Lef205 έγραψε: |
Προσφατα αλλαξα τα τακακια μου απο 2500 που ειχα και εβαλα 3000. Εκτος του οτι τα 3000 δεν ειχαν καμια σχεση με τα 2500 απο θεμα αντοχης και διαρκειας στην πιεση που υποτιθεται οτι ειναι και η βασικη τους διαφορα απο τα 2500 με εντυπωσιασαν και για αλλους δυο λογους. Καταρχας το πενταλ απεκτησε αμεση αισθηση την οποια δεν ειχε με τα 2500,πλεον νιωθω πολυ καλα τα φρενα μου και μπορω να υπολογισω καλυτερα το φρεναρισμα μου. Το αλλο εντυπωσιακο ειναι οτι τα φρενα μετα το 2ο φρεναρισμα απο κρυα δουλευουν κανονικοτατα, πραγμα που υποτιθεται οτι δεν θα επρεπε να γινοτανε λογω σκληροτερης παστας απο τα 2500 αρα και μεγαλυτερη χρονο για ζεσταμα, με τα 2500 ειχα πενταλ τουβλο, μετα επιανε,ειχε για λιγο καλη αισθηση μετα τουβλο και απλη συνεχιση του αποτελεσματικου φρεναρισματος απο πλευρας μετρων επιβραδυνσης και τελος . . . σαπουνιασμα. |
Road_Runner έγραψε: |
Τρομοκρατήθηκα λίγο για αυτο για την διαβρωση |
Πριν λίγο με άκουσαν οι γείτονες από τις φωνές και τώρα είμαι έτοιμος να μου φύγουν δειλά δειλά τα πρώτα δάκρυα..... ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
ισχύει ότι τα ds3000 είναι τόσο σκληρά που με κάθε αλλαγή τους πας και για δίσκο? ![]() |
volvos έγραψε: | ||
αποτριχωση εκανες χρυση μου? |
Λευτέρη πόσο καιρό είχες τα 2500 πριν βάλεις τα 3000?
Βασικά είχες αλλ΄παξει φρένα ή ήταν όπως το πήρες? Τρομοκρατήθηκα λίγο για αυτο για την διαβρωση |
Gr@lly έγραψε: |
Τα Ds3000 είναι μια χαρά ακόμα και σε 13αρι που πίσω έχει ταμπούρα.
βέβαια δεν συμφωνώ σπόλυτα με τον Λεφο γιατί στις κατηφόρες μέχρι να ζεσταθούν δεν πιάνουν μία. ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
καλα τα δικα σου θα εχουν μελανιασει μεσα στις ραλλοζαντες, επισης σου εχω πει να αλλαξεις υγρα φρενων. Ειτε σε ανωφερεια ειτε σε ισιωμα ή κατωφερεια αν τους πατησεις ενα δυο φρεναρισματα δουλευουν αψογα! ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Εγω δουλευω εδω και 22.000 τα kevlar της ΟΜP και ειμαι απόλυτα ευχαριστημενος.Δε ζεσταινονται, δε ακουγονται με τους χαρακτους δισκους, ουτε λερωνουν τις ζαντες απο το υλικο που φθειρεται. |
Gr@lly έγραψε: |
Τακάκι Carbon metallic..
Tip όσο ζεσταίνονται τόσο καλύτερα φρενάρουν... Δεν κάνει για καθημερινή χρήση... ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||
Αυτό πιστεύω κάνει και σε μένα. Αν το βάλεις σε βόλτας όμως κινδυνεύεις να τρακάρεις στο ξεπαρκάρισμα το πρωί... Αμα το΄χεις όμως στο μυαλό σου και συνηθίσεις δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή μάλλον. Στο αγωνιστικό το 'χεις βάλει? |
nik_marin έγραψε: |
Έχει βάλει κανένας τακάκια omp 971C…
εντυπώσεις ? |
fotis-84 έγραψε: |
ναι κεβλαρ ειναι ,οικονομικα και με παρα πολυ καλη αποδοση...καλυτερα απο τα ferodo ta 2500.. |