PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 306 - Αμορτισέρ

tzitzopower - Παρ 19 Ιαν 2007, 17:02:35
Θέμα δημοσίευσης: 306 - Αμορτισέρ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 306 1.4!!Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΠΟΛΥ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Κ ΕΛΑΤΗΡΙΑ!!ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 16ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ P ZERRO NERO Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ HR 5 PONTON!!!HELP
tzitzopower - Παρ 19 Ιαν 2007, 17:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
PAIDIA OPIOS XEREI AS VOITHISEI!!!
volvos - Παρ 19 Ιαν 2007, 17:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΧΩ ΔΕΙ 306 1.4 με εμπρος αμορτισερ απο 206 Cool
το αμαξι δουλευε αψογα......
ομως ηταν με 3ποντα ελατηρια...

με αυτα τα 5ποντα που εισαι δε νομιζω να στριψεις ποτε σωστα...

εδω καταλληλος ειναι ο νικ μαριν που εχει και 1.6 306...περιμενε καπου θα πεταχτει.
MEMsound - Παρ 19 Ιαν 2007, 18:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ να γράφουμε μόνο με μικρά μαι μόνο με ελληνικά (όχι κεφαλαία και greklish) σεβόμενοι τους "Κανόνες και οδηγίες χρήσης του Forum του PSClub.gr"

Εκ της MODTeam
MEMsound

tzitzopower - Σαβ 20 Ιαν 2007, 01:44:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει συγνωμη για το λαθοσ μου!!!ειμαι νεοσ στο site κ δεν ηξερα!!!νικ μαριν περιμενω τα φωτα σου φιλε!! Very happy
nik_marin - Σαβ 20 Ιαν 2007, 18:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλέ για σου, και καλός μας βρήκες…
Βασικά πρέπει να σηκώσεις το αυτοκίνητο σου γιατί 5cm χαμήλωμα είναι πολλά. Το πολύ 3cm. προτίμησε Eibach ή HR
Από αμορτισέρ πάρε 4 bilstein sprint.
Και θα πρέπει να αλλάξεις και ράβδος πίσω μάλλον με 20mm, αυτό εξαρτάτε από σένα στο πώς θες το αυτοκίνητο στην συμπεριφορά του (εσένα τι ράβδος έχει?)
tzitzopower - Δευ 22 Ιαν 2007, 00:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε νικ ευχαριστω για την απαντηση ς!!δεν ξερω ακριβως ρε φιλε μ τι φοραει!!! Very happy
MEMsound - Δευ 22 Ιαν 2007, 02:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
...off-topik αλλά μπορείς να τις μετρήσεις με ένα παχύμετρο (αν δεν έχεις θα βρεις σε συνεργείο,μηχανουργείο ή σε εξατμισά)
pugsbanny - Σαβ 03 Μάρ 2007, 23:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο εγώ έχω βάλει ένα set της OSRAV με MAD ελλατήρια 2.5cm και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ο Νίκος έχει δίκιο 5cm χαμήλωμα είναι πάρα πολλά, θα πρέπει να το σηκώσεις λίγο.
ΜΙΧΑΛΗΣ - Παρ 09 Μάρ 2007, 20:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο καλώς όρισες και από εμένα! Λοιπόν για να μην αισθάνεσαι περίεργα επειδή όλοι σου λένε να το σηκώσεις, εγώ προτείνω να τα αφήσεις τα 5ποντα και να βάλεις ένα ωραίο σετάκι bilstein sprint, όπως πολύ σωστά προτείνει ο αγαπητός nik_marin Wink να βρείς την υγειά σου Smile

Η αλήθεια είναι πώς μέχρι 3,5 πόντους είναι το ιδανικό από άνεση και κράτημα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά με τα 5άρια και τις 16' δείχνει τρελά:lol:

