COOL ALEXIS έγραψε: |
.
. . .........Ξεχνάω κανέναν ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...τη γυναίκα μου... ![]() |
Όσοι πιστοί προσέλθετε,μέχρι στιγμής είμαστε: Εγώ Lef205 Stevon BadSpud Pappaki RoadRunner(Αν βρει τίποτα να φάει) Vinman MemSound(Με βιντεοκλήση) Photoman . . . Ξεχνάω κανέναν ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Οριστε πως γινονται οι 10000 δημοσιευσεις! Απανταει σε ερωτηση που αφορα τον βολβο.+1 Μπαινει βολβος το πρωι μπινελικωνει μανθο,μανθος απανταει.+ αλλη 1 Ξαναμπαινει βολβος ξαναμανα μπνιλικωνει,ανταποδιδει τα μπινελικια ο μεμ, με emoticons αυτη τη φορα.+ αλλη 1 και ξαναπαει λεγοντας . . . |
volvos έγραψε: |
ego de brizo mantho...leyteraki...
efyge?tsek 1-2 |
pappaki έγραψε: |
εμαθα οτι εκλεισε συμφωνια με net καφε στις Σέρρες, αλλες φημες λένε οτι το πρωι εψαχνε στο πλαισιο pda........ |
MEMsound έγραψε: |
![]() |
volvos έγραψε: |
![]() |
![]() |
|
|
|
nik_marin έγραψε: |
Τι ώρα υπολογίζετε για να πατέ? |
MEMsound έγραψε: | ||||||||||||
![]()
![]()
![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εχουμε πει ραντεβου κατα τις 2 παρα εξω απο την καρτοπιστα,αφιδνες. |
Πολυ και ωραιο το φαγητο λιωσαμε στη μασα στο κρασι στον χαβαλε,ολοι σε μεγαλα κεφια!
Ολα τα λεφτα το κατεβασμα της "κοιλαδας του θανατου" απο πολυδενδρι Νεα Μακρη με το 206 ξεσκεπαστο μεσα στο κρυο και το 407 προφυλακτηρες πισω του . . . πραγματικη χωνεψη! Μεχρι που σκεφτομασταν με το παππακι αν ειμαστε ολοι αυτοι στο επομενο τουρινγκ να ερθουμε και εμεις! (φυσικα σε μονοκλινα γιατι ο Δημητρης εχει στομαχικα θεματα και γενικα κανει λιγο αστατο υπνο) Εις αλλα με υγεια! |
ultra-one έγραψε: |
Ακόμη ρεύομαι λουκάνικα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ωραία ήταν χθες...
Το ερώτημα είναι πότε θα το ξανακάνουμε μια πιο μακρινή εξόρμηση ![]() |
Χαρη εγω δεν μπορω να πω ακριβως οτι τα ρευομαι,αλλα κατι παρομοιο! ![]() Προτεινω να κανονισουμε ενα Σ/Κ να φυγουμε εκτος των τειχων. |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αυτο μπορει να κανονιστει σαν μινι τουρινγκ,αν και την κοβω απο τωρα τη δουλεια: Φτανουμε ταπηδων στο ξενοδοχειο Παρασκευη βραδυ.Σοριαζομαστε στο σαλονι μπροστα στο τζακι και ξεκιναει φαγοποτι που κραταει μεχρι Κυριακη βραδυ που αφου πιουμε ενα κουβα καφε να ξενερωσουμε τα ξυδια του Σ/Κ γυρναμε πισω! Προσωπικα μια τετοια εκδοχη . . . ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ![]() ![]() |
Από Δεκέμβριο μεριά που θα έρθει και νέο αίμα στις τσέπες μας μπορούμε να κανονίσουμε ένα superminitouring από Σάββατο 3+(για να έρθουν και οι ΜemSound Stevon λόγω δουλειάς) μέχρι τελικής πτώσεως χωρίς πολλές δημοκρατικές (ωχ θα με φάει ο Volvos) διαδικασίες για να κάνουμε καμιά προκοπή ![]() |
Μετά τον αγώνα του Νικολάκη ένα κατιτίς για να συνέλθουμε και να γιορτάσουμε ![]() |
Άντε ρε Χάρη το ΣΚ έχουμε νέο κεφάλαιο στο θέμα μπριζόλα σε συνδιασμό μάλιστα με ράλλυ οπότε θα έχουμε και κανούριες φωτογραφίες ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ????!!!!!!!!! ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||
Για αυτό...http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=178266#178266 ... |
Σκεψου οτι εχω τη διαιτα στα χερια μου και θα την ξεκινησω απο Δευτερα για αυτο το λογο!
Θυσια γινομαι παλι θυσια!!! ![]() |
ΥΓ Θα γίνει μακελειό ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Y.Γ. (που ξέχασα να αναφέρω πιο πριν).... Στην κορινθο υπάρχει προβλεπόμενο ψητοπολείο-ταβερνειο του θείου μου... ![]() |
Θα γίνει της μπαναφούρκας ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λευτέρη αυτή τη δίαιτα δεν την κάνει καμιά κόπια γιατί έτσι όπως πάμε θα την χρειαστούμε όλοι ![]() |
Λευτέρη αυτή τη δίαιτα δεν την κάνει καμιά κόπια γιατί έτσι όπως πάμε θα την χρειαστούμε όλοι ![]() |
Πάντως πρέπει να οργανώσουμε κάτι άμεσα γιατί στην Κόρινθο είμασταν κουρασμένοι και δεν κάναμε προκοπή ![]() |
Πάντως πρέπει να οργανώσουμε κάτι άμεσα γιατί στην Κόρινθο είμασταν κουρασμένοι και δεν κάναμε προκοπή ![]() |