| nickzotos έγραψε: |
| sport 1600 ειναι διακριτικο που χρησιμοποιουν στο εξωτερικο...πχ μπορει εδω να λεγεται gti και εξω s16 |
| Timour21 έγραψε: |
| S16 είχε κυκλοφορήσει και το 106 που ήταν το αντίστοιχο GTI το δικό μας. |
| tsosmoulis έγραψε: |
| στην αγγλία (που ήμουν 5 χρόνια) rallye λέγανε μόνο τα 8v και gti τα 16βάλβιδα, όπως επίσης τα saxo δεν ήταν vts αλλά vtr καλά από χώρα σε χώρα παίζουν πολλά... ας πούμε σε ένα βίντεο που παρουσιάζει ο Καραπετσάνος στο ΔΕΘ τον Γκάλφα λέει καθαρά: "Νίκος Γκάφας, Γιώρφος Παφίλης, Peugeot 106 S16" δεν ξέρω... |
| Road_Runner έγραψε: | ||
Καραπετσάνος...... Κοσμογυρισμένος και γνώστης των αυτοκινήτων.... Χρόνια ολόκληρα στην βιομηχανία αυτοκινήτων |
| στην αγγλία (που ήμουν 5 χρόνια) rallye λέγανε μόνο τα 8v και gti τα 16βάλβιδα, όπως επίσης τα saxo δεν ήταν vts αλλά vtr |
| volvos έγραψε: |
| ΜΗΤΣΟ????????
λευκο ραλλυ με ηλιοροφη????????? μηπως ειναι αθηναικο? ετοσ? |
| COOL ALEXIS έγραψε: |
|
VTR ήταν τα 1.6 8v αν δεν κάνω λάθος! |
| brz20 έγραψε: |
| Τα Mi16 ηταν τουρμο σωστα? |
| Timour21 έγραψε: |
| Λευτέρη το Desse δεν μου λέει κάτι....
Το Mi16 το ορίτζιναλ ήταν 1.9 αλουμινένιο δεκαεξαβάλβιδο 160 ίππων. |
| Lef205 έγραψε: |
|
Σταθη ειναι 100% σιγουρο,το αναφερει και ο Δρ. Πολιτης σε καποιο αρθρο του στο Drive. |
| environmental friendly (όποιος δεν συμφωνεί να τα βάλει με τον Dr Leary,Brighton Uni)
|
| Lef205 έγραψε: |
| GTi σημαινει Grand Tourisme Injection.
Οπως επισης στην citroen DS την γωστη στην τσαρουχοΕλλαδα ως "βατραχος" το DS ειναι Desse που στα Γαλλικα σημαινει μικρη Βασιλισσα αν δεν κανω λαθος. |
| COOL ALEXIS έγραψε: |
| Είμαστε για να΄μαστε Το αυτοκίνητο ακόμα και σήμερα το βλέπεις και σου προκαλεί εντύπωση |
| Lef205 έγραψε: | ||
Αυτα μαρανανε τους Εγγλεζαρες!
Στειλε καμια απο δαυτες στον γιατρο,πεστου ειναι Ελληνικοτατες και βιολογικες! |
|
γιαυτό ακολούθησα κι εγώ αυτά που λέγανε και ξήλωσα τον καταλύτη |