PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD

Byron206 - Σαβ 25 Ιαν 2003, 14:31:07
Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD
Με λυπη σας αναφερω οτι την Τεταρτη το πρωι μου σπασανε....το παγκαλμα δηλαδη το αμαξι και μου πηρανε το sony mask 600.
Βρικα το τζαμι του συνοδηγου στο καθισμα και στο πατωμα κοματια και την κεντρικη κονσολα ξεριζωμενη...... Sad

Το συνολικο κοστος ειναι 400 ε για τζαμι και κονσολα μαζι με το λαστιχο απο το τζαμι καθως και ο γριλλος που εχει συν το κοστος για το SONY αλλα 360 ε το συνολο 760 ε.

Το αμαξι δεν ξερω ποτε θα το παρω απο την lion τωρα ψαχνω τι radio cd θα βαλω και σε τι τιμη θα βρω κλειστο parking

Mε τα λυπης και τιμης!!!!!!!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Αλεξ@νδρος - Σαβ 25 Ιαν 2003, 17:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο κουραγιο... Sad .Σχεδον 1000 euro....
Τουλαχιστον αλλη φορα οταν αφηνεις το ραδιο απανω αφηνε και μια φωτοτυπια τις οδηγιες λυσιματος της κονσολας απο το 206CD για να μην σου κανουν επιπλεον ζημια Cool ... Very happy Very happy Very happy (Χουμορ κανω μην βαρας βρε...)
Svstouk - Σαβ 25 Ιαν 2003, 18:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Byron206 - Σαβ 25 Ιαν 2003, 20:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που με πονεσε και με ποναει πιο πολυ ειναι οτι μαζι με radiocd μου κλεψανε και ολα τα cd μαζι με την θηκη που ειχα μεσα στο αυτοκινητο υπολογιζω 30 cd 6000δρχ το καθενα δηλ. αλλα 530 ε και γι' αυτα κανεις δεν θα με αποζημιωσει......

Θα κανω λιστα πιο ακριβως ειχα μεσα στο αμαξι και αν κανεις σας εχει καποια ελπιζω να μου τα δανεισει για μια εγγραφη (δωρεαν ενοειται και αυτο απευθυνεται στο φιλο-εβραιο Dimip).
Miltellas - Κυρ 26 Ιαν 2003, 03:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βύρωνα λυπάμαι. Πολύ μεγάλη απογοήτευση δοκίμασες! Sad
Σου εύχομαι να σου τύχει κάτι τόσο καλό ώστε να ξεχάσεις το κακό που πέρασες...
Byron206 - Κυρ 26 Ιαν 2003, 10:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σ ευχαριστω φιλε MIlTELLA να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει και η χαρα που θελω.

Θα ηθελα την γνωμη σας για συναγερμο διοτι θα αλλαξω αυτο που εχω.
Svstouk - Κυρ 26 Ιαν 2003, 11:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

Εγώ έχω COBRA, όχι εργοστασιακό, εν γνώσει μου, και εδώ και έναν περίπου χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με τον εγκέφαλο, ούτε με τίποτα. Wink
Αλεξ@νδρος - Κυρ 26 Ιαν 2003, 18:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

Δηλαδη στο εκλεψαν ενω ειχες ενεργοποιημενο συναγερμο?
Περιμενουμε λιστα με τα cd
GIANNIS206 - Κυρ 26 Ιαν 2003, 23:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ολόκληρο τζάμι και δεν ακούστηκε τίποτα?φίλε βυρον πολύ πίκρα.Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Ady - Δευ 27 Ιαν 2003, 09:12:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RADIO CD
Byron206 έγραψε:
Με λυπη σας αναφερω οτι την Τεταρτη το πρωι μου σπασανε....το παγκαλμα δηλαδη το αμαξι και μου πηρανε το sony mask 600.

Λυπόμαστε και συμπάσχουμε, φίλε Byron206.........

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
DimiP - Δευ 27 Ιαν 2003, 14:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Αυτο που με πονεσε και με ποναει πιο πολυ ειναι οτι μαζι με radiocd μου κλεψανε και ολα τα cd μαζι με την θηκη που ειχα μεσα στο αυτοκινητο υπολογιζω 30 cd 6000δρχ το καθενα δηλ. αλλα 530 ε και γι' αυτα κανεις δεν θα με αποζημιωσει......

Θα κανω λιστα πιο ακριβως ειχα μεσα στο αμαξι και αν κανεις σας εχει καποια ελπιζω να μου τα δανεισει για μια εγγραφη (δωρεαν ενοειται και αυτο απευθυνεται στο φιλο-εβραιο Dimip).

Αρη περαστικα και μεσω post μια που τα ειπαμε και φωνητικα!!!
τι να πω;;;
εμενα τρεμει η ψυχη μου τωρα με το νεο Pioneer που θα το πληρωνω για κανα 6μηνο!!
ελπιζω να εισαι το τελευταιο θυμα κλοπης στο club.

οσον αφορα τα cd εγω εχω προπολλου παψει νααγοραζω cd εταιριας ωστε να μην κλαιω 6χιλιαρα και 7χιλιαρα στην κακια στιγμη . και το λεω με γνωση των συνεπειων του νομου για να απαλλαξω και τους διαχειριστες του forum απο νομικα κολληματα.
χρησιμοποιω mp3 φορματ για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Oποτε θελεις ελα να τα ....ακουσουμε μαζι. Wink αρκει να εχουμε τα ιδια γουστα.
εχεις και PM.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες