PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Live For Speed!

Road_Runner - Πεμ 21 Δεκ 2006, 03:39:49
Θέμα δημοσίευσης: Live For Speed!
Λοιπον προκειται για ένα νέο ( ; ) παιχνιδι για το οποίο μου είπε ένας φίλος μιση ώρα πριν. Μέσα σε παιχνίδι μισής ώρα έμεινα μαλ***ς. Είναι παιχνίδι αγώνων το οποίο είναι εξωφρενικά ρελιστικό... Δεν έχει πραγματικά αμάξια ούτε τα τέλεια γραφικά, απεικονίζει όμως τέλεια την φυσική της οδήγησης. Ρυθμίζεις το αμάξι σου όπως θες και κάνεις τον αγώνα σου. Το πιο γα**το της υπόθεσης όμως είναι ότι είναι ότι είναι ον λάιν παιχνίδι... Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις το ντεμο του παιχνιδιού από εδώ: www.liveforspeed.net και να αρχίσεις να παίζεις...
Ότι απορρία έχετε γράψτε το...
Και τέλος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα psclub.gr-πρωταθληματάκι.....
DrJekyll - Πεμ 21 Δεκ 2006, 09:17:39
Θέμα δημοσίευσης: ...
Ωχ ωχ ωχ ...
Προβλέπω πάλι να δουλέυω τρελά στο γραφείο... Laughing
ultra-one - Πεμ 21 Δεκ 2006, 10:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
138MB Installation! Shocked
p206Mike - Πεμ 21 Δεκ 2006, 12:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
Aπίστευτο παιχνίδι με πολύ ρεαλιστική οδήγηση,,,, άψογο....
Sidobre - Πεμ 21 Δεκ 2006, 14:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταφερα και το γύρισα.... Embarassed

Ωραίες δυνάμεις, ψήνομαι για αγώνα!

(Μάλλον βρήκαμε το επόμενο Challenge... αλλά δυστυχώς free είναι μία πίστα μόνο)
Road_Runner - Πεμ 21 Δεκ 2006, 15:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το γύρισες? το τουμπαρες εννοείς? Και εγώ... Rolling eyes Laughing
Κατεβάζω από τορρεντ την μαλλον ελεύθερη έκδοση... Θα δείξει...
Kama_Supra - Παρ 22 Δεκ 2006, 09:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το παιχνιδι είναι για μεγάλο λιώσιμο!!!Εγώ παίζω από το καλοκαίρι το Live for Speed 2 και ακόμα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο...Είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό και σίγουρα κολλάς αφού έχει μέχρι και Formula 1 να οδηγήσεις την οποία δύσκολα την ξεκινάς...Εγώ μετά από 3 μέρες τελείωσα τις δοκιμασίες για τα διπλώματα και μετά από 3 βδομάδες κατάφερα να κάνω έναν "καλό" γύρο με το μονοθέσιο!!Στο online έχει απίστευτο γέλιο αλλά πιστέψτε με οι Ρουμάνοι και οι Γιαπωνέζοι δεν πιάνονται!!!Κάνουν παρατεταμένο drift για πλάκα...
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 10:48:22
Θέμα δημοσίευσης:
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!

Το κατέβασα αργά χθες το βράδυ και έχω να πω ότι είναι το πιο ρεαλιστικό "Driving Simulator" που έχω δει ποτέ!!!!! Wink

Επιτέλους τα αυτοκίνητα συμπεριφέρονται σαν αυτοκίνητα στις τιμονιές, το άσε-πάτα, στα φρένα κλπ.
ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΝΝ πολύ πιο ρεαλιστικό από Colin Mc Rae κλπ και με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις σε ανάρτηση, τιμόνι, μετάδοση, φρένα, λάστιχα κλπ!

Έπαιξα λίγο με το πληκτρολόγιο και ανυπομονώ να πάω σπίτι απόψε για να το δοκιμάσω με την τιμονιέρα!!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μιλάμε για τρελό κόλημα!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Παρ 22 Δεκ 2006, 12:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να οργανωθούμε να παίξουμε κανενα ον λαιν...
Tiesto - Παρ 22 Δεκ 2006, 15:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτελους ενα παιχνιδι πολυ υψηλου επιπεδου σε χειρισμο για PC! Πολυ κολλημα! Ανυπομονω να οδηγησω την BMW Sauber!
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι Online!

Παιγνίδι PS Club

Password: thasasskisw

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χάρη δεν το βρήσκω
Road_Runner - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
πες εναν απο τους ετοιμουσ σερβερ για ναπαιξουμε μαζι...
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασε τώρα!

Αν δεν το βρίσκεις φτιάξε εσύ παιγνίδι και δώσε μου όνομα και password Cool
Road_Runner - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε τώρα. Ούτε στους ιδιωτικούς ούτε πουθενα.
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 22:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Mπες στο FireStormRacing
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 23:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις το αναποδογύρισες πήγες να κάνεις μπάνιο και καλά!!!

Κότα ε κότα!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τους πήρα τα σώβρακα στον αγώνα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Road_Runner - Παρ 22 Δεκ 2006, 23:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
θα ξαναπαίξουμε?
ultra-one - Παρ 22 Δεκ 2006, 23:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΩΡΑ!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!

Φτιάξε δικό μας αγώνα και πες μου ονομα και password
SnakeMJK - Σαβ 23 Δεκ 2006, 10:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το παιχνίδι υπάρχει στάνταρ κανα χρόνο και είναι σίγουρα ότι πιο ρεαλιστικό υπάρχει. Φαντάζομαι ο κώδικας του είναι τίγκα στα μαθηματικά και την φυσική! Σε απόπειρα μου να το παίξω με τιμονιέρα..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ότι πιο δύσκολο υπάρχει!
Road_Runner - Τετ 27 Δεκ 2006, 18:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ένας φίλος παίζχει συνέχεια με τιμονιέρα και λέει είναι πιο εύκολο.
kaynd - Παρ 19 Ιαν 2007, 03:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρομαι που επιτελούς βρεθήκαν άνθρωποι που μπορούν να εκτιμήσουν έναν ρεαλιστικό εξομοίωτη οδήγησης και δε απορούν γιατί όταν μπουκάρουν με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε μια φουρκέτα με 100 τελικά δε στριβούν.

Αν σας αρέσει να βλέπετε λίγο πιο ζωντανή τη φυσική μπροστά σας πατήστε “F” να δείτε τα διαγράμματα των δυνάμεων που δέχεται ο κάθε τροχός ξεχωριστά.

Με F9 βλέπετε θερμοκρασία σε τρία σημεία του ελαστικού. Τα νουμερακια στο κέντρο είναι οι τιμές πλευρικής και διαμήκους επιτάχυνσης σε g

Και με shift+F9 βλέπετε το διάγραμμα της ανάρτησης και διαφορές τιμές γύρο από την γεωμετρία της και πως μεταβάλλεται την ώρα που τρέχετε.

Φυσικά όταν τρέχουμε δε τα χαζεύουμε lol

Σα project ξεκίνησε από το 1999 και η πρώτη έκδοση του βρήκε αρχές του 2002.
Αν θέλετε να μάθετε το οτιδήποτε γύρω από το lfs μπορείτε να πάτε στο on line manual του http://en.lfsmanual.net/wiki/Main_Page

Εγώ τον δουλεύω από τις αρχές του 2004 αλλά δεν έβρισκα και πολλούς Έλληνες να ενδιαφέρονται ούτε είχα και πολλές ώρες πρόσβαση στο internet για να ασχοληθώ με την παγκόσμια κοινότητα που είναι τεράστια…

Για περισσότερες πληροφορίες για την παγκόσμια κοινότητα του lfs ριχτέ μια ματιά στο επίσημο forum του lfs www.lfsforum.net και στο http://www.lfsworld.net/ οπου θα βρείτε πάσης φύσεως στατιστικά γύρω από το lfs όπως πχ χρόνους από τον κάθε ένα αγωνιζόμενο.

Από τις αρχές 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2006 έπαιζα με ποντίκι… είχα φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο με αυτό… Όταν αγόρασα τιμόνι έφτυσα αίμα για να ξαναπιάσω τους χρόνους που έκανα με ποντίκι και να τους περάσω…

Οπότε θα έλεγα είναι θέμα η δυσκολία του χειριστηρίου είναι θέμα συνηθείας…
Απλά για τα ισχυρά αυτοκίνητα το αναλογικό γκάζι είναι απαραίτητο για να γραφτούν καθαροί και γρήγοροι γύροι.

Με το τιμόνι μοιάζει ίσως ευκολότερο επειδή μπορείς να μη πατάς το γκάζι τέρμα… αλλά για να γραφείς χρόνους χρειάζεται να το σανιδώνεις συχνά οπότε θέλει πολύ δουλειά στα χέρια και συνεργασία με τα ποδιά.. ενώ πριν τα είχα όλα στα δάχτυλα μου…

Από τις αρχές του 2006 είχε αρχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον από μερικά άτομα που παίρνουν στα σοβαρά το sim racing.
Τελικά μαζευτήκαν και δημιουργήθηκε η GVR τον Μάιο του 2006.

Greek Virtual Racing forum

Greek Virtual Racing team blog

Ο λόγος ύπαρξης της ομάδας είναι η συσπείρωση των Ελλήνων sim racers και όχι τόσο η δημιουργία μιας ελιτιστικής ομάδας για το lfs καθώς μπορεί να έχουμε κάποιους γρήγορους αγωνιζομένους αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσουμε σα σύνολο οι Έλληνες sim racers το επίπεδο των επίσημων αγώνων του εξωτερικού.

Γι αυτό μη διστάσετε να γραφτείτε στο forum της gvr ακόμα και αν δεν έχετε τη δυνατότητα λόγω χρόνου να ασχοληθείτε σοβαρά με τον εξομοιωτή.

Μερικά βιντεακια με θέμα το lfs.
Slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=HdldZlNDm80
http://www.youtube.com/watch?v=YAUwOwowKBA

Δράσης
http://www.youtube.com/watch?v=YnZSHhj_oiY
http://www.youtube.com/watch?v=qshtaK3LQEA

To lfs στην tv
http://www.youtube.com/watch?v=Zh-KQcfyzE8

και ένα review από το motors TV
http://files.filefront.com/LFS_Motor.../fileinfo.html
Μέγεθος 45 MB
Διάρκεια 4:55 min
Ανάλυση 464 x 336
Video codec DivX Decoder Filter

Αν έχετε όρεξη να κατεβάσετε video υψηλότερης ανάλυσης ρίχτε μια ματιά εδώ.
http://gvr.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=7

Δεν υπάρχει ξεκλείδωτη έκδοση που να παίζει on line.

Οπότε δεν έχει νόημα να παίζετε με παλιότερες εκδόσεις που μπορεί να κυκλοφορούν στα torrents.
Εμένα πάντως ήταν τα πιο άξια 35e που έχω δώσει ποτέ.

To LFS εξελίσσεται διαρκώς οπότε είναι σημαντικό να έχετε την τελευταία έκδοση στην οποία έχει ενσωματωθεί και auto update system.
http://www.liveforspeed.net/?page=patch_v
migf1 - Παρ 19 Ιαν 2007, 11:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Να συμπληρώσω πως η GVRteam είναι η μόνη οργανωμένη ελληνική ομάδα για το LFS με δικά της skins αυτοκινήτων, δικούς της servers για online προπονήσεις και αγώνες (δυο demo και δυο S2), τρέχει εσωτερικό GVR πρωτάθλημα με την demo έκδοση του προσομοιωτή (GVR UMC), διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για ανέβασμα offline χρόνων (GVR UHC), ενώ διαθέτει και Ventrilo server, περιορισμένης χωρητικότητας, για φωνητική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του online. Σύντομα ετοιμάζεται να κατέβει οργανωμένα και σε διεθνές πρωτάθλημα ή πρωταθλήματα.

Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κανείς Αλόνσο για να μπει στην ευρύτερη οικογένεια της GVR. Όσα παιδιά θέλουν απλά να βρίσκουν παρέα για να περάσουν ευχάριστα και χαλαρά κάποιες ώρες online, μπορούν να κανονίζουν είτε μέσω του θέματος Δικτυακές Συναντήσεις στο φόρουμ είτε μέσω MSN μόλις γνωριστούν καλύτερα.

Από την άλλη μεριά, όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τον προσομοιωτή και να διαθέσουν κάποιες ώρες για προπονήσεις και αγώνες, ανεξάρτητα απο το αρχικό τους επίπεδο, μπορούν να μπουν στο Αγωνιστικό Τμήμα της GVR, αφού πρώτα αποδεχτούν 3-4 λογικότατους όρους.

Αυτά προς το παρόν, καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο του Live For Speed και καλή σας διασκέδαση.

Gentlemen, start your engines... Very happy
Fotografos - Τετ 07 Φεβ 2007, 09:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΜ ΧΜ! Και έλεγα τι θα κάνω σήμερα το πρωί!
Καιρό παίζω και καλά εξομοιοτές αυτοκινήτων αλλά δεν βρήκα κάτι ρεαλιστικό!
Για να δούμε για να δούμε!Σε 20 λεπτά που θα κατέβει θα ξέρω Razz
Σε λίγο προβλέπω virtual λέσχη αφού σας άρέσει τόσο πολυ!!!
Fotografos - Τετ 07 Φεβ 2007, 12:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το game για 100mb μόνο μ*μάει!
Ειδικά το online έχει πολύ γέλιο!
Αλλά τα αμάξια ρε παιδιά δεν στρίβουν με τπτ!Πιο γρήγορα μου φαίνετε μπαίνουν τα λιονταράκια :p
migf1 - Πεμ 08 Φεβ 2007, 02:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
Fotografos έγραψε:
Το game για 100mb μόνο μ*μάει!
Ειδικά το online έχει πολύ γέλιο!
Αλλά τα αμάξια ρε παιδιά δεν στρίβουν με τπτ!Πιο γρήγορα μου φαίνετε μπαίνουν τα λιονταράκια :p

Στρίβουν, πως δεν στρίβουν... απλά μπαίνε με λιγότερα χλμ στις στροφές Smile
Fotografos - Πεμ 08 Φεβ 2007, 15:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ξέρεις μωρέ έχω συνηθήσει με τα need for speed που μπαίνουν με 300.
migf1 - Κυρ 11 Φεβ 2007, 17:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
"Σε λίγες ώρες ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της σεζόν 2007 Reverse Rumble στο OLFSL (The Original LFS League), ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα, διεθνή, πρωταθλήματα για το LFS. Για φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 200 ατόμα και το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου (με 2μηνη καλοκαιρινή διακοπή)...
...
H GVR και η Σουηδική TPC είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν από 3 οδηγούς στο πρώτο pool, αν και οι Σουηδοί είναι εμφανώς ταχύτεροι, αλλά και εμπειρότεροι...

..."

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: Η GVR στο OLFSL Reverse Rumble (The Original LFS League)
SnakeMJK - Τετ 05 Σεπ 2007, 11:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε αυτο...

http://gvrteam.gr/viewtopic.php?t=387

και αυτό για βίντεο....

http://www.youtube.com/watch?v=Quuqhjnxwq4

Shocked Shocked Shocked
nightmaire - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
θελω κι εγω Very happy
Lef205 - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=Quuqhjnxwq4

Shocked Shocked Shocked

Αν κανει οτι διπλωνει το εργαλειο, πως συμπεριφερεται ο εξομοιωττης? Laughing
Road_Runner - Τετ 05 Σεπ 2007, 20:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει μηχανισμος γυρω γυρω ολοι.... Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 06 Σεπ 2007, 01:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
απίστευτη κατασκευή Shocked Cool
drulic - Παρ 07 Σεπ 2007, 16:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά μια ερώτηση που είδα στο παραπάνω video, είναι δυνατόν να παίρνει τόση κλίση στο γκάζι και στο στρίψε ο εξομοιωτής ?
Σέρμπης Κώστας - Παρ 07 Σεπ 2007, 19:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
περιττω να σας πω οτι εδω και ενα χρονο που το εχω εχω ξεκσιστει στο ντριφτ και στο στριψημο με το μινι κουπερ... Laughing
migf1 - Παρ 07 Σεπ 2007, 20:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
drulic έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση που είδα στο παραπάνω video, είναι δυνατόν να παίρνει τόση κλίση στο γκάζι και στο στρίψε ο εξομοιωτής ?

Ναι, διότι δεν εξομοιώνει τις κλίσεις του αμαξώματος, αλλά τα G που δέχεται το σώμα σου Wink
Σέρμπης Κώστας - Σαβ 08 Σεπ 2007, 13:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
ειστε κανεις για λιβ ρε
τωρα οπως ειμαστε
migf1 - Τρι 06 Νοέ 2007, 16:08:48
Θέμα δημοσίευσης:

Πάρα τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν,
ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας της
σαιζόν, στο GVRt UMC S2!
migf1 - Τετ 07 Νοέ 2007, 16:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ανέβηκαν τα στατιστικά τους 1ου αγώνα στο UMC S2 και αποτελούν τον παράδεισο των αριθμολάγνων Smile

Παράθεση:
Ανέβηκαν τα στατιστικά του 1ου αγώνα (στη σελίδα του).

Για το κάθε γκρουπ υπάρχουν δυο links στατιστικών, τα G και τα lbl. Τα πρώτα οδηγούν σε λεπτομερέστατη στατιστική ανάλυση (πατήστε και τα σύμβολα '>' όπου τα συνατήσετε) ενώ τα δεύτερα οδηγούν στο συγκριτικό πίνακα γυρολογίων του εκάστοτε γκρουπ (lab by lap).

Εν τω μεταξύ, γίνεται μάχη στα Προκριματικά για τον επόμενο αγώνα! Yahoo!
p206Mike - Τετ 07 Μάϊ 2008, 13:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξανακοιτάτε το παιχνιδάκι να φτιάξουμε κανα δωμάτιο psclub?
myth - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 05:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
απλα παιχνιδαρα...οντως οτι πιο ρεαλιστικο υπαρχει..ψηθειτε να μαζευτουμε καμια μερα να λιωσουμε στα γελια... Salute Salute Salute
Road_Runner - Πεμ 08 Μάϊ 2008, 13:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Δεν ξανακοιτάτε το παιχνιδάκι να φτιάξουμε κανα δωμάτιο psclub?

Εγω σε κανενα 15μερο ειμαι μεσα (που θα εχω ιντερνετ)
ultra-one - Πεμ 03 Μάρ 2011, 15:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από 1-1,5 χρόνο απουσίας από το φόρουμ ναμαι και εγώ!!!

Δυστυχώς είμαι μέχρι τώρα 14 μήνες χωρίς δουλεία και τον περισσότερο μου χρόνο τον περνάω ψάχνοντας αγγελίες και στέλνοντας βιογραφικά... Sad

Όπως καταλαβαίνετε, λεφτά για βενζίνη δεν υπάρχουν και τυπικά βάζω καμιά 10άρια ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο κάθε μήνα και κάνω κάποιες μικρές βόλτες 2-3 φορές το μήνα για να κινείται λίγο και να φορτίζει η μπαταρία....

Οπότε πλέον ο μόνος μου τρόπος να ξεκ*^%^$ω οδηγώντας χωρίς να κάψω βενζίνη, λάστιχα κλπ είναι σε... simulator!

Όσοι ασχολούνται με το LFS γράψτε εδώ μπας και οργανώσουμε κάποιο online αγώνα. Twisted evil

Παίζω επίσης rFactor που είναι πιο open εφαρμογή και ο καθένας μπορεί να φτιάξει πίστες, αυτοκίνητα κλπ (μεταξύ άλλων έχω τις πίστες των Σερρών και των Μεγάρων που έχουν φτιάξει τα παιδιά του gvrteam.gr), αλλά οδηγικά το LFS είναι μακράν καλύτερο και πιο ρεαλιστικό Smile
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες