brz20 έγραψε: |
θελω να μου πειτε ποια ειναι τα συμτωματα του φθαρμενου δισκου.
Εκτος του οτι πατας γκαζι και δεν φευγεις τι αλλο υπαρχει? |
Touristas έγραψε: |
Να αλλάξετε την ντίζα του συμπλέκτη μιας και είναι αυτορυθμιζόμενη υπάρχει πιθανότητα να κολλάει και ίσως γι΄αυτό και τρώει πρόωρα το δίσκο. |
netblaster έγραψε: | ||
Το τρανταγμα μπορειτε να μου πειτε γιατι το κανει?!?!? Να σε ρωτησω τωρα... Παω εγω στο συνεργειο και τους λεω το προβλημα!!! ΟΚ... Και πες οτι τους λεω οτι μαλλον φταιει η ντιζα και βρισκουν οντως οτι φταιει!!! Το δισκο που εχει φθαρει παραπανω για λογο που δεν φταιω θα τον αλλαξουν στην εγγυηση η θα τους παρει και θα τους σηκωσει?!?!? Σημ: Ο δισκος απο την τελευταια αλλαγη δεν εχει κλεισει χρονο, αρα υποθετω οτι ως γνησιο ανταλλακτικο εχει ακομα την εγγυηση. |
Pugobios έγραψε: |
Εμένα το πεζώ του πατέρα μου(309 1.4) έκανε 220.000 πίνοντας του το αίμα τις περισσότερες φορές.Μια εβδομάδα πρίν τον αλλάξει έκανε μια κατεβασιά απο 4 σε 3 και το αμάξι ανέβασε στροφές(όχι τρελα) μέχρι τον κόφτη!Άσχετο στο δικό μου που φοράω σασμάν απο 8v rallye έχω βαλβολίνες motul motyl gear300 75/90 και το σασμάν όταν είναι κρύο είναι απαράδεκτο.Δεν μπαίνει καμία ταχύτητα χωρίς ζόρισμα και τώρα με τα κρύα είναι χειρότερα!Έχετε καμιά ιδέα? |
drdino έγραψε: |
Ελλατωματικός, να οδηγέις με το πόδι στον συμπλέκτη.
Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς χάλασε. |
netblaster έγραψε: |
Με λιγα λογια, το συνεργειο του κ.Καλλιανταση ειναι απο τα χειροτερα (εχω εμπειρια και με το παλιο μου αυτοκινητο) εν αντιθεση με τους πωλητες του!!! Δεν το προτεινω σε κανεναν και οσοι πηγαινετε αλλαξτε συνεργειο!!! Απο οργανωση μπορει να ειναι ολα καλα, αλλα απο αποτελεσμα... Λετε να στειλω γραμμα στη Lion??? Ευχαριστω πολυ τα παιδια του συνεργειου της Royal Car στη Γρ. Λαμπρακη για την υπευθυνοτητα και την εξυπηρετηση!!! ![]() |