DimiP έγραψε: |
τι ειναι το no limits και που θα βρουμε την κασσετα ;;;; |
pduke έγραψε: |
1987(ή μήπως 88?)...παραλίγο να κερδίσει το ράλλυ πορτογαλίας με το R11 τουρμπο......
ο αγαπημένος μου οδηγός για τουλάχιστον 10 χρόνια.... ααααααααααααχχχχ ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
.Δεν ειναι τυχαιο που σε ενα ξενο περιοδικο εκαναν δημοψηφησμα για τον καλυτερο οδηγο ολων των εποχων και ειχαν βγαλει τον Βαλτερ Ρελλ. |
teoman έγραψε: |
...Αλλά τότε κυριαρχούσε Ο θρύλος (Lancia Intergrale),που σημειοτέων κέρδιζε το Πορτογαλλικό για 4 συναπτά έτη (87-90).... |
Φαντάσου.....το 11άρι ήρθε 2ο με κίνηση μπροστά και τα μισά άλογα...ΣΤΟ ΧΩΜΑ!!! |
christhehealer έγραψε: | ||
Kαι δεν υπάρχει καμιά Renault. Mόνο Peugeot υπάρχει ![]() ![]() Tους αφήνουμε να κερδάνε κανάν αγώνα, μην τους χάσουμε από πελάτες. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τελικά εσύ είσαι αλφίστας ή απλά προδότης που στις 22 του Φλεβάρη θα μείνεις Αθήνα???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Και εγω ειμαι τις αποψης οτι ενα καλο μπροσθιοκινητο δεν συνγκρινεται με κανενα τετρακινητο στην ασφαλτο.Θυμηθητε λιγο RALLY TOUR DE CORSE 97-98 τα XSARA KITCAR και PEUGEOT 306 MAXI,στις πρωτες θεσεις.
|
teoman έγραψε: | ||
To 99... To 97 και 98 το κέρδισε ο McRae με Impreza |