Sidobre έγραψε: |
Τους έχω έτοιμο καμβά αμα θέλουν... σε δύο αυτοκίνητα.... ![]() |
Ronin έγραψε: |
(μετά θα τους στείλουμε Σχολάρι...) ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Τους έχω έτοιμο καμβά αμα θέλουν... σε δύο αυτοκίνητα.... ![]() |
DimiP έγραψε: |
παω τωρα να πλυνω τ'αμάξι |
την επομενη φορα που θα σας κατηγορησουν οτι εχετε το peugeot σας απλητο , θα εχετε ενα επιχειρημα, ...λεμε τωρα |
christhehealer έγραψε: | ||
Ο μοναδικός που θυμάμαι 4 χρόνια σ' αυτό το club να τσεκάρει με το δάχτυλο την καθαριότητα των αυτοκινήτων είσαι ΕΣΥ!!!!!!!! Οι υπόλοιποι είμαστε φυσιλογικοί άνθρωποι... |
Vaggelis έγραψε: | ||
...στην αρχή, διαβάζοντας τον τίτλο του τόπικ και μετά αυτόν που το δημιούργησε, έπαθα σόκ.... ![]() ![]() ...πάει, χάλασε και ο Μητσάρας.... λέω έλα όμως που το φινάλε του ποστ του με επανέφερε στην πραγματικότητα...
ουφ... |
χαιρομαι οταν βλεπω το topic μου να γινει αφορμη να βγουν στον αφρο παλιες ιστορικες μορφες του club (christhehealer,sidobre,ronin,vaggelis).
κατι σαν ιστορικη αναδρομη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Και δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου...
... παιδί μου με την ευρύτερη έννοια του όρου... έχει το φόρουμ στα μπετά ![]() ... πως είναι το πρόγραμμά σου για τις 23-24-25 Φεβρουαρίου? ![]() |
underage έγραψε: |
Εμένα μπορεί εξωτερικά να είναι μέσα στην βρώμα, εσωτερικά να είναι ακόμα πιο βρώμικο με πατημασιές της μικρής, ψωμιά, μπισκότα, κριτσίνια, παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να απασχολήσει ένα μωρό ΟΜΩΣ αν ανοίξεις το καπό της μηχανής, δεν θα βρεις ίχνος σκόνης ![]() ![]() Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο πλένει και γυαλίζει ο Μπάμπης τη μηχανή τόσο συχνά ![]() |