jimsid έγραψε: |
Φίλοι μου καλημέρα σας και πρώτα από όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κατι απευθυνομενος στους πιο ειδικούς και στους κατοχους 307. λοιπον τι συμβαινει, ειμαι στο ρελαντι και αρχιζω να μαρσαρω το αυτοκινητο (ειτε κρυο ειτε ζεστο) ανεβενει το στροφομετρο κανονικα και κατα την επαναφορα του προς τις στροφες του ρελαντι αν ακουσεις λιγο προσεκτικα ακουγετε ενα ανεπεσθητο τρρρρρρ απο την μερια του πινακα οργανων που βρισκετε το στροφομετρο (εκει καπου τον ακουω εγω) μεχρι η βελονα να φτασει στις νορμαλ στροφες του ρελαντι (οπου και σταματα), χωρις να κανει κανενα τρεμουλο η βελονα η το ταμπλω η κατι τετοιο.
Λετε να αρχιζει να τα παιζει η μηχανισμος στο στροφομετρο? Μηπως ειναι ο φυσιολογικος ηχος του μηχανισμου του στροφομετρου απλα εγω δεν τον ειχα προσεξει λογω οτι ειμαι μονιμως με ανοιχτο τζαμι (οπου φυσικα δεν μπορεις να το ακουσεις)? Περιμενω την πολυτιμη βοηθεια σας Ευχαριστω πολυ |
Giannis307 έγραψε: |
Φιλε μου μαλλον κατι συντονιζει στο μοτερ και πεφτει να το ακουσ πισω απο τα οργανα.εγω ειχα τρελλο τριξημο που μου ακουγατανε πισω απο το κεντρο τησ κονσολας..Τελικα ηταν το καλωδιο τησ ντιζασ του γκαζιου που ακουμπαγε πανω στο τοιχωμα του τροπετου κ εφερνε το θορυβο μεσα... |