Και εγώ 5ντάρια φοράω με bilstein αλλά με 17' και παρόλο που πολλές φορές συχτιρίζω δεν θα το σήκωνα με τίποτα.Twisted evil
Follow me to the Dark Side Twisted evil Twisted evil
pugsbanny - Δευ 12 Μάρ 2007, 20:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μιχάλη έχεις κανένα πρόβλημα με τις ζάντες γιατί και εγω 17ες φοράω και πολλές φορές "βρίσκει" το λάστιχο στο φτερό, και ψάχνω να βρω τί έχει πάει στραβά και τι μπορώ να κάνω τώρα.
thantsi - Παρ 07 Σεπ 2007, 17:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια να ρωτησω για τα αμορισερ bistein sprint και τα ελατηρια H&R διαφερουν οι τιμες απο καταστημα σε καταστημα ή μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα που τα πουλαει σε πολυ καλη τιμη.Για να μην με ποιασουν και κοτσο οχι τιποτα αλλο... Cool
nik_marin - Παρ 07 Σεπ 2007, 19:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=244
Pug_306 - Κυρ 09 Σεπ 2007, 22:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
Guys φοραω 3,5αρια Vogland (σορυ αν δεν τα γραφω σωστα) και αμορτισερ sachs. Ζαντες 15αρες (σιδερενιες-κραμα αλλα ΠΑΡΑ πολυ ελαφρες). Πισω δε παιζει να το χουν χαμηλωσει-κουρδισει.
Ψαχνομαι εδω και καιρο να βαλω 5ποντα-6ποντα ελατηρια(αν βγαινουν), με τα αντιστοιχα αμορτισερ βεβαια τα οποια ΘΑ ειναι πραγμματικα πιο κοντα.Διοτι καθε φορα που σηκωνω τ'αυτοκινητο με γρυλλο η ζαντα κρεμιεται η ροδα 1 μετρο κατω με αποτελεσμα να ειναι στο οριο-τελειως χαλαρο το ελατηριο.
Σκεφτομουν μαζι με 16αρες ζαντες Compomotive, οχι 17αρες λογω ελληνικων δρομων...

Παρολα αυτα θελω να ξερω κατα ποσον θα στριβει καλα... Γνωριζω οτι οσο χαμηλοτερα τοσο καλλιτερα αρκει να μην ξεπερασουμε και παμε πιο χαμηλα απο το κεντρο βαρους του αυτοκινητου.

Την ολη ιστορια θελω να την κανω διοτι το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΩΩΩΩΩ μονο ο μαρσιπος του λειπει....
Αν εχετε καμμια προταση.. Ειδα στο shop για Bilstein Sprint και eibach ελατηρια.
Fotografos - Δευ 10 Σεπ 2007, 02:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα/Καλημέρα και απο εμένα.
Είσαι σίγουρος οτι θές 5-6 πόντους χαμήλωμα?
Απ'όσο έχω διαπιστώσει το καλύτερο κράτημα θα το δείς μετά τα 200 απ'όπου δεν θα εισέρχετε πολύ αέρας απο κάτω να σε πηγαίνει πέρα δώθε και όχι σε μικρές ταχύτητες.
Το 306 όταν το είχα πάρει ήταν 5 πόντους κάτω απο το εργοστασιακό, εύρισκα ακόμα και στην ευθεία, πιο εκνευριστικό πράγμα δεν υπήρχε, αν το φόρτωνα με 3-4 άτομα μέσα?απελπιστικό!
Άσε που απο το χαμήλωμα του προηγούμενου ιδιοκτήτη ο πίσω άξωνας ήθελε εξ'ολοκλήρου αλλαγή!
Πάντως αν θες να μη βρίσκεις παντού αλλά σε ορισμένα σημεία 3-4 πόντοι είναι πολύ ικανοποιιτικά πιστεύω.
Pug_306 - Δευ 10 Σεπ 2007, 18:04:07
Θέμα δημοσίευσης:
To προβλημα αυτο το ειχα στο uno που εβρισκαν εξατμισεις, καρτερ κλπ κλπ...

Εδω δυστυχως αν και ΗΔΗ ειναι χαμηλωμενο 3,5 ποντους φιλε μου δε σου κανω καθολου πλακα οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ ψηλο.Φαινεται σαν εργοστασιακο , και ακομα πιο ψηλο ισως!!! Δε θελω να το κανω σαυρα, απλα να ειναι και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ χαμηλωμενο. Επισης θα'θελα να'ναι και λιγο πιο σκληρη η αναρτηση.Ιδιως πισω, το κουνας και ανεβοκατεβαινει ο κωλος ~30cm!!!!!!!

Να του βαλω πολυεστερικα τπτ ιδιαιτερο δεν παιζει, μονο ενα χειλακι μπροστα του'χω βαλει και σκεφτομαι για πλαινα αλλα οχι extreme, οποτε να βρισκω κατω δεν το βλεπω.
Fotografos - Δευ 10 Σεπ 2007, 19:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάνω μια διόρθωση!
Επειδή μόλις γύρισα απο το συνεργείο που αλάζω τις αναρτήσεις ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, το είχε 7-8πόντους κάτω !ναι όπως ακούσατε!
Το αμάξι είχε σηκωθεί προσωρινά +2.5 και τώρα σηκώνετε άλλα 2.5 διλαδή περίπου 2-3 πόντους κάτω απο το εργοστασιακό, οπότε με 4 5το πολύ χαμήλωμα ίσως να μην έχεις ιδιέτερο πρόβλημα στο να βρίσκεις αν δεν είναι και φορτωμένο.
Pug_306 - Δευ 10 Σεπ 2007, 21:17:34
Θέμα δημοσίευσης:
7-8 ποντους ε? Εχεις καμμια φωτο οπως ηταν ετσι χαμηλωμενο να γουσταρουμε?
Fotografos - Δευ 10 Σεπ 2007, 21:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω γμτ αν έχω σε κάποιο cd πρίν κάνω το format!
Πάντος ένα θα σου πώ!
Λευκό, φιμέ τζάμια με 16άρες νίκελ toora!
Στην μαντρα που ήταν με το που του το φέραν είχαν ενδιαφερθεί 7-8 άτομα τη πρώτη μέρα!
Και να φανταστείς εγώ το είδα βράδυ και να πέφτουν οι προβολείς της μάντρας πάνω του!
Ήταν σκέτη λαλα ομολογώ!
Αν και τώρα έχουν μπεί 15άρες oz και ψηλώνει σιγά σιγά Smile
Απο τη μία χαίρομαι απο την άλλη λυπάμαι! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα αν βρώ φώτο θα βάλω!
Fotografos - Δευ 10 Σεπ 2007, 22:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εύρικα!
Αυτή είναι αν δεν κάνω λάθος όπως το πήρα μαμα διλαδή 7 πόντους χαμήλωμα.Ίσως να μην φαίνετε τόσο τρέλα στη φώτο και να φένετε κάπως ψηλό λόγο και του αυλακιου στο πεζοδρόμιο αλλά ήταν σχεδόν τέρμα κάτω!
(Είναι άπλυτο το ξέρω)

Και αυτή είναι με 2 ή 2.5 πόντους σήκωμα με 15άρες αλλά ψηλότερο λάστιχο.
Παραδόξος εδώ μου φαίνετε πιο χαμηλό Rolling eyes Rolling eyes

Αν θέλετε αύριο που θα το πάρω με τα koni που θα σηκωθεί άλλα 2.5 βάζω και άλλη. (Θα είναι και πιο όμορφο γιατί εχει μεγαλύτερα φρένα εμπρός και δίσκους πίσω)
Pug_306 - Τρι 11 Σεπ 2007, 01:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε βαλε! να το χαιρεσαι το Pug! Ομορφουλικο μοιαζει με το δικο μου.
Fotografos - Τρι 11 Σεπ 2007, 12:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks.
Βλέπω γράφεις soon 1.8 16ν απο xsara?
Pug_306 - Τρι 11 Σεπ 2007, 12:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
απο 306 απο Γαλλια.Αλλα ακομα ψαχνομαστε για το τι ακριβως μοτερ ειναι Razz .
Να σε ρωτησω το χαμηλωμα των 7-8 ποντων το ειχε με αμορτισερ 7-8ποντα η απλα τα ειχε κοψει?
tzitzopower - Τρι 11 Σεπ 2007, 15:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι μπραβο παιδια με εμεισ με τα 306!!!!γιατι μερικοι νομιζουν οτι δεν φτιαχνονται!!!μολισ το τελειωσω θα βγαλω καποιες φωτο να το δειτε!!
tzitzopower - Τρι 11 Σεπ 2007, 15:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
α κατι αλλο!!τι μοντελο ειναι????
Fotografos - Τρι 11 Σεπ 2007, 17:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις το πήρα απο συνεργείο.
Λοιπόν το χαμήλωμα παλιά το είχε με μαμά αμορτισέρ, μη με ρωτήσετε περεταίρω δεν έχω ιδέα το τι είχε κάνει!
Λοιπον!Ακούστε τώρα!
Εμπρός koni κίτρινα εξωτερικής ρύθμισης, eibach ελατήρια.
Πίσω. Peugeot 309-205 χοντρής μπουκάλας πάλι koni κίτρινα.
Σήκωμα 2.5 πόντοι ακόμα.
Αποτέλεσμα, χωράνε ανάμεσα απο το λάστιχο και τον θόλο 3 δάχτυλα περίπου, εμένα μαρέσει ελεινά μου θυμίζει wrc.
Οδιγική συμπεριφορά:
Κλάσης ανώτερο απο το χαμήλωμα που είχε, δεν κοπανάει περνάει λακούβες με τρομερή απόσβεση.
Δεν βρίσκει, πέρασα σήμερα σημεία που έβρισκα παλια και τα πέρασα και φρεναριστός για να είναι όσο πιο κλειστή η ανάρτιση να δω αν θα βρώ, δεν τίθετε θέμα.
Κράτημα: Έχετε δεί τα maxi που όταν στρίβαν με όσα είχαν στην επεναφορά το μόνο που έκανε το πίσω μέρος ήταν ενα μικρό τακ για να ευθυγραμιστεί? Κάτι παρόμοιο, στρίβει με όσα έχει και μένει στην λωρίδα του.
Δεν γονατίζει καααθόλου παρόλο το οτι είναι πιο ψηλό όταν στρίβεις.
Εχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένος. Έχει τρομερή άνεση σε σχέση με πρίν και καλύτερο κράτημα.Πως συνδιάστηκαν αυτά τα δύο ειλεικρινά δεν ξέρω.
Συνολικό κόστος:
4 αμοριστέρ
Ελατήρια
Στοπ απορτισέρ
Ευθυγραμμισεις τριγωνομετρίσεις και άλλες αλγεβρικές και το πέρασμα.
900ευρώ περίπου.
tzitzopower - Τρι 11 Σεπ 2007, 19:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος!στριβει ταπα ε???
Fotografos - Τρι 11 Σεπ 2007, 21:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά εγώ δεν το φτάνω στα όρια του ακόμα το μαθαίνω το αμάξι, αλλά ο μηχανικός που με πήγε βόλτα το έστριβε και το αμάξι έμπαινε με τα 4!
Σε κρατάει πολύ καλά στις μεγάλες ταχύτητες απ'όσο είδα σήμερα, μεγάλες τέλος πάντων μέχρι 100-110 το πήγα έχει αλλάξει χαρακτήρα κατα πολύ σε σχέση με πρίν.
Θα βάλω και καμια φώτο όταν πλυθεί!
Miltellas - Τρι 11 Σεπ 2007, 23:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρομαι που σου πάει τόσο ταιριαστά το αποτέλεσμα, αλλά μην παρασέρνεσαι από ενθουσιασμό και πάθεις καμιά πλάκα στα πάρα πολλά, όπου τα πράγματα αλλάζουν πολύ. Δοκίμαζε πάντα όπως τώρα με αυτοσυγκράτηση. Wink
Fotografos - Τετ 12 Σεπ 2007, 00:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά αυτό προσπαθώ να κάνω για να μην την πάθω, δοκιμάζω πρώτα 50 μετα με 60 και ου το κάθεξης μέχρι να δω ότι φτάνει στα όρια του για εδώ και δεν έχει νόημα να το πιέσω κι άλλο.
Μέχρι στιγμής δεν το έχω παρακάνει και προσπαθώ παρ'όλο τον ενθουσιασμό να είμαι όσο πιο λογικός γίνετε, ελπίζω να μην ξεφύγω καμία μέρα Sad
tzitzopower - Τετ 12 Σεπ 2007, 20:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Fotografos έγραψε:
Βασικά αυτό προσπαθώ να κάνω για να μην την πάθω, δοκιμάζω πρώτα 50 μετα με 60 και ου το κάθεξης μέχρι να δω ότι φτάνει στα όρια του για εδώ και δεν έχει νόημα να το πιέσω κι άλλο.
Μέχρι στιγμής δεν το έχω παρακάνει και προσπαθώ παρ'όλο τον ενθουσιασμό να είμαι όσο πιο λογικός γίνετε, ελπίζω να μην ξεφύγω καμία μέρα Sad

Σωστο σε βρισκω!!!!! Smile
volvos - Τετ 12 Σεπ 2007, 21:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο πανε τα κονι?

γιατι με 110+110 τα εμπρος
και 100+100 πισω

παιρνετε τα πεζο σπορτ (για φαρδυ ελατηριο)
βεβαια αυτα απο αναλογα πραγματα σε 206-106-309 εχουν δειξει οτι ειναι για λιγο εως καθολου χαμηλωμα
αλλα η τιμη ειναι προκληση ! ! !
Fotografos - Τετ 12 Σεπ 2007, 22:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τα αμορτισέρ μόνο τα συγκεκριμένα μετρήτα έχουν 500 και τα 4 χωρίς ελατήρια.
Timour21 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 12:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη, απο προσωπική εμπειρία θα σου πω, οτι τα κίτρινα κόνι είναι ανώτερα απο τα PS. Συν το οτι τα κόνι ανακατασκευάζονται κιόλας. Για κάτι καλύτερο πρέπει να πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής.
volvos - Πεμ 13 Σεπ 2007, 12:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
ισως... με τι ελατηριο ομως τα ειχες?
παντως εγω τα κονι τα φοβαμαι.εχω δει δυο περιπτωσεις το τελευταιο χρονο που φτυσανε λαδια αμεσως....
Timour21 - Πεμ 13 Σεπ 2007, 15:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σε γελάσω, τα είχα πάρει πακέτο απο PS αγγλίας, inhouse νομίζω ήτανε.
Σε ύψος πάντως ήτανε ίδια με τα μαμά (GTI) αμορτισέρ, ίσως να ήτανε λίγο ποιο σκληρά.
Τώρα χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια τα κόνι με τα 3ποντα eibach και είμαι ποιο ικανοποιημένος κυριώς επειδή μπορώ να ρυθμίσω την σκληρότητά τους όποτε θέλω.
Επίσης τους έχω κάνει 50,000 χλμ και δεν φαίνεται κάποια φθορά επάνω τους, και έχω σκάσει και σε κάτι χαντάκια/τάφρους χωρίς να καταλαβουνε τίποτα (μάλλον επειδή την απόσβεση την κάνανε οι ζάντες που γίνανε τετράγωνες). ...με άγχωσες όμως και πάω να τα κοιτάξω.
thantsi - Πεμ 13 Σεπ 2007, 17:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
Guys σκεφτομαι να βαλω bilstein sprint με ελατηρια H&R(3 ποντους θα το κατεβασω)στο 306,ξερετε μηπως αν ειναι πολυ σκληρα?Δηλαδη σε οποια "λακουβα" πεσω θα χτυπαει τρελα?Να σκεφτω και ρυθμιζομενη αμα ειναι Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Razz Razz Razz
ΘΥΜΙΟΣ - Σαβ 05 Ιαν 2008, 15:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
γειά σας παιδιά,μόλις μπήκα στην παρέα.έχω βρει ελατήρια eibach 3 για πόντους και ψάχνωμαι για αμορτησέρ.ειμαι ανάμεσα στα bilstein sprint ή τα koni τα κίτρινα.τι προτείνετε?με νοιάζει πιο πολύ η καλύτερη απόσβεση.ευχαριστώ
B.M-SPORT - Σαβ 11 Απρ 2009, 11:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
Προ'χθες μιλαγα με τον Ντινο (Γκαγκασταθη) για αμορτισερ και μου προτυνε τα εξης PS 306 με κωδ. 787007-04 & 787007-05 για εμπρος περισσοτερες πληροφοριες δεν ηξερε να μου πει, μπηκα στο site της peugeot sport, τα λεει (amortisseurs avant GRN/performance) και τα διχνει με χοντρο καλαμι.
Ηθελα να ρωτησω αν τα εχει φορεσει κανεις τα συγκεκριμενα αμορτισερ, και αν γνωριζει κανεις αν βγαζει η PS με χοντρο καλαμι;
nik_marin - Σαβ 11 Απρ 2009, 19:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
Προ'χθες μιλαγα με τον Ντινο (Γκαγκασταθη) για αμορτισερ και μου προτυνε τα εξης PS 306 με κωδ. 787007-04 & 787007-05 για εμπρος περισσοτερες πληροφοριες δεν ηξερε να μου πει, μπηκα στο site της peugeot sport, τα λεει (amortisseurs avant GRN/performance) και τα διχνει με χοντρο καλαμι.
Ηθελα να ρωτησω αν τα εχει φορεσει κανεις τα συγκεκριμενα αμορτισερ, και αν γνωριζει κανεις αν βγαζει η PS με χοντρο καλαμι;

Τα αμορτισέρ είναι αυτά
http://img73.imageshack.us/img73/4041/10022733ck.jpg
Για μένα είναι μια πολύ Κάλι επιλογή…
βαλε και τα πίσω…
787008-00
nik_marin - Σαβ 11 Απρ 2009, 19:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:

Τα αμορτισέρ είναι αυτά
http://img73.imageshack.us/img73/4041/10022733ck.jpg
Για μένα είναι μια πολύ Κάλι επιλογή…
βαλε και τα πίσω…
787008-00
B.M-SPORT - Κυρ 12 Απρ 2009, 12:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
nik marin γνωριζεις αν μπορουν να συνδιαστουν ποιο σωστα με ελατηρια χαμηλωματος, συγκεκριμενα με HR 3mm ή με το γνωστο ημιστενο eibach 280lib. ελατηριο της ps για το mini grA;
Τα εχεις δοκιμασει;
Απο πιεσεις γνωριζεις τι παιζουν;

Για πισω σκεφτομουν bilstein για 306grN με το χοντρο στελεχος;

Ευχαριστω για την foto....
B.M-SPORT - Δευ 13 Απρ 2009, 09:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin καλημερα σου εστειλα pm.
peugeot306 - Κυρ 30 Αύγ 2009, 10:33:00
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα.. μπορει καποιος αν ξερει να μου πει κωδικο γνησιου ανταλλακτικου ps .? η πως μπορω να το βρω
ψαχνω σετ αμορτισερ ps για 306, ειναι ενας φιλος στη γαλλια και θα ερθει ελλαδα σε 20 μερες και με πηρε να ρωτησει τι θελω να μου φερει αλλα
επειδη ειναι ασχετος με αυτοκινητα σε αντιπροσωπια που πηγε εκει του ζητησαν κωδικο ανταλλακτικου..
το αμαξι ειναι champion 99' 5πορτο
B.M-SPORT - Δευ 31 Αύγ 2009, 11:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot306 έγραψε:
καλημερα.. μπορει καποιος αν ξερει να μου πει κωδικο γνησιου ανταλλακτικου ps .? η πως μπορω να το βρω
ψαχνω σετ αμορτισερ ps για 306, ειναι ενας φιλος στη γαλλια και θα ερθει ελλαδα σε 20 μερες και με πηρε να ρωτησει τι θελω να μου φερει αλλα
επειδη ειναι ασχετος με αυτοκινητα σε αντιπροσωπια που πηγε εκει του ζητησαν κωδικο ανταλλακτικου..

Για 306 αμορτισερ οι κωδικοι τις PS για τα εμπρος ειναι 787007-04 & 787007-05 και για τα πισω 787008-00, στο site της PS τα αναφερει ως: (amortisseurs avant GRN/performance).
Δες την foto που εχει στειλει ο nik_ marin.
PANOSBR - Δευ 31 Αύγ 2009, 16:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
peugeot306 έγραψε:

Για 306 αμορτισερ οι κωδικοι τις PS για τα εμπρος ειναι 787007-04 & 787007-05 και για τα πισω 787008-00, στο site της PS τα αναφερει ως: (amortisseurs avant GRN/performance).

παιδια ποιο ειναι το site της PS;δεν μπορω να το βρω μεσα απ το google.

ευχαριστω
iceage - Δευ 31 Αύγ 2009, 17:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
PANOSBR έγραψε:
παιδια ποιο ειναι το site της PS;δεν μπορω να το βρω μεσα απ το google.
ευχαριστω

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Contenu/PNO005_01.aspx
peugeot306 - Τρι 01 Σεπ 2009, 01:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:

στο site της ps γιατι τα δειχνει με στενο ελατηριο.?
θα πρεπει να ζητησει για φαρδυ.? η βγαινει και με στενο και παιρνεις χωρια τα ελατηρια.?
nik_marin - Τρι 01 Σεπ 2009, 09:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
τα δίνει μόνο με φάρδη.
peugeot306 - Τρι 01 Σεπ 2009, 10:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια ευχαριστω πολυ..
περιπου ποσο κανουν εδω.? για να δουμε αν αξιζει κιολας να τα φερει απο εκει..
απο συμπεριφορα πως ειναι.?
B.M-SPORT - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot306 έγραψε:
ωραια ευχαριστω πολυ..
περιπου ποσο κανουν εδω.? για να δουμε αν αξιζει κιολας να τα φερει απο εκει..
απο συμπεριφορα πως ειναι.?

Το Ιουνιο που ειχα μιλησει με τον condor μου ειχε πει 125,00 Χ 2=250,00€ τα εμπρος & 103,00 Χ 2=206,00€ τα πισω.
Συνολο 456,00€
peugeot306 - Τρι 01 Σεπ 2009, 14:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
πηρα την λαηον πριν 1 ωρα και ζητησα με τους κωδικους αυτους τιμη και μου ειπαν δεν υπαρχουν.. οι κωδικοι ειναι 16ψηφιοι (?) και εχουν και γραμματα μεσα.. με το παλικαρι που μιλησα του ειπα τελοσπαντων τι θελω και
μου ειπε τα ps ειναι 3 κατηγοριες 1.ασφαλτινα 2.χωματινα 3. και μισο μισο
και ειναι με ρυθμιζομενα στενα ελατηρια πακετο και τιμη περιπου στα 1500-1600.. Confused
nik_marin - Τρι 01 Σεπ 2009, 14:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot306 έγραψε:
πηρα την λαηον πριν 1 ωρα και ζητησα με τους κωδικους αυτους τιμη και μου ειπαν δεν υπαρχουν.. οι κωδικοι ειναι 16ψηφιοι (?) και εχουν και γραμματα μεσα.. με το παλικαρι που μιλησα του ειπα τελοσπαντων τι θελω και
μου ειπε τα ps ειναι 3 κατηγοριες 1.ασφαλτινα 2.χωματινα 3. και μισο μισο
και ειναι με ρυθμιζομενα στενα ελατηρια πακετο και τιμη περιπου στα 1500-1600.. Confused

δεν έπρεπέ να πάρεις lion, πάρε κόνδορα και ρώτα τιμές για τους κωδικούς που σου είπαμε...
peugeot306 - Τρι 01 Σεπ 2009, 15:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
για την αναρτηση που μου ειπε η λαηον
τι γνωμη εχετε.? μηπως ειναι καλυτερα να κοιταξω για αυτη.?
και γιατι η λαηον εχει αλλη για ps και αλλη εχει ο κονδορας.?
MEMsound - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
Η Lion δεν ασχολέιται με PS
ο Κονδωρας ασχολείται με PS

Δεν ξέρω τι ακριβώς ειπατε στο τηλεφωνο και με πιον μίλησες
αλλα νομίζω οτι ειναι υπερβολή να δώσεις τόσα χρηματα για την αναρτηση με την ισχύ που έχεις και για την χρήση που χεις σκοπό να κάνεις...
peugeot306 - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι με 106 ραλι μοτερ ΦΠΕ
αλλα αργοτερα 8α γινει τετραπεταλουδα, ηδη εχω το αλλο μοτερ δεμενο
με σφυριλατα μηχανικα ωστηρια και 300αριδες.. μονο το 4πεταλουδο μου λειπει και ο εγκεφαλος(λεω για αγραφο haltech αλλα πολλα τα λεφτα.) οποτε οτι μπει τωρα
ειναι καλυτερα να μην χρειαστει να το αλλαξω αργοτερα και πεταω διπλα λεφτα..
MEMsound - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
α οκ
δεν το γνώριζα αυτό

αν πας για τέτοια "μεγάλα" πράγματα τότε ξεχνάς οποιαδηποτε λυση με συμβατικά ελατηρια και πας σε στενά με (τουλάχιστον) ρυθμιζόμενα πιατελα... Wink

για τα επ.μέλη αν θυμαμαι καλά εβγαινε κάνα 1300άρι (ισως και κάτι παραπάνω)
B.M-SPORT - Παρ 04 Σεπ 2009, 09:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot306 έγραψε:
το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι με 106 ραλι μοτερ ΦΠΕ
αλλα αργοτερα 8α γινει τετραπεταλουδα, ηδη εχω το αλλο μοτερ δεμενο
με σφυριλατα μηχανικα ωστηρια και 300αριδες.. μονο το 4πεταλουδο μου λειπει και ο εγκεφαλος(λεω για αγραφο haltech αλλα πολλα τα λεφτα.) οποτε οτι μπει τωρα
ειναι καλυτερα να μην χρειαστει να το αλλαξω αργοτερα και πεταω διπλα λεφτα..

Σ' αυτη την περιπτωση προσωπικα εχεις δυο επιλογες:

1) Αναρτηση PS (ασφαλτινη) ετσι την ονομαζι στο site και προοριζετε για 306GRN & GRA με κωδικο εμπρος N17007-01 & N17007-02 ποσο 320,43€ το κομματι και κωδικο για το πισω N717009-00 ποσο 360,49€ το κομματι, ελατηριο δινει με διαμετρο 74mm κωδικος 717035-00 ποσο 114,94€.

2) Αναρτηση Bilstein απο Κυρλακιτση με 40αρι καλαμι και κωνικο ελατηριο H&R.
peugeot306 - Παρ 04 Σεπ 2009, 11:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left

πολυ ωραια.. εχουμε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας με το Κυρλακιτση.?

παντως πριν 1,5 χρονο που ειχε μιλησει ο λαστιχας μου μαζι του
λογω επειδη ειναι αγωνιζομενος εχουν μια Χ γνωριμια, ηθελα αναρτηση ασφαλτινη για την Αλφα
μου ειχε δωσει για αζωτου φουλ ρυθμιζομενη 2100 € Sad
B.M-SPORT - Παρ 04 Σεπ 2009, 11:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το τηλεφωνο ειναι 2310-796799
peugeot306 - Παρ 04 Σεπ 2009, 11:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
Cool
peugeot306 - Κυρ 29 Νοέ 2009, 13:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
ψαχνω τις coilover στο site της FK για το 306.. εχει 4 σετ το ενα πιο ακριβο απο το αλλο.. αλλα δεν εχει περιγραφη για κανενα απο τα 4 τι ακριβως προσφερει σε ρυθμισεις χαμηλωμα αποσβεση κτλ.. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει.?

1. http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Highsport---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk%2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f1%2d2834%2fmi%7d%7bpi%2f1000371%2fpi%7d%7btype%2fabhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e306%20%28Typ%207%2a%2a%2a%29%3c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f7869078d92ab2442da257d9e632e11c3%2fp1%7d%7bmd5%2f15c35be3b9dd24f0743940d9befb1b83%2fmd5%7d

2. http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Silverline---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk%2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f3%2d2834%2fmi%7d%7bpi%2f1020223%2fpi%7d%7btype%2fabhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e306%20%28Typ%207%2a%2a%2a%29%3c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f7869078d92ab2442da257d9e632e11c3%2fp1%7d%7bmd5%2f914aaece1aa74cd455111207e6def8b6%2fmd5%7d

3. http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-K%f6nigsport---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk%2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f2%2d2834%2fmi%7d%7bpi%2f1010319%2fpi%7d%7btype%2fabhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e306%20%28Typ%207%2a%2a%2a%29%3c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f7869078d92ab2442da257d9e632e11c3%2fp1%7d%7bmd5%2f18365515c3c206d9e5ba3182aeb3bf93%2fmd5%7d

4. http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Silverline-X---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk%2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f4%2d2834%2fmi%7d%7bpi%2f1030174%2fpi%7d%7btype%2fabhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e306%20%28Typ%207%2a%2a%2a%29%3c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f7869078d92ab2442da257d9e632e11c3%2fp1%7d%7bmd5%2f47efba0367aa15804bc4c48c251568e4%2fmd5%7d
MEMsound - Κυρ 29 Νοέ 2009, 23:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να τους στειλεις ενα μειλ να σου πουν εκεινοι διαφορες
B.M-SPORT - Δευ 07 Δεκ 2009, 11:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση αν θελουμε να κανουμε τα πισω αμορτισερ ποιο σφηκτα τι δυναμωνουμε το bound ή το rebound ή και τα δυο;;;
nik_marin - Δευ 07 Δεκ 2009, 13:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
ερωτηση αν θελουμε να κανουμε τα πισω αμορτισερ ποιο σφηκτα τι δυναμωνουμε το bound ή το rebound ή και τα δυο;;;

αυτό όταν μιλάμε για αναρτήσει είναι τελείως σχετικό.

άλλα για την περίπτωση σου μιλάμε για το rebound.
nik_marin - Δευ 07 Δεκ 2009, 13:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλες της απλές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ρυθμίζετε μόνο το rebound.
B.M-SPORT - Τρι 08 Δεκ 2009, 08:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
thanks nik_marin
YBOHAN - Παρ 05 Μάρ 2010, 15:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας παιδια!
Είμαι ένας τυχερος ιδιοκτήτης ενος 306 1.6 '96
αυτές τις μέρες έρχονται τα πίσω δισκόφρενα και τα σωληνάκια υψηλής
Μηχανικά είναι σχεδόν μαμά το αμάξι...εχει μόνο κοντό σασμαν εξάτμιση και
φίλτρο προς το παρόν
Δεν το πειράζω άλλο γιατι μόλις τελειώσω τις σπουδές θα γίνει δίλιτρο
με το 6ταχυτο μοτεράκι η θα αγοράσω μαμά δίλιτρο
Έχω αμορτισέρ BILSTEIN me H&R ελατήρια! Αλλά δεν ξέρω ποια είναι και πόσο χαμηλωμένο ειναι το αμάξι 3,5 η 5 πόντους
Πως μπορώ εύκολα να το μάθω αυτό?
Επιπλέον τα αμορτισέρ θέλουν αλλαγή οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε να
πάρω πάλι τα ίδια η να κοιτάξω για τα PEUGEOT SPORT και τα δεύτερα πού θα τα βρώ????????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
xristos_c - Δευ 22 Νοέ 2010, 19:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
καλσπερα και απο μενα, εχω ενα 306 cabrio 1.8 θελω να το χαμηλωσω μπροστα να φορεσω 3ποντα eibach η h&r? πισω απόσο ξερω το δικο μου ειναι κουρδιστο, ποσο πρεπει να χαμηλωσει δεν θελω υπερβολες, αν ερθου στην ιδια ευθια με τα εμπρος ειναι οκ? η μηπως θελει λιγο πιο ψηλα η ουρα απο την μουρη?
Hellas4x4 - Πεμ 06 Σεπ 2018, 21:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα... Επαναφέρω το θέμα...
Γνώμες για τα De Carbon Comfort;;;
Είχα τα Sachs άλλα πέθαναν με τα χλμ (100.000+)...
Ευχαριστώ... Smile
action_peugeot - Κυρ 09 Σεπ 2018, 11:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα
Από το να μην έχεις καθόλου καλά είναι και αυτά. Δεν είναι άχρηστα αλλά ούτε και σαν τα προηγούμενα σου
Hellas4x4 - Σαβ 15 Σεπ 2018, 13:49:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ!!! Καμιά πρόταση;;; Δεν θέλω σκληρά και ούτε σκοπεύω να προβώ σε χαμήλωμα κλπ...
Hellas4x4 - Κυρ 02 Δεκ 2018, 14:49:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά έβαλα τα De-Carbon της Delphi. Τα βρήκα σε εξαιρετική τιμή την 4αδα σε κάποιον που ήθελε να τα διώξει από την αποθήκη του...
Γνώμες μέχρι στιγμής, "έδεσε" το αμάξι, ακόμα πιο απόλυτο στις στροφές, μείωση τριγμών και πολύ καλή απορρόφηση κραδασμών...
Είναι καινούργια ακόμα, αλλά με τα χλμ που κάνω δεν νομίζω να χρειαστεί να αλλάξω ξανά...
Ο καιρός θα δείξει...
Μέχρι στιγμής θα έλεγα το καλύτερο value for money!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες