PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρέμουλο στο ρελαντι...

netblaster - Σαβ 03 Φεβ 2007, 02:44:17
Θέμα δημοσίευσης: Τρέμουλο στο ρελαντι...
Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης... Οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και οι στροφες γυρω στις 800, ξαφνικα ο δεικτης παιζει προς τα κατω (οχι πολυ παντως, 100 το μεγιστο) συνεδευομενος απο ενα τρεμουλο απο το μοτερ που ειναι και σχετικα εντονο!!!
ΓΡΙΓΟΡΟΣ - Σαβ 03 Φεβ 2007, 09:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι παρόμιο είχε και το δικό μου,
άλαξα τον αισθητήρα του ρελαντί και την βαλβίδα και τώρα ειναι εντάξη!!!
Touristas - Σαβ 03 Φεβ 2007, 12:41:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο ρελαντι...
netblaster έγραψε:
Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης... Οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και οι στροφες γυρω στις 800, ξαφνικα ο δεικτης παιζει προς τα κατω (οχι πολυ παντως, 100 το μεγιστο) συνεδευομενος απο ενα τρεμουλο απο το μοτερ που ειναι και σχετικα εντονο!!!

Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και των αισθητήρα υποπίεσης Γιώργο.
netblaster - Σαβ 03 Φεβ 2007, 14:23:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρέμουλο στο ρελαντι...
Touristas έγραψε:
netblaster έγραψε:

Ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού και των αισθητήρα υποπίεσης Γιώργο.

Καλυπτει η εγγυηση υποθετω...ε???
-MitSoS- - Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το ιδιο ειχα και εγω οταν το αυτοκινητο ηταν 5 μηνων!!!!!!!!!!!
Το πηγα αντιπροσωπια μου αλλαξαν πεταλουδα (ειμαι μεσα στην εγγυηση ευτηχως). Η απαντηση ειναι Ν Ο Θ Ε Ι Α! Επειδη ειμαι Αθηναιος που μενει πατρα τα τελευταια 3 χρονια ειμαι πανω-κατω συνεχεια.Μου το παρουσιαζε μονο οταν εβαζα απο πρατηριο αγνωστο για μενα (παντα ομως SHELL) και συγκεκριμενα με V-POWER!Παιδια προσεχετε!! Φουλαρετε σε πρατηρια που εμπιστευεστε!!!
TiMoRiS - Παρ 23 Φεβ 2007, 00:26:58
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έκανα αυτό που λέει ο Αργύρης πιο πάνω και τώρα είναι ΟΚ!Βέβαια σε peugeot πότε δεν είναι ακίνητος ο δείκτης των στροφών στο ρελαντί, όπως στα γερμανικά!(βλ.Golf)
HORSAKOS - Σαβ 24 Φεβ 2007, 14:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Cool afto to problima parousiastike k se emena ...epeze to relanti k ta fota sto kardan ..aisthtiras lamda alla de nomizo na exeis tetoio problima esy ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες