Ghost Dog έγραψε: |
Ολα καλα,απλως αν γινοταν να το καναμε μεσα Γεναρη ή μεσα Μαρτη γιατι την ενδιαμεση περιοδο θα παιζει εξεταστικη...( ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Στο περίπου πότε είναι η εξεταστική? Υπάρχει κάποιον σχετικό πρόγραμμα? |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Πανεπιστήμιο Πειραιά Τμήμα Διδακτικής Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Τρίτη 16/01/2007 πρώτο μάθημα Παρασκευή 16/2/2007 τελευταίο μάθημα. Εκεί περίπου θα κυμανθεί και η εξεταστική των άλλων σχολών... |
DIMCHRI έγραψε: |
παιδιά δυστυχώς κάθε σχολή καθορίζει το δικό της πρόγραμμα ΄πότε δύσκολα βλέπω να μπορουμε να συμμορφωθούμε με όλων των σπουδαστών τις εξεταστικές... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
1. Διαδικασίες προτείνω να ξεκινήσουν άμεσα για να μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή ![]() 2. Να δωθεί μεγάλη έμφαση στο κόστος (το οποίο πάντα είναι χαμηλό) για να έχουμε συμμετοχή ![]() 3. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Μέσα σε ένα Σ/Κ πάλι πουτ@να τα κάνατε....
Μέρος θα εξαρτηθεί, γιατί -επειδή και εγώ είμαι ρομαντικός- θέλω να έχει πολύ κόσμο. Ετσι το μέρος θα εξαρτηθεί και από τον κόσμο που "αντέχει" να φιλοξενήσει.... (θα ξεκαθαρίσω λίγο το τοπικ από τις off-topic μπούρδες σας...) |
manolis έγραψε: |
άλλωστε θα το συνδυάσουμε σαν τούρινγκ οχι θα πάμε τούρινγκ ![]() |
Παράθεση: |
το θεμα ειναι πρωτα απο ολα το ξενοδοχειο.
αυτο θα πρεπει να εχει μια στοιχειωδως αξιοπρεπη αιθουσα εκδηλωσεων. αυτη θα πρεπει να κλειστει και εκει να γινει ενα ειδος ατυπου συνεδριου. να συζητηθει τι εχει γινει ως τωρα.ποια ειναι τα λαθη. τι μπορει να διορθωθει κλπ κλπ. αυτα πρεπει να τα διοργανωσει-ορισει μια φορμουλα- καποιος που απο τη δουλεια του ξερει 2-3 πραματακια απο τετοιες συναντησεις. .........οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι. |
vinman έγραψε: | ||
Με θλίβει το γεγονός και θα γίνω κακός που το αναφέρω,ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που απάντησαν με σοβαρότητα στο παραπάνω θέμα,όλοι οι υπόλοιποι κάνετε χαβαλέ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,και έχετε ξεσκίσει το topic....
Ήδη ο Τάσος διέγραψε αρκετά posts...και μάλλον θα πρέπει να διαγράψει κι άλλα..... Το θέμα για όσους και όσες δεν κατάλαβαν δεν είναι ούτε το σκί ούτε το ράφτινγκ... Όσο για αυτά που αναφέρει ο Παναγιώτης (volvos).....
.......δεν έχω να πώ κάτι απο το να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του...έδωσε σε λίγες γραμμές να καταλάβουν όλοι το νόημα της συνάντησης...για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη... |
volvos έγραψε: |
τουρινγκ εχουν γινει πολλα ως τωρα. δε νομιζω οτι προεχει αλλο ενα. περα απο τη πλακα οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι. |
307 ARMY! έγραψε: |
Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club! |
crusader έγραψε: | ||
Συγνώμη Νικόλα αλλά εδώ κάνεις λάθος. Είχαν κλειστεί από το club χώροι σκηνών για 15 άτομα που ήταν να έρθουν σίγουρα... |
xrisa-xs έγραψε: |
........είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους |
underage έγραψε: | ||
Αυτή η φράση μου φέρνει στο μυαλό "πεδίο για μάχη" ![]() |
για να μην λέει ο ένας το κοντό του και το μακρύ του ας ψηφίσουμε
όλοι κάποιες ημερομηνίες να τελειώνουμε |
Lef205 έγραψε: |
Οταν μιλαει ο θειος Λεφ . . . ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Όλο μαλ***ες λέει... ![]() |
εγώ προτείνω 2-3 Μαρτίου ![]() |
volvos έγραψε: |
δηλαδη το πασχα θα σου χωσουμε μια σουβλα στο ....κ#$%λο θα σε τυλιξουμε με αντερα και θα σε περιφερουμε στους δρομους??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
...και η εξέταση συνεχίζεται... ![]() έχουμε κανένα πόρισμα? |