PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Υγρασία στα πίσω καθίσματα σε 3d 206...

netblaster - Παρ 24 Νοέ 2006, 17:01:51
Θέμα δημοσίευσης: Υγρασία στα πίσω καθίσματα σε 3d 206...
Σημερα, καθως πηγα να αλλαξω τα πισω ηχεια, σηκωσα τις βασεις των πισω καθισματων και παρατηρησα αρκετη υγρασια (ιδιαιτερα στη δεξια μερια)!!! Κοιταξα τις κολωνες, πισω απο την ταπετσαρια, τιποτα, δεν φαινοταν να εχει τρεξει απο πουθενα!!! Στη δεξια μερια ομως, το σφουγγαρακι που ειναι γυρω απο το ηχειο ηταν υγρο στο κατω μερος του και "ολως τυχαιως" το ηχειο αυτο ειχε αρχισει να μπουκωνει απο χθες (το ηχειο ηταν στεγνο παντως και το χαρτονι και το ελατηριο-βαση και ο μαγνητης και οι επαφες)!!! Παρατηρησα οτι καπου στη μεση στα πισω καθισματα εχει μια ταπα και γυρω απο την ταπα αυτη ειχε επισης υγρασια!!! Εκτος απο τα σημεια που αναφερω δεν ειχε πουθενα αλλου υγρασια!!!

Χθες εβρεξε μεν, αλλα κινηθηκα σε νορμαλ δρομο, χωρις να πεσω σε λακκους με νερο λες κι εχω εξωλεμβια (οπως κανουν μερικοι)!!!

Καμια ιδεα???
volvos - Παρ 24 Νοέ 2006, 18:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα ρε μεγαλε πλακα μας κανεις??
δηλαδη δε ξεριες πως εγινε??

ημαρτον πια ανοιγετε θεματα για ψηλου πηδημα...

ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ...

υ.γ. και πριν πεις τιποτα τη-τον κοπελα-αγορι που καθοταν πισω οταν εκανες τη ταρζανια σου τον-την ρωτησες αν ειχε ακρατια???
απλα προφανως εχει γινει καιρο το περιστατικο και εχει στεγνωσει το καθισμα αλλα απο κατω ειχε μεινει η υγρασιαααααααααα
nOkpos - Κυρ 26 Νοέ 2006, 11:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
οπα ρε σι παναγιωτη τι ειπε το παιδι ?
konstantinos - Δευ 27 Νοέ 2006, 13:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν υπάρχει υγρασία κάτω και εμπρός απο το κάθισμα του οδηγού απο τι λέτε να προήλθε?
Κάποιοι, γνωστοί κύκλοι, μου είπαν για διαρροή στο καλοριφέρ.

Εάν πραγματικά φταίει αυτό, τότε για τι διαρροή στην τσέπη μου μιλάμε και που να το πάω.

ps στους γνωστούς κύκλους ΔΕΝ το πάω.
netblaster - Δευ 27 Νοέ 2006, 16:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Οταν υπάρχει υγρασία κάτω και εμπρός απο το κάθισμα του οδηγού απο τι λέτε να προήλθε?

Εάν πραγματικά φταίει αυτό, τότε για τι διαρροή στην τσέπη μου μιλάμε και που να το πάω.

Ετσι ειναι!!! Μαλλον υπαρχει διαρροη στο ψυγειο του καλοριφερ, ειδικα αν το υγρο ειναι καπως πρασινο!!! Θυμαμαι ειχα παθει το ιδιο στο 205 που ειχα!!!

Το κοστος ηταν γυρω στα 50Ε (πριν 2,5 χρονια), αλλα ειχα παρει το ανταλλακτικο με εκπτωση και χωρις αποδειξη και δεν ειχα πληρωσει και εργατικα (καθως η δουλεια και η αγορα εγινε απο φιλο μηχανικο)!!!

Νομιζω γυρω στα 70Ε εκανε το ανταλλακτικο!!! Η εργασια για κατι τετοιο δεν ξερω ποσο παει...
nOkpos - Τρι 28 Νοέ 2006, 01:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα πολλες φορες εχει υγρασια στο μπαμπριζ! απο τι μπορει να ειναι?
konstantinos - Πεμ 30 Νοέ 2006, 08:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Ετσι ειναι!!! Μαλλον υπαρχει διαρροη στο ψυγειο του καλοριφερ, ειδικα αν το υγρο ειναι καπως πρασινο!!! Θυμαμαι ειχα παθει το ιδιο στο 205 που ειχα!!!

...

Το θέμα είναι οτι δεν χάνει παραφλού (μάλλον σε αυτό αναφέρεσε όταν μιλάς για "πράσινο"). Το κύκλωμα φένεται να παραμένει κλειστό. Η υγρασία όμως είναι εκεί.

Φοβάμαι μήπως υπάρχει και άλλο θέμα - παράγοντας, π.χ. νερά βροχής που προέρχονται απο κάποια είσοδο που θα πρέπει να είναι κλειστή.

Τέλος πάντων...

ps. Παράκληση, την επόμενη φορά που θα μου σφραγίζετε το στόμα (με πηδ**τε) στείλτε μου και ένα φιλάκι έτσι για να υπάρχει και λίγο έρωτας.
MEMsound - Πεμ 30 Νοέ 2006, 09:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
ps. αντε βρε ερωτιάρη που θες και φιλάκια... Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 30 Νοέ 2006, 09:59:23
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
εμενα πολλες φορες εχει υγρασια στο μπαμπριζ! απο τι μπορει να ειναι?

Σκούρα τα πράγματα!

Μάλλον αδελφέ πάς για αλλαγή παρμπρίζ...
nOkpos - Πεμ 30 Νοέ 2006, 10:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
εχω δει πολλα peugeot αυτον το καιρο που εχουν υγρασια στο συγκεκριμενο σημειο,και ειπα μηπως ειναι απο τους αεραγογους τπτ..
netblaster - Τρι 12 Δεκ 2006, 23:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναφερω το θεμα, καθως εριξε λιγη βροχουλα και επανεμφανιστηκε η υγρασια στα ιδια σημεια!!!

Δεξια:

Μέση:

Αριστερα:

Αυτες ειναι οι τρεις ταπες που βρισκονται κατω απο τα εδρανα των πισω καθισματων!!! Η μεσαια ειδικα, που ειναι σαν ποτηρακι, ηταν γεματη με νερο!!! Shocked

Εχει ξανασυμβει σε καποιον??? Καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο???
netblaster - Τετ 13 Δεκ 2006, 19:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια ιδεα κανεις???
Dimitris1985 - Δευ 12 Ιαν 2009, 16:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει συμβεί και σε εμένα να βρω νερό κάτω από τα πίσω κάθισμα και δε από το πίσω δεξιά ( πίσω από του συνοδιγου) μήπως έχει κάποια ιδέα τελικά κανείς από πού μπορεί να μπαίνει το νερό;;;
AlienHack - Παρ 16 Ιαν 2009, 09:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μία ειναι λύση παιδιά!!

μια μέρα που θα βρέχει αφήστε το αμαξι στην βροχή , βγάλτε εντελός τα πίσω καθίσματα και καθίστε μεσα με εναν φακό να δείτε απο που μπάζει! Cool
ba99297 - Πεμ 22 Ιαν 2009, 01:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αν και δεν έχω το ίδιο αμάξι ( το δικόμου είναι ένα Ραλύ 1.3) είχα κάποτε το ίδιο πρόβλημα. Φίλε εξέτασε το ενδεχόμενο να μην πατάνε καλά τα λάστιχα του πορτ μπαγκάζ και από εκεί να περνάει το νερό και να γλύφει στην καρότσα του αυτοκινήτου καταλήγοντας στο σημείο που εσύ το βλέπεις. Το νερό είναι μυστήριο πράγμα αλλού το βλέπεις (συνήθως στο χαμηλότερο σημείο όπου καταλήγει λόγω βαρύτητας) και από αλλού μπαίνει. Επίσης μπορεί να μην είναι νερό αυτό καθε αυτό αλλά υγρασία που μπαίνει στο αυτοκίνητο (λόγω κακής εφαρμογής στα λάστιχα της πόρτας ή του πορτ μπαγκάζ) ή από αεραγωγούς. Όταν τώρα υπάρξει σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου μεταφορά θερμότητας από το εσωτερικό της καμπίνας προς το εξωτερικό τότε η υγρασία αυτή υγροποιείται ( το ίδιο συμβαίνει και στα κουφώματα των σπιτιών μας το χειμώνα όταν μέσα έχει ζέστη έξω κρύο και τα κουφώματα στάζουν νερόή στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων)
Δεν ξέρω αν βοήθησα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες