COOL ALEXIS έγραψε: |
Ναι αλλά άλλο πράγμα το δίλιτρο ![]() Άσε που μιλάμε για 200 ευρώ διαφορά το χρόνο δηλαδή κατά την γνώμη μου... Τίποτα μπροστά στην διαφορά που απολαμβάνεις ![]() |
brz20 έγραψε: |
Τα Xenon στην Peugeot κανουν 760 ευρω.Το κοιταξα χθες γιατι σκεφτομουν να κανω κατι. |
kavaliotis έγραψε: |
όσο αναφορά το 2λίτρο, εχω ήδη ξεφύγει από τον προϋπολογισμό οπότε ούτε καν το σκέφτομαι. το 206 1.4 75 άλογα με είχε αφήσει ευχαριστημένο οπότε δεν θα εχω πρόβλημα.
τελικά σκέφτομαι να βάλω το ηχόσύστημα JBL, τον συναγερμό και το cruise control. τα JBL πρέπει να είναι σούπερ ε? τα xenon δεν θα έχουν διαφορά στον φωτισμό με τα προβολακιά? άσε που είναι και πολύ ακριβά. και μπαίνουν και αργότερα. |
Τα Xenon στην Peugeot κανουν 760 ευρω.Το κοιταξα χθες γιατι σκεφτομουν να κανω κατι. |
Κατσε δηλαδη με το που περασω Xenon kit(μιλαω για aftermarket)δεν θα μπορω να ρυθμηζω τα φωτα μου να πανε πανω κατω?
Αν και δεν τα εχω πειραξει ποτε αλλα γιατι να το χασω. |
kavaliotis έγραψε: |
....... τα JBL πρέπει να είναι σούπερ ε? ..... |
netblaster έγραψε: | ||
Τα φωτα σου θα τα ρυθμιζεις οπως κανεις και τωρα αν βαλεις aftermarket Xenon!!! (Καλο ειναι να τα ρυθμιζεις απο το διακοπτη αναλογα με το φορτιο και καλυτερα θα βλεπεις και δεν θα στραβωνεις) Απλα, οταν τα Xenon ειναι απο "μαμα" (στα περισσοτερα), ρυθμιζονται απο μονα τους αναλογα με το φορτιο!!! |