MEMsound έγραψε: |
Χμμμ ενδιαφέρον.
Θέλει ψάξιμο. Θα δω τι μπορώ να κάνω. Πάντως 18άρα με 4χ108 καρε ειναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να βρεθεί. |
Παράθεση: |
...πόσο ακριβώς (σε χιλιοστά) πιο έξω από το μαμά φτερό φτάνει το WRC? |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Τα φουσκωματα θα βγουν το λιγοτερο 7 ποντους εξω! Η carmania με 7,5 *18 και ofset 35 βαζει 6 ποντους αποστατες! Ειναι πολυ για εμας λογο και της καταστασης του αμαξιου (αλογα)!
Δεν με ενδιαφερει να ερθει προσωπο με το φτερο για αυτο με 4ποντους προσθηκες μπορουν να μπουν. Την αλλαγη καρε την σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο να χωρισω το μουαγιε-ανταπτορα με την ζαντα (το φορτιο θα ειναι πολυ μεγαλο) και να μην μπει βιδα μεγαλη που να πιανει και τα τρια μαζι και το φορτιο να ειναι ενα! Επειδη εχω ψαχτει αρκετα και εχω απογοητευτει δεν με νοιαζει και πολυ το σχεδιο! Η οΖ ειναι ολα τα λεφτα!!! ![]() |
Παράθεση: |
Combining style and strength, the Pro-Comp is designed for general motorsport. As used in the Peugeot RC Cup
White, Black |
Lef205 έγραψε: |
http://briefcase.pathfinder.gr/download/551755 |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Γ*μ@τη ζαντα... ![]() Το παιδι που ειχε αυτο το αμαξι ειναι πια στην αμερικη... Που τη βρηκες εσυ τη φωτο παλιοκαγκουρα μου??? ![]() ![]() |
Επίσης σωστός ο Δημήτρης για την ομοιότητα των 1 και 1,2 ![]() |
Δεν εχω αποφασισει ακομα σε σχεδιο τελικα γιατι μου βρηκαν και αλλα σχεδια! Το αμαξι θα φουσκωσει 4 ποντους απο καθε πλευρα. Τα φτερα ειναι τα μη φουσκωτα! Τωρα πια κοιταω και 17αρες αλλα παντα 7,5*17! |
![]() ελατήρια και πίσω?!?!?!? καλά και γιατί δεν εβαλες πιο χοντρές ραβδους στρέψης? το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες από πλευρά "καθίσματος" χωρίς να κάνεις όλες αυτές τις πατέντες για να στηρίξεις πίσω τα ελατήρια... με την ευκαιρία πως τα εβαλες? εχεις φωτογραφία? πως συμπεριφέρεται το αμάξι μετα την τοποθέτησή τους τι ελατήρια εβαλες? τι ανάρτηση εχεις εμπρός? (και πίσω αμορτισερ?) λίγες ερωτησούλες... ![]() υ.γ. οχι απαράιτητα σε λακούβα αλλά και σε στρίψιμο με ανωμαλία στο δρόμο πχ στην εθνική με καμια 100άρα χιλιόμετρα κλπ κλπ, θεωρώ ότι με 7,5χ18 η αποστάσεις από τα φτερά θα ειναι πολύ μικρές... κυρίως πίσω αλλά και μπροστά.... |
Γιατι ρε Πανο να μην ειναι KW; ![]() |
Σταυρακα με προσβαλεις! ![]() Γιατι ρε Πανο να μην ειναι KW; ![]() |