danielos έγραψε: |
παιδια ψυχραιμια.μην ξεφευγουμε.χωρις παρεξηγηση πανωριε και σου εκφραζω αν και αργα και την δικη μου συμπαρασταση και κατανοηση.απλα το λεω να μην ξεφυγουμε διοτι αλλιως μας βλεπω ολους ή να κοιμομαστε μεσα ή να καθομαστε με τις καραμπινες στα παραθυρα.θα μας γινει ψυχωση και θα χασουμε τον υπνο μας.βλεπε αλλα dimip που εχει δωσει τοσα λεφτα για το ραδιο-cd (ηχοσυστημα) και τον επιασε αγχος!! |
panorios έγραψε: |
-την παρασκευή το παραλαμβάνω από το συνεργείο και φοβάμαι μην έχει γίνει καμμιά στραβή |
Byron206 έγραψε: | ||
Eγω ή Πεμπτη ή Παρασκευη θα την παρω την μπεμπα μου απο την lion και βουρρρρ για το VDO και ισως αλλο συναγερμο.!!!!! ![]() ![]() Διοτι στην πιττα πιττα θα πρεπει να ειναι ΕΤΟΙΜΗ ![]() ![]() ![]() ![]() |
panorios έγραψε: |
εγώ πάλι λέω να δεθώ με το καινούριο μου radio cd με αλυσιδα για να είμαι σίγουρος.. ![]() ![]() Φίλε Miltella πάντως πιστεύω πως αρκετή εγγληματικότητα κατέβηκε από κάπου βόρεια -το πιάσατε έτσι?!-, απλά μας ήρθε κατευθείαν κάτω! Α! έξω από το σπίτι είδα σήμερα ένα 206 που αντι για κασετόφωνο είχε.. καλωδιάκια οπότε μάλλον ήταν το προηγούμενο θύμα! παιδιά από ποιότητα ήχου σκέφτομαι για Blaupunkt, ακούω προτάσεις! -μέχρι 550Ε περίπου και μάρκα με ΟΝΟΜΑ |
Tomcat έγραψε: |
Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την καινούργια σειρά της Kenwood! Δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις. |
Svstouk έγραψε: |
Εγώ έχω ζήσει και Kenwood και Pioneer.
Ψηφίζω Pioneer με κλειστά μάτια! ![]() |