nickzotos έγραψε: |
sport 1600 ειναι διακριτικο που χρησιμοποιουν στο εξωτερικο...πχ μπορει εδω να λεγεται gti και εξω s16 ![]() |
Timour21 έγραψε: |
S16 είχε κυκλοφορήσει και το 106 που ήταν το αντίστοιχο GTI το δικό μας. ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
στην αγγλία (που ήμουν 5 χρόνια) rallye λέγανε μόνο τα 8v και gti τα 16βάλβιδα, όπως επίσης τα saxo δεν ήταν vts αλλά vtr ![]() καλά από χώρα σε χώρα παίζουν πολλά... ας πούμε σε ένα βίντεο που παρουσιάζει ο Καραπετσάνος στο ΔΕΘ τον Γκάλφα λέει καθαρά: "Νίκος Γκάφας, Γιώρφος Παφίλης, Peugeot 106 S16" δεν ξέρω... |
Road_Runner έγραψε: | ||
Καραπετσάνος...... Κοσμογυρισμένος και γνώστης των αυτοκινήτων.... Χρόνια ολόκληρα στην βιομηχανία αυτοκινήτων |
στην αγγλία (που ήμουν 5 χρόνια) rallye λέγανε μόνο τα 8v και gti τα 16βάλβιδα, όπως επίσης τα saxo δεν ήταν vts αλλά vtr ![]() |
volvos έγραψε: |
ΜΗΤΣΟ????????
λευκο ραλλυ με ηλιοροφη????????? μηπως ειναι αθηναικο? ετοσ? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
VTR ήταν τα 1.6 8v αν δεν κάνω λάθος! |
brz20 έγραψε: |
Τα Mi16 ηταν τουρμο σωστα? |
Timour21 έγραψε: |
Λευτέρη το Desse δεν μου λέει κάτι....
Το Mi16 το ορίτζιναλ ήταν 1.9 αλουμινένιο δεκαεξαβάλβιδο 160 ίππων. |
Lef205 έγραψε: |
Σταθη ειναι 100% σιγουρο,το αναφερει και ο Δρ. Πολιτης σε καποιο αρθρο του στο Drive. |
environmental friendly (όποιος δεν συμφωνεί να τα βάλει με τον Dr Leary,Brighton Uni)
|
Lef205 έγραψε: |
GTi σημαινει Grand Tourisme Injection.
Οπως επισης στην citroen DS την γωστη στην τσαρουχοΕλλαδα ως "βατραχος" το DS ειναι Desse που στα Γαλλικα σημαινει μικρη Βασιλισσα αν δεν κανω λαθος. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Είμαστε για να΄μαστε ![]() Το αυτοκίνητο ακόμα και σήμερα το βλέπεις και σου προκαλεί εντύπωση ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Αυτα μαρανανε τους Εγγλεζαρες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στειλε καμια απο δαυτες στον γιατρο,πεστου ειναι Ελληνικοτατες και βιολογικες! ![]() ![]() ![]() ![]() |
γιαυτό ακολούθησα κι εγώ αυτά που λέγανε και ξήλωσα τον καταλύτη ![]() |