PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Αποχή...

Road_Runner - Δευ 04 Δεκ 2006, 18:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι περι αποχής: Γιατί γνωστό μέλος του ΣΟΑΑ, (νομιζω) πως έτρεξε στην Κορινθο, αλλά και να μην έτρεξε, βοήθησε στην οργανωση του Παλλαδίου από πρωτεύουσα θέση?
Εγώ τον ήξερα για υπερ της αποχης. Πως βοηθάς να γίνει ένας αγώνας και μετά λες στους συναθλητές σου να μην τρέξουν?
Αυτό κάπως δεν μου κολάει....... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Evil
MEMsound - Δευ 04 Δεκ 2006, 21:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί στους Ελληνικούς αγώνες κανένας δεν μιλάει με ονόματα και συγκεκριμένα παρά για "γνωστούς", "εξέχοντες" κλπ κλπ.??
Shocked Confused Shocked Confused Question Question

Εμένα αυτό κάπως δεν μου κολλάει. Wink Wink

Γιατί αφού ειμαστε σίγουροι για κάτι δεν γινόμαστε συγκεκριμένοι παρά αφήνουμε γενικότητες να πλανούνται στον αέρα?

Μήπως απλά γινόμαστε κακοί (χωρίς "συγκεκριμένο" λόγο) και χωρίς να βγαίνει και άκρη τελικά.
Road_Runner - Δευ 04 Δεκ 2006, 22:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου....
Όταν μιλάω, μιλάω για γεγονότα και όχι για πράγματα από το μυαλό μου!
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 02:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου....

Μελη και μη μελη του σοαα δεν υπαρχουν.
σοαα σημαινει συνδεσμος οδηγων αγωνων αυτοκινητου.
Οσοι τρεχουμε ειμαστε μελη.
Οσο για τον Πλατη νομιζω πως ηταν εξαρχης αντιθετος στην αποχη.
Τον κριτη που μπεκροπινε στην καντινα οταν εσυ ετρεχες τον ειδες?
Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι.
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 03:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Όταν μιλάς για κάτι που γίνεται δημόσια και όχι κρυφά δεν τίθεται θέμα ρουφιανιάς ούτε και κατάδοσης.
Απλά περιγράφεις αυτό που είδες.

Όταν αναφέρεσαι σε κάτι που έχει γίνει αναφέρεσαι άμεσα και σε αυτόν που το έκανε ανεξάρτητα με το αν αναφέρεις το όνομά του, το οποίο άλλωστε είναι πολύ ευκολο να το βρει ο οποιοσδήποτε. Μην σου πω ότ έτσι το τονίζεις περισσότερο.

Από την άλλη αφού δεν θες να φαίνεσαι έτσι όπως είπες καλήτερα νομίζω θα είναι να διατηρείς γενικώς low profile με όσο το δυνατόν λιγότερα σχολία, τα οποία μπορεί ευκολα να παρεξηγηθούν / παρερμηνευτούν, ιδίως όταν για κάτι δεν είσαι 100% διασταυρωμένα σίγουρος.

Από κει και πέρα αν εγώ συμμετείχα σε αγώνες ακόμα ακαι αντίθετα τελείως να ήμουν με τις θέασεις του ΣΟΑΑ θα ήμουν παρών σε κάθε συνάντηση ώστε να έχω ιδία άποψη/γνώση/συμμετοχή για ότι γίνεται.
Ακόμα και αντίθετο πχ να ήμουν με την αποχή θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πείσω τους υπολοίπους να επιστέψουν.
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 03:15:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστος ο Μανθος.
Γενικα παρτε χαμπαρι πως οτι γινεται ειναι απο εμας για εμας ανεξαρτητα απο σοαα ή οτιδηποτε.
glf - Τρι 05 Δεκ 2006, 03:16:25
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...

δηλαδή αντί ενός αγωνιζόμενου, βάζανε έναν "γρήγορο" με το αυτοκίνητο του χορηγού του αγώνα να περάσει και να κορνάρει θα ήταν καλύτερο για την ασφάλεια του αγώνα ?

δεν πάει έτσι..
vinman - Τρι 05 Δεκ 2006, 06:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι.

Shocked Shocked
BadSpud! - Τρι 05 Δεκ 2006, 08:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Shocked Shocked

και ομως ετσι είναι και οταν έγιναν κάποια ευτράπελα αυτός έτρεχε με την μπίρα στο χέρι....

και μετα πήγε και συνέχισε... Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΛΕΟΣ!!!
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...

δηλαδή αντί ενός αγωνιζόμενου, βάζανε έναν "γρήγορο" με το αυτοκίνητο του χορηγού του αγώνα να περάσει και να κορνάρει θα ήταν καλύτερο για την ασφάλεια του αγώνα ?

δεν πάει έτσι..

Ασφαλώς και δεν είναι το πρόβλημά μου ότι βάλανε έναν οδηγό αγώνων. Πολλές φορές γίνεται αυτό. Και αυτό ακριβώς που έκανες έπρεπε να κάνει ο κάθε πλοηγός. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε στην όλη φάση είναι ότι από την στιγμή που υποστηρίζεις την αποχή γιατί δέχεσαι να γίνεις πλοηγός? όταν προτρέπεις τους άλλους να μην τρέξουν, με αυτό που κάνεις τους "βοηθάς" να τρέξουν. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Από κει και πέρα αν εγώ συμμετείχα σε αγώνες ακόμα ακαι αντίθετα τελείως να ήμουν με τις θέασεις του ΣΟΑΑ θα ήμουν παρών σε κάθε συνάντηση ώστε να έχω ιδία άποψη/γνώση/συμμετοχή για ότι γίνεται.
Ακόμα και αντίθετο πχ να ήμουν με την αποχή θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πείσω τους υπολοίπους να επιστέψουν.

Το έχω πει πολλές φορές να πάω σε συνάντηση αλλά λόγω απογευματινών-βραδυνών ωρών στην σχολή δεν μπορώ γιατί ο Λευτέρης μου είχε πει ότι οι συναντήσεις είναι βράδυ.
Το τελευταίο που λες απλά δεν γίνεται.
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:22:32
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Μεχρι πριν λίγο καιρό ήξερα ότι υπάρχει συνδρομή. Άρα υπάρχουν και "επίσημα" (όπως στο κλαμπ για παραδειγμα) μέλη.
Αφου ήταν αντίθετος μπορείς να εξηγήσεις την στάση του?
Εσύ θα το έκανες αυτό;
Και όσο για τον κριτή έχεις δίκιο. ήταν φριχτό αυτό που έκανε. Αλλά αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον ο οποίος πάει σε έναν αγώνα για να δει τα περάσματα, να βγάλει φωτογραφίες και στην καλύτερη περίπτωση να φυσήξει στην σφυρίχτρα για να ακουστει το φρρρρρ 2-3 φορές και στο τέλος της μέρας να πάρει το 100ρι του........
Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον απομακρυσμένο κριτή. Και δεν μιλάω για αυτόν στο Λαυριο. Προχθές στην Ριτσώνα ένας κριτής που ήταν σε σημείο όπου δεν είχε θεατές και περάσαμε με τον Σπύρο για να πάμε σε μια στροφή καθόταν μέσα στο αμάξι του και έβλεπε τηλεόραση. Ετσι όπως το είχε τοποθετήσει είχε ορατότητα 5-7 μέτρα ενώ έπρεπε να βλέπει γυρω στα 200. Και μόλις μας είδε ότι καθόμασταν λίγο εκεί βγήκε έξω μαζί με την γυναίκα του και έκανε την δουλειά του (μάλλον μέχρι να φύγουμε)
Αυτόν πως μπορείς να τον ελέγξεις???
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
glf έγραψε:

δεν πάει έτσι..

Ασφαλώς και δεν είναι το πρόβλημά μου ότι βάλανε έναν οδηγό αγώνων. Πολλές φορές γίνεται αυτό. Και αυτό ακριβώς που έκανες έπρεπε να κάνει ο κάθε πλοηγός. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε στην όλη φάση είναι ότι από την στιγμή που υποστηρίζεις την αποχή γιατί δέχεσαι να γίνεις πλοηγός? όταν προτρέπεις τους άλλους να μην τρέξουν, με αυτό που κάνεις τους "βοηθάς" να τρέξουν. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Χρυσε μου διαβαζεις τι γραφουμε ή γραφεις μονο? Laughing
Ο Πλατης δεν απεχει!
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Lef205 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Μεχρι πριν λίγο καιρό ήξερα ότι υπάρχει συνδρομή. Άρα υπάρχουν και "επίσημα" (όπως στο κλαμπ για παραδειγμα) μέλη.
Αφου ήταν αντίθετος μπορείς να εξηγήσεις την στάση του?
Εσύ θα το έκανες αυτό;
Και όσο για τον κριτή έχεις δίκιο. ήταν φριχτό αυτό που έκανε. Αλλά αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον ο οποίος πάει σε έναν αγώνα για να δει τα περάσματα, να βγάλει φωτογραφίες και στην καλύτερη περίπτωση να φυσήξει στην σφυρίχτρα για να ακουστει το φρρρρρ 2-3 φορές και στο τέλος της μέρας να πάρει το 100ρι του........
Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον απομακρυσμένο κριτή. Και δεν μιλάω για αυτόν στο Λαυριο. Προχθές στην Ριτσώνα ένας κριτής που ήταν σε σημείο όπου δεν είχε θεατές και περάσαμε με τον Σπύρο για να πάμε σε μια στροφή καθόταν μέσα στο αμάξι του και έβλεπε τηλεόραση. Ετσι όπως το είχε τοποθετήσει είχε ορατότητα 5-7 μέτρα ενώ έπρεπε να βλέπει γυρω στα 200. Και μόλις μας είδε ότι καθόμασταν λίγο εκεί βγήκε έξω μαζί με την γυναίκα του και έκανε την δουλειά του (μάλλον μέχρι να φύγουμε)
Αυτόν πως μπορείς να τον ελέγξεις???

υπαρχουν τα ταμειακως ενταξει και μη ταμειακως ενταξει μελη.
Ο σοαα δεν ειναι κλειστο κλαμπ.
Αυτα θα παψουν να γινονται αν αντιδρασουμε.
Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Εχει ξαναγινει αυτο ποτε?
Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για μαλ***ες?
COOL ALEXIS - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:35:21
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για ΜΑ**ΚΙΕΣ?

Απίστευτο............. Shocked
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Lef205 έγραψε:
Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για ΜΑ**ΚΙΕΣ?

Απίστευτο............. Shocked

Κι ομως αληθινο!
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 12:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry δεν είχα δει για τον Πλατή αυτό που έγραψες. Νόμιζα ήταν υπερ. Σορρυ.

Πως να αντιδράσεις; Εντάξει για τον κριτή στο Λαυριο. Αλλά για αυτόν στην Ριτσωνα τι να κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κανω θα σου πει αν του πεις τιποτα.....

Το είδα το σημείο που είχε πέσει η μπαριέρα. Καλα, αν δεν φτιαχνόταν, θα γινόταν πανικός στο σημείο που ήταν. Ήταν ανάμεσα Κ9-Κ10 στην πατημενη αριστερή... Ένας παραλίγο να μαζέψει τα προστατευτικά που βάλανε και την Κυριακη.....
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Είδες Νίκο μου ότι όλο και κάτι γίνεται.
Δεν είπε κανείς ότι ο ΣΟΟΑ δεν είχε/έχει "μελανά σημεία" και ότι δεν έχει κάνει λάθη.

