ivan έγραψε: |
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου ![]() Είναι δυνατόν ρε παιδιά, ![]() ![]() ![]() |
Με αφορμη επίσκεψη μου στο συνεργείο είπα που λέτε να κοιτάξω να πάρω κανά αξεσουάρ στον λιονταρί για να αρχίσει να αποκτά έτσι λιγάκι "χρώμα". Ρωτάω λοιπόν για τάπα βενζίνης αλουμινίου και πενταλιέρες. Οταν άκουσα τιμή για τα πεντάλ έχασα το χρώμα μου (γκρι aluminium έγινα σαν το αυτοκίνητό μου ![]() Είναι δυνατόν ρε παιδιά, ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
30-50Ε παίζουν για OMP και sparco (τα δεύτερα αν και μου άρεσαν επειδή ήταν χρωματιστά,είναι μικρότερα). |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||
OMP εχουν επανω και σμυριγδι για να μην γλυστρουν. |
Χμ αν είναι με το μπράτσο κάτι πάει και έρχεται και πάλι πολλά είναι βέβαια αλλά είναι και original ανταλακτικα εε? ![]() |
kostas έγραψε: |
Εγω απο το Makro πηρα με 15 ευρω και τα 3 τις NIKEN.Ασημι με διαστασεις μεγαλυτερες απο αυτες των πενταλ της Peugeot. |
kostas έγραψε: |
Μεχρι τωρα παντως ειναι μια χαρα. |
Skull έγραψε: |
Τις sparco δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλα!Πριν κατι μερες(οταν αγορασα το αμαξι μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: |
Για να μην ανοίγω νέο topic χωρίς λόγο...ξέθαψα αυτό!!!!! ![]() ![]() Μετά από καλύτερη παρατήρηση διαπίστωσα πως δεν πρόκειται για τα πεντάλ που βάζει η Peugeot (δεν τα είχα ξαναδεί της Peugeot βρε παιδιά ![]() ![]() ![]() Μήπως ξέρετε ποια είναι? Πόσο έχουν? Πού τα βρίσκουμε? |
zzzleepy έγραψε: |
Εννοείς τις αποστάσεις μεταξύντωνε; ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Θα μπορουσες να κοιταξεις κ ενα σετ της conrero που ειναι απιστευτα ομορφο.Εγω επειδη εχει πεταλιερες κ λεβιε το gti απλα αγορασα ενα πλαισιο για το κιβωτιο αλουμηνιου που ειναι ολα τα λεφτα...καμια σχεση με τα νικελ που ειναι ψιλομουφε...μιλαμε για αληθινο αλουμινιο.Τωρα μενει μονο να κανω την κονσολα ασημενια....καμια ιδεα εκτος απο σπρευ που εχω ακουσει οτι ξυνετε???? |
Θα μπορουσες να κοιταξεις κ ενα σετ της conrero που ειναι απιστευτα ομορφο.Εγω επειδη εχει πεταλιερες κ λεβιε το gti απλα αγορασα ενα πλαισιο για το κιβωτιο αλουμηνιου που ειναι ολα τα λεφτα...καμια σχεση με τα νικελ που ειναι ψιλομουφε...μιλαμε για αληθινο αλουμινιο.Τωρα μενει μονο να κανω την κονσολα ασημενια....καμια ιδεα εκτος απο σπρευ που εχω ακουσει οτι ξυνετε???? |
Απαιτω να μαθω λεπτωμερεστατες λεπτομερειες για το αυτοκολλητο!! ![]() ![]() Δεν εχω ιδεα τι παιζει...ειναι καλο?Απο εφαρμογη???Μηπως φαινετε γυφτε γιατι κριμα ειναι να το χαλασω το εσωτερικο...Μολις γυρισα απο την peugeot. Για την κεντρικη κονσολα κ τα πλαινα των χειρολαβων στις πορτες θελουν 220 ευρω για τις επενδυσεις τους....ΕΛΕΟΣ!!! |
Απαιτω να μαθω λεπτωμερεστατες λεπτομερειες για το αυτοκολλητο!! ![]() ![]() Δεν εχω ιδεα τι παιζει...ειναι καλο?Απο εφαρμογη???Μηπως φαινετε γυφτε γιατι κριμα ειναι να το χαλασω το εσωτερικο...Μολις γυρισα απο την peugeot. Για την κεντρικη κονσολα κ τα πλαινα των χειρολαβων στις πορτες θελουν 220 ευρω για τις επενδυσεις τους....ΕΛΕΟΣ!!! |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
αποψη μου ειναι αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια και να χαιρεσαι το αποτελεσμα να το αλλαξεις στην peugeot. Αυτοκόλλητα και βαψίματα άστα...δε λέει πιστεύω. Βέβαια να λάβεις υπόψιν σου πως αμα βγει η κεντρική κονσόλα είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο να τρίζει πολυ μετα... |
Δεν πολυπαω το βαψιμο γατι ενας φιλος που εχει σε opel βαψει καποια πραγματα αν το χτυπησει λιγο φευγουν κομματια ολοκληρα.....μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι να το βαψω με σπρευ κ μετα να το περασω καποιο βερνικι η σκληρυντικο για να κραταει το χρωμα.....ειδωμεν! |
Skull έγραψε: |
Mα και στο βαφειο θα σου βαλουν βερνικι ή κατι τελος παντων ετσι ωστε να στο κανουν ωραιο! ![]() |
DimiP έγραψε: |
Για να μη λεμε τα ιδια και τα ιδια , ας ξεκαθαρισουμε κατι:
Φοραω τα πενταλ της Sparco τα σκετα, ουτε λαστιχακια ουτε χρωματα παραξενα! Σκετο μεταλο (τωρα αν ειναι αλουμινιο η καποιο αλλο κραμα δεν ξερω) Για πενταλ αλουμινιου τα πηρα. εχουν γραμωσεις οριζοντιες ωστε να μη γλυστρανε. Με το που τα πρωτο ειδα εκανα τις σκεψεις που κανουν ολοι."Ωχ! τη μ@λ@κι@ ! ασε που θα γλυστρανε κιλας" Λ Α Θ Ο Σ! αν και δεν σου γεμιχουν το ματι , εχουν αποδειχθει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! ουτε γλιστρανε , ακομα και με βρεγμενες σολες , ουτε τιποτα. καθαριζονται ευκολα και προπαντων ειναι ασφαλη! Τα διαφορ λαστιχακια μπορει να δινουν καποιο grip ελληνιστι στον 1ο μηνα αλλα μετα και αναλογα τη χρηση το λαστιχο φθειρεται και καταντα επικινδυνο. Οσο για βρεγμενες σολες εχω την εντυπωση οτι δεν θα κραταει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. Ξερω σιγουρα αυτα που μου ειπε το παλικαρι που μου τα προτεινει και που 10 μηνες τωρα εχει βγει 100% αληθηνος. Οταν το θεμα φτανει στα πενταλ παιζει ρολο και η ασφαλεια και οχι μονο να εχουν ομορφο design. Τωρα φυσικα δεν ξερω ποια sparco βλεπει ο καθε φιλος , μπορει καποιος να εχει δει καποια απομιμηση. Τα αυθαιντικα σκετα sparco παντως ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις και την προτεινω. Προσοχη μονο στις αποστασεις μεταξυ τους. |
Δημήτριος έγραψε: |
Με τον καιρό όμως έχει αρχίσει το μεταλλικό μέρος των πεντάλ αυτών να λειένεται στις άκρες του.
Η τιμή που τα αγόρασα ήταν 25 ευρώ. |
Dj-Steve έγραψε: |
Σήμερα πέρασα τα Sparco Reflex στο κάρο μου, και μπορώ να πω πως όσο ενθουσιασμένος ήμουν μόλις τα είδα, άλλο τόσο ψυχοπλακώθηκα όταν τοποθετήθηκαν... ![]() ![]() ![]() Anyway, θα τα συνηθήσω. Ένα έχω να προτείνω: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η PEUGEOT! (Αυτά που φοράνε τα Quicksilver,GTi εκ "μαμάς"!!! ) ![]() |
Έχει και παρά έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αλλαγή των πεντάλ επηρεάζει το ηλεκτρονικό γκάζι. |
Έχει και παρά έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αλλαγή των πεντάλ επηρεάζει το ηλεκτρονικό γκάζι. |
Stevon έγραψε: | ||
Κοίτα να δείς άμα έχεις 8V μοτέρ έχεις και γκάζι με ντίζα και όχι ηλεκτρονικό!!!!!!!! Τώρα για το πώς το επηρεάζει το ηλ/κό γκάζι η αλλαγή είναι λόγω μεγέθους και βάρους του πεντάλ καθως απο αυτά τα δύο εκπίπτει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας του γκαζιού να διαβάζει λάθος δεδομένα!! Αυτά ![]() |
Γιατί δε σου άρεσαν οι πεταλιέρες; Δε σε βόλεψαν; Δεν έχουν καλό κράτημα; Δεν σου τις έβαλαν καλά; |
Εγώ δηλαδή που φοράω πεταλιέρες της Sparco γιατί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα; Και το πόδι κρατιέται καλύτερα πάνω στα πεντάλ, και πιο ελαφριά είναι από τα εργοστασιακά. Και δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που έχω βάλει aftermarket πεταλιέρες. Τόσοι και τόσοι δηλαδή που φοράνε MOMO, Sparco, OMP κάνανε λάθος που τις έβαλαν; ![]() |
Stevon έγραψε: |
Κοίτα να δείς άμα έχεις 8V μοτέρ έχεις και γκάζι με ντίζα και όχι ηλεκτρονικό!!!!!!!!
Τώρα για το πώς το επηρεάζει το ηλ/κό γκάζι η αλλαγή είναι λόγω μεγέθους και βάρους του πεντάλ καθως απο αυτά τα δύο εκπίπτει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας του γκαζιού να διαβάζει λάθος δεδομένα!! Αυτά ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||
1/ δεν εχουν ολα τα 8V ντιζα απο οτι ξερω. υπαρχουν και πολλα με ηλεκτρονικο γκαζι. 2/ αυτο για τα πεταλ στο ειπε καποιος εξιοπιστος? γιατι εμενα μου ακουγεται καπως...ουτως ή άλλως δεν ειχε ποτέ κανένας πρόβλημα με τα aftermarket πεταλακια.ουτε απο εδω ούτε απο άλλα αμαξια με ηλ.γκαζι όπως το ibiza πχ. |
Dj-Steve έγραψε: |
Δεν μπήκανε όπως θα ήθελα. Επίσης, είναι κρίμα να τις βγάλω τώρα και να κάνω σουρωτήρι τα εργοστασιακά λαστιχένια/πλαστικά πετάλια! |
zzzleepy έγραψε: | ||
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα... Οι πεταλιέρες πρέπει να βιδωθούν στο μέταλλο του πεντάλ αφού βγουν πρώτα τα λαστιχένια πατάκια που έχουν πάνω από το εργοστάσιο. Δεν πιστεύω να έχεις βιδώσει τις πεταλιέρες ΠΑΝΩ στα λάστιχα ε; ![]() |
Steve έγραψε: |
Θα σου πρότεινα ολόκληρο το πακετάκι της Peugeot μαζί με το footrest ![]() |
206gti έγραψε: |
το footrest πόσο έχει? ξέρει κανείς? δε λέει να καθαρίζω συνέχεια τη μοκέτα... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Κοντά στα 50 ευρώ ![]() |
Κοντά στα €100.
Peugeot θέλετε, Peugeot λάβετε λοιπόν ![]() |
206gti έγραψε: | ||
![]() Εγώ έχω της peugeot και είναι πολύ καλές! το footrest πόσο έχει? ξέρει κανείς? δε λέει να καθαρίζω συνέχεια τη μοκέτα... ![]() |
Και εμας που τα εχει το αμαξι απο την μανα του ολα αυτα κ θελουμε να τα αλαξουμε??????(τουλαχιστον εγω!!!) |
volvos έγραψε: |
to footrest 50 ευρω που???? κονδωρα??? ειναι το ιδιο με rc gr.N???
αν ναι λεει να εχεις κατι απο gr.N!!!! τρομαρα μου... |
206gti έγραψε: |
ΩΧ! Τί έπαθες ρε steve και άλαξες υπογραφή??? |
Steve έγραψε: | ||
Χεχ, δεν θα σου απαντήσω εδώ διότι είμαστε σε λάθος topic ![]() ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ, ΑΓΑΠΑΩ... ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
to footrest 50 ευρω που???? κονδωρα??? ειναι το ιδιο με rc gr.N???
αν ναι λεει να εχεις κατι απο gr.N!!!! τρομαρα μου... |
Κοίτα να δείς άμα έχεις 8V μοτέρ έχεις και γκάζι με ντίζα και όχι ηλεκτρονικό!!!!!!!! Τώρα για το πώς το επηρεάζει το ηλ/κό γκάζι η αλλαγή είναι λόγω μεγέθους και βάρους του πεντάλ καθως απο αυτά τα δύο εκπίπτει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αισθητήρας του γκαζιού να διαβάζει λάθος δεδομένα!! Αυτά ![]() |
Παράθεση: |
Κατ'αρχήν οσον αφορα τα πετλια υπαρχουν 2 κωδικοι. Ενας για ντιζα και ενας για ηλεκτρονικο γκαζι. Φυσικα και πηρα του ηλεκτρονικου. |
Παράθεση: |
Το πετελ του γκαζιου το τρυπας και το αλουμινένιο πεταλ κάθεται πάνω στο πλαστικό. Δηλαδή, αγαπητε συνκλαμπίτη Stevon το πετάλ, ακόμα και μέσω αυθεντικών ανταλλακτικών, βαραίνει |
PUGMAD έγραψε: |
Το καλυτερο ειναι οτι οταν τα εβαζα (ηταν βιδωτα) μπηκαν ακριβως στις τρυπες που ειχαν τα σιδερα απο μεσα και χρειαστηκαν μονο δυο τρυπες στου γκαζιου (αυτο το εβαλα πανω απο το λαστιχο για να ειμαι σιγουρος για την στερεωση τους . |
silverpug206 έγραψε: |
....... η μηπως αγορασε το λαθος πενταλ απο λαθος μοντελο της Peugeot?
Πεστε μου παρακαλω γιατι ηθελα να αγορασω τα ιδια, και το καθυστερω μεχρι να μαθω τι ακριβως παιζετε με τα πενταλ... [/img] |
Καλημέρα Πάνο.
Για ποιο λόγο το έκανες ??Αφού όπως τονίζετε όλοι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.Μπορούμε κάλιστα να τοποθετήσουμε κάποιο aftermarket (OMP,SPARCO,ΚΤΛ)με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.Please απάντησε μου!!! |
Επίσης:
Είσαι απο τους λίγους που τα αυθεντικά της Peugeot τα έχουν τοποθετήσει μόνοι τους , οπώτε όπως έγραψες για το πεντάλ του γκαζιού είχες την ευκαιρία να δείς ότι είναι πανάλαφρο οπώτε δεν υπάρχει περίπτωση να επιρρεαστεί ο αισθητήρας , σε σχέση βέβαια με κάποια άλλα τα οποία έχουν πολλύ μεγαλύτερο βάρος. Βέβαια αυτό που δέν γνωρίζω είναι το άν κάποιες εταιρείες έχουν βγάλει ειδικά πεντάλ για ηλ.γκάζι???? ![]() Φιλικά!!! ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Πιθανοτατα το φιλαρακι σου πηρε λαθος πεταλ. Μηπως αποφασισε διαλέγοντας τι του αρεσε περισσοτερο οπτικα ασχετως μοντελου? (Ολα peugeot ειναι μωρέ.. θα κάνουν) |
Ydwr έγραψε: |
Οσο για το footrest... Μπορω να μάθω τιμή μαζι με ταχυδρομικα, |
Touristas έγραψε: |
Τα πετάλια αν βγάλεις τα λάστιχα έχουν έτοιμες τρύπες από κάτω εσένα γιατί δεν έκαναν.
Μια διαφορά που υπάρχει είναι αν έχει το πετάλι του γκαζιού σύρμα ή είναι ποντεσιόμετρο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... ![]() |
μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Τέτοια πάντως εγώ μπορώ να τα φιάξω με κανένα 15άρι ευρώ και χαραγμένο το club ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.
Ψήνεστε; ![]() |
ανετα...
το λιονταρι του PS και το εκαστοτε μοντελο από κάτω |
Sidobre έγραψε: |
Αλλά γίνεται και έτσι... ![]() |
Εγώ πάλι θα το προτιμούσα σε μια κάπως τραχειά επιφάνεια για να μην γλιστράει το πόδι... όχι εντελώς λείο ![]() |
soler έγραψε: | ||
Footrest είναι όχι πεντάλ φρένου. Σοβαρέψου. ![]() |
Ρε Αργύρη, άστον τον μόγγολο στα σκοτάδια του να πούμε μεσημεριάτικα μην του μπιπ κανα ... |
shark_zak έγραψε: | ||
Μεγαλε Κωστα εχει δικιο Ο tomcat τα φτηνα δεν βγαινουν σχεδον ποτε καλα...προσεξετο και στις επομενες αγορες σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
dimisgr έγραψε: |
ξέρει κανείς ή έχει βάλει στο δικό του αυτές τις πεταλιέρες?
http://www.sparcoclub.com.gr/products.php?p=70&l=1 |