brz20 έγραψε: |
Wi-Max???
What's this my friend? |
Παντως το Wi-Fi εχει ταχυτητα διαμεταγωγης 54Mbps. |
plaketokofths έγραψε: |
Επι προσθέτως σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι δορυφορικές συνδέσεις... |
Εχω ακομα δυο πολυ καλες ιδεες.Και μαλιστα η μια παει για πατενταρισμα αν το πετυχω.
Εχω συζητησει με καποιον καθηγητη μου για να κανω κατι τετοιο στην πτυχιακη μου.Μην σου πω οτι θα ειναι το ιδιο θεμα χωρις καμια αλλαγη. Πραγματικα αν δεχθει θα ειναι κατι καταπληκτικο. |
Μακαρι να το φτιαξω.Μετα υπαρχουν παρα πολλες δουλειες.Και τα δικτυα ειναι αυτα που μου αρεσουν. |
Σταύρο εσυ αναφέρεσαι σε μητροπολιτικά δίκτυα ή σε τοπικά πχ dsl routers?
|
Αλλα οπως θα καταλαβαινεις για ευνοητους λογους δεν αποκαλυπτω τις σκεψεις μου. |
Steve έγραψε: |
Όσο για τα 54mbps στο Wi-Fi, αν τα έχει δει κανείς να μου τα δείξει και εμένα, εκτός κι αν access point με client έχουν απόσταση 2 μέτρα και έχουν οπτική επαφή... ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
σε οτι αφορά ![]()
|
kanelj έγραψε: |
Mιας και γινατε ολοι ειδικοι!!! ![]() Ξερει κανεις τα σημεια hot spots στην Θεσσαλονικη?! Και αν ειναι και free χωρις κοστος (βλεπε flocafe) ακομα καλυτερα!! Εχω καταβολευτει με το Wi-Fi εδω πανω!! ![]() ![]() |
Πιστευω να σας καλυψα. |
Steve έγραψε: | ||
Λογικά από το Μητροπολητικό δίκτυο που υπάρχει από ιδιώτες, θα μπορέσεις να τσιμπήσεις μια γραμμούλα... ρίξε μια ματιά στο http://www.awmn.net |
Όχι δεν μας κάλυψες. Με τέτοιες χρεώσεις, καλύτερα να μην τα έγραφες μέχρι να πέσουν οι τιμές... ![]() |
άκυρος Στάυρο, ζητάει στην Θεσσαλονική και το awmn ειναι της Αθηνας, kanelj ![]() |
Το 2004 ήταν ενιαίο το awmn για όλη την Ελλάδα, υπήρχαν παιδιά από κάθε πόλη για να βοηθήσουν ![]() Αλλά επειδή στα 3 χρόνια δεν το είχα ξαναδεί το site, τώρα που το βλέπω, έχεις δίκιο και συγνώμη. Απλά δεν το είχα υπόψιν μου το twmn λόγω άγνοιας ![]() |
Μ****κα Steve εχεις ηρεμισει πολυ τελευταια.
Αν ειναι να συνεχισεις ετσι στο λεω θα σε μαλωσω. ![]() ![]() ![]() |