PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Πόσα 306 cabrio είμαστε στο psclub????

nightmaire - Δευ 12 Φεβ 2007, 17:53:30
Θέμα δημοσίευσης: Πόσα 306 cabrio είμαστε στο psclub????
Πόσα 306 cabrio είμαστε στο psclub???? Ήρθε η ωρα να γνωριστούμε!!

Χρήστος 306 cabrio (1998) Αθηνα
jig - Σαβ 24 Φεβ 2007, 17:30:14
Απο Τεταρτη 2 απο οτι φαινεται Wink
Καλως σας βρηκα!!!
nightmaire - Σαβ 24 Φεβ 2007, 17:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως μας βρηκες Very happy !!!
ειμαστε κι'αλλοι..... αλλα ειναι λιγο ντροπαλοι!!!! Evil
MEMsound - Κυρ 25 Φεβ 2007, 00:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθατε!
Ελπίζω να σας δούμε και από την Λέσχη!! Wink
vassilis-7- - Κυρ 25 Φεβ 2007, 19:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλο ενα 306 cabrio απο εμενα!!
nightmaire - Δευ 26 Φεβ 2007, 20:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα να μαζευομαστε Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
TaDrik - Τετ 28 Φεβ 2007, 09:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κι αλλος ενας!! Καλημερα σε ολους!!!
hexagon - Τετ 28 Φεβ 2007, 16:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλτε αλλον εναν....!!αντε να μαζευο(μεθαααααα)
MEMsound - Πεμ 01 Μάρ 2007, 02:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
να το κιάλλος
βρε κρυμμένοι είσασταν τ΄σο καιρό??

Λοιπόν απολάυστε και αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=193664#193664
hexagon - Πεμ 01 Μάρ 2007, 17:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να μεζευόμαστε μπάς και τα πουμε απο κοντά.....

Σε μία συνάντηση που είχα με τον Χρηστο που ανοιξε το τοπικ αλλα και με ενα ακόμα φιλαρακι την κυριακη που μας περασε στο ΣΕΦ καταλαβαμε οτι ο καθένας μας ειχε και διαφορετικη βελτιοτικη οπτικη γωνία...

Ο πρώτος γουσταρε βελτιωση εξωτερικης εμφανισης....ο δευτερος ηχητικης αποδοσης και ποιοτητας, ενω εγω ψαχνομουν για την βελτιωση του περιεχόμενου του καπό....

Ο πρώτος λοιπόν ειχε χαμηλωμα σαυρας στο 306 του και ψαχνόταν, ο δευτερος ετοιμαζοταν να χωρεσει αμετρητα ηχεια και ενισχυτες στο μωρο του, ενω εγω εψαχνα να βελτιωσω τον ηδη αλαγμενο κινιτηρα μου που εδω και καιρό ειναι 16βαλβιδος σαξοραλλος....

Ολοι εχουμε της κατευθύνσεις μας....εσείς τι προτιμάτε....?
nightmaire - Πεμ 01 Μάρ 2007, 17:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
να το κιάλλος
βρε κρυμμένοι είσασταν τ΄σο καιρό??

Λοιπόν απολάυστε και αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=193664#193664

Δεν ξερω.... κατα την γνωμη μου λιγο space κατασταση.... Υπερβολικο Wink
nightmaire - Πεμ 01 Μάρ 2007, 18:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
306 cabrio έγραψε:
Αυτο ???? δεν ειναι κουκλιτσα ???? Smile Smile Smile Smile

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_11387/215105_max.jpg
MEMsound - Πεμ 01 Μάρ 2007, 18:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρώ ότι για όλους υπάρχει χώρος στο PSClub αρκεί να σεβόμαστε ο ένας τις απόψεις του άλλου χωρίς να είναι φυσικά απαραίτητο να συμφωνούμε με αυτές.

Για κάθε είδος βελτι΄ωσεων και σχεδόν για τα πάντα υπάρχουν σχετικά τόπικ στις κατάλληλες ενότητες ενώ φυσικά καθένας έχει την δυνατότητα να ανοίξει ένα καινούργιο για κάποιο θέμα που τον ενδιαφέρει (στην σωστή θεματική ενότητα φυσικά) και αφού πρώτα ψάξει μήπως και υπάρχει κάτι σχετικό ήδη.
Wink Cool Wink Cool

υ.γ. κουκλίτσα είναι αν και λιιιίγο υπερβολικό για τα γούστα μου το "φτερό" πίσω... Laughing
nightmaire - Πεμ 01 Μάρ 2007, 18:57:40
Θέμα δημοσίευσης:
memsound έγραψε:
υ.γ. κουκλίτσα είναι αν και λιιιίγο υπερβολικό για τα γούστα μου το "φτερό" πίσω...

ξεχασα να τονισω Arrow Χωρις απλωστρα για ρουχα Exclamation Wink Wink Wink Wink
jig - Κυρ 04 Μάρ 2007, 20:36:42
γεια σας και επισημα λοιπον
306 cabrio 2001 (ασημι)
nightmaire - Τρι 06 Μάρ 2007, 22:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως μας βρηκες...... Επισημα Very happy !!!
MEMsound - Τετ 07 Μάρ 2007, 10:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
welcome!! Cool
nightmaire - Τετ 14 Μάρ 2007, 21:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
cabriolakia που εισατε ?????? μονο τοσα λιγα ειμαστε στο ps????
jig - Τρι 20 Μάρ 2007, 14:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
www.myspace.com/club306c

[/img]
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 16:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
τι είναι αυτό γιατί χάθηκα εκεί μέσα!?!?!? Confused Shocked Question
nightmaire - Πεμ 22 Μάρ 2007, 20:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
www.club306c.gr mem μαλλον θα το βολευτεις καλυτερα Very happy
Sidobre - Παρ 23 Μάρ 2007, 14:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ευκαιρία αυτού που βλέπω, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω κάποιες απόψεις...

Πάνω κάτω, όλοι μας έχουμε ένα πάθος με το αυτοκίνητό μας, είτε είναι 106 είτε 207 είτε 407 είτε 104! Σωστά; Σωστά.

Για να δημιουργήσεις μια σωστή βάση και να συγκεντώσεις τόσους ανθρώπους μαζί, ομολογώ ότι είναι δύσκολο. Ομως κανένας μας ίσως δεν έχει πολυσκεφτεί τα ωφέλη που θα είχαμε συγκεντρωτικά αν είμασταν όλοι ένα. Ακόμα και εγώ που το βλέπω το έργο αρκετές φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια, ίσως αδυνατώ να φανταστώ την επιρροή που θα μπορούσαμε να είχαμε με έναν αριθμό αντάξιο των δυνατοτήτων μας. Και αυτό επιβεβαιώνεται με πολλούς τρόπους είτε είναι αγορές (βλέπε όσα καλά GB έχουμε κάνει που αγγίζουν το πραγματικό -και όχι εικονικό- ποσοστό του 30%) την επιρροή μας σε σχέση με τα media, τις διοργανώσεις που μπορούμε να κάνουμε κλπ κλπ.

Ολοι μας λιγο ή πολύ, έχουμε αφιερώσει χρόνο (και αρκετές φορές και χρήμα) για να κάνουμε το πάθος μας πραγματικότητα. Ο χρόνος μας τις περισσότερες φορές -κάτι το οποίο γνωρίζουμε όλοι καλά- ξεπερνάει κατά πολύ αυτόν του ελεύθερου χρόνου, και αντλείται από τον προσωπικό/οικογενειακό. Η "ανταμοιβή" για την προσπάθεια αυτή, δεν είναι τίποτά άλλο παρά η ικανοποίηση μέσω του αποτελέσματος. Το ότι δηλαδή το να κάνεις μια επιτυχημένη εκδήλωση, ή μια πραγματικά καλή συνεργασία, ή ακόμα και να "παντρέψεις" διαφορετικούς ανθρώπους.

Ομως μέσα από αυτά τα χρόνια, δεν κατάφερα ποτέ να εξηγήσω ένα πράγμα: Γιατί ο Ελληνας δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει ένα φορέα, ένα σύλλογο, μία ομάδα ενωμένη και δυνατή. Ειλικρινά δεν κατάφερα.
Και το λέω αυτό γιατί το να βλέπεις γύρω σου να δημιουργούνται μικροομάδες ανθρώπων που στην ουσία εχουν τον ίδιο κοινό στόχο με τους υπόλοιπους αλλά μεμονωμένοι χάνονται ενώ ενωμένοι θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα, πραγματικά είναι παράξενο. Μπορεί π.χ. να μας ενοχλεί η φάτσα του άλλου αλλά αντί να κάνουμε κάτι οι ίδιοι να την βελτιώσουμε, δημιουργούμε δικό μας παρακλάδι εκφράζοντας το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα.

Ετσι την σημερινή ημέρα στην μικρή χώρα που λέγεται Ελλάδα, υπάρχουν πάνω από 150 Club αυτοκινήτου, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι διπλά και τριπλά (της ίδιας μάρκας ή ακόμα και του ίδιου μοντέλου!).

Και ενώ εχουμε προσπαθήσει για το καλύτερο (αναφερόμενος πλέον για την δικιά μας ομάδα), αφιερώσαμε χρόνο, θέσαμε βάσεις που δεν έχουν ξαναγίνει, δημιουργήσαμε έναν ολόκληρο Αθλητικό Σύλλογο αναγνωρισμένο από αρχές, αντιπροσωπείες, τύπο, media κλπ κλπ, καταφέραμε και διασφαλίσαμε την διαφάνεια, που κάθε χρόνο αναλύεται με νούμερα και αποδείξεις προς όλα τα μέλη του, ενώ παράλληλα κάθε στιγμή μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει, παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να ξεπηδούν ομάδες (που τις περισσότερες φορές ξεπηδούν μέσα από εδώ...) που για άγνωστους λόγους (κυριολεκτικά) προσπαθούν να δημιουργήσουν την δικιά τους υποομάδα χάνοντας κυριολεκτικά προνόμοια που μόνο ενωμένοι θα μπορούσαμε να είχαμε...

Και δεν έχω πρόβλημα ακόμα και να μιλήσω συγκεκριμένα είτε αυτά λέγονται 106, ΕΦΓΑ ή PRC, PeugeotClub, 205, 306, cabrio, κλειστά, κουπέ κλπ κλπ κλπ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος απ'όλους αυτούς έχει ή είχε προσωπικό συμφέρον, γιατί πολύ απλά το ζώ -σε προσωπικό επίπεδο- αρκετά χρόνια και ξέρω τι μανίκι είναι να δημιουργείς, να οργανώνεις και να συντονίζεις. Ακόμα και ως απλό μέλος, ξέρω καλά τί είναι να ψάχνεις, να απογοητεύεσαι ή να χαίρεσαι επειδή βρήκες και κάποιον άλλο που έχει κάτι κοινό με εσένα.

Πολλές φορές έχω ακούσει την "δικαιολογία" ότι δεν είναι ίδια η φιλοσοφία, δεν είναι ίδιο το ένα, δεν είναι ίδιο το άλλο... ΜΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ!

Θα προτιμούσα κάποιος που σκεφτόταν κάτι τέτοιο να προσέγγιζε κάποιον από εμάς, το Δ.Σ., ακόμα και την ίδια την ΓΣ (δηλαδή όλους που έμπρακτα έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους) να συζήταγαν ανοικτά τον προβληματισμό τους, να βάζαμε κάτω όλες τις απόψεις, τις ιδέες κλπ και μαζί -όλοι μαζί- θα υλοποιούσαμε τους όποιους στόχους. Χωρίς τίτλους, χωρίς συμφέροντα! Παρά μόνο το κοινό συμφέρον.

Θα ήταν καλό για όλους μας...

Είμαι προσωπικά διαθέσιμος για οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση.

Τάσος.
vassilis-7- - Παρ 23 Μάρ 2007, 17:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου φιλε Τασο.Θα σου απαντησω ως διοικητικο μελος του caraudioclub...Ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι να οργανωνεις να τρεχεις να κουραζεσαι και να αφιερωνεις πραγματα σε ενα club το οποιο το μονο που σου προσφερει ειναι λιγες στιγμες ικανοποιησεις αλλα στην τελικη...Γι'αυτες τις στιγμες ζουμε...Με τα παιδια με τα 306 ξερουμε πολλη καλα οτι δεν θα πεθανουμε με αυτα τα αυτοκινητα και οτι ουσιαστικα ειμαστε περαστικη απο αυτο..Αυτο εχει να κανει με την βιωσιμοτητα του club.Μαζευομαστε καιρο τωρα μεταξυ μας και κανουμε βολτες ξεσκεπαστοι και το μονο που μας ελειπε ειναι μια ιστιοσελιδα.
Εγω το καλοκαιρι ειχα μεγαλο προβλημα με τις τσιμουχες στο cabrio...Εψαχνα μανιασμενος και εκανα και ποστ εδω αλλα απαντηση δεν βρηκα..Οπως απαντηση δεν εβρισκα οσες φορες ειχα ρωτησει για το οφφ σετ...Αυτοματα αισθανομουν απομωνομενος.Οχι οτι αυτο με εστρεψε προς την δημιουργια ενος αλλου club και σε καμια περιπτωση η παρουσια μου στο ενα διαγραφει την παρουσια μου στο αλλο.Καθε αλλο μαλιστα...Εξαλλου ποιος ο λογος να υπαρχει αντιπαλοτητα και εχθρα?
nightmaire - Παρ 23 Μάρ 2007, 18:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα Τάσο
Παρόλο που θεωρό οτι ο Βασσίλης κάλυψε έμενα και οσα παιδια με 306 απ το ps με την απάντηση του. θα ήθελα απλα να προσθέσω οτι καναμε κάποιες προσπάθειες ωστε να μαζέψουμε 306 cabrio στο psclub... και για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε και ισως με την σελιδα μας προσελκύσουμε ποιο ευκολα ατομα με 306 ωστε να βρίσκουμε και εμεις απαντήσεις στα προβλήματα μας. θα ηθελα να τονίσω οτι είπε και ο Βασσιλης ..... Οτι σε καμια περίπτωση η παρουσία μας στο ενα διαγραφει την παρουσια μας στο αλλο. Δεν υπαρχει λογος ουτε για αντιπαλότητα ουτε και για εχθρα αφου οι στοχοι ειναι κοινοι Very happy
Sidobre - Παρ 23 Μάρ 2007, 18:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
306 cabrio έγραψε:
Καλησπέρα Τάσο
Παρόλο που θεωρό οτι ο Βασίλης κάλυψε έμενα και οσα παιδια με 306 απ το ps με την απάντηση του. θα ήθελα απλα να προσθέσω οτι καναμε κάποιες προσπάθειες ωστε να μαζέψουμε 306 cabrio στο psclub... και για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε και ισως με την σελιδα μας προσελκύσουμε ποιο ευκολα ατομα με 306 ωστε να βρίσκουμε και εμεις απαντήσεις στα προβλήματα μας. θα ηθελα να τονίσω οτι είπε και ο βασιλης ..... Οτι σε καμια περίπτωση η παρουσία μας στο ενα διαγραφει την παρουσια μας στο αλλο. Δεν υπαρχει λογος ουτε για αντιπαλότητα ουτε και για εχθρα αφου οι στοχοι ειναι κοινοι Very happy

To ζήτημα είναι, όπως έγραψα και πιο πάνω, ότι κανείς δεν ήρθε σε επαφή με κάποιον από το Δ.Σ. να εξηγήσει ότι θεωρείτε ότι είστε "παραμελημένοι" από το psclub. Ιδιαίτερα, όταν τον τελευταίο καιρό, κάνουμε επανειλημμένες προσπάθειες όλοι μας να νιώσουμε μεταξύ μας καλύτερα, να υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα από όλους άρθρα, τεχνικές πληροφορίες και όλα ταξινομημένα σωστά.

Εντάξει, αν μιλάγαμε πριν από 8 μήνες (π.χ.) θα αντιλαμβανόμουν το πρόβλημα με τις κλειδωμένες ενότητες (και γι'αυτό και άλλαξε όλο το σύστημα), αλλά σήμερα αδυνατώ να το καταλάβω.

Ακόμα και σήμερα πάντως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο μέσα από εδώ. Δεν το αρνήθηκε κανείς. Προσωπικά θα μου άρεσε άτομα -σαν και εσάς- να εμπλούτιζαν π.χ. ακόμα και το portal (εκτός του forum) με ενότητα ειδικά με το 306cabrio (ή και άλλα μοντέλα). Αν τα συζητάγαμε από κοντά θα το γνωρίζατε εξ'αρχής.

Στόχος ενός συλλόγου, είναι να μπορεί να μεγαλώσει τόσο όσο να μπορεί να κινεί νήματα και επιρροές για το κοινό όφελος. Με μικρές υποομάδες δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Και δεν το λέω αυτό για το PSClub. Σήμερα και την δύναμη έχει και την δυνατότητα. Το λέω για ένα σκαλί παραπάνω και για εσάς αλλά και για άλλους...

Τεσπα, αυτές οι συζητήσεις είναι καλό να γίνονται από κοντά. Η λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ είναι ανοικτή και οι περισσότεροι από εμάς παρόντες. Θα ήθελα να τα πούμε από κοντά.
vassilis-7- - Παρ 23 Μάρ 2007, 20:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
Προεδρε δεν διαφωνω σε αυτα που λες!Ελπιζω να βρω ωρα να περασω απο την εδρα καποια απο τις πεμπτες.Θα ενημερωσω ουτως ωστε να εισαι παρον να τα πουμε απο κοντα.
DimiP - Παρ 23 Μάρ 2007, 23:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
επισης μην ξεχναμε οτι κι εμεις σαν 206 club.gr ξεκινησαμε και οχι σαν psclub.
δεν ειναι κακο καποιος να εξειδικευει και να επικεντρωνεται σε κατι οποως δεν ειναι κακο και το αντιθετο.
πολυφωνια = δημοκρατια Wink
jig - Δευ 26 Μάρ 2007, 11:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
ολοι οι καλοι χωρανε στο διαδικτυο!!! Νομιζω? Cool

MEMsound - Δευ 26 Μάρ 2007, 12:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
επισης μην ξεχναμε οτι κι εμεις σαν 206 club.gr ξεκινησαμε και οχι σαν psclub.
δεν ειναι κακο καποιος να εξειδικευει και να επικεντρωνεται σε κατι οποως δεν ειναι κακο και το αντιθετο.

σωστά
έτσι ξεκίνησε η ιδέα...
και επειδή καταλάβαμε ότι έτσι δεν θα έχει μέλλον + δύναμη (κακό δεν ήταν ούτε και θα ήταν (υποθετικά)... αποτέλεσμα δεν θα είχε...)

έγινε psclub...
για να είμαστε όλοι μαζί οι πεζοφίλοι. Wink Wink

(φυσικά και λάθη έγιναν και πάντα θα γίνονται... και κάποια πράγματα αναθεωρήθηκαν καθώς κάποιες συνθήκες και κάποια πράγματα άλλαξαν / διορθώθηκαν... και γι αυτό είμαστε εδώ με όρεξη ακόμα...)

COOL ALEXIS - Δευ 26 Μάρ 2007, 13:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Πολυφωνία μπορεί να υπάρξει ακόμα και σε ένα σύνολο ακόμα και σε μια ομάδα με το επιπρόσθετο όφελος του ότι μπορεί να διαδοθεί και να αποκτήσει περισσότερη αξία λόγω αυξημένου μεγέθους και δύναμης Cool

Αυτό προσπαθεί να πει ο Τάσος και συμφωνώ απόλυτα μαζί του Thumb right
vassilis-7- - Δευ 26 Μάρ 2007, 13:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
To θεμα βιωσιμοτητας δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα μιας και το επομενο μου αμαξι δεν θα ειναι pug και δεν ειμαι ο duncan Mcloud o αθανατος.Μην το ριξουμε στα φιλοσοφικα.Απλα θα πεθανω εγω και λες να με ενδιαφερει η βιωσιμοτητα του 306 cabrio?Με ενδιαφερει να κανω αυτο που καναμε χθες.Βολτα 10-15 ξεσκεπαστα στην σειρα...
jig - Δευ 26 Μάρ 2007, 18:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
vassilis-7- έγραψε:
To θεμα βιωσιμοτητας δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα μιας και το επομενο μου αμαξι δεν θα ειναι pug και δεν ειμαι ο duncan Mcloud o αθανατος.Μην το ριξουμε στα φιλοσοφικα.Απλα θα πεθανω εγω και λες να με ενδιαφερει η βιωσιμοτητα του 306 cabrio?Με ενδιαφερει να κανω αυτο που καναμε χθες.Βολτα 10-15 ξεσκεπαστα στην σειρα...

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
συμφωνω επαυξανοντας Cool

volvos - Δευ 26 Μάρ 2007, 19:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
ξερεις ομως κατι?
306 καμπριο θα αγοραζουν και αλλα παιδια και οταν το πουλησεις βασιλη εσυ. και θα ψαχνουν να βρουν πληροφοριες και δεν...γιατι πιθανον να εχει κλεισει το φορουμ και να εχει χαθει ολη η γνωση που εχετε μαζεψει...

εγω προσωπικα χαιρομαι αφανταστα οταν παιδια απο εδω μεσα με ρωτανε τι εκανα ποσο το πηρα αν δουλευει κλπ κλπ και βοηθαω ατομα να μη φανε τα μουτρα τους οπως εγω σε διαφορα θεματα... ειναι μια αρκετα μεγαλη επιβραβευση για το χρονο που εχω φαει. και στεναχωριεμαι οταν βλεπω οτι μπορει για τον α,β,γ λογο αυτα τα πραματα να χαθουν αυριο...

βλεπω π.χ στους 4τ που υπαρχει ενα φορουμ για το 307 το οποιο ειναι απειρες σελ. (300?) εκει εχουν γραφτει παρα πολλα ενδιαφεροντα πραματα που ελαχιστοι ξερουν . . . και πολυ ευκολα καποια στιγμη θα μεινει στα αζητητα...
και ειναι το γα**το. να βλεπεις κοσμο να χανει λεφτα και χρονο για θεματα που ειναι λυμενα πριν απο αυτον για αυτον...
αλλο παραδειγμα? σιτροεν κλαμπ. ειχα γραφτει για να βαλω μια αγγελια για φρενα. ηταν ωραιο φορουμ για τα σιτροεν. κατι εγινε σκοτωθηκαν δε καταλαβα το εκλεισαν. ξανανοιξαν αλλο και φτου απο την αρχη ολα χαμενα τα θεματα...

το να θελετε να φτιαξετε ενα φορουμ για το 306 καμπριο δε ενοχλει θελω να πιστευω κανεναν και για κανενα λογο...αλλωστε ποιον να ενοχλειτε και γιατι? φροντιστε ομως ρε παιδια να μη χαθουν αυτα που θα μαζεψετε και θα ειναι σιγουρα υπερπολυτιμα για ενα σπανιο αυτοκινητο.... Wink
Andreas - Δευ 26 Μάρ 2007, 19:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
σωστή προσέγγιση Thumb Left
vinman - Δευ 26 Μάρ 2007, 20:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ξερεις ομως κατι?
306 καμπριο θα αγοραζουν και αλλα παιδια και οταν το πουλησεις βασιλη εσυ. και θα ψαχνουν να βρουν πληροφοριες και δεν...γιατι πιθανον να εχει κλεισει το φορουμ και να εχει χαθει ολη η γνωση που εχετε μαζεψει...

εγω προσωπικα χαιρομαι αφανταστα οταν παιδια απο εδω μεσα με ρωτανε τι εκανα ποσο το πηρα αν δουλευει κλπ κλπ και βοηθαω ατομα να μη φανε τα μουτρα τους οπως εγω σε διαφορα θεματα... ειναι μια αρκετα μεγαλη επιβραβευση για το χρονο που εχω φαει. και στεναχωριεμαι οταν βλεπω οτι μπορει για τον α,β,γ λογο αυτα τα πραματα να χαθουν αυριο...

βλεπω π.χ στους 4τ που υπαρχει ενα φορουμ για το 307 το οποιο ειναι απειρες σελ. (300?) εκει εχουν γραφτει παρα πολλα ενδιαφεροντα πραματα που ελαχιστοι ξερουν . . . και πολυ ευκολα καποια στιγμη θα μεινει στα αζητητα...
και ειναι το γα**το. να βλεπεις κοσμο να χανει λεφτα και χρονο για θεματα που ειναι λυμενα πριν απο αυτον για αυτον...
αλλο παραδειγμα? σιτροεν κλαμπ. ειχα γραφτει για να βαλω μια αγγελια για φρενα. ηταν ωραιο φορουμ για τα σιτροεν. κατι εγινε σκοτωθηκαν δε καταλαβα το εκλεισαν. ξανανοιξαν αλλο και φτου απο την αρχη ολα χαμενα τα θεματα...

το να θελετε να φτιαξετε ενα φορουμ για το 306 καμπριο δε ενοχλει θελω να πιστευω κανεναν και για κανενα λογο...αλλωστε ποιον να ενοχλειτε και γιατι? φροντιστε ομως ρε παιδια να μη χαθουν αυτα που θα μαζεψετε και θα ειναι σιγουρα υπερπολυτιμα για ενα σπανιο αυτοκινητο.... Wink

+1000... Wink
MEMsound - Δευ 26 Μάρ 2007, 20:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
+άπειρο Wink Cool Razz
nightmaire - Τρι 27 Μάρ 2007, 21:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια συμφωνω απολυτα ειναι κριμα να χαθει ο κοπος ολων οσων ασχοληθηκαμε ..... αλλα αποκλειετε τα παιδια αυτα να εχουν ορεξη να το συνεχισουν???? ολο και καποια παιδια θα θελουν να τα συνεχισουν και να εχουν προσβαση στην υλη αυτη Wink
Lef205 - Τετ 28 Μάρ 2007, 03:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι?
Τι δεν σας αρεσε εδω και αποφασισατε να ξεκινησετε κατι διαφορετικο?
vassilis-7- - Τετ 28 Μάρ 2007, 08:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα μιλωντας παντα, το παν για μενα ειναι οι συναντησεις/εκδρομες αποκλειστικα και μονο με 306 cabrio.Γινονται εδω και εναν μηνα και καθε φορα με περισσοτερες συμμετοχες.Το φορουμ ανοιξε και για να διευολυνει αυτο αλλα για να προσθεσει ο καθενας τις εμπειριες και τις γνωσεις του.

Συμφωνω και εγω με τον volvo για το οτι δεν πρεπει να χαθουν οι πληροφοριες.Διαφωνω ομως οτι πιθανον να εχει κλεισει το φορουμ οταν πουλησω το pug.!Σπανιο αμαξι με τρελους ιδιοκτητες.Παιδες το μονο που θα ηθελα ειναι να ευχηθειτε καλη αρχη και να μην μπουμε σε αντιπαραθεσεις που δεν οδηγουν απολυτως πουθενα!Αντιθετα φιλικες σχεσεις μονο καλο μπορουν κανουν.
Steve - Τετ 28 Μάρ 2007, 09:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Λογω στενότητας χωρου και μεγάλης σωματικής διαπλασης.. και προχωρημένης ηλικιας... Πατε με το ομορφα Cabriolet σας το γκομενακι... παρκαρετε.. εξω απο το ξενοδοχειο.. πληρώνετε Ημιδιαμονη... και δεν χρειαζεται να παθετε λουμπάγκο.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΕ...

Κλαίω... Rotfl
xrisa-xs - Τετ 28 Μάρ 2007, 09:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά εγώ το βλέπω ως εξής...
σε όλες τις μεγάλες θρησκείες ή δόγματα υπάρχουν αιρέσεις\σχίσματα\σεκτες κτλ
έτσι και εδώ

το γιατί υπάρχουν όλοι αυτοί οι διαχωρισμοί είναι μια υπόθεση περίπλοκη και όσο και να θες να το αναλύσεις πάλι άκρη δεν βρίσκεις

να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, να ευχαριστιούνται τα αυτοκίνητά τους και τις βόλτες τους, και όταν χρειάζεται (και θέλουν βέβαια) να δίνουν το παρόν. Ένα κομβόϊ από pug και δη cc είναι ωραίο θέαμα όπως και να το κάνουμε. Wink Cool
vassilis-7- - Τετ 28 Μάρ 2007, 09:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
Nα εισαι καλα xrisa-xs! Καποιa στιγμη θα κανονισουμε να βρεθουμε και σε καποια απο της συναντησεις του psclub.
MEMsound - Τετ 28 Μάρ 2007, 10:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά και γω ότι είπε η Χρύσα θα έλεγα τελικά (και αυτό συζητούσαμε με τον Τάσο λίγο πριν στο τηλέφωνο) :

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας και αν και όταν χρειαστείτε κάτι όταν βρείτε τα δύσκολα εμείς εδώ είμαστε. Wink Wink
Andreas - Τετ 28 Μάρ 2007, 11:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει λογος για καμια αντιπαραθεση.

Ενα μικρό σχολιο για τους διαχωρισμους μιας και αναφερθηκαν,
δεν ειναι και τοσο περιπλοκη υποθεση για μενα...

Οι διαχωρισμοι αυτοι οπως το αντιλαμβανομαι ειναι για να νιωθουν τα μελη που απαρτιζουν ενα club με το ιδιο ακριβως αυτοκινητο την πληρη "οικογενειακη ταυτιση".(γι αυτο π.χ. και οι εκδρομες μονο με 306 cabrio , κ.α)
Ενα παραδειγμα (υπαρχουν πολλα και για αλλους τομεις της ζωης μας) :
Αν δεις καποιον στον δρομο να εχει μεινει δεν θα μπεις στην διαδικασια να σταματησεις και να τον βοηθησεις?
Θα το κανεις με την ιδια διαθεση αν το αυτοκινητο του ειναι π.χ 306 cabrio ? Φυσικα και οχι. Γιατι ? Ταυτιζεσαι.
Αυτοματα περνεις την θεση του χωρις καν να το σκεφτεις και να φιλτραρεις το γιατι.
Καλο θα ηταν βεβαια αυτο να γινοταν γιατι ταυτιζεσαι με τον ανθρωπο που εχει προβλημα και οχι με το αυτοκινητο του.

Κατανοητος λοιπον ο διαχωρισμος σας και ευχομαι καλη επιτυχια και απο μενα, και καλοταξιδες απολαυστικες βολτες Smile

Την καλημερα μου Smile
vassilis-7- - Τετ 28 Μάρ 2007, 11:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστουμε παιδια.Να ξερετε οτι παντα θα ειμαστε μελη και της οικογενειας psclub. Thumb Left
vinman - Τετ 28 Μάρ 2007, 16:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
vassilis-7- έγραψε:
Ευχαριστουμε παιδια.Να ξερετε οτι παντα θα ειμαστε μελη και της οικογενειας psclub. Thumb Left

Thumb right
nightmaire - Τετ 28 Μάρ 2007, 18:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
vassilis-7- έγραψε:

Very happy
jig - Κυρ 01 Απρ 2007, 00:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
306 cabrio έγραψε:
vassilis-7- έγραψε:

Very happy

Thumbs Up Thumbs Up

vinman - Κυρ 01 Απρ 2007, 07:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα απο όλα αυτά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που θα μας κρατάει αδιαίρετους και ενωμένους με στόχο πάντα την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση.....και όχι μόνο....(είναι πολλά πράγματα....)...
......η μοναδικότητα και η αγάπη που έχουμε όλοι μας στο να οδηγούμε ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot.... Wink
Εξάλου όλοι μας διακατεχόμαστε απο το ίδιο πάθος... Wink
....Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε....και να θυμάστε ότι όλοι μας είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε προσπαθειά σας.... και όχι μόνο με λόγια....Wink
nightmaire - Δευ 02 Απρ 2007, 20:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Πέρα απο όλα αυτά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που θα μας κρατάει αδιαίρετους και ενωμένους με στόχο πάντα την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση.....και όχι μόνο....(είναι πολλά πράγματα....)...
......η μοναδικότητα και η αγάπη που έχουμε όλοι μας στο να οδηγούμε ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot.... Wink
Εξάλου όλοι μας διακατεχόμαστε απο το ίδιο πάθος... Wink
....Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε....και να θυμάστε ότι όλοι μας είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε προσπαθειά σας.... και όχι μόνο με λόγια....Wink

Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες