PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 206 CC

shark - Δευ 05 Φεβ 2007, 14:34:50
Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 206 CC
Παιδιά καλημέρα.
Τις τελευταίες μέρες ακούω έναν γδούπο από την πίσω αριστερή ανάρτηση. το αμάξι έχει 60000χλμ και τα αμορτισέρ είναι της μάνας του.Κοιτάω το αμορτισέρ αλλα δεν έχει εμφανή σημάδια βλάβης. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει?ευχαριστώ! Rolling eyes
Road_Runner - Δευ 05 Φεβ 2007, 15:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή τι εμφανή σημάδια μπορέι να έχει;
Μετά από 60000 χλμ προφανως θες αναρτηση.
shark - Δευ 05 Φεβ 2007, 22:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το σήκωσα και το είδε ο μαστοράς μου απο κάτω αλλά δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα η ανάρτηση. Ο θόρυβος είναι "τενεκεδένιος" σαν να κτυπάει κατι μεταλλικό. το πορτμπαγκάζ το έχω αδειάσει για να βρώ την αιτία αλλά τίποτα! Υπάρχει καμιά ιδέα?
shiba - Τρι 06 Φεβ 2007, 01:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
ριξε μια ματια κα ιστην εξατμιση ειδικα αν δεν ειναι εργοστασιακη Wink
shark - Τρι 06 Φεβ 2007, 09:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι η μαμα. Την εχω χτυπήσει να δώ μήπως απο εκεί είναι ο θόρυβος αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση ότι ο θόρυβος είναι απο πίσω δεξιά.Τι να πώ.... Crying or Very sad
307_fotini - Τρι 06 Φεβ 2007, 10:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
shark έγραψε:
Είναι η μαμα. Την εχω χτυπήσει να δώ μήπως απο εκεί είναι ο θόρυβος αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση ότι ο θόρυβος είναι απο πίσω δεξιά.Τι να πώ.... Crying or Very sad

για κοιτα εκει που ειναι τοποθετημενη η ρεζερβα μπας και σου εχει φυγει κανενας κοτσαδορος. το ειχα παθει και εγω και μολις το ανακαλυψα τερμα ο θορυβος.

α, και κατι αλλο, εγω ειχα φτασει στα 70.000 χλμ. χωρις να αλλαξω αναρτησεις. το πηγα στο μηχανικο, μου ειπε οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. και το πηγαινω στον νικολαϊδη αγια βαρβαρα, και του ειπα ακριβως τα ιδια. και μου το ανεβαζει το αυτοκινητο μου εβγαλε τις αναρτησεις , μου εδειξε την διαφορα καινουργιας με παλιας, και επαθα σοκ.

τις αλλαξα και αυτες ,και τωρα περναω τις λακουβες και κανενας θορυβος.

για κοιτα το πιο προσεκτικα.
Touristas - Τρι 06 Φεβ 2007, 20:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
307_fotini έγραψε:
shark έγραψε:

για κοιτα εκει που ειναι τοποθετημενη η ρεζερβα μπας και σου εχει φυγει κανενας κοτσαδορος. το ειχα παθει και εγω και μολις το ανακαλυψα τερμα ο θορυβος.

Το 206CC δεν έχει ρεζέρβα!!
307_fotini - Τετ 07 Φεβ 2007, 12:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
307_fotini έγραψε:
shark έγραψε:

Το 206CC δεν έχει ρεζέρβα!!

δηλ. θελεις να μου πεις οτι αν μεινει απο λαστιχο δεν θα εχει ρεζερβα να το αλλαξει?

ουτε κοτσαδορο εχει αν μεινει πουθενα?

αν δεν τα εχει τοτε αυτα μαλλον χρειαζεται αναρτηση
shark - Σαβ 10 Φεβ 2007, 00:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια παρατήρησα ότι τον θόρυβο ο οποίος είναι μεταλλικός τον κάνει μόνο σε εγκάρσιες απότομες ανωμαλίες. Όταν το πιέζω με τα χέρια πίσω δεξιά δεν κάνει τίποτα?καμια ιδέα?
Touristas - Σαβ 10 Φεβ 2007, 09:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δες εάν είναι καλά βιδωμένη η κλειδαριά τις πόρτας του χώρου αποσκευών.
Εάν τον θόρυβο των κάνει χωρίς να έχεις τίποτα μέσα στο χώρο αποσκευών είναι πολύ πιθανό να είναι από την κουκούλα.
shark - Σαβ 10 Φεβ 2007, 14:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω αυτό πίστευα αλλά παρατήρησα ότι τον κάνει τον θόρυβο είτε κλειστό είτε ανοικτο.
ozzy1948 - Τρι 15 Ιαν 2008, 07:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σινεμπλοκ αντιστρεπτικης?
donpedro - Τρι 15 Ιαν 2008, 20:37:56
Θέμα δημοσίευσης: Κλειδαριά
Είχα και εγω ενα θόρυβο εδω και πολύ καιρό στο πίσω μέρος αλλα δεν μπορούσα να το εντοπίσω...
Τελικά μετα απο πολυ καιρό διαπίστωσα οτι ήταν η κλειδαριά πίσω!
Προσπάθησε να την ξεβιδώσεις και και βίδωσε την πάλι λίγο πιο κάτω.
Κοίταξε επίσης μήπως έχει φαγωθεί η σφήνα που δένει το άγκιστρο του καπώ στην κλειδαριά!
Αν μειωθεί η συχνότητα του ήχου ή σταματήσει,αλλαξέ την!
Εμένα αυτό ήταν Exclamation
rolland206cc - Παρ 18 Ιαν 2008, 10:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
πιστευω ειναι θεμα αναρτησης γιατιμπορει μετα απο τοσα χιλιομετρα να εχει κατσει κατσει το αμαξι και να βρισκει κατι που παλαιοτερα λογο ελαχιστα μεγαλυτερου υψους δεν εβρισκε
donpedro - Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:42:49
Θέμα δημοσίευσης: Ok
You know better!!!
shark - Τετ 13 Φεβ 2008, 12:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά το θέμα λύθηκε!! Laughing Μετα από τις συμβουλες από το forum έβαλα βελκρο στην πίσω κλειδαριά (στο μεταλικό γαντζάκι που είναι στο πλαισιο) και ώς θάυματος εξαφανίστηκε ο ενοχλητικός θόρυβος!!! Smile Πάλι καλά που υπάρχει και το forum και η καλή διάθεση-πάνω από όλα- και μπορούμε και ανταλλάσουμε την γνώση του καθενός επάνω σε μικροπροβλήματα ή όχι, που μας απασχολούν!
silencer_000 - Τρι 04 Αύγ 2009, 18:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ακούω τις τελευταίες μέρες και εγώ θόρυβο από το πορτ μπαγκάζ σε ανωμαλιες του δρόμου και διαπίστωσα ότι προέρχεται από την κλειδαριά... Ξεβιδώνει μόνη της πολλές φορές αλλά και τέρμα να τη βιδώσω πάλι έχω θόρυβο. Ποια είναι η λύση σε αυτη την περίπτωση και τι είναι το βέλκρο που γράφει ο φίλος από πάνω;
AlienHack - Πεμ 06 Αύγ 2009, 14:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
κλασσικο προβλημα στα 206.
βγαζεισ τισ αλενόβιδες και τις πετας και βάζεις κανονικές βίδεσ με ροδέλες συσφηξης και ησηχάζεις.. ειχα βαρεθει καθε 2 μερες να σφιγκω τις αλενοβιδες!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες