nikos206 έγραψε: |
οχι ρε γιαννακη μη με απογοητευεις ετσι δωσε μου μια ελπιδα!!! Δηλαδη δε παιρνει τιποτα?? Η για να κανω κατι χρειαζονται πολλα λεφτα. Ενταξει να βαλλεις το 1.6 αλλα και παλι βελτιωση θα ηθελα και εκει οποτε παλι στα ιδια ερχομαστε. Βεβαια θα μου πει καποιος δεν ηξερες οτι το 1.4 βγαζει 90 αλογα αν ηθελες περισσοτερα παρε κατι αλλο...Δεν υπαρχει κανεις δηλαδη εδω περα που να εχει κανει καποια βελτιωση σε 1.4???? Να απογοητευτω δηλαδη? |
gianic έγραψε: |
αν θες να τουρμπισεις παμε σε αλλα μονοπατια (ξερω ενα παιδι που εχει τουρμπισει το 1.4 16v με αρκετα καλα αποτελεσματα και ψηλα ποσοστα αξιοπιστιας) ομως και παλι.... 130-140 αλογα ειναι αρκετα ; μπα...θα τα βαρεθεις μεχρι να πεις "τσαφ-τσουφ" |
nikos206 έγραψε: |
αληθεια τωρα πανω στο θεμα τουρμπισμα με το ηλεκτρονικο γκαζι ΤΙ γινεται??? Απορια το ειχα παντα...το κανουν μηχανικο τι ακριβως παιζει. |
206 groupA έγραψε: |
α και κατι ακομα εχω ακουσει οτι στα 1.4 16v ταιριαζει κουτι το σασμαν απο το rallye 1.3 υσχειει κατι τετοιο η ακουσα λαθος? |
sps έγραψε: |
Για μενα, ψαξε να δεις αν μπορεις να βαλεις μπιελες,πιστονια στροφαλο απο 1.6,για υπερκυβισμο δλδ.
Εχω την εντυπωση οτι μπαινει. |
STELIOS έγραψε: | ||
Πιστονια δεν μπορει να βαλει. Το 1400αρι μοτερ εχει χυτονια μεσα στο block για τα πιστονια, δεν μπορει να υπερκυβιστει γιατι δεν μπορεις απλα να ανοιξεις τους κυλινδρους. Μπορει ομως να παρει το στροφαλο του 1600 (μπιελες δεν χρειαζεται γιατι δεν αλλαζουν τον ογκο του κυλινδρου) και να ανεβει σε κυβισμο στα 1500κατι κυβικα. Βεβαια μετα θελει ενα custοm-made προγραμμα για να λειτουργησει σωστα. |
Υπαρχει ηδη ετοιμο 206 1.4 16ν Α5 αγωνιστικο που γαζωνει.
Τι θελω να πω με αυτο? |
Road_Runner έγραψε: | ||
Για ποιό λες Σπύρο? |
Pughell έγραψε: | ||
Σε ολα τα TU ταιριαζουν τα αναλογα σασμαν απλα πρεπει να αλλαξεις εντελως το μοχλικο για να ταιριαξει στου 206. ![]() Παντως το συγκεκριμενο σασμαν ειναι τοσο κοντο που στις 5000 που ειναι τα αλογα του μοτερ σου θα εχει 150 χλμ,κοινως ειναι πολυ κοντο... |
Road_Runner έγραψε: |
Καμια φωτο εχεις να δω ποιο λες?
Το όμονο μου λέει κάτι αλλά δεν θυμαμαι ποιο είναι |
Υπαρχει ηδη ετοιμο 206 1.4 16ν Α5 αγωνιστικο που γαζωνει. |