιτι μου,οποτε...λιγοτερος ποδαροδρομος καθε μερα.

-μπορει να χρειαστω μεχρι και μιση ωρα για να παρκαρω.

ισως και περισσοτερο, τοσο τρωω εγω αν γυρισω μετα τις 17:00 στην περιοχη μου που δεν ειναι τοσο πυκνοκατοικημενη και στενη οπως λες για τη δικη σου. φαντασου να εισαι καλυμενος με μικτη και να μη βρισκεις που να το βαλεις...

NEW FAMILY MAN έγραψε:

-μπορει να φαω(παλι)μια 65,50 ευρω κλησουλα απο το πουθενα.
-μπορει να φαω φρικη κανα πρωι και να δω το 307 μου λαβωμενο(εστω και για λιγες ημερες....ειναι πικρα).

το εχω ζησει και πιστεψε με σου αφηνει ψυχολογικα τραυματα και εντονο θυμο ο οποιος ξεσπαει κατα καιρους σε διαφορα αντικειμενα...

NEW FAMILY MAN έγραψε:

οποτε....οπως καταλαβαινετε....δε μπορω να αποφασισω....εσεις τι θα κανατε στη θεση μου???.....ΤΙΙΙΙ??

εγω δεν θα πηγαινα σε μια τετοια περιοχη.
τουλαχ. ψαξε βρες parking. θα με θυμηθεις.
150 Ευρω το μηνα αλλα ξενοιαστος και καθαρος (αυτο που το βαζεις Wink
NEW FAMILY MAN - Τετ 21 Φεβ 2007, 20:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
...Ψαχνετε μηπως λαντζιερη στη λεσχη???

κατι μου λεει πως θα τη χρειαστω τη δευτερη δουλεια!!!

Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad

"μη βροντοχτυπας τις χαντρες....η δουλεια κανει τους αντρες...το μυστρι,το πυλοφορι,το γιαπι"!!!!

τραλαααλαααα,τραλαλωωω!!!!!
NEW FAMILY MAN - Πεμ 22 Φεβ 2007, 16:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
NEW FAMILY MAN έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

φτου φτου μακριά....

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...χε...χε..(Μητσοτακης)Laughing Laughing

αυριο θα ερθω στη λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα....ευελπιστω να μη φερω τη συμφορα μαζι μου!

τελικα τη γλιτωσατε για αλλες 3 μερουλες...το αμαξι θα το παρω η αυριο...η θα μου δωσουν ενα απο αντικατασταση για το Σ/Κ και θα φερουν το δικο μου τη δευτερα.οποτε οπως και να εχει...θα ερθω κυριακη πρωι για εγγραφη και κουβεντουλα...ελπιζω με το καινουριο και οχι με καμια μεταχειρα! Evil Evil Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

kanelj - Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:09:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε τι λετε στον ανθρωπο?!?!
Που κολλαει τωρα το παρκινγκ με την μεικτη ασφαλεια?!
Κατι κοινο θα υπαρχει μονο αν το αμαξι δεν θα το κινει καθολου και θα το εχει μονιμως σε ενα παρκινγκ....
Δηλαδη αν εχεις πληρωσει παρκινγκ....ενταξει,θα εισαι καλλυμενος αν σε τρακαρει η κυρα-Κατινα?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes
Ειναι σαν λες οτι βρεχει πιφτεκια! Laughing
DIMCHRI - Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Καλα ρε τι λετε στον ανθρωπο?!?!
Που κολλαει τωρα το παρκινγκ με την μεικτη ασφαλεια?!
Κατι κοινο θα υπαρχει μονο αν το αμαξι δεν θα το κινει καθολου και θα το εχει μονιμως σε ενα παρκινγκ....
Δηλαδη αν εχεις πληρωσει παρκινγκ....ενταξει,θα εισαι καλλυμενος αν σε τρακαρει η κυρα-Κατινα?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes
Ειναι σαν λες οτι βρεχει πιφτεκια! Laughing

Γιάννη ο ίδιος έθεσε το ερώτημα.

Εσύ θα μας βρεις κανένα τζιπάκι σε καλή τιμή ;
kanelj - Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
Eνταξει,ο ανθρωπος εθεσε το θεμα αλλα και εσεις του απαντατε οτι να΄ναι!
Με το παρντον κιολας! Smile

Σε εχω υποψιν μου,μη φοβασαι!
Την καλη τιμη την βρισκω,την καλη κατασταση ειναι το θεμα! Wink
STELIOS - Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:04:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
NEW FAMILY MAN έγραψε:

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.

-1800 ευρω το χρονο.

Parking δαγκωτο.
1. Το συμαντικοτερο ειναι οτι εχεις το κεφαλι σου ισηχο.
2. Γυρνας κουρασμενος απ'τη δουλεια και δεν χρειαζεται να κανεις γυρους ψαχνωντας ΑΝ θα βρεις θεση.
3. Γλιτωνεις γρατζουνιες και μικροχτηπηματα τα οποια ειναι στανταρ πως θα αποκτησεις στη περιοχη σου.
4. Τα 700 μετρα ειναι απλα συνηθεια, ασε που κανει καλο το περπατημα.
Εκτως αυτου ποιος σου εγγηαται οτι θα βρισκεις να παρκαρεις πιο κοντα ?
NEW FAMILY MAN - Κυρ 25 Φεβ 2007, 15:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η βοηθεια σας ηταν μεγαλη.
ευχαριστω πολυ!!!
ειμαι στο ψαξιμο βεβαια μηπως βρω κατι φθηνοτερο στη περιοχη μου σε ανοιχτο παρκινγκ η ενοικιαση θεσης σε πιλωτη ωστε να μου μεινουν χρηματα και για τη μικτουλα....τελικα....το πεπρωμενο φυγην αδυνατο!!!
Lef205 - Κυρ 25 Φεβ 2007, 16:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε εχω σπιτι στα Πατησια που τωρα μενει ο αδερφος μου . . . ενα σκισιμο κουκουλας σε καμπριο και δυο παραβιασεις σου αρκουν για να ψαξεις το συντομοτερο να βρεις παρκινγκ? Laughing Laughing Laughing

Υγ δε σου λεω τι γινεται οταν ανθιζουν οι μανταρινιες που ειναι στο στενο του και στους γυρω δρομους και πεφτουν τα μανταρινια πανω στο αυτοκινητο!
shiba - Δευ 26 Φεβ 2007, 08:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Υγ δε σου λεω τι γινεται οταν ανθιζουν οι μανταρινιες που ειναι στο στενο του και στους γυρω δρομους και πεφτουν τα μανταρινια πανω στο αυτοκινητο!
εχουνε τα πατησια μανταρινιεσ? Very happy Very happy παντως περα τησ πλακασ ο λεφος εχει δικιο..η περιοχη σηκωνει γκαραζ μην το σκεφτεσαι..βρεσ μια πυλωτη και χωστο μεσα το πεζακι σου..
kanelj - Δευ 26 Φεβ 2007, 16:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ολα εχουν τα πατησια!!
Λευτερη,που βρεθηκες εσυ στα πατησια?!?! Rolling eyes
NEW FAMILY MAN - Δευ 26 Φεβ 2007, 21:26:08
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα...νερατζιες ειναι!!!Laughing

Τελικα...274 ευρω το εξαμηνο full ασφαλεια εκτος απο ιδιες ζημιες,και 145 ευρω στο παρκινγκ,παιζει βεβαια και μια ακρη για υπαιθριο παρκινγκ περιπου 80 μετρα απο το σπιτι μου,με κατω απο 100 ευρω,αλλα αυτος που το εχει θα ερθει τη τεταρτη οποτε θα εχω νεα τοτε...

βρεθηκε λυση!!!!ουαααουουου!!!!! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
206xs - Δευ 26 Φεβ 2007, 21:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τελικά αποφασίσεις τη μικτή, να προσέξεις πολύ την απαλαγή. Στο λέω επειδή εγώ έχω μικτή. Λοιπόν όταν λέει απαλαγή 300ευρώ σημαίνει ότι αν η ζημιά είναι μικρότερη από τόσο δεν σε καλύπτει καθόλου η ασφάλεια και αν είναι πάνω από τόσο και φταίς πληρώνεις τα 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η ασφάλεια. Idea Επίσης για γρατζουνιές θέλεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και δεν σε καλύπτει μια δήλωση για γύρω γύρω το αμάξι εκτός και αν έχεις πλακάκια με τον εμπειρογνώμονα. Κλοπή εννοείται μερική για να σου καλύπτει και τις ζημιές που θα κάνει ο κλέφτης. Τώρα βέβαια για γρατζουνιές και τέτοια υπάρχουν όλοι αυτοί τύπου chipsaway που στο φτιάνουν φτηνά οπότε δεν είναι κ τόσο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν το έχω μετανειώσει καθόλου γιατί χωρίς τη μικτή δεν θα το είχα το αμάξι καθώς είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα στη χαρό στροφή του σεφ που κόστισε 6800ευρώ επισκευή (δεν πήρε σασί αλλά χτύπησε με το πλάι και χρειάστηκαν αλλαγή δύο άξονες όλη η ανάρτηση μπρος πίσω , πλαινός αερόσακος , δυο ζαντολάστιχα) πριν καλά καλά χρονίσει και καταλαβαίνεις οτι χωρίς τη μικτή δεν θα παίζαν τα χρήματα να το φτιάξω. Επίσης όταν μου το κλέψαν (από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας) μου κάλυψε τις ζημιές που έκανε ο κλέφτης (ρόδα,ζάντα,μπαταρία). Συνεπώς εγώ πιστεύω ότι μέχρι να το ξεχρεώσεις λέει η μικτή γιατί είσαι πιεσμένος οικονομικά και η μικτή σου δίνει ασφάλεια για τυχόν μεγάλα απρόοπτα έξοδα. Μετά ότι καταλαβαίνεις κάνεις. Μην ξεχνάς ανεξαρτήτως ασφάλειας να κατεβάζεις τη δηλωμένη αξία κάθε χρόνο αφού έτσι κ αλλιώς η ασφαλιστική σε αποζημειώνει στη τρέχουσα τιμή αντίστοιχου μεταχειρισμένου. Αυτά. Εγώ πάντως για δίλιτρο κάμπριο δίνω 1250ευρώ για μικτή με 3 δηλώσεις από το 2004.(ΒΜ 13)
fotis-84 - Δευ 26 Φεβ 2007, 21:53:10
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο ειναι περιπου το κοστος για δωρεαν οδικη βοηθεια μεσα στο ασφαλιστρο? δεν εννοω οδικη βοηθεια σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα ακινητοποιησης απο μηχανικη βλαβη...
NEW FAMILY MAN - Δευ 26 Φεβ 2007, 21:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
fotis-84 έγραψε:
ποσο ειναι περιπου το κοστος για δωρεαν οδικη βοηθεια μεσα στο ασφαλιστρο? δεν εννοω οδικη βοηθεια σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα ακινητοποιησης απο μηχανικη βλαβη...

Νομιζω 30-35 ευρω...αναλογως την εταιρια...αν γουσταρεις να περιμενεις μεσα στο κρυο,στην εθνικη και να μη λειτουργει και το ρημαδι το A/C,αστα...επειγει προσοχη η επιλογη σου! Wink
DIMCHRI - Τρι 27 Φεβ 2007, 11:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Αν τελικά αποφασίσεις τη μικτή, να προσέξεις πολύ την απαλαγή. Στο λέω επειδή εγώ έχω μικτή. Λοιπόν όταν λέει απαλαγή 300ευρώ σημαίνει ότι αν η ζημιά είναι μικρότερη από τόσο δεν σε καλύπτει καθόλου η ασφάλεια και αν είναι πάνω από τόσο και φταίς πληρώνεις τα 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η ασφάλεια. Idea Επίσης για γρατζουνιές θέλεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και δεν σε καλύπτει μια δήλωση για γύρω γύρω το αμάξι εκτός και αν έχεις πλακάκια με τον εμπειρογνώμονα. Κλοπή εννοείται μερική για να σου καλύπτει και τις ζημιές που θα κάνει ο κλέφτης. Τώρα βέβαια για γρατζουνιές και τέτοια υπάρχουν όλοι αυτοί τύπου chipsaway που στο φτιάνουν φτηνά οπότε δεν είναι κ τόσο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν το έχω μετανειώσει καθόλου γιατί χωρίς τη μικτή δεν θα το είχα το αμάξι καθώς είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα στη χαρό στροφή του σεφ που κόστισε 6800ευρώ επισκευή (δεν πήρε σασί αλλά χτύπησε με το πλάι και χρειάστηκαν αλλαγή δύο άξονες όλη η ανάρτηση μπρος πίσω , πλαινός αερόσακος , δυο ζαντολάστιχα) πριν καλά καλά χρονίσει και καταλαβαίνεις οτι χωρίς τη μικτή δεν θα παίζαν τα χρήματα να το φτιάξω. Επίσης όταν μου το κλέψαν (από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας) μου κάλυψε τις ζημιές που έκανε ο κλέφτης (ρόδα,ζάντα,μπαταρία). Συνεπώς εγώ πιστεύω ότι μέχρι να το ξεχρεώσεις λέει η μικτή γιατί είσαι πιεσμένος οικονομικά και η μικτή σου δίνει ασφάλεια για τυχόν μεγάλα απρόοπτα έξοδα. Μετά ότι καταλαβαίνεις κάνεις. Μην ξεχνάς ανεξαρτήτως ασφάλειας να κατεβάζεις τη δηλωμένη αξία κάθε χρόνο αφού έτσι κ αλλιώς η ασφαλιστική σε αποζημειώνει στη τρέχουσα τιμή αντίστοιχου μεταχειρισμένου. Αυτά. Εγώ πάντως για δίλιτρο κάμπριο δίνω 1250ευρώ για μικτή με 3 δηλώσεις από το 2004.(ΒΜ 13)

χρήστο ψάξε και βρες ασφαλιστή που θα μπορεί στην ανανέωση να σου κάνει το ΒΜ 3 .. Γίνεται...

Αν δεν βρεις ασφαλιστή κανε κάτι άλλο. πες ότι το ασφαλίζω πρώτη φορά σε άλλη εταιρεία και θα ξεκινησεις από το 10.
NEW FAMILY MAN - Τρι 27 Φεβ 2007, 20:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
206xs έγραψε:

χρήστο ψάξε και βρες ασφαλιστή που θα μπορεί στην ανανέωση να σου κάνει το ΒΜ 3 .. Γίνεται...

Αν δεν βρεις ασφαλιστή κανε κάτι άλλο. πες ότι το ασφαλίζω πρώτη φορά σε άλλη εταιρεία και θα ξεκινησεις από το 10.

Εχω εγω κονε για να βαλει στο 3 οποιον θελει....στειλτε pm! Wink
καθεστε ενα 6μηνακι και μετα αν γουσταρετε να πατε αλλου πατε με 3 b/m.

εγω 3 εχω! Evil [/img]
volvos - Τρι 27 Φεβ 2007, 21:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
σορυ αλλα ολες οι μεγαλες εταιρειες εχουν πλεον εδω και χρονια χαμηλοτερερο μπονους το 2 Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
NEW FAMILY MAN - Σαβ 03 Μάρ 2007, 19:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα εγω εθεσα την ερωτηση...εγω θα δωσω και την καλυτερη απαντηση...(μονος μου τα λεω,μονος μου τα ακουω Laughing )

Βρισκεις στη γυρω περιοχη ημιυπογεια η ισογεια γκαρσονιερα προς πωληση.
περιπου 45-50 τμ.
τιμη αγορας θα εχει περιπου 50.000 ευρω.
πας στη τραπεζα αφου τη κλεισεις(τη γκαρσονιερα),και παιρνεις ενα στεγαστικο δανειο με αποπληρωμη σε 30 ετη με 150 ευρω το μηνα.(οσα και το παρκινγκ).
σπας μερος του μπροστινου τοιχου και βαζεις γκαραζοπορτα και αυτο που χρειαζεσαι για το τουτου σου ειναι 20 τμ max.
οποτε σου μενουν και τα υπολοιπα 25-30 τμ για να τα διαμορφωσεις σε ενα ομορφο δωμα με wc.
αυτο το ενοικιαζεις σε ενα πακιστανο(και τον αφηνεις να κανει και δωρεαν πρακτικη στο να σου καθαριζει το αμαξι),εναντι...150 ευρω!!!(καλη τιμη)!
οποτε...και το προβλημα του παρκινγκ λυνεις...και σου μενει το περιουσιακο στοιχειο...και εχεις δωρεαν καθαρισμο του αυτοκινητου σου...και δε πληρωνεις και μια για ολα αυτα!!!

πως σας φαινομαι????

ο επομενος Bill Gates????

Rolling eyes Laughing Rolling eyes Laughing Rolling eyes Laughing
NEW FAMILY MAN - Πεμ 15 Μάρ 2007, 21:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ποοοολυ χλιδα το παρκινγκ... Cool

μετα τη δουλεια ειχα να παω σε μια...επισημη,συγκεντρωση,και με ετρωγε το αγχος,πως θα το παω το τουτου μεσα στις λασπες!!??!!

χρονος για πλυσιμο δεν επαιζε,οποτε...παιρνω τηλεφωνακι,και μου κανουν ενα μεσα εξω(στο χερι,οχι πλυντηριο)και μονο με 10 ευρω!!!!

μπριλα το τουτου!!!!

ολα τα λεφτα το παρκινγκ...στη κυριολεξια!!! Cool
Steve - Παρ 16 Μάρ 2007, 09:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ... Cool
MEMsound - Παρ 16 Μάρ 2007, 12:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
...ωραίος Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες