ultra-one έγραψε: |
Το 306 Cabrio όμως είναι φοβερά καλοστημένο και με εξαιρετικό τιμόνι.
Ο αδελφός μου είχε ένα 2.0 με αυτόματο κιβώτιο που το έκοβε πολύ, αλλά στις στροφές έμπαινε με όσα και ήταν τρένο σε όλες τις συνθήκες. Το 206 CC είναι περισσότερο πρακτικό λόγο σκληρής οροφής αλλά οδηγικά είναι πολύ πιο πίσω από το 306...... |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Τα αυτοκίνητα αυτά δεν τα παίρνεις για να στρίβεις... είχα ανοικτό 206 cc και 306 σεντάν μάλιστα. όντως το 306 είναι από τα ποιό καλοστημενα αυτοκίνητα της πεζώ και όντως δεν έχει καμία σχέση σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς , αλλά το cambrio δεν είναι το ίδιο... Μάλιστα γνωστός μου πούλησε το 306 του το χατσμπακ και πήρε 306 κάμπριο και μάλιστα είναι και στριφτερός οδηγός.. Ε σε πληροφορώ ότι έχει ξενερώσει απίστευτα... Θα έπαιρνα το 306 μόνο αν το έβρισκα με το χαρντοπ, το οπόιο βέβαια, φαντάζομαι ότι αυτός που θα το πούλαγε θα το έδινε όσο πουλιούνται τα cc τα οποία έχουν και 20 άλογα παραπάνω, και έχουν και clima, kai είναι και φρέσκα σχεδιαστικά ... |
smpokos έγραψε: |
το 306 μπορει να παρει 4 ατομα μεσα το 206 ομως οχι. επιπλεων το 306 σαν σχεδιο μου αρεσει περισσοτερο. διλιτρα ομως απο οτι ειδα δεν κυκλοφορουν καθολου συστηχως. αυτα τα αυτοκινητα ειχαν καποιο προβλημα. ποιο σημειο τους ειναι ευαισθητο? |
ultra-one έγραψε: |
Και όμως το Cabrio ήταν πιο καλοστημένο από ΟΛΑ τα κλειστά 306 πέρα από το GTi! Δες όποιο Roadtest σε περιοδικά θες!
Ο αδελφός μου είχε 306XS 1.6 (90hp) πριν από το κάμπριο και ισχυρίζεται ότι το κάμπριο ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο στο στρίψιμο (φτάνει ο δρόμος να μην είχε πολλές λακκούβες). Το είχα οδηγήσει και εγώ και είχα πάθει τη πλάκα μου. Ουδέτερο μέχρι αηδίας και με πολύ πιο φρόνιμο κώλο στο "'άσε" από το κλειστό. |
....τα 1600 ηταν 8βαλβιδα με 90 αλογα? |
καμια φωτογραφια με 306 χαρντοπ παιζει να βρουμε? τα 1600 ηταν 8βαλβιδα με 90 αλογα? |
οντως ειναι αυθεντικο καμπριο ![]() |
vassilis-7- έγραψε: |
...Ασχετο αλλα εγω εχω 100hp μαμισια!1.6 8v εβγαινε δυο εκδοσεις!... |
δηλωνεται η μετατροπη απο 1600 σε διλιτρο? το εχει κανει καποιος αυτο, γιατι αν εχει γινει με ενα αριθμο πρωτοκολλου δηλωνουμε μετατροπη μεσα σε 10 λεπτα |
drdino έγραψε: | ||
Ο 1,6 στο 306 δεν έβγαινε με παραπάνω από 90 άλογα. Εκτός αν έχεις μηχανή από 8βου 1,6 ράλλο. |