nickzotos έγραψε: |
μηχανολογιας & υδατινων πορων στο τει Μεσολογγιου! Δ΄ εξαμηνο... |
Tomakos έγραψε: |
Τμήμα Μηχανολογίας ΤΕΙ Πειραιά ![]() Ζ' εξάμηνο... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Πολιτικων δομικων εργων, τει Πειραια! ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
ψάρι,μνι,κουνούπι! |
Baphomet έγραψε: | ||||
ψαρ, μνι, κνουπ λέγεται... οικονομικής επιστήμης, πανεπιστήμιο πειραιά...αισίως στο 6ο έτος. |
brz20 έγραψε: |
Απο Κρητη κανεις ε?
Μπραβο αφηστε με μονο μου εδω περα. |
Χα χα! RC κόκκινο εχεις? Κατεβαίνεις αύριο? |
Έχεις λογότυπο του κλαμπ στον ράλλο σου? |
plaketokofths έγραψε: |
Αφου δεν έχει το κλαμπ κανα κοπέλι γιατί δεν πιάνεις εσυ κανένα με pug να του προτείνεις... ![]() |
Η συντομογραφια της σχολης μου ειναι ΕΠΠ.
Τελευταια αρχιζω να το μεταφραζω ως Εκμεταλευση Πατρικης Περιουσιας. Ωραια δουλεια ετσι? |
Εκανα την Β' Εκδοχη.
Τι να κανω? Να διαβασω δεν μπορω αλλα για τετοια ειμαι πρωτος. |
Να διαβασω δεν μπορω αλλα για τετοια ειμαι πρωτος. |
Κανένας δεν μπορεί αλλά όλοι πέρνουμε πτυχίο! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
αυτή είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ μαλ***α της Ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) Μπαίνεις σε όποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ κλπ απίστευτα δύσκολα και βγαίνεις με περίπατο όποτε σου καυλώσει... ανεξάρτητα αν έχεις μάθει ή όχι το αντικείμενό και δυστυχώς ανεξάρτητα ή όχι αν είσαι έτοιμος να το ασκήσεις αποδοτικά σαν επάγγελμα... anyway... |
Με 7 χρονια σιγουρα.
Εδω η μανα μου ειχε παρει μια κοπελια στο φαρμακειο απο τα 18 και εφυγε στα 29 της εχοντας κανει και κουμπαρια. Πιστεψε με οτι ηξερε τα παντα σε οτι αφορα το φαρμακειο.Διαβαζε συνταγες γιατρων,και μπορουσε να δωσει φαρμακα αναλογα με την περιγραφη των συμτωματων.Τα παντα μιλαμε. Τι πτυχιο και μα****ιες μετα. |
smpokos έγραψε: |
απθ. τμημα ποιμαντικης και κοινωνικης θεολογιας. προσχομεν, αμην |
Θεος να σε φυλαει θα συμπληρωσω εγω Αρη. |
Lef205 έγραψε: |
Μαρκετινγκ στο Deree.
Τον Σεπτεμβρη πιστευα οτι θα τελειωνα του χρονου, τωρα πιστευω οτι πρεπει να το παιδεψουμε λιγο ακομα. Γενικα το ψιλοεχω βαρεθει αυτο οπως αυτους και αυτες που βλεπω καθημερινα στο ΚΩΛΕγιο αν μου δινονταν η ευκαιρια να την κανω για οξω θα πακεταριζα ηδη και θα εψαχνα για 205 ραλλυ για τρακντει. Κατα τα αλλα δουλευω στη δουλεια του αδερφουν μου οταν με χρειαζεται και προβλεπω οτι απο Δευτερα που τελειωνω εξετασεις θα με χρειαζεται πιο πολυ! ![]() |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Δεν είναι για πολλές σφαλιάρες όλοι εκεί μέσα?????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
mafia206 έγραψε: |
Καλά πόσους μήνες κάνει δοκιμές επιτέλους???????????????????????????? |
mafia206 έγραψε: |
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,εν συντομία Ο.Δ.Ε,στο Πανεπστήμιο Πειραιά...
Στο ίδιο πανεπιστήμιο με τον Roadranner(Nίκος)Τον έχω πετύχει κάποιες φορές.Αν ερχόταν περισσότερο στη σχολή ίσως να τα λέγαμε συχνότερα(μπηχτή) ![]() |
pappaki έγραψε: |
Υ.Γ Ελπίζω να μην λέω και του χρόνου τα ίδια. |
kammenos έγραψε: |
Πτυχίο στο οικονομικό της ΑΣΟΕΕ και τώρα μεταπτυχιακό στο οικονομικό Πάτρας. |
Gr@lly έγραψε: | ||
Πάτρα??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
palaiohelen έγραψε: |
Εγώ είμαι φοιτήτρια Φυσικοθεραπείας στη Λαμία ![]() Κανένας άλλος απο Λαμία;;; ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
Γειά σου συναδέλφισα !!! ![]() ![]() ![]() Πτυχιούχος εδώ και 1 χρόνο από ΤΕΙ Αθήνας. Τι λέει η σχολή εκεί? Έχω ακούσει ότι είναι πολύ τζάμι οι εγκαταστάσεις κτλ. |
kammenos έγραψε: |
Τι έπαθε?
Αν επιτρέπεται δηλαδη! |
Ghost Dog έγραψε: |
Πολιτικων δομικων εργων, τει Πειραια! ![]() |
Μια χαρα εισαι στην Λαρισσα μικρε και ανοητε.
Τι να πουμε και εμεις που ο Θεος μας εριξε στο Ηρακλειο. |
Ποιους τους ελενχει τελικα? |
Πραγματικα την προηγουμενη πεμπτη εξοργιστικα.
Λεγαν οτι δεν σεβονται τα συμβολα επειδη καψανε το μνημειου του αγνωστου στρατιωτη.Σταθηκαν μονο εκει ομως. |
Εγω ρωτω καποιος που φορα το εθνοσημο μπορει να χτυπαει με αναποδα τα γκλοπ,να κλωτσα κεφαλια,να πετα δακριγωνα,κροτηδες λαμψης κροτου σε συγκεντρομενο πληθος και να πυροβολει με πραγματικες σφαιρες |
σε ατομα τα οποια παλευουν για να πετυχουν ενα καλυτερο μελλον?
Αυτο δεν ειναι ασεβια προς εναν ολοκληρο λαο? |
Εμενα ας μου επιτρεψετε να παλεψω για την δημοκρατια που ονειρευτηκα |
Παράθεση: |
Αγαπητή Δρ. Παναγιωταρέα.
Σας απευθύνομαι ως μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας που είστε, και συγκεκριμένα σαν Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μία θέση που συνεπάγεται δηλαδή την μονιμότητα. Kαι παίρνω αφορμή επειδή σας βλέπω συχνά-πυκνά καλεσμένη στην εκπομπή του κ. Γιάννη Πρετεντέρη για τα θέματα της παιδείας. H επιλογή του κ. Πρετεντέρη να σας καλεί είναι εξαιρετική. Αναρωτιέμαι πότε θα την εκμεταλλευτεί κάποιος επιτέλους, καθώς η παρουσία σας σε τέτοιες συζητήσεις Δρ. Παναγιωταρέα είναι η πλέον κατάλληλη για να αποκαλυφθεί η παθογένεια του Eλληνικού Δημόσιου Πανεπιστήμιου, και το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει. Bλέπετε Δρ. Παναγιωταρέα, το Eλληνικό πανεπιστήμιο πάσχει πρώτα από όλα όχι γιατί οι φοιτητές κάνουν καταλήψεις. Πάσχει γιατί δε μπορούν να σεβαστούν ένα πανεπιστήμιο όπου κάποια σαν και εσάς, χωρίς σημαντικά ακαδημαϊκά προσόντα, χωρίς ερευνητικό έργο, χωρίς διεκπεραίωση τον βασικών υποχρεώσεων που έχετε απέναντι στο πανεπιστήμιο, κατέχει μόνιμη θέση καθηγητού σε αυτό. Θα αναρωτιέστε με ποιο δικαίωμα σας απευθύνω τον λόγο. H απάντηση Δρ. Παναγιωταρέα είναι ότι πρώτα από όλα με τους φόρους μου πληρώνω τους τρεις μισθούς σας – τον πρώτο στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τον δεύτερο στην δημόσια τηλεόραση, την EΡT, τον τρίτο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας. (Tον τέταρτο μισθό σας τον πληρώνει το Ίδρυμα Ωνάση). Kαι επιπλέον όπως εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να κρίνετε τους φοιτητές εγώ ως πολίτης έχω το δικαίωμα να κρίνω εσάς. Tην αφορμή μου την δίνει η προκλητική και θρασύτατη παρουσία σας στα τηλεοπτικά πάνελς ως τιμητού της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παιδεία στη χώρα μας, όταν εσείς είστε το χαρακτηριστικότερο αίτιο. Kαι εξηγώ: Eπισκέφθηκα τον διαδικτυακό τόπου του πανεπιστημιακού τμήματος στο οποίο διδάσκετε και μόνη εσείς από όλους τους διδάσκοντες δεν αναφέρετε ούτε το αντικείμενο του διδακτορικού σας, ούτε τις δημοσιεύσεις σας, ούτε την έρευνα την οποία πραγματοποιείτε; Γιατί Δρ. Παναγιωταρέα; Eίναι μυστικά; Γιατί η ακαδημαϊκή κοινότητα να μη γνωρίζει την σημαντική συνεισφορά σας στην επιστήμη την οποία απαιτεί η καθηγητική καρέκλα που καταλάβατε; Πείτε μας λοιπόν κυρία Παναγιωταρέα, ποια είναι η ερευνητική δουλειά με την οποία ασχολείστε στην παρούσα φάση; Σε ποια έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού έχουν δημοσιευθεί εργασίες σας; Για να μην μπερδευτείτε, δεν εννοώ τα άρθρα σας στις εφημερίδες. Δεν εννοώ το μυθιστόρημα μας και το βιβλίο συνέντευξη ενός πολιτικού προσώπου. Eννοώ αυτά τα επιστημονικά περιοδικά (refereed scientific journals) στα οποία η δημοσίευση περνάει από κρίση από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, (το λεγόμενο peer review system) και βάσει των οποίων η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα κρίνει τα μέλη της. Ποιες από τις εργασίες αυτές υπάρχουν στο "Citation Index", τον κατάλογο εκείνο που παρουσιάζει εργασίες άλλων επιστημόνων που αναφέρονται στο δικό σας επιστημονικό έργο; Πόσες διδακτορικές εργασίες έχετε επιβλέψει από τότε που γίνατε καθηγήτρια και που βρίσκονται οι διδακτορικοί φοιτητές σας σήμερα; Mε βάση ποιο επιστημονικό έργο εκλεγήκατε στην βαθμίδα του μόνιμου καθηγητή στο δημόσιο πανεπιστήμιο; ποιο είναι το θέμα του διδακτορικού σας και που το εκπονήσατε; Που δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του; Πώς προχώρησε την επιστήμη; Δρ. Παναγιωταρέα, όταν βγαίνετε στην τηλεόραση οι τηλεθεατές δεν είναι όλοι ανόητοι όπως εσείς πιστεύετε. Mερικοί από αυτούς έχουν αποκτήσει και διδακτορικό, έχουν διδάξει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και γνωρίζουν τη σκληρή, επίμονη, ανελέητη διαδικασία που χρειάζεται για να ανέβει κάποιος τις καθηγητικές βαθμίδες. Απαιτείται κουραστική και χρονοβόρα έρευνα, δημοσίευσή της σε έγκριτα περιοδικά, παρουσίασή της σε συνέδρια, επίβλεψη διδακτορικών εργασιών και ερευνητικού έργου, διδασκαλία σε μεταπτυχιακό επίπεδο και προπτυχιακό επίπεδο (δηλαδή προετοιμασία παραδόσεων, διορθώσεις εργασιών, βαθμολόγηση εξετάσεων κλπ). Ακόμα και για καθηγητές πανεπιστημίου που έχουν αποκτήσει τα διδακτορικά τους από πανεπιστήμια τα οποία βρίσκονται στη διεθνή κατάταξη πολύ υψηλότερα από ότι αυτό στο οποίο έχετε σπουδάσει εσείς, δηλαδή για επιστήμονες με τεράστιο ταλέντο και μεγάλες επιστημονικές επιδόσεις, οι απαιτήσεις της καθηγητικής καρέκλας απαιτούν όλο το χρόνο τους, όλη την ενέργειά τους, για πάρα πολλά χρόνια. Eσείς όμως ζείτε στην Αθήνα, εργάζεστε σε τρεις (τουλάχιστον) διαφορετικές δουλειές εκτός του πανεπιστημίου, γράψατε ένα μυθιστόρημα, και ταυτόχρονα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε μία άλλη πόλη από εκείνη που βρίσκεται ο τόπος κατοικίας σας και της κύριας εργασίας σας, στη Θεσσαλονίκη. Kαι αυτό που με εκπλήσσει Δρ. Παναγιωταρέα, αυτό που με θυμώνει ως πολίτη και ως μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι ότι όχι μόνο δεν κρύβεστε, αλλά επειδή έχετε το θράσος να βγαίνετε στις τηλεοράσεις και να παριστάνετε την αγανακτισμένη με την κατάντια του Eλληνικού πανεπιστημίου, στην οποία πρώτη από όλους συνεισφέρετε εσείς. Tο διαδίκτυο είναι ένα νέο μέσο διαλόγου και μετάδοσης πληροφορίας. Αν σας αδίκησα περιμένω την απάντησή σας την οποία θα δημοσιεύσω χωρίς περικοπές αυτούσια στο blog μου, demasamere.blogspot.com όπου βρίσκεται και η επιστολή μου προς εσάς. Mε τιμή, DMR Yπόψιν Αναστασία Δουλκέρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα ΜΜΕ, ΑΠΘ Ανδρέας Βέγλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα ΜΜΕ, ΑΠΘ Ελευθερία Καρνάβου, Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, ΑΠΘ Γιάννης Κρεστενίτης Γραμματέας Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, ΑΠΘ Γιάννης Πρετεντέρης Δημοσιογράφος Στάθης Σταυρόπουλος Δημοσιογράφος – Σκιτσογράφος Εφημερίδα Ελευεθεροτυπία Λάκης Λαζόπουλος Ηθοποιός – Σχολιαστής Εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" Εφημερίδα Πρώτο Θέμα Περιοδικό "Δες" Εφημερίδα Παρών Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ Εφημερίδα Καθημερινή Ραδιοφωνικός Σταθμός Σκαι Εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία Εφημερίδα το 'Εθνος Εφημερίδα Αυγή Εφημερίδα ΤΟ ΑΡΘΡΟ Press-gr Blog demasamere.blogspot.com/ |
Εγω απορω απο την κατα τα αλλα δημοκρατικη τηλεοραση που εχει αναγκη απο τετοιου ειδους αποψεις. |
Road_Runner έγραψε: |
Τα άσχετα ποστ θα αυτοκαταστραφούν εντός ολίγων ημερών, γιατι τώρα νυστάζω.
εκ της MOD team Road_Runner |
Road_Runner έγραψε: |
Ποιό είναι το πρόβλημα? |