PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Πεντάλ αλουμινίου

ivan - Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:51:38
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πεντάλ αλουμινίου
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου Shocked ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, Evil Evil καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα Very happy ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει?
fpug - Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:10:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου
ivan έγραψε:
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου Shocked ) €193!!.
Είναι δυνατόν ρε παιδιά, Evil Evil καλύτερα να το πουλήσω και να δώσω αλλά τόσα για το RC (από αυτό είδα τις πενταλιέρες και ζήλεψα Very happy ) παρά να δώσω τόσα ευρώπουλα. Τι τιμές παίζουν γενικά ρε παιδιά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ και τι μάρκες κάνουν για το 206? Μπαίνουν σωστά ή μόνο οι original τις Peugeot κάθονται όπως πρέπει?

προφανως θα σου ειπαν τιμη για ολοκληρες τις πεταλιερες με τα μπρατσα μαζι και οχι μονο για τα πεταλια. Αν θες ψαξε σε αξεσουαρ και θα βρεις πεταλια σε διαφορες τιμες.
teoman - Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα).
Αλεξ@νδρος - Παρ 31 Ιαν 2003, 00:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
Oπως εχω ηδη γραψει στις τιμες ανταλλακτικων η τιμη για καθε πενταλ του Γρηγορασημακι ειναι 30 Ευρω περιπου οποτε 90 Ευρωπουλα και τα 3.
Εαν διαλεξεις εκτος Peugeot να προσεξεις να διατηρειται η αποσταση αναμεσα στα πεταλ
DimiP - Παρ 31 Ιαν 2003, 12:04:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεντάλ αλουμινίου
ivan έγραψε:

θα ελεγα οτι επεσαν οι τιμες . πριν 9-10 μηνες ειχαν 75.000 δρχ ητοι 220 Ε !!!!
φυσικα και ειναι ολο το συστημα μαζι με τα μπρατσα!!!
εκει ειναι και η διαφορα.
Επισης οι αποστασεις ειναι μελετημενες και ετσι δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα στο να μην ξερουν τα ποδια σου τι να πατανε.
τωρα αν δεν εχεις τα ευρα ....αλλο θεμα....κι εγω sparco εβαλα με 20-25Ε
KASFIKIS NIKOS - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα).

OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν.
Sidobre - Παρ 31 Ιαν 2003, 15:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
KASFIKIS NIKOS έγραψε:
teoman έγραψε:

OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν.

To oποίο ψιλοφεύγει με τον καιρό και την χρήση... αλλά όχι πως υπάρχει πρόβλημα.

Της Omp έχω βάλει και εγώ και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος!

Το μόνο που χειάζεται είναι προσοχή στην τοποθέτηση του γκαζιού, γιατί στο 206 το γκάζι είναι πλαστικό και το πάνω μέρος του κουμπωτό. Στο συγκεκριμένο τοποθέτησα και δεματικά για να μη ξεκουμπώνει αφού το μεταλλικό πετάλι αλλοίωσε λίγο την κούρμπα του με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει...
Αλεξ@νδρος - Παρ 31 Ιαν 2003, 20:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι βλεπω στο cd με τα αξεσουαρ το λαστιχο που καλυπτει τα πενταλ βγαινει και μενει ο μεταλλικος σκελετος που εχει δυο τρυπες (μια πανω δεξια και μια κατω αριστερα) και στις οποιες βιδωνονται τα αλουμινενια Peugeot
30 Euros ειναι η τιμη μονο για το αλουμινενιο ταπακι και οχι για ολο το πενταλ
ivan - Σαβ 01 Φεβ 2003, 11:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? Confused και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις....
DimiP - Σαβ 01 Φεβ 2003, 16:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
ivan έγραψε:
Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? Confused και τα €50 που έδωσα για την τάπα δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε αλλά από ένα σημείο και πέρα ξεφεύγει το budget. Θα κοιτάξω να δω την περίπτωση χωρίς τα μπράτσα πάλι για original peugeot όπου 3x30 = 90 ευρώπουλα κάπως χωνεύονται. Πάντως θα κάνω και καμιά βόλτα από otomoto να δω εναλλακτικές λύσεις....

90 Ε για πενταλ οπως και να το κανουμε μια καποια δυσπεψια θα την ...προκαλεσουν , οποτε τι χωνευονται ;;;; μαλλον βαρια θα πεσουν. τρεξε για σοδες!!! Laughing Laughing Laughing
Marellios - Σαβ 01 Φεβ 2003, 22:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot.
DimiP - Κυρ 02 Φεβ 2003, 01:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
kostas έγραψε:
Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot.

φιλε Κωστα θα σε δυσαρεστησω αλλα μην περιμενεις ποιοτητα απο τετοια πενταλ.
Προσεξε μηπως αποδειχθουν και επικινδυνα πανω στην οδηγηση.
Crying or Very sad Crying or Very sad
Marellios - Τρι 04 Φεβ 2003, 13:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα.
Tomcat - Τρι 04 Φεβ 2003, 16:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δοκίμασες με βρεγμένες σόλες?????

Όταν το κάνεις κάνε μας ένα post!
shark_zak - Τρι 04 Φεβ 2003, 21:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
kostas έγραψε:

Μεγαλε Κωστα εχει δικιο Ο tomcat τα φτηνα δεν βγαινουν σχεδον ποτε καλα...προσεξετο και στις επομενες αγορες σου Wink Τα OMP ειναι τα πιο καλα μεχρι στιγμης που εχω δει και εγω...εχουν καλη αφη Idea Idea Idea
fpug - Τετ 05 Φεβ 2003, 02:49:40
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης υπαρχουν και καποια της sparco τα οποια ομως ειναι λιγο παιδεμα για τοποθετηση. Πρεπει να τρυπηθουν τα κανονικα πεταλια και πανω τους να βιδωθουν τα sparco. Αυτα εχουν και μικρα λαστιχακια μαζι στο κιτ τα οποια προσαρμοζονται στις τρυπες των πεταλιων (καμια 10 αρια στο καθενα). Οπτικα πολλυ ομορφα αλλα και πρακτικα καθως δεν ενοχλουν και δεν δυσκολευουν την οδηγηση. Τιμη γυρω στα 40 ευρο
Skull - Πεμ 13 Φεβ 2003, 19:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου Very happy Very happy Very happy ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο! Very happy Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 13 Φεβ 2003, 22:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου Very happy Very happy Very happy ) πηγα και ειδα!Αυτα που ειδα δεν ειχαν λαστιχακια ομως!Υπαρχαν και κατι αλλα παρομοια με της sparco που ειχαν κολλημενα λαστηχακια και αυτος που εχει το μαγαζι(=φιλος) μου ειπε πως ειναι καλητερα και φθηνοτερα ηταν τα αλλα!Τωρα μαρκα δεν θυμαμε αλλα η τιμη τους ηταν γυρω στα 25euro!Η ασφαλεια στα πεταλακια ειναι το μεγαλητερο θεμα,γιατι ενα γλυστριματακι μπορει να φανει μηρεο! Very happy Laughing Laughing

Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια , ας ξεκαθαρισουμε κατι:
Φοραω τα πενταλ της Sparco τα σκετα, ουτε λαστιχακια ουτε χρωματα παραξενα!
Σκετο μεταλο (τωρα αν ειναι αλουμινιο η καποιο αλλο κραμα δεν ξερω)
Για πενταλ αλουμινιου τα πηρα.
εχουν γραμωσεις οριζοντιες ωστε να μη γλυστρανε.
Με το που τα πρωτο ειδα εκανα τις σκεψεις που κανουν ολοι."Ωχ! τη μ@λ@κι@ ! ασε που θα γλυστρανε κιλας"
Λ Α Θ Ο Σ!
αν και δεν σου γεμιχουν το ματι , εχουν αποδειχθει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
ουτε γλιστρανε , ακομα και με βρεγμενες σολες , ουτε τιποτα.
καθαριζονται ευκολα και προπαντων ειναι ασφαλη!
Τα διαφορ λαστιχακια μπορει να δινουν καποιο grip ελληνιστι στον 1ο μηνα αλλα μετα και αναλογα τη χρηση το λαστιχο φθειρεται και καταντα επικινδυνο.
Οσο για βρεγμενες σολες εχω την εντυπωση οτι δεν θα κραταει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
Ξερω σιγουρα αυτα που μου ειπε το παλικαρι που μου τα προτεινει και που 10 μηνες τωρα εχει βγει 100% αληθηνος.
Οταν το θεμα φτανει στα πενταλ παιζει ρολο και η ασφαλεια και οχι μονο να εχουν ομορφο design.
Τωρα φυσικα δεν ξερω ποια sparco βλεπει ο καθε φιλος , μπορει καποιος να εχει δει καποια απομιμηση.
Τα αυθαιντικα σκετα sparco παντως ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις και την προτεινω.
Προσοχη μονο στις αποστασεις μεταξυ τους.
fpug - Παρ 14 Φεβ 2003, 12:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αυτα που ειχα βαλει στο ραλλυ μου ηταν σιγουρα της sparco χωρις γραμμες. Ηταν τρυπητα οπως τα περιγραφω ποιο πανω. Δεν γλυστραγαν καθολου.

Παντως και του GT που εχουν και λαστιχακια δεν γλυστρανε καθολου και ειναι καλα.
Βεβαια λογω γνησιοτητας και αντιπροσωπειας ειναι ακριβα οπως λεει κι ο φιλος ποιο πανω.
kovac - Τετ 28 Ιαν 2004, 15:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ανοίγω νέο topic χωρίς λόγο...ξέθαψα αυτό!!!!! Laughing Laughing

Μετά από καλύτερη παρατήρηση διαπίστωσα πως δεν πρόκειται για τα πεντάλ που βάζει η Peugeot (δεν τα είχα ξαναδεί της Peugeot βρε παιδιά Embarassed Embarassed ).

Μήπως ξέρετε ποια είναι? Πόσο έχουν? Πού τα βρίσκουμε?
argonaftis - Πεμ 29 Ιαν 2004, 08:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Για να μην ανοίγω νέο topic χωρίς λόγο...ξέθαψα αυτό!!!!! Laughing Laughing

Μετά από καλύτερη παρατήρηση διαπίστωσα πως δεν πρόκειται για τα πεντάλ που βάζει η Peugeot (δεν τα είχα ξαναδεί της Peugeot βρε παιδιά Embarassed Embarassed ).

Μήπως ξέρετε ποια είναι? Πόσο έχουν? Πού τα βρίσκουμε?

Τα ίδια πεντάλ έχω και εγώ και είναι μαμάς
kovac - Τρι 03 Φεβ 2004, 03:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ναι, είναι τα μαμίσια! Very happy
Δίκιο είχες! Wink
zzzleepy - Τρι 03 Φεβ 2004, 08:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δε μ'αρέσουν αυτά τα πεντάλ διότι έχουν το ίδιο μέγεθος με τα λαστιχένια εργοστασιακά... Δεν ξέρω βέβαια από πάτημα κι από αντοχή τι λένε...
kovac - Τρι 03 Φεβ 2004, 17:15:34
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικό δεν είναι? Rolling eyes (τηρούνται σωστές αποστάσεις)
Αν βάλεις διαφορετικά από τα μαμίσια να προσέξεις τις αποστάσεις μόνο. Wink
zzzleepy - Τρι 03 Φεβ 2004, 18:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείς τις αποστάσεις μεταξύντωνε; Laughing
kovac - Τετ 04 Φεβ 2004, 00:17:34
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Εννοείς τις αποστάσεις μεταξύντωνε; Laughing

Ακριβώς! Για να μην πατιέται το γκάζι μαζί με το φρένο. Wink
freestyler - Κυρ 14 Μάρ 2004, 20:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
[img]http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1172334[img] einai kales petalieres aytes paidia? Question Question skeftomai na tis parw.. tis vriskw 47 euro.. Exclamation
freestyler - Κυρ 14 Μάρ 2004, 20:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
den fainontai.. giati arage? ti den kanw swsta....
zzzleepy - Κυρ 14 Μάρ 2004, 22:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται για εικόνα αλλά για σύνδεσμο. Οπότε δεν χρησιμοποιείς τα [img] (image δηλαδή) αλλά [url] δηλαδή link.

Δοκίμασε το ξανά. Η σύνταξη πρέπει να είναι:

[url] το link σου εδώ [/url]

Πάντως απ'ότι βλέπω μόνο οι μαύρες λένε κάτι, στις άλλες πρέπει να έχεις και αντίστοιχα χρώματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για να τις συνδυάσεις. Προτιμώ τις σκέτες αλουμινένιες...
freestyler - Κυρ 14 Μάρ 2004, 23:02:11
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1172334

lew gia tis mple... vrhka k etoima patakia aloyminioy... a! vrhka k lampes neon poy legame megalyteres ap tis dikes soy antwnh..... tha valw ki alles leptomereies mple mesa opote pisteyw na mai ok... o typos poy tis poylaei tis petalieres aytes 47e leei pws sta katasthmata kanoyn panw apo 60... einai gnhsies momo ... paramythia na leei??
zzzleepy - Κυρ 14 Μάρ 2004, 23:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι όντως αυτές τις φωτογραφίας και αν κρίνω από την τιμή, τότε μάλλον πρόκειται για αυθεντικές. Τις είχα δει κι αυτές όταν είδα τις σκέτες

Οι σκέτες (που θέλω να βάλω) έχουν 57 ευρώ. Αν όπως λες θα τις συνδυάσεις με νέον και άλλες μπλε λεπτομέρειες τότε χτύπα τις. Εξάλλου με αντικαταβολή είναι οπότε αν δε σου στείλει αυτές που δείχνει, δεν του δίνεις και τα φράγκα... Wink
-=N4X=- - Δευ 15 Μάρ 2004, 12:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορουσες να κοιταξεις κ ενα σετ της conrero που ειναι απιστευτα ομορφο.Εγω επειδη εχει πεταλιερες κ λεβιε το gti απλα αγορασα ενα πλαισιο για το κιβωτιο αλουμηνιου που ειναι ολα τα λεφτα...καμια σχεση με τα νικελ που ειναι ψιλομουφε...μιλαμε για αληθινο αλουμινιο.Τωρα μενει μονο να κανω την κονσολα ασημενια....καμια ιδεα εκτος απο σπρευ που εχω ακουσει οτι ξυνετε????
Skull - Δευ 15 Μάρ 2004, 22:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Θα μπορουσες να κοιταξεις κ ενα σετ της conrero που ειναι απιστευτα ομορφο.Εγω επειδη εχει πεταλιερες κ λεβιε το gti απλα αγορασα ενα πλαισιο για το κιβωτιο αλουμηνιου που ειναι ολα τα λεφτα...καμια σχεση με τα νικελ που ειναι ψιλομουφε...μιλαμε για αληθινο αλουμινιο.Τωρα μενει μονο να κανω την κονσολα ασημενια....καμια ιδεα εκτος απο σπρευ που εχω ακουσει οτι ξυνετε????

Αυτοκολλητο! Wink
Skull - Δευ 15 Μάρ 2004, 22:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

Αυτοκολλητο! Wink
-=N4X=- - Τρι 16 Μάρ 2004, 16:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Απαιτω να μαθω λεπτωμερεστατες λεπτομερειες για το αυτοκολλητο!! Very happy Very happy
Δεν εχω ιδεα τι παιζει...ειναι καλο?Απο εφαρμογη???Μηπως φαινετε γυφτε γιατι κριμα ειναι να το χαλασω το εσωτερικο...Μολις γυρισα απο την peugeot.
Για την κεντρικη κονσολα κ τα πλαινα των χειρολαβων στις πορτες θελουν 220 ευρω για τις επενδυσεις τους....ΕΛΕΟΣ!!!
Skull - Τρι 16 Μάρ 2004, 17:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Απαιτω να μαθω λεπτωμερεστατες λεπτομερειες για το αυτοκολλητο!! Very happy Very happy
Δεν εχω ιδεα τι παιζει...ειναι καλο?Απο εφαρμογη???Μηπως φαινετε γυφτε γιατι κριμα ειναι να το χαλασω το εσωτερικο...Μολις γυρισα απο την peugeot.
Για την κεντρικη κονσολα κ τα πλαινα των χειρολαβων στις πορτες θελουν 220 ευρω για τις επενδυσεις τους....ΕΛΕΟΣ!!!

Σε συκγριση με το βαψιμο θα ελεγα οτι το βαψιμο ειναι πολυ πιο γυφτε! Twisted evil
Δεν θυμαμε μαρκα να σου πω πανε ρωτα σε κανα καταστημα!
Παντως πολυ πιο φθηνο απο 220ευρο! Wink
Baphomet - Τρι 16 Μάρ 2004, 17:33:20
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

αποψη μου ειναι αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια και να χαιρεσαι το αποτελεσμα να το αλλαξεις στην peugeot. Αυτοκόλλητα και βαψίματα άστα...δε λέει πιστεύω. Βέβαια να λάβεις υπόψιν σου πως αμα βγει η κεντρική κονσόλα είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο να τρίζει πολυ μετα...
Skull - Τετ 17 Μάρ 2004, 00:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:

αποψη μου ειναι αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια και να χαιρεσαι το αποτελεσμα να το αλλαξεις στην peugeot. Αυτοκόλλητα και βαψίματα άστα...δε λέει πιστεύω. Βέβαια να λάβεις υπόψιν σου πως αμα βγει η κεντρική κονσόλα είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο να τρίζει πολυ μετα...

Δηλαδη στην πεζο τι κανουν??

Το βαφουν αυτοι και σου περνουν τα μαλια της κεφαλης σου...εχω δει δουλεια τους και δεν εμενα ικανοποιημενος! Crying or Very sad

Η καλητερη δουλεια ειναι το αυτοκολητο αλλα εγω θα το βαψω για να εχω το χρωμα που ταιριαζει με το μοχλο ταχυτητων μου! Very happy
-=N4X=- - Τετ 17 Μάρ 2004, 12:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πολυπαω το βαψιμο γατι ενας φιλος που εχει σε opel βαψει καποια πραγματα αν το χτυπησει λιγο φευγουν κομματια ολοκληρα.....μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι να το βαψω με σπρευ κ μετα να το περασω καποιο βερνικι η σκληρυντικο για να κραταει το χρωμα.....ειδωμεν!
Skull - Τετ 17 Μάρ 2004, 19:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Δεν πολυπαω το βαψιμο γατι ενας φιλος που εχει σε opel βαψει καποια πραγματα αν το χτυπησει λιγο φευγουν κομματια ολοκληρα.....μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι να το βαψω με σπρευ κ μετα να το περασω καποιο βερνικι η σκληρυντικο για να κραταει το χρωμα.....ειδωμεν!

Mα και στο βαφειο θα σου βαλουν βερνικι ή κατι τελος παντων ετσι ωστε να στο κανουν ωραιο! Very happy
Touristas - Τετ 17 Μάρ 2004, 20:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα βάφουν αλλά αλλάζεται ολόκληρη η κονσόλα με τους αεραγωγούς και το κάλυμμα τις οθόνης !!! Και δεν τρίζει μετά ….. Mad
Steve - Σαβ 03 Απρ 2004, 05:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Mα και στο βαφειο θα σου βαλουν βερνικι ή κατι τελος παντων ετσι ωστε να στο κανουν ωραιο! Very happy

Σωστός! Και στην Peugeot Λάρισας είναι καλό το βαφείο Cool
Steve - Κυρ 04 Απρ 2004, 07:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια , ας ξεκαθαρισουμε κατι:
Φοραω τα πενταλ της Sparco τα σκετα, ουτε λαστιχακια ουτε χρωματα παραξενα!
Σκετο μεταλο (τωρα αν ειναι αλουμινιο η καποιο αλλο κραμα δεν ξερω)
Για πενταλ αλουμινιου τα πηρα.
εχουν γραμωσεις οριζοντιες ωστε να μη γλυστρανε.
Με το που τα πρωτο ειδα εκανα τις σκεψεις που κανουν ολοι."Ωχ! τη μ@λ@κι@ ! ασε που θα γλυστρανε κιλας"
Λ Α Θ Ο Σ!
αν και δεν σου γεμιχουν το ματι , εχουν αποδειχθει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
ουτε γλιστρανε , ακομα και με βρεγμενες σολες , ουτε τιποτα.
καθαριζονται ευκολα και προπαντων ειναι ασφαλη!
Τα διαφορ λαστιχακια μπορει να δινουν καποιο grip ελληνιστι στον 1ο μηνα αλλα μετα και αναλογα τη χρηση το λαστιχο φθειρεται και καταντα επικινδυνο.
Οσο για βρεγμενες σολες εχω την εντυπωση οτι δεν θα κραταει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.
Ξερω σιγουρα αυτα που μου ειπε το παλικαρι που μου τα προτεινει και που 10 μηνες τωρα εχει βγει 100% αληθηνος.
Οταν το θεμα φτανει στα πενταλ παιζει ρολο και η ασφαλεια και οχι μονο να εχουν ομορφο design.
Τωρα φυσικα δεν ξερω ποια sparco βλεπει ο καθε φιλος , μπορει καποιος να εχει δει καποια απομιμηση.
Τα αυθαιντικα σκετα sparco παντως ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις και την προτεινω.
Προσοχη μονο στις αποστασεις μεταξυ τους.

Ρίξε μια φοτό να γουστάρουμε λιγάκι! Very happy Θέλω οπωσδήποτε να δω αυτά τα Sparco!

Μήπως είναι κάποιο από αυτά?
http://www.sparcousa.com/ptuning_pedals.asp?id=304
http://www.sparcousa.com/ptuning_pedals.asp?id=299

(Άσχετο : Εκτός απο το http://www.sparcousa.com/ υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την Έυρώπη? Official site δηλαδή! )
Δημήτριος - Τρι 20 Απρ 2004, 20:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, εδώ και πολύ καιρό, έχω αγοράσει ένα σετ πεντάλ αλουμινίου της Pilot. Έχω μείνει ευχαριστημένος.
Το αλουμινένιο πεντάλ του γκαζιού δεν το έχω βάλει, γιατί και πολύ μεγάλο ήταν και δεν μου άρεζε. Δηλαδή έχω 2/3.

Πάντως όταν τα παπούτσια μου είναι βρεγμένα κολλάν πάνω στις πεταλιέρες, οι οποίες έχουν λαστιχένια εξογκώματα.

Με τον καιρό όμως έχει αρχίσει το μεταλλικό μέρος των πεντάλ αυτών να λειένεται στις άκρες του.

Η τιμή που τα αγόρασα ήταν 25 ευρώ.
Steve - Τετ 21 Απρ 2004, 00:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Με τον καιρό όμως έχει αρχίσει το μεταλλικό μέρος των πεντάλ αυτών να λειένεται στις άκρες του.

Η τιμή που τα αγόρασα ήταν 25 ευρώ.

Μάλλον δεν ήταν καθαρό μέταλλο ή ήταν απλά μια επίστρωση πάνω στα πετάλια Rolling eyes

Τα 25 ευρώ τα λένε όλα πάντως όσον αφορά την ποιότητα Razz Twisted evil
zzzleepy - Τετ 21 Απρ 2004, 07:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτές εδώ που λες τις έχω εγώ:

http://www.sparcousa.com/ptuning_pedals.asp?id=304

Τιμή 35Ε, πανάλαφρες και με καλό κράτημα της σόλας.
nik7 - Τετ 21 Απρ 2004, 09:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
ego pira petalieres gia to aftokinito tis kopelas mou(opel corsa) kai piga sto site www.louis.com.gr kai tis pirame mono 30 euro kai itan kai poli orees kai antiolisthitikes....

alla sto valsimo me pedepsane ase pou oi vides itan poli kontes kai afou ekana tis tripes etrexa meta se magazi me vides ston pirea gia na vro anoksidotes kai me allen-otripa gia na einai idies kai afou pira diafora megethi meta eprepe na tis kopso giati sto gazi kai sto ampragiaz to petali ftanei mexri piso kai vriskane merikes vides.... anyway pantos an thelete sas vgazo mia fotografia... kai an thelete kai voithia me tin topothetisi edo imaste....
Steve - Τετ 21 Απρ 2004, 12:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 οι φωτογραφίες τζαμπέ είναι... δώσε καμία να δούμε! Very happy
Steve - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 03:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πέρασα τα Sparco Reflex στο κάρο μου, και μπορώ να πω πως όσο ενθουσιασμένος ήμουν μόλις τα είδα, άλλο τόσο ψυχοπλακώθηκα όταν τοποθετήθηκαν... Rolling eyes Το μαγαζί με τα αξεσουάρ που πρόσφερε άμεση και δωρεάν τοποθέτηση, έκανε άμεση και δωρεάν και σκ Cussing out ά τοποθέτηση Evil

Anyway, θα τα συνηθήσω. Ένα έχω να προτείνω: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η PEUGEOT! (Αυτά που φοράνε τα Quicksilver,GTi εκ "μαμάς"!!! ) Wink
zzzleepy - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 11:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δε σου άρεσαν οι πεταλιέρες; Δε σε βόλεψαν; Δεν έχουν καλό κράτημα; Δεν σου τις έβαλαν καλά;
Stevon - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 12:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Σήμερα πέρασα τα Sparco Reflex στο κάρο μου, και μπορώ να πω πως όσο ενθουσιασμένος ήμουν μόλις τα είδα, άλλο τόσο ψυχοπλακώθηκα όταν τοποθετήθηκαν... Rolling eyes Το μαγαζί με τα αξεσουάρ που πρόσφερε άμεση και δωρεάν τοποθέτηση, έκανε άμεση και δωρεάν και σκ Cussing out ά τοποθέτηση Evil

Anyway, θα τα συνηθήσω. Ένα έχω να προτείνω: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η PEUGEOT! (Αυτά που φοράνε τα Quicksilver,GTi εκ "μαμάς"!!! ) Wink

Ο Dj-Steve έχει απόλυτο δίκιο για τα πεντάλ θα πρέπει να χρησιμοποιύμε μόνο τα γνήσια της Peugeot και κυρίως οι 16άρηδες και οι 14άρηδες με το ηλεκτρονίκο γκάζι αποφύγετε δια ροπάλου τα πετάλ του εμπορίου!!!!!!
Και επειδή άκουσα πολλά για τις τιμές τους διαβάστε παρακάτω:
Σέτ πεντάλ αλουμινίου = 84,54 e
FOOTREST = 44.56 e
επίσημα της Peugeot. Exclamation με τοποθ'ετηση!!!!! Idea
P.S: για πληροφορίες στείλτε Π.Μ Arrow
zzzleepy - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 16:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δηλαδή που φοράω πεταλιέρες της Sparco γιατί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα; Και το πόδι κρατιέται καλύτερα πάνω στα πεντάλ, και πιο ελαφριά είναι από τα εργοστασιακά. Και δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχω βάλει aftermarket πεταλιέρες. Τόσοι και τόσοι δηλαδή που φοράνε MOMO, Sparco, OMP κάνανε λάθος που τις έβαλαν; Rolling eyes
Stevon - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 17:17:28
Θέμα δημοσίευσης:

Όπως το γράφεις και εσύ Zleepy το αυτ/το σου eίναι 8V άρα δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι , η έχει?????(εννοώ άν έχεις κάνει κάποια μετατροπή με άλλο μοτέρ) Question
zzzleepy - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 17:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει και παρά έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αλλαγή των πεντάλ επηρεάζει το ηλεκτρονικό γκάζι.
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 18:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Έχει και παρά έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αλλαγή των πεντάλ επηρεάζει το ηλεκτρονικό γκάζι.

αυτη την απορια ειχα κι εγω..? τι σχεση εχει??? Confused Confused
Stevon - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 18:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Κοίτα να δείς άμα έχεις 8V μοτέρ έχεις και γκάζι με ντίζα και όχι ηλεκτρονικό!!!!!!!!
Τώρα για το πώς το επηρεάζει το ηλ/κό γκάζι η αλλαγή είναι λόγω μεγέθους και βάρους του πεντάλ καθως απο αυτά τα δύο εκπίπτει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας του γκαζιού να διαβάζει λάθος δεδομένα!!
Αυτά Arrow
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 19:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Κοίτα να δείς άμα έχεις 8V μοτέρ έχεις και γκάζι με ντίζα και όχι ηλεκτρονικό!!!!!!!!
Τώρα για το πώς το επηρεάζει το ηλ/κό γκάζι η αλλαγή είναι λόγω μεγέθους και βάρους του πεντάλ καθως απο αυτά τα δύο εκπίπτει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας του γκαζιού να διαβάζει λάθος δεδομένα!!
Αυτά Arrow

1/ δεν εχουν ολα τα 8V ντιζα απο οτι ξερω. υπαρχουν και πολλα με ηλεκτρονικο γκαζι.
2/ αυτο για τα πεταλ στο ειπε καποιος εξιοπιστος? γιατι εμενα μου ακουγεται καπως...ουτως ή άλλως δεν ειχε ποτέ κανένας πρόβλημα με τα aftermarket πεταλακια.ουτε απο εδω ούτε απο άλλα αμαξια με ηλ.γκαζι όπως το ibiza πχ.
Steve - Παρ 07 Μάϊ 2004, 06:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Γιατί δε σου άρεσαν οι πεταλιέρες; Δε σε βόλεψαν; Δεν έχουν καλό κράτημα; Δεν σου τις έβαλαν καλά;

Δεν μπήκανε όπως θα ήθελα. Επίσης, είναι κρίμα να τις βγάλω τώρα και να κάνω σουρωτήρι τα εργοστασιακά λαστιχένια/πλαστικά πετάλια! Από βολικότητα και κράτημα δεν είδα καμία φορά με τα εργοστασιακά, ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο. Υπ'όψιν πως ΔΕΝ είχα τίποτα μεταλλικές πεταλιέρες (1 βδομάδα το έχω το αμάξι), αλλά είχα τα κανονικά τα πετάλια τα εργοστασιακά (λαστιχένια/πλαστικά, ότι είναι τελοσπάντων!)

zzzleepy έγραψε:
Εγώ δηλαδή που φοράω πεταλιέρες της Sparco γιατί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα; Και το πόδι κρατιέται καλύτερα πάνω στα πεντάλ, και πιο ελαφριά είναι από τα εργοστασιακά. Και δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχω βάλει aftermarket πεταλιέρες. Τόσοι και τόσοι δηλαδή που φοράνε MOMO, Sparco, OMP κάνανε λάθος που τις έβαλαν; Rolling eyes

Και εγώ πέρασα τα Sparco Reflex αν πρόσεξες σε προηγούμενο μου Post Cool

Stevon έγραψε:
Αυτά Arrow

Είπες ... ασυναρτησία, για να μην το πω χειρότερα! Αν το βάρος ήτανε τόσο σημαντικός παράγοντας, τότε φαντάσου τι θα γινότανε όταν πιέζουμε το πόδι μας... μάλλον θα έπρεπε να πατάμε το γκάζι με πούπουλο! Επίσης, αν ήτανε τόσο σημαντικός παράγοντας το βάρος, έστω και σε ρελαντί, θα είχαμε αύξηση κάποιον σ.α.λ., πράγμα το οποίο δεν παρατήρησα.

Και προτείνω τα επίσημα Peugeot πετάλια διότι έχουνε σχεδιασμό κάλλιστο σε σχέση με τα άλλα που είναι universal. Δηλαδή, αφήνουνε τα σωστά κενά, αισθητικώς είναι καλά κατά την γνώμη μου και έχει γίνει μελέτη έτσι ώστε να είναι μόνο για το 206! Wink Σεβασμός στους σχεδιαστές!
Stevon - Παρ 07 Μάϊ 2004, 11:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Stevon έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Αυτά Arrow

1/ δεν εχουν ολα τα 8V ντιζα απο οτι ξερω. υπαρχουν και πολλα με ηλεκτρονικο γκαζι.
2/ αυτο για τα πεταλ στο ειπε καποιος εξιοπιστος? γιατι εμενα μου ακουγεται καπως...ουτως ή άλλως δεν ειχε ποτέ κανένας πρόβλημα με τα aftermarket πεταλακια.ουτε απο εδω ούτε απο άλλα αμαξια με ηλ.γκαζι όπως το ibiza πχ.

PETROS Υποθέτω ότι εννοείς σε 8V μοτέρ με ντίζα και ηλεκτρικά ελεγχόμενο γκάζι μέσω του ποτεσιόμετρου.
Τώρα για το άνμου το είπε κάποιος αξιόπιστος????το λένε οι τεχνικές οδηγίες της Peugeot (μήν ψάξεις το εγχειρίδιο) εννοώ τις οδηγίες που στέλνουν στα επίσημα service τους.
Stevon - Παρ 07 Μάϊ 2004, 11:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Hey Mr Dj Steve!!!!!!!!!!
Τώρα αν θές να το πείς και Μ@λ@..α πές το δέν τρέχει μία.
Όμως για να περάσουμε στην συζήτηση όταν λέμε ότι λόγω έστω και <<ελάχιστα>> αυξημένου βάρους μπορεί να επιρεαστεί ο αισθητήρας του γκαζιού αυτό γίνεται 1ον μακροχρόνια και 2ον επειδή θα υπάρχει χαλάρωση στον σύνδεσμο του γκαζιού (είναι ένα μικρό ελατηριάκι) οπώτε και θα διαπιστώσεις αυτό που είπες και ο ίδιος.............. Arrow
Steve - Παρ 07 Μάϊ 2004, 13:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι τόσο αμελητέος ο επηρεασμός από το βάρος που και να γίνει κανείς δεν θα δώσει τόσο σημασία! Wink

Πάντως εδώ είμαστε, 750σ.α.λ. έχω ρελαντί, άν τυχόν υπάρξει διαφορά μακροπρόθεσμα, θα σε ενημερώσω και εσένα και με ανάλογο post εδώ! Wink
zzzleepy - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 02:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Δεν μπήκανε όπως θα ήθελα. Επίσης, είναι κρίμα να τις βγάλω τώρα και να κάνω σουρωτήρι τα εργοστασιακά λαστιχένια/πλαστικά πετάλια!

Αυτό δεν το πολυκατάλαβα... Οι πεταλιέρες πρέπει να βιδωθούν στο μέταλλο του πεντάλ αφού βγουν πρώτα τα λαστιχένια πατάκια που έχουν πάνω από το εργοστάσιο. Δεν πιστεύω να έχεις βιδώσει τις πεταλιέρες ΠΑΝΩ στα λάστιχα ε; Rolling eyes
Steve - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 06:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Δεν μπήκανε όπως θα ήθελα. Επίσης, είναι κρίμα να τις βγάλω τώρα και να κάνω σουρωτήρι τα εργοστασιακά λαστιχένια/πλαστικά πετάλια!

Αυτό δεν το πολυκατάλαβα... Οι πεταλιέρες πρέπει να βιδωθούν στο μέταλλο του πεντάλ αφού βγουν πρώτα τα λαστιχένια πατάκια που έχουν πάνω από το εργοστάσιο. Δεν πιστεύω να έχεις βιδώσει τις πεταλιέρες ΠΑΝΩ στα λάστιχα ε; Rolling eyes

Εχμ... το ζώον που μου τις πέρασε, τις έβαλε πάνω στο λαστιχένιο εργοστασιακό πεντάλ... Rolling eyes Μάλλον μ Cussing out ακεία έκανε ε? Sad
zzzleepy - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 07:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ να γιατί δεν κάθονται καλά οι πεταλιέρες! Καλά τόσο; Evil Βγάλε άνθρωπέ μου τα λάστιχα, πάρε ένα τρυπάνι, κάνε δυο τρύπες πάνω στο μέταλλο και βάλε πάνω τις πεταλιέρες να βρεις την υγειά σου! Laughing
Steve - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 17:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχ... μάλλον βαριόταν το ζώον! Razz Ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως, εντός της εβδομάδας, θα τα κάνω όπως λες και θα δώ τί θα γίνει μετά! Wink

Θα χρειαστώ όμως βίδες με παξιμάδι... Rolling eyes ε? Sad
zzzleepy - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 21:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικά έπρεπε μέσα στη συσκευασία, μαζί με τις πεταλιέρες, να υπάρχουν και οι βίδες τους. Πήγαινε σ'αυτόν που τις πήρες και απαίτησε να στις περάσει σωστά και με τις σωστές βίδες! Wink
Steve - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 06:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τον ξεσκίσω... μου έφαγε τα Λ7 μου... δεν μου την γλυτώνει με τπτ! Evil
XRHSTOS - Δευ 25 Οκτ 2004, 12:51:10
Θέμα δημοσίευσης: Πετάλ αλουμινίου Sparco
mipws gnwrizei kanis poso kostizoun oi nickel petalieres sparco Question
HYPER_Piccolo - Δευ 25 Οκτ 2004, 14:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
εχω την εντιποση οτι υπαρχει ηδη ενα τετοιο thread...
zzzleepy - Δευ 25 Οκτ 2004, 14:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω ποιες πεταλιέρες εννοείς ακριβώς γιατί η Sparco βγάζει αρκετά σχέδια αλλά εγώ έβαλα αυτές:

με 35Ε και το μοντέλο λέγεται Reflex. Να ξέρεις ότι όλες οι πεταλιέρες παίζουν από 35-50Ε, μιλώντας πάντα για επώνυμες (γιατί μπορείς να βρεις και noname με πολύ λιγότερα λεφτά).
XRHSTOS - Δευ 25 Οκτ 2004, 14:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
xmmm aftes enoousa apla xwris afto to mple katw apo to sparco pantws kai aftes einai arketa orees efxaristw!
pugsang - Δευ 25 Οκτ 2004, 14:56:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αν βρεις πεταλιερες sparco χωρις το μπλε πολυ απλα δεν θα ειναι sparco εκτος και αν το ονομα ειναι αναγλυφο επανω στην πεταλιερα.

Το μπλε background με ασπρα γραμματα ειναι το trademark σήμα της εταιρειας.
XRHSTOS - Δευ 25 Οκτ 2004, 15:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
nai anaglyfo enooysa apla den to diefkrinisa swsta Wink
Steve - Τρι 26 Οκτ 2004, 00:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τις ίδιες πεταλιέρες φοράω και εγώ και έχω μείνει μέτρια ευχαριστημένος.

Θα σου πρότεινα ολόκληρο το πακετάκι της Peugeot μαζί με το footrest Wink
XRHSTOS - Τρι 26 Οκτ 2004, 11:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
θα το κοιτάξω ευχαριστώ Wink
206gti - Τρι 26 Οκτ 2004, 12:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Nod
Εγώ έχω της peugeot και είναι πολύ καλές!

το footrest πόσο έχει? ξέρει κανείς? δε λέει να καθαρίζω συνέχεια τη μοκέτα... Rambo
MEMsound - Τρι 26 Οκτ 2004, 12:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Eπισης οτι και να βαλετε προσεξτε να ειναι στενα γιατι ο χωρος των 206 στα ποδια ειναι περιορισμενος και υπαρχει κινδυνος να πατησετε κατα λαθος καποιο πεταλ σε καποιο γρηγορο χειρισμο με απροβλεπτα αποτελεσματα....
Kατι πεταλ που πωλουνται στο πρακτικερ κλπ κλπ ειναι πολυ φαρδια για τα αμαξακια μας.
Tης peugeot ειναι ιδανικα οσον αφορα το μεγεθος.
Steve - Τρι 26 Οκτ 2004, 13:13:35
Θέμα δημοσίευσης:
206gti έγραψε:
το footrest πόσο έχει? ξέρει κανείς? δε λέει να καθαρίζω συνέχεια τη μοκέτα... Rambo

Κοντά στα 50 ευρώ Cool
206gti - Τρι 26 Οκτ 2004, 13:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ... αυτό πόνεσε... μόνο το footrest??? Beer
shark_zak - Τετ 27 Οκτ 2004, 07:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206gti έγραψε:

Κοντά στα 50 ευρώ Cool

ολο το set της peugeot δηλαδη ποσο κανει... Question Question Question
Steve - Τετ 27 Οκτ 2004, 13:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κοντά στα €100.

Peugeot θέλετε, Peugeot λάβετε λοιπόν Cool
shark_zak - Δευ 01 Νοέ 2004, 07:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Κοντά στα €100.

Peugeot θέλετε, Peugeot λάβετε λοιπόν Cool

τσαμπα πραμα.... Wink
206gti - Δευ 01 Νοέ 2004, 11:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ό,τι πάρεις 100! Laughing
madjas - Δευ 01 Νοέ 2004, 12:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
206gti έγραψε:
Steve έγραψε:

Nod
Εγώ έχω της peugeot και είναι πολύ καλές!

Και εγώ αυτές έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στην αρχή νόμιζα οτι θα γλυστράνε τα πόδια αν είναι βρεγμένα τα παπούτσια αλλά το "δοκίμασα" με τις πρόσφατες βροχές και είνα πολύ καλά. Κοστίζουν 55 ευρώ όπως και ο μεταλλικός λεβιές και η τάπα της βενζίνης όπου κοστίζουν 50-60 ευρώ. Ψιλονορμάλ τιμές..Λέμε τώρα..
-=N4X=- - Δευ 01 Νοέ 2004, 17:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμας που τα εχει το αμαξι απο την μανα του ολα αυτα κ θελουμε να τα αλαξουμε??????(τουλαχιστον εγω!!!)
volvos - Δευ 01 Νοέ 2004, 19:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
to footrest 50 ευρω που???? κονδωρα??? ειναι το ιδιο με rc gr.N???
αν ναι λεει να εχεις κατι απο gr.N!!!! τρομαρα μου...
Steve - Τρι 02 Νοέ 2004, 01:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Και εμας που τα εχει το αμαξι απο την μανα του ολα αυτα κ θελουμε να τα αλαξουμε??????(τουλαχιστον εγω!!!)

Εσείς, το πουλί Cool

volvos έγραψε:

50 ευρώ εδώ στο τμήμα ανταλλακτικών της Peugeot Λάρισας.

Όσο περί RC Group N δεν ξέρω Sad
206gti - Τρι 02 Νοέ 2004, 10:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΧ! Τί έπαθες ρε steve και άλαξες υπογραφή???
Steve - Τρι 02 Νοέ 2004, 14:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
206gti έγραψε:

Χεχ, δεν θα σου απαντήσω εδώ διότι είμαστε σε λάθος topic Razz

ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ, ΑΓΑΠΑΩ... Sad ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ... Rolling eyes
zzzleepy - Τρι 02 Νοέ 2004, 14:47:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206gti έγραψε:

Χεχ, δεν θα σου απαντήσω εδώ διότι είμαστε σε λάθος topic Razz

ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ, ΑΓΑΠΑΩ... Sad ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ... Rolling eyes

Κι απ'ότι φαίνεται πρέπει να είναι και η πρώτη φορά; Twisted evil Twisted evil
shark_zak - Τετ 03 Νοέ 2004, 07:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Laughing Silly Laughing Silly
klain - Παρ 26 Νοέ 2004, 18:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ με τα 3d που καλύπτουν και την μοκέτα (footrest) τι κάνω; Confused
Θέλω να βαλω όλο το set μαμά αλλά δεν λέει να "κόβω" το πατάκι... Crying or Very sad
(ούτε και απο πάνω μπορώ να το βάλω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να το τινάξω κιόλας ;p )
Καμια πατέντα;
Ydwr - Τετ 22 Δεκ 2004, 15:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Αυτά Arrow

Πριν 2 εβδομαδες πηρα τα αλουμηνενια πεταλια και μαρσπιε της Peugeot ελαφρωνοντας την τσεπη μου μονο κατα 100.

Κατ'αρχήν οσον αφορα τα πετλια υπαρχουν 2 κωδικοι. Ενας για ντιζα και ενας για ηλεκτρονικο γκαζι. Φυσικα και πηρα του ηλεκτρονικου.

Κατα την τοποθέτηση, συμπλέκτης και γκαζι μπαίνουν σε χρονο dt. Αφαιρείς τα πλαστικα πατακια (ακούς χιλιομετρο?) και μένει μονο το μέταλο που εχει ήδη τις τρύπες και βιδώνεις τις αλενοβιδες με το παξιμαδακι ασφαλείας.

Το πετελ του γκαζιου το τρυπας και το αλουμινένιο πεταλ κάθεται πάνω στο πλαστικό. Exclamation Exclamation Δηλαδή, αγαπητε συνκλαμπίτη Stevon το πετάλ, ακόμα και μέσω αυθεντικών ανταλλακτικών, βαραίνει Exclamation

Αρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με λοιπά μη αυθεντικά πετάλ Exclamation Exclamation

Επίσης, επείδη οπως προείπα το αλουμινένιο πεταλ δεν αγγαλιαζει το πεταλ αλλα κάθεται πάνω του, το πετάλ έχει ψηλώσει 3 χιλιοστα Exclamation Πράγμα που κάνει το πάτημα φρένο-γκάζι με το ένα πόδι πιο εύκολο. Wink Laughing

Και για να μήν ακούσω τίποτα τρέλλα του τύπου δεν τα έβαλα καλά, σας πληροφορώ ότι χρησιμοποίησα χιλιοστόμετρο και υπερβολική προσοχή. Δεν παιζω με αυτά τα πράγματα.

Α! Ξέχασα να πω οτι για την τοποθέτηση του γκαζιού απαιτείται η αφαίρεσή του (3 βιδες για την βάση και μια φύσα που δινει το σήμα στα αισθητήρια), αλλιως παιδεύεσαι πολύ.
silverpug206 - Τετ 22 Δεκ 2004, 19:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πιθανον να εχει ηδη ειπωθει αυτο που θα πω αλλα εγω θα ρωτησω οπως και να εχει....Ενα φιλαρακι αγορασε τα πενταλ της PEUGEOT και για καποιο λογο δεν μπαινουν ευκολα λεει.. Δεν εχει τρυπες και πρεπει να τις βγαλει(καλα αυτο δεν ειναι προβλημα) αλλα λεει οτι δεν μενει χωρος μεταξυ των πενταλ!

Επισης το πιο σημαντικο ειναι οτι το σημειο που μπαινουν οι 2 βιδες του καθε πενταλ(κυριως του φρενου) ειναι πιο εξω απο τη σιδερενια βαση που βρισκεις οταν αφερεσεις το πλαστικο στις 2 γωνιες!! πανω δεξια και κατω αριστερα και δεν υποαρχει τροπος να βιδωθει στο σιδερο εκτος και βιθωθουν σε κατι αλλο, και αυτο το αλλο μεταλλικο κομματι βιδωθει στο υπαρχον σιδερο του πενταλ....

Υπαρχει καποιος που καταλαβε τι ειπα? και πιο σημαντικο υπαρχει καποιος που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα? η μηπως αγορασε το λαθος πενταλ απο λαθος μοντελο της Peugeot?
Πεστε μου παρακαλω γιατι ηθελα να αγορασω τα ιδια, και το καθυστερω μεχρι να μαθω τι ακριβως παιζετε με τα πενταλ...
[/img]
PUGMAD - Τετ 22 Δεκ 2004, 21:20:32
Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΝΤΑΛ POWER MAG
Ειχα παρει τον ετησιο καταλογο του power technics ο οποιος ειχε ΔΩΡΟ ενα σετ πενταλ αλουμινιου τρυπητα .Στην αρχη τα εβαλα επειδη ηταν καινουργιο το αμαξι και δεν ειχα ψαχτει καθολου , μετα απο παραπανω απο ενα χρονο τα πενταλ ειναι αψογα , σωστες αποστασεις δεν γλυστρανε και ειναι οπτικα οπως τα ηθελα , οχι υπερβολικα μεγαλα , σχεδον σαν τα λαστιχα .Το καλυτερο ειναι οτι οταν τα εβαζα (ηταν βιδωτα) μπηκαν ακριβως στις τρυπες που ειχαν τα σιδερα απο μεσα και χρειαστηκαν μονο δυο τρυπες στου γκαζιου (αυτο το εβαλα πανω απο το λαστιχο για να ειμαι σιγουρος για την στερεωση τους . Παντως οποιος μπορεσει να τα βρει ειναι αψογα
Stevon - Πεμ 23 Δεκ 2004, 10:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα Πάνο.
Θεωρώ ότι αυτά που είχα πεί στο παρελθόν είναι λανθασμένα!!
Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσεις αυτό
Παράθεση:
Κατ'αρχήν οσον αφορα τα πετλια υπαρχουν 2 κωδικοι. Ενας για ντιζα και ενας για ηλεκτρονικο γκαζι. Φυσικα και πηρα του ηλεκτρονικου.

Για ποιο λόγο το έκανες ??Αφού όπως τονίζετε όλοι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.Μπορούμε κάλιστα να τοποθετήσουμε κάποιο aftermarket (OMP,SPARCO,ΚΤΛ)με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.Please απάντησε μου!!!
Επίσης:
Παράθεση:
Το πετελ του γκαζιου το τρυπας και το αλουμινένιο πεταλ κάθεται πάνω στο πλαστικό. Δηλαδή, αγαπητε συνκλαμπίτη Stevon το πετάλ, ακόμα και μέσω αυθεντικών ανταλλακτικών, βαραίνει

Είσαι απο τους λίγους που τα αυθεντικά της Peugeot τα έχουν τοποθετήσει μόνοι τους , οπώτε όπως έγραψες για το πεντάλ του γκαζιού είχες την ευκαιρία να δείς ότι είναι πανάλαφρο οπώτε δεν υπάρχει περίπτωση να επιρρεαστεί ο αισθητήρας , σε σχέση βέβαια με κάποια άλλα τα οποία έχουν πολλύ μεγαλύτερο βάρος.
Βέβαια αυτό που δέν γνωρίζω είναι το άν κάποιες εταιρείες έχουν βγάλει ειδικά πεντάλ για ηλ.γκάζι???? Question
Φιλικά!!! Wink
Ydwr - Πεμ 23 Δεκ 2004, 15:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
PUGMAD έγραψε:
Το καλυτερο ειναι οτι οταν τα εβαζα (ηταν βιδωτα) μπηκαν ακριβως στις τρυπες που ειχαν τα σιδερα απο μεσα και χρειαστηκαν μονο δυο τρυπες στου γκαζιου (αυτο το εβαλα πανω απο το λαστιχο για να ειμαι σιγουρος για την στερεωση τους .

Το πεταλ του γκαζιου δεν έχει πάνω του λάστιχο Exclamation Είναι όλο πλαστικό/κοκκάλινο Exclamation

silverpug206 έγραψε:
....... η μηπως αγορασε το λαθος πενταλ απο λαθος μοντελο της Peugeot?
Πεστε μου παρακαλω γιατι ηθελα να αγορασω τα ιδια, και το καθυστερω μεχρι να μαθω τι ακριβως παιζετε με τα πενταλ...
[/img]

Πιθανοτατα το φιλαρακι σου πηρε λαθος πεταλ. Μηπως αποφασισε διαλέγοντας τι του αρεσε περισσοτερο οπτικα ασχετως μοντελου? (Ολα peugeot ειναι μωρέ.. θα κάνουν)

Stevon έγραψε:
Καλημέρα Πάνο.
Παράθεση:

Για ποιο λόγο το έκανες ??Αφού όπως τονίζετε όλοι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.Μπορούμε κάλιστα να τοποθετήσουμε κάποιο aftermarket (OMP,SPARCO,ΚΤΛ)με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.Please απάντησε μου!!!

Για τον απλουστατο λογο οτι κατ'άρχην μου αρέσαν πολύ. Και κατα δευτερον, το αμαξι το έχω με "χρονομισθωση με εξαγορα" και η ενοικιαστρια εταιρεία πληρώνει όλα τα σερβις και τις βλάβες αρκει να μην προκαλούνται απο μη αυθεντικα ανταλλακτικά. Δηλαδη αν μου χαλάσει το ηλεκτρονικο γκάζι να μην γυρίσουν να μου που οτι φταίει το aftermarket πεταλ και τέτοιες μπούρδες Evil

Stevon έγραψε:

Επίσης:
Παράθεση:
Το πετελ του γκαζιου το τρυπας και το αλουμινένιο πεταλ κάθεται πάνω στο πλαστικό. Δηλαδή, αγαπητε συνκλαμπίτη Stevon το πετάλ, ακόμα και μέσω αυθεντικών ανταλλακτικών, βαραίνει

Είσαι απο τους λίγους που τα αυθεντικά της Peugeot τα έχουν τοποθετήσει μόνοι τους , οπώτε όπως έγραψες για το πεντάλ του γκαζιού είχες την ευκαιρία να δείς ότι είναι πανάλαφρο οπώτε δεν υπάρχει περίπτωση να επιρρεαστεί ο αισθητήρας , σε σχέση βέβαια με κάποια άλλα τα οποία έχουν πολλύ μεγαλύτερο βάρος.
Βέβαια αυτό που δέν γνωρίζω είναι το άν κάποιες εταιρείες έχουν βγάλει ειδικά πεντάλ για ηλ.γκάζι???? Question
Φιλικά!!! Wink

Μιλάμε πάντα για πετάλ αλουμινιού τα οποία ούτως ή άλλως ειναι πανάλαφρα. Ποση μεγάλη απόκλιση μπορεί να υπάρξει δηλαδη? 1-2 γραμμάρια? (Εννοείτε οτι μιλάμε για ανάλογου μεγέθους πεταλ). Wink

Πραγματικα θα ήθελα να δω ποιές ειναι οι διαφορές αναμεσα στα πεταλ για ηλεκτρονικό και μή γκάζι. Τοσο σε διαστάσεις όσο και σε βάρος. Rolling eyes
silverpug206 - Πεμ 23 Δεκ 2004, 16:00:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Πιθανοτατα το φιλαρακι σου πηρε λαθος πεταλ. Μηπως αποφασισε διαλέγοντας τι του αρεσε περισσοτερο οπτικα ασχετως μοντελου? (Ολα peugeot ειναι μωρέ.. θα κάνουν)

Το φιλαρακι τα παραγειλε απο τη αντιπροσωπεια PEUGEOT και ζητησε για πενταλ 206, δυστυχως τα παρελαβε ενας 3ος που πηγε να αγορασει κατι αλλα πραγματα απο την PEUGEOT για τον εαυτο του.Ανακατωμενη ιστορια, παντως ακομη δεν καταφερε να τα βαλει πανω στο αμαξι. Και εγω ηθελα να αγορασω και το πενταλ το 4ο που ξεκουραζεισ το ποδι σου... αυτο στη κυπρο δεν το φερνουν...
Ydwr - Παρ 24 Δεκ 2004, 08:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
Περίεργα μου τα λές ρε sivlerpug206.. Τα πετάλ που έχει πάρει ο φιλος σου είναι αυτά Question Question Question

Δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε στραβα... Τοσο χαλια ειναι η peugeot στην Κυπρο?

Οσο για το footrest... Μπορω να μάθω τιμή μαζι με ταχυδρομικα, μου στέλνεις τα λεφτά σου στέλνω το footrest. Αν δεις οτι σε συμφέρει βέβαια. Wink
Steve - Παρ 24 Δεκ 2004, 11:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Οσο για το footrest... Μπορω να μάθω τιμή μαζι με ταχυδρομικα,

50 ευρώ αγορά περίπου, +10-15 μεταφορικά με ΕΛΤΑ = 65 ευρώ στην χειρότερη περίπτωση Cool
volvos - Παρ 24 Δεκ 2004, 14:59:23
Θέμα δημοσίευσης:
eμενα μου ειπαν 40 το φοοτ ρεστ του 307 που κανει και για μας. και βεβαια ειναι ιδιο και με τα υπολοιπα πεταλ......
silverpug206 - Παρ 24 Δεκ 2004, 15:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
40 ειναι καλη τιμη.. Δηλαδη σε συγκριση με οτι εχω εκουσει μεχρι στιγμης.
Τωρα να δω πως θα το χειριστω το θεμα. Οπως ειπα και πριν αυτες τις μερες προτεραιοτητα για μενα εχουν οι ζαντες μου που ερχονται οπου νασε. (δηλαδη με τις γιορτες και ολη την δουλεια που εχουν στο τελωνειο προβλεπω μετα την πρωτοχρονια να τις παραλαμβανω) και παντα κανω ενα βημα καθε φορα. Οποταν το επομενο βημα θα ειναι 100% τα πενταλ. Μεσα του Γεναρη αν ειμαστε καλα η τελος του Γεναρη θα κανονισω για πενταλ..

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας και μιας και ειναι παραμονη Χριστουγεννων σας ευχομαι να περασετε καλα με τις οικογενειες/φιλους σας και ολο ευτυχια. Προσεχτικα στους δρομους.
silverpug206 - Δευ 31 Οκτ 2005, 21:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως είχα πεί παλιοτερα παιδια κοντα στα Χριστούγεννα σκοπευα να εφαρμόσω πενταλ στο αμαξι. Το έκανα εδώ και κάτι μήνες τώρα αλλά ξέχασα να βάλω φωτογραφίες εδώ. Είπα να τις βάλω μήπως και βοηθήσουν κάποιον που θέλει να κάνει το ίδιο.

Πριν

Μετά

Αν είχα όμως αυτό το μοντέλλο τοτε δεν θα χρειαζόμουν να περάσω απο την διαδικασία που θα περιγράψω στο επόμενο ποστ...Ταλαιπωρία μεγάλη.
silverpug206 - Δευ 31 Οκτ 2005, 22:04:32
Θέμα δημοσίευσης:

Τα πεντάλ πριν την επιχειρηση

Βρηκα ενα κομμάτι stainless steel απο τον αποσμητηρα της μανας μου Evil μεσα στη αποθηκη και σημάδεψα πανω το σχήμα των πενταλ. Very happy

Μετα εβαλα τον πατερα μου να μου τα κοψει στο εργαστηριο του με το σμηριλιο.

Μετα που ισιωσα τα κομμάτια απο γυρω για να να μην κοβουν

Και το τελικό αποτελεσμα... Επρεπε να βιδώσω πρωτα τα κομματια stainless steel πανω στα κανονικα πατιδια και απο πανω τα καινουργια γιατι ηταν πολυ στενα τα κανονικα και πιο πλατια αυτα που αγορασα απο την Peugeot. Δηλαδή αγοραζεις κατι απο την Peugeot και δεν ταιριαζει. Ουτα καν το σχεδιάγραμμα δεν ταιριαζε με το footrest... Αλλα τελικα καταφερα να το βαλω. Γιαυτό επρεπε να είχα αυτά που έδειξα στην τελευταία φωτογραφία στο προηγούμενο ποστ μου....
silverpug206 - Δευ 31 Οκτ 2005, 22:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω ειναι τα κανονικα για το Gti που εφαρμοζουν χωρίς εξτρα δουλειά στα 206 μας και δεν χρειάζονται προεραγσία για να μπουν πανω. Οταν αγοράσεις το cc το GTi ή το RC ερχονται με αυτα... Δυστυχώς στην Peugeot δεν βρηκα αυτά γιαυτο χρειαστηκε να κάνω ολη αυτη την διαδικασία

Στην πρωτη φωτογραφια εδω δειχνω οτι το γκριζο πεταλι (που ειναι αυτο που εχει το αυτοκινητο μου απο το εργοστασιο) ειναι πιο στενο απο αυτα που αγορασα απο την Peugeot (aluminum) για να βαλω στο αυτοκινητο και οι τρυπες τους βγαινουν βιδωνουν πιο εξω αρα δεν μπορουσα να τις βιδωσω πανω στα εργαστασιακα πεντάλ.

Στην δευτερη εδω φωτο εξηγω το τι ακριβως εκανα για να τα καταφέρω στο τέλος. Εκοψα κομματια απο stainless steal και τα βιδωσα στα εργοστασιακα πενταλ με βιδες στην μέση (φαινονται με πρασινο χρώμα) και μετα βίδωσα τα πεντάλ απο αλουμινιο πάνω στο κομμάτι stainless steal (με μαυρο χρώμα στην φωτογραφια)

Touristas - Τρι 01 Νοέ 2005, 08:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πετάλια αν βγάλεις τα λάστιχα έχουν έτοιμες τρύπες από κάτω εσένα γιατί δεν έκαναν.
Μια διαφορά που υπάρχει είναι αν έχει το πετάλι του γκαζιού σύρμα ή είναι ποντεσιόμετρο Rolling eyes
silverpug206 - Τρι 01 Νοέ 2005, 12:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Τα πετάλια αν βγάλεις τα λάστιχα έχουν έτοιμες τρύπες από κάτω εσένα γιατί δεν έκαναν.
Μια διαφορά που υπάρχει είναι αν έχει το πετάλι του γκαζιού σύρμα ή είναι ποντεσιόμετρο Rolling eyes

Τα πεταλια δεν ειχαν οπως τρυπες απο κατω απο τα λαστιχα.Τουλαχιστον τα δικα μου δεν ειχαν. Το πενταλ μου ηταν με συρμα. Λεω ηταν γιατι το αυτοκινητο αλλαχτηκε πριν λιγες μερες η μηχανη και μαζι με την μηχανη αλλαχτηκε το πλεον και το πεντα και εγινε ηλεκτρονικο....
Steve - Τετ 02 Νοέ 2005, 13:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Από το να έκανα όλη αυτή τη δουλειά, χίλιες φορές 50 ευρώ και να έπαιρνα άλλα πετάλια.

Μπράβο σου παρόλα αυτά που είχες το κουράγιο και το μεράκι Cool
Ghost Dog - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
Kαβουρο-footrest:
http://cgi.ebay.com/REPOSAPIES-PEUGEOT-206-CC-RC-SW-HDI-GTI-TURBO-GT-S16-QS_W0QQitemZ300254453613QQihZ020QQcategoryZ102564QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
λες να υπάρχουν και πεταλάκια αντίστοιχα? Laughing
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
To τσίμπησα το footrest!

Thx Άρη Twisted evil
Steve - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως με αρέσει Cool
MEMsound - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... Confused
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... Confused

Εντάξει εμείς που δεν έχουμε καγκούρικο μπλε φως κάτω στα πεντάλ δε θα το βλέπουμε και πολύ. Cool
Steve - Τρι 09 Σεπ 2008, 09:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε σχέση με το μαμά footrest (βλ. 60 ευρώ), πάει και παραπάει με τα μαμά πεταλάκια του GTi Laughing
Sidobre - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τέτοια πάντως εγώ μπορώ να τα φιάξω με κανένα 15άρι ευρώ και χαραγμένο το club ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Ψήνεστε; Rolling eyes
Πάνος - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αμε.
MEMsound - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
ανετα...
το λιονταρι του PS
και το εκαστοτε μοντελο από κάτω
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τέτοια πάντως εγώ μπορώ να τα φιάξω με κανένα 15άρι ευρώ και χαραγμένο το club ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Ψήνεστε; Rolling eyes

Ξεκίνα. Laughing
Sidobre - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
To εύκολο για εμένα είναι να γινόταν κάπως έτσι
(ίδια όλα για να είναι όσο το δυνατόν πιο φθηνά)

Αλλά γίνεται και έτσι...

ή έτσι

Περιμένω απάντηση από χαράκτη για να σας πω τιμές....
Πάνος - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ανετα...
το λιονταρι του PS
και το εκαστοτε μοντελο από κάτω

+1
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 11:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
To μεσαίο ειναι το πιο όμορφο...
MEMsound - Τρι 09 Σεπ 2008, 12:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Αλλά γίνεται και έτσι...

αυτό ακριβώς ειχα στο μυαλο μου... Wink Wink
Steve - Τρι 09 Σεπ 2008, 13:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι θα το προτιμούσα σε μια κάπως τραχειά επιφάνεια για να μην γλιστράει το πόδι... όχι εντελώς λείο Sad
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 13:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ πάλι θα το προτιμούσα σε μια κάπως τραχειά επιφάνεια για να μην γλιστράει το πόδι... όχι εντελώς λείο Sad

Footrest είναι όχι πεντάλ φρένου.

Σοβαρέψου. Laughing
Steve - Τρι 09 Σεπ 2008, 13:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
Steve έγραψε:

Footrest είναι όχι πεντάλ φρένου.

Σοβαρέψου. Laughing

μαλ**α
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 13:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε με καρφιά καλύτερα, για να μη χάσει την πρόσφυση το πόδι σου πάνω στο footrest και κουραστείς να το βάλεις πάλι πάνω.

Τι να πεις κανένας για το πόσο τρομακτικά βλάκας μπορεί να είσαι θεέ μου...
Touristas - Τρι 09 Σεπ 2008, 13:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα είναι να μην φεύγει το πόδι από το foot rest κάθε φορά που το βάζεις εκεί έτσι ώστε να μην είσαι υποχρεωμένος να κρατάς κόντρα.
Αλλιώς ποιος ο λόγος να το βάλεις εκεί εάν παλεύεις να μην φύγει
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 14:04:38
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ιδια λογική ποιος ο λόγος να βάλεις footrest?
Μια χαρά είναι η μοκέτα του αυτοκινήτου που δε γλιστράει και καθόλου.
Touristas - Τρι 09 Σεπ 2008, 14:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτον το βάζεις για αισθητικούς λόγους και για να μην λερώνεις και χαλάς την μοκέτα (αυτό στα 206 μιας και το 307 έχει πλαστικό σε εκείνο το σημείο).
Steve - Τρι 09 Σεπ 2008, 14:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Αργύρη, άστον τον μόγγολο στα σκοτάδια του να πούμε μεσημεριάτικα μην του μπιπ κανα ...

edited by touristas
soler - Τρι 09 Σεπ 2008, 14:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ρε Αργύρη, άστον τον μόγγολο στα σκοτάδια του να πούμε μεσημεριάτικα μην του μπιπ κανα ...

Σκοτάδι...γύρω μου σκοτάδι...

Cool
Touristas - Τρι 09 Σεπ 2008, 14:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χαλαρώνεται λιγάκι λέω εγώ

Άντε μην αφήσω το μικρό free και σας καθαρίσει Silly
sod - Τρι 09 Σεπ 2008, 16:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω μεσα...... Wink Wink
SnakeMJK - Τρι 09 Σεπ 2008, 16:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου άρεσε και το πρώτο... Γενικά να χει κάτι του club μέσα....
MHTSOS90 - Σαβ 18 Οκτ 2008, 16:23:31
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά πιος λόγος να βάλω αυτό για να μην χαλάσει η μοκέτα αν είνε να τρυπησω τη μοκέτα για να το βάλω?
sod - Σαβ 18 Οκτ 2008, 16:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Δημητρη ο λογοs ειναι αισθητικοs και για να μην χαλασειs - φθειρειs την μοκετα σε εκεινο το σημειο που πιστεψε με φθειρετε....για να το βαλεισ δεν ειναι απαραιτητα να τρυπισειs εκεινο το σημειο...μπαινει και με χρατσ...
dimisgr - Σαβ 18 Οκτ 2008, 16:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
ξέρει κανείς ή έχει βάλει στο δικό του αυτές τις πεταλιέρες?
http://www.sparcoclub.com.gr/products.php?p=70&l=1

επίσης μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο site ώστε να βρω αυτό που έχει ο μάνθος στη foto?( δεν ενδιαφέρομαι για ebay)
IAKOVOS - Τρι 21 Οκτ 2008, 22:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
kostas έγραψε:

Μεγαλε Κωστα εχει δικιο Ο tomcat τα φτηνα δεν βγαινουν σχεδον ποτε καλα...προσεξετο και στις επομενες αγορες σου Wink Τα OMP ειναι τα πιο καλα μεχρι στιγμης που εχω δει και εγω...εχουν καλη αφη Idea Idea Idea

+++++++++++++++++++++++
Steve - Πεμ 23 Οκτ 2008, 10:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
dimisgr έγραψε:
ξέρει κανείς ή έχει βάλει στο δικό του αυτές τις πεταλιέρες?
http://www.sparcoclub.com.gr/products.php?p=70&l=1

Το μοντέλο "Reflex" το είχα στο προηγούμενο 206 μου με 35 ευρώ περασμένα.

Αρκετά καλές.
Motzo-Tzotzo - Κυρ 30 Νοέ 2008, 12:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια οι πεταλιερες του 206 ειναι ιδιες με κανενα αλλο μοντελο π.χ. 106,207???
vag21 - Κυρ 24 Αύγ 2014, 11:43:09
Θέμα δημοσίευσης:
εχει βαλει καποιος αυτες τις πεταλιερες?

http://eshop.carner.gr/pental-alouminiou-peugeot-206-22389

θελουν καποια πατεντα για να μπουν ?
vag21 - Παρ 19 Σεπ 2014, 22:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
τις εβαλα σημερα και ειναι πανεμορφες,το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να τρυπηθει το πλαστικο του γκαζιου και να βιδωσει πανω.
δεν ειχα θεμα με το ηλεκτρογκαζο.
Snap5 - Τετ 05 Νοέ 2014, 22:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση για το γνήσιο footrest της peugeot. Μπορώ κάπου να βρω τις οδηγίες για την ακριβή του θέση. Από όσο γνωρίζω ερχόταν με μία κόλα χαρτιού στο σχήμα της θέσης που υπάρχει για αυτό στο αυτοκίνητο και τυπωμένο 1/1 το footrest ακριβώς που πρέπει να βιδωθεί. Αν κάποιος το έχει (και επειδή είμαι "ψείρας") θα βοηθούσε. Ευχαριστώ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες