PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προσοχη στις καγκουριες...

danielos - Τρι 28 Ιαν 2003, 01:26:22
Θέμα δημοσίευσης: Προσοχη στις καγκουριες...
την εκανα την καγκουρια ο θεος!!!εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου!!!εκει που λετε καταφερα με τον μηχανικο να ζωντανεψουμε τον κινητηρα χαμηλα(με καθαρισμο της πεταλουδας-αναφορα σε αντιστοιχο topic) προλαβα να χαρω τρεις μερες.τωρα βεβαια δεν μου εφταιγε κανεις!!!πηγα που λετε στο βενζιναδικο να βαλω βενζινη!σουπερ αμολυβδη της BP οπως παντα 98 οκτανιων.του λεω να το γεμισει και ως θεια φωτιση μου ερχεται η τρελη ιδεα να βαλω ενισχυτικο οκτανιων της REDEX με αυτη τη βενζινη!!και κανω το ασυλληπτο::ταμ ταμ ριχνω ολο το ενισχυτικο στο ντεποζιτο και συμπληρωνω βενζινη μεχρι να γεμισει το ντεποζιτο.μες την καλη χαρα παω να φυγω και παθαινω ταρακουλο:ο ηχος του κινητηρα μουντος και βαρυς ,η εξατμιση να ακουγεται με ενα ηχο βουητου ακρως ενοχλητικο και χαμηλα το αυτοκινητο πιο νεκρο απο seicento!!!!(ναι σας λεω)!!!!ειπα μηπως ειναι η ιδεα μου και εκανα αρκετα χιλιομετρα μετα!!στα φαναρια που σταματαγα μου ερχοταν μυρωδια βενζινης εντονη!!ελα ντε ομως που τα χαλια παρεμεναν.παω στο μαστορα και αφου μου εδωσε συγχαρητηρια για την επινοηση μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να εχουν βουλωσει τα μπεκ.σημερα το απογευμα θα το βαλω μεσα για να το τσεκαρει και βλεπουμε!!!!φανταζομαι τι καπνα που θα εχει πιασει μεσα το μοτερ απο την ακαυστη βενζινη που περισσευε απο τις ατελεις καυσεις.κριμα τι ροικη που εκανα!!! Confused Mad
Miltellas - Τρι 28 Ιαν 2003, 02:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ Ντανιελοκάγκουρα που ήθελες βενζίνη 150 οκτανίων και δεν έβρισκες... Laughing

Λίγο ενισχυτικό κράτησες και για μένα; Laughing

Προσοχή λοιπόν στις καγκουριές, όπως λέει και ο συν-οδηγός μας ο Ντανιέλος.
Petros - Τρι 28 Ιαν 2003, 10:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τι την ήθελες τη ρημάδα τη βενζίνα... δεν άφηνες μόνο το ενισχυτικό μέσα! Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Α ρε Ντανιέλε τρελαμένε, λυπήσου το το ραλλάκι! Very happy Very happy Very happy
DimiP - Τρι 28 Ιαν 2003, 11:44:08
Θέμα δημοσίευσης:
και εις ανωτερα!!! dan!!!
μην ανυσηχεις. το απογευμα θα βαλω κοτσαδορο και στην Παρνηθα θα σε ρυμουλκησω εγω !!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
danielos - Τρι 28 Ιαν 2003, 12:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
για να δουμε τι θα δουμε σημερα που θα μεινει μεσα το ραλλακι για να ψαχτει.καλα θα βγαλει ο Παναγιωτης τα (ο μηχανικος μου) τα μπεκ και θα παθει πλακα.αυτα θα κατουρανε δεν θα ψεκαζουν !!!!και το προβλημα μου το κανει στις χαμηλες στροφες που δεν εχει ανοιξει ολοκληρη η πεταλουδα και ο ψεκασμος που ρυθμιζει το εγκεφαλι ειναι λιγος.λετε να παιζει τιποτα με την τρομπα βενζινης???επρεπε να δειτε φατσα μηχανικου οταν του ειπα οτι εριξα ολο το μπουκαλι!κου λεει το επομενο σταδιο ειναι η κυροζινη.δοκιμασε και θα σκασεις μεσα στο ραλλο!!!!!! Shocked Shocked Very happy Laughing Laughing Embarassed
christhehealer - Τρι 28 Ιαν 2003, 13:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo, έχω μείνει άφωνος με αυτό που έκανες.

Eλπίζω να μην έχεις πάθει χοντρή ζημιά.

Mήπως να δοκιμάσεις να γεμίσεις το ντεπόζιτο με nitro Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 28 Ιαν 2003, 13:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo ελα να σου δωσω και μερικα λιτρα μεθανολη που χρησιμοποιω στα τηλεκατευθηνομενα αεροπλανα. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
alxdr74 - Τρι 28 Ιαν 2003, 14:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει περιπτωση να εχεις καταστρεψει και τον καταλυτη?
GIANNIS206 - Τρι 28 Ιαν 2003, 17:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ ρε φίλε μου βαρυ το πράγμα έπεσε στο ραλλο σου!!
danielos - Τρι 28 Ιαν 2003, 18:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
κατ αρχην ευχαριστω christhealer νιτρο δεν θα παρω γιατι ο ραλλος υποφερει απο στομαχικα αυτην την περιοδο και ο γιατρος του το απαγορευσε,νικολιο μεθανολη θα το σκεφτω για μελοντικο εγχειρημα (οχι τιποτα αλλο αλλα θα ειμαι υπο την αιγιδα της peugeot sport),alex 74 καταλυτη συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες δεν καταστρεφα(αλλωστε λιγο απιθανο να γινει αυτο) και τελος τα καλα τα νεα θα τα εχουμε αυριο που θα παω να παρω το ραλλιον.τωρα απο το συνεργειο ερχομαι και ο μηχανικος μου ειπε αν εχω αλλαξει φιλτρο βενζινης και του ειπα στα 27500 χιλιομετρα που εχω κανει ΟΧΙ.ΔΕΥΤΕΡΗ σκοτοδινη του ηρθε.εστειλε και τα μπεκ για πληρη τσεκ-απ(ογκομετρικη,ροικοτητα κ.τ.λ)και βλεπουμε αυριο.στα ιδια χιλιομετρα ουτε τα μπεκ ειχα καθαρισει ποτε!!!!
Alex - Πεμ 30 Ιαν 2003, 05:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι οσον αφορα τις καγκουριες... Ειπωθηκε απ'τον φιλο Rallye σε αλλο topic: (αλλα αυτο ειναι το σωστο μαλλον για τη συζητηση του)

"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... "

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος το αμαξι επειδη ετσι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι επειδη δεν θελει να προκαλεσει? Εγω προσωπικα ειμαι χαμηλων τονων ατομο και δεν θα φοραγα ποτε κατι για να προκαλεσω. Αλλα ομολογω οτι μια WRC αεροτομη θα την εβαζα ευχαριστως (και ας εχω πισω ταμπουρα!!) Cool

Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Φυσικα ενας γνωστης μπορει να γελαει βλεποντας ταμπουρα πισω αλλα τι να κανουμε? Ο κατοχος το κανει για τον εαυτο του, οχι για τους αλλους..!!

Φυσικα αυτο μονο ο κανονας δεν ειναι αλλα στο λεω οτι υπαρχουν και ατομα που μπορει να γουσταρουν να βλεπουν το αμαξι τους "προσεγμενο" - ασχετα απ'τα αλογα...
Rally - Πεμ 30 Ιαν 2003, 09:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Να ρωτησω κατι οσον αφορα τις καγκουριες... Ειπωθηκε απ'τον φιλο Rallye σε αλλο topic: (αλλα αυτο ειναι το σωστο μαλλον για τη συζητηση του)

"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... "

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος το αμαξι επειδη ετσι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι επειδη δεν θελει να προκαλεσει? Εγω προσωπικα ειμαι χαμηλων τονων ατομο και δεν θα φοραγα ποτε κατι για να προκαλεσω. Αλλα ομολογω οτι μια WRC αεροτομη θα την εβαζα ευχαριστως (και ας εχω πισω ταμπουρα!!) Cool

Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Φυσικα ενας γνωστης μπορει να γελαει βλεποντας ταμπουρα πισω αλλα τι να κανουμε? Ο κατοχος το κανει για τον εαυτο του, οχι για τους αλλους..!!

Φυσικα αυτο μονο ο κανονας δεν ειναι αλλα στο λεω οτι υπαρχουν και ατομα που μπορει να γουσταρουν να βλεπουν το αμαξι τους "προσεγμενο" - ασχετα απ'τα αλογα...

φυσικα και μπορει φιλε αλεχ, ουτως η αλλιως επειδη του αρεσει θα το κανει, αμα δεις ομως ενα 206 στην γειτονια μου με απιστευτα φουσκωματα, προφυλακτηρες αεροτομες και κλπ θα παθεις πλακα, ειναι too much gia 1100 και φυσικα τα αυτοκολλητα τα γνωστα που προκαλουν, εξατμισεις και τα λοιπα!!!δεν μπορεις να μην το σχολιασεις αλλα αν μη τι αλλο σεβομαι τον καθενα που ασχολειται με το αμαξι του.

αν θες να συνεχισω για καγκουριες παντως.......αυτα τα απαραδεκτα μπλε φωτακια που τοποθετουνται πανω στο καπο στα πιτσιλιστηρια!!!
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

Για μισό λεπτό...
Εντελώς άστοχο το σχόλιο...
Π.Χ. η αφεντιά μου...
Ναι, είμαι 1400άρης...
Ναι, έχω ταμπούρα πίσω...
Γιατί να βάλω όμως; Για να συγκρατήσω τα πολλά άλογα;
Όχι, δεν θέλω να το "παίξω" γρήγορος..., ούτε τίποτα "τετοια αλλα..." Απλώς οι άσχετοι "τσιμπάνε", δεν φταίω εγώ...
Οπότε εδώ δεν μιλάμε για καγκουριά
Δεν κρύβω οτι και εγώ παρατηρώ την ύπαρξη ή μη των δίσκων στους πίσω τροχούς, αλλά δεν θα "γιουχάρω" κάποιον που δεν έχει βάλει αλλά έχει κάνει το υπόλοιπο αυτοκίνητο look gti...
Απλώς θα εγκρίνω ή θα κατακρίνω τις υπαρκτές βελτιώσεις
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
φυσικα και μπορει φιλε αλεχ, ουτως η αλλιως επειδη του αρεσει θα το κανει, αμα δεις ομως ενα 206 στην γειτονια μου με απιστευτα φουσκωματα, προφυλακτηρες αεροτομες και κλπ θα παθεις πλακα, ειναι too much gia 1100 και φυσικα τα αυτοκολλητα τα γνωστα που προκαλουν, εξατμισεις και τα λοιπα!!!δεν μπορεις να μην το σχολιασεις αλλα αν μη τι αλλο σεβομαι τον καθενα που ασχολειται με το αμαξι του.

αν θες να συνεχισω για καγκουριες παντως.......αυτα τα απαραδεκτα μπλε φωτακια που τοποθετουνται πανω στο καπο στα πιτσιλιστηρια!!!

Δεν πιστεύω να μιλάς για αυτο το 206..............!!!!!!!!!!

Evil Evil Evil Bad talk Bad talk
Θέλεις να πεις οτι είμαι κάγκουρος;;;;;;;;
fpug - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:22:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Rally έγραψε:

Δεν πιστεύω να μιλάς για αυτο το 206..............!!!!!!!!!!

Evil Evil Evil Bad talk Bad talk
Θέλεις να πεις οτι είμαι κάγκουρος;;;;;;;;

εχεις μπλε πιτσιλιστηρια? Smile
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

ΟΧΙ, και να μου κοπεί το χέρι αν βάλω ποτέ...!!!
Είναι οτι χειρότερο που έχει βγεί σαν αξεσουάρ αυτοκινήτου, μετά τα "φωτάκια" τύπου "ΚΙΤ - Ιππότης της Ασφάλτου"
fpug - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
fpug έγραψε:

ΟΧΙ, και να μου κοπεί το χέρι αν βάλω ποτέ...!!!
Είναι οτι χειρότερο που έχει βγεί σαν αξεσουάρ αυτοκινήτου, μετά τα "φωτάκια" τύπου "ΚΙΤ - Ιππότης της Ασφάλτου"

και καλα τα μπλε
χτες ειδα στο Ελληνικο ενα αυτοκινητο που ειχε ροζ.
Για ονομα του θεου ντροπη
alxdr74 - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα φωτακια που βαζουν σαν φωτα θεσεως και εχουν διαφορους χρωματισμους απο πρασινο,κοκκινο,μπλε και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει?Πως σας φαινονται αυτα?
fpug - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Για τα φωτακια που βαζουν σαν φωτα θεσεως και εχουν διαφορους χρωματισμους απο πρασινο,κοκκινο,μπλε και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει?Πως σας φαινονται αυτα?

απαραδεκτο
για γελια Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

απαραδεκτο
για γελια Laughing Laughing Laughing Laughing

και για κλάμματα...
danielos - Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω απολυτα για τα πιτσιλητηρια.απαραδεκτα.και εγω πιστευω ειμαι στο ιδιο περιπου κυματος με τον rally.ισως επειδη εχω συνδυασει τα φουσκωματα και τα στησιματα(του αυτοκινητου) με τα πολλα αλογα!!παντως ειναι απολυτα κατανοητο και αποδεκτο για τον οποιοδηποτε θελει να κανει το μερακι του πραξη!!!
danielos - Πεμ 30 Ιαν 2003, 11:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
να και τα αποτελεσματα: τα τρια απο τα τεσσερα μπεκ ηταν ok.το δε τεταρτο ειχε βουλωσει και πιτσιλαγε.καθαριστηκαν αφου μετρηθηκαν ως προς τα στοιχεια τους (ογκομετρηση - ροικοτητα).η δουλεια με τα μπεκ μου κοστησε καμια 60 ευρω.το σημαντικο βεβαια ειναι οτι μου ρυθμισε τις γωνιες ψεκασμου των μπεκ(πολυυυ σημαντικο) γιατι ψεκαζαν αλλου για αλλου.μου αλλαξε καιενα φιλτρο βενζινης (15 ευρω) και ελεγξε και τη ροικοτητα μετα απο την τρομπα βενζινης οπου ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα.το ολο project μου κοστησε περιπου 90 ευρω!!!
το αυτοκινητο πεταει ξανα!!!!!!! παει καλυτερα και απο πριν στις χαμηλομεσαιες στροφες.εχει ροπιασει παντου!!!!! Very happy Very happy Razz Razz
επιτελους!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλααλλαλαλαλαλαλα
λαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλα
λαλαλαλαλαλλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλ Cool
Rally - Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
να και τα αποτελεσματα: τα τρια απο τα τεσσερα μπεκ ηταν ok.το δε τεταρτο ειχε βουλωσει και πιτσιλαγε.καθαριστηκαν αφου μετρηθηκαν ως προς τα στοιχεια τους (ογκομετρηση - ροικοτητα).η δουλεια με τα μπεκ μου κοστησε καμια 60 ευρω.το σημαντικο βεβαια ειναι οτι μου ρυθμισε τις γωνιες ψεκασμου των μπεκ(πολυυυ σημαντικο) γιατι ψεκαζαν αλλου για αλλου.μου αλλαξε καιενα φιλτρο βενζινης (15 ευρω) και ελεγξε και τη ροικοτητα μετα απο την τρομπα βενζινης οπου ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα.το ολο project μου κοστησε περιπου 90 ευρω!!!
το αυτοκινητο πεταει ξανα!!!!!!! παει καλυτερα και απο πριν στις χαμηλομεσαιες στροφες.εχει ροπιασει παντου!!!!! Very happy Very happy Razz Razz
επιτελους!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλααλλαλαλαλα
λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλα
λαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλ Cool

υπαρχει ενα ραλακι μαυρο που σε ζηλευει Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Very happy Cool Exclamation
GIANNIS206 - Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εχετε δει κόκκινα,μπλε,ροζ?εγω ξέρετε τι έχω σει!μπλε κόκκινο να αναβοσβήνουν!κοκκινο-μπλε,μπλε κόκκινο!!!!χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η΄απόλυτη καγκουριά!
επίσης φότα κόκκινα στα δισκόφρενα τάχα πυρωμένα!!
Άλλη καγκουριά και αυτό!!!
alemao - Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω δεί και πίσω φωτεινό πιτσιλιστήρι! Razz Razz Very happy Very happy

Επίσης στην Καρδίτσα είδα ένα Cordoba στυλ Mitsubishi EVO:
Λευκό, με καπώ Evo, μπλε προφυλακτήρα Evo εμπρος (με κανονικούς αεραγωγούς αλλά χωρίς το intercooler Very happy ) και κόκκινη αεροτομή Evo πίσω!
Ίσως να ήταν ο ΚΙΤΤ, δεν ξέρω... Laughing Laughing Laughing Laughing
danielos - Πεμ 30 Ιαν 2003, 14:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:

υπαρχει ενα ραλακι μαυρο που σε ζηλευει Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Very happy Cool Exclamation

και το ραλλακι το μαυρο θα παρει τη σειρα του και θα γινει και αυτο δυνατο και καρδαμωμενο!!!!!!!υπομονη!!!!!!!! Cool Twisted evil Laughing Very happy
alxdr74 - Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
Εγώ έχω δεί και πίσω φωτεινό πιτσιλιστήρι! Razz Razz Very happy Very happy

Επίσης στην Καρδίτσα είδα ένα Cordoba στυλ Mitsubishi EVO:
Λευκό, με καπώ Evo, μπλε προφυλακτήρα Evo εμπρος (με κανονικούς αεραγωγούς αλλά χωρίς το intercooler Very happy ) και κόκκινη αεροτομή Evo πίσω!
Ίσως να ήταν ο ΚΙΤΤ, δεν ξέρω... Laughing Laughing Laughing Laughing

Οπα....Λιγα τα λογια για την Καρδιτσα... Very happy Very happy Smile Το βλεπω και εγω καθε μερα...Πολυ φαντασμενος ο τυπος απο οτι λενε.....Νομιζω οτι τωρα το πουλαει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες