PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Συνεργείο τοποθέτησης ανάρτησης στη Θεσσαλονίκη!!!
Mixxx - Τρι 30 Ιαν 2007, 17:05:13
Θέμα δημοσίευσης: Συνεργείο τοποθέτησης ανάρτησης στη Θεσσαλονίκη!!!
Σκέφτομαι να πάρω το Koni Sport Kit για το cc μου, αλλά θέλω η εγκατάσταση της ανάρτησης να γίνει από κάποιον έμπειστο και έμπειρο (πάνω στα Pugs) μηχανικό. Δέχομαι προτάσεις....
Εννοείται να μην ζητάει και τα μαλλιοκέφαλά του
Gr@lly - Τρι 30 Ιαν 2007, 17:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Στελιος ο Σαλονικιός μπορεί να σου πει..
Pughell...
Mixxx - Τρι 30 Ιαν 2007, 18:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ του έστειλα πμ να δούμε τώρα
GIANNIS206 - Τρι 30 Ιαν 2007, 20:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλοί καλοί στην δουλειά τους είναι και οι Βασίληδες στην περιοχή των δικαστηρίων.Αν ενδιαφέρεσε πες μου.
nOkpos - Τρι 30 Ιαν 2007, 21:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου για θεσσ μπορω να σου πω ενα μαγαζι που ειναι ο πιο φθηνος αλλα και πολυ καλος στην δουλεια του!αν θελεις πληροφοριες πες μου!
bakclima - Τρι 30 Ιαν 2007, 21:55:14
Θέμα δημοσίευσης:
οτι θες για το αυτοκινητο σου, στειλε ενα πμ ή σε μενα ή στον tsosmoulis που ειμαστε η υπευθυνη στη β.Ελλαδα
206 groupA - Τρι 30 Ιαν 2007, 23:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου φιλε Μιχαλη ξερω ενα πολυ καλο στη Μενεμενη το οποιο κανει και πολυ λογικες τιμες αν θες παρε με τηλ. στο 6945556878 για να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες.
Εγω παντος εκει πηγαινα και το προηγουμενο αμαξι μου(citroen AX GTi) το οποιο μου το ειχε στυση πολυ καλα απο θεμα αναρτησης και ελατηριων.
tsosmoulis - Τετ 31 Ιαν 2007, 08:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
ο καθένας στον μηχανικό του θα σου πει να πας φίλε.
αν και νομίζω ότι η τοποθέτηση της ανάρτησης είναι απλά μία τοποθέτηση δεν πρόκειται να γίνει λάθος (εκτός εαν ο μηχανικός είναι σκανδαλωδώς άσχετος).
εφόσον έχεις επιλέξει την ανάρτηση που θα βάλεις δεν βρίσκω πρόβλημα στην τοποθέτηση. eitherway ότι χρειαστείς και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εδώ είμαστε.
διαφήμιση στους μηχανικούς μας είπαμε ΔΕΝ κάνουμε κύριοι...δεν θα το κάνουμε μαγαζί μας το φόρουμ. ότι χρειαζόμαστε με πμ.
brz20 - Τετ 31 Ιαν 2007, 11:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μην το λες.
Δεν ειναι απλα μια τοποθετηση.
Σε αυτον που ειχα παει ειχε ξεχασει να βαλει τα bump stop και το κορυφαιο ηταν οτι ειχε ξεχασει να ρυθμησει την δεξια αναρτηση με αποτελεσμα η αριστερη να ειναι μαλακη ενω η δεξια σκληρη.
Μπορει να καταλαβει καποιος τι ζημια εκανε.
smpokos - Τετ 31 Ιαν 2007, 18:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα επειδη εβαλα προσφατα το εν λογο κιτακι. μου το εβαλε δωρεαν αυτος απο οπου το πηρα. το μαγαζι ειναι σε ενα καθετο της βασ. ολγας και ειναι αντιπροσωπος της κονι και αλλων μαρκων. απο οτι ειδα εκανε καλη δουλεια και μου τα περασε στην τιμη αγορας τους
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες