glf έγραψε: |
μιας και πέφτει μετά τις απόκριες (που δεν πρόκειται να φύγω απο Κοζάνη αφού φέτος θα είμαι μέχρι και στην παρέλαση...) θα είναι καλή ευκαιρία για βόλτα και.. γνωριμίες μιας και έχουμε χαθεί τελείως με τους... κάτω ![]() απλά και γω θα έρθω και με το κακό και άγριο 106 και μακάρι να πρέπει να φοράμε χιονολάστιχα να πάμε στα Χάνια ![]() θα το σιγουρέψω λίγο αργότερα. |
Road_Runner έγραψε: |
Μια διευκρίνισις: 60 ευρώ το άτομο δια τις 3 ημερας?? |
kavaliotis έγραψε: | ||
Δεν απαντηθηκε η ερωτηση! |
307 ARMY! έγραψε: |
Δυστυχως αν και ετοιμάζαμε εξορμιση μαζι με τον Picaso από τον Εβρο είμαι υπηρεσία στις 25 (Κυριακή) και δε θα μπορέσω να έρθω Μακάρι να γινόταν μια βδομαδα πριν... |
MEMsound έγραψε: |
μα μπορεις να πας και για μία μέρα απλά για την παρέα
πχ το Σαββατο το πρωί ή την Κυριακή ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
Σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία φαίνετε σαν να φωνάζεις.
Το χρησιμοποιούμε μόνο οταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι. ![]() |
WV club έγραψε: |
road_runner,
Σας υπενθυμίζουμε πως.... Όπως κάθε χρόνο, η Ελληνικη Αγωνιστικη-Αυτοκινητιστικη Λεσχη Φιλων και Κατοχων Volkswagen θα γιορτάσει τα Γενέθλιά του συνδιάζοντάς τα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας! Για φέτος, επιλέχθηκε ως προορισμός μας η όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ, λίγο έξω από τον Βόλο όπου θα περάσουμε αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ διήμερο! Το ξενοδοχείο που επιλέχθηκε να μας φιλοξενήσει είναι το HOTEL PORTARIA όπου θα διανυκτερεύσουμε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2007 Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου πήραμε μια καλή έκπτωση στα δίκλινα δωμάτια. Συγκεκριμένα Τιμή δίκλινου δωματίου από 120 ευρώ --> 95 ευρώ (47.5 το άτομο). Τιμή τρίκλινου δωματίου 125 ευρώ (περίπου 42 ευρώ το άτομο), αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα. Ετοιμάστε λοιπόν βαλίτσες, χαμόγελα, κέφι και όρεξη για πολύ διασκέδαση! Το αναλυτικό πρόγραμμα σχετικά με τη διαδρομή, τη βραδυνή μας διασκέδαση και την ακριβή τοποθεσία της κοπής της πίτας θα ανακοινωθούν σύντομα. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο θεότρελο, γεμάτο εκπλήξεις, διήμερο δηλώστε συμμετοχή εδώ. Οι συμμετοχές θα θεωρούνται έγκυρες μόνο μετά την λήψη των χρημάτων (τα οποία θα πρέπει να προκαταβάλλουμε στο ξενοδοχείο) από τους υπευθύνους και θα γράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις. Τα μέλη της Αθήνας μπορείτε να επικοινωνείτε με τους: doggy, super sayian, bassakos και nikkosnet Τα μέλη της Θεσσαλονίκης με τους: CLSFox, dubbeR_Xronis Τα μέλη των Ιωαννίνων με τον: PAGOURISTAS Τα μέλη της υπόλοιπης Ελλάδας μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. μαζί μου (doggy). Ημερομηνία λήξης συμμετοχών είναι η Δευτέρα 19 Φλεβάρη 2007. Τα πρώτα δωμάτια για να ισχύει η παραπάνω προσφορά θα κλειστούν την Παρασκευή 9/2/2007 Αν επιθυμείτε να κλείσετε το δωμάτιό σας και να ισχύει η έκπτωση που μας έχουν κάνει δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=14505 Όπως θα διαβάσετε στο θέμα για να ισχύει η προσφορά και να μας κρατήσουν επιπλέον δωμάτια, ζήτησαν να έχουμε έναν ελάχιστο αριθμό δωματίων, 10 με 15, έως τις 10 του μήνα. Εκ μέρους του Δ.Σ., Κωνσταντίνος Κουταλής |
Sidobre έγραψε: | ||
Να την αλλάξεις! Γιατί θα σου στείλω Ταλιμπάν.. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αμαν ρε κουφαλες.....τουριγκ Βολο...Τωρα το ειδα....Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεε.........Γκαλφα φυγαμε.Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παρε και τον μαλλιαρα τον κακοφωνιξ θα πω και τον Pughell (ασε αυτος αραβωνιαστηκε οποτε κομενες η σηχασιές...και βουρ ολοι στο Πηλιο.Chatasos και Sidobre θα ειναι.....ολη η καλη παλιο παρεα.....Μια ερωτηση.....εκεινο το ψοφίμη ο Μακης θα ειναι?(αλλα θα μου πεις τωρα..''ηταν και στις αλλες για να ειναι και σε αυτην''.....σωστο και αυτο ![]() Οσοι πετυχετε τον Γκαλφα στον δρομο καντε στην ακρη γιατι δεν ειναι καιρος να ψαχνουμε τα γκρεμια να τον βρουμε....... Μιλαμε της Σούλας θα γινει για να μην πω της Ποπης.Και θα ειμαι και συγκρατημενος γιατι τα νεα μελη δεν τα γνωριζω ![]() ![]() Κοτσιδακια....................Παρε μαζι σου οτι οργανο θες.Φαε και αυγα να ανοιξει η φωνη και μην μασας ντίπ........Θα εχω ωτοασπιδες.....μουχαχαχαχαχα ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αμαν ρε κουφαλες.....τουριγκ Βολο...Τωρα το ειδα....Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεε.........Γκαλφα φυγαμε.Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παρε και τον μαλλιαρα τον κακοφωνιξ θα πω και τον Pughell (ασε αυτος αραβωνιαστηκε οποτε κομενες η σηχασιές...και βουρ ολοι στο Πηλιο.Chatasos και Sidobre θα ειναι.....ολη η καλη παλιο παρεα.....Μια ερωτηση.....εκεινο το ψοφίμη ο Μακης θα ειναι?(αλλα θα μου πεις τωρα..''ηταν και στις αλλες για να ειναι και σε αυτην''.....σωστο και αυτο ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Μισό ν' ανάψω το φως ![]() ![]() Αυτοί που θα πάμε από Παρασκευή πρωί θα κάνουμε ομαδική αναχώρηση; Ε, παλικάρρρρρρρρ? ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
ένα δωμάτιο με θέα για μένα και την pygolabida για το Σάββατο παρακαλώ!
μόλις κατέθεσα την προκαταβολή! ![]() |
Υπάρχει κάποιος από τους εκδρομείς που να μπορεί να μεταφέρει στο Πήλιο 4 ζάστιχα (καινούργια = καθαρά) για τον φαντάρο Τσοσμούλη μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει από Αθήνα να τα πάρει? ![]() |
Touristas έγραψε: |
Την Παρασκευή 18:30 θα είμαστε σύριο όποιος θέλει έρχεται. |
Υπάρχει κάποιος από τους εκδρομείς που να μπορεί να μεταφέρει στο Πήλιο 4 ζάστιχα (καινούργια = καθαρά) για τον φαντάρο Τσοσμούλη μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει από Αθήνα να τα πάρει? ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Αργυρη εμεις λεμε να φυγουμε καποια στιγμη γυρο στις 17:00 απο Αθηνα. Βολευει για αναχωρηση μαζι ? |
Sidobre έγραψε: |
....Τους υπόλοιπους θα τους περιμένουμε την Κυριακή (αν έχουν μείνει καθόλου πίτα ή δώρα....) |
Ghost Dog έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ μπορει κανεις να μεταφερει και 4 ζαντουλες για την παρτη μου? ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Τα δωμάτια έχουν ως εξής:
Παρασκευή: Kavaliotis Christhehealer Touristas underage STELIOS HyperPiccolo Aperigraptos Sidobre P206Mike NASOSS ΓΡΙΓΟΡΟΣ CoolAlexis Σάββατο: db Φίλος Dio78 xrisa-xs Panosgep Τους υπόλοιπους θα τους περιμένουμε την Κυριακή (αν έχουν μείνει καθόλου πίτα ή δώρα....) |
panosgep έγραψε: |
Ρε παιδιά, Εγώ που δεν ξέρω κανέναν από εσάς, και θα έρθω το Σάββατο το μεσημεράκι, πού θα σας βρώ; |
Touristas έγραψε: | ||||
Εμείς κατά τις 18:00 περίπου θα φύγουμε από το σπίτι οπότε να βρεθούμε σύριο |
επίσεις έχετε pmr ή κάτι παρόμοιο και σε ποιά συχνότητα? μπορεί να σας βρούμε και έτσι ![]() |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΤΣΟΣΜΟΥΛΗ!!!!!!!!
ΕΕΕΕΕ ακούει κανείς! Θα είναι σήμερα σε λίγο στην Λέσχη |
Κανένας άλλος???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsapi έγραψε: |
Σε κάποιο thread για σεμισλικς είχα αναφέρει ότι μία μεταφορική από αθήνα μου είχε στείλει στη θεσσαλονίκη μία τετράδα 17άρια σεμισλικς για μόλις 5 ευρά. Δεν μπορούσα να βρω την απόδειξη, οπότε δεν μπορούσα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μου ζητήθηκε.
Σήμερα, καθώς καθάριζα την κόπρο του Αυγείου, βρήκα την απόδειξη.. ![]() Γενικές Μεταφορές - Ταχυμεταφορές: ΔΕΡΒΙΣΗ ΕΠΕ Αθήνα: Μικέλη 11, Αιγάλεω, 2103427742, 2103425969 Θεσσαλονίκη: 26η Οκτωβρίου ?? (ΤΕΡΜΑ, όπισθεν Γηπ. Θερμαϊκού), 2310510969, 2310513200 Η διεύθυνση στη Θεσ/νίκη δυστυχώς δεν φαίνεται ολόκληρη.. Αν από τη διαχείρηση το post αυτό θεωρείται διαφημιστικό, παρακαλώ να σβηστεί. Αν το post αυτό γίνεται σε λάθος thread, παρακαλώ να μεταφερθεί όπου είναι κατάλληλο. |
elias έγραψε: |
Τέλος να ευχαριστήσω τον Μάνθο για τα λάδια και τις βαλβολίνες που μου πήρε και τον Ντίνο που μου τα έφερε στο Πήλιο. |
ΥΓ.2 Γιάννα την επόμενη φορά θα πάμε με το δικό σου.. ![]() |
Gr@lly έγραψε: | ||
Την Gr@llena να ευχαριστήσεις για τα λάδια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΓΡΙΓΟΡΟΣ έγραψε: |
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τάσο
που μάς ανέχετε και κάνει τα πάντα για να περάσουμε ολοι καλά. |
μετά τα ευχάριστα να πούμε και ένα δυσάρεστο για να έχεται όλοι την προσοχή σας, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας..
όσο λοιπόν είμουν στο Πήλιο, κάποιο επιτήδειοι με κάποιο κόλπο, υποθέτο αυτό με την κάμερα στο ΑΤΜ, μου άδεια σαν το περιεχόμενο του λογαριασμού μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επικοινώνησα με την τράπεζα και συμπλήρωσα εκεί κάτι χαρτιά αλλα ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει.... προσοχή λοιπόν στις κάρτες σας και στις συναλλαγές σας.... |
ναι κρίμα είναι.. ![]() ![]() μου πήραν 1.600,00 τα είχα μαζεμένα για σέρβις\επισκευή καπό\φανοποιοία και καινούριες αναρτήσεις. η τράπεζα είναι η Πειραιώς, αλλά δεν νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο.. οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής.... και γω νομίζω πάντως ότι θα μου τα επιστρέψουν, είναι καταφανέστατη η κλοπή ![]() |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Οι τράπεζες από όσο γνωρίζω τα επιστρέφουν τα χρήματα, είναι θέμα αξιοπιστίας. |
οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής.... ![]() |
underage έγραψε: | ||
Λογικά πρέπει να γίνανε και διαφορετικές ημέρες ή πριν και μετά τα μεσάνυχτα, γιατί μπορείς να σηκώσεις μέχρι 1.200,00 την ημέρα. Αν χρειαστείς μάρτυρες για το που ήσουν το Σ/Κ ξέρεις που θα απευθυνθείς ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς κι εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά (ποιο σοβαρά) προβλήματα με την επιστροφή μας ![]() ![]() ![]() Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες- τουλάχιστον όχι στο forum- κάποια στιγμή θα καταφέρω να περάσω από την έδρα ![]() |
volvos έγραψε: |
AN kai of τοπικ
ποιος ο λογος??? η κυβερνηση θα κανει προωρες για να τις ξανακερδισει? ![]() εσεις? και επειδη υποπτευομαι οτι ο βασικος λογος ειναι οτι οι πιο πολλοι κουραστηκαν και δεν αντεχουν αλλον ενα χρονο μηπως θα επρεπε απο τωρα να οριστει οτι θα ειναι διετης και η επομενη διοικηση? ![]() δηλαδη να ετοιμασω πανω??? ΜΑΝΘΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ?? ο λευτερης φανταζομαι θα μπει τελευταια στιγμη στη μαχη για να κλεψει τις εντυπωσεις??? γεννημενος σταρ σου λεει.... ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Βρε κανονιστε κανα touring να ξαναβρεθουμε και αφηστε τις εκλογες στην ακρη! Αντε μπηκε ο Μαρτιος, τοσος καιρος περασε απο το προηγουμενο touring!!! ![]() ![]() ![]() Παμε στα χιονια οσο υπαρχουν ακομα! |
Παράθεση: |
...οπότε τώρα πας βουρ για mp3... |