Παράθεση: |
Don’t be fooled by the looks of this test car. It is not the ordinary Ford Focus ST but the brand-new Focus RS. Looking closer at the front end one can see the bigger air intakes and the driver helps drawing the photographers attention by giving him the finger and putting his foot down. The sound of the 300-bhp engine was unmistakable, just like the car’s fast acceleration with four-wheel-drive and the rally-like sound of that dump valve while shifting gears. Add some wide fenders, a more aggressive front end styling and you have the Focus RS, a true competitor to the upcoming EVO X. |
brz20 έγραψε: |
Το λογοτυπο στο πισω μερος λεει ST.
... |
brz20 έγραψε: |
Το λογοτυπο στο πισω μερος λεει ST.
Παντως ειναι φοβερο.300 αλογα δεν ειναι καθολου ασχημα. |
volvos έγραψε: |
...αν βγαλει δηλαδη η πεζο 207 rc με 250αλογα και τετρακινητο θα το συγκρινεις με το 206rc...
|
δε παιζει με τιποτα.
μαλ***ες λενε το σασι του φοκους ειναι ιδιο με s40 που γβαινει τετρακινητο ειναι το πιο ευκολο πραμα να το κανουν τετρακινητο. αν δε το κανουν θα ειναι απλα γελοιοι....... υ.γ. βεβαια τα ιδια λεγαμε και για το πρωτο rs Και το αμαξι εγινε θρυλος αν και μπροσθιοκινητο ![]() |
DimiP έγραψε: |
γιατι θα ειναι γελοιοι αν δεν το κανουν 4κινητο ![]() ![]() υπαρχει κιαλλο παραδειγμα μικρου τερατος μπροσθιοκινητου |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Θα ειναι γελοιοι γιατι το αμαξι δεν προκειται να στριψει με τοση ροπη, οπως ακριβως γινεται με το χαζαμαξο,που εσυ αποκαλεις "μικρο τερας"...... Αααα,ξεχασα τους ποιο πολλους τους ενδιαφερουν μονο ποσα αλογα και ποση ροπη θα εχει... ![]() |
πωπω αυτη η ατακα το εχεις οδηγησει? με σκοτωνει
μου θυμιζει το αλλο...αν δεν ιδρωσεις μπακετ δε μπορεις να μιλας για αγωνες ή το αλλο γεμισε η ελλαδα ξερολες... οχι φιλε μου δε χρειαζεται να εχεις οδηγησει ενα mazda 3 mps(Mπλοκαδουρα) για να νακαταλαβεις τι κανει στο δρομο... ενα αυξημενο iq χρειαζεται για να μπορεις να καταλαβεις ποτε σε δουλευουν τα περιοδικα και λενε μαλ***ες και ποτε αληθεια... οσο και να προσπαθουν η αληθεια φαινεται παντα. οχι ομως με τη πρωτη ματια! |
Ghost Dog έγραψε: |
Εσυ λες να το κραζω ετσι, χωρις να το εχω οδηγησει? ![]() Για πες μας και συ που το θεοποιεις,το εχεις στριψει???????? ![]() |
DimiP έγραψε: |
ποιος το Θεοποιεί ;;
εγω ακομα το ψαχνω... και ναι το εχω οδηγησει ![]() |
gio_rallye έγραψε: |
αν ηταν και πιο ομορφο ολα οκ, αλλα με ολα αυτα τα facelift το εχουν τετραγωνισει πολυ.. ασχημο ειναι.. τεσπα, την ευθεια την εχει αλλα τη στροφη????? ασε που τα φορντ δε φημιζονται.. |
Sinanai έγραψε: |
όπως και το απίστευτο, αλλά αποτυχημένο, σε πωλήσεις, Puma |
sps έγραψε: |
Ρε Κωστη τι λες, που να σε ακουγε ο Γιαννης.... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ειναι εντυπωσιακό...
...αλλα και λιγο "ότι να ναι" δεν εχει μια αρμονία / συνέχεια στο σχημα του (για την μουρη μιλάω = λιγο ανακατεμένες γωνίες με ακρές και καμπύλες κλπ κλπ) |
makis106 έγραψε: |
Όλα καλά, φοβερό αυτοκίνητο, αλλά αυτός ο κώλος του, είναι η πιο εργοστασιακή καγκουριά που έχω δει... ![]() http://3.bp.blogspot.com/_h_m1f3GUvgU/SUYg9aABtvI/AAAAAAAAF6M/RMjERST-slU/s1600-h/02_focusrs.jpg |
ξαφνικα θυμηθηκαν και εμας τους πιο χαρντκορ που ζηταγαμε κατι παραπανω απο ηλεκτρικα καθισματα και 50κιλα ροπη και αποφασισαν να φτιαξουν και αμαξια dedicated στον οδηγο. |
kai apo oti mas ελεγε φιλος δημοσιογραφος φανταρος ![]() στο μοντε σε συγκριτικο με εβο σουμπι τους πηρε τα σωβρακα |
rubal έγραψε: |
βασικά όλη η μαγκιά είναι εδώ:
http://www.not2fast.com/chassis/revoKnuckle.pdf ![]() Κριμα που δεν θα βγαλει και γρηγορο φιέστα μκ7 λόγο της οικονομικής κρίσης... (απο το 2012 κ βλεπουμε...) |
μη ξαχναμε οτι πρωτοι αυτο το συστημα το εφαρμοσαν η ρενο στα rs της... ![]() |
αν δωσες το rc pes moy...
με 14 θα το σκεφτω ακου εκει 18..... ![]() |
τωρα με το παγωμα των τελων και τις εκπτωσεις της πεζο...
ασε 12 και πολλα ειναι. τη κουραζει το βολβο τη μανα μου και λεω να της παρω κατι πιο μικρο θες ανβταλλαγη με s40? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
πολεμικο...
και το μαυρο ματ κολαση... αν και θα επρεπε να το λενε ρσ350... το "500" ειναι "ιερο"... |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1060420/ ![]() ![]() ![]() |
Τπτ Πανούλη... Σου δείχνω λύσεις, μπας και με περάσεις...
Υ.Γ. - απαξιώ... Υ.Γ.2. Έχεις δίκιο... ![]() |
Ουσιαστικά μόνο το σημείο που βάζουν σε ένα μαύρες ζάντες και σε ένα το ματ αυτοκόλλητο είναι από παραγωγή 500αριού, ε; Καλά, βγαίνει 500 με μαύρα και όχι κόκκινα καθίσματα; |
Και ποιος μαμάκας τα βάζει; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |