Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΟΚ! shark - Τρι 20 Φεβ 2007, 17:33:22 Θέμα δημοσίευσης: ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΟΚ!
Παιδιά σε 206cc δεν αναβει πλέον ο φωτιμός της κονσόλας κλιματισμου. Καμιά ιδέα?
Υ.Γ όλα τα άλλα φωτάκια λειτουργούν!!! billisdim - Τετ 21 Φεβ 2007, 03:23:01 Θέμα δημοσίευσης:
σαν να καηκαν τα λαμπακια απο μεσα... αλλα για να μην λειτουργει καθολου,παιζει να καηκε μονο η ασφαλεια.. κανε μια βολτιτσα μεχρι τον ηλεκτρολογο της γειτονιας σου να σιγουρευτεις. ΡΩΤΑ ομως ποσο θα κοστισει πριν στο επισκευασει,μη σου πιασει και τον ****ο, δεν λεει.. 307_fotini - Τετ 21 Φεβ 2007, 14:08:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΟΚ!
shark έγραψε:
Παιδιά σε 206cc δεν αναβει πλέον ο φωτιμός της κονσόλας κλιματισμου. Καμιά ιδέα?
Υ.Γ όλα τα άλλα φωτάκια λειτουργούν!!!
φιλε shark το ιδιο εχω παθει και εγω στο 307 μου . η κονσολα εχει τρια λαμπακια. μου εχει καει το ενα , το πηγα στο συνεργειο κια μου ειπε οτι καλυτερα να καουν ολα και να μην αναβει και μετα να το παω να το φτιαξει.
γιατι ειπε οτι αν αλλαξει μονο το ενα υπαρχει πιθανοτητα μεχρι να καουν τα αλλα δυο να ξαναλλαξω και αυτο που ειχα ηδη αλλαξει. shark - Τετ 21 Φεβ 2007, 20:56:35 Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα δεν φωτίζεται κανένα κουμπί!καήκαν όλες μαζί? Κοίταξα τις ασφάλειες κάτω από το τιμόνι και φαίνονται όλες οκ nikos f - Παρ 17 Δεκ 2010, 18:29:25 Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα
παροτι φαινομαι καινουριος χρηστης στην ουσια δεν ειμαι
απλα ειχα ξεχασει τα στοιχεια μου
και αναγκαστικα να κανω νεο account
σχετικα με το ζητημα τωρα
εμενα που καηκε ο φωτισμος στο κατω μερος του clima
η ψηφιακη ενδειξη θερμοκρασιας ειναι οκ
αλλα ολο το απο κατω ειναι σκοταδι μαυρο...
και ειναι βασικο για τι ρυθμιζουμε κατευθυνση αερα ενταση αερα
πισω θερμαινομενο τζαμι κλπ
ενα λαμπακι προφανως καηκε υποθεση κατω του ενος ευρω δηλαδη
αλλα το θεμα ειναι μη μας πιασουν τον κ@#$
που πηγατε εσεις για να λυσετε το προβλημα? action_peugeot - Δευ 20 Δεκ 2010, 23:00:42 Θέμα δημοσίευσης:
Περίπου στα 15€