tsikis έγραψε: |
Φίλε μου μήπως έκανες χειρόφρενα ?
|
deppy έγραψε: | ||
Μάλλον δεν το πρόσεξες, αλλά είμαι γυναίκα. Όχι, το χειρόφρενο το χρησιμοποιώ μόνο οταν παρκάρω ή ξεκινάω σε ανηφόρα. |
307aris έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά κάπου στο manual του αυτοκινήτου λέει πως αν βγει εκτός το ΑΒS τα φρένα λειτουργούν κανονικά απλά τι στιγμή που θα χρειαστεί δεν ενεργοποιείται το ABS.
|
307aris έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά κάπου στο manual του αυτοκινήτου λέει πως αν βγει εκτός το ΑΒS τα φρένα λειτουργούν κανονικά απλά τι στιγμή που θα χρειαστεί δεν ενεργοποιείται το ABS. |
brz20 έγραψε: |
Σωστο και αυτο.
Αλλα και εγω εκανα κατι πειραματα την προηγουμενη φορα στην ασφαλειοθηκη και εβγαλα την ασφαλεια του ABS.Οταν εβαλα μπροστα(αφου την ξαναβαλα στην θεση της)μου εβγαζε το μηνυμα ABS FAULT. Δεν πανικοβληθικα ομως.Εσβησα το αμαξι και περιμενα 30 λεπτα.Αποσυνδεσα τον πολο της μπαταριας και μετα απο 10 λεπτα τον ξαναβαλα.Αυτο ηταν.Ουτε γατα ουτε ζημια. Το πηγα και στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν ολα οκ. |
Giannis307 έγραψε: |
Καλημερα σε ολους....
Θα ηθελα καποια απαντηση σε κατι...Χτες λοιπον ειχα παει μια βολτουλα στην αγαπημενη μου σβουροαλανα απως κανω σχεδων καθε σαββατοκυριακο...Ολα ηταν οκ μεχρι που κανοντας το τελευταιο χειροφρενο αναψε ξαφνηκα ABS FAULT στην οθονη και στο καντραν το φωτακι προσοχη να μη χασεις ελενχο....Σταματησα και μολις το εσβησα και το ξαναβαλα μπρος ολα οκ.Απο τι εγινε αυτο ξερει κανεις?Και γιατι εγινε τωρα πρωτη φορα.... Ευχαριστω.... |
Giannis307 έγραψε: |
Καλημερα σε ολους....
Θα ηθελα καποια απαντηση σε κατι...Χτες λοιπον ειχα παει μια βολτουλα στην αγαπημενη μου σβουροαλανα απως κανω σχεδων καθε σαββατοκυριακο...Ολα ηταν οκ μεχρι που κανοντας το τελευταιο χειροφρενο αναψε ξαφνηκα ABS FAULT στην οθονη και στο καντραν το φωτακι προσοχη να μη χασεις ελενχο....Σταματησα και μολις το εσβησα και το ξαναβαλα μπρος ολα οκ.Απο τι εγινε αυτο ξερει κανεις?Και γιατι εγινε τωρα πρωτη φορα.... Ευχαριστω.... Σε παρακαλώ την επόμενη φορά να κάνεις μια αναζήτηση πριν δημιουργήσεις νέο θέμα και ειδικά από στιγμή που υπάρχει κάτι με τον ίδιο τίτλο! Εκ της MOD-Team |
deppy έγραψε: |
Δυστυχώς το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν για μένα η αρχή για μια σειρά άλλων μηνυμάτων που εμφανίστηκαν περίπου πριν ένα μήνα. Συγκεκριμένα αυτά που εμφανίστηκαν κατά σειρά είναι:
Immobilizer engine fault Passenger airbag deactivated airbag fault. Το τελειωτικό ήταν να ανάψει η ενδειξη check engine. Πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο της αντιπροσωπείας, το έβαλαν στο διαγνωστικό αλλά δεν βρήκαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ![]() Αφού πήρα το αυτοκίνητο, δούλευε καλά αρχικώς, αλλά ύστερα από κάποιο διάστημα ξαναρχισε να εμφανίζει περιστασιακά το μήνυμα Abs fault, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες εμφάνισε κατά την εκκίνηση πάλι το μήνυμα Passenger airbag deactivated. Σκέφτομαι να ξαναπάω στην αντιπροσωπεία αλλά φοβάμαι ότι πάλι δεν θα βρουν τίποτα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι ικανοί να επιλύσουν τέτοια προβλήματα. |