wild_cat/anima έγραψε: |
όχι δεν γλιτώνετε ![]() (πρέπει να μας φροντίζετε τις γυναίκες) κι άλλη ερωτηση όταν έβαΛε το body kit άλλαξε και ζαντες και έβαλε 1 νούμερο παραπάνω, από τότε σε κάθε στροφούλα αν μπει με λίγα παραπάνω το λάστιχο ξύνει το θόλο, γιατί γίνεται αυτό και μπορεί να συμβεί? |
MEMsound έγραψε: |
γιατι το έχει χαμηλώσει πάνω από 3 πόντους...
αυτό αν τελικά το πάρεις να το αλλάξεις και να το επαναφερεις το πολύ στο -3 από μαμά υψος ![]() καμια φωτογραφία έχεις? όχι δικια σου. ![]() του 106 εννοώ ![]() ![]() |
wild_cat/anima έγραψε: | ||
ναι είναι χαμηλωμένο .....κι έτσι όπως βάζω στόχο εγω τις λακούβες ... δική μου έχω ![]() ![]() ![]() από το τουτου τσου |
gianic έγραψε: |
απ το bikenet εισαι ρε ; καλωσηρθες στον μαγικο κοσμο των κουτιων!!!! ![]() |
κρύβε λόγια!!! ![]() ![]() ![]() κι όχι δεν είμαι από το bikenet, από τα τρίκαλα είμαι ! τι κουτί να πάρω .....?που όταν οδηγώ αυτοκίνητο νιώθω τόσο ανασφαλής που δεν λέγεται ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Ναι και ένα caterham θα ήταν γαμάτο επίσης ![]() |
gianic έγραψε: |
bikenetkoritso σου χω το απολυτο αμαξι. Επαναλαμβανομαι αλλα... mazda mx5 mki !! τιμονι ξυραφι , πισω κινηση , ανοιγει σε 3 δευτερολεπτα, ομορφο,το βρισκεις φθηνα... οτι πιο κοντα σε μηχανη αυτη τη στιγμη trust me .... εκτος αν εχεις λεφτα για elise.... ![]() |
Δυστηχώς Γιάννη αυτά με 6-8k είναι παλιά μοντέλα. To ξέρω από γνωστό που πήρε μόν και μόνο για να το στρίβει |
Καλησπέρα..
, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι. Δεν μπορώ να σου πώ κάποιον δημόσια |
gonakinen έγραψε: | ||
Στείλε πμ... ευκαιρια ψάχνεις πονηρούλη ![]() Πάντως κατά τη γνώμη μου μια κοπέλα με rallye ξεχωρίζει αρκετά από την συνηθισμένη εικόνα κοριτσιών με 206 και 207... Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και να μην τρέχει στους μαστόρους για ζημιές που πιθανόν να μην ξέρει καν από που είναι. |
καμια φωτο από αυτα τα παλαιοτερα μοντελα εχουμε ? |
Τώρα θα αποκτήσεις το μοτίβο γκομενίτσας με κυριλλέ ντυσιματάκι και μαλλί κομμωτηρίου μέσα σε ραλλύ... |
Sidobre έγραψε: |
Μμμμμ κακίες!
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το θέαμα μιας κοπέλας σε ραλλύ (που να το πηγαίνει κι'όλας, όχι να την πηγαίνει...) Τί να κάνω, αδυναμίες.... |
Δεν χρειάζεται να κάνεις προπόνηση στον δρόμο...
Υπάρχουν και οι πίστες που δόξα τον θεό είμαστε συχνοί επισκέπτες... |
κοίτα με τα μοτο τα παω πολύ καλά μεχρι στιγμής, μςε τα κουτάκια ζορίζομαι λίγο, ακόμα ... αλλά με καθημερινη προπόνηση από Αττική οδο πιστευω οτι θα κατεβασω αρκετα τους χρόνους μου ![]() ![]() |
Andreas έγραψε: |
Ναι αλλα δεν θα ειναι το μονο που θα κατεβαζεις.
Και για να μην παρεξηγηθω , εχει ρανταρ εκει ξερεις και σου ερχονται συστημενα.Αρκετα τα money , δεν λεει. Οι πιστες ειναι το ιδανικοτερο μερος και μαθαινεις καλυτερα τα ορια τα δικα σου και του αυτοκινητου σου. Ανδρέας |
κριτής είμαι
![]() |
ναι οκ συμφωνω! αλλά από την άλλη δεν γίνεται να χανω την πτήση (κατ επεκταση τη δουλεια κι γω να κοιταζω τα όρια ταχύτητας-νορμαλ αντιδραση νομιζω ) όσο για την πίστα ξέρω πολύ καλά τι γίνεται... κριτής είμαι ![]() |
δεν μπορω!
![]() μπορώ να ξυπνήσω πολύ νωρίτερα για να ετοιμασω τη μηχανη μου για ταξίδι (αλυσίδες, αερας κλπ κλπ) αλλά όχι για να βαφτώ και να πίνω καφεδακι μέσα στο τουτου μου (πολύ χασιμο χρόνου και δεν μου περισσευει )! ασε που ο καφες και το γκαζι είναι ο μονος τρόπος για να μην κοιμαμαι με ανοιχτα τα μάτια πρωι πρωι |
δεν μπορω!
![]() μπορώ να ξυπνήσω πολύ νωρίτερα για να ετοιμασω τη μηχανη μου για ταξίδι (αλυσίδες, αερας κλπ κλπ) αλλά όχι για να βαφτώ και να πίνω καφεδακι μέσα στο τουτου μου (πολύ χασιμο χρόνου και δεν μου περισσευει )! ασε που ο καφες και το γκαζι είναι ο μονος τρόπος για να μην κοιμαμαι με ανοιχτα τα μάτια πρωι πρωι |