PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Πανελλήνια Συνάντηση PSClub...

Sidobre - Παρ 15 Δεκ 2006, 16:12:54
Θέμα δημοσίευσης: Πανελλήνια Συνάντηση PSClub...
.... Μαζί με την Γενική Συνέλευση!

Το σκηνικό:

- Προγραμματίζουμε μια Πανελλήνια Συνάντηση όλων των μελών αλλά και των φίλων του Peugeot Sport Club. (... κάτι σαν Reunion...)

- Kλείνουμε ένα Ξενοδοχείο..........

- Κοιτάμε να είναι κάπου στην μέση για όλους.... Ωστε κάποιος που δεν μπορεί (οικονομικά, εργασιακά) για όλες τις ημέρες, να έρθει αυθημερών.

- Μία από τις ημέρες (πιθανόν την Κυριακή το πρωί) μέσα στην συνάντηση αυτή, πραγματοποιούμε την Γενική μας Συνέλευση καθώς και ημερίδα με προτάσεις, παρατηρήσεις, ιδέες, παράπονα κλπ σχετικά με το Club, προσπαθώντας να ακούσουμε ιδιαίτερα τις απόψης και τις προτάσεις της υπόλοιπης Ελλάδος, εκτός από την Αθήνα...

- Πιθανή ημερομηνία μέσα Φεβρουαρίου (μπορεί να γίνει και κοπή της πίτας μαζι... 3 σε 1)

Ακούω από τώρα προτάσεις, ιδέες, πιθανά μέρη, κλπ

Υ.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ.
Lef205 - Παρ 15 Δεκ 2006, 16:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα πω πιστα Σερρων γιατι θα φαω διαδυκτιακη ντοματα! Laughing

Προτεινω αυτο που ειπες και εσυ χτες, βολο ή Πυλιο.
Κουλαλεξιε αδειασε το μπιρλιγκο για να μας φορτωσεις!
MEMsound - Παρ 15 Δεκ 2006, 16:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing

μην ακούω για "απιστίες"...

με Peugeot θα πάμε... Laughing

το συμπαθέστατο berlingo είναι για τα μεταξύ μας. Wink

(τα αγωνιστικά του club για ευνόητους λόγους μπορούν να μείνουν στα γκαραζάκια τους, και τους οδηγούς θα τους αναλάβουμε οι υπόλοιποι)
DIMCHRI - Παρ 15 Δεκ 2006, 17:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ OFF TOPIC ;;;;

ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!
ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΙΝΓΚ !!!!!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΑΤΗ 'Η ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 'Η ΠΗΛΙΟ 'Η ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.
307 ARMY! - Παρ 15 Δεκ 2006, 18:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
Aν και δε θα με χάλαγε να γινόταν στην ευρύτερη περιοχη της Θράκης (Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη) μια τέτοια συνάντηση, θεωρώ ότι είναι πιο εφικτό να γίνει είτε στην Κατερίνη, είτε Νάουσα (3-5 πηγάδια, Σέλι κλπ). Σίγουρα το τριήμερο της Καθαροδευτέρας είναι μια καλή λύση, αρκεί να κλειστει από τώρα (ή μετά τις γιορτές) και η εκδήλωση να πάρει τη μορφή touring. Ειδάλως θα πρέπει να γίνει τέλος Γενάρη, γιατί λόγω των αποκριών θα γίνεται παντού χαμός. Εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους με υγεία πάνω από όλα και προσοχή στους δρόμους! Χαιρετίσματα από την ακριτική Ορεστιάδα!
Ghost Dog - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα καλα,απλως αν γινοταν να το καναμε μεσα Γεναρη ή μεσα Μαρτη γιατι την ενδιαμεση περιοδο θα παιζει εξεταστικη...( Rolling eyes )
SnakeMJK - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καθαρά Δευτέρα... στην Πορταριά!!
Steve - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν παίζει πρόβλημα υγείας, μέσα είμαι και εγώ... Rolling eyes
MEMsound - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Ολα καλα,απλως αν γινοταν να το καναμε μεσα Γεναρη ή μεσα Μαρτη γιατι την ενδιαμεση περιοδο θα παιζει εξεταστικη...( Rolling eyes )

Στο περίπου πότε είναι η εξεταστική?
Υπάρχει κάποιον σχετικό πρόγραμμα?
volvos - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑ.....
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 15 Δεκ 2006, 19:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιός θελει να έρθει με το δικό μου?????? Laughing Laughing Laughing Laughing

(Μαλλον κάποιος κουφος!) Laughing
Road_Runner - Παρ 15 Δεκ 2006, 20:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Πανεπιστήμιο Πειραιά
Τμήμα Διδακτικής Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων

Τρίτη 16/01/2007 πρώτο μάθημα
Παρασκευή 16/2/2007 τελευταίο μάθημα.

Εκεί περίπου θα κυμανθεί και η εξεταστική των άλλων σχολών...
DIMCHRI - Παρ 15 Δεκ 2006, 21:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Πανεπιστήμιο Πειραιά
Τμήμα Διδακτικής Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων

Τρίτη 16/01/2007 πρώτο μάθημα
Παρασκευή 16/2/2007 τελευταίο μάθημα.

Εκεί περίπου θα κυμανθεί και η εξεταστική των άλλων σχολών...

παιδιά δυστυχώς κάθε σχολή καθορίζει το δικό της πρόγραμμα ΄πότε δύσκολα βλέπω να μπορουμε να συμμορφωθούμε με όλων των σπουδαστών τις εξεταστικές...
bakclima - Παρ 15 Δεκ 2006, 22:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι πανελληνια συναντηση, εγω θα ερθω οτι μερα και να ειναι, και ας ειναι ειτε στο Ορμενιο, ειτε στη Γαυβο.
Αλλα πιστευω για τα υπολοιπα μελοι, οτι θα ηταν καλα στο Βολο
Pugobios - Παρ 15 Δεκ 2006, 23:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω να το κάνουμε καλοκαίρι για σιγουριά!!! Laughing Πίστα Κατερίνης λέει τρελά έχει και μπόλικο χώρο Wink
SnakeMJK - Παρ 15 Δεκ 2006, 23:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
παιδιά δυστυχώς κάθε σχολή καθορίζει το δικό της πρόγραμμα ΄πότε δύσκολα βλέπω να μπορουμε να συμμορφωθούμε με όλων των σπουδαστών τις εξεταστικές...

Στο περίπου υπολογίστε τέλη γενάρη με μέσα φλεβάρη να καλύπτονται όλες οι σχολές... ε;
peugeot@206 - Σαβ 16 Δεκ 2006, 12:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορειτε να στειλετε πληροφοριες στο e-mail μου σχετικα με την συναντηση? Laughing
nickzotos - Σαβ 16 Δεκ 2006, 13:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
den nomizo oti einai kali idea i katharodeytera...sunuthos einai oikogeneiaki giorti Wink liiiigo poio meta tha itan kalutera...
sorry gia ta greeklish
COOL ALEXIS - Σαβ 16 Δεκ 2006, 14:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα Πήλιο θα ήταν ότι πρέπει αλλά όπου και να γίνει εγώ είμαι μέσα Wink

Του Μπιρλίνγκο είναι διαθέσιμο βεβαίως αλλά μόνο για επιβάτες πρόθυμους να πεθάνουνε στο γέλιο Exclamation

Και σοβαρά τώρα:

1. Διαδικασίες προτείνω να ξεκινήσουν άμεσα για να μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή Exclamation
2. Να δωθεί μεγάλη έμφαση στο κόστος (το οποίο πάντα είναι χαμηλό) για να έχουμε συμμετοχή Wink
3. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ Exclamation Exclamation Exclamation
vinman - Σαβ 16 Δεκ 2006, 14:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

1. Διαδικασίες προτείνω να ξεκινήσουν άμεσα για να μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή Exclamation
2. Να δωθεί μεγάλη έμφαση στο κόστος (το οποίο πάντα είναι χαμηλό) για να έχουμε συμμετοχή Wink
3. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ Exclamation Exclamation Exclamation

+1
206xs - Σαβ 16 Δεκ 2006, 17:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αντί να τρώμε το μισό τόπικ για ένα μπερλίγκο , που δεν είναι και φέρρυ μποτ να χωράει το κλαμπ στο κάτω κάτω, (Τρελλή ιδέα να νοικιάζαμε ένα επιβατηγό και να το κάναμε εν πλώ ? Shocked Idea ). Για μέρος τώρα Αγ.Κωσταντίνος, Θεολόγος, Άρτα, Γιάννενα,Ξάνθη,Κομοτηνή,Λειβαδιά γενικώς κεντρική - δυτική Ελλάδα. Πάντως θα έλεγα να μην πηγαίνουμε συνεχώς στα ίδια, τούρινγκ έχει γίνει και στο Πήλιο και στην Ελάτη.
DIMCHRI - Δευ 18 Δεκ 2006, 13:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Μέσα σε ένα Σ/Κ πάλι πουτ@να τα κάνατε....

