Fotografos έγραψε: |
Βασικά αυτό προσπαθώ να κάνω για να μην την πάθω, δοκιμάζω πρώτα 50 μετα με 60 και ου το κάθεξης μέχρι να δω ότι φτάνει στα όρια του για εδώ και δεν έχει νόημα να το πιέσω κι άλλο.
Μέχρι στιγμής δεν το έχω παρακάνει και προσπαθώ παρ'όλο τον ενθουσιασμό να είμαι όσο πιο λογικός γίνετε, ελπίζω να μην ξεφύγω καμία μέρα ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
Προ'χθες μιλαγα με τον Ντινο (Γκαγκασταθη) για αμορτισερ και μου προτυνε τα εξης PS 306 με κωδ. 787007-04 & 787007-05 για εμπρος περισσοτερες πληροφοριες δεν ηξερε να μου πει, μπηκα στο site της peugeot sport, τα λεει (amortisseurs avant GRN/performance) και τα διχνει με χοντρο καλαμι.
Ηθελα να ρωτησω αν τα εχει φορεσει κανεις τα συγκεκριμενα αμορτισερ, και αν γνωριζει κανεις αν βγαζει η PS με χοντρο καλαμι; |
Προ'χθες μιλαγα με τον Ντινο (Γκαγκασταθη) για αμορτισερ και μου προτυνε τα εξης PS 306 με κωδ. 787007-04 & 787007-05 για εμπρος περισσοτερες πληροφοριες δεν ηξερε να μου πει, μπηκα στο site της peugeot sport, τα λεει (amortisseurs avant GRN/performance) και τα διχνει με χοντρο καλαμι.
Ηθελα να ρωτησω αν τα εχει φορεσει κανεις τα συγκεκριμενα αμορτισερ, και αν γνωριζει κανεις αν βγαζει η PS με χοντρο καλαμι; |
peugeot306 έγραψε: |
καλημερα.. μπορει καποιος αν ξερει να μου πει κωδικο γνησιου ανταλλακτικου ps .? η πως μπορω να το βρω
ψαχνω σετ αμορτισερ ps για 306, ειναι ενας φιλος στη γαλλια και θα ερθει ελλαδα σε 20 μερες και με πηρε να ρωτησει τι θελω να μου φερει αλλα επειδη ειναι ασχετος με αυτοκινητα σε αντιπροσωπια που πηγε εκει του ζητησαν κωδικο ανταλλακτικου.. το αμαξι ειναι champion 99' 5πορτο |
B.M-SPORT έγραψε: | ||
Για 306 αμορτισερ οι κωδικοι τις PS για τα εμπρος ειναι 787007-04 & 787007-05 και για τα πισω 787008-00, στο site της PS τα αναφερει ως: (amortisseurs avant GRN/performance). Δες την foto που εχει στειλει ο nik_ marin. |
PANOSBR έγραψε: |
παιδια ποιο ειναι το site της PS;δεν μπορω να το βρω μεσα απ το google.
ευχαριστω |
Για 306 αμορτισερ οι κωδικοι τις PS για τα εμπρος ειναι 787007-04 & 787007-05 και για τα πισω 787008-00, στο site της PS τα αναφερει ως: (amortisseurs avant GRN/performance). Δες την foto που εχει στειλει ο nik_ marin. |
ωραια ευχαριστω πολυ..
περιπου ποσο κανουν εδω.? για να δουμε αν αξιζει κιολας να τα φερει απο εκει.. απο συμπεριφορα πως ειναι.? |
πηρα την λαηον πριν 1 ωρα και ζητησα με τους κωδικους αυτους τιμη και μου ειπαν δεν υπαρχουν.. οι κωδικοι ειναι 16ψηφιοι (?) και εχουν και γραμματα μεσα.. με το παλικαρι που μιλησα του ειπα τελοσπαντων τι θελω και
μου ειπε τα ps ειναι 3 κατηγοριες 1.ασφαλτινα 2.χωματινα 3. και μισο μισο και ειναι με ρυθμιζομενα στενα ελατηρια πακετο και τιμη περιπου στα 1500-1600.. ![]() |
το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι με 106 ραλι μοτερ ΦΠΕ
αλλα αργοτερα 8α γινει τετραπεταλουδα, ηδη εχω το αλλο μοτερ δεμενο με σφυριλατα μηχανικα ωστηρια και 300αριδες.. μονο το 4πεταλουδο μου λειπει και ο εγκεφαλος(λεω για αγραφο haltech αλλα πολλα τα λεφτα.) οποτε οτι μπει τωρα ειναι καλυτερα να μην χρειαστει να το αλλαξω αργοτερα και πεταω διπλα λεφτα.. |
ερωτηση αν θελουμε να κανουμε τα πισω αμορτισερ ποιο σφηκτα τι δυναμωνουμε το bound ή το rebound ή και τα δυο;;; |