Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Ηλεκτρολογικό σχέδιο πλεξούδας GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 16 Ιαν 2007, 12:18:13 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ηλεκτρολογικό σχέδιο πλεξούδας
Παιδια βοηθεια! Ψαχνω το ηλεκρολογικο σχεδιο του αυτοκινητου μου! Με ενδιαφερει μονο η πλεξουδια που συνδεεται στον εγκεφαλο ( τι ειναι το καθε καλωδιο π.χ. καυσημα, μαπ κτλ)! Ο εγκεφαλος ειναι sagem τρυφισσος το αμαξι ειναι 1,4 8ν μοντελο 2003! Αργυρη σος! Πρεπει να συνδεσω το αγραφο! Ευχαριστω!
Title edited.
Παρακαλώ ο τίτλος να είναι ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΟΣ και ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ του περιεχομένου το topic.
Εκ της MOD Team
MEMsoundSidobre - Τρι 16 Ιαν 2007, 13:29:19 Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπεις εδώ με τον μηχανικό σου:
Θα πληρώσετε το μινιμουμ που έχει, για να κατεβάσετε τα ηλεκτρολογικά διαγράμματα του αυτοκινήτου σου.
(αν δεν κατεβάζονται θα κάνεις print screen) GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 16 Ιαν 2007, 19:09:28 Θέμα δημοσίευσης:
Τασο και πως πληρωνεις σε αυτο γιατι δεν βγαζω ακρη! plaketokofths - Τρι 16 Ιαν 2007, 19:32:43 Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
Τασο και πως πληρωνεις σε αυτο γιατι δεν βγαζω ακρη!
συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα σε 4 βήματα http://public.infotec.peugeot.com/iue/servlet/IUEFrameAccueilGFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 16 Ιαν 2007, 21:02:06 Θέμα δημοσίευσης:
ελα που δεν εχω πιστωτικη ομως! plaketokofths - Τετ 17 Ιαν 2007, 03:27:51 Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ελα που δεν εχω πιστωτικη ομως!
χμμ.. σκέψου να δανειστείς απο κάποιον φίλο σου ή βγάλε μια electron visa(εγώ αυτό κάνω), χρεωστική κάρτα δλδ.
Φαντάζομαι όμως θα μπορείς να το κάνεις και με κατάθεση σε λογαριασμό..