Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Οροφη 206CC και Μπιπ-Μπιπ Gouman - Τετ 14 Φεβ 2007, 21:15:45 Θέμα δημοσίευσης: Οροφη 206CC και Μπιπ-Μπιπ
Γεια σας παιδες.Μετα απο αρκετο καιρο που ειχα να ανοιξω την οροφη σημερα την ανοιξα κ την εκλεισα κ απο τοτε μου κανει συνεχεια μπιπ-μπιπ!!Η οροφη ειναι κλειστη ,τα παραθυρα τα κλειστρα το κουρτινακι στο πορτμπαγκαζ ειναι ολα κλειστα κ αυτο συνεχιζει!!Προσφατα αλλαξα κ μπαταρια αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο.Εχει συμβει σε κανεναν?Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειναι 206CC R.G. του 2004
Σας ευχαριστω προκαταβολικα! shark - Πεμ 15 Φεβ 2007, 20:47:37 Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα το κάνει αυτό όταν δεν έχω κλείσει τα αγκιστρα και κινείται. Ανοιξε την πάλι και κλείστειν μπας και ξεκολλήσει! Gouman - Παρ 16 Φεβ 2007, 08:38:05 Θέμα δημοσίευσης:
shark έγραψε:
Εμένα το κάνει αυτό όταν δεν έχω κλείσει τα αγκιστρα και κινείται. Ανοιξε την πάλι και κλείστειν μπας και ξεκολλήσει!
Κι ομως ειναι κλειστα τα αγκιστρα και συνεχιζει να το κανει.Δεν ξερω τι θα κανω.Αν προλαβω σημερα θα παω να το κοιταξω.