Όμως μόνο οργανωμένα μπορείτε οι οδηγοί να διεκδικήσετε τα αυτονόητα.

Αν είναι η ειδική να είναι το ίδιο επικίνδυνη με τα Λιμανάκια δεν υπάρχει λόγος να τρέχει κανείς σε οργανωμένους αγώνες... Wink Wink

Επίσης για το πως να αντιδράσεις για τον συγκεκριμένο κριτή...

Να σου πω.

Τον βγάζεις μια ωραιότατη φωτογραφία την ώρα που "τον παίζει" και
τον κάνεις βούκινο και αυτόν και την Λέσχη που τον έβαλε εκεί.
Δυσφημίζεται η Λέσχη και πλέον οργανώνοι δυσκολότερα αγώνες ή μαζέυει λιγότερες συμμετοχές.
Χάνει λεφτά και αναθεωρεί...
και πάιε λέγοντας.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι στους αγώνες δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων... Wink
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Sorry δεν είχα δει για τον Πλατή αυτό που έγραψες. Νόμιζα ήταν υπερ. Σορρυ.

Πως να αντιδράσεις; Εντάξει για τον κριτή στο Λαυριο. Αλλά για αυτόν στην Ριτσωνα τι να κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κανω θα σου πει αν του πεις τιποτα.....

Το είδα το σημείο που είχε πέσει η μπαριέρα. Καλα, αν δεν φτιαχνόταν, θα γινόταν πανικός στο σημείο που ήταν. Ήταν ανάμεσα Κ9-Κ10 στην πατημενη αριστερή... Ένας παραλίγο να μαζέψει τα προστατευτικά που βάλανε και την Κυριακη.....

Αν φτιαχνονταν και μια αλλη μπαριερα στο Μαυρο Ροδο ΙΣΩΣ ειχαμε εναν ακομη συναθλητη.
Σου ειπα πως να αντιδρασεις, αυτος κανει οτι θελει γιατι το μεροκαματο του ειναι σιγουρο, αν του το κοψεις ομως . . .
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Τον βγάζεις μια ωραιότατη φωτογραφία την ώρα που "τον παίζει" και
τον κάνεις βούκινο και αυτόν και την Λέσχη που τον έβαλε εκεί.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι στους αγώνες δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων... Wink

πολυ 4troxoi.gr/forum διαβαζεις!
και εκει ενας Lef205 τα ιδια γραφει! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
...δεν χρειάζεται...
μου τα λεει και στον καφέ... Laughing Laughing Laughing

άσε που γενικώς δεν χρειάζεται γιατί κάποιες αντιδράσεις οφείλουν για όλους μας να είναι αυτονόητες...

Εδώ φωτογραφίζουμε με τα κινητά μας τα τραγελαφικά στο δρόμο και τα στέλνουμε στα περιοδικά... στους αγώνες γιατί δεν το κάνουμε?

Δεν δυσφημείς κάποιον με αυτό.
Μόνος του δυσφημείται με αυτό που κάνει (ή δεν κάνει....).
Αν ήταν σωστός ίσα-ίσα που "θα του έβγαζες και το καπέλο...." Wink
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει λοιπον. Απο εδω και μπρος θα είμαι με την φωτογραφική ανα χείρας και θα τους λέω να μου χαμογελούν κιόλας... Πιστεύω να σοβαρευτούν....

Υ.Γ. Να την ΄φερω και στο γτψψ να βγάλουμε και τους δικούς μας όταν θα τρώνςε τα σανουιτς?
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εντάξει λοιπον. Απο εδω και μπρος θα είμαι με την φωτογραφική ανα χείρας και θα τους λέω να μου χαμογελούν κιόλας... Πιστεύω να σοβαρευτούν....

Υ.Γ. Να την ΄φερω και στο γτψψ να βγάλουμε και τους δικούς μας όταν θα τρώνςε τα σανουιτς?

Νικο ξερεις πολυ καλα οτι η λυση ειναι αλλου, τωρα αν δεν θες να την καταλαβεις μπορεις να συνεχισεις να ειρωνευεσαι, ειναι πλεον προβλημα δικο σου
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο εσύ όταν τρως κλείνεις τα μάτια? ? Shocked Shocked
Και αν γίνει κάτι δεν μπορείς να φτύσεις ότι μασάς και να σφυρίξεις??
Μήπως σε ζαλίζει και το σάντουιτσ? Ίσως αν έχει σαλάμι με μπύρα μέσα να χτυπάει λίγο στο κεφάλι.
Ξέρο γω τι να πω... Confused Shocked Laughing Laughing Laughing

Ή μήπως θες να είναι κάποιος κριτής 5 ώρες και να μην φάει τίποτα?

ΕΠΙΣΗΣ είναι τελείως διαφορετική μια πίστα από ένα δρόμο πάνω στο βουνό.
Ιδίως στην καρτόπιστα που είναι μια σταλιά και είμαστε πολλοί και βλέπουμε τι γίνεται.

ΕΠΙΣΗΣ στο gtcc οι κριτές είνμαι ΑΜΙΣΘΟΙ και το κάνουν για το κέφι τους.
Αυτό δεν τους δικαιολογεί ΑΛΛΑ δεν μπορείς να τους ζητήσεις και τα ρέστα.

Μπορείς όμως να τους εκπαιδεύσεις κλπ κλπ αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα.
Απαιτεί χρόνο και άλλα πολλά και εν πάση περιπτώση δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Επίσης μέσα στο καρτόδρομο οι κριτές είναι ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ "διακοσμιτικοί" μιας και δεν υπάρχουν
Arrow τυφλές στροφές.
Arrow κόσμος στην άκρη του δρόμου.
Arrow διασταυρώσεις.
Arrow διερχόμενα μηχανάκια και άλλα όμορφα.

Τέλος έχεις δει παράπονα ποτέ για τους κριτές/οργάνωση στα μέγαρα?
Όχι (ή έστω όχι στο βαθμό που βλέπουμε παράπονα σε αναβάσεις/ ραλλυ /σπριντ κλπ)
Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ένας περιφραγμένος χώρος με μια ορεινή διαδρομή πολλών χιλιομέτρων.
Δεν είναι καθόλου συγκρίσιμα πράγματα μεταξύ τους οπότε μην τα συγκρίνεις ούτε για αστείο. Wink

Όσο για το gtc θέλει πολλές βελτιώσεις τις οποίες και συνεχώς προσπαθούμε να πετύχουμε. Εξάλλου δεν είμαστε επαγγελματίες (αν και η οργάνωσή μας είναι εφάμιλης ποιότητας/απόδοσης/αποτελεσματικότητας). Wink
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 13:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
ψηλε αν ειχαν ολοι οι αγωνες το 1/10 της οργανωσης του γτψψ τωρα πιστεψεμε ολοι θα τρεχαμε.
Στα Μεγαρα εχουν διαπιστωθει απειρες παραλειψεις απο λεσχεςπου διοργανωνουν χρονια αγωνες.
Την Πεμπτη διαλυθηκε η ΕΘΕΑ να δουμε αν θα βαλουν αξιολογους ανθρωπους τωρα.
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 14:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειρωνευομαι. Άλλο αν φάνηκε έτσι. Όντως θα το κάνω αυτο με τις φωτογραφείες. Δεν είναι κακή ιδέα.
Όσο για το γτψψ, εκεί ναι ειρωνευόμουν γιατί το βλέπεις τους κριτές να παίζουν σκυταλοδρομία και να φωνάζουν για σκούπες από σαξόραλλα, ναι, αυτό είναι για φωτογραφία....
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 14:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο για τα μέγαρα αυτό που είπε ο Λευτέρης.
+ Ότι έχω δει κριτή να διασχίζει την πίστα εν ώρα αγώνα αμέσως μετά την Κ1 όπου δδεν έχει πλήρη ορατότητα για τα αν έρχεται αυτοκίνητο.
Τέλος για το ΓΤΨΨ αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το θέμα με τους κριτές πρέπει κάπως να διορθωθεί. Το να τρώς το είπα για παράδειγμα. Αν θες μπορώ να σου πω κατ' ιδίαν συγκεκριμένα περιστατικά στον προηγούμενο αγώνα, μιας και δεν ήσουν εκεί. Πράγματα τα οποία μας εξέθεσαν. Και δεν φταίει μόνο ένας γιαυτά....
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 14:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
την επόμενη φορά να κάτσεις εσύ μέσα στο κρύο ακίνητος και υπό της συνθήκες που έγινε ο αγώνας και να μην κάνεις χαβαλέ γιατί μπορεί να σκιστεί κάνα καλσόν.
Αααα ξέχασα εμείς στα χρονόμετρα δεν κάναμε ποτέ χαβαλέ (στους προυγούμενους αγώνες γιατί σε αυτό δεν ήμουν και δεν θα είσασταν όλοι παναγίες και δεν θα είπατε καμία βλακειούλα, ούτε και θα πειράξατε την όποια κοπέλα έτυχε να περάσει από εκεί..
Είμασταν πάντα ακλόνητοι δεν είπαμε ποτέ σαχλαμάρα ούτε από τα μικρόφωνα ούτε από την ενδοεπικοινωνία.

Επίσης γιατί πάλι μιλάς γενικά και με "...."
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μιλάς συγκεκριμένα?
Ο Χ έκανε αυτό.
Ο Υ δεν έκανε εκείνο.
Και μας "έβλαψε" σε αυτό και σε εκείνο.
Αν δεν θες να γίνεις κακός μην το αναφέρεις καθόλου.
Road_Runner - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:07:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια. Απο εδω και περα δεν θα ξαναπω τιποτα, ούτε θα υποδείξω, ούτε θα κάνω καμία παρατήρηση ούτε θα ασχοληθώ με κάτι άλλο πλέον.. Γιατι ότι λέω λαμβάνεται όπως θέλει από τον καθένα. Δεν υπολογίζομαι επομένως δεν βλέπω τον λόγο να κάνω το οτιδήποτε
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ωραια. Απο εδω και περα δεν θα ξαναπω τιποτα, ούτε θα υποδείξω, ούτε θα κάνω καμία παρατήρηση ούτε θα ασχοληθώ με κάτι άλλο πλέον.. Γιατι ότι λέω λαμβάνεται όπως θέλει από τον καθένα. Δεν υπολογίζομαι επομένως δεν βλέπω τον λόγο να κάνω το οτιδήποτε

Μα ρε Νικο οταν λες καποια πραματα και εχεις 3 ανθρωπους απο πανω σου εκ των οποιων ο ενας τρεχει και 4 χρονια σε αγωνες,που σου λενε οτι ειναι λαθος και εσυ συνεχιζεις την ιδια λογικη τι θες να γινει?
Δεν σου ειπε κανεις να μη μιλησεις, αλλα φροντισε αυτα που λες να εχουν βαση!
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν σου λέω να μην λες.

Σου λέω να μιλάς συγκεκριμένα για να σε παίρνουν στα σοβαρά.

Τώρα πως κατέληξες στο παραπάνω συμπέρασμα δεν κατάλαβα.
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:25:04
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Και σαντουιτς να τρωνε και καφεδες να πινουνε και οτι θελουν, αρκει να ειναι ΕΚΕΙ και οχι κανενα χιλιομετρο μακρια, αυτη ειναι η διαφορα!
plaketokofths - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο off topic αλλά...
πως γίνεται το έχουμε τόσες απαιτήσεις σε θέματα ασφάλειας απο τους άλλους όταν εμείς οι ίδιοι στους δρόμους δεν φοράμε ζώνη, τρέχουμε σαν παλαβοί, στους αγώνες αγνοούμε τις υποδείξεις των κριτών...

Μια στιγμή, καλά όλα αυτά που λέμε, συμφωνούμε αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ζούμε. Να κοιτάμε και λίγο την ουσία του θέματος κι όχι ιδανικές συνθήκες.

Εγώ πιστεύω πως αργά ή γρήγορα αυτοι που απέχουν θα ξανατρέξουν και θα το ξεχάσουν, μακάρι να βγω ψεύτης. Εκείνη την στιγμή θα είναι η ειρωνία όμως.

Δηλαδά αυτοί που απέχουν τώρα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους μιας και είναι θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ δεν θα ξανατρέξουν ποτε?

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά την γνώμη μου είναι λάθος τρόπος να διεκδικήσεις τα αιτήματα σου με αποχή, τουλάχιστον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά την γνώμη μου είναι λάθος τρόπος να διεκδικήσεις τα αιτήματα σου με αποχή, τουλάχιστον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ποιος ειναι ο τροπος?
plaketokofths - Τρι 05 Δεκ 2006, 15:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Ποιος ειναι ο τροπος?

Δλδ θες να μου πεις ότι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις κάτι είναι να κάνεις αποχή, κατάληψη κτλ?
Lef205 - Τρι 05 Δεκ 2006, 16:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Ποιος ειναι ο τροπος?

Δλδ θες να μου πεις ότι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις κάτι είναι να κάνεις αποχή, κατάληψη κτλ?

Δε σου λεω αυτο,τον τροπο σε ρωταω και περιμενω απαντηση.
glf - Τρι 05 Δεκ 2006, 18:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
..άσε που μόνο μετά την αποχή είδαμε ουσιαστικά πράματα που βελτίωσαν τα μέτρα.
και γω περιμένω να δω τι είναι αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε τόσο καιρό και δεν το κάναμε.
plaketokofths - Τρι 05 Δεκ 2006, 18:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Ποιος ειναι ο τροπος?

Δε σου λεω αυτο,τον τροπο σε ρωταω και περιμενω απαντηση.

Αφού δεν μου λες αυτό τότε ξέρεις άλλους τρόπους, δοκίμασε λοιπόν τους άλλους με τελευταίο την αποχή γιατί κι εσύ δεν νομίζω να είσαι χαρούμενος που οι μισές αναβάσεις φέτος ήταν "προβληματικές".

Δεν θα σου πω τρόπο γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω ΠΛΗΡΩΣ τι ακριβώς έχει προηγηθεί, άσε που δεν είμαι εγώ ο άμεσα ενδιαφερόμενος, εσύ θα πρέπει να βρεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν οι αναβάσεις. Σκέψου το εξής:

Αν με κάποιον δεν μπορείς να διευθετήσεις ένα θέμα με διάλογο τι σε κάνει να πιστεύεις οτι με το στανιό,δλδ με την αποχή, θα το καταφέρεις?
Επίσης αν κάθε φορά κάτι δεν πάει καλά έκαναν αποχή τότε σίγουρα ούτε ενας αγώνας δεν θα γινόταν.

Σε ρωτάω εσένα προσωπικά και ΑΝ ΘΕΣ απάντησε, αν τα ασφαλιστικά μέτρα μείνουν ως έχουν, δεν θα ξανατρέξεις?

Αν το πάμε λίγο πιο μακριά και γενικά μιλωντας τέτοια θέματα χρήζουν σοβαρής αντιμετώπισης και απαιτούνται συνθήκες και άνθρωποι όχι όπως της Ελλάδας. Στο κωλοχανείο που είμαστε ούτε να μιλήσει κανεις ξέρει κι ούτε ο άλλος έχει την υποδομή να ακούσει. Δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη γι' αυτό που κάνεις γι' αυτό. Είναι μια γενική κατάσταση που διακρίνω προσωπικά στην Ελλάδα.
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 18:45:57
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

εχετε μια τάση να γενικευετε και "όποιον πάρει ο Χάρος".

Λοιπόν.

Άλλο αποχή.
Άλλο κατάληψη.
Άλλο κτλ.

Κατάληψη είναι μαζί και καταπάτηση και επίσης στέρηση σε όσους δεν συμφωνούν να την απόφαση των "καταλυπτών" να χρησιμοποιήσουν το "καταληφθεν πράγμα/κτήριο/υπηρεσία/χώρο.

Η κατάληψη είναι το έσχατο ίσως που πρέπει να κάνει κάποιος οπουδήποτε... (άλλο πχ αν έχει γίνει από πολλούς πιπίλα βλ. σχολεία, σχολές κλπ κλπ...)

Αντίθετα η αποχή (όπως και απεργία) είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του καθένα μας.
Είναι δικαίωμα σου να απέχεις από κάτι που δεν σε βρίσκει σύμφωνο, σε κάτι που σε ενοχλεί, σε κάτι που θες να αλλάξεις.

Αρκεί η αποχή να είναι εποικοδομητική.
(edit) εποικοδομητική = Όσο κάποιος απέχει κάνει κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση = δεν κάθετε σπίτι του και βλέπει τηλεόραση.

Και αυτήν την στιγμή εγώ βλέπω ότι με τις κινήσεις που έχει κάνει ο σοοα έχουν γίνει κάμποσα βήματα προς τα εμπρός.

και λίγη φιλοσοφία... Razz Arrow
Στην δημοκρατία καλώς ή κακώς ισχύει η πλειοψηφία. Η δημοκρατία ξέρετε δεν είναι το τέλειο πολίτευμα ... αλλά δεν υπαρχει καλύτερο.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το "όμορφο" πολίτευμα υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις οι οποίες οφείλουν να στηρίζονται σε συγκεκριμένα επιχειρήματα και όταν έρθει η ώρα για αποφάσεις να εκτιμούνται και να ψηφίζονται.
Φυσικά για να δουλεψει κάτι τέτοιο θέλει συμμετοχή/ενδιαφέρον/ενημέρωση από όλους ή αλλιώς από όσους περισσότερους γίνεται.
Αλλιώς (αν αδιαφορούμε) οι αποφάσεις θα παίρνονται από λίγους που έχει "καλώς", αν ενδιαφέρονται πραγματικά, αν όμως το ενδιαφέρον είναι ψευτικο και κερδοσκοπικό τότε το λιγότερο "κακώς".
Από εκεί και πέρα βέβαια κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει όμως τότε δεν έχει δικαίωμα να μιλάει.
Ή συμμετέχεις και διεκδικείς ή απουσιάζεις και πας όπου σε κατευθήνουν.

plaketokofths - Τρι 05 Δεκ 2006, 19:06:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σταματάω να γράφω εδώ γιατί πάλι άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνετε και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας για άλλη μια φορά.

Δεν είπα ότι έγινε κατάληψη αλλά αναφέρθηκα γενικά σε τέτοιες καταστάσεις και είπα, οπως αποχή, κατάληψη ΚΤΛ.

Όσο φιλε Μάνθο γι αυτό που είπες για την αποχή συμφωνώ αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν λέγεται αποχή αλλά κάτι άλλο. Δίκαιωμα έχεις να απέχεις, να λες την άποψη σου αλλά όχι να προσπαθείς με χίλιους τρόπους να πείσεις τον άλλο και στο τέλος να τον προσβάλεις κιόλας. Αυτοί που το έκαναν αυτό, για εμένα ειναι...
Πολύ απλά δεν το έκαναν για τον εαυτό τους αλλά για τα μάτια του κόσμου και από φόβο μην φάνε κράξιμο.
volvos - Τρι 05 Δεκ 2006, 19:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????????????
WWW.GOOGLE.COM ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ?

Φιλε πλακετοκοφτη ξερεις εσυ καμια δικτατορια να επεσε ή να βελτιωθηκε με φρου φρου αρωματα και εποικοδομητικους διαλογους??

γιατι εγω δε ξερω καμια...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ η οποια σου θυμιζω ειναι διορισμενη και οχι εκλεξιμη αρχη οπως και η ΕΘΕΑ...

κανουν οτι θελουν οπως θελουν και οποτε θελουν και αν θελουν ακουν τους αλλους.αν οχι τους γραφουν και συνεχιζουν χωρις καμια συνεπεια και επιπτωση.

προσωπικα θεωρω οτι ακομα δεν εχει γινει τιποτα. η αποχη δεν εχει πετυχει. εχουν πολλα να γινουν ακομα.
παντα στις επαναστασεις οταν ξεκινανε υπαρχουν τα λαμογια οι ρουφιανοι που κοιτανε να επωφεληθουν και απο τις δυο μεριες...
plaketokofths - Τρι 05 Δεκ 2006, 19:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη επειδή δεν θέλω να πάρω θέση, ένας απλός θεατής είμαι, και δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει.

Αν υποθέσουμε αυτό για την ΕΛΠΑ, αξίζει λοιπόν να κάνεις αποχή γιατί η ΕΛΠΑ δεν...

ή αξίζει να βρεις τρόπο να βρεις μια αρχή καθαιρόντας την παρούσα, για το άθλημα "πιο δημοκρατική" λύνοντας έτσι κι άλλα θέματα κι όχι μόνο αυτό των ασφαλιστικών μέτρων.

Η αποχή πιστεύω σε αυτό το θέμα ειναι λάθος τρόπος, το ξαναλέω.

Και μιας και ξαναμιλάμε γι αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αποχή απο τις αναβάσεις και απο τα ράλλυ/ ράλλυ σπριντ όχι?
MEMsound - Τρι 05 Δεκ 2006, 19:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
η αποχή είναι από όλα.
ακόμα και πίστα.
απλά σε άλλα φαίνεται περισσότερο σε άλλα λιγότερο. Wink
Lef205 - Τετ 06 Δεκ 2006, 02:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Παναγιώτη επειδή δεν θέλω να πάρω θέση, ένας απλός θεατής είμαι, και δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει.

Αν υποθέσουμε αυτό για την ΕΛΠΑ, αξίζει λοιπόν να κάνεις αποχή γιατί η ΕΛΠΑ δεν...

ή αξίζει να βρεις τρόπο να βρεις μια αρχή καθαιρόντας την παρούσα, για το άθλημα "πιο δημοκρατική" λύνοντας έτσι κι άλλα θέματα κι όχι μόνο αυτό των ασφαλιστικών μέτρων.

Και μιας και ξαναμιλάμε γι αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αποχή απο τις αναβάσεις και απο τα ράλλυ/ ράλλυ σπριντ όχι?

Kαταρχας Γιαννη αφου και ο ιδιος λες οτι δεν γνωριζεις τα πραματα οπως εχουν γιατι δεν φροντιζεις να μαθεις να σχηματισεις μια γνωμη και μετα να μου πεις αν τελικα η αποχη ειναι λυση.
Ποιος ειπε οτι η αποχη δεν πετυχε?
Μια ακυρωμενη αναβαση και αλλες τρεις με 1/3 συμμετοχων δεν ειναι αποχη?Με 30 συμμετοχες στο Λαμιας και 30 στο Βοιωτιας?
Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο? Laughing
Πραματα κερδιθηκαν, συνεχιζουν να κερδιζονται και αυτο θα φανει στον πρωτο αγωνα της χρονιας,να μου το θυμηθειτε . . .
Τελος προσωπικα πιστευω οτι ποτε δε θα γινουν ολα ροδινα,αλλα θελω να πιστευω πως θα γινουν λιγο πιο ανθρωπινα.
Lef205 - Τετ 06 Δεκ 2006, 03:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Ο σωστος ποιος ειναι κατα τη γνωμη σου γιατι κατα τη δικια μου ειναι.
Θα μας πεις? Rolling eyes
Τελος Γιαννη αν ρωταγες εμενα σε παραπανω ποστ αν ειμαι χαρουμενος που διαλυθηκε το μισο πρωταθλημα αναβασεων, θα σου πω οτι ναι ειμαι.
Και χαιρομαι ακομη περισσοτερο στη σκεψη του τι θα γινοταν αν η αποχη ξεκινουσε απο την αρχη της χρονιας.
Για πολλους λογους . . .
Road_Runner - Τετ 06 Δεκ 2006, 04:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο?

Δηλαδή θες να πεις ότι 130 ή πόσοι τελοσπάντων ήταν στο Παλλάδιο, 110 στην Ριτσώνα, και έστω, 30 στην Λαμια και αλλοι 30 στην Βοιωτία, κανεις από εμας δεν είχει μυαλο?
Γιατί αυτό εννοείς.
Ghost Dog - Τετ 06 Δεκ 2006, 05:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως ειναι καλυτερα να συζητηθει\αναλυθει απο κοντα το θεμα... Rolling eyes
Steve - Τετ 06 Δεκ 2006, 08:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Σταματάω να γράφω εδώ γιατί πάλι άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνετε και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας για άλλη μια φορά.

Ε σταμάτα πια και χαιρέτα μας και 2η φορά τώρα, γιατί στην πρώτη με τις χρηματικές συνδρομές που και εκεί τα ίδια έκανες, πάλι εδώ είσαι. (έσπασες αρχ**ια χωρίς να πάρεις θέση και χωρίς να προτείνεις λόγο, όπως σου έλεγε ο COOL ALEX, εδώ πάλι το ίδιο κάνεις και την θέση του παίρνει ο Lef205 που εν ολίγοις σου λέει ή πρότεινε κάτι ή βούλωσε το το γα**δι... 3ς σελίδες τίποτα επί της ουσίας δεν έχεις γράψει...)
MEMsound - Τετ 06 Δεκ 2006, 10:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Steve ΣΕΜΝΑ!!!!
Αηδία είσαι... Evil
COOL ALEXIS - Τετ 06 Δεκ 2006, 10:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Παράθεση:
Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο?

Δηλαδή θες να πεις ότι 130 ή πόσοι τελοσπάντων ήταν στο Παλλάδιο, 110 στην Ριτσώνα, και έστω, 30 στην Λαμια και αλλοι 30 στην Βοιωτία, κανεις από εμας δεν είχει μυαλο?
Γιατί αυτό εννοείς.

Ναι πιστεύω πως δεν είχε κανένας σας μυαλό γιατί αν, λέω αν όταν εσείς τρέχατε ωραία και καλά μέσα από τους ελαιώνες στην Κόρινθο την εποχή που μαζεύανε τις ελιές και κάποιος κυρ Μήτσος αποφάσιζε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο με το ωραίο του τρακτέρ σε ένα από τα πολλά αφύλακτα σημεία την ίδια στιγμη που πέρναγε ένας συναθλητής σας να δω τι θα κάνατε μετά Confused
Road_Runner - Τετ 06 Δεκ 2006, 12:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σας πληροφορώ ότι η κόρινθος ήταν ο πιο σωστός αγώνας από πλευρά ασφάλειας. Δεν υπήρχε αφύλακτη διασταύρωση πουθενά και μπορείτε να το δείτε από το ιν καρ. Δεν θα το αναλύσω τα θέματα ασφαλείας του αγώνα αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δείξω...
Τελος αυτό που είπες, θα μπορούσε να γίνει σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα, όπως πχ στο Ακρόπολις.... αν είναι ετσι να σταματήσουν όλοι οι αγώνες Ράλλυ και να κάνουμε μόνο πίστα.
MEMsound - Τετ 06 Δεκ 2006, 12:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως το ότι έχουν πλέον φορυβηθεί οι οργασνωτές από την αποχή τους έχει οδηγήσει σε βελτιώσεις?

Επίσης έχω μια απορία.
Αν σε έναν αγώνα πέσεις πάνω σε ένα τρακτερ που βρέθηκε μέσα στην ειδική τι θα κάνεις ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις?
Από που θα βρεις το δίκιο σου? (αν υποθέσουμε ότι δεν θα έχεις χτυπήσει και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια τέτοια "εύρεση").
Road_Runner - Τετ 06 Δεκ 2006, 12:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είχα τρέξει σε ΄ραλλυ πριν την αποχή οποτε δεν ξερω. Από την πλευρά του θεατή όμως έβλεπα κάποια μέτρα σφαλείας όπως πχ ελικόπτερο, κριτες κλπ κλπ
Το δίκιο σου το αναζητάς στην οργάνωση
COOL ALEXIS - Τετ 06 Δεκ 2006, 13:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τελος αυτό που είπες, θα μπορούσε να γίνει σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα, όπως πχ στο Ακρόπολις.... αν είναι ετσι να σταματήσουν όλοι οι αγώνες Ράλλυ και να κάνουμε μόνο πίστα.

Και ξαναρωτάω εγώ πάλι...

Αν συμβεί κάτι τι θα πούμε Question Question Question

ΥΓ Ή μήπως ακολουθούμε το: από τους τυφλούς διαλέγουμε τον μονόφθαλμο Confused

Beep Beep έγραψε:
Το δίκιο σου το αναζητάς στην οργάνωση

Μήπως τότε είναι λιγάκι αργά Question Question Question
Lef205 - Τετ 06 Δεκ 2006, 14:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Μήπως το ότι έχουν πλέον φορυβηθεί οι οργασνωτές από την αποχή τους έχει οδηγήσει σε βελτιώσεις?

Επίσης έχω μια απορία.
Αν σε έναν αγώνα πέσεις πάνω σε ένα τρακτερ που βρέθηκε μέσα στην ειδική τι θα κάνεις ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις?
Από που θα βρεις το δίκιο σου? (αν υποθέσουμε ότι δεν θα έχεις χτυπήσει και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια τέτοια "εύρεση").

Εχεις ενα ασφαλιστηριο συμβολαιο που η αστικη του ευθυνη ισχυει ΜΟΝΟ για 18900 λισανσ και το Θεο μαζι σου.
Παντως αν γινονταν πχ κατι στο Παλλαδιο στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, ολοι θα αποζημιωνοντουσαν για ευνοητους λογους . . .
Νικο στο Κορινθο υπηρχαν αφυλακτες διασταυρωσεις και θεατες σε λαθος σημεια,τα ειχε δειξει και ο Φωτεινελλης στην εκπομπη του.
Οπως δεν υπηρχε ανθρωπος στην εκκινηση των ειδικων διαδρομων να τσεκαρει ζωνες κρανη κλπ.
Lef205 - Τετ 06 Δεκ 2006, 14:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Παράθεση:

Γιατί αυτό εννοείς.

Στην παραθεση σου παρελειψες το emoticon που χαριτολογω! ( Laughing )
Lef205 - Τετ 06 Δεκ 2006, 14:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
Να σε ρωτησω κατι Νικο?
Πως γινεται να τρεχεις οταν εχουν πεθανει 2 συναθλητες σου μεσα στη χρονια,ειδες σχεδον ζωντανα τι συνεβη στην Καλαματα,οταν ολοι φωναζουν οτι ειμαστε ελλειπως ασφαλισμενοι οταν στο ΔΕΘ εμφανιζεται φορτιγο με ξυλα μεσα στην ειδικη οταν ο κριτης στο Παλλαδιο μπεκροπινει οταν στο Κορινθου δεν τσεκαρει κανεις ζωνες κλπ και τελος . . . οταν το ιδιο σου το καπ βρωμαει και ζεχνει απο μαιμουδιες και δεν ασχολειται κανεις?
Δεν νιωθεις να σε υποτιμουν?
plaketokofths - Τετ 06 Δεκ 2006, 15:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Ε σταμάτα πια και χαιρέτα μας και 2η φορά τώρα, γιατί στην πρώτη με τις χρηματικές συνδρομές που και εκεί τα ίδια έκανες, πάλι εδώ είσαι. (έσπασες αρχ**ια χωρίς να πάρεις θέση και χωρίς να προτείνεις λόγο, όπως σου έλεγε ο COOL ALEX, εδώ πάλι το ίδιο κάνεις και την θέση του παίρνει ο Lef205 που εν ολίγοις σου λέει ή πρότεινε κάτι ή βούλωσε το το γα**δι... 3ς σελίδες τίποτα επί της ουσίας δεν έχεις γράψει...)

Απάντησα σε όλους και σε όλα παίχτη. Εσύ νομίζεις οτι είσαι νταβάς και θα κάνεις ότι θέλεις μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις, αυτά να τα κάνεις στους άλλους που σε ανέχονται όχι σε εμένα. Οι θέσεις μου είναι σαφής και τεκμηριωμένες.
Και σύνελθε επιτέλους δεν είσαι σε μπουρδέλο για να μας λες για τα αρχ**ια σου, σε φόρουμ εισαι.
Και για να τελείωνω με εσένα μην αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
plaketokofths - Τετ 06 Δεκ 2006, 15:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Ο σωστος ποιος ειναι κατα τη γνωμη σου γιατι κατα τη δικια μου ειναι.
Θα μας πεις? Rolling eyes
Τελος Γιαννη αν ρωταγες εμενα σε παραπανω ποστ αν ειμαι χαρουμενος που διαλυθηκε το μισο πρωταθλημα αναβασεων, θα σου πω οτι ναι ειμαι.
Και χαιρομαι ακομη περισσοτερο στη σκεψη του τι θα γινοταν αν η αποχη ξεκινουσε απο την αρχη της χρονιας.
Για πολλους λογους . . .

Ο σωστός τρόπος είναι ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ, με επιχειρήματα και πλήρη συμμετοχή των ενδιαφερομένων αφήνοντας πιο πέρα συνδέσμους και λέσχες. Αλλά συζητώντας ως ανθρωπο με ανθρωπο με κοινό προσανατολισμό και αυτό είναι ο μηχ αθλητισμός. Κι όσοι δεν είναι σε θέση να μιλήσουνε ή να ακούσουνε, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα ασφάλειας, πρέπει να ξυλωθούν και να μείνουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το άθλημα και όχι να φουσκώσουν τις τσέπες τους.

Δεν είναι τρόπος στους 8 αγώνες να γίνονται οι μισοί, αυτό είναι πληγή για τους αγώνες. Λες χαίρεσαι που διαλύθηκε το μισό πρωτάθλημα, εγώ λυπάμαι που διαλυθηκε αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον κάτι έγινε. Σε ρωτάω όμως δεν υπήρχε τρόπος με διάλογο κατά την γνώμη σου και να βελτιωθούν οι συνθήκες και να μην χαθεί το πρωτάθλημα?
Αν μου πεις οχι θα ήθελα να μου πεις και γιατί.
plaketokofths - Τετ 06 Δεκ 2006, 15:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Kαταρχας Γιαννη αφου και ο ιδιος λες οτι δεν γνωριζεις τα πραματα οπως εχουν γιατι δεν φροντιζεις να μαθεις να σχηματισεις μια γνωμη και μετα να μου πεις αν τελικα η αποχη ειναι λυση.
Ποιος ειπε οτι η αποχη δεν πετυχε?
Μια ακυρωμενη αναβαση και αλλες τρεις με 1/3 συμμετοχων δεν ειναι αποχη?Με 30 συμμετοχες στο Λαμιας και 30 στο Βοιωτιας?
Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο? Laughing
Πραματα κερδιθηκαν, συνεχιζουν να κερδιζονται και αυτο θα φανει στον πρωτο αγωνα της χρονιας,να μου το θυμηθειτε . . .
Τελος προσωπικα πιστευω οτι ποτε δε θα γινουν ολα ροδινα,αλλα θελω να πιστευω πως θα γινουν λιγο πιο ανθρωπινα.

Θες με αυτό να πεις οτι αυτοί που έτρεχαν δεν ενδιαφέρονται για το θέμα ασφάλεια?
Επίσης θες να πεις ότι αυτοί που δεν έτρεξαν το έκαναν απο θέμα δεοντολογίας?
glf - Τετ 06 Δεκ 2006, 16:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

... Κι όσοι δεν είναι σε θέση να μιλήσουνε ή να ακούσουνε, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα ασφάλειας, πρέπει να ξυλωθούν και να μείνουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το άθλημα και όχι να φουσκώσουν τις τσέπες τους.

Συμφωνούμε απόλυτα. Για πες μας λοιπόν πως θα ξυλωθούν αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι ?

Θα τους ξηλώσει κάνας υπουργός ? τα.. κανάλια ? ποιος ? γιατί εμείς σαν οδηγοί, οι κριτές, οι λέσχες δεν έχουμε κανένα έλεγχο πάνω τους.
plaketokofths - Τετ 06 Δεκ 2006, 16:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή θες να πεις Νίκο (χρόνια πολλά κιόλας) ότι δεν υπάρχει πραγματική "επικοινωνία" με την ΕΛΠΑ?
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω...
Αν είναι έτσι το θέμα δεν είναι τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά ο όλος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Steve - Τετ 06 Δεκ 2006, 18:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

... Κι όσοι δεν είναι σε θέση να μιλήσουνε ή να ακούσουνε, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα ασφάλειας, πρέπει να ξυλωθούν και να μείνουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το άθλημα και όχι να φουσκώσουν τις τσέπες τους.

Συμφωνούμε απόλυτα. Για πες μας λοιπόν πως θα ξυλωθούν αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι ?

Θα τους ξηλώσει κάνας υπουργός ? τα.. κανάλια ? ποιος ? γιατί εμείς σαν οδηγοί, οι κριτές, οι λέσχες δεν έχουμε κανένα έλεγχο πάνω τους.

Τί να σου πεί ρε? 3ς σελίδες μπούρδες του δεν τις χόρτασες? Όλο λέει και λέει και τίποτα δεν προτείνει Very happy

Οι θέσεις του είναι σαφείς και τεκμηριωμένες Rotfl Hunter
Road_Runner - Τετ 06 Δεκ 2006, 22:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη τρέχω γιατί αποφάσισα να ακολουθήσω ένα "άθλημα" το οποίο έτσι το γνώρισα. Με τις παραλήψεις του. Με πράγματα τα οποία είχαν ξαναγίνει (κολιοπάνος ελπα 2004 νομιζω). Αυτά πάντα θα γίνονται. Και όπως είδες από το βιντεάκι δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Δεν γίνεται σε μια περιοχή να μαντρώσεις 2000-3000 άτομα (θεατές ή/και κατοίκους)
Ο Μ@λάκας είναι ανίκητος.
Παλλάδιο 2005: Διάλογος μπάτσου-κατοίκου της περιοχής όπου τελείωνε η ειδική πλάκα.
Κατοικος: Θέλω να πάω σπίτι μου.
Μπάτσος: περπατήστε στην άκρη του δρόμου και πηγαίντε. (200 μετρα από το στοπ την ειδικής όλα αυτά)
Κ: θέλω να πάω με το αμάξι
Μ: δεν γίνεται, εξελίσεται αγώνας.
Κ:ότι και να γίνεται εγώ θα πάω σπίτι μου με το αμάξι μου.
Μ: Αυτό αποκλείεται κλπ κλπ
Για να μην τα πολυλογώ ο τύπος έβαλε μπρος και πήγε να ξεκινήσει. Αν ο μπάτσος δεν έμπαινε μπροστά θα είχε φύγει. Και όλο το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια μου.
Και ρωτάω εγώ τώρα: Αν αυτό δεν ήταν στον τερματισμό όπου είχε μπάτσο αλλά από κάποιον ενδιάμεσο, Τι θα γινόταν? Ο τύπος θα έμπαινε και αν πήγαινες να τον εμποδίσεις θα έτρωγες και ξύλο!!!
Τι μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε λέσχη γιαυτό?

Μ.Ρόδο 2005
Ειμαι ενδιάμεσος σε μια ειδική στην Θήβα. !0 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας ακούω αμάξι από την αντίθετη φορά που θα περνούσε ο πλοηγός! βγαίνω στον δρόμο και βλέπω 100 μέτρα μετά από εμένα να ξεπηδάει ένα τζιπ από το πουθενά. Είχε διασχίσει ένα χοράφι και μπήκε στην ειδική. Δεν πρόλαβα ούτε να φωνάξω. Εξαφανίστηκε. Ειδοποίησα τον επόμενο ενδιάμεσο και τον σταμάτησαν. Αν αυτό είχε γίνει την ώρα του αγώνα ποιος θα έφτεγε? Η λέσχη που δεν είχε κλείσει το χωράφι? Εγώ? Η ο ΜΑΛΑΚΑΣ με το τζιπ??????
Road_Runner - Τετ 06 Δεκ 2006, 22:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
Α, και κατι αλλο
όλα τα καπ, παντου και παντα έτσι ήταν και θα ειναι
Θες εννιαία, καπ της πεζο με 106, μικρα, μονο για τα σεατ δεν εχω ακουσει ακομα κατι.
Μέχρι και για τα μικρα εχω ακουσει παρολου που λενε οτι ανοιγουν αυτοκινητα. Με τον Χαλατση δεν εμαθες τι εγινε στο παλλαδιο?
Lef205 - Πεμ 07 Δεκ 2006, 00:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη.
Θεωρω πως η πλειονοτητα αυτων που ετρεχαν στο Παλλαδιο δεν τους ενδιεφερε τα προβληματα που υπαρχουν,οπως και η πλειονοτητα αυτων που δεν ετρεξε, το αντιθετο και αυτο το λεω μεσα απο συζητησεις που εκανα ειδα και ακουσα.
Φτασαμε στην αποχη γιατι η ιδια η ΕΘΕΑ σταματησε το διαλογο προσκομοιζοντας και αντιστοιχη επιστολη.
Αν εισουν αγωνιζομενος και καθαριζες το πρωταθλημα στην Α/6 νομιζεις πως θα αλλαζε κατι στη ζωη σου ετσι οπως ειναι τα πραματα?
Νικο
αφου και εσυ αναφερεις περιστατικα δεν ΦΟΒΑΣΑΙ να τρεξεις?
Οσο για τα καπ αυτη η κατασταση υπαρχει λογω συμφεροντων ελλειπων κανονισμων κλπ,αυτο δεν σε ενδιαφερει να αλλαξει ή απλα αρκεισαι στο να μας τα πριζεις ολη τη χρονια για τις μαιμουδες των αλλων? Laughing
Σε γενικες γραμμες μου λες οτι θες να κολυμπας στα σκ**α αφου ετσι τα γνωρισες ενω υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν πισινα?!
ΥΓ το δυστυχημα του Κολιοπανου εγινε στο Αχαιος το 2003,ξερεις εκει τι εκτυλιχθηκε ακριβως?
Road_Runner - Πεμ 07 Δεκ 2006, 12:27:14
Θέμα δημοσίευσης:
->αφου και εσυ αναφερεις περιστατικα δεν ΦΟΒΑΣΑΙ να τρεξεις?

Όχι αφού έτσι ήταν όταν αποφάσισα να τρέξω. Το να έχεις ένα ελλειπως (από θέματα ασφαλείας) αμάξι είναι καθαρά δικό σου θέμα και όχι των άλλων. Το να φορας και ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ το κράνος επίσης. Αν δεν νοιάζει εσένα η ασφάλειά σπυ και η ζωή σου, τι ζητάς από τους άλλους? Αυτά τα λέω για τους 2 πρόσφατους θανάτους... Ο λόγος που αγόρασα το αμάξι του τσίλη και όχι του μαυροδή, μιας και το πούλαγε και αυτός ήταν καθαρά το κειτζ. Και μόνο αυτό. Γιατί το αμάξι του τσίλι είχε και ένα χτύπημα στον μασπιέ το οποίο έφτιαξα. Μπορούσα να πάρω του μαυροδή που έιχε ένα αισχρό κειτζ και να είναι πιο όμορφο εξωτερικά....

->Οσο για τα καπ αυτη η κατασταση υπαρχει λογω συμφεροντων ελλειπων κανονισμων κλπ,αυτο δεν σε ενδιαφερει να αλλαξει ή απλα αρκεισαι στο να μας τα πριζεις ολη τη χρονια για τις μαιμουδες των αλλων?

Αυτό δεν αλλάζει επειδή ακριβώς είναι λόγω συμφερόντων. Από εδώ και πέρα λοιπόν δεν θα σας τα πρίζω!

->Σε γενικες γραμμες μου λες οτι θες να κολυμπας στα σκ**α αφου ετσι τα γνωρισες ενω υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν πισινα?!

Σορρυ αλλά με αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και αυτό το πιστεύω γιατί η ΕΘΕΑ θα μουλαρώσει και δεν θα κάνει πίσω. Δεν θα έριχνε το γόητρό του ο Μανιατόπουλος Για 50-100 αγωνιζόμενους... Τώρα που θα αλλάξει η ηγεσία της ΕΘΕΑ ίσως κάτι να γίνει. Αλλά η άποψή μου όσο πρόεδρος ήταν ο Μανιατόπουλος ήταν ότι τίποτα δεν θα άλλαζε... Αναμένουμε....

->ΥΓ το δυστυχημα του Κολιοπανου εγινε στο Αχαιος το 2003,ξερεις εκει τι εκτυλιχθηκε ακριβως?
Όχι γιατί δεν ήμουν εκεί. (Αν και νομίζω ότι ήταν Ράλλυ ΕΛΠΑ και όχι αχαιός. Λάθος δικό μου) Και όσα ακούστηκαν μετά ειναι φήμες του καθενός... Έχω μια γενική άποψη χωρίς πάρα πολλές λεπτομέριες. Απλά ξέρω πως έγινε το ατύχημα... Ξέρεις κάτι παραπάνω;
Road_Runner - Πεμ 07 Δεκ 2006, 12:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Βοήθειά μας...

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=11610
volvos - Πεμ 07 Δεκ 2006, 14:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
καμια γελιογραφια του μανιατοπουλου με μουστακι να κοιτα ψηλα και το
γλυφτη απο κατω το σ.χ να φωναζει
-ΧΑΙ ...

μονο αυτο μενει να δουμε.
glf - Πεμ 07 Δεκ 2006, 16:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Δηλαδή θες να πεις Νίκο (χρόνια πολλά κιόλας) ότι δεν υπάρχει πραγματική "επικοινωνία" με την ΕΛΠΑ?
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω...
Αν είναι έτσι το θέμα δεν είναι τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά ο όλος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

κάπου εκεί πέρα κοντά βρισκόμαστε. υπάρχει μια κάποια επικοινωνία. πάσχει (ίσως όχι του θανατά αλλά αρκετά) όλος ο θεσμός του μηχ. αθλητισμού.

γενικά είχαν παραχαλαρώσει τα πράγματα αρκετά...
MEMsound - Πεμ 07 Δεκ 2006, 16:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 από pc MEMsound έγραψε:

το γοητρο του το εριξε ηδη και ξεκινησε διαλογο, υποσχεθηκε αλλαγες.
Οσο για τα υπολοιπα . . . αν εχεις τα φραγκα για αποζημιωση συγγενων θυματων -γιατι απο ασφαλειες κλπ καλυτερα να πας για πουρναρια- τοτε ερχομαι να τρεξω και εγω συνοδηγος σου στο καπ απο του χρονου, αλλα θα πληρωσεις εσυ γιατι εγω δεν εχω φραγκο! Laughing Laughing Laughing

ΥΓ. Για ενα απο τα δυο θανατηφορα, η λεξη Laminated ξερεις τι σημαινει?

Ghost Dog - Πεμ 07 Δεκ 2006, 17:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
ΥΓ. Για ενα απο τα δυο θανατηφορα, η λεξη Laminated ξερεις τι σημαινει?

Χμμ...μιλας για το παρ-πριτς στο ατυχημα του Σπριντ της Κορινθου... Confused
Road_Runner - Παρ 08 Δεκ 2006, 01:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, ξέρω τι είναι και τι σημαίνει. (Νομιζω γράφεται Luminated αλλά δεν έχει καμία σχέση. Απλά είπα να το πω). Αυτό ρε Λευτέρη δεν είναι υπόθεση του οδηγού?
Δηλαδή το βλέπεις ότι ο Τ.Ε. πρέπει να κάνει ντα τον οποιονδήποτε για να μην σκοτωθεί; Δηλαδή θα πήγαινες εσύ σε έναν αγώνα με ξεβίδωτο κειτζ και αν δεν σου έλεγε τπτ ο Τ.Ε. θα έτρεχες?
Αυτό είναι καθαρά βλακεία δικιά μας και όχι των άλλων. Εγώ έτσι το βλέπω και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
COOL ALEXIS - Παρ 08 Δεκ 2006, 12:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Α, και κατι αλλο
όλα τα καπ, παντου και παντα έτσι ήταν και θα ειναι
Θες εννιαία, καπ της πεζο με 106, μικρα, μονο για τα σεατ δεν εχω ακουσει ακομα κατι.
Μέχρι και για τα μικρα εχω ακουσει παρολου που λενε οτι ανοιγουν αυτοκινητα. Με τον Χαλατση δεν εμαθες τι εγινε στο παλλαδιο?

Ένα MotorsTV στον κύριο να παρακολουθήσει στο RCC Cup μόνο πως βγαίνουν τα αυτοκίνητα στις ευθείες Twisted evil
Lef205 - Παρ 08 Δεκ 2006, 14:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Ναι, ξέρω τι είναι και τι σημαίνει. (Νομιζω γράφεται Luminated αλλά δεν έχει καμία σχέση. Απλά είπα να το πω). Αυτό ρε Λευτέρη δεν είναι υπόθεση του οδηγού?
Δηλαδή το βλέπεις ότι ο Τ.Ε. πρέπει να κάνει ντα τον οποιονδήποτε για να μην σκοτωθεί; Δηλαδή θα πήγαινες εσύ σε έναν αγώνα με ξεβίδωτο κειτζ και αν δεν σου έλεγε τπτ ο Τ.Ε. θα έτρεχες?
Αυτό είναι καθαρά βλακεία δικιά μας και όχι των άλλων. Εγώ έτσι το βλέπω και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Kανεις λαθος,εσυ αν δεν μαθαινες αυτη τη λεξη απο το ατυχημα θα ηξερες τι σημαινει?Παπαρια οπως ολοι μας πιστευω.
Απλα αν σου εσπαγε το παρμπριζ θα πηγαινες στον παρμπριζα, "ποιο ειναι το φθηνοτερο?" θα σου εδινε ενα οτιδηποτε και θα τελειωνε το θεμα.
Στην Καλαματα που χρειαστικε να αλλαξω το δικο μου ζητησα εγω να ειναι laminated και αν δε το ζητουσα απλο θα μου εδιναν και ειναι λογικο νομιζω αφου εχουν και μεγαλη διαφορα τιμης,αρα μαλλον αλλουνου δουλεια ειναι (και μαλιστα ουτε 2 λεπτων) μαλλον οχι του οδηγου.Οσο για το κειτζ, νομιζω οτι ειναι ατυχης η συγκριση.
Νικο μου δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου κανει ρεκτιφιε στα μυαλα, κατσε σκεψου και κρινε.
Αν κρινεις οτι πρεπει να συνεχισεις,ερχομαι συνοδηγος αλλα- οπως ειπα και πιο πανω- εγω δεν εχω φραγκο για αποζημιωση συγγενων θυματων κλπ. Laughing
MEMsound - Δευ 11 Δεκ 2006, 14:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
Έγινε και αυτό.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11616&race_id=0
ενδιαφέρον. Wink
Gr@lly - Τρι 12 Δεκ 2006, 01:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Έγινε και αυτό.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11616&race_id=0
ενδιαφέρον. Wink

Παντος το μονο σίγουρο οτι τα λεφτά δεν πάνε χαμένα.
Απο οτι βλέπουμε το συνέδριο έγινε σε ωραίο ξενοδοχείο..
Να που πάνε τα λεφτά των αγωνιζόμενων...
Αλλα φταίνε και αυτοι....
Οταν λέμε αποχή λέμε όλοι...
Αλλά είπαμε και με τον Λεφ μόνο με ξύλο θα γινόταν αποχή...
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 01:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Έγινε και αυτό.
ενδιαφέρον. Wink

Παντος το μονο σίγουρο οτι τα λεφτά δεν πάνε χαμένα.
Απο οτι βλέπουμε το συνέδριο έγινε σε ωραίο ξενοδοχείο..
Να που πάνε τα λεφτά των αγωνιζόμενων...
Αλλα φταίνε και αυτοι....
Οταν λέμε αποχή λέμε όλοι...
Αλλά είπαμε και με τον Λεφ μόνο με ξύλο θα γινόταν αποχή...

το ξενοδοχειο ειναι προσφορα του αγωνιζομενου Γιαννη Παπαδημητριου.
Ο σβοαα αν διαβασες ειναι ο συλλογος βετερανων οδηγων . . . καμια σχεση με την εθεα λοιπον.
Αυτο για το ξυλο ποτε το ειπαμε?
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Σιγα μην παιξω και μπουνιες ας φαει ο καθενας το κεφαλι του μονος του! Laughing Laughing
Gr@lly - Τρι 12 Δεκ 2006, 01:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παραγοντα..
Το διάβασα.... πάντος λεφτά σε αυτά τα συνέδρια παίζουν...
Απλά ήθελα να τονίσω οτι η τωρινή επιτροπή απο οτι ξερω δεν δινει
και τόση βάση στα θέματα που έχετε ζητήσει....
Οσο για το ξύλο το είπαμε με τον καράφλα....
Οτι μόνο έτσι γίνετε αποχή......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 01:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Παραγοντα..
Το διάβασα.... πάντος λεφτά σε αυτά τα συνέδρια παίζουν...
Απλά ήθελα να τονίσω οτι η τωρινή επιτροπή απο οτι ξερω δεν δινει
και τόση βάση στα θέματα που έχετε ζητήσει....
Οσο για το ξύλο το είπαμε με τον καράφλα....
Οτι μόνο έτσι γίνετε αποχή......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ποιο συνεδριο χρυσε μου? Laughing Laughing Laughing
Ποια επιτροπη?
Οσο για το ξυλο ηταν γνωμη του Θεοφιλου,ποτε δεν εστερνιστικα μια τετοια αποψη.
Gr@lly - Τρι 12 Δεκ 2006, 02:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΒΟΑ: ημερίδα για την ασφάλεια των αγώνων

Αυτο....
Καλα παντος αντιρηση για το ξυλο δεν εφερες
volvos - Τρι 12 Δεκ 2006, 09:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα μοιραζω τριανταφυλλα και στεφανια στην επομενη εκκινηση ντυμενος μαυρα..............
Sidobre - Τρι 12 Δεκ 2006, 10:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
Bαρύγδουπη δήλωση: Οταν απεμπλέξετε τον οικονομικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας, ευχαρίστως να συζητήσουμε. Wink

Αυτό θεωρώ είναι και το λάθος της όλης αποχής/διαμαρτυρίας. Ενώ υπάρχουν σημαντικότατα θέματα με λύσεις σε όλα, το πρώτο θέμα που τίθεται κάθε φορά είναι το οικονομικό. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Υ.Γ. Εύγε στον ΣΒΟΑ! Οι μεγάλοι ξέρουν πάντα και μια άλλη οδό εκτός από το να χτυπάνε το κεφάλι στο ντουβάρι. Μακάρι να γενικευτεί αυτό ο κλίμα.
glf - Τρι 12 Δεκ 2006, 11:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
ναι, είναι η μόνη διέξοδος...
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 14:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
ΣΒΟΑ: ημερίδα για την ασφάλεια των αγώνων

Αυτο....
Καλα παντος αντιρηση για το ξυλο δεν εφερες

οτι πεις.
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 14:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Bαρύγδουπη δήλωση: Οταν απεμπλέξετε τον οικονομικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας, ευχαρίστως να συζητήσουμε. Wink

Αυτό θεωρώ είναι και το λάθος της όλης αποχής/διαμαρτυρίας. Ενώ υπάρχουν σημαντικότατα θέματα με λύσεις σε όλα, το πρώτο θέμα που τίθεται κάθε φορά είναι το οικονομικό. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Υ.Γ. Εύγε στον ΣΒΟΑ! Οι μεγάλοι ξέρουν πάντα και μια άλλη οδό εκτός από το να χτυπάνε το κεφάλι στο ντουβάρι. Μακάρι να γενικευτεί αυτό ο κλίμα.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος τασο?
Sidobre - Τρι 12 Δεκ 2006, 15:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή την στιγμή μέσα στα πλαίσια της αποχής, έχουν μπερδευτεί τρείς διαφορετικοί λόγοι:
1. Αυτός του Οικονομικού (του στυλ που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)
2. Η ασφάλεια (Τί πρέπει να γίνει για την ασφάλεια..... που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)
3. Η δημιουργία ομοσπονδίας (για να δουλέψει κάτι σωστα και που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)

Λοιπόν, επειδή στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι σχετικά με την ομοσπονδία αλλά και για τα ευρώ που πάνε, θέματα που είναι εντελώς άσχετα με την ασφάλεια των αγώνων που έχει γίνει τόσο θέμα, θα πρέπει να μείνουν στην άκρη για χάρη της ασφάλειας. Και επειδή τα μάτια μου αλλά και τα αυτιά μου έχουν πιάσει διάφορα πράγματα (που ένα ανοικτό φόρουμ δεν μου επιτρέπει να τα κατανομάσω) η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι με την γάτα τον ποντίκι και το κακό συναπάτημα....

- ΑΛΛΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- ΑΛΛΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
- ΑΛΛΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

Μπορεί το ΚΕΨΑ να μην είναι η λύση, τα σεμινάρια που ετοιμάζονται να μην είναι τα καλύτερα (πάντα κάτι καινούργιο δεν είναι τέλειο) οι λύσεις που έχουν προταθεί ή πρόκειται να εφαρμοστούν, δεν είναι καλύτερες (που ενδεχομένως να βλάπτουν συμφέρονται μερικών)

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Η νοοτροπία της ανούσιας γκρίνιας που όλα μας ξινίζουν κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Αυτή την στιγμή τα "παπούδια" έβαλαν τα γυαλιά στους υπόλοιπους δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κάποια πράγματα προς σκέψη: Τον έλληνα αγωνιζόμενο που βάζει νεροσωλήνα για κλουβί ποιός θα τον επαιδεύσει ότι ο ίδιος θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο και δεν του φταίνε οι άλλοι; Γιατί ο ίδιος με την νεροσωλήνα απέχει από τους αγώνες; Γιατί πρέπει ο άλλος να του πει ότι δεν τρέχει επειδή έχει νεροκλουβί αντί να πλοιρεί τις ποδιαγραφές ασφαλείας; Γιατί ο ίδιος με το κλουβί μετά ζητάει αποζημίωση ενώ έφταιγε ο ίδιος; (το κλουβί μπορείς να το αλλάξεις με άλλον εξοπλισμό ασφαλείας αν θες).

Εντάξει οι Λέσχες ορισμένες φορές το παρακάνουνε, και έχουν "εκπτώσεις" σε μέτρα ασφαλείας, αλλά την κίνηση που είδα με τους παρατηρητές ασφαλείας μου άρεσε. Και δεν περιμένω ότι από τον επόμενο αγώνα θα έχουμε ασφαλείς συνθήκες, αλλά αν τους βοηθήσουμε μπορεί το 07 να δούμε τον πρώτο....

Και οι Λέσχες δεν φταίνε για όλους τους κριτές, (κάπου αναφέρθηκε και αυτό) επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν πολλοί -πόσο ακόμα καλοί- κριτές γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρονται... Και ούτε πρόκεται άλλωστε....

Μέχρι να αλλάξουμε μυαλά και σουβλάκια θα τρώνε και μπύρες θα πίνουνε και θα μιλάνε με την ευγένεια νταλικιέρη, αφού δεν ειδα ποτέ κανένα κριτή με μεταπτυχιακό και master....

Και με αυτά που γράφω δεν ελαφρύνω την θέση της αρχής του Σπορ για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ασφάλεια. Πρόσεξε, την ασφάλεια, όχι τα χρήματα! Εφ'όσον είναι η αρχή του σπορ, θα έπρεπε πρώτη να βάλει στις λέσχες που διοργανώνουν ημιαγώνες τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι. Αλλά αυτό ακόμα δεν το έχει ζητήσει κανείς.... όλοι ζητάνε να μάθουν που πάνε τα χρήματα που δίνουν! Κανείς μέχρι στιγμής δεν είπε ότι η τάδε Λέσχη στον αγώνα που διοργανώνει χρειάζεται 10 άτομα ακόμα, 10 χλμ πλέγμα και 10.000 μπάτζετ. Αν'αυτού η ανακοίνωση λέει ότι δεν συμμετέχουμε γιατί δεν κάνει καλό αγώνα, ο μπουφές βρωμάει, η μασατζούδες δεν τρίβουν καλά και του υπεύθυνου βρωμάνε τα πόδια του... ΡΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ

Θέλω 1., 2., 3., ..... 00 πράγματα! Αυτό αυτό και αυτό. Από την πλευρά μου θα κάνω αυτό αυτό και αυτό. Μπορείς; Ναι/Οχι... Γιατί δεν μπορείς; Ποιός είναι ο ουσιαστικός σου λόγος; Τον έχει ρωτήσει κανείς;

Αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ μεριές, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ δεν γίνεται. Αυτή είναι και η κακή μας πραγματικότητα... Και θα συνεχίσει να είναι γιατί έτσι είμαστε.

Και απ'όλη αυτή την ιστορία ούτε οι Λέσχες χάνουν, ούτε η Αρχή, ούτε οι Αγωνιζόμενοι. ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΕΙ. Οχι τίποτα άλλο ήταν ήδη βεβαρυμένο τα τελευταία χρόνια και τώρα θα γίνει ακόμα χειρότερο. Θα δούμε κάποια στιγμή Ριτσώνα με 500 άτομα! Αυτοκίνητα που τα μόνα αυτοκόλλητα θα είναι τα ονόματα στα τζάμια. Και ξέρεις τί με στεναχωρεί; Οτι αυτή η κατάσταση ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Και φτάνω στο τελευταίο...

Τάσο εσύ είσαι ένας Πρόεδρος (τρομάρα σου) μιας Λέσχης. Μπορείς να κάνεις ασφαλή αγώνα;

Ξέρεις τί θα σου απαντούσα; Σήμερα ΟΧΙ. Γιατί για να κάνω ασφαλή αγώνα θέλω να μελετήσω τον χώρο (χχχχ ευρώ), θέλω να ρίξω άσφαλτο ή να στρώσω χώμα (χχχχ ευρώ), θέλω να πληρώσω τα στελέχη, τον εξοπλισμό τα ελικόπτερα, τους ιατρούς, τα συστήματα χρονομέτρησης (χχχχ ευρώ), θέλω να βάλω πλέγματα, κυγκλιδώματα, κορδέλες, φιόγκους, λάστιχα (χχχ ευρώ), θέλω να έχω την συνεργασία των αρχών (ανεκτίμητο και ανέλπιστο!) θέλω θέλω θέλω θέλω.... ούτε το Θέλατο της ΤΙΜ δεν θα μου φτάσει (κάνω και διαφήμιση τρομάρα μου)...

Αυτά τα χρήματα νομίζεις ότι θα καλυφθούν από τις συμμετοχές; Αμ πρίτς! Ούτε για τον πασατέμπο που θα πάρω σε κάθε κριτή δεν φτάνουν. Θα πρέπει να έχω Marketing πουλώντας το "προϊόν" μου σε εταιρίες να με πατρονάρουν. Ποιές θα είναι αυτές που θα δώσουν ένα τσουβάλι χρήματα για να διαφημιστεί ο αγώνας σε 100 θεατές που θα βρίσκονται σαν τις μαϊμούδες στα δέντρα; Αλλά ποιόν θα πρέπει να κατηγορίσω για αυτό; Εμένα; Πιθανόν, αλλά δεν θα φταίω μόνο εγώ. Το προϊόν το ίδιο δεν πουλάει γιατί το τσίρκο προσπαθεί να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου και όχι να συνεργαστούν για να φέρουν κόσμο στην αρένα... Γιατί η νοοτροπία μας είναι τέτοια που προσπαθώ να "καρφώσω" τον άλλο για να γλυτώσω εγώ και χέστηκα για την προβολή...

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....
ΑΝ'ΑΥΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ.... ΝΤΡΟΠΗ!

Τί θα έκανες εσύ Τάσο; Πιθανό ότι εκαναν και τα "παπούδια" (ας με συγχωρήσουν, μόνο παπούδια δεν είναι). Ολοι σε ένα σκαμνί να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να κατεβάζουμε ιδέες και να τις υλοποιούμε. Να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο (και ας γκρινιάζουμε από μέσα μας). Αλλά να έχουμε αποτελέσματα! Με το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο δεν κερδίζουμε τίποτα!

Εχω κι'άλλα στο μυαλό μου αλλά δεν νομίζω ότι είναι ώρα... Ισως κάποια άλλη εποχή....
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 16:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο μου πολυ σωστα τα λες,απλα καποιοι δεν θελουν συνεργασια . . .
Αρχησε μια προσπαθεια και αυτη τη στιγμη μελη σοαα και εθεα ετοιμαζουν καινουργιο ασφαλιστηριο συμβολαιο, απο την αλλη ομως καποιοι μιλανε για συνεργασιες και τελικα κανουν του κεφαλιου τους και μαλιστα με πληρη αποτυχια.
Οσο για το που μπλεκονται τα χρηματα, οπως ειπες και εσυ για τη διοργανωση ενος αγωνα χρειαζονται λεφτα πως γινεται λοιπον να σου λενε οτι δεν υπαρχουν οταν κανεις δεν ξερει ενα μεγαλο ποσο χρηματων που δινουμε στη εθεα, που παει.
η αρχη του σπορ δεν την συμφερει να κοψει αγωνες απο τις λεσχες που κανουν ημιαγωνες γιατι παιρνει χρηματα, εστω αρρωστημενα.
Οσο για το οτι "αυτη η κατασταση μας αξιζει" ειναι σιγουρα δεδομενο.
Το ξερεις οτι στον τελευταιο αγωνα εντουρο ο αντιπροσωπος της ΚΤΜ δηλωσε παρουσια του "αρχοντα" του σπορ οτι η ομαδα του (πανω απο 10 μηχανες) του χδρονου θα συμμετεχει στο πρωταθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και οχι της ΕΘΕΑ.
Εντελως τυχαια την επομενη μερα το ΚΕΨΑ δεν ειναι υποχρεωτικο για τους εντουραδες μειωνονται παραβολα κλπ.
Εδω λεμε για αποχη και ο καθενας κανει τα δικα του και μαλιστα οχι μονο του φαινεται παραλογη η αποχη αλλα σου τη λεει απο πανω.
Lef205 - Τρι 12 Δεκ 2006, 16:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
το ερωτημα που προκυπτει λοιπον ειναι:
Με 500 ευρω (μινιμουμ) κανεις μια αναβαση υπο αρρωστημενες συνθηκες.
Με 300 περνας ενα 2ημερο στην πιστα των Σερρων Πασσας.
Τι επιλεγεις τελικα?
vinman - Τρι 12 Δεκ 2006, 20:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
το ερωτημα που προκυπτει λοιπον ειναι:
Με 500 ευρω (μινιμουμ) κανεις μια αναβαση υπο αρρωστημενες συνθηκες.
Με 300 περνας ενα 2ημερο στην πιστα των Σερρων Πασσας.
Τι επιλεγεις τελικα?

Έτσι όπως είναι τα πράγματα φυσικά τις Σέρρες....
glf - Τετ 13 Δεκ 2006, 09:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Το ξερεις οτι στον τελευταιο αγωνα εντουρο ο αντιπροσωπος της ΚΤΜ δηλωσε παρουσια του "αρχοντα" του σπορ οτι η ομαδα του (πανω απο 10 μηχανες) του χδρονου θα συμμετεχει στο πρωταθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και οχι της ΕΘΕΑ.
Εντελως τυχαια την επομενη μερα το ΚΕΨΑ δεν ειναι υποχρεωτικο για τους εντουραδες μειωνονται παραβολα κλπ.

ε τι γίνεται άμα υπάρχει και άλλο μαγαζάκι να ψωνίσεις ε? χεχεχε
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPiD=1380

να και τι βρίσκει κανείς με λιγο ψάξιμο..
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPiD=1379

για να πάνε οι εντουράδες στους αγώνες της ΕΘΕΑΜ, αυτή μείωσε τα παράβολα και έκανε προαιρετικό το ΚΕΨΑ!!!

εμείς επειδή δεν έχει άλλο μαγαζάκι, ή τρέχουμε ή... όχι Smile
(o Τάσος λέει να τα βάλουμε κάτω και να ζητήσουμε ότι και οι εντουράδες)

τέλος να και ένα ακόμα διαφωτιστικό κείμενο, από τους... μοτοκροσάδες αυτή τη φορά.
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=2&CPiD=1369
christhehealer - Τετ 13 Δεκ 2006, 13:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που λέτε με την ΜΟΤΟΕ [η ΑΜΟΤΟΕ είναι το αγωνιστικό κομμάτι της], είναι ένας "αγώνας" που έχει ξεκινήσει χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα μόλις φέτος.

Η οποία ΜΟΤΟΕ υποστηρίζει ότι το άρθρο 49 του ΚΟΚ που ορίζει την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ είναι αντισυνταγματικό. Φυσικά δεν αποδέχεται την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ και "κυνηγά" το θέμα νομικά και λογικά κάποια στιγμή θα το κερδίσει, στην χειρότερη μέσω Ε.Ε. και θ' αλλάξει όλος ο χάρτης των ελληνικών αγώνων.
Lef205 - Τετ 13 Δεκ 2006, 13:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Αυτό που λέτε με την ΜΟΤΟΕ [η ΑΜΟΤΟΕ είναι το αγωνιστικό κομμάτι της], είναι ένας "αγώνας" που έχει ξεκινήσει χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα μόλις φέτος.

Η οποία ΜΟΤΟΕ υποστηρίζει ότι το άρθρο 49 του ΚΟΚ που ορίζει την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ είναι αντισυνταγματικό. Φυσικά δεν αποδέχεται την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ και "κυνηγά" το θέμα νομικά και λογικά κάποια στιγμή θα το κερδίσει, στην χειρότερη μέσω Ε.Ε. και θ' αλλάξει όλος ο χάρτης των ελληνικών αγώνων.

Ακιβως ετσι ειναι χρηστο.
Με τη μονη διαφορα οτι αυτοι το καταφεραν οντας ενωμενοι κατι που δυστυχως εδω δεν υπαρχει . . .
glf - Τετ 13 Δεκ 2006, 13:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
χεχε για δύο χρόνια ήμουν μέλος της ΓΣ της ΜΟΤΟΕ, εκπρόσωπος Κοζάνης...
Lef205 - Τετ 13 Δεκ 2006, 13:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

Νικο αληθευει οτι ειχατε ζητησει και απο εμας να συνεργαστουμε για την ομοσπονδια αλλα κανεις μας δεν ειχε συνεργαστει? Evil
volvos - Τετ 13 Δεκ 2006, 14:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
λευτερη εχεις μιλησει με εντουραδες? οχι απαραιτητα μελη του συνδεσμου?αλλα και απλους αγωνιζομενους...

χωρις να γενικευω το επιπεδο τους δεν εχει καμια σχεση με το μαστρομανωλη, το σακη τον εξατμισα, το μπαμπη το μηχανουργο, το βαγγελα το προγραμματιστη, το γιωργαρο το σουγια που κανει εμποριο ναρκωτικων Question , το κουλη με τα μαγαζα που κανει εμποριο οπλων Question
οι οποιοι λημαινονται το χωρο της αγωνιστικης αυτοκινησης χρονια τωρα...

και απο την αλλη ποιον εχουμε? το μανιατοπουλο?
εναν ανθρωπο που πολλοι απο εμας μικροι ειχαμε σε εκτιμηση και τωρα..... (edited by pugsang)

αρα αυτοι που πρεπει να συζητησουν και αυτοι που πρεπει να εφαρμοσουν τις αποφασεις ειναι το λιγοτερο για τα μπαζα...και μη μου πειτε για αξια και σοβαρα στελεχη που παλευουν και προσπαθουν κλπ κλπ κλπ...

παντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα...

ποια ειναι η δικια μου εκτιμηση?
οτι απλα δεν εχουμε πιασει πατο ακομα... οπως εγινε στο χωρο των μοτοσυκλετων γενικα και ειδικα...
οποτε απλα ακομα φως στο τουνελ δεν υπαρχει για αρκετο δυστηχως διαστημα οτι και να λενε ή να αφηνουν να εννοηθει οι φωστηρες...

οποτε λευτερακη μου κοιτα να μαζεψεις το αμαξι σωστα κανα φραγκο στην ακρη για ιταλια-σκοπια-πιστες-αντε και κανα ελπα που μας βλεπουν και οι ξενοι....και αστα τα υπολοιπα για μετα το δισεκτο...............
christhehealer - Τετ 13 Δεκ 2006, 14:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
glf έγραψε:

Νικο αληθευει οτι ειχατε ζητησει και απο εμας να συνεργαστουμε για την ομοσπονδια αλλα κανεις μας δεν ειχε συνεργαστει? Evil

Nαι Λευτέρη, για όλα τα θέματα. Και πάντα είναι ανοιχτοί. Τυχαίνει να είμαι παιδικός φίλος με κάποιους απ' την ΜΟΤΟΕ και το συζητάμε συνέχεια.

Φέτος το καλοκαίρι σε μια συζήτηση με ρώτησαν γιατί οι λέσχες αυτοκινήτου δεν βοηθάτε την προσπαθειά μας ή γιατί δεν έρχεστε τουλάχιστον ν΄ακούσετε αυτά που λέμε και να κάνετε αντιπροτάσεις αν διαφωνείτε.

Απάντα εσύ... Ποιός ή καλύτερα ποιο απ' τα συλλογικά όργανα του αυτοκινήτου [λέσχες και σύνδεσμοι] έχει την σοβαρότητα να μπει σε τέτοιες διαδικασίες...
Lef205 - Τετ 13 Δεκ 2006, 14:30:45
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
λευτερη εχεις μιλησει με εντουραδες? οχι απαραιτητα μελη του συνδεσμου?αλλα και απλους αγωνιζομενους...

χωρις να γενικευω το επιπεδο τους δεν εχει καμια σχεση με το μαστρομανωλη, το σακη τον εξατμισα, το μπαμπη το μηχανουργο, το βαγγελα το προγραμματιστη, το γιωργαρο το σουγια που κανει εμποριο ναρκωτικων Question , το κουλη με τα μαγαζα που κανει εμποριο οπλων Question
οι οποιοι λημαινονται το χωρο της αγωνιστικης αυτοκινησης χρονια τωρα...

και απο την αλλη ποιον εχουμε? το μανιατοπουλο?
εναν ανθρωπο που πολλοι απο εμας μικροι ειχαμε σε εκτιμηση και τωρα.....

αρα αυτοι που πρεπει να συζητησουν και αυτοι που πρεπει να εφαρμοσουν τις αποφασεις ειναι το λιγοτερο για τα μπαζα...και μη μου πειτε για αξια και σοβαρα στελεχη που παλευουν και προσπαθουν κλπ κλπ κλπ...

παντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα...

ποια ειναι η δικια μου εκτιμηση?
οτι απλα δεν εχουμε πιασει πατο ακομα... οπως εγινε στο χωρο των μοτοσυκλετων γενικα και ειδικα...
οποτε απλα ακομα φως στο τουνελ δεν υπαρχει για αρκετο δυστηχως διαστημα οτι και να λενε ή να αφηνουν να εννοηθει οι φωστηρες...

οποτε λευτερακη μου κοιτα να μαζεψεις το αμαξι σωστα κανα φραγκο στην ακρη για ιταλια-σκοπια-πιστες-αντε και κανα ελπα που μας βλεπουν και οι ξενοι....και αστα τα υπολοιπα για μετα το δισεκτο................

Ξερεις τι φοβαμαι ρε συ Παναγιωτη?
Οτι εχουμε ηδη πιασει πατο και επειδη δεν παει πιο κατω εχουμε επαναπαυθει.
Για Ιταλια μετα τις γιορτες θα εχουμε νεα απο τον ανταποκριτη κουλαλεξιο για τα τι και πως.
Ο μονος λογος για να τρεξω ετσι οπως εχουν τα πραματα αυτη τη στιγμη ειναι το καπ που λεμε και αυτο γιατι πιστευω οτι θα ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τα Ελληνικα.
Κατα τα αλλα . . . Τσιβο πακεταριζε για Ιταλια!
Ghost Dog - Τετ 13 Δεκ 2006, 18:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Μωρε αυτα τα ετοιμαζω σε χρονο dt! Shocked (εεεελα δεν θελω σχολια! Razz )
Αντε γιατι μου ελειψε λιγη δραση! Rambo
Gr@lly - Πεμ 14 Δεκ 2006, 01:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Μωρε αυτα τα ετοιμαζω σε χρονο dt! Shocked (εεεελα δεν θελω σχολια! Razz )
Αντε γιατι μου ελειψε λιγη δραση! Rambo

Και για Βουλγαρία καλά είναι.......

Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Πεμ 14 Δεκ 2006, 08:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Θα θες καμια Βουλγαρα για σουβενιρ,ε?? Rolling eyes Laughing Laughing
Gr@lly - Πεμ 14 Δεκ 2006, 12:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Gr@lly έγραψε:

Θα θες καμια Βουλγαρα για σουβενιρ,ε?? Rolling eyes Laughing Laughing

Ναι ρε έμαθα τα απίστευτα και ψήνομαι άσχημα του χρόνου να ανέβω
προς τα εκεί...
Αλλα και η Ιταλία μετράει.....
vinman - Σαβ 16 Δεκ 2006, 09:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσα ρε που θες και Βουλγαρία... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 17 Ιούλ 2007, 14:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=Eu1rMYCp32A

για να μη ξεχνιομαστε εεε...
περασαν 2+ χρονια απο το πρωτο δυστηχημα που αρχιζε να ταραζει τα νερα

εγω γιατι θεωρω οτι δεν αλλαξε και τιποτα το συγκλονιστικο και καπου επανερχομαστε σιγα σιγα στα ιδια??
sps - Τρι 17 Ιούλ 2007, 18:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο εχει πολυ πλακα!
Αλλα δεν εiναι greek rally!
http://www.youtube.com/watch?v=ZguQOZHyRuM&mode=related&search=
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες