PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΒΑΨΙΜΟ ΠΛΑΙΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ

206 Gti - Τετ 15 Νοέ 2006, 16:36:39
Θέμα δημοσίευσης: ΒΑΨΙΜΟ ΠΛΑΙΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ
Το pug μου ειναι ασημι κ δεν ειναι κ πολυ ωραια τα μαυρα πλαινα...Εχει δοκιμασει κανεις να τα βαψει?
Ευχαριστώ!! Very happy
netblaster - Τετ 15 Νοέ 2006, 17:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν βαφομενα και μη βαφομενα πλαϊνα!!! Σε οσα μοντελα δεν ηταν βαμμενα απτο εργοστασιο νομιζω οτι δεν βαφονται!!!
Stevon - Τετ 15 Νοέ 2006, 17:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο έχεις δίκιο, υπάρχουν βαφόμενα και μή βαφόμενα πλαστικά.
Βέβαια ακόμα και τα μή βαφόμενα μπορείς να τα βάψεις αλλά η διάρκεια καθώς και το αποτέλεσμα είναι αμφιβόλου ποιότητας.
volvos - Τετ 15 Νοέ 2006, 17:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη το εχω δει σε αρκετους φαναρτζηδες θεωρω οτι το μυστικο ειναι να βγουν εξω...ωστε να γινει σωστη δουλεια με τριψιμο ασταρωμα κλπ κλπ κλπ κλπ...

το θεμα ειναι οτι βγαζοντας τα σπανε τα κλιπσ στα πεζο(δεν εχω ιδεα)...
μηπως εν τελει αξιζει να τα παρεις καινουργια?
brz20 - Τετ 15 Νοέ 2006, 18:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου ειχαν ερθει μαυρα και τους ειχα πει οτι θελω να μου τα βαψουν.
Η αντιπροσωπεια μου ειχε παρει 220 ευρω για ολα τα πλαστικα(πισω και μπροστα προφυλακτηρας,πλαινα).
Δεν μου ειχαν αναφερει αν υπαρχουν ετοιμα ουτε βαφομενα και μη.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι βαμενα πλαινα ειχε μονο η εκδοση Leader.
Παντως τα δικα μου ηταν ματ μαυρο οποτε ανηκαν στην κατηγορια των βαφομενων.
MEMsound - Τετ 15 Νοέ 2006, 20:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ να σεβόμαστε τους κανόνες του Forum
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6851

Εκ της MOD Team
MEMsound

206 Gti - Πεμ 16 Νοέ 2006, 03:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Xerete ean ginetai na petakso ta palia mavra plastika k stin thesi tus na valo kainuria, sto xroma tu amaxomatos??anti na vapso ta idi iparxoda dld...
vinman - Πεμ 16 Νοέ 2006, 06:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
206 Gti έγραψε:
Xerete ean ginetai na petakso ta palia mavra plastika k stin thesi tus na valo kainuria, sto xroma tu amaxomatos??anti na vapso ta idi iparxoda dld...

Παράθεση:
Προσπαθήστε να γράφετε στα ελληνικά και όχι greeklish. Τα ελληνικά είναι πολύ πιο ευανάγνωστα από όλους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή σαν online βοήθεια.
Wink
PHSYBORG - Πεμ 16 Νοέ 2006, 09:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μαυρα ειχα κ εγω..
τα βγαλαμε , τα βαψαμε με σωστο ασταρωμα
Ναι σπασανε μερικα κλιπσακια κ πηραμε με 2-3 ευρω κ βαλαμε
αλλα .
Αποτελεσμα..τα χω 3 χρονια πανω κατω ετσι , εχουν χτυπηθει κιολα
με το ανοιγμα της πορτας και ειναι μια χαρα ! Exclamation
brz20 - Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεχνατε τα ελληνικα.
Μου βγηκαν τα ματια να διαβασω μια προταση.
geo1st487 - Πεμ 21 Δεκ 2006, 21:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βαψω ολοκληρο το αυτοκινητο, γινεται να βαψω τα χερουλια απο τις πορτες, τους εξωτερικους καθρεφτες και τις μασκες μπροστα και πισω στο χρωμα του αμαξωματος ή ειναι καλυτερα να βαλω αλλα; Εχει δοκιμασει κανεις να τα βαψει;
DimiP - Πεμ 21 Δεκ 2006, 21:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
Αν βαψω ολοκληρο το αυτοκινητο, γινεται να βαψω τα χερουλια απο τις πορτες, τους εξωτερικους καθρεφτες και τις μασκες μπροστα και πισω στο χρωμα του αμαξωματος ή ειναι καλυτερα να βαλω αλλα; Εχει δοκιμασει κανεις να τα βαψει;

γινεται! (πανευκολα)
απλα ζητα το εκει που θα βαψεις το αυτοκινητο Wink
SnakeMJK - Σαβ 23 Δεκ 2006, 10:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω να είναι διαφορετικά, σαν υλικό, τα βαμμένα εργοστασιακά πλαστικά και τα παλαιότερα άβαφτα... Όπως έχει πει φίλος φαναρτζής, αν είναι καλό το πλαστικό (και το συγκεκριμένο είναι) τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να το βάψεις και να κρατήσει για πολύ πολύ καιρό.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες