PSClub - Hellas

Νέα - Opel Astra 1.6T 180 SRi

MEMsound - Πεμ 01 Φεβ 2007, 19:54:56
Θέμα δημοσίευσης: Opel Astra 1.6T 180 SRi
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/205003/vauxhall_astra.html

το μικρό ξαδελφάκι του OPC...
Με μόλις 180Ps στα 1600cc...

Παράθεση:
Replacing the old Astra’s 170bhp and 200bhp 2.0-litre turbo powerplants, the new engine pumps out a healthy 177bhp and a useful 230Nm of torque. It’s mated to a six-speed manual gearbox as standard.

Completing the benchmark sprint from 0-60mph in 7.8 seconds, and accelerating on to a maximum speed of 137mph, the newcomer is quicker than the outgoing 170bhp car (which covered 0-60mph in 8.1 seconds). It’s nearly as fast as the 200bhp variant (7.7 seconds), and has enough pace at its disposal to keep up with today’s hottest hatches

brz20 - Πεμ 01 Φεβ 2007, 19:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
Και ρωτω η Peugeot τι κανει για ολα αυτα?
MEMsound - Πεμ 01 Φεβ 2007, 20:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Να περιμένεις το 308...
Εξάλλου μοτερ 1,6Τ της Peugeot/BMW πλέον υπάρχει Wink
(αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ αυτό)
brz20 - Πεμ 01 Φεβ 2007, 20:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Να κανουν και ενα 2.0Τ.
Τελος παντων.Το Corsa μου αρεσε σαν αυτοκινητο γιατι ετυχε να το δω απο κοντα.
Εχει πολυ καλο εσωτερικο με ωραια καθισματα και μαλ**α υλικα στο ταμπλο.
Μεγαλους χωρους για μικρη κατηγορια.
Απο εξωτερικη εμφανιση ειναι συμπαθητικο.Εκανα ωραια να συνηθισω να φωτιστικα σωματα που πραγματικα δεινουν αλλη αισθηση στο ολο συνολο.
DimiP - Πεμ 01 Φεβ 2007, 23:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Και ρωτω η Peugeot τι κανει για ολα αυτα?

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping
netblaster - Παρ 02 Φεβ 2007, 01:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλακαα πλαστικα το Corsa??? Δε νομιζω... Εγω σε δυο τρια εκθεσιακα που εχω μπει και μαλιστα πλουσιες εκδοσεις ειχαν σκληρα, αλλα καλης ποιοτητας!!!

Για τον κινητηρα αυτο του Astra πιστευω οτι ηταν μια πολυ αναμενομενη κινηση, βασει τις κινησεις του ανταγωνισμου!!!

Οσο για το τι κανει η Peugeot, φτιαχνει πετρελαιοκινητηρες, γιατι πολυ απλα αυτοι αποτελουν το μεγαλυτερο μεριδιο πωλησεων της!!! Και στα πετρελαια ειναι πολυ μπροστα...

Οσο για βενζινοκινητηρες περαν του 1.6Τ και τις διαβαθμισεις του και τον νεο 1.4 16ν δεν εχω ακουσει κατι αλλο...
DimiP - Σαβ 03 Φεβ 2007, 13:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Μαλακαα πλαστικα το Corsa??? Δε νομιζω... Εγω σε δυο τρια εκθεσιακα που εχω μπει και μαλιστα πλουσιες εκδοσεις ειχαν σκληρα, αλλα καλης ποιοτητας!!!

Για τον κινητηρα αυτο του Astra πιστευω οτι ηταν μια πολυ αναμενομενη κινηση, βασει τις κινησεις του ανταγωνισμου!!!

Οσο για το τι κανει η Peugeot, φτιαχνει πετρελαιοκινητηρες, γιατι πολυ απλα αυτοι αποτελουν το μεγαλυτερο μεριδιο πωλησεων της!!! Και στα πετρελαια ειναι πολυ μπροστα...

Οσο για βενζινοκινητηρες περαν του 1.6Τ και τις διαβαθμισεις του και τον νεο 1.4 16ν δεν εχω ακουσει κατι αλλο...

ναι φτιαχνει πετρελαιοκινητηρα μια και θα εχουμε για πολλααααα χρονια ακομα πετεραιο οποτε ειπε να επενδυσει στην τεχνολογια του μελλοντος Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες