volvos έγραψε: |
800ευρω μεικτη το χρονο το θεωρεις οτι εχεις και μεσα???
οεο???????? για 1.4 και κανα15αρι αξια?????????????????? αν παρεις παρκινγκ δε θα κανεις ουτε κλοπη ουτε τιποτα στην ασφαλεια?? δε ψαχνεις κανα αλλο παρκινγκ λιγο πιο μακρυα? |
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι αυτα που σου εχουν πει ειναι λιγο μπουρδες!!!!!!!!!!!
μεικτη με 16αξια 1400κ.εκ και πανω απο 1000ρικο ειναι ΠΟΛΛΑ. εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου.... επισης οταν εχεις κλοπες πυρος τρομοκρατικες, τοτε η μεικτη (που ειναι οι ιδιες ζημιες ) ειναι λιγα σχετικα λεφτα (κανα 300αρι το χρονο εξτρα ).... δηλαδη η ασφαλεια με καλυψεις και χωρις μεικτη δε θα σου παει και τοσο φτηνα οσο νομιζεις.......... επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις.... το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι ![]() θεωρω οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις και λιγο πιο φτηνα απο 150(ειναι πολλα) και τοτε δεν αξιζει ουτε καν να το συζητας... |
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες... |
εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου.... |
επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις.... |
το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...
Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου. φτου φτου μακριά.... Και πότε είπες θα ανηφορήσεις στην λέσχη ΄;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEW FAMILY MAN έγραψε: |
............................οποτε εχουμε και λεμε.
παρκινγκ! +αμεσο παρκαρισμα. +λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ). -1800 ευρω το χρονο. -700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα. -λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη! super-duper μικτη ασφαλεια! +οτι και να γινει...οπου και να γινει...χεστηκα,το ξαναφτιαχνω....ανετα. |
+μονο 800 ευρω το χρονο(οποτε περισσευμα χρηματων για αναβαθμιση του 307 μου. +σιγουρα θα βρω να παρκαρω πιο κοντα απο 350 μετρα απο το σπιτι μου,οποτε...λιγοτερος ποδαροδρομος καθε μερα. -μπορει να χρειαστω μεχρι και μιση ωρα για να παρκαρω. |
-μπορει να φαω(παλι)μια 65,50 ευρω κλησουλα απο το πουθενα. -μπορει να φαω φρικη κανα πρωι και να δω το 307 μου λαβωμενο(εστω και για λιγες ημερες....ειναι πικρα). |
οποτε....οπως καταλαβαινετε....δε μπορω να αποφασισω....εσεις τι θα κανατε στη θεση μου???.....ΤΙΙΙΙ?? |
NEW FAMILY MAN έγραψε: | ||
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...χε...χε..(Μητσοτακης) ![]() ![]() αυριο θα ερθω στη λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα....ευελπιστω να μη φερω τη συμφορα μαζι μου! τελικα τη γλιτωσατε για αλλες 3 μερουλες...το αμαξι θα το παρω η αυριο...η θα μου δωσουν ενα απο αντικατασταση για το Σ/Κ και θα φερουν το δικο μου τη δευτερα.οποτε οπως και να εχει...θα ερθω κυριακη πρωι για εγγραφη και κουβεντουλα...ελπιζω με το καινουριο και οχι με καμια μεταχειρα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Καλα ρε τι λετε στον ανθρωπο?!?!
Που κολλαει τωρα το παρκινγκ με την μεικτη ασφαλεια?! Κατι κοινο θα υπαρχει μονο αν το αμαξι δεν θα το κινει καθολου και θα το εχει μονιμως σε ενα παρκινγκ.... Δηλαδη αν εχεις πληρωσει παρκινγκ....ενταξει,θα εισαι καλλυμενος αν σε τρακαρει η κυρα-Κατινα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι σαν λες οτι βρεχει πιφτεκια! ![]() |
παρκινγκ! +αμεσο παρκαρισμα. +λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ). -1800 ευρω το χρονο. -700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα. -λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη! |
Lef205 έγραψε: |
Υγ δε σου λεω τι γινεται οταν ανθιζουν οι μανταρινιες που ειναι στο στενο του και στους γυρω δρομους και πεφτουν τα μανταρινια πανω στο αυτοκινητο! |
fotis-84 έγραψε: |
ποσο ειναι περιπου το κοστος για δωρεαν οδικη βοηθεια μεσα στο ασφαλιστρο? δεν εννοω οδικη βοηθεια σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα ακινητοποιησης απο μηχανικη βλαβη... |
206xs έγραψε: |
Αν τελικά αποφασίσεις τη μικτή, να προσέξεις πολύ την απαλαγή. Στο λέω επειδή εγώ έχω μικτή. Λοιπόν όταν λέει απαλαγή 300ευρώ σημαίνει ότι αν η ζημιά είναι μικρότερη από τόσο δεν σε καλύπτει καθόλου η ασφάλεια και αν είναι πάνω από τόσο και φταίς πληρώνεις τα 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η ασφάλεια. ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
χρήστο ψάξε και βρες ασφαλιστή που θα μπορεί στην ανανέωση να σου κάνει το ΒΜ 3 .. Γίνεται... Αν δεν βρεις ασφαλιστή κανε κάτι άλλο. πες ότι το ασφαλίζω πρώτη φορά σε άλλη εταιρεία και θα ξεκινησεις από το 10. |