MEMsound έγραψε: |
...Σε κάθε πρίπτωση εγώ θα έκανα ένα καθαρισμό στο κύκλωμα ψύξης και θα έβαζα καινούργιο παραφλού και θα το παρακολουθούσα να δω τι γίνεται ![]() |
Cobras έγραψε: |
ειναι σαν λασπη λιγο λιπαρη..αλλα ειναι δυνατο να υπαρχει προβλημα με φλατζα και να μην παρουσιαζει κανενα αλλο συμπτωμα? και πως μπορω να το διαπιστωσω αφου στο συνεργειο δε μου παν τιποτα |
mihalis81 έγραψε: |
Εδώ και καιρό είχα δεί ότι μέσα στο δοχείο νερού κάποια καφέ βρωμιά.
Πήγα σε συνεργεία το κοίταζαν από εδώ το κοίταζαν από εκεί, άλλος έλεγε ότι ήταν βρωμιά του ψυγείου,άλλος΄ότι ήταν λόγο ακινησίας του αυτοινήτου και υγρασίας.(όντως το αμάξι έμενε πολύ καιρό άκίνητο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη). Τελικά το πήγα σήμερα σε μία αντιπροσωπεία που έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για Service και να δούν και τι είναι αυτό. Φλάτζα κεφαλής!!!! ![]() ![]() ![]() Αυτά είναι.Μου έδειξε και σημείο πάνω στο κινητήρα όπου υπάρχουν λάδια. θα κάνω κανω και το service στα 30.000χλμ μέτά από 5ετία.Λεφτά να έχεις να δίνεις. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι το πήγα σε 7 συνεργεία για να πάρω γνώμη ο καθένας μου έλεγε ότι ήθελε. |
mihalis81 έγραψε: |
Τα ανταλλακτικά δεν είναι πολλά.
αλλά μου πήρε αρκετά (γύρω στα 350€) για εργασία. |
elias έγραψε: | ||
350 ευρώ για να σου αλλάξουν φλάντζα? Μην τρελαθούμε. Όταν βρω χρόνο θα πάω να ρωτήσω. |