MEMsound έγραψε: |
να το κιάλλος
βρε κρυμμένοι είσασταν τ΄σο καιρό?? Λοιπόν απολάυστε και αυτό http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=193664#193664 |
306 cabrio έγραψε: |
Αυτο ???? δεν ειναι κουκλιτσα ???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
memsound έγραψε: |
υ.γ. κουκλίτσα είναι αν και λιιιίγο υπερβολικό για τα γούστα μου το "φτερό" πίσω...
|
306 cabrio έγραψε: |
Καλησπέρα Τάσο
Παρόλο που θεωρό οτι ο Βασίλης κάλυψε έμενα και οσα παιδια με 306 απ το ps με την απάντηση του. θα ήθελα απλα να προσθέσω οτι καναμε κάποιες προσπάθειες ωστε να μαζέψουμε 306 cabrio στο psclub... και για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε και ισως με την σελιδα μας προσελκύσουμε ποιο ευκολα ατομα με 306 ωστε να βρίσκουμε και εμεις απαντήσεις στα προβλήματα μας. θα ηθελα να τονίσω οτι είπε και ο βασιλης ..... Οτι σε καμια περίπτωση η παρουσία μας στο ενα διαγραφει την παρουσια μας στο αλλο. Δεν υπαρχει λογος ουτε για αντιπαλότητα ουτε και για εχθρα αφου οι στοχοι ειναι κοινοι ![]() |
DimiP έγραψε: |
επισης μην ξεχναμε οτι κι εμεις σαν 206 club.gr ξεκινησαμε και οχι σαν psclub.
δεν ειναι κακο καποιος να εξειδικευει και να επικεντρωνεται σε κατι οποως δεν ειναι κακο και το αντιθετο. πολυφωνια = δημοκρατια ![]() |
DimiP έγραψε: |
πολυφωνια = δημοκρατια ![]() |
vassilis-7- έγραψε: |
To θεμα βιωσιμοτητας δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα μιας και το επομενο μου αμαξι δεν θα ειναι pug και δεν ειμαι ο duncan Mcloud o αθανατος.Μην το ριξουμε στα φιλοσοφικα.Απλα θα πεθανω εγω και λες να με ενδιαφερει η βιωσιμοτητα του 306 cabrio?Με ενδιαφερει να κανω αυτο που καναμε χθες.Βολτα 10-15 ξεσκεπαστα στην σειρα... |
volvos έγραψε: |
ξερεις ομως κατι?
306 καμπριο θα αγοραζουν και αλλα παιδια και οταν το πουλησεις βασιλη εσυ. και θα ψαχνουν να βρουν πληροφοριες και δεν...γιατι πιθανον να εχει κλεισει το φορουμ και να εχει χαθει ολη η γνωση που εχετε μαζεψει... εγω προσωπικα χαιρομαι αφανταστα οταν παιδια απο εδω μεσα με ρωτανε τι εκανα ποσο το πηρα αν δουλευει κλπ κλπ και βοηθαω ατομα να μη φανε τα μουτρα τους οπως εγω σε διαφορα θεματα... ειναι μια αρκετα μεγαλη επιβραβευση για το χρονο που εχω φαει. και στεναχωριεμαι οταν βλεπω οτι μπορει για τον α,β,γ λογο αυτα τα πραματα να χαθουν αυριο... βλεπω π.χ στους 4τ που υπαρχει ενα φορουμ για το 307 το οποιο ειναι απειρες σελ. (300?) εκει εχουν γραφτει παρα πολλα ενδιαφεροντα πραματα που ελαχιστοι ξερουν . . . και πολυ ευκολα καποια στιγμη θα μεινει στα αζητητα... και ειναι το γα**το. να βλεπεις κοσμο να χανει λεφτα και χρονο για θεματα που ειναι λυμενα πριν απο αυτον για αυτον... αλλο παραδειγμα? σιτροεν κλαμπ. ειχα γραφτει για να βαλω μια αγγελια για φρενα. ηταν ωραιο φορουμ για τα σιτροεν. κατι εγινε σκοτωθηκαν δε καταλαβα το εκλεισαν. ξανανοιξαν αλλο και φτου απο την αρχη ολα χαμενα τα θεματα... το να θελετε να φτιαξετε ενα φορουμ για το 306 καμπριο δε ενοχλει θελω να πιστευω κανεναν και για κανενα λογο...αλλωστε ποιον να ενοχλειτε και γιατι? φροντιστε ομως ρε παιδια να μη χαθουν αυτα που θα μαζεψετε και θα ειναι σιγουρα υπερπολυτιμα για ενα σπανιο αυτοκινητο.... ![]() |
Παράθεση: |
Λογω στενότητας χωρου και μεγάλης σωματικής διαπλασης.. και προχωρημένης ηλικιας... Πατε με το ομορφα Cabriolet σας το γκομενακι... παρκαρετε.. εξω απο το ξενοδοχειο.. πληρώνετε Ημιδιαμονη... και δεν χρειαζεται να παθετε λουμπάγκο.
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΕ... |
Ευχαριστουμε παιδια.Να ξερετε οτι παντα θα ειμαστε μελη και της οικογενειας psclub. ![]() |
Ευχαριστουμε παιδια.Να ξερετε οτι παντα θα ειμαστε μελη και της οικογενειας psclub. ![]() |
306 cabrio έγραψε: | ||
![]() |
vinman έγραψε: |
Πέρα απο όλα αυτά πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που θα μας κρατάει αδιαίρετους και ενωμένους με στόχο πάντα την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση.....και όχι μόνο....(είναι πολλά πράγματα....)...
......η μοναδικότητα και η αγάπη που έχουμε όλοι μας στο να οδηγούμε ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot.... ![]() Εξάλου όλοι μας διακατεχόμαστε απο το ίδιο πάθος... ![]() ....Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε....και να θυμάστε ότι όλοι μας είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε προσπαθειά σας.... και όχι μόνο με λόγια.... ![]() |