PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - French Makers Cup... Ενας ακόμα θεσμός γεννιέται!

Sidobre - Παρ 15 Δεκ 2006, 15:25:20
Θέμα δημοσίευσης: French Makers Cup... Ενας ακόμα θεσμός γεννιέται!
Η ιδέα ξεκίνησε από εδώ:

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15284

Και φυσικά σαν Peugeot Sport Club υποστηρίζουμε τέτοιες ιδέες και μας αρέσουν πολύ (χρόνια το είχαμε και σαν μελλοντική ιδέα)

Καιρός να γίνει και πραγματικότητα!

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,
Με την μόνη προϋπόθεση να ανήκει σε Γάλλο κατασκευαστή (Peugeot, Citroen, Renault, Talbot)...

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 19:00 στην Λέσχη μας, για να θέσουμε τις βάσεις στον θεσμό αυτό.

Οι ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής, είναι όπως αναγράψαμε πιο πάνω, να είναι Γάλλου κατασκευαστή, η ασφάλεια όπως υποδυκνείεται κατα "J" (κλουβί, καθίσματα κλπ) ενώ θα υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί κόστους για να είναι ένας αγώνας που θα χαιρόμαστε όλοι με με ένα λογικό πλαίσιο χρημάτων.

Περισσότερα στην συνάντηση, καθώς και γραπτά μετά την συνάντηση.

(Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν και μαζί μου)
Lef205 - Παρ 15 Δεκ 2006, 15:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι δωρο γιορτης λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Armed Locked Closed Topic Thumbs Up Whistling Yahoo! Tease Blink Hunter Wacko Stunned Worthy W00t W00t W00t Shoot Onfire Cheers Cheers
c_mamal - Παρ 22 Δεκ 2006, 14:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Έγινε η συνάντηση και αν ναι τι αποφασίστηκε???
Sidobre - Παρ 22 Δεκ 2006, 14:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Η πρώτη συνάντηση αφορούσε κυρίως την πρόθεση ενδιαφέροντος από αγωνιζόμενους. Συζητήθηκαν μέρη των κανονισμών, των αγώνων χωρίς ουσιαστικά να αλλάξει κάτι από αυτά που λέγαμε στους 4Τ.

Θα επαναληφθεί συνάντηση στην αρχή του χρόνου, με απτά στοιχεία πλέον σχετικά με παροχές κλπ.
c_mamal - Παρ 22 Δεκ 2006, 15:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο σας... Thumb Left
manolis - Δευ 25 Δεκ 2006, 18:47:08
Θέμα δημοσίευσης:
ο θεσμός σίγουρα ήταν και είναι μια πολλή καλή ιδέα που συζητούσαμε καιρό στο 4t ελπίζω να γίνει και πράξη Clapping

εγώ είμαι μέσα με.................106 1.3 rallye Gr.A Wink
Lef205 - Τρι 26 Δεκ 2006, 00:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
manolis έγραψε:
ο θεσμός σίγουρα ήταν και είναι μια πολλή καλή ιδέα που συζητούσαμε καιρό στο 4t ελπίζω να γίνει και πράξη Clapping

εγώ είμαι μέσα με.................106 1.3 rallye Gr.A Wink

Επικοινωνησε με το Τασο να σου στειλει την φορμα συμμετοχης!
volvos - Τετ 27 Δεκ 2006, 18:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση...αν και καθυστερημενη τωρα το χαμπαριασα....

τους αγωνες τους εχετε κλεισει?

αν οχι μπορω να κανω μια προσπαθεια για την αναβαση δημητσανας...

μεχρι περσυ ηταν δωρο και διαμονη και παραβολο...
εφετος ηταν μονο διαμονη μιας και στερεψαν τα λεφτα και ελεω εκλογων γινοταν χαμος...

επειδη ο νεος δημαρχος ειναι γνωστος μου αρκετα μπορω να ζητησω αν κλεισει ενας αγωνας του καπ για εκει να ειναι δωρεαν (ετσι πιστευω) διαμονη και ενα μεγαλο μερος του παραβολου(ετσι πιστευω) ... νομιζω οτι μπορω να πετυχω κατι καλο...και αυτοι θελουν να ακουστει πιο σοβαρα ο θεσμος και εμεις να παρουμε καποια μπονους...

αν ειναι πεστε μου!
manolis - Πεμ 28 Δεκ 2006, 23:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
ένα τηλ. πρόεδρε Question

στείλτο με pm Wink
gonakinen - Σαβ 08 Δεκ 2007, 15:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι πήρε το αυτί μου για σκέψεις να γίνει ο θεσμός τελικά , ισχύει ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες