PSClub - Hellas

Κινητήρας - 106 - Μετά το 2ο στάδιο???

danielos - Δευ 20 Ιαν 2003, 12:23:09
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μετά το 2ο στάδιο???
το ξερω οτι φαινεται αρκετα τρελο αλλα ψαχνομαι να ανεβασω ροπες ψηλα.θελω κατι παραπανω.ηδη το αυτοκινητο μου φαινεται αρκετα προβλεψιμο.ρε νικο κοζανιτη μιας που εχεις και εσυ ραλλακι mini group A εχεις καμια ιδεα να παρω ψηλα??ξερεις ηδη τις μετατροπες που εχω κανει!μηπως αν παιξω με χταποδι καποιας εταιριας?δεν μιλαω βεβαια να παω σε αλλαγη μεσα στον κινητηρα!δεν ξανανοιγω κινητηρα!περιφερειακα οτι μπορεσω να κανω!!ασχετο το μπλοκε λες να βοηθησει στο στησιμο του αυτοκινητου?το οτι αναφερομαι μονο στον νικο το κανω επειδη εχει ηδη ασχοληθει με το θεμα του ραλλυ.αν καποιος μπορει να βοηθησει με τις γνωσεις του θα ηθελα πολυ να τον ακουσω!!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 20 Ιαν 2003, 14:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo.....υπαρχει λυση και για τα ψηλα.

Τετραπεταλουη εισαγωγη και αλλοι εκεντροφοροι με ποιο αγριο δουλεμα,και προγραμμα. Wink

Μετα θα βλεπεις 9400 κοφτη.
Nikel - Δευ 20 Ιαν 2003, 15:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Danielo.....υπαρχει λυση και για τα ψηλα.

Τετραπεταλουη εισαγωγη και αλλοι εκεντροφοροι με ποιο αγριο δουλεμα,και προγραμμα. Wink

Μετα θα βλεπεις 9400 κοφτη.

Τι του λες του παιδιου...ετσι ευκολα πετανε τους ΚΕΝΤ Twisted evil Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Δευ 20 Ιαν 2003, 16:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ αφου θελει γκαζια τι να του πω Laughing
Nikel - Δευ 20 Ιαν 2003, 16:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμ αφου θελει γκαζια τι να του πω Laughing

Laughing Laughing Laughing

Ρε Ντανιελ μια χαρα εισαι απ'οτι εχω μαθει Wink Τι ζητας παραπανω??? Βαλε ενα τετραπεταλουδο να δεις χαρα Twisted evil Γιατι οχι και ενα νιτρο κιτ Twisted evil Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Δευ 20 Ιαν 2003, 16:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε NIKEL τι TURBO και NITRO του λες του παιδιου.Τα RALLYE δεν ειναι για τετοια φτιαξηματα γιατι αλλαζει η φιλοσοφια του στριβει. Wink Απο εκει και περα Danielo ασχετα απο το μπλοκε αν θες ψηλα,η μονη λυση ειναι να βαλεις κορονα-πηνιο 13/59.Και καλους πυροβολησμους Twisted evil Twisted evil
danielos - Δευ 20 Ιαν 2003, 19:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nikel ψηνομουνα για turbo αλλα τωρα το θεμα εχει παρει αλλη τροπη.δεν μπορω με τοση υψηλη συμπιεση στον κινητηρα να τοποθετησω turbo.θα σκασω σαν βαρελοτο.νιτρο δεν το πλησιαζω με τιποτα γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να γινει πυγολαμπιδα,ασχετα που λενε οτι υπαρχουν μηχανικοι που γνωριζουν αριστα την εγκατασταση του(πολυ fast and the furious βλεπουμε).αρα καταλαβες γιατι ψαχνομαι σε περιφερειακες ψιλολογικες βελτιωσεις.ουτε τετραπεταλουδο παιζει διοτι θελει σφυρηλατα πιστονια και πολυ πραγμα ακομα.στο ασχετο σκεφτομαι και το μπλοκε διοτι δεν μπορω να ξεκινησω απο το σπινιαρισμα(κριμα ειναι ντε!!!).παιζουν δυο λυσεις και σε ποιοτητα αλλα και σε τιμη!η μια ειναι boubis και φτηνα σχετικα και η αλλη ειναι quaife και πανααααακριβη!!τι να κανω?
Nikel - Δευ 20 Ιαν 2003, 20:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:
Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil

nikel ψηνομουνα για turbo αλλα τωρα το θεμα εχει παρει αλλη τροπη.δεν μπορω με τοση υψηλη συμπιεση στον κινητηρα να τοποθετησω turbo.θα σκασω σαν βαρελοτο.νιτρο δεν το πλησιαζω με τιποτα γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να γινει πυγολαμπιδα,ασχετα που λενε οτι υπαρχουν μηχανικοι που γνωριζουν αριστα την εγκατασταση του(πολυ fast and the furious βλεπουμε).αρα καταλαβες γιατι ψαχνομαι σε περιφερειακες ψιλολογικες βελτιωσεις.ουτε τετραπεταλουδο παιζει διοτι θελει σφυρηλατα πιστονια και πολυ πραγμα ακομα.στο ασχετο σκεφτομαι και το μπλοκε διοτι δεν μπορω να ξεκινησω απο το σπινιαρισμα(κριμα ειναι ντε!!!).παιζουν δυο λυσεις και σε ποιοτητα αλλα και σε τιμη!η μια ειναι boubis και φτηνα σχετικα και η αλλη ειναι quaife και πανααααακριβη!!τι να κανω?

Kαι γιατι υπαρχουν οι φλατζες Wink Wink Wink Turbo Power Here I Come Twisted evil
DimiP - Δευ 20 Ιαν 2003, 20:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
αυτος που δεν ευχαριστιεται με τα λιγα δεν ευχαριστιεται και με τα πολλα!
ετσι λεει μια σοφη παροιμια.

ρε συ daniello αχορταγος μου ακουγεσαι....
Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 21 Ιαν 2003, 00:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις ακριβα ενα μπλοκε σαν το queife.

Αν θες μπλοκε παρε τον Ντινο να σου φερει της Peugeotsport.Υπαρχει ολοκληρο το σασμαν το οποιο θελει και ιμιαξονια και τα μουαγιε (πολυ καλο αλλα αστο)και δινει και σκετο μπλοκε για τα στανταρ ιμιαξονια.Απο τιμες δεν θυμαμε αλλα αν το παρεις αποφαση πιστευω ειναι η καλυτερη λυση.Αν θες extreame καταστασεις Twisted evil παρε ολο το σασμαν.Θα παθεις..... Evil Evil

Για πες μου....τι σε κανει να πιστευεις οτι ενα τετραπεταλουδο θελει και σφυριλατα εμβολα Question
Miltellas - Τρι 21 Ιαν 2003, 02:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε NIKEL τι TURBO και NITRO του λες του παιδιου.Τα RALLYE δεν ειναι για τετοια φτιαξηματα γιατι αλλαζει η φιλοσοφια του στριβει. Wink

Επαναλαμβάνω, γιατί μάλλον δεν εννοήσατε τα λεγόμενα του Νίκου.
Μην παιδεύετε αδίκως τον Ντανιέλο μιλώντας του για τούρμπα, φυσικά ή χημικά... Εάν γουστάριζε τούρμπο δεν θα αγόραζε Rallye. Χώρια που η οδηγική του φιλοσοφία είναι ατμοσφαιρική. Wink

Ντανιέλο, συμφωνώ και πάλι με το Νίκο που σου λέει για κοντύτερο κορωνοπήνιο και μπλοκέ για το υπάρχον σασμάν. Η αγορά άλλου εξειδικευμένου σασμάν θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλου κόστους. Από την άλλη οι κοντύτερες σχέσεις, θα σου ανεβάζουν πιο εύκολα τις σαλ (άρα και επιταχύνσεις), αλλά στο ταξίδι θα δουλεύεις με πολύ υψηλές σαλ ακόμη καιμε 150-160χαω. Αν σου την πέφτει κανένας ψιλογρήγορος στο ταξίδι θα δουλεύεις στις 7500-8500σαλ για να τον ακολουθείς...!! Γενικά όταν θα αποφασίζεις να πιέσεις πραγματικά το μοτέρ θα παίρνεις περισσότερα σε απόδοση αλλά θα αυξάνεις και την καταπόνηση (σε ένα μοτέρ που ήδη πιέζεται αρκετά). Σε τελική ανάλυση όλα εξαρτώνται από την οικονομική σου δυνατότητα να ανταπεξέρχεσαι στα κοστολόγια των εσώψυχων επιθυμιών σου.
Από κει και πέρα, το μπλοκέ που ανέφερες θα σου επιφέρει δύο αλλαγές. Από ότι βλέπω την μία την αποζητάς εναγωνίως: Αυξημένη Ελκτική Πρόσφυση. Η δεύτερη όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η οδική συμπεριφορά στο Λιοντάρι σου, θα τροποποιηθεί με δεδομένο πλέον την αισθητά αυξημένη δυνατότητά του να βρίσκει πρόσφυση. Το αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από το εάν εσύ θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Πχ η Υποστροφή θα καραδοκεί με άγριες διαθέσεις, αλλά και η Υπερστροφή θα έρχεται κατά βούληση εφόσον κατέχεις το άθλημα και ξέρεις τί κάνεις. Τουτέστιν, το Ραλάκι σου θα γίνει πολύ πιο ελεγχόμενο στο όριο ή και πάνω από αυτό, αλλά μόνο εφόσον εσύ ως οδηγός θα είσαι σε θέση να τιθασεύεις (με τα χέρια και το μυαλό) τις όποιες τάσεις υποστροφής-υπερστροφής και να τις εκμεταλλεύεσαι υπέρ, τόσο της οδηγικής σου ευχαρίστησης, όσο και της οδικής σου ασφάλειας! Wink
ΝΙΚΟΣ - Τρι 21 Ιαν 2003, 09:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πες τα Μιλτο.......Πες τα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
danielos - Τρι 21 Ιαν 2003, 11:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

σωστη και δικαια η παροιμια dimip.ακουγομαι αχορταγος γιατι δυστυχως ειμαι...!το θεμα ταχυτητα -αδρεναλινη ειναι ενα πολυπλοκο ζητημα.εχω 160 αλογα και ανοιγω με ενα s2000(240ps)ή ενα impreza wrx(218ps) ή ενα TTcoupe (225ps) και μενω δυο καροτσες π.χ πισω και με πιανουν τα διαολια μου λες και αυτα ειναι αυτοκινητα που δεν πανε μια!!!!πηγαινω με civic type-r μαζι!!! και το θεωρω νορμαλ.αν μου τα ελεγες αυτα πριν κανα τριμηνο που ημουν 'μαμα ' θα γελαγα.αλλα τωρα δεν μου φτανουν.και δεν το λεω μονο απο την πλευρα της κοντρας.αλλα και εγω ο ιδιος θα ηθελα για παρτι μου περισσοτερη ταχυτητα.εκει που νομιζα οτι η τριτη σκοτωνει στους κοφτες τωρα την εχω συνηθισει.μην μου συστησετε κανενα γιατρο γιατι το ξερω οτι μπορει να φαινονται περιεργα αυτα σε πολλους αλλα ειναι η αληθεια και δεν ειμαι μονο εγω ετσι!!!!!πιστεψε με!!!
danielos - Τρι 21 Ιαν 2003, 11:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Από κει και πέρα, το μπλοκέ που ανέφερες θα σου επιφέρει δύο αλλαγές. Από ότι βλέπω την μία την αποζητάς εναγωνίως: Αυξημένη Ελκτική Πρόσφυση. Η δεύτερη όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η οδική συμπεριφορά στο Λιοντάρι σου, θα τροποποιηθεί με δεδομένο πλέον την αισθητά αυξημένη δυνατότητά του να βρίσκει πρόσφυση. Το αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από το εάν εσύ θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

τι μπλοκε θα συνεστηνες ρε μιλτ??θελω κατι φθηνο και καλο οσο γινεται.δεν περιμενω βεβαια για να μην εχουμε και αυταπατες το ακριβο να ειναι το ιδιο καλο με το φθηνο αλλα δεν παιζει και πολυ μαρουλακι για περαιτερω μετατροπες αμμεσα.ο μηχανικος που μου 'προσεχει' το ραλλο μου συνεστησε ανεπιφυλακτα μπλοκε 25%(το πολυ) απο τον μπουμπη με κοστος 500ευρω και 150 ευρω τοποθετηση!συνολο 650 ευρω.μου ειπε οτι ειναι μια δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση και κυριως φθηνη!!!ξερει κανεις κατι πανω στο θεμα???νικο μ ακους??????????
ΝΙΚΟΣ - Τρι 21 Ιαν 2003, 11:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo το μπλοκε του μπουμπη ομως θα αντεξει την δυναμη του αυτοκινητου σου Question Question Question

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να βαλεις παραπανω απο 25%.Και τα περισοτερα MINI GROUP A τοσο περιπου εχουν.

Αγορι μου Laughing Αν δεν σου φτανουν τα γκαζια σου υπαρχει λυση....... Laughing Laughing

Πουλα το και παρε το 106 MAXI Evil Evil Evil Evil

Βρε κοιτα εκει να το μαθεις να το πας και να αρχιζεις να εξαντλεις τα ορια σου πανω στο αμαξι...(του αυτοκινητου ειναι πολλη παραπανω απο τον καθε οδηγο) και ασε τα παραπωνα για την δυναμη.

Μαγκια δεν ειναι οτι σε περναει το S2000.Σιγα τα αυγα.Το θεμα ειναι να τον ξεφτιλισεις στης στροφες Wink

Μιλτο καλα τα λεω Question Question Question
danielos - Τρι 21 Ιαν 2003, 11:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Danielo το μπλοκε του μπουμπη ομως θα αντεξει την δυναμη του αυτοκινητου σου Question Question Question

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να βαλεις παραπανω απο 25%.Και τα περισοτερα MINI GROUP A τοσο περιπου εχουν.

Αγορι μου Laughing Αν δεν σου φτανουν τα γκαζια σου υπαρχει λυση....... Laughing Laughing

Πουλα το και παρε το 106 MAXI Evil Evil Evil Evil

Βρε κοιτα εκει να το μαθεις να το πας και να αρχιζεις να εξαντλεις τα ορια σου πανω στο αμαξι...(του αυτοκινητου ειναι πολλη παραπανω απο τον καθε οδηγο) και ασε τα παραπωνα για την δυναμη.

Μαγκια δεν ειναι οτι σε περναει το S2000.Σιγα τα αυγα.Το θεμα ειναι να τον ξεφτιλισεις στης στροφες Wink

καλα τα λες ρε νικο αλλα η αρρωστεια βλεπεις...
και για να εχουμε το ερωτημα ποσο παει το maxi??
με το μπλοκε λες να βελτιωθει το πραγμα??θα μπορω να ξεκιναω χωρις να λιωνουν τα λαστιχα και κυριως να τσουλαω??
Sidobre - Τρι 21 Ιαν 2003, 11:49:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Aχ, δεν χρειάζεται Μίλτος για αυτό....
Στροφές! στροφές! Θέλω στροφέεεεες (Ούγκ!)

Αυτό είναι αδρεναλίνη, αίσθηση, είναι τα πάντα! Να στίβεις, να πατάς, να μαζεύεις, να κλείνεις, να ανοίγεις, τεζααααααααα

Νίκο πως θα ήθελα μια φορά να είμουν στην θέση σου.... (εύγε αγόρι μου!)
Αυτά τα γ@μημνα τα λεφτάαααααα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
sps - Τρι 21 Ιαν 2003, 12:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε danielo πραγματικα,αδυνατω να σε καταλαβω!
Τελος παντων,το maxi κοστιζει πανω απο 20 εκατομ.

Για μπλοκε μπουμπη εχω καποιες επιφυλαξεις.
Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Οποτε σκεψου το καλα πριν αγορασεις.

Και εγω προτεινω P.S.
danielos - Τρι 21 Ιαν 2003, 12:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Και εγω προτεινω P.S.

τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις sps γιατι δεν σε επιασα?κανε ενα explain.και το P.S τι ειναι ?(peugeot sport).αυτο που εγραψες για τοδιαφορικο του μπουμπη με βαζει σε ανησυχια.τετοια θελω να αποφυγω!τιμη για το διαφορικο ???
Nikel - Τρι 21 Ιαν 2003, 13:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:

σωστη και δικαια η παροιμια dimip.ακουγομαι αχορταγος γιατι δυστυχως ειμαι...!το θεμα ταχυτητα -αδρεναλινη ειναι ενα πολυπλοκο ζητημα.εχω 160 αλογα και ανοιγω με ενα s2000(240ps)ή ενα impreza wrx(218ps) ή ενα TTcoupe (225ps) και μενω δυο καροτσες π.χ πισω και με πιανουν τα διαολια μου λες και αυτα ειναι αυτοκινητα που δεν πανε μια!!!!πηγαινω με civic type-r μαζι!!! και το θεωρω νορμαλ.αν μου τα ελεγες αυτα πριν κανα τριμηνο που ημουν 'μαμα ' θα γελαγα.αλλα τωρα δεν μου φτανουν.και δεν το λεω μονο απο την πλευρα της κοντρας.αλλα και εγω ο ιδιος θα ηθελα για παρτι μου περισσοτερη ταχυτητα.εκει που νομιζα οτι η τριτη σκοτωνει στους κοφτες τωρα την εχω συνηθισει.μην μου συστησετε κανενα γιατρο γιατι το ξερω οτι μπορει να φαινονται περιεργα αυτα σε πολλους αλλα ειναι η αληθεια και δεν ειμαι μονο εγω ετσι!!!!!πιστεψε με!!!

Εγω τουλαχιστον σε πιστευω αγορινα μου Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Τρι 21 Ιαν 2003, 14:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo ξερεις που να απευθυνθεις για το μπλοκε. Idea

Βαλε PEUGEOTSPORT σινεμπλοκ αλλουμινενια στον πισω αξονα,αλλαξε τις ραβδους στρεψεος με ποιο χοντρες για να γινει το αμαξι ποιο απολητο και να δεις πως θα γουσταρεις μετα.

Ελα μετα και πες μου οτι στο συνολο ειναι προβλεψημο Laughing Laughing Wink
sps - Τρι 21 Ιαν 2003, 17:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo,οταν ειπα αδυνατω να σε καταλαβω,εννοω,πως εχεις μια αμαξαρα 160 αλογων και δεν σου ειναι αρκετο!
Και οτι θες να περνας τα s2000.
Αυτα μου εκαναν εντυπωση.

Εχεις σκεφτει μηπως δεν ειναι καλαο το προγραμμα σου?
Δυναμομετρηση εχεις κανει,να δεις την καμπυλη ροπης?
Αν οντως υστερει,μπορει με καλυτερο προγραμμα να αποκτησεις τη ροπη που λες πως δεν εχεις.
Οι εκκεντροφοροι ειναι σωστα χρονισμενοι?

106 με σκουπα και εξατμιση μονο,τα περνας ευκολα ή δυσκολευεσαι?
Αν ναι τοτε εχεις οντως κακη ρυθμιση.

Ρ.S.=peugeot sport Idea
danielos - Τρι 21 Ιαν 2003, 19:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Danielo,οταν ειπα αδυνατω να σε καταλαβω,εννοω,πως εχεις μια αμαξαρα 160 αλογων και δεν σου ειναι αρκετο!
Και οτι θες να περνας τα s2000.
Αυτα μου εκαναν εντυπωση.

Εχεις σκεφτει μηπως δεν ειναι καλαο το προγραμμα σου?
Δυναμομετρηση εχεις κανει,να δεις την καμπυλη ροπης?
Αν οντως υστερει,μπορει με καλυτερο προγραμμα να αποκτησεις τη ροπη που λες πως δεν εχεις.
Οι εκκεντροφοροι ειναι σωστα χρονισμενοι?

106 με σκουπα και εξατμιση μονο,τα περνας ευκολα ή δυσκολευεσαι?
Αν ναι τοτε εχεις οντως κακη ρυθμιση.

Ρ.S.=peugeot sport Idea

το οτι θελω να περναω τους παντες και τα παντα ειναι γνωστο (αλλα αρρωστο και ουτοπικο).το προγραμμα ρυθμιστηκε πανω στο δυναμομετρο παρουσια μου και μας εφαγε 4 ωρες.εχω δει την καμπυλη ροπης και ειναι μια χαρα η ατιμη!οι εκκεντροφοροι ειναι σωστα χρονισμενοι οπως μου ειπε το παληκαρι στο δυναμομετρο(ασχετος με τον βελτιωτη)διοτι απο τις στροφες που βγαζει την μεγιστη ιπποδυναμη και ροπη μου ανεφερε ορθα κοφτα τελειο!!ευκολα για να καταλαβεις περναω τα crx και τα vti.τα μαμα pug ,saxo ειναι κοντα (απο πισω βεβαια) μεχρι το σπασιμο της δευτερας.μετα bye!μου εβγαλε μεγιστη ροπη (στις 5250 αν θυμαμαι καλα) 17.8 kgr ροπη!!μαλλον στην καρκαλα μου ειναι το προβλημα!
Alex - Τρι 21 Ιαν 2003, 22:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που εχει μεσα της το μικροβια της ταχυτητας. Αυτο σε ορισμενους εκφραζεται σαν μια ευκολη προσαρμογη σε καινουρια επιπεδα ταχυτητας, το οποιο ουσιαστικα ειναι σαν ναρκωτικο...!! Δηλαδη εχεις 100, τα συνηθιζεις λες παμε 150.. Τα συνηθιζεις, θες κι'αλλο.. Και δεν εχει τελειωμο..

Ολοι οι μεγαλοι οδηγοι F1 το χουν πει οτι η ταχυτητα ειναι κατι που συνηθιζεται και μετα θες κι'αλλο, κι'αλλο....
Miltellas - Κυρ 26 Ιαν 2003, 01:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
Χάθηκα λίγες μέρες (έτρεχα και για το Club) αλλά επανήλθα... Δύσκολοι καιροί!

Ντανιέλο, άκου το Νικο. Είναι ολοφάνερο ότι κατέχει πλήρως το άθλημα...
Πρόσεξε το σημείο που λέει, να μάθεις το αμάξι σου! 160 ίπποι σε ένα αυτοκίνητο που δεν έμαθες να το στρίβεις είναι πάρα πολλοί. Με λιγότερους ίππους άλλοι τρέχουν σε αγώνες!! Οι μεγάλοι οδηγοί συνηθίζουν μεν τις υψηλές ταχύτητες αλλά ξέρουν και να στρίβουν. Και θυμίσου τις εντυπώσεις κάποιων οδηγών F1 που ανέβηκαν σε WRC. Χαμηλότερες οι ταχύτητες μεν, ασύληπτοι οι ρυθμοί δε. Και μετράει ο ρυθμός ΟΧΙ η ταχύτητα! Έχεις κάνει καρτ; Τα αγωνιστικά χτυπάνε στις ευθειούλες βία 140χαω και σε μερικές πίστες μετά βίας προλαβαίνουν να πιάσουν τα 100χαω. Κι όμως θα ορκιζόσουν ότι πας με 300χαω!!! Ο ρυθμός εναλλαγής των g δίνει την αίσθηση και όχι η ταχύτητα. Για να κυνηγάς τόσο πολύ τα άλογα θα έλεγε κανείς πως ΔΕΝ σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ το να ΣΤΡΙΒΕΙΣ, και αν τελικά αληθεύει αυτό, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο όταν θα χρειαστεί να στρίψεις μετά από κάποια κακή εκτίμηση. Ζήτησες μπλοκέ για καλές εκκινήσεις. Και όταν έρθει η στροφή τί θα κάνεις; Το σταυρό σου; Το μπλοκέ δεν είναι πανάκεια, κι ούτε έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Σε τελική ανάλυση όταν στρίβεις μετράς σαν οδηγός, ενώ στην ευθεία μετράει η τσέπη σου. Και υπάρχουν πάρα πολλές βαθύτερες τσέπες από την δική σου...

Και θυμίσου: Το αυτοκίνητό σου ΣΤΡΙΒΕΙ όπως κανένα άλλο... Και μπορεί να στηθεί ανάλογα με τα γούστα σου. Εκμεταλλεύσου τα υπέρ για να μπορείς να είσαι με τους πρώτους! Αλλιώς τζάμπα πάει το Rallye! Γιατί από γκάζι το Rallye τελειώνει πολύ νωρίτερα από ότι άλλα αυτοκίνητα, και μαζί και ο εγωισμός σου... Wink
danielos - Κυρ 26 Ιαν 2003, 15:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Πρόσεξε το σημείο που λέει, να μάθεις το αμάξι σου! 160 ίπποι σε ένα αυτοκίνητο που δεν έμαθες να το στρίβεις είναι πάρα πολλοί. Με λιγότερους ίππους άλλοι τρέχουν σε αγώνες!! Οι μεγάλοι οδηγοί συνηθίζουν μεν τις υψηλές ταχύτητες αλλά ξέρουν και να στρίβουν. Και θυμίσου τις εντυπώσεις κάποιων οδηγών F1 που ανέβηκαν σε WRC. Χαμηλότερες οι ταχύτητες μεν, ασύληπτοι οι ρυθμοί δε. Και μετράει ο ρυθμός ΟΧΙ η ταχύτητα! Έχεις κάνει καρτ; Τα αγωνιστικά χτυπάνε στις ευθειούλες βία 140χαω και σε μερικές πίστες μετά βίας προλαβαίνουν να πιάσουν τα 100χαω. Κι όμως θα ορκιζόσουν ότι πας με 300χαω!!! Ο ρυθμός εναλλαγής των g δίνει την αίσθηση και όχι η ταχύτητα. Για να κυνηγάς τόσο πολύ τα άλογα θα έλεγε κανείς πως ΔΕΝ σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ το να ΣΤΡΙΒΕΙΣ, και αν τελικά αληθεύει αυτό, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο όταν θα χρειαστεί να στρίψεις μετά από κάποια κακή εκτίμηση. Ζήτησες μπλοκέ για καλές εκκινήσεις. Και όταν έρθει η στροφή τί θα κάνεις; Το σταυρό σου; Το μπλοκέ δεν είναι πανάκεια, κι ούτε έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Σε τελική ανάλυση όταν στρίβεις μετράς σαν οδηγός, ενώ στην ευθεία μετράει η τσέπη σου. Και υπάρχουν πάρα πολλές βαθύτερες τσέπες από την δική σου...

Και θυμίσου: Το αυτοκίνητό σου ΣΤΡΙΒΕΙ όπως κανένα άλλο... Και μπορεί να στηθεί ανάλογα με τα γούστα σου. Εκμεταλλεύσου τα υπέρ για να μπορείς να είσαι με τους πρώτους! Αλλιώς τζάμπα πάει το Rallye! Γιατί από γκάζι το Rallye τελειώνει πολύ νωρίτερα από ότι άλλα αυτοκίνητα, και μαζί και ο εγωισμός σου... Wink

Σωστα τα ειπες μιλτελλα και με εριξες σε βαθυ συλλογισμο!!θα προσπαθησω μαλλον να καταλαβω καλυτερα τι ακριβως ζηταω!!THANKS!! Wink
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 26 Ιαν 2003, 17:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo αναλυσε μας λιγο , τι αναρτηση φορας Exclamation
danielos - Κυρ 26 Ιαν 2003, 17:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Danielo αναλυσε μας λιγο , τι αναρτηση φορας Exclamation

φοραω τα κιτρινα koni ρυθμισμενα στην μαλακοτερη θεση (σε λιγο καιρο θα τα σκληρυνω και αλλο τερμα οσο παει) και τα 3ποντα ελατηρια χαμηλωματος της eibach.αυτα.ουτε ραβδους στρεψης,ουτετιποτα αλλο.σε ολα τα αλλα σημεια της αναρτησης ειμαι μαμα.
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 26 Ιαν 2003, 18:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Απο αναρτηση θα προτεινα να την πειραξεις λιγο....Τοσα λεφτα εδωσες για την μηχανη,αλλαξε και την αναρτηση να κανεις ενα ολοκληρωμενο πειραγμα.Εγω στη θεση σου θα κρατουσα τα αμορτισερ που εχεις,βεβαια θα τα σκληρεινα τερμα πισω και 2 σκαλα μπροστα και θα πετουσα τα ελατηρια.Αυτα ειναι μονο για χαμηλωμα και τρωνε τα αμορτισερ γρηγορα.Στην θεση τους θα εβαζα Apex το στενο με 60 μμ εσωτερικη διαμετρο με 300 lbs και με ρυθμιζομενα πιατελα τα οποια αν παρεις στην Apex στον κυριο Πρωτοπαπα εχει να σου στειλει πιστευω.Αυτα με το μπροστινο μερος.Πισω ομως ειναι ολη η ουσια.Τα RALLYE πισω θελουν σκληρυμα.Πετα τα σινεμπλοκ του πισω αξονα και παρε τα αλουμινενια της PEUGEOTSPORT δεν ειναι ακριβα.Αλλαξε και τις ραβδους στρεψεως με 22 αρες οχι παραπανω γιατι μετα ειναι για πιστα,(εσενα φοραει 19 μαμα) και για ακομα καλυτερα αλλαξε και την αντιστρεπτικη απο 24 που φορας με 25 αρα.Το αμαξι θα γινει καρτ.Μετα δεν θα σπιναρει τοσο οσο λες λογο οτι πισω δεν θα πατιετε αρα στις εκκινησεις δεν θα εχεις μεταφορα φορτιου πισω.Μαθε το σιγα σιγα και το χαμογελο θα επιστρεψει στο προσωπο σου.Μην ξεχνας οτι δεν παιζουνε τα PS τον μεγαλυτερο ρολο αλλα πανω απο ολα η αισθηση που σου δινει το αμαξι,και το πως βαζει τα αλογα του στον δρομο Wink
BTS - Κυρ 26 Ιαν 2003, 21:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Στην θεση τους θα εβαζα Apex το στενο με 60 μμ εσωτερικη διαμετρο με 300 lbs και με ρυθμιζομενα πιατελα τα οποια αν παρεις στην Apex στον κυριο Πρωτοπαπα εχει να σου στειλει πιστευω.Αυτα με το μπροστινο μερος.

Νίκο για δώσε πληροφορίες, έψαχνα για τέτοια πιατέλα, αλλά δεν ξέρω αν μου κάνουν. Που μπαίνουν, ποιο κομμάτι αντικαθιστούν; Μπαίνουν κατευθείαν ακόμη και σε μαμά αμορτισέρ;
ΝΙΚΟΣ - Δευ 27 Ιαν 2003, 01:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτα Πετρο αντικαταστουν τα ιδει υπαρχων.Αυτα που φοραει απο την μαμα του αν τα χτυπησεις απο κατω βγαινουν και στην θεση τους βαζεις τα αλλα τα οποια καθοντε επανω στο καλαμι σε 3 εσοχες.(αν βγαλεις τα αλλα θα καταλαβεις).Εκει λοιπον καθετε το σπειρωμα απο τα καινουργια με τα δαχτυλιδια για να ρυθμιζεις το ελατηριο ως προς το υψος.Μαζι με αυτα σου στελνει και το καπελο.Δηλαδη το πιατο που μπαινει πανω απο το ελατηριο και ακουμπαει στο τοπ μουντ,στο κατω μερος του θολου.Βεβαια μπορεις αν εχεις δειγμα να τα κανεις στον τορνο αλλα εγω για να γλειτωσω την διαδικασια τα πηρα ετοιμα και τα πληρωσα λιγο ακριβα.89000 δρχ τα ειχα παρει αλλα χαλαλι.Ετσι με αυτον τον τροπο αλλαζεις τις λιμπρες των ελλατηριων.(μονο στα στενα παιζουν με λιμπρες.Τα αλλα ειναι μονο για χαμηλωμα με στανταρ λιμπρες γυρω στις 150 με 170 οχι παραπανω).
BTS - Δευ 27 Ιαν 2003, 05:19:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Aυτα Πετρο αντικαταστουν τα ιδει υπαρχων.Αυτα που φοραει απο την μαμα του αν τα χτυπησεις απο κατω βγαινουν και στην θεση τους βαζεις τα αλλα τα οποια καθοντε επανω στο καλαμι σε 3 εσοχες.(αν βγαλεις τα αλλα θα καταλαβεις).Εκει λοιπον καθετε το σπειρωμα απο τα καινουργια με τα δαχτυλιδια για να ρυθμιζεις το ελατηριο ως προς το υψος.Μαζι με αυτα σου στελνει και το καπελο.Δηλαδη το πιατο που μπαινει πανω απο το ελατηριο και ακουμπαει στο τοπ μουντ,στο κατω μερος του θολου.Βεβαια μπορεις αν εχεις δειγμα να τα κανεις στον τορνο αλλα εγω για να γλειτωσω την διαδικασια τα πηρα ετοιμα και τα πληρωσα λιγο ακριβα.89000 δρχ τα ειχα παρει αλλα χαλαλι.Ετσι με αυτον τον τροπο αλλαζεις τις λιμπρες των ελλατηριων.(μονο στα στενα παιζουν με λιμπρες.Τα αλλα ειναι μονο για χαμηλωμα με στανταρ λιμπρες γυρω στις 150 με 170 οχι παραπανω).

Ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος.Για το αυτοκίνητο σου που είναι γρήγορο, αξίζει όπως λες και εσύ. Για το δικό μου όμως, που χρησιμοποιείται κυρίως σαν μεταφορικό μέσο, μου φαίνονται πολλά τα 90χιλιάρικα. Sad

Αυτό που θέλω είναι να χαμηλώσω γύρω στους δύο πόντους, όχι παραπάνω, για πολλούς λόγους που αν τους γράψω θα νυχτώσουμε.
Έχω ένα ζευγάρι μπροστινά ελατήρια από ραλί, αλλά δεν ξέρω πόσο και αν θα χαμηλώσει με αυτά. Άσε που φοβάμαι μην μου χαλάσουν την ισορροπία μπρος - πίσω, γιατί από τη μάνα του το αυτοκινητάκι είναι πολύ ισορροπημένο και ουσιαστικά δεν έχω πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Γνωρίζει κανείς για τα H&R OEM Sport; Ο Τόψης τα φέρνει; Μάλλον αυτά χρειάζομαι (2 εκ. χαμήλωμα). Και όπως είπε και ο Μίλτος, τώρα που θα αλλάξω αμορτισέρ είναι ευκαιρία να βάλω και τα ελατήρια μαζί για να γλιτώσω περαστικά....

Στείλτε ΡΜ για να μην εκτροχιάσουμε το παρόν θρεντ.
Miltellas - Δευ 27 Ιαν 2003, 06:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
BTS έγραψε:

Στείλτε ΡΜ για να μην εκτροχιάσουμε το παρόν θρεντ.

Όντως, από άλογα το γυρίσαμε σε αναρτήσεις.
Αντί για PM ίσως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσουμε κάποιο τόπικ στις αναρτήσεις ή και να ανοίξουμε ένα καινούριο, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Μην ξεχνάτε ότι και ο Pugsang είναι σε θέση να βοηθήσει ως γνήσιος Ραλλόβιος (όταν μας επισκέπτεται που και που, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων πλέον).

Ντανιέλο, αν και ενθουσιώδης είσαι συγκροτημένο άτομο και χαίρομαι που δεν σκέφτεσαι εγωιστικά. Απόδειξη η απάντησή σου στο προηγούμενο ποστ μου. Wink
Για περισσότερα άλογα δεν ξέρω εάν θα μπορείς να κάνεις κάτι ακόμη ώστε να μην χαθεί τελείως και η αξιοπιστία του μοτέρ σου. Ο Νίκος είναι σίγουρα σε θέση να σε διαφωτίσει περισσότερο. Είναι και το θέμα του κόστους. Πάντως, από ότι κατάλαβα βρίσκεσαι σε ένα εξελικτικό και πειραματικό στάδιο μαζί. Εάν ακολουθούσες συνταγές της Peugeot Sport θα γνωρίζαμε με σιγουριά το που βαδίζεις και το που θα φτάσεις, όπως και το κόστος σε χρήμα. Τώρα πάμε ολίγο στα τυφλά και αυτός που θα σε καθοδηγήσει περισσότερο είναι ο βελτιωτής σου. Εάν μας μεταβιβάζεις τις προτάσεις του για σένα, είναι πολύ πιθανό εμείς να σε βοηθήσουμε να προστατευτείς από κακοτοπιά, χωρίς να εννοώ ότι εμείς γνωρίζουμε περισσότερα από τον βελτιωτή. Εξάλλου μέχρι τώρα τα πράγματα δείχνουν ότι όλα πάνε καλά με την βελτίωσή σου.
Rally - Δευ 27 Ιαν 2003, 08:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

παρα πολυ σωστη τοποθετηση.για να μαθει κανεις να στριβει το ραλακι με τα αλογακια του θελει καιρο αρκετο και ας μην ξεχναμε οτι στο yaris cup τρεχουν με 100 αλογα και τα ραλακια με 146 αλογα!!! τα 160 δανιελο μου και να τα ξερεις δεν προκειται ποτε να τα στριψεις οχι λογω οδηγικων ικανοτητων αλλα που ειναι το θεμα??? και ποσο να φτασει το ραλακι χωρις τουρμπο η τετραπεταλουδο??? αμα τωρα θες το κατι παραπανω και οικονομικα για κοντρες στις ευθειες η μονη λυση που δεν θα προτεινα βεβαια ειναι μια νιτρομπουκαλα.
Miltellas - Τρι 28 Ιαν 2003, 01:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
αμα τωρα θες το κατι παραπανω και οικονομικα για κοντρες στις ευθειες η μονη λυση που δεν θα προτεινα βεβαια ειναι μια νιτρομπουκαλα.

O Mix206cc, ως γνωστόν το τόλμησε και με 400χιλιάρικα έβαλε νίτρο (υποδειγματική εγκατάσταση) και πήρε +50 ίππους, φτάνοντας το 206 του στους 170 ίππους περίπου με τουρμπίσια ροπή. Και στις ευθείες κόβει κ@λους!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 28 Ιαν 2003, 10:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα τα λες Μιλτο αλλα απο στροφες τι γινετε Question Question Question
Miltellas - Τετ 29 Ιαν 2003, 02:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ο τίτλος του τόπικ ορίστηκε από τον Ντανιέλο "Κανένα αλογάκι ακόμη...".
Ό,τι ήταν να πω για στροφές το είπα. Και σε άλλα τόπικ λέμε περισσότερα και εκτενέστερα και θα τα ξαναλέμε. Δεν ξεφεύγω άλλο από το παρόν θέμα που ήταν και επιθυμία του ιδρυτή του, και γι αυτό μιλώ πλέον για τουρμπο-νιτροάλογα και για ευθείες. Αυτά πάνε πακέτο.
Οι στροφές είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο". Wink
danielos - Τετ 29 Ιαν 2003, 09:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ο τίτλος του τόπικ ορίστηκε από τον Ντανιέλο "Κανένα αλογάκι ακόμη...".
Ό,τι ήταν να πω για στροφές το είπα. Και σε άλλα τόπικ λέμε περισσότερα και εκτενέστερα και θα τα ξαναλέμε. Δεν ξεφεύγω άλλο από το παρόν θέμα που ήταν και επιθυμία του ιδρυτή του, και γι αυτό μιλώ πλέον για τουρμπο-νιτροάλογα και για ευθείες. Αυτά πάνε πακέτο.
Οι στροφές είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο". Wink

σωστος και ευστοχος ο μιλτ!!!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Τετ 29 Ιαν 2003, 10:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ε μην μου πεις βρε Danielo οτι σκεφτεσε εστω και λιγο να βαλεις νιτρο και αλλες τετοιες αιδιες Question
danielos - Τετ 29 Ιαν 2003, 10:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ε μην μου πεις βρε Danielo οτι σκεφτεσε εστω και λιγο να βαλεις νιτρο και αλλες τετοιες αιδιες Question

οχι βρε νικο.λαθος καταλαβες .εγω αναφερομαι σε αυτο που ειπε ο μιλτ περι σωστου topic οχι οτι προκειται να βαλω nitro και τετοιες ιστοριες!εξαλλου για μενα οσο σωστη εγκατασταση και να εχει γινει στο νιτρο παντα παραμενει επικινδυνο λογο της συστασης του!!!οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και πανακεια και στερουνται πολλες φορες μακροπροθεσμης αξιοπιστιας!!
ΝΙΚΟΣ - Τετ 29 Ιαν 2003, 12:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ααααα ειπα και εγωωωω....... Shocked
DimiP - Τετ 19 Φεβ 2003, 23:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
Mετα τη 2η βολτα με το turbo cc του Νικελ, μπορω να πω οτι αρχιζω να σχηματιζω αποψη.
πολυ περισσοτερο οταν εγινε συγκριση με το βελτιωμενο ατμοσφαιρικα rallye του danielloy.
Λοιπον το turbocc σου δινει την αισθηση του τρεχαλιαρικου αυτοκινητου του 206 που λες πως οταν εισαι στο δρομο ολους τους εχεις απο χερι. (λαθος μεν αλλα η αισθηση ειναι αυτη)
Η ροπη του turbo ειναι απιστευτη (για τα δεδομενα) και σε γεμιζει αυτοπεποιθηση πως οτι και να βρεις θα το πατησεις (δεν ισχυει βεβαια)
το πως ανοιγει με 1η/2α/3η και το πεταγμα που κανει απο χαμηλα ειναι ολα τα λεφτα.
το αμαξι ειναι απλα ψαρωτικο και αρκετα γρηγορο οταν το μαθεις και το χεριζεσαι σωστα.
Φυσικα υπαρχει και το αντιπαλλον δεος. το rallye by danielos απο την αλλη δεν σε προυποθετει για πολλα πολλα απο χαμηλα. χρειαζεται περισσοτερο σκισιμο 1ης για να φυγει γρηγορα ομως ο ..τρομος ερχεται ψηλα. Οταν ανοιγει με μια 3η και οταν κουμπωνει 4η σε κανει να αναρωτιεσαι ποτε θα σταματησει; δυναμη; αρκετη ακομα και με 4η και ψηλα.
αλλα το "χειροτερο" ειναι το στησιμο που σκοτωνει.
η αναρτηση του dany και τα ημισλικ σε συνδιασμο με τα 150 χλμ/ωρα σε τρομοκρατουν αλλα δεν κινδυνευεις γιατι το αμαξι ειναι κινητη βεντουζα !
τελικο συμπερασμα:

το turbo cc ειναι πιο αγριο χαμηλα και σε ευχαριστει με την δυναμη του που παρουσιαζεται αμεσα χωρις να πρεπει πιασεις 80χλμ για να δεις τι κανει και ψαρωτικο για τους μη γνωριζοντες που θα τα βαλουν μαζι του. (εκει παιζω κιεγω, ολα τα λεφτα στην αρχη της κοντρας οπου ο αλλος απογοητευεται και τα παραταει)

το rallye μπορει να μην σου γεμισει το ματι στα πρωτα μετρα αλλα θα σε περασει απο πανω και θα σε καταπιει...
ο τρομος ερχεται ψηλα και εκει που λες δεν εχει αλλο, αυτο συνεχιζει (με καποιο οριο βεβαια).

Προσωπικα το rallye ειναι ισως πιο πολυτισμενο για την πολη μια που αν δεν το πατησεις δεν θα δεις τι κανει. το turbocc παλι οταν περασει τις 2500 ...γεια σας ...και αν θελεις να στριψεις σε κανενα φαναρι... οποτε θελει περισσοτερη συνεση και μυαλο για να μην παρασυρθεις και κολησεις σε κανα τοιχο. βεβαια ολα μαθαινονται σιγα-σιγα και αυτα που λεω ειναι η 1η επαφη με τα 2 αμαξια γιαυτο θα ηθελα την επιεικεια σας.
Διαφορετικες φιλοσοφιες , διαφορετικα αμαξια.
Miltellas - Πεμ 20 Φεβ 2003, 01:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Στην λογική μου ανταποκρίνονται θετικά τα συμπεράσματά σου... Wink
danielos - Πεμ 20 Φεβ 2003, 12:05:49
Θέμα δημοσίευσης:
μπορω να πω και εγω πλεον δυο λογακια πανω στο θεμα μιας και οδηγησα το turbo του nikel.(nik ελπιζω να ξεπερασεις τα ψιλοπροβληματακια που ειχες).κατ αρχην dimip εχεις μια πρωτη αποψη και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να σε παρεξηγησει για την αποψη σου(με την οποια ειμαι συμφωνος).
οταν οδηγησα το cc κατ αρχην ενοιωθα οτι βρισκομουν σε ενα αποστειρωμενο απο θορυβους χωρο(ωραιο πραγμα).αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει ο nilel που οδηγησε το rally και του εφυγαν τα αυτια!
επιδοσεις που αδικουνται απο το βαρος του αυτοκινητου.
εμφανεστατη η υπαρξη τουρμπο οταν στις 2500 στροφες νοιωθεις ενα ελαφρο σπρωξιμο και στις 3000 αρχιζει να κλωτσαει σαν το γαιδουρι!
σε αντιθεση με το ραλλυ που οπως ειπε ο dimip δεν αρπαζει τοσο αποτομα οπως το turbo αλλα ψηλα σκοτωνει.στη δυναμομετρηση που ειχα κανει μεγιστη ροπη στις 5250 και τη διατηρουσε με απωλειες του 1 κιλου μεχρι τις 7200.
με το ραλλυ οφειλω να πω οτι δεν καταλαβαινεις για ποτε εχεις μαζεψει 150 χιλιομετρα πολυ ανετα στο κοντερ και αν δεν κοιταξεις τη βελονα δεν το καταλαβαινεις!πολυ γραμμικα αν εξαιρεσεις απο τις 5500 μεχρι τον κοφτη που ακουγεται κιολας το τρελο στροφαρισμα του κινητηρα!δεν εχει ξεσπασματα!!και σε ενα παλιοτερο drive που ειχαν μετρησει ενα ραλλυ (155 ps) φτιαγμενο απο τον ιδιο ανθρωπο που το εφτιαξα και εγω ειχαν πει χαρακτηριστικα: το ραλλυ χωρις ξεσπασματα και τρελους κανιβαλλισμους καταφερε να τρελανει τα χρονομετρα και θα το ζηλευαν πολλα αυτοκινητα με αρκετα περισσοτερα αλογα!χαρακτηριστικοι χρονοι:
0-100 6.8sec
0-400 15,1 sec με ταχυτητα εξοδου 151.1 χιλιομετρα
ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο 189.5 πραγματικα χιλιομετρα.
ολα αυτα με τελειωμενο συμπλεκτη και το αυτοκινητο ανα πατιναρει σε καθε αλλαγη.
αν θυμαμαι καλα ηταν στο drive Ιανουαριος 2001.
σε μετρηση στο καινουργιο drive σε ενα saxo (156 αλογα στροφαλο-140,1 αλογα τροχο) στον ιδιο βελτιωτη με καμμενο αισθητηρα λαμδα οι μετρησεις ηταν(οι οποιες θα ξαναεπαναληφθουν):
0-100 7.3sec
0-400 15 sec αν θυμαμαι καλα με ταχυτητα 149.9 χιλιομετρα
0-1000 27.3 sec με ταχυτητα εξοδου 191.9!!!!!! χιλιομετρα

παραθετω μετρησεις 4τροχων σε προσφατο περιοδικο:
SUBARU IMPREZA 225PS : 0-1000 27,3sec με ταχυτητα εξοδου 185 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!
HONDA CIVIC TYPE-R 200PS : 0-1000 27.1sec
AUDI S3 225PS: 0-1000 27.4sec
SUBARU IMPREZA 255PS: 0-1000 26.7 sec.
ετσι μπορω να παρουσιασω με αριθμους και στοιχεια την δυναμη του αυτοκινητου και το ποσο ομαλα την εβγαζε οπως εγραψαν και οι συντακτες του περιοδικου!!!
το μονο προβλημα ειναι οτι χαμηλα <2500στροφες δεν εχει το νευρο που ειχε μαμα διοτι απλα οσο κερδιζεις ψηλα τοσο χανεις χαμηλα!που να δειτε τα τετραπεταλουδα που ειναι πολυ αγρια και ψηλα δολοφονουν κοσμο και κοσμακη χαμηλα ειναι κλαφτα κοσμε!!!!!ετσι παει το πραγμα παντα το καθε τι εχει το αντιτιμο του μικρο ή μεγαλο!!!!!!!
dimip καποια στιγμη ετοιμασου να κλιθεις απο την μαμα πατριδα να παιξεις με το αυτοκινητακι καρτ οπως το ειπες Laughing Laughing Wink Laughing Cool Twisted evil πολυ σωστα και να το χορτασεις!!! Wink Wink Wink Wink
tomcat αρχηγε μου να εισαι attendos!!!!!!!!!!!!!
DimiP - Πεμ 20 Φεβ 2003, 13:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ καλυτερο εγινε εκει που ξαφνικα ο dan εγραφε 8ρια στη μια λωριδα και ο tomcat εξαφανιστηκε σε μια δεξια στροφη ετσι ξαφνικα...πολυ γελιο...και εμεινα να ψαχνομαι...
Tomcat - Πεμ 20 Φεβ 2003, 18:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον ήρθε η σείρα μου να πω δυο λόγια για τις επιδόσεις ενός "άγριου" Rallye που έτυχε να μπω χτες.
Καταρχήν ο ταξιτζής εεε ο οδήγος ήθελα να πω , αλλού για αλλού. (Σου εύχομαι το LEON απο ψυχής Dani)! Έχω μπεί και σε άλλους κ@υλογκαζους αλλά πόρτες με 170 δεν έτυχε μέχρι τώρα να πάω σε "Long Τurn" (C.M. 2)
Το rallaki σε προκαλεί να το ξεσκίσεις.Το κοντερ αν θυμάμαι 200αρισε χωρίς να το πάρουμε είδηση. Όσο για τα yokohama .... τα λόγια περιττά!Το αυτόκινητο απλώς δεν έφευγε με τίποτα.
Το χαμόγελο του Dani μέχρι τα αυτιά. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παρατηρήσεις :
Τα πίσω καθίσματα είναι ιδαίτερα άβολα.
Το ηχοσύστημα παλεύεται αλλά..... θέλει αναβάθμιση.
Τα μαξιλαράκια στις ζώνες έχουν ξεθωριάσει.
Aπό ότι μου είπε ο Dimip δεν είχε που να πιαστεί όταν έβλεπε τις στροφές που έρχονταν!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Εγώ έκατσα πίσω οπότε το ping pong αριστερά δεξιά ήταν αναπόφευκτο.
ΑΑααα οι παραπάνω επιδόσεις είναι με τρία άτομα μέσα αν δεν ήταν ο dimip θα πήγαινε ακόμα καλύτερα..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Τι περιμένετε , οτι θα σας έλεγα για μηχανικά μέρη ,το αμάξι απλώς πετάει!!!!!!!!!!!!!
Tomcat - Πεμ 20 Φεβ 2003, 18:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΤΟ καλυτερο εγινε εκει που ξαφνικα ο dan εγραφε 8ρια στη μια λωριδα και ο tomcat εξαφανιστηκε σε μια δεξια στροφη ετσι ξαφνικα...πολυ γελιο...και εμεινα να ψαχνομαι...

Απρόβλεπτες καταστάσεις φίλε μου. Ήμουνα με πολλά και πετάχτηκε ένα accord μπροστά μου χωρίς φλας τίποτα Mad , οπότε απο το να κοκκαλώσω και να μπλοκάρουν προτίμησα να μειώσω λίγο και να μπώ δεξιά.
Shit happens everyday!Eσύ έμεινες να ονειρεύεσαι τον ιππότη της ασφάλτου!!! Wink Wink Wink Wink
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 20 Φεβ 2003, 19:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αρα συμφωνουμε ολοι οτι η ατμοσφαιρα απλα Δ.Ε.Ν Π.Α.Ι.Ζ.Ε.Τ.Ε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ντανι σου ευχωμαι ολοψυχα και με ενα μοτερ απο..........Μ.Α.Χ.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
kaisaras96 - Πεμ 20 Φεβ 2003, 20:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια με τα rallye,vts,gti εχουμε ξεφυγει στην Ελλαδα μας!
Προχτες στην εκδηλωση των 4τροχων στα Μεγαρα για το gti της χρονιας ακουσα τα απιστευτα....''εγω αν κερδισω το αμαξι θα το πουλησω να παρω ραλλυ γιατι με κανενα αλλο δεν μπορεις να πας ετσι''
Ενταξει ρε παιδια καλο! πολυ γρηγορο!! φτηνο!!! αλλα κατα τα αλλα ενα μικρο αμαξι με αφαλεια πλεον πολυ μετρια(για crash test μιλαω) και για ποιοτητα κυλησης θορυβο και αυτα μην το ψαχνουμε!Εδω μετα το μωρο μου(λεγε με 206) κατι γερμανικα σουπερμινι μου φαινονται μερτσεντε!
Εχω μπει σε ραλλακι και μ' αρεσε αλλα....μην συγκρινουμε τωρα typeR,impreza,s2000κτλ αυτα ειναι απο αλλο πλανητη!
Ασε που μιλαμε για νορμαλ τετοια και 106 πολυ πειραγμενο!
Προβλεψιμο...?Εγω με το μικρο μου δοκιμασα μεταφορα βαρους και τσιμπιμα στα φρενα πριν απο στροφη με καμια 60+(κανονικα με 40 δεν στριβεις)και παραλιγο να χασω το μπουσουλα(1,5 στροφη αναποδο ετσι)!στα 70-80 τι γινετε?μη πω για παραπανω...?Εχω δει γαλλακια να πανε κομματια σε στροφες και απ 'εξω παθαινεις πλακα καλα δεν μιλαω για μεσα!
Ο δρομος δεν ειναι πιστα να πας τεζα(και οταν λεω τεζα τεζα οχι σβελτα) γιατι οσοι το κανουν τουμπαρουν καθε μηνα και ουτε dragster,γουσταρω τρελα τις κοντρες αλλα ειναι ματαιο να ειναι αυτοσκοπος αν δεν εχεις την δυνατοτητα να εχεις 2 αυτοκινητα!
Η ποιοτητα μερικων αυτοκινητων ξεφευγει πολυ απο την κοντρα στο φαναρι!Και ενταξει τα γαλλακια μας στριβουν αριστα αλλα τα χαρακτηριζει η λεγομενη δυναμικη ασταθεια(στο πατα ασε το γκαζι)και ειναι λιγο αγχωτικα ενω με κατι Λεον και σια στριβεις τερμα κανεις και μια τιμονια πατας και ενα φρενο και αντε να κανεις λιγο αναποδο και μετα αναστροφη να το ξανακανεις ενω εμεις...!και μη πουμε για καμπες και ταξιδι!Ειναι θεμα γουστου τι θελει ο καθενας και για να γραφω εδω ειναι ξεκαθαρο τι προτιμο αλλα ως ενα σημειο!
Σε δρομο για να τρεξεις στις στροφες(και δεν μιλαω μονο για αναβαση και φουρκετες) και με 70 αλογα τρεχεις....και σκοτωνεσαι αν θες....τα υπολοιπα...
Κατα εμενα το καλυτερο πεζο ειναι το 306 και τα καλυτερα αυτοκινητα απο ολα,τα σωστα πισωκινητα!
Ξερω οτι θα μαι φατε για αυτην την απαντηση αλλα....θελω να τα πω!
danielos - Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:53:55
Θέμα δημοσίευσης:
θελω να συμπληρωσω οτι εγω δεν συγκρινω το ραλλυ ουτε με s2000,ουτε με impreza και τα λοιπα καλα γρηγορα.απλα να πω καποια πραγματα που μου εχουν κανει εντυπωση στο δικο μου ραλλυ:
1ον)δεν περιμενα οτι με αυτο το κουβαδακι ποτε στη ζωη μου οτι σε στροφη longterm θα μπω με τις πορτες με 170χιλιομετρα και χωρις να γλιστρισω.το ιδιο ανετα μπορει να κανει και ενα ιμπρεζα με μεγαλυτερη ακομα ασφαλεια!
2ον)να πω οτι το ραλλυ μου φιλε καισαρα δεν ειναι πολυ πειραγμενο.οι εκκεντροφοροι 262 μοιρων ειναι παρα πολυ βολταδικοι!που να δεις αγριοτητες οταν ξεπερασεις τις 300μοιρες.αυτοι μπαινουν σε τετραπεταλουδα και εκει παμε σε 'πειραγμενες ' καταστασεις.
το οτι μπορω στο χιλιομετρο και ειμαι διπλα σε type-r,impreza,και να περναω s3 ειναι κατορθωμα διοτι μιλαμε για ενα αυτοκινητο των 3800000 εκατομμυριων και τα αλλα πανακριβα.συν του οτι ειναι 1600 ατμοσφαιρα ενω τα αλλα ειναι τουρμπο,τετρακινητα και ατμοσφαιρες με τεχνολογια 2000 και οχι 1998(ραλλυ).αυτη η ιδιομορφια να πειραζεις με τοσο λιγα χρηματα ενα φθηνο αυτοκινητο και να μπορεις να παιζεις με τετοια τερατα ειναι κατι!!!
δεν λεω ομως οτι δεν ειναι κουβαδακι το ραλλυ,το vts και ολα τα συναφη.ενω τα αλλα ειναι απο ολες τις πλευρες πιο ολοκηρωμενα αυτοκινητα.σ αυτο συμφωνουμε.εξαλλου εγω του χρονου με το καλο για leon παω γιατι ο θορυβος καπου εχει αρχισει να με κουραζει!! Wink Wink
γι αυτο το ραλλυ το θεωρω με μια προταση: μια χυτρα ταχυτητας που στριβει , πυροβολαει δεν σε ξεφραγκιαζει απο καθε αποψη αλλα που δεν εχει μια θεση να βαλεις τον καφε!!!!!!!
πιστευω να σε καλυψα ε καισαρα???? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
DimiP - Πεμ 20 Φεβ 2003, 22:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρα συμφωνουμε ολοι οτι η ατμοσφαιρα απλα Δ.Ε.Ν Π.Α.Ι.Ζ.Ε.Τ.Ε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

και παλι σχετικο ειναι αυτο!

μαλλον απο την πολη ευγενεια , δεν σας ειπα τι προτιμω.
οσα ειπα ισχυουν αλλα δεν διευκρινησα τι θα διαλεγα απο τα 2 αν ειχα τετοια επιλογη , το rallye ατμοσφαιρα η το turbo cc. λοιπον θα διαλεγα το turbo cc.
ΔΕν θελω να στενωχωρησω τον dany και ξερω οτι δεν θα το κανω αλλα μου ταιριαζει περισσοτερο η ροπατη φιλοσοφια του turbo.
Δεν νομιζω (τωρα -δεν ξερω μετα 5-10 χρονια) οτι θα μπορουσα να ζω και να οδηγω τοσο ακραια οσο χρειαζεται το rallye για να καταλαβεις τη δυναμη του. Θα προτιμουσα την πιο "δαμασμενη" δυναμη απο χαμηλα εστω κιαν τελειωνει μετα απο λιγο...
Στο κατω κατω δεν θεωρω τον εαυτο μου οδηγο τετοιων αξιωσεων ωστε να μπορω να τελικιαζω στις στροφες οπως ο dan. Νομιζω πως το turbocc θα μου πηγαινε περισσοτερο.
αυτα. Wink Wink Wink Wink
ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Πεμ 20 Φεβ 2003, 23:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
Στην ατυπη αυτη συγκριση θα ηθελα να προσθεσω και το γεγονος οτι το CC ειναι,παρα την μεταλλικη του οροφη, ενα καμπριο αυτοκινητο. Του λειπουν βασικα δομικα στοιχεια (μεσαιες και πισω κολονες και οροφη) και παρα τις ενισχυσεις που εχουν τα υπολοιπα, σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει η ακαμψια και τα κρατηματα του με αυτη των κλειστων μοντελων, ο,τι αναρτησεις μπαρες κτλ να φοραει. 150-170 χλμ σε στροφες με καμπριο ατμοσφαιρικο η τουρμπο πρεπει να εισαι ενας μικρος Βατανεν.Επομενως,οδηγικα ειναι μαλλον ατοπη οποιαδηποτε συγκριση με ενα αυτοκινητο που απο μαμα εχει κρατηματα και ευσταθεια για οσκαρ τηρουμενων των αναλογιων.Τωρα οσο αφορα το ειδος της βελτιωσης περι ορεξεως......
Tomcat - Παρ 21 Φεβ 2003, 01:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το οποίο θα πώ είναι ότι τα 350+ κιλά είναι ικανά να κάνουν την διαφορά στα δύο αμάξια. Αν το cc είχε τα ίδια κιλά με τον ράλο τότε ακόμα θα ψαχνόντουσαν , στην ευθεία τουλάχιστον.
Εμένα πάντως μου άρεσαν και οι δύο βελτιώσεις αν και αντιπροσώπευαν διαφορετική φιλοσοφία και αυτό διότι είναι μελετημένες και χωρίς υπερβολικό ρίσκο.
danielos - Παρ 21 Φεβ 2003, 02:27:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Αυτό το οποίο θα πώ είναι ότι τα 350+ κιλά είναι ικανά να κάνουν την διαφορά στα δύο αμάξια. Αν το cc είχε τα ίδια κιλά με τον ράλο τότε ακόμα θα ψαχνόντουσαν , στην ευθεία τουλάχιστον.
Εμένα πάντως μου άρεσαν και οι δύο βελτιώσεις αν και αντιπροσώπευαν διαφορετική φιλοσοφία και αυτό διότι είναι μελετημένες και χωρίς υπερβολικό ρίσκο.

αν ειχα τα ιδια κιλα με τον nikel τοτε ημουν ξεγραμμενος απο χερι tomcat Exclamation Exclamation Exclamation αλλα επειδη λιγα ειναι τα αυτοκινητα που ζυγιζουν οσο το ραλλυ παραμενει δικο μου προνομιο το βαρος και το ατου που μου δινει στα ανοιγματα!!!αυτο μας ελειπε ολοι να ζυγιζαν τοσο λιγο!την κατσαμε τοτε!!!
danielos - Παρ 21 Φεβ 2003, 02:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

οσα ειπα ισχυουν αλλα δεν διευκρινησα τι θα διαλεγα απο τα 2 αν ειχα τετοια επιλογη , το rallye ατμοσφαιρα η το turbo cc. λοιπον θα διαλεγα το turbo cc.
ΔΕν θελω να στενωχωρησω τον dany και ξερω οτι δεν θα το κανω αλλα μου ταιριαζει περισσοτερο η ροπατη φιλοσοφια του turbo.
Δεν νομιζω (τωρα -δεν ξερω μετα 5-10 χρονια) οτι θα μπορουσα να ζω και να οδηγω τοσο ακραια οσο χρειαζεται το rallye για να καταλαβεις τη δυναμη του. Θα προτιμουσα την πιο "δαμασμενη" δυναμη απο χαμηλα εστω κιαν τελειωνει μετα απο λιγο...
Στο κατω κατω δεν θεωρω τον εαυτο μου οδηγο τετοιων αξιωσεων ωστε να μπορω να τελικιαζω στις στροφες οπως ο dan. Νομιζω πως το turbocc θα μου πηγαινε περισσοτερο.

καταρχην καταλαβες καλα οτι δεν θα με στεναχωρησεις με την επιλογη σου.εγω οπως συμπερανες απο την επιλογη του επομενου αυτοκινητου μου ειμαι της ιδιας φιλοσοφιας(τουρμπο και ροπαρα Exclamation Exclamation ).ΑΛΛΑ δεν θα εκανα αυτο που εκανε ο nikel να τουρμπισω ενα ατμοσφαιρικο.θα επαιρνα ετοιμο ' μαμα ' ενα τουρμπατο.τωρα ποια ειναι η διαφορα ενος ατμοσφαιρικου τουρμπισμενου και ενος 'μαμα' τουρμπο επετρεψε μου να μην επεκταθω!!!
επισης για να καταλαβεις τη δυναμη του ραλλου οπως πολυ σωστα ειπες πρεπει να οδηγησεις ακραια.και αυτο ΔΙΟΤΙ η υπεροχη του συγκεκριμενου ραλλυ ειναι στο ανω ακρο του στρεοφομετρου.σε αντιθεση με το cc που παιζει αλλιως.δεν θα μπορεσεις να νιωσεις τη δυναμη σε ολο της το μεγαλειο αν δεν σκαρφαλωσεις τις 5000 στροφες για να νοιωσεις τα τιναγματα της ροπης.
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 02:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
nik ελπιζω να ξεπερασεις τα ψιλοπροβληματακια που ειχες!!!!

Μαλλον παω για αλλαγη δισκου πλατω Ντανυ...Με ετρωγε η τσεπη μου βλεπεις Twisted evil Προετοιμαζομαι ψυχολογικα διοτι με 400 ευρω καθαριζω δεν καθαριζω....Τουλαχιστον θα βαλω ενισχυμενα και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...Που θα βρω ομως τα λεφτα στην παρουσα φαση??? Αυτο παραμενει αναπαντητο...
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 02:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ΟΧΙ...συμφωνουμε πως το αυτοκινητο του Danielou [για τα λεφτα που εχει δωσει και την βελτιωση που του εχει κανει (που τυγχανει να ειναι ατμοσφαιρικη)] ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Wink
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 02:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
αν ειχα τα ιδια κιλα με τον nikel τοτε ημουν ξεγραμμενος απο χερι tomcat Exclamation Exclamation Exclamation

Θα σου πω εγω στο επομενο test drive ρε απατεωνα...που θα ξηλωσω καθισματα, woofer, ηχεια, ζαντες (θα βαλω τις μεταλλικες Laughing ) ακομα και την οροφη να δω τοτε ρε απατη θα με περασεις??? Laughing Twisted evil Laughing
danielos - Παρ 21 Φεβ 2003, 08:46:01
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:
αν ειχα τα ιδια κιλα με τον nikel τοτε ημουν ξεγραμμενος απο χερι tomcat Exclamation Exclamation Exclamation

Θα σου πω εγω στο επομενο test drive ρε απατεωνα...που θα ξηλωσω καθισματα, woofer, ηχεια, ζαντες (θα βαλω τις μεταλλικες Laughing ) ακομα και την οροφη να δω τοτε ρε απατη θα με περασεις??? Laughing Twisted evil Laughing

μην με ζοριζεις!!αντε για να μην το κανω cup και σε σκισω!!!
εχουμε και λεμε : ξηλωμα ολο το σαλονι και το καθισμα του οδηγου και λογω ελλειψης μπακετ θα καθομαι πατωμα(δεν θα εχω προβλημα ψηλο παιδι ειμαι).
εξω αιρ κοντισιον , ρεζερβα κασσετοφωνα ,ηχεια ,κονσολα!!! ρε θεογυμνο θα ειναι 800 κιλα θα φτασει! θα χασω και καμια 50 αρια κιλα και αντε μετα να με πιασεις!!! Laughing Laughing Cool Laughing Cool Cool Wink Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DimiP - Παρ 21 Φεβ 2003, 09:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

εχουμε και λεμε : ξηλωμα ολο το σαλονι και το καθισμα του οδηγου και λογω ελλειψης μπακετ θα καθομαι πατωμα(δεν θα εχω προβλημα ψηλο παιδι ειμαι).
εξω αιρ κοντισιον , ρεζερβα κασσετοφωνα ,ηχεια ,κονσολα!!! ρε θεογυμνο θα ειναι 800 κιλα θα φτασει! θα χασω και καμια 50 αρια κιλα και αντε μετα να με πιασεις!!! Laughing Laughing Cool Laughing Cool Cool Wink Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αμα χασεις 50 κιλα θα θελες αγκυρα να μην σε παιρνει ο αερας
Rally - Παρ 21 Φεβ 2003, 09:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

ρε παιδια τα αλογα παντα ειναι σε αναλογια με τα κιλα. βασικα ολα ειναι αναλογικα, και του ντανυ αμα του ειχε κοστισει οσο του νικελ θα ετρεχε σε ντραγκστερ!!!
Rally - Παρ 21 Φεβ 2003, 09:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ΟΧΙ...συμφωνουμε πως το αυτοκινητο του Danielou [για τα λεφτα που εχει δωσει και την βελτιωση που του εχει κανει (που τυγχανει να ειναι ατμοσφαιρικη)] ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Wink

η ατμοσφαιρα πανω κατω τοσο κοστιζει, μην σου πω οτι για ραλλυ ο ντανυ εχει δωσει και πολλαααα λεφτα. τωρα μην μπαινουμε στο τρυπακι να συκρινουμε δυο ανομοιες μετατροπες. το ραλακι με τουρμπο χανει τον χαρακτηρα του,του νικελ με ατμοσφαιρα δεν θα εφτανε εκει που εφτασε, οποτε μπρος γκρεμος και πισω...τα υπολοιπα!!!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 11:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Παιδια με τα rallye,vts,gti εχουμε ξεφυγει στην Ελλαδα μας!
Προχτες στην εκδηλωση των 4τροχων στα Μεγαρα για το gti της χρονιας ακουσα τα απιστευτα....''εγω αν κερδισω το αμαξι θα το πουλησω να παρω ραλλυ γιατι με κανενα αλλο δεν μπορεις να πας ετσι''
Ενταξει ρε παιδια καλο! πολυ γρηγορο!! φτηνο!!! αλλα κατα τα αλλα ενα μικρο αμαξι με αφαλεια πλεον πολυ μετρια(για crash test μιλαω) και για ποιοτητα κυλησης θορυβο και αυτα μην το ψαχνουμε!Εδω μετα το μωρο μου(λεγε με 206) κατι γερμανικα σουπερμινι μου φαινονται μερτσεντε!
Εχω μπει σε ραλλακι και μ' αρεσε αλλα....μην συγκρινουμε τωρα typeR,impreza,s2000κτλ αυτα ειναι απο αλλο πλανητη!
Ασε που μιλαμε για νορμαλ τετοια και 106 πολυ πειραγμενο!
Προβλεψιμο...?Εγω με το μικρο μου δοκιμασα μεταφορα βαρους και τσιμπιμα στα φρενα πριν απο στροφη με καμια 60+(κανονικα με 40 δεν στριβεις)και παραλιγο να χασω το μπουσουλα(1,5 στροφη αναποδο ετσι)!στα 70-80 τι γινετε?μη πω για παραπανω...?Εχω δει γαλλακια να πανε κομματια σε στροφες και απ 'εξω παθαινεις πλακα καλα δεν μιλαω για μεσα!
Ο δρομος δεν ειναι πιστα να πας τεζα(και οταν λεω τεζα τεζα οχι σβελτα) γιατι οσοι το κανουν τουμπαρουν καθε μηνα και ουτε dragster,γουσταρω τρελα τις κοντρες αλλα ειναι ματαιο να ειναι αυτοσκοπος αν δεν εχεις την δυνατοτητα να εχεις 2 αυτοκινητα!
Η ποιοτητα μερικων αυτοκινητων ξεφευγει πολυ απο την κοντρα στο φαναρι!Και ενταξει τα γαλλακια μας στριβουν αριστα αλλα τα χαρακτηριζει η λεγομενη δυναμικη ασταθεια(στο πατα ασε το γκαζι)και ειναι λιγο αγχωτικα ενω με κατι Λεον και σια στριβεις τερμα κανεις και μια τιμονια πατας και ενα φρενο και αντε να κανεις λιγο αναποδο και μετα αναστροφη να το ξανακανεις ενω εμεις...!και μη πουμε για καμπες και ταξιδι!Ειναι θεμα γουστου τι θελει ο καθενας και για να γραφω εδω ειναι ξεκαθαρο τι προτιμο αλλα ως ενα σημειο!
Σε δρομο για να τρεξεις στις στροφες(και δεν μιλαω μονο για αναβαση και φουρκετες) και με 70 αλογα τρεχεις....και σκοτωνεσαι αν θες....τα υπολοιπα...
Κατα εμενα το καλυτερο πεζο ειναι το 306 και τα καλυτερα αυτοκινητα απο ολα,τα σωστα πισωκινητα!
Ξερω οτι θα μαι φατε για αυτην την απαντηση αλλα....θελω να τα πω!

Φιλε Καισαρα αν καταλαβα καλα λες για την οδηγικη συμπεριφορα του 106 Question
Καταρχην αν τελικα καταλαβα καλα απο αυτα που γραφεις,θελω να πω το εξης.
Τα 106 ειδικα εχουν συμπεριφορα που ναι μεν ειναι επικινδυνη για τον (ασχετο),αλλα αν ξερεις μπορεις να πας παρα πολυ γρηγορα και με ρυθμους που δυσκολα θα σε πιασουν αλλα γρηγοροτερα αυτοκινητα.Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα βγαζουν κωλο στις στροφες για να βαλουν μουρη μεσα.Ετσι δεν χρειαζετε πολλες φορες ουτε καν αναποδο τιμονι.Για μενα αυτα τα αυτοκινητα μπορεις να τα στριψεις με το γκαζι (πατα-ασε),η να τα τοποθετησεις και με φρενο.Θες να μπεις με γραμμες Question ....μπαινεις με γραμμες Exclamation Θες να μπεις με το πλαι Question .....ριχνεις τιμονια ή τσιμπας φρενο ή αφηνεις γκαζι και εισαι με τις πορτες.Απο εκει και περα συμφωνω οτι ειναι επικινδυνα σε συγκρουση..αλλα εχουν και πολυ φθηνη αγορα. Wink
Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 12:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μητσο αυτην ειναι προσωπικη σου γνωμη και γουστο και ειναι σεβαστη Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 12:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

η ατμοσφαιρα πανω κατω τοσο κοστιζει, μην σου πω οτι για ραλλυ ο ντανυ εχει δωσει και πολλαααα λεφτα. τωρα μην μπαινουμε στο τρυπακι να συκρινουμε δυο ανομοιες μετατροπες. το ραλακι με τουρμπο χανει τον χαρακτηρα του,του νικελ με ατμοσφαιρα δεν θα εφτανε εκει που εφτασε, οποτε μπρος γκρεμος και πισω...τα υπολοιπα!!!

Εγω θα ελεγα οτι σε ατμοσφαιρικη μετατροπη το ποσο ειναι ποιο υψηλο απο την τουρμισια.
danielos - Παρ 21 Φεβ 2003, 12:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγω θα ελεγα οτι σε ατμοσφαιρικη μετατροπη το ποσο ειναι ποιο υψηλο απο την τουρμισια.

αν εξαιρεσεις το τετραπεταλουδο που ειναι κυριολεκτικα πανακριβο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 13:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αν εξαιρεσεις το τετραπεταλουδο που ειναι κυριολεκτικα πανακριβο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Συμφωνουμε Ντανυ.Το τετραπεταλουδο θεωρητε και παραπανω τεχνολογια Exclamation
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 13:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

Οπως λεει και ενας φιλος μου δημοσιογραφος: Ρε συ ημαρτον ρε....Χου ρε..... Laughing Laughing Laughing
danielos - Παρ 21 Φεβ 2003, 13:55:31
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

Οπως λεει και ενας φιλος μου δημοσιογραφος: Ρε συ ημαρτον ρε....Χου ρε..... Laughing Laughing Laughing

δεν εχουμε τι να πουμε νικελιε ε??????!!!!!!!!!!!!!!!!!
με το αυτοκολλητο τι θα γινει ???
θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???[/quote]

Θα προλαβω αγορινα μου...ηδη κανονιστηκε Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???

Θα προλαβω αγορινα μου...ηδη κανονιστηκε Wink[/quote]

Eεεεεε..........Εγω δεν ηθελα Laughing Laughing Laughing Αντε να δουμε ποτε.
Τελικα αυτα τα αυτοκολητα εχουν γινει αναρπαστα
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Eεεεεε..........Εγω δεν ηθελα Laughing Laughing Laughing Αντε να δουμε ποτε.
Τελικα αυτα τα αυτοκολητα εχουν γινει αναρπαστα

Nικολα αυτο που μου ζητησε ο Ντανυ δεν εχει να κανει με τα αυτοκολλητα του club...
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ααααααααααα πες ετσι Wink
Tomcat - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο-κολλημένος θα πας στο tour μπράβο!!!!
Να δουμε και εμείς αν θα αυτοκολληθούμε ποτέ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Παρ 21 Φεβ 2003, 14:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Αυτο-κολλημένος θα πας στο tour μπράβο!!!!
Να δουμε και εμείς αν θα αυτοκολληθούμε ποτέ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ελα παραπονιαρη θα το παρεις και εσυ...
speedy100 - Πεμ 27 Φεβ 2003, 10:07:53
Θέμα δημοσίευσης: Μπλοκέ Boubis
sps έγραψε:

Και εγω προτεινω P.S.

Συγγνώμη αλλά η δική μου εμπειρία μου λέει άλλα. Φίλος με 106 8ν 135 PS έχει βάλλει το μπλοκέ του Boubi εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος το "λειώνει" στην άσφαλτο μόνο και είναι ερωτευμένος με τη διαφορά που έκανε στο στρίψιμο.
Ανεξάρτητα από αυτό πάντως τα μπλοκέ δεν είναι κάτι που δεν θέλει συντήρηση. Σε αγωνιστική χρήση θέλουν τουλάχιστον έλεγχο μετά΄από κάθε αγώνα... οπότε και ένα χρόνο χωρίς 'άνοιγμα σε χρήση δρόμου δεν είναι και άσχημα. Εξ΄ άλλου ΄το κόστος επισκευής ενός μπλοκέ από το Boubi είναι πιστεύω αστείο σε σύγκριση με άλλα εισαγόμενα.
Και στο κάτω κάτω καλά είναι να προτιμάμε και κανένα Ελληνα όταν κάνει καλή δουλειά. Με τα "δικά" μας χρήματα οι διάφοροι ΜαστροΜίτσοι της Γερμανίας και Αγγλίας έγιναν φίρμες... και έχω πολλές φρικαλέες ιστορίες-εμπειρίες για να υποστηρίξω αυτό που λέω...

Φιλικά Speedy100 Smile
danielos - Παρ 28 Φεβ 2003, 13:08:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis
speedy100 έγραψε:
sps έγραψε:

Και εγω προτεινω P.S.

Συγγνώμη αλλά η δική μου εμπειρία μου λέει άλλα. Φίλος με 106 8ν 135 PS έχει βάλλει το μπλοκέ του Boubi εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος το "λειώνει" στην άσφαλτο μόνο και είναι ερωτευμένος με τη διαφορά που έκανε στο στρίψιμο.
Ανεξάρτητα από αυτό πάντως τα μπλοκέ δεν είναι κάτι που δεν θέλει συντήρηση. Σε αγωνιστική χρήση θέλουν τουλάχιστον έλεγχο μετά΄από κάθε αγώνα... οπότε και ένα χρόνο χωρίς 'άνοιγμα σε χρήση δρόμου δεν είναι και άσχημα. Εξ΄ άλλου ΄το κόστος επισκευής ενός μπλοκέ από το Boubi είναι πιστεύω αστείο σε σύγκριση με άλλα εισαγόμενα.
Και στο κάτω κάτω καλά είναι να προτιμάμε και κανένα Ελληνα όταν κάνει καλή δουλειά. Με τα "δικά" μας χρήματα οι διάφοροι ΜαστροΜίτσοι της Γερμανίας και Αγγλίας έγιναν φίρμες... και έχω πολλές φρικαλέες ιστορίες-εμπειρίες για να υποστηρίξω αυτό που λέω...

Φιλικά Speedy100 Smile

και δευτερη γνωμη μηχανικου που μου ειπε οτι το τετραπεταλουδο δεν ενδεικνυται για καθημερινη χρηση και απο πλευρας κοστολογιου και τοποθετησης αλλα και συντηρησης οσο και απο πλευρας χρηστικοτητας!!!!
ειναι αποδοτικη αυξηση της ιπποδυναμης ατμοσφαιρικα αλλα δεν ειναι για την κινηση της Αθηνας και μεγαλα ταξιδια στην επαρχια!!!
αρα παλι καλα που δεν επεσα στο λουκι του τετραπεταλουδου!!!!
α!!και κατι αλλο!!
νομιζω οτι ο κινητηρας εχει παρει και αλλο τα πανω του!!!ισως να αρχιζει να αποδιδει φαινεται η ροικη εξελιξη που υπεστη το καπακι!!!το αυτοκινητο ειναι γεματο απο ροπες παντου!!!!!
danielos - Παρ 28 Φεβ 2003, 13:48:43
danielos έγραψε:

και δευτερη γνωμη μηχανικου που μου ειπε οτι το τετραπεταλουδο δεν ενδεικνυται για καθημερινη χρηση και απο πλευρας κοστολογιου και τοποθετησης αλλα και συντηρησης οσο και απο πλευρας χρηστικοτητας!!!!
ειναι αποδοτικη αυξηση της ιπποδυναμης ατμοσφαιρικα αλλα δεν ειναι για την κινηση της Αθηνας και μεγαλα ταξιδια στην επαρχια!!!
αρα παλι καλα που δεν επεσα στο λουκι του τετραπεταλουδου!!!!
α!!και κατι αλλο!!
νομιζω οτι ο κινητηρας εχει παρει και αλλο τα πανω του!!!ισως να αρχιζει να αποδιδει φαινεται η ροικη εξελιξη που υπεστη το καπακι!!!το αυτοκινητο ειναι γεματο απο ροπες παντου!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ:
θα μπορουσα να αυξησω την ιπποδυναμη του αυτοκινητου μου και να περασω τα 200 αλογα ??τωρα ειμαι περιπου στα 160 ατμοσφαιρικα!!
ξερω τρεις λυσεις υπαρχουν !!!! τουρμπο , τετραπεταλουδο και νιτρο!
θελω κατι που να μην ξεφυγει πολυ σε κοστος(αγορας αλλα και συντηρησης).
βγαζοντας εξω το τετραπεταλουδο για τα αλλα δυο τι λετε???
μειονεκτηματα του τουρμπο και του νιτρο δεδομενης της σχετικα υψηλης συμπιεσης που εχω στον κινητηρα αυτη τη στιγμη????
δεν εχω παρει καποια τελικη αποφαση αλλα περναει που και που απο το μυαλο μου!!!!!! Smile Smile Smile Smile Question Question
Sidobre - Παρ 28 Φεβ 2003, 14:33:41
danielos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:
θα μπορουσα να αυξησω την ιπποδυναμη του αυτοκινητου μου και να περασω τα 200 αλογα ??τωρα ειμαι περιπου στα 160 ατμοσφαιρικα!!
μειονεκτηματα του τουρμπο και του νιτρο δεδομενης της σχετικα υψηλης συμπιεσης που εχω στον κινητηρα αυτη τη στιγμη????
δεν εχω παρει καποια τελικη αποφαση αλλα περναει που και που απο το μυαλο μου!!!!!! Smile Smile Smile Smile Question Question

Μετά από αυτό που έχεις, είρθε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να διαλέξεις κίτρινο....

Αυτό....

ή αυτό....

(Συμβουλή: μην το πιέζεις άλλο το ραλλάκι, αν θες παραπάνω πάρε καινούργιο!)

Το δεύτερο κίτρινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Very happy
danielos - Παρ 28 Φεβ 2003, 14:45:20
Sidobre έγραψε:
danielos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:

Μετά από αυτό που έχεις, είρθε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να διαλέξεις κίτρινο....

Αυτό....

ή αυτό....

(Συμβουλή: μην το πιέζεις άλλο το ραλλάκι, αν θες παραπάνω πάρε καινούργιο!)

Το δεύτερο κίτρινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Very happy

το δευτερο δεν μου λεει τιποτα!!!για το πρωτο συζητιεται!!! Smile Smile Smile Smile
Sidobre - Παρ 28 Φεβ 2003, 15:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αααααα, Θα με τρελάνεις εσύ!!!!! Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

Silly Alien2 Beer Silly X-mas Splat Eek :uhoh: Roll eyes Roll eyes
giant_killer_AX_drag - Παρ 28 Φεβ 2003, 15:21:57
Θέμα δημοσίευσης:
Για +5 αλόγακια.....απο τις 6.000rpm και πάνω....(όσο πάνω πάει τόσο καλύτερα)

.....άλλαξε την τρόμπα νερού με μια ηλεκρική....
kaisaras96 - Παρ 28 Φεβ 2003, 15:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!
Διαλεξε 1-10
1)Με πιο αγριο ρυθμισμα και ισως εκεντροφορους πας στα 170 μονοπεταλουδα αλογα,με χειροτερη ροπη χαμηλα και λειτουργεια γενικοτερα!
2)Τετραπεταλουδο το απεκλησες μονος σου λογω τεραστιου κοστους και γενικοτερα λειτουργειας του κινητηρα!
3)Νιτρο μας λες οτι στην Ελλαδα ειναι ολοι ασχετοι και δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω!(αν βρεις μηχανικο να το κανει με ασφαλεια,Θα κανεις το κατι παραπανω στις κοντρες)
4)Υπερκυβισμος απο οσο ξερω δεν γινεται!
5)Αν βαλεις light τουρμπο γυρω στα 180ps το αμαξι θα ναι καλο και γρηγορο αλλα πετας ολα οσα εχεις κανει ως τωρα!(και τη συμπιεση θα σου ριξουν)
6)Για τουρμπο πανω απο 200 χανεις σε λειτουργεια κτλ
7)Supercharger αν μπαινει(δεν εχω ακουσει κατι τετοιο)βαλτο και επιπεδη καμπυλη ροπης και δεν εχει ξεσπασματα οπως ενα τετραπεταλουδο η ενα τουρμπο!
8)Πουλα το 106 και παρε κατι σε μεγαλυτερη κατηγορια να ησυχασεις
9)Δες τα πραγματα ορθα και λογικα 160 αλογα σε τοσο μικρο αμαξι ειναι τρομαχτικα και φτανουν για να τρεξεις ανετα σε οποιεσδηποτε συνθηκες!
Για κοντρες με 106 δεν εχεις μελλον,χρειαζεσαι κατι πολλα κυβικα με τουρμπο!
10)φτανει τα πα ολα
ΝΙΚΟΣ - Παρ 28 Φεβ 2003, 20:20:17
danielos έγραψε:

Γιατι δεν τις κανεις και τις τρεις λυσεις μαζι Question Question Question Question Question

Μετα να πας στην NASA να βαζεις κοντρες με τους πυραυλους. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ντανι δεν βαζεις αφου θες λοιπον να το βελτιωσεις κιαλο μια καλη αναρτηση και να μαθεις να το στριβεις Question Βαλε ενα μπλοκε καλο και σχεσεις CLOSE RATIO αν θες με κορονοπηνια και ελα μετα πες μου οτι δεν αξιζε.TURBO και NITRO θα το χαλασεις το αμαξι.Μην ξαναλεμε τα ιδια....Το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ειναι για στροφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Twisted evil Evil
danielos - Σαβ 01 Μάρ 2003, 02:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παληκαροι ηρεμηστε λιγο.ουτε φιλε καισαρα θελω να το πεταξω το αυτοκινητο και να παρω κατι μεγαλυτερο ουτε ειπα οτι θελω να βαλω νιτρο και γενικα να ανεβασω αλογα για να κανω κοντρες.ουτε κοντρες με πυραυλους θελω να βαζω ουτε F-16 θελω να περναω.απλα εγω αναφερθηκα σε μια σκεψη που ειχα για δικια μου ευχαριστηση!!!!!!
αν δω οτι δεν παιζει κατι που να συμφερει απο οικονομικη πλευρα αλλα και απο πλευρας αξιοπιστιας τοτε δεν θα κανω τιποτα περαιτερω.απλα πραγματα!!!!!!διοτι το αυτοκινητο ειναι βολτισιο και δεν θα ηθελα να πηγαινω στη δουλεια με τη συγκοινωνια αν τυχον χτυπα ξυλο τα φτυσει το ραλλακι!!!!!! το πιασατε το θεμα!!!!!????????
και ρε νικο ενταξει μου αρεσει και εμενα το στριβειν αλλα ετσι οπως το πας εσυ θες να με κανεις αμαξοστοιχια και να μπαινω στις φουρκετες με 200 χιλιομετρα!!!ολα εχουν ενα οριο οπως λετε και εσεις!!!!τα στροφιλικια οπως και να το κανουμε ειναι επικινδυνα!!!
PS σκεφτομαι και εχω αρχισει να μαζευω χρηματα υστερα απο συνεννοηση και με τον μηχανικο μου για πισω ραβδους στρεψης!!
ΤΑΣΟΟΟΟΟ ποσο ειπες τιμη για ραβδους 21mm ????απο Γαλλια????
ο μηχανικος μου ειπε οτι μπορουμε να τις βρουμε με 380 ευρω και τις δυο!!!
θα τις φερει απο Γαλλια σαν συνεργειο αρα και σε χαμηλοτερη τιμη!!!!
Vaggelis - Σαβ 01 Μάρ 2003, 03:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
danielo, ωραία όλα αυτά που λες για τούρμπο, τετραπετάλουδα κλπ αλλά μην ξεχνάς οτι δεν έχεις και μεγάλο αυτοκίνητο....
Για rally μιλάμε...
Πολύ καλά είναι και τα 160 άλογα, trust me...
Για τις ράβδους που λές όμως, τότε μάλιστα...
Miltellas - Κυρ 02 Μάρ 2003, 02:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει!
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 02 Μάρ 2003, 14:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
danielos έγραψε:

Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει!

Kαλο θα ηταν Μιλτο να αγοραστουν κατευθειαν απο PEUGEOTSPORT και οχι να φτιαχτουν σε μηχανουργειο λογο του οτι δεν ξερουμε απο τι ειναι φτιαγμενες.Με αυτα δεν πρεπει να παιζουμε..........Πολλες φορες το φτηνο μας βγαινει και ποιο ακριβο Wink Ολοι οι αλλοι δηλαδη ειναι χαζοι που κατα 98% τις παιρνουν ετοιμες Question Δεν ξερεις απο τι υλικο ειναι φτιαγμενες.Ουτε πως θα αντιδρασουν σε ανωμαλιες.

Με αυτα δεν κανει να κανουμε πειραματα.

Οσο για τιμες......Σιγουρα απο τον Ντινο ειναι ποιο φτηνες και δεν υπαρχει περιπτωσει να τις βρει κανεις στην Ελλαδα σε καλυτερη τιμη.

Ντανι για καλυτερα βαλε 22mm και οχι 21mm.Αξιζει περισοτερο.Ετσι και αλλιως και στις δυο περιπτωσεις θα πρεπει να το μαθεις το αμαξι.Την 22 αρα δεν θα χρειαστει να την ξανααλλαξεις ενω την 21 μπορει αργοτερα να θες κατι περισοτερο Wink
kaisaras96 - Κυρ 02 Μάρ 2003, 23:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....

Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ Confused
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα.
danielos - Δευ 03 Μάρ 2003, 02:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
kaisaras96 έγραψε:
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....

Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ Confused
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα.

κοιταξα ολα τα τελευταια μου post αυτου του μηνα και δεν ειδα πουθενα να αναφερομαι σε κοντρες!!!σε extra αλογα ναι !!τις κοντρες που τις ειδες ρε καισαρα??
δευτερον παρανοησες φιλε γιατι δεν ειπα οτι εσυ ελεγες για αεροπλανα κ.τ.λ . αναφερομουνα στο ΝΙΚΟ και για το πειραγμα που μου εκανε!!
επισης εχω διαπιστωσει απο τις δεκα περιπτωσεις που ανεφερες σε προηγουμενο post σου οτι οι προτασεις σου ειναι σοβαρες και δεν εθεσα αμφισβητηση τους!!φαινεται οτι γνωριζεις πανω στο αντικειμενο αρκετα!!
σε αυτο που ειπες περι αλογων και συνηθειας συμφωνω απολυτα!!
μερικες φορες ζηταμε παραπανω απο αυτα που πραγματικα χρειαζομαστε!!
ισως εγω να βρισκομαι σε αυτη την θεση!!αλλα μου αρεσουν τα g ρε καισαρα!!!φιλε πες το αρρωστια πες το κολλημα αλλα ετσι ειμαι στην παρουσα φαση!!αλλοι ψαχνονται στις ευθειες και αλλοι ψαχνονται στις στροφες!!
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!ελπιζω να μην κουρασα!!
παντως Καισαρα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες και αν ειπα ή αν πηρες κατι στραβα συγνωμη!η αποψη σου οπως και ολων ειναι σεβαστη και χαιρομαι να την ακουω!!!!! Wink Wink Wink Smile Smile Smile
Miltellas - Δευ 03 Μάρ 2003, 07:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!

Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει! Wink
Τί παιδί κι αυτό.... Very happy Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Laughing Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος! Wink
danielos - Δευ 03 Μάρ 2003, 09:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
danielos έγραψε:
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!

Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει! Wink
Τί παιδί κι αυτό.... Very happy Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Laughing Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος! Wink

τι να πω και εγω ρε μιλτο για παλαβομαρα???ο μιστερ παλαβος λοκατζηδομανιακος με το κοντομανικο στο touring και ολοι να τον βλεπουμε και να τουρτουριζουμε απο το κρυο!!!
παντως γα** τα παιδακια ο μιλτελλας !!!!!!την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!αυτην την ομελετιτσα με το γαλα πρωι πρωι δεν θα την ξεχασω ρε τρελοκαρνταση!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing να σαι παντα καλα φιλε μου!!!!!!
Miltellas - Δευ 03 Μάρ 2003, 09:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!!

Laughing Laughing Εδώ σηκώνει πολύ γέλιο... Laughing Laughing
Να χτυπιέμαι να κρατήσω ρυθμό να μην κολλήσω και τσουπ! Νάτος ο Κιτρινοραλλάκιας με τα σλικ του να σπινάρουν στον πάγο... Σπρώξε να ξεκολλήσει και ξανατσούπ νάτος παρακάτω ξανακολλημένος με τις αλυσίδες στο χέρι. Νάμαι κι εγώ μετά να σπρώχνουν οι γυναίκες να ξεκολλήσω (έγινε κι αυτό!).. Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Μάρ 2003, 12:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεεεεεεεεεε..............για μενα δεν θα πειτε καμια καλη κουβεντα Question Question Question

Πλακα εχετε Laughing Laughing Laughing

Οπως ο Παππας που ευλωγει τα γενια του Laughing Laughing Laughing
kaisaras96 - Τρι 04 Μάρ 2003, 02:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει προβλημα Daniel αν δεν με βασανιζε η ιδια τρελα(περιπου) ισως σου εβαζα μερικα τετοια Evil Twisted evil Evil Twisted evil στα post μου
Miltellas - Τρι 04 Μάρ 2003, 05:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εεεεεεεεεεεε..............για μενα δεν θα πειτε καμια καλη κουβεντα Question Question Question

Πλακα εχετε Laughing Laughing Laughing

Οπως ο Παππας που ευλωγει τα γενια του Laughing Laughing Laughing

Θα έρθει και η σειρά σου, αχόρταγε! Laughing
DimiP - Τετ 23 Απρ 2003, 11:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα αλογακι ακομαααα ;;;;
ολοκληρο ιπποδρομο εχεις κατω απο τη μηχανη σου ρε dany, τι παραπανω θελεις ;;;
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
το δε νεο σασμαν απιστευτο! βαζεις μια 4η και το ξεχνας.
γεμιζει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και μαζευει τα χιλιομετρα χωρις να το παρεις χαμπαρι...
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε...
danielos - Τετ 23 Απρ 2003, 12:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε...

για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ
DimiP - Τετ 23 Απρ 2003, 13:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:

για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ

επειδη η ορολογια ειναι ιδιαιτερη , σε αφηνω να τα πεις μια και τα ξερεις καλυτερα... το κινητο μου ρεεεε!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Τετ 23 Απρ 2003, 17:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντασου να βαλεις και μπλοκε με τα σλικ που εχεις Question Question Question

Ωρε δεν θελω να το σκεφτωμαι.............................................

Πα πα πα.............μουρες μεσα φουλ και αντε να σε πιασει ιμπρεζα μετα σε σφιχτο κοματι Evil Evil Evil

Ντανι και με φρεναρες μετα να δεις Idea Εχω μια ιδεα αν θελεις φρεναρες....στειλε πμ αν ενδιαφερεσαι να σου πω Wink Ευκαιρια Twisted evil
Pughell - Πεμ 24 Απρ 2003, 22:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας ξενερωσω λιγο;
Γιατι δεν υπολογιζετε και τον παραγοντα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ; Confused
Γιατι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μετα τα 155-160 στον στροφαλο,η αξιοπιστια παει περιπατο... Sad
danielos - Παρ 25 Απρ 2003, 01:35:35
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Να σας ξενερωσω λιγο;
Γιατι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μετα τα 155-160 στον στροφαλο,η αξιοπιστια παει περιπατο... Sad

και ομως στο βαθμο που εχω βελτιωσει το αυτοκινητο ειμαι παρα παρα πλου ικανοποιημενος απο θεμα αξιοπιστιας!!!
υπαρχουν βελτιωσεις και βελτιωσεις!!!!!!
giant_killer_AX_drag - Κυρ 03 Αύγ 2003, 01:15:10
Θέμα δημοσίευσης: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!!!
pughell έγραψε:
Να σας ξενερωσω λιγο;

Με αυτό δεν συμφωνώ! Υπάρχει το Rallye του "Αρχηγού" που όλοι πιστεύω θα το ξέρετε....Αυτό το μότερ είχε φάει το λιώσιμο στα dragster (πάνω στην καρόστα στο γνωστού ΑΧ) και τώρα τρώει καθημερινό λιώσιμο χωρις να καταλαβαίνει τίποτα, άσε που γυρνάει 9100rpm!

see yaaa!!!!
Kouzman - Δευ 04 Αύγ 2003, 08:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε λουκα συμφωνω μαζί σου...

Πες μας ομως και το κόστος του μοτερ του αρχηγού.... Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

μηπως θα πρεπει ναμ πουλήσω το megane μου για να φτιαξω τετοιο μοτερ στο 206????? χε χε χε χε Razz Razz Razz
giant_killer_AX_drag - Δευ 04 Αύγ 2003, 11:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο το Megane, πούλησε καλύτερα το σπίτι που μένεις μπας και μαζέψεις λεφτά για να βάζεις βενζίνη.....

Όχι, μωρέ δεν είναι τόσο ακρίβο, βγαίνει περίπου στα 10.000 εύρω ( χοντρικά μιλάω περίπου στα 3μύρια ελληνικά), αλλά απο Περιστέρι προς Ελληνικό στον τελευταίο αγώνα που πήγαμε οδικώς έκαψε το 1/4 του ντεπόζιτου και δεν πηγαίναμε και πλακωμένοι!

Βασικά είναι τι ζητάς απο ένα αυτοκίνητο! Βέβαια τα 200+hp απο ένα 1.600cc 16v ατμοσφαιρικό θέλουν και φαϊ....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες