fotis-84 έγραψε: |
οποιος ενημερωθει για τιμες ας κανει εναν κοπο να μας το πει..προφανως η τιμη ειναι αναλογα με την καλυπτομενη επιφανεια? |
εγω το σκεφτομαι σοβαρα για το αγωνιστικο μου...τωρα ειναι κοκκινο αλλα το θελω μισο κοκκινο..μισο ασπρο... |
ΓΡΙΓΟΡΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδιά σίγουρα θα φαίνετε σαν ξένο σώμα,
και με την τρέλα που εχούμε για τα peugeot μας δεν νομίζω να μας κάνει. Ας περιμένουμε μια απάντηση απο την Φωτεινή. |
brz20 έγραψε: |
Δεν μπορουσαν να σου πουνε δυο πραγματα στο mail?
Μα τι ανθρωποι ειναι αυτοι? |
brz20 έγραψε: |
Μα τι ανθρωποι ειναι αυτοι? |
εγω το σκεφτομαι σοβαρα για το αγωνιστικο μου...τωρα ειναι κοκκινο αλλα το θελω μισο κοκκινο..μισο ασπρο... |
Road_Runner έγραψε: |
Φώτη, πάρε κοινό αυτοκόλλητο.... Και εργώ έτσι έχω κάνει και δεν φαίνεται τρομερά.... Υπάρχει ειδικό τμήμα στο κλαμπ. Το "Τ.Ν.Α.Α." ή αλλιώς "Τμήμα Ντυσίματος Αγωνιστικών Αυτοκινήτων" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...κωλάρα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dio78 έγραψε: |
Είδα σε φυλλάδιο του Παναγιωταράκου το Magic Stick (αλλά με διαφορετικό γραφικό από αυτό που έχει στο site), και το πουλάει 14,90€. |
kanelj έγραψε: |
Προς Τασο:
Ξερεις αν μπορεις με τον ιδιο τροπο να ντυσεις ολο το αυτοκινητο με ενα χρωμα?! ![]() Θα ειναι καλο το αποτελεσμα ή θα φαινεται ασχημο?! ![]() Ξαναλεω,μονο στην περιπτωση που θελει βαψιμο ολο το αυτοκινητο,γλιτωνεις το φανοποιειο με αυτον τον τροπο?! Αληθεια,ποσο κοστιζει κατι τετοιο?! ![]() |
kanelj έγραψε: |
Προς Τασο:
Ξερεις αν μπορεις με τον ιδιο τροπο να ντυσεις ολο το αυτοκινητο με ενα χρωμα?! ![]() Θα ειναι καλο το αποτελεσμα ή θα φαινεται ασχημο?! ![]() Ξαναλεω,μονο στην περιπτωση που θελει βαψιμο ολο το αυτοκινητο,γλιτωνεις το φανοποιειο με αυτον τον τροπο?! Αληθεια,ποσο κοστιζει κατι τετοιο?! ![]() |
fotis-84 έγραψε: | ||
τι επιφανεια καλυπτει? ειναι σετακι μικρα αυτοκολλητακια ..για μiκρογρατζουνιες? |
Sidobre έγραψε: |
Το αυτοκόλλητο είναι χρωματιστό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το χρώμα. Η τοποθέτησή του δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, αφού το αυτοκόλλητο έχει την τάση να κρατάει φυσαλίδες από αέρα. Οι μικρολεπτομέρειες δεν καλύπτονται τέλεια, ενώ επειδή το αυτοκόλλητο είναι ρολό με πλάτος 60cm (υπάρχει και 1,20cm αλλά είναι υπερβολικά δύσκολο να το απλώσεις) είναι λογικό ότι υπάρχουν ενώσεις. Υπάρχουν δηλαδή σημεία που μια στρώση αυτοκόλλητου εφάπτεται με μια άλλη. Αυτό φαίνεται (απο μακρυά). Αρα η τεχνική αυτή είναι καλή για χρωματισμό κάποιων σημείων και όχι για να επικαλύψεις ολόκληρο αυτοκίνητο. Επίσης όπως είπε και ο Νίκος (μπιπ-μπιπ) προφυλακτήρες και σημεία πολύ δύσκολα, είναι προτιμότερο να τα βάψεις γιατί διαφορετικά ο παιδεμός δεν έχει τέλος.... |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...κωλάρα... ![]() ![]() ![]() ![]() |