PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 12ο Touring, Πανελλήνια Γ.Σ. & Κοπή Πίτας, 23-25 Φεβρ.

Sidobre - Τετ 24 Ιαν 2007, 16:14:28
Θέμα δημοσίευσης: 12ο Touring, Πανελλήνια Γ.Σ. & Κοπή Πίτας, 23-25 Φεβρ.
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του PSClub
στον Άγιο Ιωάννη – Πηλίο, το τριήμερο από 23-25 Φεβρουαρίου.

Κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Σύναντησης θα πραγματοποιηθούν:

- Η Ετήσια Γενική Σύνελευση με συμετοχή των μελών απ' όλη την Ελλάδα, ώστε ν' ακουστούν όλες οι απόψεις και να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο σωστές αποφάσεις, γιατί, «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα».

- Η Ετήσια Κοπή πίτας με πολλά και πλούσια δώρα

- Εκδρομές στην γύρω περιοχή.

Κατανοόντας ότι δεν έχουν όλα μας τα μέλη την δυνατότητα να περευρεθούν και τις τρεις μέρες στην Πανελλήνια Συνάντηση, η Ετήσια Γενική Συνελευση των μελών και η κοπή της πίτας, θα γίνουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, έτσι ώστε να μπορούν να τη συνδυάσουν με μια μοναδική μονοήμερη στο Πήλιο.

Πρόγραμμα:
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007

Αφιξη των μελών που θα έρθουν από Παρασκευή και βόλτα μαζί με δείπνο στην περιοχή του Αη Γιάννη.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007

Πρωινό και προετοιμασία για τις δραστηριότητες της ημέρας. Αναχώρηση για μονοήμερη εκδρομή με προορισμό την Πορταριά. Γεύμα στην γνωστή ταβέρνα "Οι Ορντασίες" παρέα με το μέλος "PoLiThS". Επιστροφή αργά το απόγευμα, ξεκούραση και κατόπιν κουβεντούλα και διασκέδαση γύρω από το τζάκι του ξενοδοχείου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007
Πρωινό και προετοιμασία για τις δραστηριότητες της ημέρας. Εναρξη της Γενικής Συνέλευσης των Μελών (τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν στην αντίστοιχη ενότητα) και κατόπιν η κοπή της πίτας και η κλήρωση των δώρων. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει γεύμα (δεν έχει ακόμα οριστεί το μέρος) και λήξη της Πανελλήνιας Συνάντησης.

Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία προγραμματισμένη ομαδική αναχώρηση το απόγευμα της Παρασκευής 23/2

To Μέρος

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
Ο Αη Γιάννης από τα πιο οργανωμένα τουριστικά σημεία του Πηλίου, Ένα από τα ποιο φημισμένα χωριά για διακοπές για όλες τις εποχές του χρόνου, περίπου 55χλμ από το Βόλο στην ανατολική πλευρά του Πηλίου.

Η θέση του Αη Γιαννη στο Ανατολικό Πήλιο το καθιστά ορμητήριο για το χειμωνιάτικο Πήλιο. Τα φημισμένα χωριά Βυζίτσα,Μηλιές,Τσαγκαράδα, Κισσός, Ζαγορά, Πορταριά, Μακρινίτσα σε απόσταση αναπνοής προσφέροντας πολλές δυνατότητες ημερήσιων εκδρομών. Το χειμωνιάτικο περιβάλλον και η χειμωνιάτικη εικόνα του Αη Γιάννη έχει τις μοναδικές στιγμές του και το καθιστούν αντίστοιχα όπως το καλοκαίρι ένα ακόμη χειμωνιάτικο προορισμό στο Πήλιο.

Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους ήρεμο η φουρτουνιασμένο με το χειμωνιάτικο χρώμα της καστανοπρασινης χλωρίδας συνθέτουν το περιβάλλον για πραγματικές διακοπές ξεκούρασης και ηρεμίας. Μια βόλτα στην ερημική παραλία του ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ η της ΠΛΑΚΑΣ σου δίνει την αίσθηση του μοναδικού επισκέπτη στην περιοχή αφού είσαι εσύ και το απέραντο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ

Από τα πρώτα ξενοδοχεία του Αϊ-Γιάννη Πηλίου, όπου το 1983 ανακαινίστηκε πλήρως και επεκτάθηκε, δημιουργώντας την πτέρυγα των Bungalows. Πρόσφατα μετά την πλήρη ανακαίνιση που έγινε το 2000 προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στην Ελληνική και ξένη πελατεία του. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, χτισμένο αμφιθεατρικά σε πέντε επίπεδα, από 20-100 σκαλιά σε μια ήσυχη τοποθεσία του χωριού, ενώ είναι μόλις 30 μέτρα από την παραλία του Αη-Γιάννη.

Όλα τα δωμάτια με λουτρό, είναι εξοπλισμένα με μουσική κατευθείαν τηλέφωνο, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, και έγχρωμη τηλεόραση με δυνατότητες δορυφορικής λήψης, δυνατότητα πρόσβασης στο διαδύκτιο.

Τα δίκλινα δωμάτια ορισμένα με διπλά και άλλα με δύο μονά κρεβάτια, ενώ τα περισσότερα έχουν βεράντα ή μπαλκόνι με θέα προς την θάλασσα.
Το καλοκαίρι από τις μπαλκονόπορτες και τα διάπλατα παράθυρα μπαίνει μαζί με το γαλάζιο χρώμα και το χρυσαφένιο φως ο αέρας και η αλμύρα της θάλασσας προκαλώντας όλους να απολαύσουν τη μαγεία των βαθυγάλαζων, κρυστάλλινων νερών και τη ζεστασιά της βοτσαλωτής πανέμορφης παραλίας.

Ειδικότερα τα δωμάτια BUNGALOWS είναι αναπτυγμένα σε 3 διώροφα κτίρια.Φθάνει κανείς σ αυτά από την αυλή του κεντρικού ξενοδοχείου ,ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια η από την βοηθητική είσοδο του ξενοδοχείου κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου δίπλα στον βοηθητικό δρόμο του χωριού.

Μία εξωτερική σκάλα περιτριγυρισμένη από λουλούδια οδηγεί στα πέντε επίπεδα όπου αμφιθεατρικά είναι κτισμένα τα τρία κτίρια, με τα δωμάτια να έχουν ανεξάρτητη είσοδο και να προσφέρουν πανοραμική θέα στους πελάτες του ξενοδοχείου, στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.
Είναι μοναδική η Θέα ειδικότερα στα ψηλότερα σημεία, όπου στην ήρεμη θάλασσα όπου μπορείς να διακρίνεις τον γαλαζοπράσινο βυθό της.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.bungalows-kentrikon.gr/winter_gr/index.html

ΤΙΜΕΣ:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:
60 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ:
70 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ.

Mετά την δήλωση συμμετοχής για να ισχύσει η κράτησή σας πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλετε προκαταβολή 35 ευρώ στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ ή στον Λογαριασμό του Συλλόγου, AlphaBank Aρ. Λογ.: 13000 200 200 8375 (αναγράφοντας πάντα όνομα και επώνυμο).

Χωρίς την καταβολή προκαταβολής δεν θα γίνει καμία κράτηση. Τελευταία ημέρα καταβολής, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007.

Σημείωση: Παρακαλούμε Δηλώστε άμμεσα συμμετοχή διότι θέλουμε να κλείσουμε όλο το Ξενοδοχείο για τον Σύλλογο και πρέπει να γίνει αυτό άμμεσα.
tsosmoulis - Τετ 24 Ιαν 2007, 18:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
ένα ακόμα touring που θα είμαι απών Sad

αν τριτώσει, πρόεδρα θα νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες,
Road_Runner - Τετ 24 Ιαν 2007, 19:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
Mήτσε πάρε μια άδεια.

"Κυρ-λοχία στην πανελλήνια συνάντηση του psclub θέλω να πάω...."

Μια διευκρίνισις: 60 ευρώ το άτομο δια τις 3 ημερας??

Τρίκλινα δωμάτια δεν θα έχουμε?
Γιατί;;;;;
στην πενταήμερη είχαμε.....
Lef ακους???
MEMsound - Τετ 24 Ιαν 2007, 20:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα μπορέσω λογικά να φύγω από Αθήνα Σάββατο μεσημέρι.
Δεν το ξέρω ακόμα θέλει σχεδιασμό... Wink
manolis - Τετ 24 Ιαν 2007, 22:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή δουλεύω τα Σάββατα βλέπω να έρχομαι το απογευματάκι του Σαββάτου
αλλιώς Κυριακή Cool

μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε για δωμάτιο Question
sod - Τετ 24 Ιαν 2007, 23:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μου θυμιζειs ρε Τασο,εκει πηγα διακοπεs το καλοκαιρι!!!!Τρελη στροφοδιαδρομη και πολυ ομορφο μεροs ο Αι-Γιαννηs!!!Eμενα με κοβω για Σαββατο μαζι με ενα ζευγαρι!!!
brz20 - Πεμ 25 Ιαν 2007, 00:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι να μπορεσω να ερθω.
Θα ειναι στο τελος της εξεταστικης τοτε και μπορει να μην δεινω μαθηματα.
Παντως το μερος ειναι φοβερο.
Ειχα παει μεσα στα Χριστουγεννα.Γενικα το γυρισα ολο το Πηλιο.
Θα τα περασετε παρα πολυ καλα.
glf - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και πέφτει μετά τις απόκριες (που δεν πρόκειται να φύγω απο Κοζάνη αφού φέτος θα είμαι μέχρι και στην παρέλαση...) θα είναι καλή ευκαιρία για βόλτα και.. γνωριμίες μιας και έχουμε χαθεί τελείως με τους... κάτω Smile

απλά και γω θα έρθω και με το κακό και άγριο 106 και μακάρι να πρέπει να φοράμε χιονολάστιχα να πάμε στα Χάνια Smile
θα το σιγουρέψω λίγο αργότερα.
Sidobre - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα εσύ με το ραλλύ να φέρω και εγώ το 206 Animal evo2 να γίνουμε πάλι θέαμα... Rolling eyes
Road_Runner - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
μιας και πέφτει μετά τις απόκριες (που δεν πρόκειται να φύγω απο Κοζάνη αφού φέτος θα είμαι μέχρι και στην παρέλαση...) θα είναι καλή ευκαιρία για βόλτα και.. γνωριμίες μιας και έχουμε χαθεί τελείως με τους... κάτω Smile

απλά και γω θα έρθω και με το κακό και άγριο 106 και μακάρι να πρέπει να φοράμε χιονολάστιχα να πάμε στα Χάνια Smile
θα το σιγουρέψω λίγο αργότερα.

Nίκο θέλω βόλτα Razz
MEMsound - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
...δεν θες...
...γιατί θα μπεις σε έξοδα μετά...
εγώ σε προειδοποιώ... Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink
tsosmoulis - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
ένας urban legend λέει ότι η βόλτα συνοδηγός στο κόκκινο ραλλάκι έχει μεγάλο αντίκτυπο κυρίως στις γυναίκες...τις κόβεται ο κύκλος Laughing Laughing
Road_Runner - Παρ 26 Ιαν 2007, 13:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κύκλος μου είναι σταθερός.
Με το αμάξι αποφάσια τι θα κάνω.
Αρα..... θέλω βόλτα.
kavaliotis - Παρ 26 Ιαν 2007, 15:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Δεν απαντηθηκε η ερωτηση!
christhehealer - Παρ 26 Ιαν 2007, 15:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Δεν απαντηθηκε η ερωτηση!

60 ευρώ είναι η κάθε διανυκτέρευση.

Το τριήμερο για όσους δεν το ξέρουν είναι 2 διανυκτερέυσεις. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Δηλαδή:

- Όσοι έρθουν από Παρασκευή πληρώνουν 120 ευρώ

- Όσοι έρθουν από Σάββατο πληρώνουν 60 ευρώ.
Road_Runner - Παρ 26 Ιαν 2007, 15:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι λάθος....
Mr healer ναι μεν έκανα λάθος για τις τρεις ημέρες (βασικά μέρες είπα, όχι διανυκτερεύσεις) αλλά είναι 60 η διανυκτέρευση -> 30 διανυκτερευση/άτομο
άρα 60 tis 2 meres
Sidobre - Παρ 26 Ιαν 2007, 15:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμή των 60 ευρώ, είναι Δίκλινο/ημέρα με πλήρες πρωϊνό.
kavaliotis - Παρ 26 Ιαν 2007, 21:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
OK τωρα το καταλαβα, αρα ειναι 60 ευρω την μερα το δικλινο, αρα θα βγει 30 ευρω την μερα στο καθε ατομο. Οποτε ανα ατομο ειναι 60 ευρω οι 2 διανυκτερευσεις!

Σουιτες εχει?
underage - Παρ 26 Ιαν 2007, 23:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να έχει λίγο χώρο στο δωμάτιο για το παρκοκρέββατο της μικρής

Ελπίζω να μην με κατηγορήσει ο Χρήστος ότι πάλι γκρινιάζω Laughing
bakclima - Σαβ 27 Ιαν 2007, 00:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
κυριακη θα ειμαι σιγουρα, τωρα για παρασκευη ή σαββατο παιζει
BadSpud! - Τρι 30 Ιαν 2007, 06:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε πόλεμο…. Να κάνουμε πάλι αισθητή την παρουσία μας!!!!

Για το μόνο που παρακαλάω είναι να έχει ρίξει κάνα χιονάκι να φορτώσουμε και κάνα σανίδι μαζί μας Razz Razz Razz
Lef205 - Τρι 30 Ιαν 2007, 19:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα δε με βλεπω να ανενβαινω γιατι το επομενο Σ/Κ απο την εκδρομη εχουμε αγωνα στην Κορινθο οποτε θα μεινω Αθηνα γιατι θα εχω στανταρ να κανω κατι στο αυτοκινητο.
elias - Πεμ 01 Φεβ 2007, 10:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριακή λέω να έρθω και εγώ. Υπάρχει πιθανότητα και για Σάββατο. Θα δούμε.
Sidobre - Πεμ 01 Φεβ 2007, 16:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τα διάφορα Ποστ, διαγράφηκαν από εμένα.
Παρακαλώ, όποιος έχει τέτοιου είδους απορίες ή παρατηρήσεις, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου μέσω ΠΜ

Ευχαριστώ

307 ARMY! - Πεμ 01 Φεβ 2007, 19:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως αν και ετοιμάζαμε εξορμιση μαζι με τον Picaso από τον Εβρο είμαι υπηρεσία στις 25 (Κυριακή) και δε θα μπορέσω να έρθω Μακάρι να γινόταν μια βδομαδα πριν...
Sidobre - Παρ 02 Φεβ 2007, 12:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Δυστυχως αν και ετοιμάζαμε εξορμιση μαζι με τον Picaso από τον Εβρο είμαι υπηρεσία στις 25 (Κυριακή) και δε θα μπορέσω να έρθω Μακάρι να γινόταν μια βδομαδα πριν...

Να την αλλάξεις! Γιατί θα σου στείλω Ταλιμπάν..
Ghost Dog - Παρ 02 Φεβ 2007, 12:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε και'γω θα μπορεσω να ερθω.. Sad
COOL ALEXIS - Σαβ 03 Φεβ 2007, 10:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
Να μπορέσεις και να αφήσεις τα μα μου σου του Exclamation Exclamation Exclamation
ΓΡΙΓΟΡΟΣ - Σαβ 03 Φεβ 2007, 10:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γυρίζω απο Αμερική και έρχομαι μαζί σας.
panosgep - Σαβ 03 Φεβ 2007, 10:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ασχετο αλλά μήπως είναι κανένας από Γιάννενα που θα έρθει, για να ξεκινήσουμε μαζί;;;
MEMsound - Δευ 05 Φεβ 2007, 12:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
Όμορφα... Twisted evil Twisted evil

Εγώ ΔΕΝ θα μπορέσω να έρθω τελικά...
Σήμερα μου ήρθε αλληλογραφία ότι Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου γίνεται ένα σεμινάριο πάνω σε ένα πολύ βασικό τομέα της δουλειάς μου και δεν μπορώ να μην το παρακολουθήσω.
Υπάρχει μια μικρή περιπτωση να έρθω μόνο για το Σάββατο απόγευμα (μετά την δουλειά... Twisted evil ) για βόλτα με 1 φίλο αλλά για διανικτερευση χλωμό γιατί θα είναι λίγο "σκότωμα" την Κυριακή το πρωί...

sorry παίδες δεν το ήξερα νωρίτερα. Crying or Very sad Embarassed
PoLiThS - Δευ 05 Φεβ 2007, 19:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ πόσο μου αρέσουν οι 17ρες που έβαλα...
307_fotini - Τρι 06 Φεβ 2007, 10:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
λιγο δυσκολο να ερχομαι εγω. αν ηταν μονοημερη δεν θα ειχα προβλημα. αλλα 2 days παρα πολυ δυσκολο.
MEMsound - Τρι 06 Φεβ 2007, 11:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
μα μπορεις να πας και για μία μέρα απλά για την παρέα
πχ το Σαββατο το πρωί ή την Κυριακή Wink
Gr@lly - Τρι 06 Φεβ 2007, 12:02:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμείς αν πάμε έτσι θα πάμε...
Δεν παίζει για πολλές μέρες..

Laughing Laughing
307_fotini - Τρι 06 Φεβ 2007, 12:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μα μπορεις να πας και για μία μέρα απλά για την παρέα
πχ το Σαββατο το πρωί ή την Κυριακή Wink

ΜΑΝΘΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ?
Gr@lly - Τρι 06 Φεβ 2007, 12:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία φαίνετε σαν να φωνάζεις.
Το χρησιμοποιούμε μόνο οταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι.
Laughing
307_fotini - Τρι 06 Φεβ 2007, 12:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία φαίνετε σαν να φωνάζεις.
Το χρησιμοποιούμε μόνο οταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι.
Laughing

σορρυ .
Road_Runner - Τρι 06 Φεβ 2007, 12:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
Για μονοήμερη δεν χρειάζεται να δηλώσεις κάπου. Αν θες διανυκτερευση θα πρέπει να το πεις ώστε να υπάρχει δωμάτιο.
307_fotini - Τρι 06 Φεβ 2007, 13:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
α κατάλαβα. και που θα βρεθούμε αν ειναι να να ανεβω κυριακή? καλα μεχρι τοτε θα ξαναπουμε φανταζομαι τις λεπτομερειες
Road_Runner - Τρι 06 Φεβ 2007, 15:07:36
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δείτε τι τιμές κλείσαμε στα ξενοδοχεία.....

WV club έγραψε:
road_runner,

Σας υπενθυμίζουμε πως....

Όπως κάθε χρόνο, η Ελληνικη Αγωνιστικη-Αυτοκινητιστικη Λεσχη Φιλων και Κατοχων Volkswagen θα γιορτάσει τα Γενέθλιά του συνδιάζοντάς τα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας!
Για φέτος, επιλέχθηκε ως προορισμός μας η όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ, λίγο έξω από τον Βόλο όπου θα περάσουμε αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ διήμερο!

Το ξενοδοχείο που επιλέχθηκε να μας φιλοξενήσει είναι το HOTEL PORTARIA όπου θα διανυκτερεύσουμε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2007
Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου πήραμε μια καλή έκπτωση στα δίκλινα δωμάτια.

Συγκεκριμένα
Τιμή δίκλινου δωματίου από 120 ευρώ --> 95 ευρώ (47.5 το άτομο).
Τιμή τρίκλινου δωματίου 125 ευρώ (περίπου 42 ευρώ το άτομο), αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα.

Ετοιμάστε λοιπόν βαλίτσες, χαμόγελα, κέφι και όρεξη για πολύ διασκέδαση!

Το αναλυτικό πρόγραμμα σχετικά με τη διαδρομή, τη βραδυνή μας διασκέδαση και την ακριβή τοποθεσία της κοπής της πίτας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο θεότρελο, γεμάτο εκπλήξεις, διήμερο δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Οι συμμετοχές θα θεωρούνται έγκυρες μόνο μετά την λήψη των χρημάτων (τα οποία θα πρέπει να προκαταβάλλουμε στο ξενοδοχείο) από τους υπευθύνους και θα γράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.

Τα μέλη της Αθήνας μπορείτε να επικοινωνείτε με τους: doggy, super sayian, bassakos και nikkosnet
Τα μέλη της Θεσσαλονίκης με τους: CLSFox, dubbeR_Xronis
Τα μέλη των Ιωαννίνων με τον: PAGOURISTAS
Τα μέλη της υπόλοιπης Ελλάδας μπορούν να επικοινωνούν με π.μ. μαζί μου (doggy).

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών είναι η Δευτέρα 19 Φλεβάρη 2007.
Τα πρώτα δωμάτια για να ισχύει η παραπάνω προσφορά θα κλειστούν την Παρασκευή 9/2/2007
Αν επιθυμείτε να κλείσετε το δωμάτιό σας και να ισχύει η έκπτωση που μας έχουν κάνει δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο παρακάτω
σύνδεσμο:

http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=14505

Όπως θα διαβάσετε στο θέμα για να ισχύει η προσφορά και να μας κρατήσουν επιπλέον δωμάτια, ζήτησαν να έχουμε έναν ελάχιστο αριθμό δωματίων, 10 με 15, έως τις 10 του μήνα.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Κωνσταντίνος Κουταλής

christhehealer - Τρι 06 Φεβ 2007, 18:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μία διευκρίνηση μήπως και δεν έχω καταλάβει καλά απ' αυτά που διαβάζω...

Θα πάω εγώ με τον Πρόεδρα στο Πήλιο από την Παρασκευή και κατά την Κυριακή ΜΠΟΡΕΙ να περάσετε οι υπόλοιποι για βόλτα και αν είναι κάνουμε Γενική Συνέλευση και κόβουμε την πίτα; Rolling eyes
MEMsound - Τρι 06 Φεβ 2007, 18:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μπορεί Σάββατο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

( Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad δυστυχώς η δουλειά προηγείται... )
COOL ALEXIS - Τρι 06 Φεβ 2007, 18:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είμαι κι εγώ μάλλον ρε'συ Χρήστο έτσι ώστε σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε ψηφοφορία να μην υπάρχει το ενδεχόμενο ισοψηφίας Twisted evil

Δεν βλέπω συμμετοχές και ανησυχώώώώώώ Exclamation
Touristas - Τρι 06 Φεβ 2007, 20:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είμαι κι εγώ από Παρασκευή Very happy
STELIOS - Τετ 07 Φεβ 2007, 03:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Kι'εγω με τη Βαλια απο Παρασκευη.
xrisa-xs - Τετ 07 Φεβ 2007, 12:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
θα είμαι και γω από Παρασκευή και ας μην έχει χιόνια! Evil
SnakeMJK - Πεμ 08 Φεβ 2007, 02:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
Κ εγώ θα έρθω σάββατο πρωί, αλλά δεν το χω δηλώσει ακόμα γιατί ψάχνω για συγκάτοικο! Cool
bakclima - Πεμ 08 Φεβ 2007, 16:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
εμεις παντως θα κανουμε την εμφανιση μας Κυριακη πρωι Twisted evil Twisted evil Twisted evil
vinman - Παρ 09 Φεβ 2007, 18:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς το συγκεκριμένο τριήμερο είναι η έκθεση για το franchise και συμμετέχουμε με την εταιρεία μου.....
Αν τα καταφέρω θα έρθω μόνο Κυριακή...
underage - Σαβ 10 Φεβ 2007, 00:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς θα ξεκινήσουμε Παρασκευή πρωί, οποίος θέλει ας στείλει μήνυμα
DIMCHRI - Σαβ 10 Φεβ 2007, 20:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως να αναβληθεί καλύτερα...

Τελικά πόσοι θα παρευρίσκονται ;

εγώ δεν θα έρθω γιατί όπως είχα πει εξ'αρχής δουλεύω.
sod - Κυρ 11 Φεβ 2007, 23:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειχα σκοπο να ερθω αλλα λογω ατυχουs γεγονοτοs το αμαξι ειναι χαλια Evil Evil Evil Evil !!!Εκτοs του οικονομικου για να φτιαχτει δεν ειναι και να κυκλοφορει οπωs ειναι.....
Αφηνω παντοs μια% πιθανοτητα να ανεβω,μακαρι!!!!
307 ARMY! - Δευ 12 Φεβ 2007, 19:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:

Να την αλλάξεις! Γιατί θα σου στείλω Ταλιμπάν..

Τάσο το παλεύω αλλά το βρίσκω δύσκολο καθώς δεν υπάρχει άλλο Σ-Κ στο μήνα για να γίνει τράμπα και δεν δέχεται κανείς για τον άλλο μήνα... Crying or Very sad
ΝΙΚΟΣ - Δευ 12 Φεβ 2007, 22:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αμαν ρε κουφαλες.....τουριγκ Βολο...Τωρα το ειδα....Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεε.........Γκαλφα φυγαμε.Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παρε και τον μαλλιαρα τον κακοφωνιξ θα πω και τον Pughell (ασε αυτος αραβωνιαστηκε οποτε κομενες η σηχασιές...και βουρ ολοι στο Πηλιο.Chatasos και Sidobre θα ειναι.....ολη η καλη παλιο παρεα.....Μια ερωτηση.....εκεινο το ψοφίμη ο Μακης θα ειναι?(αλλα θα μου πεις τωρα..''ηταν και στις αλλες για να ειναι και σε αυτην''.....σωστο και αυτο Laughing )Μεσα και εγω.........Γκαλφα θα μεινουμε Μπουφα ή Αι Γιωργη?....Γιαννη....ηθελα να πω...Poliths απο τωρα σε λεω να ετοιμασεις αρνισια παϊδακια και στο τελος θελω γιαουρτι με μελι.Αν φερεις παλι εκεινο το καρπουζι το γλυκο να το φας εσυ.Κωνσταντινε αν ακους ακομα και διαβαζεις και ερθεις.............ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ.

Οσοι πετυχετε τον Γκαλφα στον δρομο καντε στην ακρη γιατι δεν ειναι καιρος να ψαχνουμε τα γκρεμια να τον βρουμε.......

Μιλαμε της Σούλας θα γινει για να μην πω της Ποπης.Και θα ειμαι και συγκρατημενος γιατι τα νεα μελη δεν τα γνωριζω Laughing Laughing

Κοτσιδακια....................Παρε μαζι σου οτι οργανο θες.Φαε και αυγα να ανοιξει η φωνη και μην μασας ντίπ........Θα εχω ωτοασπιδες.....μουχαχαχαχαχα Laughing
glf - Τρι 13 Φεβ 2007, 02:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
άντε ρε και απορούσα τόσες μέρες πως δεν είπες τίποτα. αφού όπου χαρά και η Βασίλω πρώτη....
Ronin - Τρι 13 Φεβ 2007, 09:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αμαν ρε κουφαλες.....τουριγκ Βολο...Τωρα το ειδα....Αιντε αιντεεεεεεεεεεεεε.........Γκαλφα φυγαμε.Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παρε και τον μαλλιαρα τον κακοφωνιξ θα πω και τον Pughell (ασε αυτος αραβωνιαστηκε οποτε κομενες η σηχασιές...και βουρ ολοι στο Πηλιο.Chatasos και Sidobre θα ειναι.....ολη η καλη παλιο παρεα.....Μια ερωτηση.....εκεινο το ψοφίμη ο Μακης θα ειναι?(αλλα θα μου πεις τωρα..''ηταν και στις αλλες για να ειναι και σε αυτην''.....σωστο και αυτο Laughing )Μεσα και εγω.........Γκαλφα θα μεινουμε Μπουφα ή Αι Γιωργη?....Γιαννη....ηθελα να πω...Poliths απο τωρα σε λεω να ετοιμασεις αρνισια παϊδακια και στο τελος θελω γιαουρτι με μελι.Αν φερεις παλι εκεινο το καρπουζι το γλυκο να το φας εσυ.Κωνσταντινε αν ακους ακομα και διαβαζεις και ερθεις.............ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ.

Οσοι πετυχετε τον Γκαλφα στον δρομο καντε στην ακρη γιατι δεν ειναι καιρος να ψαχνουμε τα γκρεμια να τον βρουμε.......

Μιλαμε της Σούλας θα γινει για να μην πω της Ποπης.Και θα ειμαι και συγκρατημενος γιατι τα νεα μελη δεν τα γνωριζω Laughing Laughing

Κοτσιδακια....................Παρε μαζι σου οτι οργανο θες.Φαε και αυγα να ανοιξει η φωνη και μην μασας ντίπ........Θα εχω ωτοασπιδες.....μουχαχαχαχαχα Laughing

Πώπω ρε Ούρδα μας γκλιάρωσες...
christhehealer - Τρι 13 Φεβ 2007, 10:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά όλα θέμα συνήθειας είναι Simon...

... και το δεξιοτίμονο μαθαίνεται...

Afroman
Steve - Τρι 13 Φεβ 2007, 10:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βαριέμαι να ρίχνω επιμέρους, θα ρίξω μία για όλους:

Splat

Μοιραστείτε την Cool
Sidobre - Τρι 13 Φεβ 2007, 15:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε δηλώστε όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει να οργανωθούμε!

Θά γίνει ΧΑΜΟΣ!!!!!!! Yahoo! Yahoo!
Pughell - Τρι 13 Φεβ 2007, 16:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εσυ νομιζεις οτι δεν διαβαζω παλιοκουφαλα τηγανοτουρτα,ε; Laughing
Αν ερθω θα ειναι Κυριακη καθως θα εχω εναν φιλο στην Θεσσαλονικη(Mechanic,ξερεις Sourdian power ποιον λεω) οποτε,αν μπορεσω,Κυριακη. Very happy
bakclima - Παρ 16 Φεβ 2007, 16:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
οσο αφορα το touring, εμεις θα ξεκινησουμε την Κυριακη 8:00 το πρωι απο τα Μαλγαρα, οποτε κατα τις 10:00-10:45 θα φτασουμε Cool Ειναι καλα προεδρε ή να ξεκινησουμε πιο πρωι;
christhehealer - Τρι 20 Φεβ 2007, 11:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μισό ν' ανάψω το φως Arrow Idea .... να οργανωθούμε....

Αυτοί που θα πάμε από Παρασκευή πρωί θα κάνουμε ομαδική αναχώρηση; Ε, παλικάρρρρρρρρ? Rolling eyes
Sidobre - Τρι 20 Φεβ 2007, 11:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Μισό ν' ανάψω το φως Arrow Idea .... να οργανωθούμε....

Αυτοί που θα πάμε από Παρασκευή πρωί θα κάνουμε ομαδική αναχώρηση; Ε, παλικάρρρρρρρρ? Rolling eyes

Αμα καταφέρεις να ζητήσει άδεια το έτερον ήμιση θα ξεκινήσουμε και εμείς νωρίς... Confused
Touristas - Τρι 20 Φεβ 2007, 12:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λέτε νωρίς κατά τι ώρα δηλαδή Question
STELIOS - Τρι 20 Φεβ 2007, 12:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εσεις Tourist κατα τι ωρα θα ξεκινησετε ?
christhehealer - Τρι 20 Φεβ 2007, 12:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά τις 12.00 δεν είναι μια χαρά;

PS.: Πρόεδρα κάτω έχει πέσει περονόσπορος!!!! Laughing
kavaliotis - Τρι 20 Φεβ 2007, 13:35:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το χθεσινο ξενυχτι με ξεθεωσε, παραλιγο θα εχανα το deadline για να βαλω την προκαταβολη στην τραπεζα! 13.25 τα κατεθεσα απο Καβαλα! Θα ερθουμε 2 ατομα, τα λεμε Παρασκευη παιδια, κοιταξτε να μας φυλαξετε καλο δωματιο! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Τρι 20 Φεβ 2007, 13:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
ένα δωμάτιο με θέα για μένα και την pygolabida για το Σάββατο παρακαλώ!
μόλις κατέθεσα την προκαταβολή! Wink
scrat - Τρι 20 Φεβ 2007, 14:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ μέσα για Σάββατο, κατέθεσα την προκαταβολή την Παρασκευή. Θα ανέβουμε 4 άτομα από Αθήνα Σάββατο πρωί Smile
pygolabida - Τρι 20 Φεβ 2007, 15:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
ένα δωμάτιο με θέα για μένα και την pygolabida για το Σάββατο παρακαλώ!
μόλις κατέθεσα την προκαταβολή! Wink

...και καλή θέα...... Razz Razz Razz
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Clapping
Touristas - Τρι 20 Φεβ 2007, 20:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Την Παρασκευή 18:30 θα είμαστε σύριο όποιος θέλει έρχεται.
MEMsound - Τρι 20 Φεβ 2007, 20:42:57
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει κάποιος από τους εκδρομείς που να μπορεί να μεταφέρει στο Πήλιο 4 ζάστιχα (καινούργια = καθαρά) για τον φαντάρο Τσοσμούλη μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει από Αθήνα να τα πάρει? Question
vinman - Τρι 20 Φεβ 2007, 22:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Υπάρχει κάποιος από τους εκδρομείς που να μπορεί να μεταφέρει στο Πήλιο 4 ζάστιχα (καινούργια = καθαρά) για τον φαντάρο Τσοσμούλη μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να έρθει από Αθήνα να τα πάρει? Question

Αν ανέβω Κυριακή πολύ ευχαρίστως να τα πάω εγώ...αλλά δεν το ξέρω ακόμα Μάνθο...
DIMCHRI - Τρι 20 Φεβ 2007, 22:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
αρε γα** το σας.....

Πάλι απών θα είμαι ....

Χάθηκε να συναντιόμασταν την καθαρή δευτέρα....

anyway, καλά να περάσετε !!!!

Τάσο εγώσυμφωνώ μαζί σου σε όλα τα θέματα που θα τεθούν.

Εκτός και αν έχει να κάνει με το αμάξι μου .... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μην κάνετε πονηρές σκέψεις.... Laughing
STELIOS - Τετ 21 Φεβ 2007, 00:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Αργυρη εμεις λεμε να φυγουμε καποια στιγμη γυρο στις 17:00 απο Αθηνα.
Βολευει για αναχωρηση μαζι ?
scrat - Τετ 21 Φεβ 2007, 01:12:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αν είναι ΟΚ για Σάββατο, γιατί όχι Smile έχεις PM
MEMsound - Τετ 21 Φεβ 2007, 01:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
O Τσοσμούλης θα έρθει Πήλιο Κυριακή πρωί οπότε όποιος από τους Διονύση ή Μάνο μπορεί ας μου το πει.
Ευχαριστώ εκ μέρους του Τσοσμούλη για την εξυπηρέτηση. Wink
Touristas - Τετ 21 Φεβ 2007, 08:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εμείς κατά τις 18:00 περίπου θα φύγουμε από το σπίτι οπότε να βρεθούμε σύριο
Ghost Dog - Τετ 21 Φεβ 2007, 15:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ μπορει κανεις να μεταφερει και 4 ζαντουλες για την παρτη μου? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Sidobre - Τετ 21 Φεβ 2007, 15:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα δωμάτια έχουν ως εξής:
Παρασκευή:
Kavaliotis
Christhehealer
Touristas
underage
STELIOS
HyperPiccolo
Aperigraptos
Sidobre
P206Mike
NASOSS
ΓΡΙΓΟΡΟΣ
CoolAlexis

Σάββατο:
db
Φίλος Dio78
xrisa-xs
Panosgep

Τους υπόλοιπους θα τους περιμένουμε την Κυριακή (αν έχουν μείνει καθόλου πίτα ή δώρα....)
vinman - Τετ 21 Φεβ 2007, 15:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

....Τους υπόλοιπους θα τους περιμένουμε την Κυριακή (αν έχουν μείνει καθόλου πίτα ή δώρα....)

Θα έχετε μείνει εσείς οπότε το ίδιο κάνει... Razz
bakclima - Πεμ 22 Φεβ 2007, 00:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
σας παρακαλω παιδια ας παρει ενας τις ζαντες που λεει ο Αρη και τα λαστιχα για τον τσοσμουλη
Gr@lly - Πεμ 22 Φεβ 2007, 02:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ μπορει κανεις να μεταφερει και 4 ζαντουλες για την παρτη μου? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Με ενα πεντακοσαρικακι στις παω και με τα πόδια..
christhehealer - Πεμ 22 Φεβ 2007, 10:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τα δωμάτια έχουν ως εξής:
Παρασκευή:
Kavaliotis
Christhehealer
Touristas
underage
STELIOS
HyperPiccolo
Aperigraptos
Sidobre
P206Mike
NASOSS
ΓΡΙΓΟΡΟΣ
CoolAlexis

Σάββατο:
db
Φίλος Dio78
xrisa-xs
Panosgep

Τους υπόλοιπους θα τους περιμένουμε την Κυριακή (αν έχουν μείνει καθόλου πίτα ή δώρα....)

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί μου έτυχε κάτι έκτακτο.

Η προκαταβολή είναι στην τράπεζα, αν δεν χρειάζεται να την δώσουμε στο πρακτορείο, ας μείνει στο ταμείο του συλλόγου.

Καλά να περάσετε αυτοί που θα πάτε τελικά. Razz
panosgep - Πεμ 22 Φεβ 2007, 10:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, Εγώ που δεν ξέρω κανέναν από εσάς, και θα έρθω το Σάββατο το μεσημεράκι, πού θα σας βρώ;
kavaliotis - Πεμ 22 Φεβ 2007, 21:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
panosgep έγραψε:
Ρε παιδιά, Εγώ που δεν ξέρω κανέναν από εσάς, και θα έρθω το Σάββατο το μεσημεράκι, πού θα σας βρώ;

Στην 1η σελιδα λεει που ειναι το ξενοδοχειο, οποτε λογικα δεν θα εχεις (εχουμε) προβλημα να το βρουμε, απο εκει και περα Σαββατο απο οτι βλεπω θα ειμαστε Πορταρια, οποτε καλυτερα ας αφησει καποιος το κινητο του συλλογου μπας και ερθεις να μας βρεις εκει.

Γενικα καλο θα ηταν καποιος (ο προεδρας ισως) να αφησει εδω ενα κινητο τηλεφωνο για να συντονιζει την κατασταση αν χαθει καποιος ή αν παθουμε κατι να μπορουμε να επικοινωνουμε. Δεν μιλαω για "νταντεμα" εννοειται, απλα ανθρωποι ειμαστε και κατι μας συμβαινει (την προηγουμενη φορα στην λιμνη Πλαστηρα παραλιγο δεν μας φαγανε οι λυκοι οταν πηγα μαζι με την παρεα να κοψουμε δρομο και καταληξαμε σε κατσικοδρομο πανω σε κατι βουνα με φουλ χιονι!).

Αντε καλο μας ταξιδι σε οσους ερθουνε, εγω απο Καβαλα θα ξεκινησω με μια φιλη με το καμπριο κατα τις 2 το μεσημερι, οποτε λογικα κατα τις 6-7 το απογευμα θα ειμαστε εκει, μηπως ειναι νωρις?

Τα λεμε αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
underage - Πεμ 22 Φεβ 2007, 21:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς θα ξεκινήσουμε αύριο νωρίς το πρωί (δηλαδή γύρω στις 10) Laughing
xrisa-xs - Παρ 23 Φεβ 2007, 10:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
STELIOS έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εμείς κατά τις 18:00 περίπου θα φύγουμε από το σπίτι οπότε να βρεθούμε σύριο

η Γιάννα και εγώ θα φύγουμε κατά τις 5:30-6:00 από Ν. Ηράκλειο
ελπίζω να είμαστε και μεις κατά τις 6:30 στο Σείριο

επίσεις έχετε pmr ή κάτι παρόμοιο και σε ποιά συχνότητα?
μπορεί να σας βρούμε και έτσι Wink
STELIOS - Παρ 23 Φεβ 2007, 11:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ, 18:30 Σειριο.
307 ARMY! - Παρ 23 Φεβ 2007, 11:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχομαι σε όλους να περασετε καλά. Καλό ταξίδι Crying or Very sad
Road_Runner - Παρ 23 Φεβ 2007, 12:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:

επίσεις έχετε pmr ή κάτι παρόμοιο και σε ποιά συχνότητα?
μπορεί να σας βρούμε και έτσι Wink

Τα pmr έχουν μια εμβέλεια της τάξεως των 2-3 χλμ... Επομένως δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε έτσι όπως λες. Φαντάσου ότι αν εσείς είστε στον Σείριο και τα παιδιά στο τέλος της ευθείας, δεν θα μπορείτε να μιλήσετε. Τα pmr είναι καλά για να έχετε επικοινωνία στον δρόμο, εφόσον βέβαια έχετε οπτική επαφή....
xrisa-xs - Παρ 23 Φεβ 2007, 12:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
τα δικά μου pmr έχουν ονομαστική εμβέλεια τα 5 χλμ

τα έχω τεστάρει και στην Αυστρία, όπου ενώ είχαμε κατέβει από το βουνό και είμασταν στο χωριό, πιάναμε σήμα και συνομιλίες από τον παγετώνα Shocked Shocked

επίσης δεν είναι και τελείως απαραίτητη η οπτική επαφή όταν κινήσε μέσα στα όρια της εμβέλειας....

τεσπα.. για το δρόμο τα θέλουμε και για το χαβαλέ Cool
vinman - Παρ 23 Φεβ 2007, 17:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς και την Κυριακή θα είμαι το πρωί στην έκθεση,οπότε δεν θα ανέβω τελικά ούτε για μονοήμερη....
Καλά να περάσετε όλοι... Wink
MEMsound - Παρ 23 Φεβ 2007, 17:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΤΣΟΣΜΟΥΛΗ!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕ ακούει κανείς!

Θα είναι σήμερα σε λίγο στην Λέσχη
vinman - Παρ 23 Φεβ 2007, 18:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΤΣΟΣΜΟΥΛΗ!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕ ακούει κανείς!

Θα είναι σήμερα σε λίγο στην Λέσχη

Sorry Μητσάκο και Μάνθο...είχα όλη την καλή διάθεση να τα πήγαινα εγώ....αλλά ας όψεται το χώσιμο...
MEMsound - Παρ 23 Φεβ 2007, 19:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένας άλλος???? Confused Confused Confused Confused Confused Confused Question Question Question Question Question Question
Ghost Dog - Σαβ 24 Φεβ 2007, 09:24:12
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Κανένας άλλος???? Confused Confused Confused Confused Confused Confused Question Question Question Question Question Question

Μαλλον μας βλεπω να τα στελνουμε με καμια μεταφορικη μαζι με τις ζαντες μου... Confused
MEMsound - Σαβ 24 Φεβ 2007, 09:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά για τα λάστιχα χθες το βράδυ κανόνισα να βρεθούμε με τον Ντίνο (db) σε λίγη ώρα στην Λέσχη να δούμε αν θα χωρέσουν να τα πάρει...

Εντομεταξύ του έχω φορτώσει ακόμα
6 λιτρα 9000
4 λιτρα 8100
4 λιτρα TRP...

μεταφορική τον έκανα...
τι να πεις... Confused Confused

(υ.γ. ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ντίνο για την μεταφορά όλων αυτών... Wink )
(υ.γ.2 Άρη μίλα με τον Βολβο μου έλεγε χθες κάτι για μεταφορική κλπ κλπ αν την χρειαστείς)
volvos - Σαβ 24 Φεβ 2007, 10:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
apo tds...

tsapi έγραψε:
Σε κάποιο thread για σεμισλικς είχα αναφέρει ότι μία μεταφορική από αθήνα μου είχε στείλει στη θεσσαλονίκη μία τετράδα 17άρια σεμισλικς για μόλις 5 ευρά. Δεν μπορούσα να βρω την απόδειξη, οπότε δεν μπορούσα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, όπως μου ζητήθηκε.

Σήμερα, καθώς καθάριζα την κόπρο του Αυγείου, βρήκα την απόδειξη.. Smile

Γενικές Μεταφορές - Ταχυμεταφορές: ΔΕΡΒΙΣΗ ΕΠΕ
Αθήνα: Μικέλη 11, Αιγάλεω, 2103427742, 2103425969
Θεσσαλονίκη: 26η Οκτωβρίου ?? (ΤΕΡΜΑ, όπισθεν Γηπ. Θερμαϊκού), 2310510969, 2310513200

Η διεύθυνση στη Θεσ/νίκη δυστυχώς δεν φαίνεται ολόκληρη..

Αν από τη διαχείρηση το post αυτό θεωρείται διαφημιστικό, παρακαλώ να σβηστεί.

Αν το post αυτό γίνεται σε λάθος thread, παρακαλώ να μεταφερθεί όπου είναι κατάλληλο.

MEMsound - Σαβ 24 Φεβ 2007, 12:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
με την μεταφορική "Ντίνος" πάνε τσάμπα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. Ρεεεε εσείς εκεί πάνω που θα παραλάλετε την "σαβούρα" που του φορτώσαμε ελπίζω να τοπν κεράσετε τουλάχιστον κάνα καφέ... Wink Laughing Laughing Laughing
kanelj - Κυρ 25 Φεβ 2007, 12:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιοι περνανε καλα το ΣΚ.......... Crying or Very sad Rolling eyes
MEMsound - Κυρ 25 Φεβ 2007, 21:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πάντως ήμουν από τις 9 μέχρι τις 19 στο holiday inn στην αττικη οδο και "σεμιναριαζόμουν"...
και το ίδιο προβλεπεται και για αυριο...

τουλάχιστον η θεματολογία και οι καθηγητές είναι απλά φανταστικοί και το όλο σκηνικό είναι άκρως ενδιαφέρον...
...αλλά θα προτιμούσα να είμαι στο πήλιο...

anyway η δουλεια προηγείται πάντα Wink
vinman - Κυρ 25 Φεβ 2007, 21:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ θα προτιμούσα να ήμουν Πήλιο....αλλά όπως λέει και ο Μάνθος,πρώτα η δουλειά.... Wink
Touristas - Κυρ 25 Φεβ 2007, 22:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ………….
Με απλά λόγια περάσαμε υπέροχα.
kavaliotis - Κυρ 25 Φεβ 2007, 22:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φτασαμεεεεεεεεεεεε, φτασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι καλα περασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παιδια περασαμε απλα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α !!! Η τοποθεσια πολυ ωραια, η ερημια που ειχε εκει ηταν καλη γιατι μπορεσαμε και συζητησαμε αρκετα μεταξυ μας, τα στροφιλικια που ειχε ο δρομος ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και πανω απο ολα, η παρεα ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Εγω προσωπικα ηθελα να μπορουσαμε να κατσουμε κι αλλες μερες, αλλα που τετοια τυχη. Ελπιζω συντομα να ξαναγινει κατι παρομοιο (επισημο ή μη) για να μπορεσουμε να ξαναβρεθουμε!

Τα σημεια που πρεπει να τονιστουν στο touring αυτο ειναι τα εξης:

1. Εχω χερι...
2. Ο Τουριστας μας καθυστερουσε υπερβολικα στις στροφες Wink
3. Η Χρυσα ειναι τρελη.
4. Η Γιαννα ειναι οτι και το 3.
5. Η Ελενη εχει μεγαλη φωτογενεια.
6. Του Τασου το αμαξι δουλευει 2 ταχυτητες πιο πανω απο τα δικα μας και ο ιδιος δεν ξερει να κοβει πιτα.
7. Η Αναστασια ξερει απο καλους λαχανοντολμαδες.
8. Ειναι δυσκολο να εισαι μανα! Razz Razz Razz

Αντε μου λειπετε ηδη ρε βλαμενα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
panosgep - Δευ 26 Φεβ 2007, 10:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι ο kavaliotis ήρθε "ανοιχτός" με το καμπριο από την Καβάλα μέχρι το Πήλιο υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Exclamation Shocked
Για όσους δεν φοβούνται το χιόνι και τους -2...
elias - Δευ 26 Φεβ 2007, 12:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και μονοήμερα εγώ και η Έμμυ περάσαμε πολύ ωραία. Φανταστική διαδρομή με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Πολλές στροφές αν και η Έμμυ δεν τις πολυσυμπαθεί. Όμορφο χειμωνιάτικο σκηνικό.
Η συνάντηση στο Πήλιο ήταν ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά μερικούς ανθρώπους που ήξερα μόνο από το internet. Παιδιά πολύ χαρήκαμε για την γνωριμία. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία και στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.
Α μέσα σε όλα αυτά κερδίσαμε και ένα καπελάκι.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Μάνθο για τα λάδια και τις βαλβολίνες που μου πήρε και τον Ντίνο που μου τα έφερε στο Πήλιο.
xrisa-xs - Δευ 26 Φεβ 2007, 12:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
όντως περάσαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!

τι να πω πρώτο! για την παρέα! για το δρόμο! για το φαγητό! όλα στον υπερθετικό βαθμό!

Δυό τρία σημεία θα τονίσω μόνο. Η διαδρομή "περιφεριακά" του Πηλίου, βράδυ πίσσα σκοτάδι, ήταν το κάτι άλλο! Μπροστά ο touristas, πίσω του ο kavaliotis και μετά εγώ και άλλα πέντε (νομίζω) αυτοκίνητα.... Κάποιος μας καθυστερούσε στις στροφές Razz . Το δε σκηνικό απλά μαγικό! Στο τέλος της διαδρομής ο Αγ. Ιωάννης, ξεκομμένος λες από τον υπόλοιπο κόσμο, είχε μια άγρια ομορφιά, καθώς τα τεράστια και άγρια κύμματα του Αιγαίου χτυπούσαν αλύπητα την παραλία! Εντυπωσιακό!

Η παρέα δίπλα στο τζάκι με ποτά και κρασιά φοβερή! Αν η Γιάννα και γω είμαστε τρελές τι να πούμε για τη Φαίη! Πάντως το διπλανό μαγαζί βάραγε καλά μεχρι το πρωί Laughing Laughing Laughing Να μήν ξεχάσουμε και τα παιδιά, χαράς το κουράγιο τους!, που ήρθαν από τα Γιάννενα παρακαλώ, και τα παιδιά με την toyota που ήταν καταπληκτική παρέα!

Αφήνω για το τέλος την διαδρομή του γυρισμού από τα Χάνια που ήταν σαν σκηνικό από ταινία τρόμου, με χιόνια, ομίχλη και πάγο και από κάπου περίμενες να πεταχτεί ο ακέφαλος καβαλάρης μέσα από το δάσος με τις αγριόλευκες!

ούφ! πάλι πολλά είπα
ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσπάθησαν ώστε να διοργανωθεί αυτή η Πανελλήνια συνάντηση και να περάσουμε καλά

εις το επανειδείν λοιπόν!

ΥΓ.1 kavaliotis μου χρωστάς μια βόλτα με το cc με ανοιχτή οροφή, να έχω πάρει το Hermes μου πρώτα ε?
ΥΓ.2 Γιάννα την επόμενη φορά θα πάμε με το δικό σου.. Wink
Gr@lly - Δευ 26 Φεβ 2007, 12:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Τέλος να ευχαριστήσω τον Μάνθο για τα λάδια και τις βαλβολίνες που μου πήρε και τον Ντίνο που μου τα έφερε στο Πήλιο.

Την Gr@llena να ευχαριστήσεις για τα λάδια...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
panosgep - Δευ 26 Φεβ 2007, 13:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους.
Όντως το βράδυ ήταν υπέροχα. Να ήμασταν λίγο πιο ξεκούραστοι μόνο για να καθόμασταν παραπάνω στο τζάκι...
Η διαδρομή ήταν τρομερή ( με μια καλύτερη ανάρτηση και καλύτερα λάστιχα ίσως ακόμα πιο ωραία), με την Χρύσα να καθυστερείται από τον Tourista και να μην μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στις στροφές του Πηλίου, εμένα από πίσω να μην μπορώ να την προλάβω και τον Πρόεδρο να φωνάζει οτι πηγαίναμε και αργά...
Παιδιά, μπορεί να ανεβάσει κανένας καμία φωτό που είμαστε όλοι μαζί, ή τουλάχιστον αρκετοί; Γιατί εγώ δεν τράβηξα καμία καλή.
pygolabida - Δευ 26 Φεβ 2007, 14:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
ΥΓ.2 Γιάννα την επόμενη φορά θα πάμε με το δικό σου.. Wink

Ω ΝΑΙ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Έξοχη η τοποθεσία & το όλο σκηνικό, πολύ φαί και ποτό, η παρέα τέλεια Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ευχαριστώ την οδηγό για την παρέα & τα παιδιά για τη βόλτα με το Toyota..
Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω γιατί ξέχασα να φέρω τη μηχανή, αλλά ο κος Touristas νομίζω έχει αρκετές... Wink
Αντέ και το καλοκαίρι Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
tsosmoulis - Δευ 26 Φεβ 2007, 16:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι εκεί όλο το 3ήμερο αν και όλοι γνωρίζουν πόσο πολλύ το ήθελα (α ρε πατρίδαααα) Laughing

εγώ προσωπικά και την Κυριακή που βρεθήκαμε πέρασα πολύ όμορφα αν και ήμουν κομμάτια από την επιστροφή από Καλαμάτα Evil

χάρηκα που σας είδα από κοντά αλλά λυπούμαι που δεν είχα την ραλλούμπα να στρίψω κι εγώ λιγάκι (έστριβε μόνος ο Γιωργάκης Razz )

ελπίζω στο καλοκαιρινό να είμαι παρών και να γνωριστούμε με όλους Wink

ΝΤΙΝΟ δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω φίλε μου ειλικρινά, i owe you big time

PS τα φόρεσα ήδη τα toyo Cool Cool και αύριο πρωί την κάνω για Καλαματα
ΓΡΙΓΟΡΟΣ - Δευ 26 Φεβ 2007, 16:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τάσο
που μάς ανέχετε και ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να περάσουμε ολοι καλά.
MEMsound - Δευ 26 Φεβ 2007, 17:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
elias έγραψε:

Την Gr@llena να ευχαριστήσεις για τα λάδια...

όντως γιατί αλλιώς θα είχες πάρει 4 λίτρα αντί για 6... Laughing Laughing Laughing

Ευχαριστώ Γιώργο/Ρίκα...

Επίσης ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣΣ

ΓΡΙΓΟΡΟΣ έγραψε:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τάσο
που μάς ανέχετε και κάνει τα πάντα για να περάσουμε ολοι καλά.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ....
Hammer - Δευ 26 Φεβ 2007, 18:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Δημήτρης με την Corolla που συμμετείχα (ως εξωσχολικός!) στην πολύ ωραία εκδρομή σας! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την παρέα, πέρασα πάρα πολύ καλά! Πολύ όμορφες οι διαδρομές, η διαμονή, το φαγητό, η οργάνωση, κτλ, αλλά πάνω απ'όλα η πολύ καλή παρέα ήταν που έκανε την εκδρομή επιτυχημένη!

Εδώ θα βρείτε τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Γιώργος:
http://picasaweb.google.com/d.bariamis/12thPSClubTouring

Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα, πχ. σε 2 βδομάδες στο GTCC! Wink
DIMCHRI - Δευ 26 Φεβ 2007, 20:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά πανελλήνια γενική συνέλευση έγινε ή το ρίξατε στην διασκέδαση μόνο και τα ξεχάσατε όλα τα άλλα ?
Laughing Laughing Laughing
kavaliotis - Δευ 26 Φεβ 2007, 22:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω βγαλει πολλες φωτογραφιες, σε λιγο θα αρχισω να τις ανεβαζω!

Ετοιμες! http://s175.photobucket.com/albums/w145/pug307cc/12o%20PSClub%20Touring/?start=all

Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Touristas - Δευ 26 Φεβ 2007, 22:44:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ήρθε και η σειρά μου να πω πως περάσαμε μιας και εχτές το βράδυ δεν……

Ας ξεκινήσω με το τοπίο και την διαδρομή ……ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ για όποιον δεν έτυχε να βρεθεί ποτέ στην γύρο περιοχή του Πηλίου θα πρέπει να το κάνει.

Θέλω να μου πει κάποιος ποιος ήταν μπροστά μας σε όλη τη διαδρομή και μας πήγαινε καρότσι. Μα καλά δεν έβλεπε ότι είχε κάνει ουρά χιλιομέτρων από πίσω του. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Razz

Χαρήκαμε που γνωρίσαμε και τα παιδιά που ήρθαν από Λάρισα , Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη. Very happy

Η παρέα φανταστική το μέρος (ξενοδοχείο) ότι πρέπει για ηρεμία και χαλάρωση με των ήχο της θάλασσας να είναι μελωδία στα αυτιά όλων. Όμορφα το βράδυ δίπλα στο τζάκι με κρασάκι κέρασμα από τον γκουρού τις μάσας Polith Worthy …..πολύ φαΐ πολύ πιοτί ε και λίγο γιαούρτι με γλυκό κυδώνι! Whistling

Τρέλα ο Μάκης με το 307 ανοιχτό με σχεδόν 0 βαθμούς. Silly

Και ξαναρωτάω ποιος ήταν αυτός που μας πήγαινε καρότσι. Hunter
glf - Δευ 26 Φεβ 2007, 23:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
ωραίες οι πρώτες φωτό. εγώ δεν είπα τίποτα γιατί μας βγήκε 3ημερο σεμινάριο της Microsoft Π-Σ-Κ και δεν χανόταν η ευκαιρία. περιμένω κι άλλες φωτο. αχχ τι βόλτα χάσαμε. χίονια στα Χάνια ακούω...
scrat - Τρι 27 Φεβ 2007, 00:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ όμορφο το διήμερο, με μια ζεστή παρέα - ζεστή όσο και τα MOTUL μας στις μαγευτικές στριφτερές διαδρομές από την Πορταριά στον Αγ. Ιωάννη και αντίστροφα Smile Πραγματικά ξέφυγα από κάθε έννοια αυτές τις 30 ώρες που ήμουν μακριά από την Αθήνα, στη διαδρομή με φίλους, στην ταβέρνα και στο τζάκι με καλή παρέα, στο ξενοδοχείο με τον επιβλητικό ήχο των κυμάτων...

Και αφού το Touring έκλεισε με την κοπή πίτας, να ευχηθώ ακόμα πιο δημιουργικό 2007 για το club και τα μέλη του, με επιτυχίες και συγκινήσεις.

Χάρηκα για όλες τις νέες γνωριμίες, και για τη συνάντηση με τους υπόλοιπους!
Μερικές ακόμα φωτογραφίες:

http://www.suburbiaparties.com/PSclub.html
STELIOS - Τρι 27 Φεβ 2007, 11:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω γυρισει απο Κυριακη και δεν εχω προλαβει να γραψω ουτε λεξη.
Πραγματικα περασαμε υπεροχα, η διαδρομη και το Πηλιο γενικα ηταν ολα τα λεφτα, και δεν το συζηταω για τη ταβερνα του Nικου (PoliThs) ο οποιος μας περιποιηθικε αψογα !!!
Ηταν πολυ ευχαριστο που τελικα το touring ειχε τετοια συμμετοχη και χαρικα που γνωρησα παιδια (εκτως Αθηνας) που δεν ειχα δει ποτε.
Ενα μεγαλο μπραβο στο Τασο για την οργανωση ολου του 3-ημερου και αλλο ενα για ολους τους συμμετεχοντες που δινουν ζωη στις εκδηλωσες του συλλογου.
Παντα τετοια !!!
georgemv - Τρι 27 Φεβ 2007, 16:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και από εμένα,
Είμαι ο Γιώργος, της παρέας της Corolla Smile
(Αν δεν σας λέει κάτι το Γιώργος σκέτο, είμαι αυτός που σας έσπασε τα νεύρα με τη φωτογραφική μηχανή Confused )
Τουλάχιστον το υλικό που σας ανέβασε o Δημήτρης [Hammer] στο google ελπίζω να σας αποζημίωσε. Very happy
Χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ που σας γνώρισα από κοντά και μακάρι να μπορέσω να βρεθώ πάλι μαζί σας σε κάποιο μελλοντικό event, είστε όλοι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι Smile
Touristas - Τετ 28 Φεβ 2007, 07:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/P2250016.jpg

http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/P2250020.jpg

http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/P2250014.jpg

http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/P2250024.jpg
underage - Πεμ 01 Μάρ 2007, 22:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα κατάφερα να μπω στο internet, λοιπόν θα γράψω κι εγώ με τη σειρά μου ότι περάσαμε απίθανα παρόλο που δεν καταφέρναμε λόγω της μικρής να ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα Surprised , δηλαδή δεν το ακολουθήσαμε σχεδόν καθόλου Crying or Very sad.
Πάντως η διάδρομή από Βόλο προς Αγ. Ιωάννη από Μηλιές δεν μου άρεσε καθόλου, σε αντίθεση από τα Χάνια που ήταν μαγευτική.
Όλα τα φαγητά στην ταβέρνα "Ορτανσίες" ήταν άψογα ιδιαίτερα τα ντολμαδάκια.

Επίσης άψογο ήταν και το τζάκι που είχαμε (μόνο εμείς Laughing ) στο δωμάτιό μας και ο ήχος που ακουγόταν όλη νύχτα από τα κύματα ήταν μοναδικός, καθώς και η παρέα γύρω από το τζάκι στο σαλόνι του ξενοδοχείου ήταν άπαιχτη.
Όσο για το θερμόμετρο του αυτοκινήτου εμάς έδειξε -3.

Φωτογραφίες δεν ξέρω να ανεβάσω Rolling eyes
xrisa-xs - Παρ 02 Μάρ 2007, 16:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
μετά τα ευχάριστα να πούμε και ένα δυσάρεστο για να έχεται όλοι την προσοχή σας, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας..

όσο λοιπόν είμουν στο Πήλιο, κάποιος\οι επιτήδειοι με κάποιο κόλπο, υποθέτω αυτό με την κάμερα στο ΑΤΜ, μου άδειασαν το περιεχόμενο του λογαριασμού μου.... Evil Evil Evil Evil Evil

επικοινώνησα με την τράπεζα και συμπλήρωσα εκεί κάτι χαρτιά αλλα ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει.... προσοχή λοιπόν στις κάρτες σας και στις συναλλαγές σας....
DIMCHRI - Παρ 02 Μάρ 2007, 16:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
μετά τα ευχάριστα να πούμε και ένα δυσάρεστο για να έχεται όλοι την προσοχή σας, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας..

όσο λοιπόν είμουν στο Πήλιο, κάποιο επιτήδειοι με κάποιο κόλπο, υποθέτο αυτό με την κάμερα στο ΑΤΜ, μου άδεια σαν το περιεχόμενο του λογαριασμού μου.... Evil Evil Evil Evil Evil

επικοινώνησα με την τράπεζα και συμπλήρωσα εκεί κάτι χαρτιά αλλα ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει.... προσοχή λοιπόν στις κάρτες σας και στις συναλλαγές σας....

Όχι ρε χρύσα... κρίμα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ελπίζω να σου πήρανε λίγα λεφτά...και ελπίζω να τα βρεις....

Θα βοηθούσε όμως να μας έλεγες και ποιά τράπεζα είναι αυτή για να είμαστε ακόμα ποιό επιφυλακτικοί...

Εύχομαι να στα βρούνε ή τουλάχιστον να σε αποζημιώσουν αν φανεί ότι κλάπηκανε ..
xrisa-xs - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
ναι κρίμα είναι.. Confused Crying or Very sad

μου πήραν 1.600,00 τα είχα μαζεμένα για σέρβις\επισκευή καπό\φανοποιοία και καινούριες αναρτήσεις.
η τράπεζα είναι η Πειραιώς, αλλά δεν νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο..

οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής....
και γω νομίζω πάντως ότι θα μου τα επιστρέψουν, είναι καταφανέστατη η κλοπή Evil
kavaliotis - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Χρυσα κριμα, ελπιζω να τα βρεις τα λεφτα σου μεσω αποζημιωσης απο την τραπεζα και ακομα καλυτερα να βρουν ποιοι το κανανε και να τους κανουμε μια επισκεψη σαν κλαμπ... Αυτο με την καμερα εγω παντα το εχω υποψη μου οταν κανω αναληψεις και παντα κρυβω με το χερι τον κωδικο καθως το πληκτρολογω, αλλα τωρα πια εχουν αλλους τροπους χωρις καμερα... Επειδη ασχολουμαι γενικα με την τεχνολογια, οι τυποι κανουν τρελα πραγματα. Μαλλον οι καμερες των τραπεζων θα πρεπει καλυτερα να δειχνουν προς το μερος των ΑΤΜ ωστε τουλαχιστον να φοβουνται να εγκαταστησουν τον εξοπλισμο τους...
MEMsound - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:28:42
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
ναι κρίμα είναι.. Confused Crying or Very sad

μου πήραν 1.600,00 τα είχα μαζεμένα για σέρβις\επισκευή καπό\φανοποιοία και καινούριες αναρτήσεις.
η τράπεζα είναι η Πειραιώς, αλλά δεν νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο..

οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής....
και γω νομίζω πάντως ότι θα μου τα επιστρέψουν, είναι καταφανέστατη η κλοπή Evil

Χρύσα όπως σου είπα και το πρωί σημασία έχει όχι σε απόποια ΑΤΜ έγινε το "άδειασμα" του λογαρισμού σου
αλλά σε ποια ΑΤΜ είχες χρησιμοποιήσει πριν την κάρτα σου μιας και σε κάποιο από αυτά έγινε η αντιγραφή της (είτε μέσω κάμερας είτε με κάποιο άλλο τρόπο)

Τουλάχιστον να ξέρουμε ποια είναι τα "ύποπτα" ΑΤΜ και καλό είναι να ενημερώσεις και την τράπεζα για αυτά ώστε να τα ερευνήσουν.

Επίσης μήπως έτυχε να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για κάποια on-line αγορά μέσω internet?
xrisa-xs - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
η τελευταία συναλλαγή που είχα ήταν στα Καμμένα Βούρλα από ένα ΑΤΜ από το οποίο έχω ξαναπάρει μετρητα...
πριν απο αυτό πρέπει να ήταν στο The Mall, πάλι από ΑΤΜ

αγορές μέσω internet δεν κάνω, και δεν πρόκειτε για την πιστωτική μου αλλα για την κάρτα ανάληψης μετρητών...

ευτυχώς βέβαια πήραν ότι είχε ο λογαριασμός το ΣΚ γιατί πληρώθηκα την Τρίτη...
φαντάσου να έπερναν τα χρήματα χθες... Shocked Shocked Shocked
vinman - Παρ 02 Μάρ 2007, 17:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και λίγο δύσκολο,μακάρι να στα επιστρέψει η τράπεζα τα λεφτά Χρύσα...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Παρ 02 Μάρ 2007, 18:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τράπεζες από όσο γνωρίζω τα επιστρέφουν τα χρήματα, είναι θέμα αξιοπιστίας.
vinman - Παρ 02 Μάρ 2007, 18:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Οι τράπεζες από όσο γνωρίζω τα επιστρέφουν τα χρήματα, είναι θέμα αξιοπιστίας.

....μακάρι...
underage - Σαβ 03 Μάρ 2007, 01:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:

οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής.... Evil

Λογικά πρέπει να γίνανε και διαφορετικές ημέρες ή πριν και μετά τα μεσάνυχτα, γιατί μπορείς να σηκώσεις μέχρι 1.200,00 την ημέρα.
Αν χρειαστείς μάρτυρες για το που ήσουν το Σ/Κ ξέρεις που θα απευθυνθείς Wink Wink Wink

Δυστυχώς κι εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά (ποιο σοβαρά) προβλήματα με την επιστροφή μας Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad που δυστυχώς έχουν συνέχεια.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες- τουλάχιστον όχι στο forum- κάποια στιγμή θα καταφέρω να περάσω από την έδρα Crying or Very sad
DimiP - Σαβ 03 Μάρ 2007, 12:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:

οι αναλήψεις πάντως γίνανε στο Γαλάτσι σε ΑΤΜ της Πειραιώς και της Εθνικής.... Evil

Λογικά πρέπει να γίνανε και διαφορετικές ημέρες ή πριν και μετά τα μεσάνυχτα, γιατί μπορείς να σηκώσεις μέχρι 1.200,00 την ημέρα.
Αν χρειαστείς μάρτυρες για το που ήσουν το Σ/Κ ξέρεις που θα απευθυνθείς Wink Wink Wink

Δυστυχώς κι εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά (ποιο σοβαρά) προβλήματα με την επιστροφή μας Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad που δυστυχώς έχουν συνέχεια.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες- τουλάχιστον όχι στο forum- κάποια στιγμή θα καταφέρω να περάσω από την έδρα Crying or Very sad

στην Alpha Bank μπορεις μεχρι 600Ευρω τη μερα.
πολλες φορες αγανακτησα μαζι τους αλλα τελικα είναι δικλείδα ασφαλείας! Wink
Sidobre - Σαβ 03 Μάρ 2007, 21:13:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αργησα λίγο να γράψω, περισσότερο λόγω υποχρεώσεων. Ομως να'με και εγώ, με έντονες και ζωντανές τις αναμνήσεις από ένα ωραίο Touring.

Εμαθα κάτι σε αυτή την εκδρομή, κάτι που θα το κουβαλάω για όσο καιρό θα βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Σημασία τελικά έχει η αυθεντικότητα! Σημασία τελικά έχει η καλή διάθεση και το πόσο ειλικρινής είσαι - τουλάχιστον με τον εαυτό σου -και με τους άλλους-.

Αυτό το Touring με γύρισε πίσω στον χρόνο, όπου βρισκόμασταν άτομα χωρίς να γνωριζόμαστε ιδιαίτερα, χωρίς να μας ενώνει κάποια φιλία, ή κάποια ιδιαίτερη σχέση. Σε ένα περιβάλλον άγνωστο για όλους, με ανθρώπους που γνωριζόμαστε ελάχιστα έως καθόλου, καταφέραμε και συντονίσαμε τους ρυθμούς μας και περάσαμε όμορφα. Αυτό δεν συμβαίνει εύκολα.

Είχα κακή διάθεση έτσι όπως πήγε να ξεκινήσει το Touring, με την μικρή συμμετοχή -για τα δεδομένα μας-, με την απουσία βασικών θαμώνων των εκδρομών αυτών, αλλά και την απουσία ανθρώπων που τον τελευταίο καιρό κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους. Δικαιολογημένοι όλοι τους - ο καθένας για τον δικό του λόγο- έστω και αν ο λόγος ήταν ένα απλό "βαριέμαι".

Ηθελα αυτό το Touring να ήταν η αφορμή για μια νέα αρχή, όπου θα επιλύσει μικροπαρεξηγήσεις του παρελθόντος, θα θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο τρόπο να λειτουργήσουμε όλοι μαζί. Δεν έγινε επειδή ο κόσμος που περίμενα για να γίνει αυτό απουσίαζε.

Ομως αντί του κόσμου που περίμενα, συνάντησα παιδιά αυθόρμητα, αυθεντικά, πράγμα που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα!

Εντάξει δεν καταφέραμε να κάνουμε την Γενική Συνέλευση γιατί είμασταν μόνο 20 νωματέοι, δεν καταφέραμε να αναλύσουμε τον ισολογισμό γιατί καταπιαστήκαμε με τα παϊδάκια, αλλά περάσαμε καλά!

Και το μήνυμα που έλαβα μέσα στην εκδρομή είναι ένα:
Εμείς προχωράμε γιατί έχουμε όρεξη! Οποιος θέλει ακολουθεί γιατί το ταξίδι είναι ωραίο!

Στα της πίτας τώρα, υπήρχαν δύο φλουριά (αν και περιμέναμε ένα, αλλά ακόμα καλύτερα τα δύο, αυτά τα λάθη είναι υπέροχα) όπου οι τυχεροί NTIZATOΣ και Panosgep κερδίζουν από ένα τελικό Group N της REMUS, μια προσφορά του ίδιου του PSCLUB! (Eπειδή ο Panosgep έχει τελικό θα του δώκουμε μεσαίο).

Επίσης μετά από επιτόπια κλήρωση οι παρακάτω κέρδισαν:

Από μία ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ oι db, Dio78 και ο P206Mike, μια προσφορά ενός νέου και πολύ καλού συνεργάτη μας, 0-1000HP

Eπίσης αρκετοί ήταν αυτοί που κέρδισαν PEUGEOT SPORT μπλουζάκι, καπελάκια, σακίδιο, χρονόμετρο, μια προσφορά του συναργάτη μας ΚΟΝΔΩΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Ευχαριστώ προσωπικά όσους ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μετά από αυτό είμαι βέβαιος ότι με τέτοια άτομα, ο σύλλογος έχει γερά θεμέλεια! Σας ευχαριστώ παιδιά!

Και τώρα, ετοιμαζόμαστε (μετα το GTCC) για την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην Λέσχη μας, που εκτώς του απολογισμού, θα περιλαμβάνει και εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου...

Κύριοι μπορείτε να αρχίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία!
volvos - Τρι 06 Μάρ 2007, 22:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
ασχετο...τωρα το διαβασα.
οι εκλογες δεν επρεπε να ειναι του χρονου? (3χρονια)

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4655&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
MEMsound - Τετ 07 Μάρ 2007, 10:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
...σώπα... Embarassed
Sidobre - Τετ 07 Μάρ 2007, 11:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι πρόωρες.... σιγά μην μας προλάβει στις εκλογές η κυβέρνηση! Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 07 Μάρ 2007, 11:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
AN kai of τοπικ
ποιος ο λογος???

η κυβερνηση θα κανει προωρες για να τις ξανακερδισει? Laughing
εσεις?

και επειδη υποπτευομαι οτι ο βασικος λογος ειναι οτι οι πιο πολλοι κουραστηκαν και δεν αντεχουν αλλον ενα χρονο μηπως θα επρεπε απο τωρα να οριστει οτι θα ειναι διετης και η επομενη διοικηση? Wink

δηλαδη να ετοιμασω πανω???

ΜΑΝΘΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ??

ο λευτερης φανταζομαι θα μπει τελευταια στιγμη στη μαχη για να κλεψει τις εντυπωσεις??? γεννημενος σταρ σου λεει.... Laughing
Sidobre - Τετ 07 Μάρ 2007, 11:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
AN kai of τοπικ
ποιος ο λογος???

η κυβερνηση θα κανει προωρες για να τις ξανακερδισει? Laughing
εσεις?

και επειδη υποπτευομαι οτι ο βασικος λογος ειναι οτι οι πιο πολλοι κουραστηκαν και δεν αντεχουν αλλον ενα χρονο μηπως θα επρεπε απο τωρα να οριστει οτι θα ειναι διετης και η επομενη διοικηση? Wink

δηλαδη να ετοιμασω πανω???

ΜΑΝΘΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ??

ο λευτερης φανταζομαι θα μπει τελευταια στιγμη στη μαχη για να κλεψει τις εντυπωσεις??? γεννημενος σταρ σου λεει.... Laughing

Τροποποίηση του καταστατικού δεν μπορεί να γίνει γιατί θέλει διαδικασίεεεεες...

Ο σύλλογος χρειάζεται όλα τα μέλη του Δ.Σ. ενεργά και αυτή την στιγμή για διάφορους (δικαιλογημένους) λόγους δεν μπορεί να τα έχει. Γι'αυτό και οι εκλογές.

Οχι δεν κουράστηκε κανείς!
kavaliotis - Τετ 07 Μάρ 2007, 12:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε κανονιστε κανα touring να ξαναβρεθουμε και αφηστε τις εκλογες στην ακρη! Αντε μπηκε ο Μαρτιος, τοσος καιρος περασε απο το προηγουμενο touring!!! Wink Wink Wink

Παμε στα χιονια οσο υπαρχουν ακομα!
panosgep - Τετ 07 Μάρ 2007, 12:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Βρε κανονιστε κανα touring να ξαναβρεθουμε και αφηστε τις εκλογες στην ακρη! Αντε μπηκε ο Μαρτιος, τοσος καιρος περασε απο το προηγουμενο touring!!! Wink Wink Wink

Παμε στα χιονια οσο υπαρχουν ακομα!

Δεν γίνεται, δεν βλέπεις ότι η αντιπολίτευση πιέζει για πρόωρες;;;
Very happy Very happy Very happy
MEMsound - Τετ 07 Μάρ 2007, 12:29:30
Θέμα δημοσίευσης:

ρε τι παιδιά είστε εσείς!!!

Αυτό το ΣΚ έχουμε το GTCC...

το προηγούμενο είχαμε τον αγώνα στην Κόρινθο με τα 2 δικά μας πληρώματα

ε το επόμενο πιστευω πρέπει να είναι "ελευθερο" για να κάνουμε και τίποτε άλλο εκτός PSClub... (νομιζω)

οπότε για το παρακάτω βλέπουμε Laughing
tsosmoulis - Κυρ 11 Μάρ 2007, 16:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
γράφω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από αρκετό καιρό λόγω εμπλοκής Laughing

χάρηκα για τις νέες γνωριμίες όπως και για τις παλιές φάτσες που είχαμε να βρεθούμε καιρό.

ευχαριστώ τον μεταφορέα των ελαστικών μου Thumbs Up
και λυπάμαι για το ότι δεν γνωρίστηκα με όλους, ίσως έφταιγε η κούραση μου. next time λοιπόν και ελπίζω να είμαστε πολίτες ώς τότε Cool
xrisa-xs - Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
για όσους παρακολουθούν την υπόθεση
ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ ΑΛΗΛΛΟΥΙΑ Onfire Onfire Onfire OnfireOnfire Onfire

χθες μου επέστρεψαν τα χρήματα από την τράπεζα και μάλιστα μου επέστρεψαν και την προμήθεια ανάληψης μετρητων που είχαν κρατήσει!!

OnfireOnfireOnfireOnfire
volvos - Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Laughing

για πες λεπτομεριες τελικα να ξερουμε?

τελικα απο ποιο ατμ προσπαθησαν να τα παρουν?

τη προμηθεια μετρητων που κολλαει?μηπως πηγαν μεσω διας να τα παρουν??????
MEMsound - Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΡΙΣΤΑ!!!!!
...οπότε τώρα πας βουρ για mp3... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xrisa-xs - Πεμ 15 Μάρ 2007, 13:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
ήδη πήγα για κούρεμα και κέρασα τυρόπιτες στα παιδιά στη δουλειά! Laughing Laughing Laughing

είναι απλά τα πράγματα... το όλο θέμα είναι υπαιτιότητα της τράπεζας γιατί δεν παρείχε την απαιτούμενη ασφάλεια στους πελάτες της (σε μένα δλδ Wink )
τώρα το πως πήραν τα χρήματα δεν το γνωρίζω, μόνο αυτοί που τα πήραν το γνωρίζουν.. και μάλιστα όταν έκαναν τις αναλήψεις με χρέωσαν και προμήθεια από το σύστημα ΔΙΑΣ (αυτή την πήρα πίσω τελικά). Οι αναλήψεις έγιναν από ΑΤΜ στο Γαλάτσι...

Παράθεση:
...οπότε τώρα πας βουρ για mp3...

βασικά πάω πρώτα για σέρβις επειγόντος και μετά τα υπόλοιπα γιατί κοντεύει να μου μείνει στο χέρι Laughing
MEMsound - Πεμ 15 Μάρ 2007, 13:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
Splat Rotfl Thumbs Up
kavaliotis - Πεμ 15 Μάρ 2007, 13:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο Χρυσα αντε καλοξοδεφτα να ειναι και μακρια απο εμας τετοιες καταστασεις! Wink
vinman - Πεμ 15 Μάρ 2007, 18:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Χρύσα... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες