Kunhgos έγραψε: |
Καλησπερα,
Προσφατα γυρισα από αγγλια οπου βρισκόμουνα για εργασία (2 χρονια) και αποφασισα να αγορασω το αμαξι της αδερφης μου για 4000 ευρω, θα ηθελα τη γνωμη σας για το τη service χρειαζεται το αμαξι (εγω ειμαι εντελως ασχετος με αμαξια). Συγκεκριμενα το αμαξι peugeot 206 1.1 αγοραστηκε το 02/2002 από τοτε εχει κανει service το πρωτο τον 10.000 και μετα εκανε στα 17000 ένα γενικο που του αλλαξανε τα λαδια φιλτρα μπουζι βαλβολινες πλύσιμο μηχανής με ορυκτέλαιο, από τοτε το αμαξι εχει κανει άλλο ένα service στα 27000 οπου αλλαξε λαδια και φιλτρο λαδιου. Τωρα το αμαξι εχει 34000 χλμ και αναρωτιεμαι αν πρεπει να το παω για service 30.000χλμ η 40.000χλμ? Λαστιχα αλλαξα και εβαλα τα BRIDGESTONE B 250 175/65 R14 |
volvos έγραψε: |
apo τη στιγμη που ειναι 5ετων καλο ειναι να ελεχθουν-αλλαχθουν τα λουρια-ιμαντες...μετα απο τοσα χρονια πιθανοτατα να εχουν χαλασει...
ο κατασκευαστης λεει καποια χλμ (καπου 90) ή 5χρονια αν θυμαμαι... |
Ευχαριστω παιδια για της απαντησεις σας αυριο θα παρω τηλεφωνο ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να κλεισω ραντεβου. Μια ακομα ερωτηση θελω να σας κανω παρατηρησα οτι μερικες φορες οταν παρκαρω και τραβαω χειροφρενο ακουγεται ενας ηχος σαν τριξιμο απο το πισω μερος, γνωριζετε τι το προκαλει αυτο? Ευχαριστω |
Lef205 έγραψε: |
ολα ετσι κανουν δεν εχεις προβλημα. |
Ευχαριστω παιδια για της απαντησεις σας αυριο θα παρω τηλεφωνο ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να κλεισω ραντεβου. Μια ακομα ερωτηση θελω να σας κανω παρατηρησα οτι μερικες φορες οταν παρκαρω και τραβαω χειροφρενο ακουγεται ενας ηχος σαν τριξιμο απο το πισω μερος, γνωριζετε τι το προκαλει αυτο? Ευχαριστω |