Μέρος θα εξαρτηθεί, γιατί -επειδή και εγώ είμαι ρομαντικός- θέλω να έχει πολύ κόσμο. Ετσι το μέρος θα εξαρτηθεί και από τον κόσμο που "αντέχει" να φιλοξενήσει....

(θα ξεκαθαρίσω λίγο το τοπικ από τις off-topic μπούρδες σας...)

κοίτα αν θέλεις πολύ κόσμο πρέπει να το κάνεις ή στην αθήνα ή στην θεσσαλονίκη... τις δύο μεγάλες πόλεις της ελλάδος που μπορεί ο οποιοσδήποτε να παει με αεροπλάνο , τρένο , πλοίο , κτελ ή και με το πεζώ του...

το τριήμερο της καθαρής δευτέρας το έθεσα γιατί μπορεί κάποιος να πάρει την οικογενειά του , και να έρθει στην τουρινκγοσυνελευση και όση ώρα ο πατήρ θα είναι στην συνελέυση η μαμά με τα παιδιά θα πετάει χαρταετο...

ακόμη σκεφτείται πως κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και εμένα )δουλεύουν και τα σαββατοκύριακα. Wink - έτσι την αργία της καθαράς δευτέρας δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που να δουλεύουν...

εγώ π.χ. θα έρθω μονοήμερη όπου και να γίνει το τουρινγκ (το πολύ πολύ να έρθω απο κυριακή βράδυ)...
tsosmoulis - Δευ 18 Δεκ 2006, 13:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
ο μητσάκος φεύγει φαντάρος Φλεβάρη plzzzzzzzzzzzz μέσα Γενάρη να το κάνουμε!!!!!!
manolis - Δευ 18 Δεκ 2006, 20:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
νομίζω οτι στο Πήλιο είναι ότι καλύτερο για όλους
άλλωστε θα το συνδυάσουμε σαν τούρινγκ οχι θα πάμε τούρινγκ Cool
Steve - Δευ 18 Δεκ 2006, 23:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
manolis έγραψε:

άλλωστε θα το συνδυάσουμε σαν τούρινγκ οχι θα πάμε τούρινγκ Cool

Λες να το έχουν πάρει χαμπάρι? Cool
xrisa-xs - Τρι 19 Δεκ 2006, 10:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πήλιο κανά τριημεράκι να πάω και για σκι...
μη σας πω θα πάω μόνο για σκι!!!!!!!!! Cool Twisted evil
scrat - Τρι 19 Δεκ 2006, 19:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τι θα λέγατε να γίνει κάπου κεντρική Ελλάδα και να συνδυαστεί με rafting; Smile
Lef205 - Τρι 19 Δεκ 2006, 20:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
Mας εχουν πειραξει οι υψηλες για την εποχη θερμοκρασιες μου φαινεται!
Σιγα μη το κανουμε καιστη Χαλκιδα και μετα ολοι bangee jumping απο τη γεφυρα ΧΩΡΙΣ σχοινι! Laughing

Τασο βαλε ψηφοφορια με καποια μερη γιατι μας βλεπω να ερχεται η εποχη και να συζηταμε ακομη για το που θα παμε!
volvos - Τρι 19 Δεκ 2006, 21:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
περα απο τη πλακα μαλλον δεν εχετε πιασει το νοημα...

το θεμα ειναι πρωτα απο ολα το ξενοδοχειο.
αυτο θα πρεπει να εχει μια στοιχειωδως αξιοπρεπη αιθουσα εκδηλωσεων.
αυτη θα πρεπει να κλειστει και εκει να γινει ενα ειδος ατυπου συνεδριου.
να συζητηθει τι εχει γινει ως τωρα.ποια ειναι τα λαθη. τι μπορει να διορθωθει κλπ κλπ.
αυτα πρεπει να τα διοργανωσει-ορισει μια φορμουλα- καποιος που απο τη δουλεια του ξερει 2-3 πραματακια απο τετοιες συναντησεις.
αλλιως θα ειναι μια χαβρα ιουδαιων.
θα σηκωνεται να μιλησει ο μανθος και ο λευτερης απο κατω θα περιφερεται με λαμπακια και γυρλαντες φωναζοντας ειμαι το λεφοδεντρο ειμαι το λεφοδεντρο...

τουρινγκ εχουν γινει πολλα ως τωρα. δε νομιζω οτι προεχει αλλο ενα.
περα απο τη πλακα οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι.
vinman - Τρι 19 Δεκ 2006, 21:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
Με θλίβει το γεγονός και θα γίνω κακός που το αναφέρω,ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που απάντησαν με σοβαρότητα στο παραπάνω θέμα,όλοι οι υπόλοιποι κάνετε χαβαλέ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,και έχετε ξεσκίσει το topic....
Ήδη ο Τάσος διέγραψε αρκετά posts...και μάλλον θα πρέπει να διαγράψει κι άλλα.....
Το θέμα για όσους και όσες δεν κατάλαβαν δεν είναι ούτε το σκί ούτε το ράφτινγκ...
Όσο για αυτά που αναφέρει ο Παναγιώτης (volvos).....
Παράθεση:
να συζητηθει τι εχει γινει ως τωρα.ποια ειναι τα λαθη. τι μπορει να διορθωθει κλπ κλπ.
αυτα πρεπει να τα διοργανωσει-ορισει μια φορμουλα- καποιος που απο τη δουλεια του ξερει 2-3 πραματακια απο τετοιες συναντησεις.
.........οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι.

.......δεν έχω να πώ κάτι απο το να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του...έδωσε σε λίγες γραμμές να καταλάβουν όλοι το νόημα της συνάντησης...για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη...
Touristas - Τετ 20 Δεκ 2006, 07:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Με θλίβει το γεγονός και θα γίνω κακός που το αναφέρω,ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που απάντησαν με σοβαρότητα στο παραπάνω θέμα,όλοι οι υπόλοιποι κάνετε χαβαλέ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,και έχετε ξεσκίσει το topic....
Ήδη ο Τάσος διέγραψε αρκετά posts...και μάλλον θα πρέπει να διαγράψει κι άλλα.....
Το θέμα για όσους και όσες δεν κατάλαβαν δεν είναι ούτε το σκί ούτε το ράφτινγκ...
Όσο για αυτά που αναφέρει ο Παναγιώτης (volvos).....
Παράθεση:
.........οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι.

.......δεν έχω να πώ κάτι απο το να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του...έδωσε σε λίγες γραμμές να καταλάβουν όλοι το νόημα της συνάντησης...για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη...

+1
tsosmoulis - Τετ 20 Δεκ 2006, 08:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
το αν έχουν καταλάβει ο κόσμος τι ρε συ Μάνο??
ότι πάμε για φούντο?έπρεπε να χριστουγεννιάσουμε για να γίνει αυτό?
το ότι κάποια πράγματα συζητιούνται στην λέσχη (και πολύ καλά κάνουν φυσικά) μένουν εκεί και οι υπόλοιποι δεν τα γνωρίζουμε Rolling eyes

Μάνο δεν είναι προσωπική επίθεση και το ξέρεις απλά θέτω ένα ερώτημα που πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με την Πανελλήνια συνάντηση...

επίσης έχω ρωτήσει πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση, ας λάβω μία γενικότητα έστω...πχ άνοιξη, χειμώνας Laughing

φιλικά με δεδομένη την αγάπη μου και την προσπάθεια που έχω κάνει (όποια και να είναι αυτή)
xrisa-xs - Τετ 20 Δεκ 2006, 11:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί η αναφορά μου στο σκι να ήταν χαβαλές, αλλά η πρότασή μου για Πήλιο είναι πάρα πολύ σοβαρή...
-είναι Κεντρική Ελλάδα
-είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους
-έχει πάρα πολλά ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν μια τέτοια εκδήλωση (αρκεί μόνο να αναφέρω πως στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί 2 Γ.Σ. του συλλόγου χιονοδρομίας στον οποίο είμαι επίσης μέλος)
-μπορεί να γίνει και μονοήμερο αν τηρηθεί κάποιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα (αυτό για όσους έχουν πρόβλημα χρόνου\χρημάτων\διαμονής ή οτιδήποτε άλλο)
-επίσης δεν βλέπω το κακό να είναι ένα είδος άτυπου touring. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε όλοι μαζί είναι να "δέσουμε" και ως παρέα. Τί καλύτερο λοιπόν από μια "εκδρομή" στα πλάισια πάντα μιας συνάντησης\συνεδρίου στην οποία θα διασκεδάσουμε κιόλας.
volvos - Τετ 20 Δεκ 2006, 11:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
το ειπαν αρκετοι πιο πανω.κεντρικη ελλαδα καλως ή κακως ειναι η καλυτερη λυση.
το τριημερο της καθαρας δευτερας επισης...

και οσοι θελουν το κανουν και τουρινγκοτριημερο...

επισης σκεφτειτε οτι εκεινο το τριημερο συνεδρια κλπ αποκλειεται να γινονται αρα θα ειναι και πιο λογικο το κοστος για να κλειστει μια αξιοπρεπης αιθουσα(δε χρειαζεται και χιλτον ουτε 400θεσεις με ..μπουφε Laughing )
COOL ALEXIS - Τετ 20 Δεκ 2006, 12:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλουμε πάντως για Πήλιο την καθαρά Δευτέρανα έχουμε υπόψιν μας ότι μέχρι 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει Exclamation Exclamation Exclamation
Sidobre - Τετ 20 Δεκ 2006, 12:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, το Πήλιο έκλεισε...

Η ημερομηνία της Καθαρής Δευτέρας νομίζω ότι είναι καλή αλλά μην νομίζετε ότι θα την βγάλετε "καθαρή".

Να κοιτάξουμε για Ξενοδοχείο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχει από τώρα συμμετοχή. Γιατί αν είναι να κλείσουμε ένα ολόκληρο Ξενοδοχείο...
volvos - Τετ 20 Δεκ 2006, 12:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
...κανας πολιτης δε μπορει να βοηθησει? Laughing
scrat - Τετ 20 Δεκ 2006, 12:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
OK παιδιά καταλαβαίνω ότι κάποιοι δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα (και πολύ καλά κάνετε) αλλά μη θεωρείτε αυτόματα ότι οι υπόλοιποι το παίρνουν για πλάκα! Στο κάτω-κάτω, το θέμα είναι στις "κοινωνικές εκδηλώσεις", και πέρα από το πολύ σημαντικό θέμα για το μέλλον του club της συνάντησης και συζήτησης, δε βρίσκω γιατί είναι κακό να συνδυαστεί με μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

Προφανώς προέχουν όλα αυτά που είπε ο volvos. Παρ' όλ' αυτά, δεν είμαστε όλοι τόσο "ενεργά" μέλη για διάφορους λόγους, και ίσως να είναι καλό να υπάρχει παράλληλα και ένα σχετικό δέλεαρ ήσσονος σημασίας για τους μη-σοβαρούς αν θέλετε να μας αποκαλείτε έτσι. Επιπλέον, μια κοινή δραστηριότητα στη φύση το πιθανότερο είναι να δυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ όσων συμμετέχουν τελικά.
Sidobre - Τετ 20 Δεκ 2006, 12:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ συμφωνώ με την άποψή σου...

Είναι μια πανελλήνια συνάντηση, με την μορφή ου Touring, όπου θα συζητήσουμε σοβαρά θέματα και θα καταλήξουμε πάλι να πίνουμε τσίπουρα αγγαλιασμένοι!

Και το πιο πιθανό (επειδή δεν το έχουμε κάνει ποτέ μέχρι τώρα) θα κόψουμε και την πίτα μας (εχμμ πριν την Καθαρή Δευτέρα) όλοι, μα όλοι μαζί...

Το Concept νομίζω ότι είναι υπέροχο!
christhehealer - Τετ 20 Δεκ 2006, 13:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λjιλjιπούτιοι Καρναβαλjιστες

για το μέρος αφού το είπε ο Πρόεδρας εγώ είμαι μαζί. Και στον Άρδα εδώ που τα λέμε μεταξύ μας αν έλεγε πάλι ναι θα έλεγα.

Και όπως του έλεγα και γέλαγε, το Πήλιο είναι το αγαπημένο μου... Devil Devil Hunter Hunter Hunter Rotfl Rotfl Rotfl

Για την ημερομηνία, εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο αιθεροβάμωνας να πιστέψω ότι θα χαλάσουν οι περισσότεροι το τριήμερό τους για να συζητήσουν για το καλό του club.
Η εμπειρία έχει δείξει όχι εκδηλώσεις σε εποχές γιορτών. Στις γιορτές δεν θέλει να έρθει κανένας με το club, αμέσως πριν δεν γίνεται γιατί μαζεύει λεφτά για τις γιορτές και αμέσως μετά γιατί δεν έχει λεφτά αφού τα χάλασε όλα στις γιορτές.
Προβλέπω όλοι να λένε "ναι" τώρα... και σούπερ γουάου... και γα**... και όταν φτάνει ο καιρός, ένας - ένας να την κάνει με ελαφρά για άλλες πολιτείες...
Προσωπική εκτίμηση είναι αυτό.
MEMsound - Τετ 20 Δεκ 2006, 13:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτό που είπε ο Χρήστος σχετικά με την αργία/τριήμερο δεν θα διαφωνήσω...

Το μέρος λοιπόν βρέθηκε.
Μένει η ημερομηνία.
Οι εξετάσεις των σχολών πότε είναι είπαμε?
xrisa-xs - Τετ 20 Δεκ 2006, 14:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ στα λεγόμενα του Χρήστου και του Μάνθου για την ημερομηνία
θα προτιμούσα να μη "χαλάσω" το τριήμερό μου (άσε δλδ που είναι από τώρα κανονισμένο) και φυσικά δεν θα ήθελα να χάσω με τίποτα την Πανελλήνια...
προτείνω να σκεφτούν οι ηθύνοντες κάποια άλλη ημερομηνία να κάνουμε το δικό μας psclub τριήμερο

α! και κάτι ακόμα. περιόδους εορτών και τριήμερα και τέτοια είναι και άκριβά και έχει και πολύ κόσμο... κάπου κάποιος ανέφερε ότι δεν θα έχει κόσμο.... αυταπάτη
christhehealer - Τετ 20 Δεκ 2006, 15:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην πλατιάζουμε και χανόμαστε, τα Σαββατοκύριακα από τον Γενάρη Μέχρι τον Μάρτη είναι:

Γενάρης

19-20-21

26-27-28

Φεβρουάριος

2-3-4

9-10-11

16-17-18-19 [τριήμερο]

23-24-25

Μάρτιος

2-3-4

Αν υποθέσουμε ότι τα 9-10-11, 16-17-18-19 και 23-24-25 έχουν τις δυσκολίες που έλεγα, δεν έχουμε και πάρα πολλές επιλογές.
Steve - Τετ 20 Δεκ 2006, 16:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην απορείτε, σας ενημερώνω πως το τριήμερο 2-3-4 θα είμαι εδώ Cool
Pugobios - Τετ 20 Δεκ 2006, 17:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μάγκες δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ έτσι.Δεν μπορείς με τπτ να κανονίσεις μια ημερομηνία που να βολεύει όλους.Απλά θα κανονίσουμε να βολεύει τους περισσότερους.Αρχές Μαρτίου πιστύευω είναι η καλύτερη ημερομηνία.Εμένα πάντος όποτε και να μου πείτε μέσα είμαι Laughing Εκτός απο Ιανουάριο Sad
HORSAKOS - Τετ 20 Δεκ 2006, 20:46:20
Θέμα δημοσίευσης: thema
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ......

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ...Κ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΟΝΤΑ Cool Cool

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΖΟ ΟΕΟ
307 ARMY! - Πεμ 21 Δεκ 2006, 16:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

τουρινγκ εχουν γινει πολλα ως τωρα. δε νομιζω οτι προεχει αλλο ενα.
περα απο τη πλακα οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι.

Παναγιώτη, να σου θυμήσω, ότι touring έχει να γίνει από πέρσι το Γενάρη στη Λίμνη Πλαστήρα. Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club! Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να γίνονται τα touring, προκειμένου να γνωριζόμαστε μεταξύ μας και να δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα, προκειμένου ο σύλλογος να μην είναι ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ και να αντιπροσωπεύεται μόνο από τους λίγους γνωστούς. Ας φύγουμε από την οθόνη του Η/Υ και ας βρεθούμε από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να γνωρίσουμε την πραγματική δυναμική μας. Για τους παραπάνω λόγους επικροτώ την άποψη του Τάσου για να γίνει η συγκεντρωση εκτός Αθήνας και αν γίνεται να συνδιαστεί και σαν touring. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
307 ARMY! - Πεμ 21 Δεκ 2006, 17:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Φεβρουάριος

2-3-4

Θα έχω άδεια και θα μπορούσα να παρεβρεθώ. Θα το συνδιάζαμε με τις Απόκριες στο φόρτε τους!
crusader - Πεμ 21 Δεκ 2006, 17:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club!

Συγνώμη Νικόλα αλλά εδώ κάνεις λάθος. Είχαν κλειστεί από το club χώροι σκηνών για 15 άτομα που ήταν να έρθουν σίγουρα...
RASTAVIPER - Παρ 22 Δεκ 2006, 15:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα όλα αυτά, αλλά στρίψιμο θα έχει??? Laughing Laughing
Η΄ μόνο πίτα, κουβεντούλα και χουχουλιάσματα??
Για 3ήμερο δε θα μπορέσω, αλλά για 2 μέρες μέσα στα σίγουρα.Για το μέρος δεν έχω πρόβλημα, αλλά για να δούμε ημερομηνίες που θα βολεύει το πιο πολύ κόσμο.
Μήπως να γίνει 1 poll με ημερομηνίες?
Pugobios - Παρ 22 Δεκ 2006, 20:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε παιδιά μια ψηφοφορία κάντε με 5-6 ημερομηνίες και να ψηφίσουμε πιά μας βολεύει περισσότερο.
Baphomet - Παρ 22 Δεκ 2006, 20:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club!

Συγνώμη Νικόλα αλλά εδώ κάνεις λάθος. Είχαν κλειστεί από το club χώροι σκηνών για 15 άτομα που ήταν να έρθουν σίγουρα...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!! Είχαν κλειστεί όλα και δεν ειδοποίησε μάλιστα κανείς από τους απόντες...και οι 3 που πήγαμε εκτεθήκαμε κιόλας στο camping... Αλλά έπρεπε να είχαμε πάρει προκαταβολές να γελάσουμε...
Off topic, απλά να μην λέμε οτι θέλουμε.
underage - Σαβ 23 Δεκ 2006, 00:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
........είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους

Αυτή η φράση μου φέρνει στο μυαλό "πεδίο για μάχη" Crying or Very sad
underage - Σαβ 23 Δεκ 2006, 00:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:
........είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους.......

Αυτή η φράση μου φέρνει στο μυαλό "πεδίο για μάχη" Crying or Very sad

manolis - Δευ 25 Δεκ 2006, 18:05:14
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ προτείνω 2-3 Μαρτίου Wink
Steve - Δευ 25 Δεκ 2006, 22:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ θα είμαι εδώ λέμε Razz
manolis - Σαβ 30 Δεκ 2006, 21:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην λέει ο ένας το κοντό του και το μακρύ του ας ψηφίσουμε
όλοι κάποιες ημερομηνίες να τελειώνουμε
Lef205 - Κυρ 31 Δεκ 2006, 10:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
manolis έγραψε:
για να μην λέει ο ένας το κοντό του και το μακρύ του ας ψηφίσουμε
όλοι κάποιες ημερομηνίες να τελειώνουμε

Οταν μιλαει ο θειος Λεφ . . . Wink
Steve - Κυρ 31 Δεκ 2006, 16:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Όλο μαλ***ες λέει... Wink
Lef205 - Κυρ 31 Δεκ 2006, 17:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Όλο μαλ***ες λέει... Wink

Steve, βγες να πεις τα καλαντα αγορι μου, αυτος ειναι ενας τροπος να σε ανεχτουν οι συνανθρωποι σου εστω για μια μερα, οχι γιατι ξαφνικα σε συμπαθησαν, αλλα επειδη θα τηρησεις το εθιμο!
(για τις υπολοιπες 364 μερες του χρονου δεν εχω κατι να προτεινω εκτος του να μας αφησεις στη ησυχια μας οπως ειχες κανει μια περιοδο, αλλα δυστυχως τα ωραια τελειωνουν γρηγορα! Laughing )

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

ΥΓ. μην ξεχνας οτι ο θειος Λεφ εχει γενικα τεντωμενα νευρα, προσεξε με ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ, οχι πειραγμενα σαν τα δικα σου! Very happy
Steve - Κυρ 31 Δεκ 2006, 20:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τα κάλαντα δεν μπορώ να τα πώ γιατί είμαι Λεφόδεντρο! Very happy

Όταν έρθει το Πάσχα, θα κάνω μια προσπάθεια Wink

Χρόνια σου πολλά, καλή χρονιά.

Και εγώ σ'αγαπώ Embarassed
volvos - Κυρ 31 Δεκ 2006, 21:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη το πασχα θα σου χωσουμε μια σουβλα στο ....κ#$%λο θα σε τυλιξουμε με αντερα και θα σε περιφερουμε στους δρομους??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

καλη χρονια σε ολους σας....και τουλαχιστον αξιοπρεπη στους υπολοιπους μας...
tsosmoulis - Δευ 01 Ιαν 2007, 12:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
manolis έγραψε:
εγώ προτείνω 2-3 Μαρτίου Wink

καλά εσύ είσαι βαλτός ε?αλλά ξέρω τί φοβάσαι και δεν θες να είμαι μαζί...
πώς το λένε...ΑΑΑΑ, ράψιμο χ0οχ0χο0χοχ0οχ0οχ0χο0χο0χοχ0
bakclima - Δευ 01 Ιαν 2007, 12:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον αϊντε, πειτε μια ημερομηνια να τελειωνουμε, γιατι μπηκε το 2007!!!
Pugobios - Δευ 01 Ιαν 2007, 19:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Χρόνια πολλά κι απο μένα καλή χρονιά!Λοιπόν Μάνθοοοοοοοοοοοοοοοοο κάνε μια ψηφοφορία λέμεεεεεεεεε άκρη δε θα βγάλουμε αλλιώς!Άντε να κανονίζουμε σιγά σιγά..........
MEMsound - Δευ 01 Ιαν 2007, 23:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου αυτό.
Αυτό είναι θέμα του ΔΣ Wink
Steve - Τρι 02 Ιαν 2007, 14:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δηλαδη το πασχα θα σου χωσουμε μια σουβλα στο ....κ#$%λο θα σε τυλιξουμε με αντερα και θα σε περιφερουμε στους δρομους??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γίνεται να αφήσουμε τα άντερα στην γωνία για μετά?

Δεν μου αρέσει η υφή τους πάνω στο δέρμα μου. Αλείψτε με με βούτυρο Very happy

Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει... ψηφοφορία γιοκ... Cool
Sidobre - Τρι 02 Ιαν 2007, 15:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
H ψηφοφορία εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων, που εξετάζουμε τώρα.... Wink
Steve - Τετ 03 Ιαν 2007, 02:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Love
tsosmoulis - Πεμ 04 Ιαν 2007, 12:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
...και η εξέταση συνεχίζεται... Laughing

έχουμε κανένα πόρισμα?
DimiP - Πεμ 04 Ιαν 2007, 17:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
...και η εξέταση συνεχίζεται... Laughing

έχουμε κανένα πόρισμα?

...ο ασθενης απεβιωσε...
..οι εξετασεις συνεχιζονται...προς ανευρεση των αιτιων....
manolis - Δευ 08 Ιαν 2007, 22:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
κανένα νέο Question
tsosmoulis - Τρι 09 Ιαν 2007, 08:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ φεύγω στις 13 Φεβρουαρίου κανονίστε να την κάνετε 17-18 Φεβρουαρίου Evil

ΥΓ πλάκα κάνω
bakclima - Σαβ 20 Ιαν 2007, 17:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα νεο;;;;;;;;;
Steve - Σαβ 20 Ιαν 2007, 18:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαααα Rolling eyes
MEMsound - Κυρ 21 Ιαν 2007, 13:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Τάσος είναι άρρωστος (οικογενειακώς) και δεν έχει ασχοληθεί αυτές τις μέρες.
Πάρτε τον ένα τηλέφωνο γιατί δεν ξέρω πότε θα μπει στο forum.
christhehealer - Δευ 22 Ιαν 2007, 11:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πρόεδρας πότε θα μπει στο φόρουμ ή κάποια ανακοίνωση για το τουρινγκσυνελευσησυνάντηση? Rolling eyes Confused Scratch
Sidobre - Δευ 22 Ιαν 2007, 13:00:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ερχεται, έρχεται.... Rolling eyes
Road_Runner - Δευ 22 Ιαν 2007, 13:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα ποδια ερχεται?
tsosmoulis - Δευ 22 Ιαν 2007, 13:59:54
Θέμα δημοσίευσης:
όταν η πανελλήνια έρχεται ο μητσάκος φεύγει Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 22 Ιαν 2007, 16:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
JW ο Μητσάκος!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τρι 23 Ιαν 2007, 08:58:09
Θέμα δημοσίευσης:
αν και είμαι άνθρωπος του gin 'n' juice Cool
Steve - Τρι 23 Ιαν 2007, 10:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
Άνθρωπος του πεο-juice είσαι... Cool
chris_207 - Πεμ 13 Ιαν 2011, 18:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ????????
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες