Road_Runner έγραψε: |
Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου.... Όταν μιλάω, μιλάω για γεγονότα και όχι για πράγματα από το μυαλό μου! |
Απλά δεν θέλω να φαίνομαι ο ρουφιάνος και ο καταδότης.
Όποιος ενδιαφέρεται θα ψάξει να βρεί ποιός ήταν ο πλοηγός του Παλλαδίου και θα καταλάβει. Και μπορεί να δει σε φωτογραφία που κυκλοφορεί το σηματάκι του ΣΟΑΑ στο πλαι του αυτοκινήτου.... Όταν μιλάω, μιλάω για γεγονότα και όχι για πράγματα από το μυαλό μου! |
Lef205 έγραψε: |
Τον κριτη που μπεκροπινε στην καντινα οταν εσυ ετρεχες τον ειδες? Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι. |
vinman έγραψε: | ||
![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Νικόλα το να πάει κάποιος πλοηγός δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με την αποχή. Το έκανα στο Ράλλυ Αλεξανδρούπολης φέτος και ένιωθα μια ευθύνη απέναντι στους συναθλητές που θα έτρεχαν μετά από μένα. Κατέβηκα 4 φορές για να κορδελιάσω χωματόδρομους και κοιτούσα κριτές πουροσβεστικά και ασθενοφόρα να είναι στη θέση τους, μέχρι και τα ρολόγια κοιτούσα στα ΣΕΧ αμα θες να το πιστέψεις...
δηλαδή αντί ενός αγωνιζόμενου, βάζανε έναν "γρήγορο" με το αυτοκίνητο του χορηγού του αγώνα να περάσει και να κορνάρει θα ήταν καλύτερο για την ασφάλεια του αγώνα ? δεν πάει έτσι.. |
MEMsound έγραψε: |
Από κει και πέρα αν εγώ συμμετείχα σε αγώνες ακόμα ακαι αντίθετα τελείως να ήμουν με τις θέασεις του ΣΟΑΑ θα ήμουν παρών σε κάθε συνάντηση ώστε να έχω ιδία άποψη/γνώση/συμμετοχή για ότι γίνεται.
Ακόμα και αντίθετο πχ να ήμουν με την αποχή θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πείσω τους υπολοίπους να επιστέψουν. |
Lef205 έγραψε: | ||
Μελη και μη μελη του σοαα δεν υπαρχουν. σοαα σημαινει συνδεσμος οδηγων αγωνων αυτοκινητου. Οσοι τρεχουμε ειμαστε μελη. Οσο για τον Πλατη νομιζω πως ηταν εξαρχης αντιθετος στην αποχη. Τον κριτη που μπεκροπινε στην καντινα οταν εσυ ετρεχες τον ειδες? Λογικα οχι . . . αν τον εβλεπες και τι εκτυλιχτηκε μετα ισως να μην ξανακουμπουσες τιμονι. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ασφαλώς και δεν είναι το πρόβλημά μου ότι βάλανε έναν οδηγό αγώνων. Πολλές φορές γίνεται αυτό. Και αυτό ακριβώς που έκανες έπρεπε να κάνει ο κάθε πλοηγός. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε στην όλη φάση είναι ότι από την στιγμή που υποστηρίζεις την αποχή γιατί δέχεσαι να γίνεις πλοηγός? όταν προτρέπεις τους άλλους να μην τρέξουν, με αυτό που κάνεις τους "βοηθάς" να τρέξουν. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Μεχρι πριν λίγο καιρό ήξερα ότι υπάρχει συνδρομή. Άρα υπάρχουν και "επίσημα" (όπως στο κλαμπ για παραδειγμα) μέλη. Αφου ήταν αντίθετος μπορείς να εξηγήσεις την στάση του? Εσύ θα το έκανες αυτό; Και όσο για τον κριτή έχεις δίκιο. ήταν φριχτό αυτό που έκανε. Αλλά αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον ο οποίος πάει σε έναν αγώνα για να δει τα περάσματα, να βγάλει φωτογραφίες και στην καλύτερη περίπτωση να φυσήξει στην σφυρίχτρα για να ακουστει το φρρρρρ 2-3 φορές και στο τέλος της μέρας να πάρει το 100ρι του........ Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον απομακρυσμένο κριτή. Και δεν μιλάω για αυτόν στο Λαυριο. Προχθές στην Ριτσώνα ένας κριτής που ήταν σε σημείο όπου δεν είχε θεατές και περάσαμε με τον Σπύρο για να πάμε σε μια στροφή καθόταν μέσα στο αμάξι του και έβλεπε τηλεόραση. Ετσι όπως το είχε τοποθετήσει είχε ορατότητα 5-7 μέτρα ενώ έπρεπε να βλέπει γυρω στα 200. Και μόλις μας είδε ότι καθόμασταν λίγο εκεί βγήκε έξω μαζί με την γυναίκα του και έκανε την δουλειά του (μάλλον μέχρι να φύγουμε) Αυτόν πως μπορείς να τον ελέγξεις??? |
Το Σαββατο διεκοψαν δυο ωρες τα δοκιμαστικα για αντικατασταση χτυπημενης μπαριερας απο αγωνιστικο!
Εχει ξαναγινει αυτο ποτε?Μηπως εγινε επειδη απο την Κυμη και μετα απεχουμε για τον λογο που πρεπει να βρισκεται εκει η μπαριερα και καταλαβαν πως δεν τους επαιρνε για ΜΑ**ΚΙΕΣ? |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Απίστευτο............. ![]() |
Sorry δεν είχα δει για τον Πλατή αυτό που έγραψες. Νόμιζα ήταν υπερ. Σορρυ.
Πως να αντιδράσεις; Εντάξει για τον κριτή στο Λαυριο. Αλλά για αυτόν στην Ριτσωνα τι να κάνεις; Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κανω θα σου πει αν του πεις τιποτα..... Το είδα το σημείο που είχε πέσει η μπαριέρα. Καλα, αν δεν φτιαχνόταν, θα γινόταν πανικός στο σημείο που ήταν. Ήταν ανάμεσα Κ9-Κ10 στην πατημενη αριστερή... Ένας παραλίγο να μαζέψει τα προστατευτικά που βάλανε και την Κυριακη..... |
Τον βγάζεις μια ωραιότατη φωτογραφία την ώρα που "τον παίζει" και τον κάνεις βούκινο και αυτόν και την Λέσχη που τον έβαλε εκεί. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι στους αγώνες δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων... ![]() |
Εντάξει λοιπον. Απο εδω και μπρος θα είμαι με την φωτογραφική ανα χείρας και θα τους λέω να μου χαμογελούν κιόλας... Πιστεύω να σοβαρευτούν....
Υ.Γ. Να την ΄φερω και στο γτψψ να βγάλουμε και τους δικούς μας όταν θα τρώνςε τα σανουιτς? |
Ωραια. Απο εδω και περα δεν θα ξαναπω τιποτα, ούτε θα υποδείξω, ούτε θα κάνω καμία παρατήρηση ούτε θα ασχοληθώ με κάτι άλλο πλέον.. Γιατι ότι λέω λαμβάνεται όπως θέλει από τον καθένα. Δεν υπολογίζομαι επομένως δεν βλέπω τον λόγο να κάνω το οτιδήποτε |
Εντάξει λοιπον. Απο εδω και μπρος θα είμαι με την φωτογραφική ανα χείρας και θα τους λέω να μου χαμογελούν κιόλας... Πιστεύω να σοβαρευτούν....
Υ.Γ. Να την ΄φερω και στο γτψψ να βγάλουμε και τους δικούς μας όταν θα τρώνςε τα σανουιτς? |
plaketokofths έγραψε: |
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά την γνώμη μου είναι λάθος τρόπος να διεκδικήσεις τα αιτήματα σου με αποχή, τουλάχιστον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. |
Ποιος ειναι ο τροπος? |
plaketokofths έγραψε: | ||||
Δλδ θες να μου πεις ότι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις κάτι είναι να κάνεις αποχή, κατάληψη κτλ? |
Lef205 έγραψε: | ||||||
Δε σου λεω αυτο,τον τροπο σε ρωταω και περιμενω απαντηση. |
Δλδ θες να μου πεις ότι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις κάτι είναι να κάνεις αποχή, κατάληψη κτλ? |
Παναγιώτη επειδή δεν θέλω να πάρω θέση, ένας απλός θεατής είμαι, και δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει.
Αν υποθέσουμε αυτό για την ΕΛΠΑ, αξίζει λοιπόν να κάνεις αποχή γιατί η ΕΛΠΑ δεν... ή αξίζει να βρεις τρόπο να βρεις μια αρχή καθαιρόντας την παρούσα, για το άθλημα "πιο δημοκρατική" λύνοντας έτσι κι άλλα θέματα κι όχι μόνο αυτό των ασφαλιστικών μέτρων. Η αποχή πιστεύω σε αυτό το θέμα ειναι λάθος τρόπος, το ξαναλέω. Και μιας και ξαναμιλάμε γι αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αποχή απο τις αναβάσεις και απο τα ράλλυ/ ράλλυ σπριντ όχι? |
Η αποχή πιστεύω σε αυτό το θέμα ειναι λάθος τρόπος, το ξαναλέω. |
Παράθεση: |
Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο? |
Σταματάω να γράφω εδώ γιατί πάλι άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνετε και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας για άλλη μια φορά. |
Δηλαδή θες να πεις ότι 130 ή πόσοι τελοσπάντων ήταν στο Παλλάδιο, 110 στην Ριτσώνα, και έστω, 30 στην Λαμια και αλλοι 30 στην Βοιωτία, κανεις από εμας δεν είχει μυαλο? Γιατί αυτό εννοείς. |
Τελος αυτό που είπες, θα μπορούσε να γίνει σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα, όπως πχ στο Ακρόπολις.... αν είναι ετσι να σταματήσουν όλοι οι αγώνες Ράλλυ και να κάνουμε μόνο πίστα. |
Beep Beep έγραψε: |
Το δίκιο σου το αναζητάς στην οργάνωση |
Μήπως το ότι έχουν πλέον φορυβηθεί οι οργασνωτές από την αποχή τους έχει οδηγήσει σε βελτιώσεις?
Επίσης έχω μια απορία. Αν σε έναν αγώνα πέσεις πάνω σε ένα τρακτερ που βρέθηκε μέσα στην ειδική τι θα κάνεις ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις? Από που θα βρεις το δίκιο σου? (αν υποθέσουμε ότι δεν θα έχεις χτυπήσει και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια τέτοια "εύρεση"). |
Δηλαδή θες να πεις ότι 130 ή πόσοι τελοσπάντων ήταν στο Παλλάδιο, 110 στην Ριτσώνα, και έστω, 30 στην Λαμια και αλλοι 30 στην Βοιωτία, κανεις από εμας δεν είχει μυαλο? Γιατί αυτό εννοείς. |
Steve έγραψε: | ||
Ε σταμάτα πια και χαιρέτα μας και 2η φορά τώρα, γιατί στην πρώτη με τις χρηματικές συνδρομές που και εκεί τα ίδια έκανες, πάλι εδώ είσαι. (έσπασες αρχ**ια χωρίς να πάρεις θέση και χωρίς να προτείνεις λόγο, όπως σου έλεγε ο COOL ALEX, εδώ πάλι το ίδιο κάνεις και την θέση του παίρνει ο Lef205 που εν ολίγοις σου λέει ή πρότεινε κάτι ή βούλωσε το το γα**δι... 3ς σελίδες τίποτα επί της ουσίας δεν έχεις γράψει...) |
Ο σωστος ποιος ειναι κατα τη γνωμη σου γιατι κατα τη δικια μου ειναι. Θα μας πεις? ![]() Τελος Γιαννη αν ρωταγες εμενα σε παραπανω ποστ αν ειμαι χαρουμενος που διαλυθηκε το μισο πρωταθλημα αναβασεων, θα σου πω οτι ναι ειμαι. Και χαιρομαι ακομη περισσοτερο στη σκεψη του τι θα γινοταν αν η αποχη ξεκινουσε απο την αρχη της χρονιας. Για πολλους λογους . . . |
Kαταρχας Γιαννη αφου και ο ιδιος λες οτι δεν γνωριζεις τα πραματα οπως εχουν γιατι δεν φροντιζεις να μαθεις να σχηματισεις μια γνωμη και μετα να μου πεις αν τελικα η αποχη ειναι λυση. Ποιος ειπε οτι η αποχη δεν πετυχε? Μια ακυρωμενη αναβαση και αλλες τρεις με 1/3 συμμετοχων δεν ειναι αποχη?Με 30 συμμετοχες στο Λαμιας και 30 στο Βοιωτιας? Τι περιμενατε?Να σταματησουν ολοι τους αγωνες?Ποιος ειπε οτι ολοι εχουν εν λειτουργια εγκεφαλο? ![]() Πραματα κερδιθηκαν, συνεχιζουν να κερδιζονται και αυτο θα φανει στον πρωτο αγωνα της χρονιας,να μου το θυμηθειτε . . . Τελος προσωπικα πιστευω οτι ποτε δε θα γινουν ολα ροδινα,αλλα θελω να πιστευω πως θα γινουν λιγο πιο ανθρωπινα. |
... Κι όσοι δεν είναι σε θέση να μιλήσουνε ή να ακούσουνε, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα ασφάλειας, πρέπει να ξυλωθούν και να μείνουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το άθλημα και όχι να φουσκώσουν τις τσέπες τους. |
glf έγραψε: | ||
Συμφωνούμε απόλυτα. Για πες μας λοιπόν πως θα ξυλωθούν αυτοί που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι ? Θα τους ξηλώσει κάνας υπουργός ? τα.. κανάλια ? ποιος ? γιατί εμείς σαν οδηγοί, οι κριτές, οι λέσχες δεν έχουμε κανένα έλεγχο πάνω τους. |
Δηλαδή θες να πεις Νίκο (χρόνια πολλά κιόλας) ότι δεν υπάρχει πραγματική "επικοινωνία" με την ΕΛΠΑ?
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω... Αν είναι έτσι το θέμα δεν είναι τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά ο όλος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού. |
Lef205 από pc MEMsound έγραψε: |
το γοητρο του το εριξε ηδη και ξεκινησε διαλογο, υποσχεθηκε αλλαγες. Οσο για τα υπολοιπα . . . αν εχεις τα φραγκα για αποζημιωση συγγενων θυματων -γιατι απο ασφαλειες κλπ καλυτερα να πας για πουρναρια- τοτε ερχομαι να τρεξω και εγω συνοδηγος σου στο καπ απο του χρονου, αλλα θα πληρωσεις εσυ γιατι εγω δεν εχω φραγκο! ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Για ενα απο τα δυο θανατηφορα, η λεξη Laminated ξερεις τι σημαινει? |
ΥΓ. Για ενα απο τα δυο θανατηφορα, η λεξη Laminated ξερεις τι σημαινει? |
Α, και κατι αλλο
όλα τα καπ, παντου και παντα έτσι ήταν και θα ειναι Θες εννιαία, καπ της πεζο με 106, μικρα, μονο για τα σεατ δεν εχω ακουσει ακομα κατι. Μέχρι και για τα μικρα εχω ακουσει παρολου που λενε οτι ανοιγουν αυτοκινητα. Με τον Χαλατση δεν εμαθες τι εγινε στο παλλαδιο? |
Ναι, ξέρω τι είναι και τι σημαίνει. (Νομιζω γράφεται Luminated αλλά δεν έχει καμία σχέση. Απλά είπα να το πω). Αυτό ρε Λευτέρη δεν είναι υπόθεση του οδηγού?
Δηλαδή το βλέπεις ότι ο Τ.Ε. πρέπει να κάνει ντα τον οποιονδήποτε για να μην σκοτωθεί; Δηλαδή θα πήγαινες εσύ σε έναν αγώνα με ξεβίδωτο κειτζ και αν δεν σου έλεγε τπτ ο Τ.Ε. θα έτρεχες? Αυτό είναι καθαρά βλακεία δικιά μας και όχι των άλλων. Εγώ έτσι το βλέπω και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. |
Έγινε και αυτό.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11616&race_id=0 ενδιαφέρον. ![]() |
Gr@lly έγραψε: | ||
Παντος το μονο σίγουρο οτι τα λεφτά δεν πάνε χαμένα. Απο οτι βλέπουμε το συνέδριο έγινε σε ωραίο ξενοδοχείο.. Να που πάνε τα λεφτά των αγωνιζόμενων... Αλλα φταίνε και αυτοι.... Οταν λέμε αποχή λέμε όλοι... Αλλά είπαμε και με τον Λεφ μόνο με ξύλο θα γινόταν αποχή... |
Gr@lly έγραψε: |
Παραγοντα..
Το διάβασα.... πάντος λεφτά σε αυτά τα συνέδρια παίζουν... Απλά ήθελα να τονίσω οτι η τωρινή επιτροπή απο οτι ξερω δεν δινει και τόση βάση στα θέματα που έχετε ζητήσει.... Οσο για το ξύλο το είπαμε με τον καράφλα.... Οτι μόνο έτσι γίνετε αποχή...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΣΒΟΑ: ημερίδα για την ασφάλεια των αγώνων
Αυτο.... Καλα παντος αντιρηση για το ξυλο δεν εφερες |
Sidobre έγραψε: |
Bαρύγδουπη δήλωση: Οταν απεμπλέξετε τον οικονομικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας, ευχαρίστως να συζητήσουμε. ![]() Αυτό θεωρώ είναι και το λάθος της όλης αποχής/διαμαρτυρίας. Ενώ υπάρχουν σημαντικότατα θέματα με λύσεις σε όλα, το πρώτο θέμα που τίθεται κάθε φορά είναι το οικονομικό. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Υ.Γ. Εύγε στον ΣΒΟΑ! Οι μεγάλοι ξέρουν πάντα και μια άλλη οδό εκτός από το να χτυπάνε το κεφάλι στο ντουβάρι. Μακάρι να γενικευτεί αυτό ο κλίμα. |
το ερωτημα που προκυπτει λοιπον ειναι:
Με 500 ευρω (μινιμουμ) κανεις μια αναβαση υπο αρρωστημενες συνθηκες. Με 300 περνας ενα 2ημερο στην πιστα των Σερρων Πασσας. Τι επιλεγεις τελικα? |
Το ξερεις οτι στον τελευταιο αγωνα εντουρο ο αντιπροσωπος της ΚΤΜ δηλωσε παρουσια του "αρχοντα" του σπορ οτι η ομαδα του (πανω απο 10 μηχανες) του χδρονου θα συμμετεχει στο πρωταθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και οχι της ΕΘΕΑ. Εντελως τυχαια την επομενη μερα το ΚΕΨΑ δεν ειναι υποχρεωτικο για τους εντουραδες μειωνονται παραβολα κλπ. |
christhehealer έγραψε: |
Αυτό που λέτε με την ΜΟΤΟΕ [η ΑΜΟΤΟΕ είναι το αγωνιστικό κομμάτι της], είναι ένας "αγώνας" που έχει ξεκινήσει χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα μόλις φέτος.
Η οποία ΜΟΤΟΕ υποστηρίζει ότι το άρθρο 49 του ΚΟΚ που ορίζει την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ είναι αντισυνταγματικό. Φυσικά δεν αποδέχεται την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ και "κυνηγά" το θέμα νομικά και λογικά κάποια στιγμή θα το κερδίσει, στην χειρότερη μέσω Ε.Ε. και θ' αλλάξει όλος ο χάρτης των ελληνικών αγώνων. |
glf έγραψε: |
χεχε για δύο χρόνια ήμουν μέλος της ΓΣ της ΜΟΤΟΕ, εκπρόσωπος Κοζάνης... |
Νικο αληθευει οτι ειχατε ζητησει και απο εμας να συνεργαστουμε για την ομοσπονδια αλλα κανεις μας δεν ειχε συνεργαστει? ![]() |
volvos έγραψε: |
λευτερη εχεις μιλησει με εντουραδες? οχι απαραιτητα μελη του συνδεσμου?αλλα και απλους αγωνιζομενους...
χωρις να γενικευω το επιπεδο τους δεν εχει καμια σχεση με το μαστρομανωλη, το σακη τον εξατμισα, το μπαμπη το μηχανουργο, το βαγγελα το προγραμματιστη, το γιωργαρο το σουγια που κανει εμποριο ναρκωτικων ![]() ![]() οι οποιοι λημαινονται το χωρο της αγωνιστικης αυτοκινησης χρονια τωρα... και απο την αλλη ποιον εχουμε? το μανιατοπουλο? εναν ανθρωπο που πολλοι απο εμας μικροι ειχαμε σε εκτιμηση και τωρα..... αρα αυτοι που πρεπει να συζητησουν και αυτοι που πρεπει να εφαρμοσουν τις αποφασεις ειναι το λιγοτερο για τα μπαζα...και μη μου πειτε για αξια και σοβαρα στελεχη που παλευουν και προσπαθουν κλπ κλπ κλπ... παντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα... ποια ειναι η δικια μου εκτιμηση? οτι απλα δεν εχουμε πιασει πατο ακομα... οπως εγινε στο χωρο των μοτοσυκλετων γενικα και ειδικα... οποτε απλα ακομα φως στο τουνελ δεν υπαρχει για αρκετο δυστηχως διαστημα οτι και να λενε ή να αφηνουν να εννοηθει οι φωστηρες... οποτε λευτερακη μου κοιτα να μαζεψεις το αμαξι σωστα κανα φραγκο στην ακρη για ιταλια-σκοπια-πιστες-αντε και κανα ελπα που μας βλεπουν και οι ξενοι....και αστα τα υπολοιπα για μετα το δισεκτο................ |
Κατα τα αλλα . . . Τσιβο πακεταριζε για Ιταλια! |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Μωρε αυτα τα ετοιμαζω σε χρονο dt! ![]() ![]() Αντε γιατι μου ελειψε λιγη δραση! ![]() |
Και για Βουλγαρία καλά είναι.......
![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Θα θες καμια Βουλγαρα για σουβενιρ,ε?? ![]() ![]() ![]() |